Diskuzní fórum
Strana 8 z 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Diskuzní fórum
No já dal 02 za 3 kilaDUKLIČKA napsal:Dneska dam tri kila na porubu at vyhrajeme
Lufa- Posts : 1287
imbík and karel granát like this post
Duklacek- Posts : 1074
…přesně, tohle je pořád dokola…karel granát napsal:Hrajeme na 6 beků, vovsík v útoku , ale Kupri, Burkov nebo Peš doma....... To mi hlava nebere.
vn- Posts : 1819
Excalibur likes this post
karel granát- Posts : 139
vn, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
Kulda, Menšík, Havránek
Jaternička- Posts : 1410
DUKLIČKA- Posts : 1609
Excalibur and FREDERIK like this post
Taky se mi ten systém líbíimbík napsal:https://youtu.be/LbaSvTVTxOM
Kdyby někoho zajímalo, Zárubův systém se mi líbí , i ten názor jak mluví o těch 9 týmech 14 kteří ELh hrajou taky díky nějakým barážím nebo okolnostem.
ralff, staříček and FREDERIK like this post
Lufa napsal:Je to neskutečnej bordel ,že tenkrát dal vůbec svaz pravomoci APK aby si řídilo ELH . Ta, když se zahryzne tak řekne ať jsou kluby z 1.ligy rádi, že můžou vůbec hrát nějakou baráž a bude po dohadech.
Bohužel je to tak, přitom jak tam říká Robert většina postupovala přes baráž a byli rádi za možnost a teď ji zbytku seberou.
imbík- Posts : 3589
imbík and Duklacek like this post
Kdyby někoho zajímalo, Zárubův systém se mi líbí , i ten názor jak mluví o těch 9 týmech 14 kteří ELh hrajou taky díky nějakým barážím nebo okolnostem.
ralff and FREDERIK like this post
Excalibur- Posts : 614
hadas (admin), vn, staříček, FREDERIK, DUKLIČKA, Vasoj84, miramare83 and addo like this post
Croo napsal:Na hokeji.cz v týmových statistikách dle indexu štěstí jsme suveréně nejhorší . Tak v tom to je. Ale štěstíčku se musí jít naproti
Je to mozny, ale ja tam spis nez smulu porad vidim nizkou kvalitu koncovky a ruzny jiny konkretni nedostatky ve hre, ktery by mely byt odstraneny a on by se zlepsil i ten index.
miramare83- Posts : 1094
Croo- Posts : 10
A jeste jedna věc . Pískat rozhodci v play-off takhle jako dneska tak uz hodinu lezim na JIP
DUKLIČKA- Posts : 1609
Excalibur, ralff, Beny, Duklacek and Lufa like this post
Šach mat . Není.. ale skrze jejich zkušenosti by bylo fajn, kdyby v téhle lize byla.Excalibur napsal:Duklacek napsal:Nejde mi o čísla, ale neměly by lajny být odraz nějaké kvality?
Většinou to tak je, to je fakt. Ale máš pocit, že by lajna s Havranem a Harkym byla nejlepší?
Duklacek napsal:Nejde mi o čísla, ale neměly by lajny být odraz nějaké kvality?
Většinou to tak je, to je fakt. Ale máš pocit, že by lajna s Havranem a Harkym byla nejlepší?
Duklacek napsal:Období snad šesti proher v řadě, dvakrát z toho s Kadaní, tuším tak devět, osm let zpátky. To bylo výživnémiramare83 napsal:Premyslim jestli uz jsem byl nekdy z jihlavskyho hokeje a vysledku takhle otravenej a asi ne...
No, na Kadaň jsem tenkrát naložil (málo) v kurzu 10...To tam byl myslím Růža a před zápasem mi přišla fotka vysmátých trenérů a realizačního týmu. Měl jsem tam tenkrát hodit aspoň 100 litrů
Naposledy upravil hadas (admin) dne 8/10/2024, 09:32, celkově upraveno 1 krát
Duklacek napsal:Jak psal kolega, když zapneme, přehráváme všechny. Jenže na plný plyn odehrajeme maximálně 20 minut.
Posily to nemají úplně snadné a řekl bych, že máme šíleně alibisticky očíslované lajny. Harky Havran jsou v top věku, mají být tahouny a hrají třetí lajnu. Ve druhé jsou mladí hráči, kteří ve svých týmech tahouny nebyly a nyní to na nich má stát. A v první lajně je druhý nejstarší hráč ligy s neviditelným centrem.
Za mě je celkem jedno, jak jsou ty lajny očíslovaný. Když dá 4. lajna každý zápas 3 góly a ostatní to uhrajou na 0, tak klidně. A i kdybych to měl brát podle výkonnosti - tak ta první nehraje špatně - Cemba s Čagym si drží vysoký standard, Kulda je horší, ale v přípravě mu to padalo, věřím, že se chytne.
imbík, karel granát and Jaternička like this post
Když soupeře suveréně přehráváme tak ta hra asi nebude úplně špatná. Jenže, když hráč nedá gól do prázdný kasy z půl metru ...Croo napsal:Nesouhlasím s Ujčíkovým vyjádřejním, že musíme věřit naší hře . Je čas na změny, protočit útoky, něco udělat s přesilovkama, změnit komplet přístup. Takhle dál ne!
Posily to nemají úplně snadné a řekl bych, že máme šíleně alibisticky očíslované lajny. Harky Havran jsou v top věku, mají být tahouny a hrají třetí lajnu. Ve druhé jsou mladí hráči, kteří ve svých týmech tahouny nebyly a nyní to na nich má stát. A v první lajně je druhý nejstarší hráč ligy s neviditelným centrem.
Naposledy upravil Duklacek dne 7/10/2024, 20:30, celkově upraveno 1 krát
vn napsal:imbík napsal:ralff napsal:Škoda druhý zápas, kde jsme byli herně lepší a oproti sobotě dnes dost výrazně a máme z toho nula bodů.... Tak snad se nám to vrátí.
Líbí se mi, že nepropadáš nasranosti z prohry zatím to furt vidím stejně.
Jen bych přidal, že by mě zajímalo kdy odejde Půček pryč, když místo něj hraje Vovsík v útoku . Kdo za tohle posilování nese zodpovědnost, však je to furt dokola
Půček je tragickej, ale bohužel ani Vrhel s Kuldou se moc nepovedli…
Já se ho nezastávám. Jen říkám, že z tribuny nebude koukat na Vovsika s Chvátalem tomu nevěřím.
vn likes this post
Croo- Posts : 10
miramare83 and addo like this post
staříček likes this post
imbík napsal:ralff napsal:Škoda druhý zápas, kde jsme byli herně lepší a oproti sobotě dnes dost výrazně a máme z toho nula bodů.... Tak snad se nám to vrátí.
Jen bych přidal, že by mě zajímalo kdy odejde Půček pryč, když místo něj hraje Vovsík v útoku . Kdo za tohle posilování nese zodpovědnost, však je to furt dokola
Půček je tragickej, ale bohužel ani Vrhel s Kuldou se moc nepovedli…
staříček, Duklacek and miramare83 like this post
https://chomutovsky.denik.cz/hokej_region/video-jsme-k-smichu-vole-k-rva-vazme-si-ligy-vrtek-vybouchl-v-satne-kadane-20240.html
Mazakis- Posts : 16
staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
ralff napsal:Škoda druhý zápas, kde jsme byli herně lepší a oproti sobotě dnes dost výrazně a máme z toho nula bodů.... Tak snad se nám to vrátí.
ralff and staříček like this post
Beny- Posts : 38
Vedení a trenérům je to úplně u zádele…miramare83 napsal:Uz ani nemam silu se rozcilovat, uz se jen rezignovane ptam chlapi, co se to s vama deje? Nektery veci co na tom lede vidim fakt skoro az nejsou normalni...
Jestli se zmenily predsezonni cile na "udrzet se v lize" tak at nas vedeni informuje...
staříček and miramare83 like this post
Jestli se zmenily predsezonni cile na "udrzet se v lize" tak at nas vedeni informuje...
ralff- Posts : 1536
imbík likes this post
imbík, FREDERIK and Duklacek like this post
staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
Jaternička- Posts : 1410
imbík and FREDERIK like this post
miramare83 napsal:Jak je mozny ze prve ta strela do prazdny branky z asi 20 cm vzdalenosti nebyl gol? Fakt jsem to nepobral, ani z opakovani... Tohle umime jen my.
Třeba si to spoříme do budoucna
miramare83 napsal:Premyslim jestli uz jsem byl nekdy z jihlavskyho hokeje a vysledku takhle otravenej a asi ne...
Já jo. Před hodně lety jsme byli poslední a klub dal vstup zdarma proti Havířovu. Přišlo asi 2 500 diváků a dostali jsme 2:7 nebo nějak tak.
Období snad šesti proher v řadě, dvakrát z toho s Kadaní, tuším tak devět, osm let zpátky. To bylo výživnémiramare83 napsal:Premyslim jestli uz jsem byl nekdy z jihlavskyho hokeje a vysledku takhle otravenej a asi ne...
Excalibur likes this post
Zatím celá sezonaDuklacek napsal:Tyhle pondělky jsou za odměnu
FREDERIK likes this post
ondrej.n- Posts : 580
hadas (admin) likes this post