Diskuzní fórum
+35
Tobi
Pepino
mjrkk
freyp
Duklacek
Janosik
Ujo
Vasoj84
Siroko
mcelansky
staříček
Kelt
Martynez
jajirk
Hhs23
karel granát
MichalDJ
Luc2as
krap
Kuba
ondrej.n
richmonds
kancler
sz108
Jaternička
DUKLIČKA
Lázňator
MarkusHCD
imbík
hadas (admin)
ralff
Excalibur
Ryben
vn
Geofree
39 posters
Strana 7 z 20
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Ryben napsal:MarkusHCD napsal:Ryben napsal:Šmatláci jsou na klíčové utkání perfektně připraveni od nového doživotního trenérského tandemu. Žádám fízla Lysého, aby jim to ode mě vyřídil a Bedřichu <***admin: odstraněno jako nevhodné***> vzkázal, že ode mě dlouhodobě neuvidí ani korunu
Nejde to napsat normálně?S Goebelsem už torchu ujíždíš
Proč jako? Propaganda mu jde výtečně. Kolikrát si řikám, že "kopiťák" by to nezvládnul líp.
Tak si udělej mávátko a stoupni si před zimák nebo třeba přímo před jeho kancelář a netahej to sem!
MarkusHCD- Posts : 1924
Dřív se psalo, že to hráči mají mají v hlavách, teď je evidentní, že to mají na salámu
Ryben- Posts : 60
MarkusHCD napsal:Hráči to evidentně mají na háku,obrana neexistuje
ale tak určitě se najde odborník co si někde přečte výsledek, přijde a vysvětlí nám, že za to může Brož protože nechytil nic navíc...já sice nevím, s kterým golem mohl něco dělat, ale těším se
richmonds- Posts : 577
Hráči to evidentně mají na háku,obrana neexistuje
MarkusHCD napsal:Ryben napsal:Šmatláci jsou na klíčové utkání perfektně připraveni od nového doživotního trenérského tandemu. Žádám fízla Lysého, aby jim to ode mě vyřídil a Bedřichu <***admin: odstraněno jako nevhodné***> vzkázal, že ode mě dlouhodobě neuvidí ani korunu
Proč jako? Propaganda mu jde výtečně. Kolikrát si řikám, že "kopiťák" by to nezvládnul líp.
Ono se tu nadává na Pohla a někdy i na Staňka, ale bez nich to vypadá tak jak to vypadá.
ralff- Posts : 1547
Ryben napsal:Šmatláci jsou na klíčové utkání perfektně připraveni od nového doživotního trenérského tandemu. Žádám fízla Lysého, aby jim to ode mě vyřídil a Bedřichu <***admin: odstraněno jako nevhodné***> vzkázal, že ode mě dlouhodobě neuvidí ani korunu
Sorry, ale tohle už je hodně za hranou. Jestli máš něco proti Ščerbanovi, tak si to s ním vyřid mezi čtyřma očima a netahej takové výlevy sem.
Ryben napsal:Šmatláci jsou na klíčové utkání perfektně připraveni od nového doživotního trenérského tandemu. Žádám fízla Lysého, aby jim to ode mě vyřídil a Bedřichu <***admin: odstraněno jako nevhodné***> vzkázal, že ode mě dlouhodobě neuvidí ani korunu
Šmatláci jsou na klíčové utkání perfektně připraveni od nového doživotního trenérského tandemu. Žádám fízla Lysého, aby jim to ode mě vyřídil a Bedřichu <***admin: odstraněno jako nevhodné***> vzkázal, že ode mě dlouhodobě neuvidí ani korunu
červení sněhuláci odjedou neznámo kam, nechají úplně volného hráče před bránou. Nesnaží se ani zblokovat na něj mířící přihrávku...nemají hráče, nemají puk,..prostě nemají zájem...
golman se musí přesouvat, pak to samo vyrazí, ale nikde bránící hráč tak útočník má dost času a prostoru zavěsit.
Máte recht, smlouvy trenérům prodloužit na doživotí hned v první přestávce
golman se musí přesouvat, pak to samo vyrazí, ale nikde bránící hráč tak útočník má dost času a prostoru zavěsit.
Máte recht, smlouvy trenérům prodloužit na doživotí hned v první přestávce
Myslim, ze zrovna letos je dokonale videt, jak je to dobrej model, protoze je proste porad o co hrat...
Jak je nebo byla k nicemu nesestupova soutez u junioru nebo chance liga se nam taky skvele ukazuje...pak mame znostudx kabat, kdyz nas Dopita zminuje, ze jen diky Scerbanovi a jeho kamilum na svazu jsme dvakrat s juniorkou nesetoupili...
Jak je nebo byla k nicemu nesestupova soutez u junioru nebo chance liga se nam taky skvele ukazuje...pak mame znostudx kabat, kdyz nas Dopita zminuje, ze jen diky Scerbanovi a jeho kamilum na svazu jsme dvakrat s juniorkou nesetoupili...
vn- Posts : 1857
Naprosty nesmysl s uzavrenim..pokud se chce liga udelat atraktivni tak to udelat po vzoru EBEL ligy jen s tim ze takova soutez ma 12 ne 11 ucastniku a pochopitelne by mela byt sestupova ..a razem je soutez maximalne atraktivni
Jaternička- Posts : 1419
Jakekoliv uzavreni je nesmysl...otazka jaky postup( jestli primo nebo baraz) je vec druha.
Nemyslím si, ale je to věc názor. spíš by to mělo zůstat 2+2 baráž. Nesmysl je ten přímý sestup / postup. No, nic téma je vyčerpaný už
HCDTOM- Posts : 776
Koreis to píše dobře. ElH fubgovala bez Kladna, funguje s ním a bude fungovat kdyžtak bez něj dál. A to platí i pro ostatní kluby
imbík- Posts : 3617
VN: Je no, už na to ani nereaguju. V českých podmínkách uzavřená soutěž nikdy nefungovala, nefunguje a fungovat nebude. Důvodů je rozhodně vic, než těch, že by to fungovalo
To: HCDTOM sorry jako, ale tohle je jeden velkej nesmysl
https://sport.aktualne.cz/hokej/extraliga/josef-palecek-rozhovor-uzavreni-extraligy-jzp/r~b4c5be7c25e311ea82ef0cc47ab5f122/ Tohle je jako kdybych odpovídal já. přesně to se tady snažím měsíce říct.
Akorát já bych přidal týmy 4 možná.
Akorát já bych přidal týmy 4 možná.
HCDTOM- Posts : 776
sz108 napsal:Já mám snad přátelé vlčí mlhu či co
Koukám na naše webové stránky a čtu rozhovor s Moravcem...
To nemyslí vážně, že ne?
Oni jsou beznadějně poslední se ztrátou 11 bodů na tým před sebou...z 36 zápasů vyhráli jen 6!! a von je spokojenej...
Já tomu prostě nejsem schopnej rozumět....jsem poslední o parník, ale nic se neděje...že většinu zápasů prohráli dost jednoznačně mu asi taky nevadí...já nevím, třeba se ty poslední zápasy vopravdu zvedaj...ale rozhodně bych nehodnotil tu základní část kladně...
Jo to jsem taky nevěřil svejm očím
Já mám snad přátelé vlčí mlhu či co
To nemyslí vážně, že ne?
Oni jsou beznadějně poslední se ztrátou 11 bodů na tým před sebou...z 36 zápasů vyhráli jen 6!! a von je spokojenej...
Já tomu prostě nejsem schopnej rozumět....jsem poslední o parník, ale nic se neděje...že většinu zápasů prohráli dost jednoznačně mu asi taky nevadí...já nevím, třeba se ty poslední zápasy vopravdu zvedaj...ale rozhodně bych nehodnotil tu základní část kladně...
To nemyslí vážně, že ne?
sz108- Posts : 378
https://sport.aktualne.cz/hokej/extraliga/jakub-koreis-uzavreni-extraligy/r~656e0d04405311ea84260cc47ab5f122/?fbclid=IwAR36qwqyD1ZaK4pwRewIPmB1ZIpm_pI1QWsbBA1vpxFVXprKRmLudgeUK00
Tohle je super pohled, teda respekt Koreisovi. Tyhle dotazy by měly putovat k JJ, aby na ně přímo musel odpovědět....
Tohle je super pohled, teda respekt Koreisovi. Tyhle dotazy by měly putovat k JJ, aby na ně přímo musel odpovědět....
richmonds napsal:Luc2as napsal:Za me lepsi.. Nez to vzal Ujca tak ten tym byl uplne v prdeli fyzicky psychicky, nebyli schopny dat vic jak 2 goly komukoliv... Na presilovky se ted kouka mnohem lip ikdyz se kolikrat gol neda.. A hlavne Fronk Chlubna bylo nemyslitelny aby meli takovej ice time..
já už si zvykl, že na čísla a fakta tu hodně lidí nebere ohled, ale kdybys na ně přeci jen chtěl brát ohled, doporučím ti projít si výsledky od začátku sezony a spočítat si zápasy, kdy jsme dali 2+ goly. Potom se nejspíš budeš divit...ale je to na tobě, jestli tě fakta zajímají nebo ne.
Tak jsem si to prošel.. A máš pravdu bylo to trochu víc, nicméně průměr od začátku sezóny do konce listopadu je 2,2 gólu na zápas.. A od půlky října do konce listopadu se nám to povedlo jen jednou dát víc jak dva což mě utkvělo v paměti..
Luc2as- Posts : 297
Jo a pod Vlkem hraval 4tou lajnu 3 max..pegy18 napsal:Fronk je nas nejlepsi forvard
Luc2as napsal:Za me lepsi.. Nez to vzal Ujca tak ten tym byl uplne v prdeli fyzicky psychicky, nebyli schopny dat vic jak 2 goly komukoliv... Na presilovky se ted kouka mnohem lip ikdyz se kolikrat gol neda.. A hlavne Fronk Chlubna bylo nemyslitelny aby meli takovej ice time..
já už si zvykl, že na čísla a fakta tu hodně lidí nebere ohled, ale kdybys na ně přeci jen chtěl brát ohled, doporučím ti projít si výsledky od začátku sezony a spočítat si zápasy, kdy jsme dali 2+ goly. Potom se nejspíš budeš divit...ale je to na tobě, jestli tě fakta zajímají nebo ne.
Za me lepsi.. Nez to vzal Ujca tak ten tym byl uplne v prdeli fyzicky psychicky, nebyli schopny dat vic jak 2 goly komukoliv... Na presilovky se ted kouka mnohem lip ikdyz se kolikrat gol neda.. A hlavne Fronk Chlubna bylo nemyslitelny aby meli takovej ice time..
No právě na to že hrajeme s odpadem tyhle ligy je to aspoň za mě naprostá blamáž co předvádíme.
Nebo realita sezón příštích a to teprve by bylo smutný
Nebo realita sezón příštích a to teprve by bylo smutný
Jaternička- Posts : 1419
HADAS
s tím"výsledkově zvednout"bych byl fakt opatrný a nezapomínal, že hrajeme s odpadem ligy pouze, takže to není zrovna vypovídající. Když si odečteš zápasy za Vlka, co se hrálo s těmi z lepší půlky soutěže, tak ta bilance taky nebude žádná trága...
s tím"výsledkově zvednout"bych byl fakt opatrný a nezapomínal, že hrajeme s odpadem ligy pouze, takže to není zrovna vypovídající. Když si odečteš zápasy za Vlka, co se hrálo s těmi z lepší půlky soutěže, tak ta bilance taky nebude žádná trága...
richmonds napsal:HADAS
ono ohledně toho GDPR nejde ani tak o to, s čím má kdo problém nebo ne :-) oni prostě potřebují souhlas, že ty data můžou mít, pak musí mít i nějak schválené, že jsou data dostatečně zabezpečená a podobně...prostě jsou s tím starosti. Takže se starou registrací jsi s něčím souhlasil, ale to se prostě nepřelilo do GDPR...takže oni by měli problém.
To rozhodně. Já jen říkám, že mně osobně je to jedno, protože moje číslo má tolik lidí a firem....
Neřešme Lysého, tohle fórum je veřejně přístupné, takže je logický že to tu sledují i ti, co sem nepřispívají. Oni v tý redakční práci mají občas dost zmatky. Kdyby zavčas stáhlli upoutávku na středeční zápas, nemusel se rozčilovat, že tam někdo nenašel reporty. Jenomže, když tam je ještě v poledne den po zápase přesměrování hlavní stránky do článku k zápasu s Jiříhm Holíkem, a to co má vidět, vidět pořádně není, nemůže se divit. Minulý týden byla na ještě v době utkání u Ústí na facebooku upoutávka na tři dny odehraný zápas s Benátkama.
Jinak, se jmenováním trenérů osobně nemám problém. Nečekal jsem zázraky a mě určitě nezklamali. Převzali tým fyzicky i psychicky dole a s minimem posílení to dokázali výsledkově zvednout, byť ta hra napohled pořád není nic moc. Jediný co bych vytknul jsou dvě prohry s Kadaní a dvě prohry s Třebíčí. Hlavně ta Kadaň ten dojem hodně kazí. Před sebou mají ještě hodně těžké práce...
Jinak, se jmenováním trenérů osobně nemám problém. Nečekal jsem zázraky a mě určitě nezklamali. Převzali tým fyzicky i psychicky dole a s minimem posílení to dokázali výsledkově zvednout, byť ta hra napohled pořád není nic moc. Jediný co bych vytknul jsou dvě prohry s Kadaní a dvě prohry s Třebíčí. Hlavně ta Kadaň ten dojem hodně kazí. Před sebou mají ještě hodně těžké práce...
HADAS
ono ohledně toho GDPR nejde ani tak o to, s čím má kdo problém nebo ne :-) oni prostě potřebují souhlas, že ty data můžou mít, pak musí mít i nějak schválené, že jsou data dostatečně zabezpečená a podobně...prostě jsou s tím starosti. Takže se starou registrací jsi s něčím souhlasil, ale to se prostě nepřelilo do GDPR...takže oni by měli problém.
richmonds napsal:mno, technicky je mít může, ALE, vzhledem k tomu, že se oháněli při rušení i GDPR, tak je mít nesmí, pokud ano, tak jaksi nelegálně nakládá s osobními údaji(což je vlastně i to, že je má bez souhlasu)
Z FC i HC jsem byl v minulosti kontaktovanej na číslo, které jsem uvedl při registraci do fóra tam i tam. Z FC mi dokonce volali na číslo ségry, protože jsem ze služebního telefonu nemohl poslat SMS pro registraci :-)
Pokud se mi ozve takhle správce fóra, nemám s tím problém. Pokud se to dostává dál, tak to by pak mohl být problém.
mno, technicky je mít může, ALE, vzhledem k tomu, že se oháněli při rušení i GDPR, tak je mít nesmí, pokud ano, tak jaksi nelegálně nakládá s osobními údaji(což je vlastně i to, že je má bez souhlasu)
Hhs23 napsal:No nejsem si úplně jist ale zdá se mi že Tomáš Lysý sleduje toto fórum dost aktivně protože některé moje kritické poznámky k trenérům duklacké mládeže si rozesílájí mezi sebou s tím že ví o koho jde. Proto bych měl otázku může mít Tomáš Lysý osobní údaje k našim Nickum ze starého dis. fóra...
S největší pravděpodobností ano.
Kelt:
ale to z těch slov vyplývá, že jsou spokojení, no ne? Vyhráli jsme pár zápasů...a pak i z činů na základě těch slov. Prodloužíme s trenéry už teď protože jsme vyhráli pár zápasů, ani zmínka o tom, které zápasy se prohrálo(např opakovaně ta Kadaň). Já to nemyslím proti tobě(i když jsem si rýpnul), ale tím, že někomu prodlouží smlouvu v téhle fázi a vlastně těsně po další porážce od Kadaně...nebo myslíš, že na stole ležel štos nabídek z ELH pro úspěšný trenérský tandem takže se muselo jednat rychle a nepočkalo se po sezoně?
Nejspíš by se mělo brát v potaz i předvedenou hru, kdyby to někdo udělal, tak sice Viktora nevyhodí, ale prostě hned nepodepíše novou smlouvu. To si myslím já. Tím že to udělali prostě vyjadřují spokojenost se současným stavem.
ale to z těch slov vyplývá, že jsou spokojení, no ne? Vyhráli jsme pár zápasů...a pak i z činů na základě těch slov. Prodloužíme s trenéry už teď protože jsme vyhráli pár zápasů, ani zmínka o tom, které zápasy se prohrálo(např opakovaně ta Kadaň). Já to nemyslím proti tobě(i když jsem si rýpnul), ale tím, že někomu prodlouží smlouvu v téhle fázi a vlastně těsně po další porážce od Kadaně...nebo myslíš, že na stole ležel štos nabídek z ELH pro úspěšný trenérský tandem takže se muselo jednat rychle a nepočkalo se po sezoně?
Nejspíš by se mělo brát v potaz i předvedenou hru, kdyby to někdo udělal, tak sice Viktora nevyhodí, ale prostě hned nepodepíše novou smlouvu. To si myslím já. Tím že to udělali prostě vyjadřují spokojenost se současným stavem.
No nejsem si úplně jist ale zdá se mi že Tomáš Lysý sleduje toto fórum dost aktivně protože některé moje kritické poznámky k trenérům duklacké mládeže si rozesílájí mezi sebou s tím že ví o koho jde. Proto bych měl otázku může mít Tomáš Lysý osobní údaje k našim Nickum ze starého dis. fóra...
Hhs23- Posts : 177
Ryben napsal:hadas (admin) napsal:Ahoj, zpráva z FB. Dávám i sem, pokud tam nechodíte.
Tomáš Lysý:
Zdravím všechny, zase já.. Před malou chvílí jsem dostal upozornění, že se na neoficiálním foru řešilo, že snad po poledni ještě nebyl na webu výsledek zápasu, ohlasy ze zápasu atd. Opět a znovu: Já tam nechodím a nevím, kdo to psal, ale pokud víte vy: Ohlasy-video jsem zveřejňoval ve 2:45 na YouTube a FB, článek byl puštěn ve 2:55. A to proto, abychom po osmé hodině mohli dát ven Ujču s Karlosem. Vím, že letošní sezona je zatím špatná, ale nehledejme chyby tam, kde fakt nejsou.
A když chyba přijde, sklopím hlavu, uznám jí a omluvím se za ní, což by snad mělo být normální.
To už je fakt konec. Tak fanoušci jsou pro klub dlouhodobě póvlem (pohlem), který je nutno pronásledovat a vytlačit z webu, ale Lysohlav si nedá pokoj a jako správný konfident je monitoruje i v ilegalitě. Gratuluji
Chlapi, nezlobte se na mě, ale tohle už zavání naprostou drzostí... Ty voe vypnout forum, pak kontrolovat neoficiální a ještě ho někde komentovat na nějakým za.raným fízláckým FB? že tam ještě nedáte naše fotky ať je to dokonalý... jak píše kolega Ryben... utrvrzujte se v tom, že fanoušci jsou proti Vám a Vy to děláte skvěle... Vy profíci, sledujte chvilku Vás vzor NHL... tam by Vás majitel vykopal po týdnu tohle tam předvádět... všude ofiko fora pro to co je živí, tj. pro fanoušky... a tam se neprve nadává a posílá do důchodu, když se ví kdo kolik bere... Hlavně si tam všici podepište smlouvy aspoň na 5 let... Se tady brečí jak Kronospan nic nedává a nejsou peníze a lidi jim necpou peníze ze vstupnýho a my pořád platíme Vlčáka se Zemanem... kdo s nima podepsal takovýhle dlouhodobý smlouvy a proč? to hrozilo, že podepíšou jinde? To samý Viktor, sympaťák, ale ať se ukáže v playoff a pak je spousta času to řešit...
Geofree- Posts : 230
Kelt: To je daň za zo, že jsme si nevážili těch co tu rádi makali a chtěli něco dokázat. Teď tu máme údajně lepší hokejisty, ale bez trošku zodpovědnosti a cílů, samozřejmě čest výjimkám, ale těch je bohužel jen pár.
richmonds: To víš, že mě to taky štve a nevím, proč si myslíš, že je vedení spokojený. Já to teda Béďovi vůbec nezávidím, schánět prachy v Jihlavě. BOSCH nic, Kronospan nic. Tím neříkám, že je všechno dobře. Zrušení DF, komunikace s fanouškama a poslední 3 sezóny špatnej výběr hráčů.
Kelt- Posts : 384
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Doporučuju se podívat na zápasy Pardubic a Litvínova, to je pane najednou nasazení, jako by ani nebyl mezi Litvínovem a Plzní rozdíl 36 bodů. Uzavřením ELH by tohle odpadlo....
Počkej, aby tam ještě neuvařili tyhle týmy nakonec Kladno.. To by byla sranda a Jardovi bych to snad ani nepřál
TO já bych jim to a hlavně jemu i přál
Ze začátku sezony jsem si přál, aby Kladno nespadlo a dokázali, že tým z Chance ligy je schopen se v ELH etablovat a udržet, ale když se JJ začal míchat do chodu soutěže která funguje dlouhodobě a je atraktivní, tak si přeju, aby ho to doběhlo a ať zase minimálně sezonu jezdí do Kadaně a spol...... I když Litvínov a Pardubice by si to taky zasloužili o tom žádná, ale spadnout může jen jeden.....
hadas (admin) napsal:Ahoj, zpráva z FB. Dávám i sem, pokud tam nechodíte.
Tomáš Lysý:
Zdravím všechny, zase já.. Před malou chvílí jsem dostal upozornění, že se na neoficiálním foru řešilo, že snad po poledni ještě nebyl na webu výsledek zápasu, ohlasy ze zápasu atd. Opět a znovu: Já tam nechodím a nevím, kdo to psal, ale pokud víte vy: Ohlasy-video jsem zveřejňoval ve 2:45 na YouTube a FB, článek byl puštěn ve 2:55. A to proto, abychom po osmé hodině mohli dát ven Ujču s Karlosem. Vím, že letošní sezona je zatím špatná, ale nehledejme chyby tam, kde fakt nejsou.
A když chyba přijde, sklopím hlavu, uznám jí a omluvím se za ní, což by snad mělo být normální.
To už je fakt konec. Tak fanoušci jsou pro klub dlouhodobě póvlem (pohlem), který je nutno pronásledovat a vytlačit z webu, ale Lysohlav si nedá pokoj a jako správný konfident je monitoruje i v ilegalitě. Gratuluji
a ja bych to pral Litvinovu.. Karma zdarma...
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Strana 7 z 20
Povolení tohoto fóra: