Diskuzní fórum
+44
Luc2as
dobry_lovec
mjrkk
hcd
Lucke
maggycc
trixy
ralff
ondrej.n
Martynez
Siroko
richmonds
DUKLIČKA
imbík
Falk HCD
Zeronico
Kelt
olin
karel granát
pegy18
kancler
staříček
Ujo
krap
Burberry
Vasoj84
Geofree
arthur
Thoor93
Hhs23
Lázňator
HCDTOM
Excalibur
Raddy007
Duklacek
MichalDJ
sz108
Jaternička
hadas (admin)
jajirk
Lufa
Drmax
vn
MarkusHCD
48 posters
Strana 20 z 20
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
HCDTOM: Změna názoru? Však jsi na začátku schvaloval uzavřenou soutěž, že z chance ligy na to stejně nikdo nemá a aspoň by většina týmů byla poloamaterska a hráči by v ELH hráli hlavně mladí....
Já už jsem normálně pro, jen ať to zavřou a pak až jim nebudou dávat prachy ani sponzoři nebudou na to chodit lidi, tak ať prvně polehaj ty týmy co pro to. zvednou ruku a schválí to A další plus ať si JJ okusi jaké to je, nemít o co hrát, to co schvaloval na podzim on sám
Já už jsem normálně pro, jen ať to zavřou a pak až jim nebudou dávat prachy ani sponzoři nebudou na to chodit lidi, tak ať prvně polehaj ty týmy co pro to. zvednou ruku a schválí to A další plus ať si JJ okusi jaké to je, nemít o co hrát, to co schvaloval na podzim on sám
imbík- Posts : 3617
MichalDJ napsal:Nazor finskeho novinare na uzavrenou finskou extraligu
https://sport.aktualne.cz/hokej/extraliga/uzavrena-liga-tymy-nehraji-naplno-a-prilis-mladych-hracu-sko/r~66121ccc93ba11ea9d74ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=default&utm_term=position-0&utm_campaign=Sport
Baráž je nejlepší řešení jen ne přímy postup.
HCDTOM- Posts : 776
imbík napsal:No já teda nevěřím, že Poruba bude hrát na postup, ale pokud by se jim to povedlo byla by to paráda.... To by všichni obhajovači uzavřené soutěže koukali.....kdyby najednou hrála v ELH Poruba.
Došlo by na.moje slova, že můžou sehnat prachy Přerov, Havířov atd, seženou hráče a najednou hrajou o postup a díky uzavřené ELH by to nemělo význam
Proto má být baráž, z těchto důvodu, aby kvalitu ukázali v té konfrontaci s elh no ale ne, už toto téma neotvírám !! Jinak koukáte někdo vždycky ve 20:00 na čt sport? Celkem pohodový pořád o hokeji, "místo" MS
No já teda nevěřím, že Poruba bude hrát na postup, ale pokud by se jim to povedlo byla by to paráda.... To by všichni obhajovači uzavřené soutěže koukali.....kdyby najednou hrála v ELH Poruba.
Došlo by na.moje slova, že můžou sehnat prachy Přerov, Havířov atd, seženou hráče a najednou hrajou o postup a díky uzavřené ELH by to nemělo význam
Lázňator napsal:Dotaz na facebookuHCDTOM napsal:Zeman teda v Dukle skončil? Nebyl tam psany v článku myslim
Lukáš Cecil: A co Anděl,Jiránek nebo Zeman?? Jak to je s jejich smlouvama?? Řeší se to nějak nebo se s nima nepočítá
HC Dukla Jihlava Již jsme psali: O výsledcích dalších jednání s hráči bude klub informovat na webu a sociálních sítích.
Díky
Dotaz na facebookuHCDTOM napsal:Zeman teda v Dukle skončil? Nebyl tam psany v článku myslim
Lukáš Cecil: A co Anděl,Jiránek nebo Zeman?? Jak to je s jejich smlouvama?? Řeší se to nějak nebo se s nima nepočítá
HC Dukla Jihlava Již jsme psali: O výsledcích dalších jednání s hráči bude klub informovat na webu a sociálních sítích.
Lázňator- Posts : 702
Zeman teda v Dukle skončil? Nebyl tam psany v článku myslim
Asi tam maji sikovnejsiho Emila
hadas (admin) napsal:Já vím, že bychom tady měli řešit hlavně naší Duklu, ale ta Poruba se s tím teda nemaže vůbec. Jsem zvědav, jak tohle dopadne.
///
Poruba hlásí další dvě posily do útoku. Po Markusi Korkiakoskim a Lukáši Endálovi získala střelce Petra Stloukala a navrch mladíka Michala Hotěka.
///
MichalDJ- Posts : 1031
Já vím, že bychom tady měli řešit hlavně naší Duklu, ale ta Poruba se s tím teda nemaže vůbec. Jsem zvědav, jak tohle dopadne.
///
Poruba hlásí další dvě posily do útoku. Po Markusi Korkiakoskim a Lukáši Endálovi získala střelce Petra Stloukala a navrch mladíka Michala Hotěka.
///
///
///
Excalibur napsal:Máš pocit, že město přispívá Dukle málo?ondrej.n napsal:Ale no tak, bohatý vs chudý a stědrý vs skoupý jsou odlišná adjektiva
Tož přihořívá avšak nehoří . Moje pocity jsou, jak je teď moderní používat, irelevantní
ondrej.n- Posts : 590
Máš pocit, že město přispívá Dukle málo?ondrej.n napsal:Ale no tak, bohatý vs chudý a stědrý vs skoupý jsou odlišná adjektiva
Excalibur- Posts : 638
Ale no tak, bohatý vs chudý a stědrý vs skoupý jsou odlišná adjektiva
Příčina je jednoduchá - Poruba má bohatého majitele, my ne.ondrej.n napsal:Raddy007 napsal:To je hoši hezký, jak se utěšujete, že to třeba Porubě nepůjde. Ono taky třeba půjde. Ale hlavně taková hráči jako Korki a další TOP v téhle lize chodili k nám a byli rádi, teď chodí třeba do Poruby, která ještě nedávno hrála o soutěž níž
Ano, to je realita, důsledek. Teď někoho přemýšlivého, někoho, kdo pojmenuje příčinu.
Excalibur- Posts : 638
ralff napsal:Ať se Poruba staví třeba na hlavu a odstrkuje ušima. Pokud tím posilováním postaví vlastní tým a nebude za ně nastupovat v každým druhým zápase třetina soupisky z Vítkovic, tak pro všechny jenom dobře.
Pro mne osobně je důležitější, že Dukla bez nějakého humbulku začíná postupně formovat tým pro příští sezonu, který špatný taky nebude a doufejme, že dá zapomenout té uplynulé sezoně. Teď po neděli už se snad bude moct trénovat...tak už bude vidět i nějaká aktivita ...
To je bohužel ukázkový případ iluze. Přeji si, ralffe, abych se koncem roku mohl tady všem těm, kteří doufali, mohl omluvit.
Malá nápověda k mému předchozímu příspěvku-motivace, to je to, oč tu běží..
Raddy007 napsal:To je hoši hezký, jak se utěšujete, že to třeba Porubě nepůjde. Ono taky třeba půjde. Ale hlavně taková hráči jako Korki a další TOP v téhle lize chodili k nám a byli rádi, teď chodí třeba do Poruby, která ještě nedávno hrála o soutěž níž
Ano, to je realita, důsledek. Teď někoho přemýšlivého, někoho, kdo pojmenuje příčinu.
Ať se Poruba staví třeba na hlavu a odstrkuje ušima. Pokud tím posilováním postaví vlastní tým a nebude za ně nastupovat v každým druhým zápase třetina soupisky z Vítkovic, tak pro všechny jenom dobře.
Pro mne osobně je důležitější, že Dukla bez nějakého humbulku začíná postupně formovat tým pro příští sezonu, který špatný taky nebude a doufejme, že dá zapomenout té uplynulé sezoně. Teď po neděli už se snad bude moct trénovat...tak už bude vidět i nějaká aktivita ...
ralff- Posts : 1547
To je hoši hezký, jak se utěšujete, že to třeba Porubě nepůjde. Ono taky třeba půjde. Ale hlavně taková hráči jako Korki a další TOP v téhle lize chodili k nám a byli rádi, teď chodí třeba do Poruby, která ještě nedávno hrála o soutěž níž
Raddy007- Posts : 108
To: hadas to bude asi Kladno typuji...
Poruba má celkem, ted se podržte, 14 partnerů, takže tohle je vážně divný...
Poruba má celkem, ted se podržte, 14 partnerů, takže tohle je vážně divný...
vn- Posts : 1856
Takový typ by se hodil...
https://www.hokej.cz/konec-v-motoru-byl-jsem-v-soku-tvrdi-kloz-jak-vzpomina-na-debut-v-extralize/5048542
Téměř polovinu bodů jste zaznamenal v přesilovkách. Vnímáte početní výhody jako vaši specialitu?
Asi jo, do Budějovic mě brali kvůli tomu. V Pardubicích mě taky dávali na přesilovky, i v Litoměřicích a na Kladně. Přesilovky rozhodují všechny důležité zápasy, kdo je umí hrát, tak bude vyhrávat. Myslím, že mě týmy berou kvůli tomu, abych hrál přesilovku.
https://www.hokej.cz/konec-v-motoru-byl-jsem-v-soku-tvrdi-kloz-jak-vzpomina-na-debut-v-extralize/5048542
Téměř polovinu bodů jste zaznamenal v přesilovkách. Vnímáte početní výhody jako vaši specialitu?
Asi jo, do Budějovic mě brali kvůli tomu. V Pardubicích mě taky dávali na přesilovky, i v Litoměřicích a na Kladně. Přesilovky rozhodují všechny důležité zápasy, kdo je umí hrát, tak bude vyhrávat. Myslím, že mě týmy berou kvůli tomu, abych hrál přesilovku.
Souhlas, jmena tym nedelaji
Duklacek napsal:Zase bych nedělal z Poruby nějakýho Goliáše, nevidím důvod, proč by jsme se před nimi měli klepat strachy. Mají dobrou obranu, ale "top", to bych určitě neřekl Budou silný, ale zas tak obrovský posily to nejsou a fungovat to nemusí, nikde není napsáno, že se tam hvězdy typu Žovince nebo Endála chytí
Zase bych nedělal z Poruby nějakýho Goliáše, nevidím důvod, proč by jsme se před nimi měli klepat strachy. Mají dobrou obranu, ale "top", to bych určitě neřekl Budou silný, ale zas tak obrovský posily to nejsou a fungovat to nemusí, nikde není napsáno, že se tam hvězdy typu Žovince nebo Endála chytí
Duklacek- Posts : 1104
Poruba bude opravdu silná, taky nechápu co to je za tunel...
https://www.hokej.cz/potvrzeno-do-ambiciozni-poruby-miri-fin-ktery-zaril-v-litomericich/5048555
Na videu v článku je ale krásně vidět jaký hrajou Litky krásný hokej s lehkostí...ne jak ta naše křeč...
https://www.hokej.cz/potvrzeno-do-ambiciozni-poruby-miri-fin-ktery-zaril-v-litomericich/5048555
Na videu v článku je ale krásně vidět jaký hrajou Litky krásný hokej s lehkostí...ne jak ta naše křeč...
Budou hrat urcite nahore, ale se zajmem o postup to moc nevidim. V Ostrave je tezka konkurence Vitkovic v hokeji a Baniku ve fotbale. Ti si urcite nenechaji vyrust konkurenci na sponzorskym rybniku, kterej tam neni urcite moc velkej.
Siroko- Posts : 1206
Neverim tomu ze se Poruba bude rvat o postup do EHL, jmena nejsou vsechno, takhle to splacat dohromady nezarucuje jeste dobre vysledky
sz108 napsal:Bude to asi nějaká černota no...pračka na prachy bych to viděl
Prostě mně nejde na rozum, že by autosalon měl takovej výdělek, aby mohl živit prvoligovej klub....
ale jako ta jejich obrana...to je top chance ligy a těžko je někdo překoná....
Urbanec, Husák, Pastor, Dundáček, Teper, Žovinec...to je hodně slušný
Bude to asi nějaká černota no...pračka na prachy bych to viděl
Prostě mně nejde na rozum, že by autosalon měl takovej výdělek, aby mohl živit prvoligovej klub....
sz108- Posts : 378
Me teda jen zarazi kde takovy drbani co provozuji autobazar nebo autosalon na to berou
Jaternička- Posts : 1419
Ty týmy , který mají ambice na postup budou hodně posilovat aby se postup v nadcházejících dvou ročnících podařil. Přeci jenom nesestupovost z ELH během dvou let by dávala celkem solidní šanci na aklimatizaci a udržení se v nejvyšší soutěži.hadas (admin) napsal:Poruba teda v posilování jede...
Ač se kádr HC RT TORAX Poruba 2011 stále buduje a o dalších posilách se ještě intenzivně pracuje, může už ostravský tým potvrdit v médiích probírané duo beků Jakub Teper a Dušan Žovinec, čímž se prozatím uzavírá jistá devítice obránců pro následující ročník.
Lufa- Posts : 1312
Poruba teda v posilování jede...
Ač se kádr HC RT TORAX Poruba 2011 stále buduje a o dalších posilách se ještě intenzivně pracuje, může už ostravský tým potvrdit v médiích probírané duo beků Jakub Teper a Dušan Žovinec, čímž se prozatím uzavírá jistá devítice obránců pro následující ročník.
Jo to zase souhlas Střítesky s De la rosem se povedli a hráli dobře.
Nicméně ty určitě do Chance ligy za 50 000 určitě hrát nebudou....
Nicméně ty určitě do Chance ligy za 50 000 určitě hrát nebudou....
Tak Kelte, Stříťa končí ve Varech, sem s ním
jajirk- Posts : 161
Bilčík snad bude fajn, i kdyby to měl být jen zlý muž a dobře si odbránil svoje. Nejsem z toho nadšený, ale nekritizuji to.
Jinak se blížíme k 6000 příspěvků. To je myslím slušná porce a je vidět, že to jde, sprostě tady píšu málem jen já Občas se tady vyskytne něco opravdu ostrého, ale za celou dobu jsem musel řešit jen tu věc s přirovnáním k nacistům atd.
Už se těším na hokej, i když třeba takhle...
Jinak se blížíme k 6000 příspěvků. To je myslím slušná porce a je vidět, že to jde, sprostě tady píšu málem jen já Občas se tady vyskytne něco opravdu ostrého, ale za celou dobu jsem musel řešit jen tu věc s přirovnáním k nacistům atd.
Už se těším na hokej, i když třeba takhle...
Věřím, že si Bilča svoje odehraje, ale nemůžu si pomoct, potřebujem do obrany chlapa, kterej umí vystřelit od modrý a bude platnej v přesilovkách. Někoho, kdo se z větší části podobá Stříťovi.
Nikoho takovýho nemáme. Měli bysme mít.
Nikoho takovýho nemáme. Měli bysme mít.
Kelt- Posts : 384
Pořád se tu řeší jména. Hokej je kolektivní sport a víc než jména je fungující tým. Přešli jsme přes Kladno, Budějky a měli jsme "lepší jména "? Neměli. Víc mi vadí každoroční výměna půlky kádru (což dnes dělají vlastně skoro všichni). Na příkladu K.Varů je vidět,že když kádr podrží, výsledky přijdou- a bohužel, stejně si je teď bohatší nakonec rozeberou
jajirk- Posts : 161
Když tu Bilčik hrál naposledy, tak patřil v Dukle po hokejový stránce k nejhorším. Když si ale vybavím jací šmatláci tu hráli poslední rok, musím uznat, že nyní bude Bilčík průměrný hráč.
Lufa- Posts : 1312
Osobně jsem za Bilču rád, sice to není dopředu žádnej Jirka Říha, ale dozadu si své odehraje + nebojí se osobních soubojů což je u nás poslední dva roky veliký problém. Ještě by to chtělo nutně gólmana a budu celkem spokojen.
Drmax- Posts : 7
Sz108 a Ralf, díky kluci....
Za naše názory mluví výsledky a fakta. Svést to jen na Míru Svobodu je lehkomyslny názor. Letos Míra Svoboda by ve Vítkovicích málem byl podepsanej pod sestupem, kdyby Vitky v lednu nevymenily půlku týmu. A mohl si urvat ruce a bylo by to prd platné. Jako Godla nohu na Kladně.....
Ale to nemá cenu. Když chceš vidět viníka v Hubasovi a spol, tak ho tam uvidíš... kdežto Pekra budem velebit, i když tady proti těm klukům nic zatím nedokázal..... tak jsme holt v prdeli no....
Věřím, že Beda se vrací na cestu, levnějšího ale za to smysluplnejsiho týmu..... Viz Strejcek a teď Bilčik....
Snad se z nás stane zase tým se kterým se fanoušci ztotožni....
PS: Seman, Hubas ani Divis by vlastní fanoušky nikdy nefakovali, oni by nefakovali ani soupeřova fanouška
Za naše názory mluví výsledky a fakta. Svést to jen na Míru Svobodu je lehkomyslny názor. Letos Míra Svoboda by ve Vítkovicích málem byl podepsanej pod sestupem, kdyby Vitky v lednu nevymenily půlku týmu. A mohl si urvat ruce a bylo by to prd platné. Jako Godla nohu na Kladně.....
Ale to nemá cenu. Když chceš vidět viníka v Hubasovi a spol, tak ho tam uvidíš... kdežto Pekra budem velebit, i když tady proti těm klukům nic zatím nedokázal..... tak jsme holt v prdeli no....
Věřím, že Beda se vrací na cestu, levnějšího ale za to smysluplnejsiho týmu..... Viz Strejcek a teď Bilčik....
Snad se z nás stane zase tým se kterým se fanoušci ztotožni....
PS: Seman, Hubas ani Divis by vlastní fanoušky nikdy nefakovali, oni by nefakovali ani soupeřova fanouška
Hele klid ono to nejak dopadne resit porad dokola coby kdyby jak a proc nema vubec zadnej smysl a myslim ze to tu hodne ctenaru a diskuteru uz ani nebavi
Martynez- Posts : 134
Za me z Bilci taky nejsem odvarenej, ale snad si svoje odehraje...kazdopadne potrebujeme nejaky slusny beky na presilovku a ty proste nemame ( mozna snad Bukač?)
Diskuzní fórum
Chyběl tu hráč typu Hubas,který bude schopen "sežrat" puk?Chyběl tu ranař,který to bude u prken čistit,abychom nebyli v soubojích neustále "vybodováváni"?Právě proto snad přišli Strejda a Bilča
MarkusHCD- Posts : 1924
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 20 z 20
Povolení tohoto fóra: