Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Laďa
Hedgehog
karel granát
Leo
HCDTOM
jajirk
colorado44
kancler
krap
Kelt
wortyr
Croo
miramare83
Lázňator
MichalDJ
Kolja
Lufa
medaji
Hhs23
FREDERIK
J4u8
ralff
AJET0
DUKLIČKA
Excalibur
imbík
vn
Beny
Kuba
hk
Duklacek
addo
Jaternička
staříček
hadas (admin)
ondrej.n
Siroko
41 posters

Strana 12 z 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Lázňator 28/9/2024, 07:51

Lázňator napsal:Nasrat na ně a na sobotu

Tak sem se samozřejmě otřepal a jedu. Auto plný, lístky koupený, koho jinýho bychom měli porazit než Chomutov.

Lázňator

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 27/9/2024, 14:47

Duklacek napsal:Dneska i zítra hraje juniorka, takže jestli byl Korenčík na dva zápasy, jak jsme psali, asi budeme zítra lepit obranu. Neví někdo, co je s Koštovalem?

Koštoval hrál minule za Velmez.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/9/2024, 14:41

Dneska i zítra hraje juniorka, takže jestli byl Korenčík na dva zápasy, jak jsme psali, asi budeme zítra lepit obranu. Neví někdo, co je s Koštovalem?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/9/2024, 12:56

K tematu sem musim dat odkaz na tento clanek:
https://www.idnes.cz/hokej/ms-2024/robert-schaffer-sef-o2-arena-rozhovor.A240509_794083_ms-hokej-2024_vp2
Vzpomel jsem si na nej, kdyz na ty haly prisla rec. Je konkretne vycisleno, kolik ten provoz velke haly stoji.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/9/2024, 11:27

DUKLIČKA napsal:No aby ta Dědkova bublina nesplaskla dřív než to začne.

Podle mě, zbytečný megalomanství Dědka. Nová hala je dobrá zpráva, ale měla by mít parametry odpovídající regionu. I když mají hodně dobrou fanouškovskou základnu, tak 22 tis. tam hokejem pravidelně nenaplní ani kdyby na stranu Pardubic přešli všichni hradečáci. Nehledě na to, že cena vstupnýho bude v takové aréně asi řádná raketa.

Další riziko je, že to je Dědkova sóloakce, hlavně aby se předvedl, a pokud by ho to zrazu přestalo bavit, bude problém to ukočírovat. Aby pak ve výsledku nedopadli jako Slavia v Sazka aréně.

Každopádně přejme a bude nám přáno. Za mě, že se staví nové hokejové haly je jen dobře, a jak si to postaví je jejich věc Wink
ralff
ralff

staříček, HCDTOM, colorado44, Leo, Duklacek, Lufa, wortyr and hk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 27/9/2024, 11:23

Arena v Pardubkách mi teda taky prijde brutální, ale... No, minimalně se o tom dost mluví a Dynamo je v kurzu 🙂

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/9/2024, 10:56

No aby ta Dědkova bublina nesplaskla dřív než to začne.

DUKLIČKA

ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/9/2024, 09:06

Lázňator napsal:Ve středu byl na rádiu Beat rozhovor s kytaristou z Kabátů Ota Váňa a zmínil Jihlavu něco ve smyslu že letos do Jihlavy na staďák ještě nezavitají, že se teprve staví, ale že roste krásné že v budoucnu by si tam zahráli.

Překvapilo mně že to sleduje.

A nenaznačil třeba kapelu na první koncert.

A nabylo to Rádio Beat, ale Rockový rádio s Kamilem Drábem

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/9/2024, 08:36

vn napsal:

Díky, už jsem to pak četl. Tohle je ale nesmysl ekonomický pro město jako Pardubice…

Takovou halu nakrmit bude fuška. Jsem rád za to co se staví u nás, těch 5 tisíc je tak akorát.

Lufa

ralff, ondrej.n and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/9/2024, 08:08

vn napsal:

Díky, už jsem to pak četl. Tohle je ale nesmysl ekonomický pro město jako Pardubice…

Dedek by se mel asi zajet podivat do Petrohradu, jak v tomto milionovem a bohatem meste dopadla hala pro 21,5 tisice.
Provozovat neco takoveho v Pardubicich je totalni silenstvi a cerna dira na penize. Pokud si na tom trva, tak hodne stesti. Snad tam potecou prachy jen z jeho kapsy.

Siroko

hadas (admin), vn, jajirk and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/9/2024, 07:30

Ve středu byl na rádiu Beat rozhovor s kytaristou z Kabátů Ota Váňa a zmínil Jihlavu něco ve smyslu že letos do Jihlavy na staďák ještě nezavitají, že se teprve staví, ale že roste krásné že v budoucnu by si tam zahráli.

Překvapilo mně že to sleduje.

A nenaznačil třeba kapelu na první koncert.

Lázňator

ralff and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 26/9/2024, 23:10

staříček napsal:Škoda že nemáme takovýho Dědka ,chce postavit halu pro 22.000 diváků , 100 akcí ročně stavba má stát 10a půl miliardy a už má zelenou může začít stavět, sice bysme tu halu tady u nás nenaplnili ale líbí se mi jak tam investuje do hokeje.

A mně se to třeba nelíbí. Jsou v mínusu a brečí, aby město dalo z eráru...
https://www.ruik.cz/dedek-vs-mesto-hra-o-miliony-radnice-se-na-dluhu-podilet-nehodla-majitel-dynama-ale-dosahl-dilciho-posunu/
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 26/9/2024, 22:40

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 26/9/2024, 22:13

staříček napsal:Škoda že nemáme takovýho Dědka ,chce postavit halu pro 22.000 diváků , 100 akcí ročně stavba má stát 10a půl miliardy a už má zelenou může začít stavět, sice bysme tu halu tady u nás nenaplnili ale líbí se mi jak tam investuje do hokeje.
22000? To zas nepřeháněj, má to být pro 13000.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/9/2024, 21:02

Duklacek napsal:
Lufa napsal:
Duklacek napsal:
Lufa napsal:
HCDTOM napsal:Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě 🙂
Každoroční panika - loni byla myslím v říjnu a trvala do ledna letošního roku , letos je v září a bude tak do půlky prosince.
To nic nemění na tom, že to od druhé to čtvrté čtvrtiny stálo za ho.no a do play off jsme se dostali jen díky příznivým výsledkům ostatních.
To máš pravdu, bylo to nekoukatelný. Ale zase taková Poruba hrála koukatelně a k čemu jí to bylo.
Ano, už jsme zase u Poruby, z toho podle mě budeme žít ještě pět sezón. Který mančaft má větší potenciál? Poruba, která suverénně proletěla základní část a vyhořela v play off, nebo my, na které se nedalo koukat a zahráli jsme dobře šest zápasů v březnu?
Nikdo z toho nežije, jen nechápu tu každoroční hysterii . Základní část má 52 zápasů, odehráli se teprve 4 a tady se po pár zápasech ( taky celkem tradičně )vyhazuje Ujčík i se Ščerbanerm.

Lufa

colorado44 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 26/9/2024, 19:54

Škoda že nemáme takovýho Dědka ,chce postavit halu pro 22.000 diváků , 100 akcí ročně stavba má stát 10a půl miliardy a už má zelenou může začít stavět, sice bysme tu halu tady u nás nenaplnili ale líbí se mi jak tam investuje do hokeje.

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/9/2024, 19:08

Tak buď tady někteří mají slabší paměť a nebo ten hokej zase tak nesleduji, protože zrovna loni jsme začali dobře. Prvních pět zápasů se bodovalo a ztratili jsme body myslím jen v dobře rozehranem zápase se Vsetinem v Pejru. Pak se dařit přestalo, ale začátek byl dobrý.
Letos jsme holt špatně začali, dle mě se na tom podepsalo, špatně zvoleni soupeři do přípravy, doloženy zapas s Přerovem a zatím neochota na ledě nechat úplně vše, nebo hrát tak, aby jsme se nemuseli dřít cely zapas. Ten tým je silnější jak loni a projeví se to. Gólmany máme na tuhle ligu nadprůměrné, ovšem ne špičkové. Už loni jsem psal, že Bery je dobrý, ale zatím to není gólman který by nás posunul výš, to se zatím projevuje i letos. A ZHUK? měl každou sezónu lepší play off než základní část to jsou fakta. Loni ve Vsetíně tuším neměl ani 90 % úspěšnost v základní části. Potom v play off překlopil misky vah jak v semifinále, tak později ve finále.

imbík

vn, ralff, FREDERIK and colorado44 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/9/2024, 19:00

Lufa napsal:
Duklacek napsal:
Lufa napsal:
HCDTOM napsal:Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě 🙂
Každoroční panika - loni byla myslím v říjnu a trvala do ledna letošního roku , letos je v září a bude tak do půlky prosince.
To nic nemění na tom, že to od druhé to čtvrté čtvrtiny stálo za ho.no a do play off jsme se dostali jen díky příznivým výsledkům ostatních.
To máš pravdu, bylo to nekoukatelný. Ale zase taková Poruba hrála koukatelně a k čemu jí to bylo.
Ano, už jsme zase u Poruby, z toho podle mě budeme žít ještě pět sezón. Který mančaft má větší potenciál? Poruba, která suverénně proletěla základní část a vyhořela v play off, nebo my, na které se nedalo koukat a zahráli jsme dobře šest zápasů v březnu?

Duklacek

hk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 26/9/2024, 18:24

Lufa napsal:

Ono by bylo fajn, kdyby zadna panika nemusela byt, ze bysme treba nekdy zacli sezonu dobre...

miramare83

staříček and Lázňator like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/9/2024, 17:40

Duklacek napsal:
Lufa napsal:

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/9/2024, 16:37

Lufa napsal:

Duklacek

miramare83 and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/9/2024, 15:51

Lufa

Leo and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 26/9/2024, 12:20

Siroko napsal:Jak se tu zminovala ta spatna obrana, tak je dulezite zminit, ze co se tyce jmen na soupisce u obrancu v poslednich dvou zapasech, tak kvalitni tu nebyla roky od te prvni sezony po sestupu.

Co na to říct...Švédové měli na posledním MS All Star obranu a od našich dostali 7 fíků. Na papíře to může vypadat dobře, ale pokud se nepřidá bojovnost a touha zblokovat každý puk, tak je to k ničemu. Navíc na obraně se musí podílet i útok.

Excalibur

vn, staříček, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 26/9/2024, 11:46

Jak se tu zminovala ta spatna obrana, tak je dulezite zminit, ze co se tyce jmen na soupisce u obrancu v poslednich dvou zapasech, tak kvalitni tu nebyla roky od te prvni sezony po sestupu.

Siroko

Excalibur, HCDTOM and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 26/9/2024, 10:54

Docela věcná i zajímavá diskuze!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Leo 26/9/2024, 10:19

Lázňator napsal:Dospěl sem k názoru že:

Zhukov bez Jaroše nebude nikdy fungovat.

Žádný brankář nemůže dobře fungovat bez obrany, která mu pomůže. My pomáháme jen v PO.

Leo

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 26/9/2024, 10:16

Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě 🙂

HCDTOM

imbík and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 26/9/2024, 09:05

Dospěl sem k názoru že:

Zhukov bez Jaroše nebude nikdy fungovat.

Lázňator

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 26/9/2024, 08:13

miramare83 napsal:Zhodnoceni trenera po dnesnim pruseru opet vicemene nic nerikajici... A navic nepresny. Nas nesrazi ani tak nizka produktivita, ale od zacatku ligy katastrofalni braneni bez dostatecnyho pohybu a durazu. A k tomu golmani z formy.

Souhlas. Smutný je, že to vidí fanoušci, ale trenéři ne. Sad

Excalibur

vn, staříček and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/9/2024, 07:44

Tak ano týmovost a soudržnost od dob Hubáčka a spol tady vážně nebyla taková jako zabjejich dob. To je bohužel fakt. Přesto jsem přesvědčen, že tým je silnější než loni a jde o to než si to sedne a ukáže to. V pondělí Zlín nebyla náhoda. Ty jsme přehrávali slušně a tam já vidím potenciál týmu.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/9/2024, 23:24

Zhodnoceni trenera po dnesnim pruseru opet vicemene nic nerikajici... A navic nepresny. Nas nesrazi ani tak nizka produktivita, ale od zacatku ligy katastrofalni braneni bez dostatecnyho pohybu a durazu. A k tomu golmani z formy.

miramare83

hadas (admin), Excalibur, staříček, Jaternička, FREDERIK, MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 25/9/2024, 22:20

Gólů dostáváme hodně, tak snad neuděláme podobný rekord jako s těma přesilovkama Very Happy Ale ten tým se zvedne, ZATÍM jsem klidný Cool

Lufa

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/9/2024, 21:40

Je to proste zmar

DUKLIČKA

hadas (admin) and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 25/9/2024, 21:23

Zápas hroznej Crying or Very sad

Dejte ale lidi bacha nebo mě sesadíte z imbíkova žebříčku největších kritiků za klobásy, hajzly a prodej reklamních předmětů...
Navíc, vždy jsem k tý kritice napsal, co mě k tomu vede.. No nic.

Každopádně "zajímavý" začátek.. 4 zápasy a 20 gólů je dost.

Naposledy upravil hadas (admin) dne 25/9/2024, 22:38, celkově upraveno 1 krát
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

staříček and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 25/9/2024, 21:18

Nejvíc mě štve že při zápase který se nevyvíjí dobře neudělá Viktor během zápasu jedinou změnu třeba sestava na 3 lajny nebo někdo posadit... Třeba Kulda se evidentně v první hrozně trápí

Hhs23

staříček, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 25/9/2024, 21:15

Docela mě děsí slova Ujčíka…

vn

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/9/2024, 21:12

imbík napsal:Hoši klid ten tým je dobrej, zvedne se to

Zrovna od tebe bych čekal, že napíšeš, že to je soubor jednotlivců. Že to není tým jako za dob Hubáčka, Divocha nebo Skořepy. Very Happy

Excalibur

addo likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/9/2024, 21:10

Duklacek napsal:Po sezóně se říkalo, jak ten drajv musíme přenést do další sezóny, což se zatím určitě neděje. Přijede Sokolov z druhého konce republiky a absolutně nás přehraje obětavostí. Chomutov-Frýdek je nyní šestibodová povinnost

Chomutov - Hubl, Lukeš, Fronk, Grman, Hejcman

Frýdek - Marosz, Kucsera, Klimek, Cedzo, Svačina, Ostřížek

Fakt si seš těmi 6 body jistý?

Excalibur

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/9/2024, 21:06

Po sezóně se říkalo, jak ten drajv musíme přenést do další sezóny, což se zatím určitě neděje. Přijede Sokolov z druhého konce republiky a absolutně nás přehraje obětavostí. Chomutov-Frýdek je nyní šestibodová povinnost

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/9/2024, 20:55

V sobotu Lukeš Hubl Fronk v bráně Jekl a mam z toho kopřivku.

DUKLIČKA

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2024, 20:42

Hoši klid ten tým je dobrej, zvedne se to

imbík

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 25/9/2024, 19:57

Nasrat na ně a na sobotu

Lázňator

staříček, DUKLIČKA and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 25/9/2024, 19:52

Normu jsme dodrželi, zase 5 gólů. Ta obrana je katastrofa. To su zvědavej, co s tím budou dělat, tohle je velkej průser.

Kelt

staříček, FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/9/2024, 19:50

ralff napsal:Jako snaha nějaká byla, ale je to křeč... Sokolov daleko údernější, agresivnější a sebevědomnější a skoro všechno na co sáhli se jim povedlo.  

Za očekáváním je zatím celý tým, ale ono se to zlomí a bude to hodně dohánění potom.

Ten zlom ale musi nastat v naky dohledny dobe, aby bylo koho dohanet.

miramare83

ralff, Jaternička, FREDERIK and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/9/2024, 19:50

Ja bych vypálil Ujčíka i s Nevasilem a dal tam nejaky motivatory protoze si myslim ze ten tym neni spatnej. Neznamená - dobrý hokejista = dobrý trener !

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/9/2024, 19:49

Mám dost velkou trpělivost, ale tohle je na mě moc. Poprvý jsem se letos dostal na hokej, vydržel 2 třetiny a už zase dlouho nepojedu. Sokolov má min. 7 hráčů z Varů, je jasný, že budou nepříjemní, ale my nastoupíme jako mistři světa, protože nějaký Sokolov nás přece nemůže zaskočit a během chvíle 0:3. 90 % gólů dostáváme když ne z brankoviště, tak od naprosto nekrytýho hráče. Dokud hráči nepochopí, že hokej začíná odzadu a že vzadu si každý musí plnit svoje povinnosti, tak na hokej kašlu. Fakt by mě zajímalo, koho pod sebe chceme dostat - Sokolov, Slávku a asi i Litky vidím max. na střed tabulky a všechny tyhle týmy nás přehrály (nevyhrál jim to rozhodčí, ani štěstí, ale fakt nás přehrály).

Excalibur

staříček, DUKLIČKA, jajirk and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/9/2024, 19:49

Jako snaha nějaká byla, ale je to křeč... Sokolov daleko údernější, agresivnější a sebevědomnější a skoro všechno na co sáhli se jim povedlo.

Za očekáváním je zatím celý tým, ale ono se to zlomí a bude to hodně dohánění potom.
ralff
ralff

karel granát and Beny like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/9/2024, 19:48

V priprave jsme meli prumer 5 vstrelenych golu na zapas, no a v lize 5 inkasovanych... Trapny, odflakly, vic nemam slov. Ale melo by se s tim neco delat a to rychle.

miramare83

hadas (admin), vn, ralff, staříček, FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: