Diskuzní fórum
Strana 13 z 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Diskuzní fórum
A hrajeme jako hovada? Nebo jsou ty rozhodčí divný? Nebo se dnes píská každý kontakt?
Naposledy upravil Jaternička dne 25/9/2024, 19:19, celkově upraveno 1 krát
Jaternička- Posts : 1410
vn- Posts : 1819
staříček, Jaternička, MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post
miramare83- Posts : 1094
FREDERIK and Vasoj84 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
Beny- Posts : 38
karel granát likes this post
Jaternička napsal:Hosté vlastně v suchým triku vedou.
Spíš v suchým triku dali ty tři góly.
Pokud budeme pokračovat v tempu z posledních pětiminutovky, dalo by se s tím ještě něco dělat.
Jestli nastoupíme opět přip... jako do začátku, tak nevím nevím.
ralff- Posts : 1536
staříček likes this post
vn and staříček like this post
Hhs23- Posts : 173
hadas (admin) and DUKLIČKA like this post
Lázňator- Posts : 696
MichalDJ- Posts : 1031
vn, staříček, FREDERIK, jajirk and miramare83 like this post
staříček likes this post
imbík- Posts : 3589
vn, FREDERIK, jajirk and addo like this post
hk napsal:https://www.hokej.cz/knotek-je-zpatky-kratsi-flastr-za-zkrat-z-predkola-naskoci-uz-dnes/5083596
Takže ve finále je za tu prasárnu jen směšná stopka.
To je komedie.
Excalibur- Posts : 614
FREDERIK likes this post
staříček- Posts : 522
Takže ve finále je za tu prasárnu jen směšná stopka.
hk- Posts : 98
staříček likes this post
Duklacek- Posts : 1074
FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Celkově zápas nebyl špatnej, ukázali jsme, že tu sílu máme. Několikrát zacinkala tyčka a dvě dobře rozjeté přesilovky nám, podle mne zbytečně, vzali rozhodčí odpískáním hráče v brankovišti.
A ještě jedna věc byla vidět, a to, jak je důležité dohrávat souboje...v momentě jak jsme začali dohrávat u mantinelů, začaly šance mnohem víc přicházet.
Kéž zítra navážeme.
Naposledy upravil ralff dne 25/9/2024, 07:45, celkově upraveno 1 krát
vn, staříček, FREDERIK, jajirk, Duklacek and miramare83 like this post
Napočítal jsem tady asi 8 příspěvků
jajirk- Posts : 159
vn likes this post
Já bych řekl že i v té části střechy, která nyní je, chybí ještě dost spojovacích prvků.Beny napsal:Změním téma na chvíli, nez to bouchne se Zlínem a zas začne kolotoč ( ale ne, dnes to bude o gól a snad pro nás:) )
Jsem čekal krapet (spíš nereálně doufal) že ta střecha poroste rychleji, takhle to vidím, že do 14 dnů nebo spíš déle bude hotovo a začnou zastřešovat tu část u parku? Asi takovej ten pocit aby aspoň něco uz bylo pod střechou. Ještě že se bude dělat další vazník než to bude ready u polytechny. A ta konstrukce se mi opravdu líbí !!!
Lufa- Posts : 1287
Excalibur and staříček like this post
Duklacek napsal:Zaplať pán bůh za ty dary. Kdybychom i následující tři zápasy zvládli, bylo by to super
Az do zapasu v Porube by se ted melo bodovat a to dost:)
vn- Posts : 1819
staříček and jajirk like this post
miramare83 likes this post
Není důležitý jakým způsobem, ale hlavně, že jsme vyhráli. Zaplať Pán Bůh za ty dary. Snad bude líp.
Kelt- Posts : 383
karel granát likes this post
karel granát, FREDERIK, Kelt and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
FREDERIK and Kelt like this post
staříček, FREDERIK and addo like this post
miramare83 and addo like this post
imbík napsal:hadas (admin) napsal:imbík napsal:hadas (admin) napsal:imbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Dle třech mínusů chápu, že pravda se někomu nelíbí, ale je to tak jak jsem psal.
Konstruktivní kritika je OK, ale dle mínusů sis odvodil, že někdo nesouhlasí s Tvojí "pravdou" a že je to špatně?
Tak to je mazec...
Je to tady mazec hlavně po prohraných zápasech, ale chápu, že tobě jako hlavnímu kritikovi všeho se to líbí.
Já a hlavní kritik? Jako vážně? Ty to máš divně nastavený...
Ano Ty. Hajzly, e-shop, stánek s reklamními předměty, klobásy. Nevím co dál, všechno na hovno.
PS: Souhlasím s Colorado. Poruba byla první o 30 bodu nebo kolik a každý si bude pamatovat její konec ve čtvrtfinále.
Ježiš, hajzly jsem řešíl na starým stadionu a byly tragický. Klobásy stály za hovno, ale naštěstí na posilce byl často řezník s grilem..
Prodej předmětů při narvaným stadionu nechápu a eshop je jedna velká ostuda. Jak může klub, který shání peníze kde může, nemít 2 roky shop?
Takže jestli tohle bereš jako největší kritiku Dukly, tak to teda fakt nechápu.
ondrej.n and addo like this post
karel granát, ralff, staříček, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
addo- Posts : 15
Jaternička likes this post
FREDERIK likes this post
To nemám nejmenších pochyb. A tak dali si čas do prosince no. Aspon se rýsuje ten protější oblouk druhé patro a makaj na posledním u zimáčku.Jaternička napsal:Taky jsem čekal,že ta konstrukce střechy poroste rychleji,ale věřím,že ti borci vědí co dělají
ondrej.n- Posts : 580
Jsem čekal krapet (spíš nereálně doufal) že ta střecha poroste rychleji, takhle to vidím, že do 14 dnů nebo spíš déle bude hotovo a začnou zastřešovat tu část u parku? Asi takovej ten pocit aby aspoň něco uz bylo pod střechou. Ještě že se bude dělat další vazník než to bude ready u polytechny. A ta konstrukce se mi opravdu líbí !!!
hadas (admin) napsal:imbík napsal:hadas (admin) napsal:imbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Dle třech mínusů chápu, že pravda se někomu nelíbí, ale je to tak jak jsem psal.
Konstruktivní kritika je OK, ale dle mínusů sis odvodil, že někdo nesouhlasí s Tvojí "pravdou" a že je to špatně?
Tak to je mazec...
Je to tady mazec hlavně po prohraných zápasech, ale chápu, že tobě jako hlavnímu kritikovi všeho se to líbí.
Ano Ty. Hajzly, e-shop, stánek s reklamními předměty, klobásy. Nevím co dál, všechno na hovno.
PS: Souhlasím s Colorado. Poruba byla první o 30 bodu nebo kolik a každý si bude pamatovat její konec ve čtvrtfinále.
FREDERIK, miramare83 and addo like this post
Duklacek napsal:Já jsem tu jen ráčil upozornit, že azyl lze zvládnout lépe herně, viz Poruba. Kterou jsme v play off vyrazili, ale 60 zápasů jsme na takové výkony museli čekat.colorado44 napsal:Tady je zas nablito. Povíme si v dubnu.
Do té doby se tu bude po každým prohraným zápase nadávat na pana Sčerbana nebo Ujčíka.
Je smutné že je to rok co rok stejný.
A k tomu jak tu někdo zmínil, že se vedení vymlouvá na to, že hrajeme v azylu. To k.rva není výmluva, i dítě na základce dokáže spočítat jaká je to ekonomická ztráta.
A to že jsme se například absolutně netrefili loni v létě do posil a celý rok kvůli tomu lepili sestavu, za to Pelhřimov nemůže.
Srovnáváš neporovnatelné.
Poruba hrála v azylu ani ne celou sezonu.
Tak to finančně napumpoval a útočila na extraligu.
Silný kádr, jasný cíl, celou ligu přejeli.
Playoff už se hraje jináč, a než se stihli s tím stylem srovnat, tak jsme je vyřídili.
Dukla hraje v azylu už TŘETÍ sezonu. To by leckterý klub vyřídilo.
A jak se s tím zatím Dukla pere ?
První sezona slabší a konec ve čtvrtfinále.
Ve druhé sezoně vymlaskla porubu a v semifinále zle zatápěla Vsetínu.
I samotnej Vsetín přiznal, že semifinále s Duklou bylo o dost těžší než finále se Zlínem.
Letos už by to mohlo být i na finále. Kádr na to je.
Bohužel začátek zatím velká mizérie.
Ale jsou to dva zápasy.
Tohle je podle mě pouze specialita tady v česku,
že se ve vrcholovém sportu po pár nezdarech vyhazují trenéři který byli v klubu roky úspěšní.
(Ferguson v Manchester taky první sezony nevyhrával, a jakou tam pak udělal kariéru.)
Za rok bude nová aréna a velký potenciál konečně schrastit opravdu silného sponzora,
který to nakopne finančně.
A ano, to že jsme loni netrefili žádnou posilu má částečně co dělal s tím azylem.
Klub nemá prachy, tak vybírá nejen podle v kusu trenéra ale taky podle v kusu pokladny.
A ono taky ne každý hráč chce hrát v klubu, který hraje celý rok venku
colorado44- Posts : 84
imbík, karel granát, FREDERIK, Beny and Lufa like this post
Já jsem tu jen ráčil upozornit, že azyl lze zvládnout lépe herně, viz Poruba. Kterou jsme v play off vyrazili, ale 60 zápasů jsme na takové výkony museli čekat.colorado44 napsal:Tady je zas nablito. Povíme si v dubnu.
Do té doby se tu bude po každým prohraným zápase nadávat na pana Sčerbana nebo Ujčíka.
A k tomu jak tu někdo zmínil, že se vedení vymlouvá na to, že hrajeme v azylu. To k.rva není výmluva, i dítě na základce dokáže spočítat jaká je to ekonomická ztráta.
A to že jsme se například absolutně netrefili loni v létě do posil a celý rok kvůli tomu lepili sestavu, za to Pelhřimov nemůže.
Excalibur, karel granát, MichalDJ and addo like this post
colorado44- Posts : 84
karel granát and Lufa like this post
imbík napsal:hadas (admin) napsal:imbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Tak to je mazec...
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Tak to je mazec...
imbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Tak to je mazec...
staříček and addo like this post
O odvolání tady napsal jeden, maximálně dva lidi. Možná v emocíchimbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
hadas (admin) and FREDERIK like this post
Strana 13 z 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
|
|