Diskuzní fórum
+35
Tobi
Pepino
mjrkk
freyp
Duklacek
Janosik
Ujo
Vasoj84
Siroko
mcelansky
staříček
Kelt
Martynez
jajirk
Hhs23
karel granát
MichalDJ
Luc2as
krap
Kuba
ondrej.n
richmonds
kancler
sz108
Jaternička
DUKLIČKA
Lázňator
MarkusHCD
imbík
hadas (admin)
ralff
Excalibur
Ryben
vn
Geofree
39 posters
Strana 6 z 20
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Uff aspoň, že tak. Od 21. září na pátý pokus vyhrané nájezdy. Chvála Bohu.
ralff- Posts : 1547
No ty byl jeden najezd lepsi jak druhej.. Prales total... Aspon ze tak a Poletin to pekne trefil
Luc2as- Posts : 297
Frýdek prostě zkolaboval a te´d to jen potvrdili...ono takhle rozehraný zápas prohrát...
takže Brožík nepustil ani jeden spíš díky frustrovaným útočníkům FM
takže Brožík nepustil ani jeden spíš díky frustrovaným útočníkům FM
richmonds- Posts : 577
Deset gólů za dva zápasy jsou fajn,počet obdržených strašidelný,vzhledem k Brožíkově fazoně při penaltách bychom museli proměnit alespoň čtyři
MarkusHCD- Posts : 1924
ale na nájezdy bych tam dal také druhého golmana aby Brožík nedostal tři kusy mezi nohy...
Skoda ze jsme cestou do Frydku vylozili v pulce cesty obrance i golmana, hned to mohlo vypadat lip...
vn- Posts : 1856
Prostě souhra gólmanxobrana nefunguje,pakto vypadá takto komicky
Zase jako Brožíka v tom nejen dnes nechávaj spoluhráči pěkně vykoupat..
ondrej.n- Posts : 590
ona i ta naše přesilovka byla slušný výmysl rozhodčích, tak asi něco jako karma...
brankář, mno, když všichni hráči se otočí a jedou pryč bez zájmu o puk, který on zastavil. To také není dobrá vizitka hráčů v poli...ale nechat ho tam takhle ležet, to od něj nebylo úplně košer, i když pod tlakem by asi nerozehrál ani tak.
takže mám tohle :-) dotaz jsem četl až teď...snad soudný člověk uzná, že ho v tom ti dojíždějící hráči nechali vykoupat jak hodili oba zpátečku.
brankář, mno, když všichni hráči se otočí a jedou pryč bez zájmu o puk, který on zastavil. To také není dobrá vizitka hráčů v poli...ale nechat ho tam takhle ležet, to od něj nebylo úplně košer, i když pod tlakem by asi nerozehrál ani tak.
takže mám tohle :-) dotaz jsem četl až teď...snad soudný člověk uzná, že ho v tom ti dojíždějící hráči nechali vykoupat jak hodili oba zpátečku.
Richmonde to je brankar co.Co mas jeste na jeho obranu?
DUKLIČKA- Posts : 1624
Hóóónza Brožů
Bohužel je to každej zápas evergreen..
Bohužel je to každej zápas evergreen..
a pak že nepotřebujem lepšího brankáře mohli sme bejt v psycho. pohodě a pak tohle do prdele
Lázňator- Posts : 702
Den (sezona) otevřených dveří pokračuje
Vasoj84 napsal:Luc2as:Já to tvrdil už davno,že Puza na to prostě nemá,nechápu proč ho tam pořád cpou 🤮Jak říkáš,kdyby vzali chlapa z HB ,Žďáru,Moravských B. ,tak by rozhodně horší být nemohliTenhle chlapec na to opravdu nemá No a dnes i ten Brožík moc nepřesvědčuje
https://www.eliteprospects.com/player/116194/jakub-peslar
jako třeba s tento, ale hold z druhý ligy je to pod naši úroveň... Ale ještě loni jsem hlavně na jeho ofenzivní manévry jezdil do ZR.
Ryben- Posts : 60
Vasoj84 napsal:Jaternicka:oni jsou ti,kteří se tím živý,neee Mi
presne i kdyby si tam stoupl v 38 letech Dobras tak to odehraje lip ty wle..
Jaternicka:oni jsou ti,kteří se tím živý,neee Mi
Vasoj84- Posts : 334
Luc2as:Já to tvrdil už davno,že Puza na to prostě nemá,nechápu proč ho tam pořád cpou 🤮Jak říkáš,kdyby vzali chlapa z HB ,Žďáru,Moravských B. ,tak by rozhodně horší být nemohliTenhle chlapec na to opravdu nemá No a dnes i ten Brožík moc nepřesvědčuje
Vasoj84- Posts : 334
Luc2as napsal:Obrana uplne mimo zachranuje to aspon utok.. Ale rekne te mi jak muze vubec Puza hrat dyk to je zapas co zapas 4gol jasne jeho, mi nerikejte kdyby vzali beka treba z Brodu ze bude horsi...
tak staci si vzit brusle a stoupnout si tam
Jaternička- Posts : 1419
A já se ptám, to nešlo od začátku, i když samozřejmě není vyhráno??? Nebo finále sezóny má jenom Frýdek a my jedeme na dovolenou.....
Naposledy upravil Ryben dne 29/1/2020, 19:33, celkově upraveno 1 krát
Obrana uplne mimo zachranuje to aspon utok.. Ale rekne te mi jak muze vubec Puza hrat dyk to je zapas co zapas 4gol jasne jeho, mi nerikejte kdyby vzali beka treba z Brodu ze bude horsi...
Jeste mi nekdo muze tvrdit, ze nepotrebujeme obrance...je videt, ze utok umi zahrat slusne, kdyz na to prijde...
vn- Posts : 1856
jo, Frýdek slušně zkolaboval v obraně...u toho posledního to zahráli jako my tak se necháme překvapit, jak se vyvrbí ta posle třetina.
Ale že by se mi ten hokej nějak moc líbil, to ani ne kluci.
Ale že by se mi ten hokej nějak moc líbil, to ani ne kluci.
A takovýhle srandamače nás čekaj až do 7.3. Irenko za co?
Ryben napsal:OK, přehnal jsem to a všem dotčeným se tímto omlouvám.
V pohodě, upravil jsem a vyřešeno ;-)
Hlavně, že nám to tam teď padá
richmonds napsal:před vyloučením typický obrázek. 5 hráčů kouká na jednoho maníka s pukem za bránou...netuší, co se kde jinde děje, takže i laika napadne jim tam za zády najet...O tom, jak se pohybují hráči Frýdku bez puku je snad zbytečné i mluvit. Pohyb, hledat si pozici, to prostě nemáme.
To se mýlíš neboť tam kvalitně zasáhnul Venca
Fyzička se v létě taky asi moc nehonila,jinak si nedovedu vysvětlit fakt,že v drtivé většíně zápasů posledních cca 5 minut nestíháme,dnešek je čestná výjimka,nestíháme prakticky od zčátku
Na onlajnech:"Martynek byl brutálním hitem sražen k zemi když unikal v souboji jeden na jednoho. "
Naprosto čistý hit
Naprosto čistý hit
před vyloučením typický obrázek. 5 hráčů kouká na jednoho maníka s pukem za bránou...netuší, co se kde jinde děje, takže i laika napadne jim tam za zády najet...O tom, jak se pohybují hráči Frýdku bez puku je snad zbytečné i mluvit. Pohyb, hledat si pozici, to prostě nemáme.
No ono kdyby jsme davali ty sance tak to mohlo byt 5:3 pro nas a ne 4:2
MichalDJ- Posts : 1031
hadas (admin) napsal:Ryben napsal:Šmatláci jsou na klíčové utkání perfektně připraveni od nového doživotního trenérského tandemu. Žádám fízla Lysého, aby jim to ode mě vyřídil a Bedřichu <***admin: odstraněno jako nevhodné***> vzkázal, že ode mě dlouhodobě neuvidí ani korunu
To už malinko přeháníš, ne? Kritika, ok, klidně nějaké ostřejší slovo, není problém, ale tahat sem jednoho z největších nacistických válečných zločinců? Nechci tady mazat nebo upravovat příspěvky, ale tohle neberu.
OK, přehnal jsem to a všem dotčeným se tímto omlouvám.
Ryben napsal:Šmatláci jsou na klíčové utkání perfektně připraveni od nového doživotního trenérského tandemu. Žádám fízla Lysého, aby jim to ode mě vyřídil a Bedřichu <***admin: odstraněno jako nevhodné***> vzkázal, že ode mě dlouhodobě neuvidí ani korunu
To už malinko přeháníš, ne? Kritika, ok, klidně nějaké ostřejší slovo, není problém, ale tahat sem jednoho z největších nacistických válečných zločinců? Nechci tady mazat nebo upravovat příspěvky, ale tohle neberu.
Naposledy upravil hadas (admin) dne 29/1/2020, 19:19, celkově upraveno 1 krát
MarkusHCD napsal:Smutné je to,že od modré musí pálit útočník
Tak takhle to hrajeme uz od lonske sezony a kdo jiny by mel strilet nez Matej?
Nasi obranci na tohle nemaji nu vsechna cest tomu golu co dal Piegl v sobotu ale i tak
Jaternička- Posts : 1419
Smutné je to,že od modré musí pálit útočník
MichalDJ napsal:3 strely, 3 goly, druholigovej golman, druholigova obrana v cele s Puzou a impotenti v utoku, at uz tahle sezona skonci, ale ono to nebude v dalsich letech lepsi, kdyz podepisujeme Ujcika na dalsi roky, tak nam vedeni dva jasnou indicii, ze zadny ambice mit nebudeme, jen prosim pana Scerbana aby uz nevykrikoval do sveta ta velkohuba prohlaseni
jelikož už ten první byla dorážka, tak ty počty střel nesedí...ale s tím si hlavu nelámeš. Jen jsi zapomněl vyzdvihnout ten extraligový útok
3 strely, 3 goly, druholigovej golman, druholigova obrana v cele s Puzou a impotenti v utoku, at uz tahle sezona skonci, ale ono to nebude v dalsich letech lepsi, kdyz podepisujeme Ujcika na dalsi roky, tak nam vedeni dva jasnou indicii, ze zadny ambice mit nebudeme, jen prosim pana Scerbana aby uz nevykrikoval do sveta ta velkohuba prohlaseni
MichalDJ- Posts : 1031
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Strana 6 z 20
Povolení tohoto fóra: