Diskuzní fórum
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Tak oni meli vzdy slusnej zaklad v tom kadru a ted tam maji na hostovacku jeste sedm hracu z Varu.Lufa napsal:Ten Sokolov nepřestává překvapovat , slušně tu sezonu rozjeli.
Siroko- Posts : 1206
FREDERIK likes this post
Lufa- Posts : 1312
imbík- Posts : 3617
hadas (admin), Excalibur, FREDERIK and addo like this post
Kulda a Jansons, nejlepší střelci přípravy. Jansons má nalité střely a místo toho volí nahrávky. Kulda se nedostává ani k těm střelámmiramare83 napsal:Hhs23 napsal:Kulda je bohužel pro mne taky velký sklamaní, pan neviditelný celý tak nějak bez pohybu a v +/- nejhorší hráč ze všech ještě s Půčkem
Pritom zrovna jemu tam v priprave spadlo na co sahnul a vypadalo to na naprostou trefu do cernyho. Nechapu...
Duklacek- Posts : 1104
Hhs23 napsal:Kulda je bohužel pro mne taky velký sklamaní, pan neviditelný celý tak nějak bez pohybu a v +/- nejhorší hráč ze všech ještě s Půčkem
Pritom zrovna jemu tam v priprave spadlo na co sahnul a vypadalo to na naprostou trefu do cernyho. Nechapu...
miramare83- Posts : 1125
Naprostý souhlas, už jsem to tu taky psal. Pořád čekám kdy se zvednou tihle dva, ale je to beze změny…Hhs23 napsal:Kulda je bohužel pro mne taky velký sklamaní, pan neviditelný celý tak nějak bez pohybu a v +/- nejhorší hráč ze všech ještě s Půčkem
vn- Posts : 1856
ralff napsal:vn napsal:To je hrozná s.račka co hrajeme hlavně v těch přesilovkách…
Jak kdybysme měli na nohách závaží.
To zavazi neni na nohou ale v hlavach. Nebrusli, nervou se, protoze hlava nechce (to je ale odpovednost treneru). Pak ani puk neposloucha. Kdyz zacnou chtit, je to hned poznat a dnes z toho nastesti napadaly i goly a mame dulezity 3 body.
Je fakt, ze nekterym klukum to extra nejde, hlavne novym (Vrhel, Toman, Jansons aspon snaha, Kulda nebo Pucek uplny trapeni)... Tahnou to Stefancik, Cachnin, Mensik, Porizek.
FREDERIK and Duklacek like this post
Hhs23- Posts : 177
Velké zklamání první centr
hadas (admin), staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
vn napsal:To je hrozná s.račka co hrajeme hlavně v těch přesilovkách…
Nahodou je nehrajem spatne, ze 4 samostatnych uniku na nasi branu jsme dostali jen jednou...
Excalibur, vn, FREDERIK, Duklacek and Croo like this post
vn napsal:To je hrozná s.račka co hrajeme hlavně v těch přesilovkách…
Jak kdybysme měli na nohách závaží.
ralff- Posts : 1547
vn and staříček like this post
hadas (admin), staříček, miramare83, Croo and addo like this post
vn napsal:No někdo psal, že ale hrál 2.ligu ne?Duklacek napsal:Koštoval je buď marod, nebo se stalo něco jiného. Ale kdyby to bylo tak, že ho Marešák vystrčil, tak by dneska hrál.
To jsem psal já - hrál za Velmez. Ale dneska Velmez hraje a Koštoval v sestavě není.
Excalibur- Posts : 638
No někdo psal, že ale hrál 2.ligu ne?Duklacek napsal:Koštoval je buď marod, nebo se stalo něco jiného. Ale kdyby to bylo tak, že ho Marešák vystrčil, tak by dneska hrál.
staříček likes this post
addo likes this post
karel granát and staříček like this post
karel granát likes this post
Duklacek napsal:Ale kdo bude hrát? On má stopku zítra stejně podle měvn napsal:Švrček jde na hostování z Mory do Komety, možná že se tak situace kolem Mareše vyřeší sama a nebudeme se muset trápit tím jestli jeho zákroky jsou nebo nejsou fauly
Koštoval, Vovsík, Číhal...
Ale kdo bude hrát? On má stopku zítra stejně podle měvn napsal:Švrček jde na hostování z Mory do Komety, možná že se tak situace kolem Mareše vyřeší sama a nebudeme se muset trápit tím jestli jeho zákroky jsou nebo nejsou fauly
My uz ne, ale zase je bude muset resit Ujca.vn napsal:Švrček jde na hostování z Mory do Komety, možná že se tak situace kolem Mareše vyřeší sama a nebudeme se muset trápit tím jestli jeho zákroky jsou nebo nejsou fauly
Siroko- Posts : 1206
staříček likes this post
Jaternička- Posts : 1419
Z FB pod příspěvkem o Marešovi. Na otázku jestli spekulace nebo fakt jsem dostal odpověď, že fakt.
imbík napsal:V zápise je 5 plus ok za zásah do oblasti hlavy nebo krku. Prý se o přestávce koukli na tablet a přijeli se omluvit, že to faul nebyl. Stejně jako proti Liťáku a Slavii. Radši to vyloučí a pak se omlouvají. Vyhodnotit si to misi každý sám. My to včera měli jako na dlani a hned jsme tvrdili, že to faul nebyl i Mareš se nestačil divit dokonce i Beran tam sudimu ukazoval, že tam nebylo nic nebezpečného.
Za omluvu malý plus. Ale pokud to nevidím, tak to nepískám a pak se případně omluvím. Ne naopak.
Prý? Věřil bych tomu, že přiznali špatně pojmenovaný faul, nebo délku trestu. Ale dle definice pravidel to prostě faul byl. Marešák chodí do soubojů často, taky je často vylučován. Ale pokud si po jeho zákroku borec dá takhle do hlavy, ať už ho trefil do žeber nebo do kotníku, neříkejme si, že to faul není.imbík napsal:V zápise je 5 plus ok za zásah do oblasti hlavy nebo krku. Prý se o přestávce koukli na tablet a přijeli se omluvit, že to faul nebyl. Stejně jako proti Liťáku a Slavii. Radši to vyloučí a pak se omlouvají. Vyhodnotit si to misi každý sám. My to včera měli jako na dlani a hned jsme tvrdili, že to faul nebyl i Mareš se nestačil divit dokonce i Beran tam sudimu ukazoval, že tam nebylo nic nebezpečného.
Jaternička- Posts : 1419
ralff and FREDERIK like this post
staříček likes this post
imbík napsal:V zápise je 5 plus ok za zásah do oblasti hlavy nebo krku. Prý se o přestávce koukli na tablet a přijeli se omluvit, že to faul nebyl. Stejně jako proti Liťáku a Slavii. Radši to vyloučí a pak se omlouvají. Vyhodnotit si to misi každý sám. My to včera měli jako na dlani a hned jsme tvrdili, že to faul nebyl i Mareš se nestačil divit dokonce i Beran tam sudimu ukazoval, že tam nebylo nic nebezpečného.
V tý rychlosti se to těžko vyhodnocuje. Já koukal na přenos a taky se mi to nezdálo jako nic horznýho, ale až z opakovného záběru bylo zřetelně vidět, že to bylo opravdu tvrdé dohrání a smůla, že se tak blbě otočil na mantinel. Škoda, že se tyhle zákroky nemohou kontrolovat hned.
Tak aspoň jsme měli slušný trénik oslabení bezmála 10 minut v celku
staříček and Duklacek like this post
ralff likes this post
Sedělo by mi to na větu z pravidel:
Trest za vražení na mantinel se uloží hráči, který zasáhne nebo strčí protihráče, který se nemůže bránit, takovým způsobem, že protihráč následkem zákroku prudce nebo nebezpečně narazí do mantinelu.
Hedgehog likes this post
Duklacek napsal:Těžký, hlavou do manťáku šel, ale taky mi to nepřijde.Excalibur napsal:Tohle je výsměch, to vůbec není faul:
https://www.hokej.cz/ranar-mares-uz-druhy-trest-do-konce-zapasu-v-sezone/5083655
Každopádně u nás to jsou furt dokola Marešák a Dundy, to taky není náhoda
Náhoda to není, je to tím, že se oba snaží hrát jako jediní trochu do těla…
imbík likes this post
Duklacek napsal:Těžký, hlavou do manťáku šel, ale taky mi to nepřijde.Excalibur napsal:Tohle je výsměch, to vůbec není faul:
https://www.hokej.cz/ranar-mares-uz-druhy-trest-do-konce-zapasu-v-sezone/5083655
Ono je někde v pravidlech napsáno, že pokud hráč narazí hlavou do manťáku, tak dostane trest ten hráč, co stojí nejblíž?
Těžký, hlavou do manťáku šel, ale taky mi to nepřijde.Excalibur napsal:Tohle je výsměch, to vůbec není faul:
staříček napsal:Že by kouzlo Jekel odčarováno?
Mozna. Ono to taky bude dost rozdilnou obranou pred nim (UDH a ted chomoutovska)...
FREDERIK likes this post
vn napsal:Tím spíš je cenné, že s nimi držíme zatím krokExcalibur napsal:imbík napsal:Zase junci jsou třetí a to jen o skóre za takovými kluby jako Třinec a Liberec kde dlouhodobě se s mládeži pracuje výborně. Tohle bych zrovna nevyčítal. Taky mě zarazilo, když jsme viděl 4 beky v jedné lajně, ale na Pešoutov to stačilo.
Pětka Mareše, moc to nechápu. Nevim vůbec jak se Mareš provinil nebo co udělal špatně ?
Jinak k tomu, jak v Liberci a Třinci pracují s mládeží...Ono se to pracuje, když máš prachy a stahuješ talenty z celý republiky.
O tom jsem přesně psal, že s nimi držíme krok a nebereme hráče z juniorky
ralff likes this post
hadas (admin), imbík, ralff, FREDERIK, Hedgehog, DUKLIČKA and addo like this post
Tím spíš je cenné, že s nimi držíme zatím krokExcalibur napsal:imbík napsal:Zase junci jsou třetí a to jen o skóre za takovými kluby jako Třinec a Liberec kde dlouhodobě se s mládeži pracuje výborně. Tohle bych zrovna nevyčítal. Taky mě zarazilo, když jsme viděl 4 beky v jedné lajně, ale na Pešoutov to stačilo.
Pětka Mareše, moc to nechápu. Nevim vůbec jak se Mareš provinil nebo co udělal špatně ?
Jinak k tomu, jak v Liberci a Třinci pracují s mládeží...Ono se to pracuje, když máš prachy a stahuješ talenty z celý republiky.
imbík napsal:Zase junci jsou třetí a to jen o skóre za takovými kluby jako Třinec a Liberec kde dlouhodobě se s mládeži pracuje výborně. Tohle bych zrovna nevyčítal. Taky mě zarazilo, když jsme viděl 4 beky v jedné lajně, ale na Pešoutov to stačilo.
staříček likes this post
Jinak rozhovor se Skořepou parádní. Já doufám, že jednou tu nabídku dostane, aby pokračoval. Věřím, že nasazením a pracovitostí by Kristky strčil do kapsy.
FREDERIK, Duklacek and addo like this post
vn napsal:Důvod?Excalibur napsal:Hhs23 napsal:Když vidím ty obránce v útoku kdo ví jestli třeba takový Hynek Peš z juniorky který je v úžasné formě dostane šanci.....
Nedostane
Je to jen můj názor. Ale my juniorům dlouhodobě dáváme málo prostoru. Radši narveme 4 beky do jedný pětky. Bylo to už v ELH, kdy jsme měli v juniorech super lajnu Mejzlík, Heinrich, Čermák. Čermák v sezoně nehrál prakticky vůbec a začal hrát v baráži - to bylo hodně logický. Kupri s Burkovem nedostali čuchnout ani v jednom přáteláku. Začátek soutěže se juniorům povedl, někdo šanci dostat mohl - třeba i Peš.
vn likes this post
Důvod?Excalibur napsal:Hhs23 napsal:Když vidím ty obránce v útoku kdo ví jestli třeba takový Hynek Peš z juniorky který je v úžasné formě dostane šanci.....
Nedostane
Hhs23- Posts : 177
Lázňator likes this post
Hhs23 napsal:Když vidím ty obránce v útoku kdo ví jestli třeba takový Hynek Peš z juniorky který je v úžasné formě dostane šanci.....
Nedostane
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20