Diskuzní fórum
+44
Luc2as
dobry_lovec
mjrkk
hcd
Lucke
maggycc
trixy
ralff
ondrej.n
Martynez
Siroko
richmonds
DUKLIČKA
imbík
Falk HCD
Zeronico
Kelt
olin
karel granát
pegy18
kancler
staříček
Ujo
krap
Burberry
Vasoj84
Geofree
arthur
Thoor93
Hhs23
Lázňator
HCDTOM
Excalibur
Raddy007
Duklacek
MichalDJ
sz108
Jaternička
hadas (admin)
jajirk
Lufa
Drmax
vn
MarkusHCD
48 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Není dobře, aby nějakého hráče do jakéhokoli klubu dosazoval přímo svaz...
ralff- Posts : 1547
Ty jo on Výtisk. Toho jsem čekal spíš v te Porubě. Zajímavé..... Kolín není daleko to je fajn, tím veškeré výhody končí
imbík- Posts : 3617
To: HCDTOM at tak ci tak, tahle liga proste bude tragicka...
vn- Posts : 1856
vn napsal:Takze chance liga zrejme fakt s 19 ucastniky...to je silenstvi proste...jeste v ni budou hrat poloprofesionalove, to bude kvalita tyhle ligy vazne...
Jako jo, ale i dokonce i já věřím, že by nic neuhráli !! a tak to bude jen takový jejich takové alibi, ale hráče si seženou profíky.
HCDTOM- Posts : 776
Takze chance liga zrejme fakt s 19 ucastniky...to je silenstvi proste...jeste v ni budou hrat poloprofesionalove, to bude kvalita tyhle ligy vazne...
Kolínský celek bude v chance lize poloprofesionální. Na soupisce tak zůstanou i hokejisté, kteří si ponechají civilní zaměstnaní či aktivní studenti.
Rozhodne lepsi, ze se budou mlady ucit od Vytiska nez treba od toho Travnicka ;-)
Siroko- Posts : 1206
V podstatě konkurent Josefa Vyskočeondrej.n napsal:Fascinující personální politika Bedřicha Ščerbana v praxi:"Má vztah ke sportu, orientuje se v této oblasti a díky svým kontaktům bude určitě přínosem,“ říká na jeho (Emilovu) adresu jednatel klubu Bedřich Ščerban.
ondrej.n- Posts : 590
Fascinující personální politika Bedřicha Ščerbana v praxi:"Má vztah ke sportu, orientuje se v této oblasti a díky svým kontaktům bude určitě přínosem,“ říká na jeho (Emilovu) adresu jednatel klubu Bedřich Ščerban.
Jo tu "výchovu" sme viděli před 2 rokama v čtvrtfinále:D:D ale Trávnickem tomu dají ještě jeden lvl navíc ale za podpory svazu proc né vždyť je vše s českým hokejem v pořádku
Thoor93- Posts : 102
no tak musí ty kluky někdo vychovávat. .. a Trávníček je ideální
Imbik
No jasny "junior" je to přeci svazovy projekt pro nadejny kluky, mistrovstvy 20 ky bylo dukazem ne ? Pavlas, a Nakej ten Rus co tam byl a Fin .to byly jasny nadeje český juniorský Repre ale bez legrace sem fakt zvedavej jestli Beda Trávníček (pokud to bude opravdu on). to bude řezat a hrát zákeřně i za Litoměřice .
Thoor 93: Nadějný junior? Vzhledem k oblasti tipuju Trávníčka, nebo Lukeše z Litvínova.
I za mě, jakožto skeptika, s Krenželokem spokojenost. Vlastně i za Vlastu Bilčíka. Sice jsem v nitru duše a záchvatu naivity doufal v jednu bombu (pro mě by to byl třeba výše zmíněný Korki), na druhou stranu kolikrát jsme byli svědky situací, kdy jména automaticky neznamenala úspěšnou sezónu. Spíš jsem zvědav na výsledky pod trenérským duem Ujčík, Nekvasil.
to sem zvedavej kterej "nadějný junior" bude ta přestupová bomba svazáku s Litoměřic
Jinak posili do obrany naše zatím hodnotím kladně ted by to chtělo ješte 2 útocníky at nemáme zase útok kterej budeme po 2 zranených lepit obráncema a juniorama . ale chápu finance nebude to co by bylo naší doménou.
Jinak posili do obrany naše zatím hodnotím kladně ted by to chtělo ješte 2 útocníky at nemáme zase útok kterej budeme po 2 zranených lepit obráncema a juniorama . ale chápu finance nebude to co by bylo naší doménou.
Tak potvrzeno. Musím říct, že já jsem zatím spokojen s posilováním. Pokud dopadne ještě Jiras za adekvátní podmínky (zranění, slabší sezóna) tak ro bude dobrý. Před začátkem sezóny nebo v prosinci bude prostor na 2-3 dobrý jména na závěr sezóny. Uzavřená ELH a kluby co nebudou mít o co hrát to budou ozeřávat, já jsem spokojen. Hlavně ať se kluci dobře připraví a máme fyzičku, to nás vždycky zdobilo..
příprava Dukly ten RT Torax to rozjíždí pěkně
https://hokej.cz/30-dni-23-utkani-a-7-tymu-poruba-v-lete-usporada-giganticky-turnaj/5048653
https://hokej.cz/30-dni-23-utkani-a-7-tymu-poruba-v-lete-usporada-giganticky-turnaj/5048653
Lázňator- Posts : 702
Myslím Daniela... ten hrál ve Vítkovicích. Lukáš byl v Liberci..
Tak ten hrál i ve Vítkovicích ne? To by nebyla marná posila...
Bude to Krenželok, Bittner má podle mě podepsáno u sousedů
MarkusHCD- Posts : 1924
Uvidíme klidně ať se chytnou, když to bude v jiném týmu. Myslím, že v téhle době si do týmu hráče se Zemičovou pověstí nikdo jen tak nevezme a Andi. Záleží jak moc mu repre stoupla do hlavy. Vyšla mu hlavně ELh sezóna, tak uvidíme co bude dál.
Každopádně se přikláním k názoru, že není třeba nikoho přemlouvat. Chceš nechceš.... hráčů bude, ELH kluby v uzavřené soutěži budou chtít šetřit....
Každopádně se přikláním k názoru, že není třeba nikoho přemlouvat. Chceš nechceš.... hráčů bude, ELH kluby v uzavřené soutěži budou chtít šetřit....
sz108 napsal:to imbik a hcdtom:
Pánové nic proti, ale ten váš souboj o úrovni chance ligy, potažmo forma postupu do elh, už začíná být písní dosti obehranou...
Vždy to na chvíli vychladne, pak jeden z vás najde nějaký článek a rovnou to předhodí tomu druhému....
každej na to má svůj pohled a je daný, že se prostě nenajde 100% zastánců určitého systému....
Měli by jste se domluvit, že se nikdy nedomluvíte a basta....a zbytečně si nepodsouvat tu či onu variantu....
A k Zemičovi s Andělem:
Zemič už má to nejlepší asi za sebou....hromada zranění....než se pak zase rozjel, tak to chvíli trvalo a bum pak se znova zranil....
ale když hrál stabilně, tak to byl dobrej hráč....sezona postupová+extraliga se mi líbil, to byl asi jeho vrchol....no nicméně ať se mu daří....v Dukle odvedl slušnou práci
A Andy mě mrzí...jakožto odchovanec...v nejlepším věku...myslím, že nás bude v budoucnu pálit jeho odchod....letos byl sice marnej, ale kdo nebyl, že??....a dle jedné sezony se nedá soudit....letos jsem na něm taky nenechal nit suchou, několikrát jsem si na jeho účet ulevil...nicméně jeho odchod je ztráta a ještě nám ukáže, co v něm je....snad bude v extralize a nebude nám zatápět např. v dresu Vsetína...
Ale nevím okolnosti jejich odchodů...zda nebyl zájem z naší strany, nebo z jejich...nebo chtěli nám nesplnitelný finanční ohodnocení....takže jestli chtěli jít sami - budiž, kdo tady nechce bejt, ať si jde....
Tvou výzvu příjímám : )
Jinak hele s tim Zemanem máš pravdu, ale já myslím, že pořád je relativně mladý, 27 se normálně dá, ale z mého pohledu má na víc a třeba to jinde ukáže. Možná, že i bude víc muset, neříkám, že měl něco vyloženě zadarmo, ale pořád se říkalo mladej a je jakoby náš, navíc tady měl tátu, svoje si odehrál atd... To sice jo, ale má navíc, teda měl. Anděl podobně s tou motivací, ale na ELH to podlě teda není, ale uvidíme. Ale jak říkáš důvody nevíme, ale minimalně Zeman už odchod potřeboval jako sůl i pro sebe
to sz:
nejspis oba chteli vic penez nebo podle me jim Dukla nabidla urcitou sumu a vzhledem k situaci ktera je oni ji odmitli.
kdyz zvazim jaci hraci tu zustali za mensi penize je videt na cem temhle hracum zalezi..
takze at si oba vezmou svych pet svestek a jdou navic za ne muzeme neco dostat.
nejspis oba chteli vic penez nebo podle me jim Dukla nabidla urcitou sumu a vzhledem k situaci ktera je oni ji odmitli.
kdyz zvazim jaci hraci tu zustali za mensi penize je videt na cem temhle hracum zalezi..
takze at si oba vezmou svych pet svestek a jdou navic za ne muzeme neco dostat.
Jaternička- Posts : 1419
to imbik a hcdtom:
Pánové nic proti, ale ten váš souboj o úrovni chance ligy, potažmo forma postupu do elh, už začíná být písní dosti obehranou...
Vždy to na chvíli vychladne, pak jeden z vás najde nějaký článek a rovnou to předhodí tomu druhému....
každej na to má svůj pohled a je daný, že se prostě nenajde 100% zastánců určitého systému....
Měli by jste se domluvit, že se nikdy nedomluvíte a basta....a zbytečně si nepodsouvat tu či onu variantu....
A k Zemičovi s Andělem:
Zemič už má to nejlepší asi za sebou....hromada zranění....než se pak zase rozjel, tak to chvíli trvalo a bum pak se znova zranil....
ale když hrál stabilně, tak to byl dobrej hráč....sezona postupová+extraliga se mi líbil, to byl asi jeho vrchol....no nicméně ať se mu daří....v Dukle odvedl slušnou práci
A Andy mě mrzí...jakožto odchovanec...v nejlepším věku...myslím, že nás bude v budoucnu pálit jeho odchod....letos byl sice marnej, ale kdo nebyl, že??....a dle jedné sezony se nedá soudit....letos jsem na něm taky nenechal nit suchou, několikrát jsem si na jeho účet ulevil...nicméně jeho odchod je ztráta a ještě nám ukáže, co v něm je....snad bude v extralize a nebude nám zatápět např. v dresu Vsetína...
Ale nevím okolnosti jejich odchodů...zda nebyl zájem z naší strany, nebo z jejich...nebo chtěli nám nesplnitelný finanční ohodnocení....takže jestli chtěli jít sami - budiž, kdo tady nechce bejt, ať si jde....
A k Zemičovi s Andělem:
sz108- Posts : 378
Jinak Plzeň málem prodávala licenci..... zajímavé, kdo ví kolik klubů k tomu má blízko, nebo kolik hráčů bude do sezóny ještě volných......
Názor tři klubů má větší hloubku než celého svazu s ostatními kluby dohormady, teď jde spíš o to jaké by byly ty podmínky pro ten postup do ELH.
Aby to nebylo stylem Olomouc, Litvínov, Zlín, Boleslav ať hrajou ve stodolach a prvoligový klub nedostane licenci ani po opravách zimaku. To je potřeba říct na rovinu a dopředu. Pak jsem pro zúžení na 12 týmů. To by bylo daleko lepší než rozšiřování... zvětšila by se kvalita v obou soutěžích a ještě by ekonomika šla nahoru
Aby to nebylo stylem Olomouc, Litvínov, Zlín, Boleslav ať hrajou ve stodolach a prvoligový klub nedostane licenci ani po opravách zimaku. To je potřeba říct na rovinu a dopředu. Pak jsem pro zúžení na 12 týmů. To by bylo daleko lepší než rozšiřování... zvětšila by se kvalita v obou soutěžích a ještě by ekonomika šla nahoru
richmonds napsal:IMBIK
chlape já si nemyslím, že je nějaká ostuda nebo nemoc změnit názor. To je přece cílem diskuse, přináší jiný pohled na věc, jiná fakta...názor má každý, ale názor není to samé co pravda. Takže horší podle mě je, když někdo lpí na něčem jen protože to je jeho názor, ale ničím jiným to neumí podložit, přesvědčit ostatní a tak.
Také jsi jistě měl na některé věci jiný názor když ti bylo 18, než jak je vidíš teď, to k tomu patří
a kdyby to Poruba dotáhla až do ELH, mohl bys pak říct, že z tvého názoru se stala pravda...a o to jde, čas prokáže pravdivost názoru (a nebo taky ne)
souhlasím, ale já názor teda neměním, pro mě je chance liga mrtvá soutěž a úrovní poloamaterská a přímý postup je nevhodný. Zavření je taky špatně, ale já se snažím jen říct, že hokej potřebuje tu konfrontaci a ne postupovat jen tak, že jsi vyhrál pseudo ligu. Poruba ať si kupuje koho chce, ale kdyby se baráž hrála a oni obstáli, tak respekt, ale vítěz tady chance ligy by neměl nahradit posledního z ELH. Na tom teda rozhodně trvám dál
Zúžit extraligu! Tři kluby přišly s novým návrhem, rozšíření odmítají
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/zuzeni-extraligy-navrh-tri-kluby-12-tymu-liberec-plzen-sparta-praha-hokej.A200513_124140_hokej_zele
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/zuzeni-extraligy-navrh-tri-kluby-12-tymu-liberec-plzen-sparta-praha-hokej.A200513_124140_hokej_zele
Lázňator- Posts : 702
IMBIK
chlape já si nemyslím, že je nějaká ostuda nebo nemoc změnit názor. To je přece cílem diskuse, přináší jiný pohled na věc, jiná fakta...názor má každý, ale názor není to samé co pravda. Takže horší podle mě je, když někdo lpí na něčem jen protože to je jeho názor, ale ničím jiným to neumí podložit, přesvědčit ostatní a tak.
Také jsi jistě měl na některé věci jiný názor když ti bylo 18, než jak je vidíš teď, to k tomu patří
a kdyby to Poruba dotáhla až do ELH, mohl bys pak říct, že z tvého názoru se stala pravda...a o to jde, čas prokáže pravdivost názoru (a nebo taky ne)
richmonds- Posts : 577
Adam a Andy zde určitě nehráli za párek v rohlíku, čemuž ovšem výkony v poslední sezoně rozhodně neodpovídaly. Za jejich výplaty snad ještě nějakou jakž takž kvalitu před nástupem na led přivedeme,tlačit na pilu rozhodně nemusíme,času dost,ono se to vystříbří
Nebudu nic dohledávat, dobře si pamatuju jak jsi to tady psal a Chance ligu jsi schazoval celou dobu, ro ví většina diskuteru.
Na můj názor, že můžou sehnat peníze Havířov, Přerov, UDH a hrát o postup jsi napsal, že dost pochybujes, že to se nestane, bum ani ne rok potom sestavuje zajímavý kádr Poruba.... jako kdysi Beroun s náma hrál finále .
No nic, když lidé mění názory aniž by si stáli zatím jedním nemá cenu diskustovat. To bych já neměl pravdu nikdy, stačí totiž změnit názor .....
A jinak se Zemanem a Andělem souhlasím. Klidně ať jdou oba. Jsem zvědav kde na ně čekají. Šanci jim třeba někdo dá, ale za pár peněz a vybojovat si místo
Na můj názor, že můžou sehnat peníze Havířov, Přerov, UDH a hrát o postup jsi napsal, že dost pochybujes, že to se nestane, bum ani ne rok potom sestavuje zajímavý kádr Poruba.... jako kdysi Beroun s náma hrál finále .
No nic, když lidé mění názory aniž by si stáli zatím jedním nemá cenu diskustovat. To bych já neměl pravdu nikdy, stačí totiž změnit názor .....
A jinak se Zemanem a Andělem souhlasím. Klidně ať jdou oba. Jsem zvědav kde na ně čekají. Šanci jim třeba někdo dá, ale za pár peněz a vybojovat si místo
Uvidime myslim ze hracu bude dost jestli se teda vubec zacne hrat.. neco vypadne z elh a to by nejaka hostovacka mohla dojit
Martynez- Posts : 134
Za me taky dobre ze odesli, asi jim chybela motivace, ale tim padem o to vic potrebujeme posilit jeste i utok a ne he jedname jen s jednim obrancem... jako Zadrazil a Havranek to asi nespasi.
Excalibur napsal:Nevěřím, že Zeman do Motoru. Přijde mi, že Prospal bere hladové a dravé hráče, to mi na Zemana po poslední sezoně moc nesedí.HCDTOM napsal:oba odchody jsou dobrá volba. i hráči to potrebuji. Anděl zlin, zeman motor? jen mě tak napadlo, myslím, že na jméno něco jeste sezenou a pak to bude na nich, aby se probrali
souhlas, já bych si ho teda určitě nevzal Ale taky vím, že občas manažeri daji na to jméno, že u nich bude dobrý. Já mám názor, že na ELH nemá a myslím si, že svůj potenciál proj*bal. Anděl... no žádná hvězda to není, vyšla mu ve výsledku jedna sezona a to měl žalčíka a Hlinku v lajně, takže podle mě taky na elh nemá. Ale asi určitou představu mají a jelikož šlo o prachy, tak asi něco, kde jim dají víc a to moc klubů v chance lize není. Poruba to vypadá, vsetín, Kladno a možná Prostějov. Ostatní jsou při nejlepší stejně jako Dukla, ale zase nemajjí tak drahé hráče jako my. Čagy, Pekr atd... To je jediný důvod, proč by to mohla být ELH, že tam dostanou víc, ale jinak hokejově jsou prvoligový podle mě
Lufa napsal:ááá zase se otevřelo oblíbené nekonečné téma baráž pro Imbika a Toma. Tak to sem nemusím tak týden nakukovat
Teoreticky můžeme na téma baráž založit jiné vlákno :-) Ale já bych se na to už vykašlal. Alespoň pro tuhle chvíli.
Nevěřím, že Zeman do Motoru. Přijde mi, že Prospal bere hladové a dravé hráče, to mi na Zemana po poslední sezoně moc nesedí.HCDTOM napsal:oba odchody jsou dobrá volba. i hráči to potrebuji. Anděl zlin, zeman motor? jen mě tak napadlo, myslím, že na jméno něco jeste sezenou a pak to bude na nich, aby se probrali
Excalibur- Posts : 638
oba odchody jsou dobrá volba. i hráči to potrebuji. Anděl zlin, zeman motor? jen mě tak napadlo, myslím, že na jméno něco jeste sezenou a pak to bude na nich, aby se probrali
Excalibur napsal:Jedna věc je, že jsme se se Zemanem a Andělem nedohodli na smlouvě, druhá věc je, že na ně stále vlastníme práva. Takže pokud budou hrát v ČR, tak za ně nové kluby musí zaplatit nebo nabídnout hráčskou protihodnotu. Aby nedopadli jako Šídlo a nedivili se, že za ně nový klub nechce vysolit 1 mega.
A nebo oba odejdou na hostování a my zinkasujeme "držhubné" v ří´ádech desetitisíců Kč.S ohledem na nynější situaci je tato varianta pravděpodobná,hráčská práva bude kupovat málokdo. Navíc si myslím,že jednu sezonu může hráč odehrát v jiném klubu i bez souhlasu "mateřského" a my dostaneme leda "tlustý od šunky" jak říkal fešák Hubert
Jedna věc je, že jsme se se Zemanem a Andělem nedohodli na smlouvě, druhá věc je, že na ně stále vlastníme práva. Takže pokud budou hrát v ČR, tak za ně nové kluby musí zaplatit nebo nabídnout hráčskou protihodnotu. Aby nedopadli jako Šídlo a nedivili se, že za ně nový klub nechce vysolit 1 mega.
Excalibur- Posts : 638
Lufa napsal:ááá zase se otevřelo oblíbené nekonečné téma baráž pro Imbika a Toma. Tak to sem nemusím tak týden nakukovat
můžeš, neboj, já tohle téma neotvírám už : D
ááá zase se otevřelo oblíbené nekonečné téma baráž pro Imbika a Toma. Tak to sem nemusím tak týden nakukovat
Lufa- Posts : 1312
imbík napsal:HCDTOM: Změna názoru? Však jsi na začátku schvaloval uzavřenou soutěž, že z chance ligy na to stejně nikdo nemá a aspoň by většina týmů byla poloamaterska a hráči by v ELH hráli hlavně mladí....
Já už jsem normálně pro, jen ať to zavřou a pak až jim nebudou dávat prachy ani sponzoři nebudou na to chodit lidi, tak ať prvně polehaj ty týmy co pro to. zvednou ruku a schválí to A další plus ať si JJ okusi jaké to je, nemít o co hrát, to co schvaloval na podzim on sám
Ne ! Já pořád říkám, že baráž je nejlepší, aby to bylo sportovní cestou, aby byla konfronatce. Ohledně uzavření, ano, to jsem psal, ALE... v souvislosti s tím, kdyby měl být přímý postup, pak to radší zavřít. Na ELH chance liga týmy mají, však v baráži teď uspěšní byli velice často, což byl muj argument pro zachování baráže, ale nesmí to být bez té konfrontace ELH vs Chance liga, to je špatný pro hokej, snad horší, než to zavřít. Klidně si to dohledej, pokud to tady jde
Jaternička napsal:snad to bude mit nejaky efekt
https://www.hokej.cz/dukla-se-vrati-do-priprav-za-holika-a-augusty-resi-jeste-prichod-beka/5048608
Co nám v minulosti přinášelo úspchy?Fyzička,zarputilost a vytrvalost. Já jsem pro,navzpíraná kila a vyrýsované postavy jsou k ničemu,když pak na ledě šlapeš vodu a v soubojích si s tebou každý udělá,co bude chtít
snad to bude mit nejaky efekt
https://www.hokej.cz/dukla-se-vrati-do-priprav-za-holika-a-augusty-resi-jeste-prichod-beka/5048608
Jaternička- Posts : 1419
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: