Diskuzní fórum
Strana 16 z 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Diskuzní fórum
Dobrývn napsal:A už máme i web HMA: http://www.hma.cz/
Lufa- Posts : 1287
vn- Posts : 1819
ralff, staříček and Lufa like this post
MichalDJ- Posts : 1031
Excalibur napsal:addo napsal:https://fanshop.hcdukla.cz/ - není možné. Po dvou letech konečně otevřený eshop.
3x hurá!
WOW, tak to je teda velká pecka. Takový e-shop se dá udělat za víkend... Postavené na eSports? Hmm. Tak to muselo být strašlivě komplikované, při těch x stovkách produktů, co tam jsou...
No nic, nebudu se rozčilovat.
staříček, FREDERIK and addo like this post
Excalibur- Posts : 614
addo likes this post
addo napsal:https://fanshop.hcdukla.cz/ - není možné. Po dvou letech konečně otevřený eshop.
3x hurá!
addo- Posts : 15
hk napsal:https://www.hokej.cz/zazitek-ktery-v-telh-nema-obdoby-ve-varech-se-bude-hrat-uz-od-12-00/5083400 Zajímavé. Byl bych pro, aby se i u nás podobně oslovily školy s nabídkou, mohla by to být cesta, jak doplnit fanouškovskou základnu o novou generaci.
Za me nemusíme mít všechno...
Kolja- Posts : 154
hadas (admin) and staříček like this post
hk- Posts : 98
Excalibur and addo like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
Excalibur, karel granát and miramare83 like this post
FREDERIK likes this post
imbík- Posts : 3588
vn, staříček, Lázňator and miramare83 like this post
staříček- Posts : 522
Excalibur, ralff and Lázňator like this post
staříček napsal:No nevím, aspon jeden človíček by se někdo mohl mihnout ,já to jako starej dědek co nemá co na práci asedí půl dne u počítače mám myslím přehled podle mého dostali všichni volno ,třeba mají napracováno ,kolik sobot a někdy i v neděli tam byli vidět, možná jak ty říkáš sou někde v podpalubíLufa napsal:Já bych řekl že tam makají pořád, akorát to není z venku vidět. Za komančů se mohlo dovolit se zbalit a jít na pivo než přestane pršet , teď je to nemyslitelný.staříček napsal:Dneska na stavbě ani noha,vzhledem k počasí se to dá pochopit.
Já to zapl včera odpo a někoho jsem tam viděl, zhruba 3 lidi
staříček likes this post
No nevím, aspon jeden človíček by se někdo mohl mihnout ,já to jako starej dědek co nemá co na práci asedí půl dne u počítače mám myslím přehled podle mého dostali všichni volno ,třeba mají napracováno ,kolik sobot a někdy i v neděli tam byli vidět, možná jak ty říkáš sou někde v podpalubíLufa napsal:Já bych řekl že tam makají pořád, akorát to není z venku vidět. Za komančů se mohlo dovolit se zbalit a jít na pivo než přestane pršet , teď je to nemyslitelný.staříček napsal:Dneska na stavbě ani noha,vzhledem k počasí se to dá pochopit.
PS: Ujča v předsezonim vyjádření rikal, že doufá že odcestujeme. Tak je asi překvapen ze ne.
Já bych řekl že tam makají pořád, akorát to není z venku vidět. Za komančů se mohlo dovolit se zbalit a jít na pivo než přestane pršet , teď je to nemyslitelný.staříček napsal:Dneska na stavbě ani noha,vzhledem k počasí se to dá pochopit.
vn, karel granát, DUKLIČKA and addo like this post
My nehrajeme…Duklacek napsal:Takže se zítra hraje, nehraje?
Přesně tak jsem to myslel…pokud by musel opravdu někdo sedět tak bych to bral jinak, ale to si opravdu nemyslím, že nastane. Navíc je to tedy hostování u nás se střídavým startem do ELH, loni to byly jen střídavé starty k nám, měl by tedy prioritně působit spíš tady a ne naopak.Duklacek napsal:Pokud jde o Mareše. Máme tady šest beků. Juniory nepočítám, protože budou hlavně juniorce a začneme do toho hrabat až v moment, kdy budou v bezpečí. Takže sedmý bek na SS, proč ne, čemu to vadí?
Až pojedeme do takovejch Moravskejch, kam nesmí fanoušci hostů, bude se tam hodit.
Až pojedeme do takovejch Moravskejch, kam nesmí fanoušci hostů, bude se tam hodit.
Duklacek- Posts : 1074
vn and ralff like this post
vn likes this post
ondrej.n- Posts : 580
hadas (admin) and Duklacek like this post
imbík napsal:hadas (admin) napsal:imbík napsal:Mareš dobrý, ale bude tu až budeme nejvíce potřebovat ? Play of nebo důležité zápasy ? Kdo to teď odnese v sestavě místo nej a pak nám bude dobrý až Olomouc zavolá ? Já nevim, ale mě se tohle úplně nelíbí.
Tak když je to střídavý start hráče Olomouce směrem k nám, tak předpokládám, že to bude hlavně podle toho, jak na tom bude Olomouc. Nebo jak by sis to jako představoval? Určitě je v tomhle dohoda, co a jak se bude dít a v jaké situaci bude který tým. A jakože máme tak našlapaný kádr, že se tam jeden hráč z ELH nevleze?
Koho bys teda vyřadil na úkor hráče který nám kdykoliv na žádost Olomouce zmizí pryč ? Tohle byl smysl mého příspěvku
Já principiálně souhlasím, ale nemyslím si, že bude potřeba někoho vyřazovat…
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Mareš dobrý, ale bude tu až budeme nejvíce potřebovat ? Play of nebo důležité zápasy ? Kdo to teď odnese v sestavě místo nej a pak nám bude dobrý až Olomouc zavolá ? Já nevim, ale mě se tohle úplně nelíbí.
Tak když je to střídavý start hráče Olomouce směrem k nám, tak předpokládám, že to bude hlavně podle toho, jak na tom bude Olomouc. Nebo jak by sis to jako představoval? Určitě je v tomhle dohoda, co a jak se bude dít a v jaké situaci bude který tým. A jakože máme tak našlapaný kádr, že se tam jeden hráč z ELH nevleze?
Koho bys teda vyřadil na úkor hráče který nám kdykoliv na žádost Olomouce zmizí pryč ? Tohle byl smysl mého příspěvku
imbík napsal:Mareš dobrý, ale bude tu až budeme nejvíce potřebovat ? Play of nebo důležité zápasy ? Kdo to teď odnese v sestavě místo nej a pak nám bude dobrý až Olomouc zavolá ? Já nevim, ale mě se tohle úplně nelíbí.
imbík, vn, karel granát, staříček, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
karel granát, Vasoj84 and Duklacek like this post
https://prostejovsky.denik.cz/hokej_region/jaroslav-lunak-tomas-jachym-kauza-prestup-prerov-vyjadreni-hrac.html
Koštoval nehrál poslední zápas, trénoval?vn napsal:Čekal jsem to, ale myslím, že naopak my máme nějakého beka out…Hhs23 napsal:Mareš dnes na tréninku
Duklacek- Posts : 1074
Čekal jsem to, ale myslím, že naopak my máme nějakého beka out…Hhs23 napsal:Mareš dnes na tréninku
Lufa napsal:staříček napsal:To je teda ubohost....
To je v klidu, v Třebíči chodilo 500 lidí, do Budějek jich bude jezdit tak 80-100. Takže místa tam pro hostující bude dost - akorát musí bez šál a dresů. Ovšm byla by prdel kdyby se tam ultras podařilo dostat mega dres a přes celou tu jednu tribunu ho roztáhnout
Prostě UDH. To je neuvěřitelný. Chápu, že tam nemohou vyhradit tribunu pro 500 lidí, ale neudělat alespoň nějaký menší sektor pro fanoušky s šálou apod.? Šašci...
ralff, staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
Nafasovat plavky, ti dole šnorchl a povalí se dál. Nesmí se to zastavit
Beny- Posts : 38
staříček napsal:To je teda ubohost....
To je v klidu, v Třebíči chodilo 500 lidí, do Budějek jich bude jezdit tak 80-100. Takže místa tam pro hostující bude dost - akorát musí bez šál a dresů. Ovšm byla by prdel kdyby se tam ultras podařilo dostat mega dres a přes celou tu jednu tribunu ho roztáhnout
karel granát, staříček, Lázňator, FREDERIK and Duklacek like this post
Hhs23- Posts : 173
vn, staříček, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
hk- Posts : 98
hadas (admin), staříček and FREDERIK like this post
Jaternička- Posts : 1410
medaji- Posts : 22