Diskuzní fórum
Strana 12 z 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Diskuzní fórum
Lázňator napsal:Nasrat na ně a na sobotu
Tak sem se samozřejmě otřepal a jedu. Auto plný, lístky koupený, koho jinýho bychom měli porazit než Chomutov.
Lázňator- Posts : 696
Duklacek likes this post
Duklacek napsal:Dneska i zítra hraje juniorka, takže jestli byl Korenčík na dva zápasy, jak jsme psali, asi budeme zítra lepit obranu. Neví někdo, co je s Koštovalem?
Koštoval hrál minule za Velmez.
Excalibur- Posts : 614
Duklacek- Posts : 1074
https://www.idnes.cz/hokej/ms-2024/robert-schaffer-sef-o2-arena-rozhovor.A240509_794083_ms-hokej-2024_vp2
Vzpomel jsem si na nej, kdyz na ty haly prisla rec. Je konkretne vycisleno, kolik ten provoz velke haly stoji.
Siroko- Posts : 1202
DUKLIČKA napsal:No aby ta Dědkova bublina nesplaskla dřív než to začne.
Podle mě, zbytečný megalomanství Dědka. Nová hala je dobrá zpráva, ale měla by mít parametry odpovídající regionu. I když mají hodně dobrou fanouškovskou základnu, tak 22 tis. tam hokejem pravidelně nenaplní ani kdyby na stranu Pardubic přešli všichni hradečáci. Nehledě na to, že cena vstupnýho bude v takové aréně asi řádná raketa.
Další riziko je, že to je Dědkova sóloakce, hlavně aby se předvedl, a pokud by ho to zrazu přestalo bavit, bude problém to ukočírovat. Aby pak ve výsledku nedopadli jako Slavia v Sazka aréně.
Každopádně přejme a bude nám přáno. Za mě, že se staví nové hokejové haly je jen dobře, a jak si to postaví je jejich věc
ralff- Posts : 1536
staříček, HCDTOM, colorado44, Leo, Duklacek, Lufa, wortyr and hk like this post
HCDTOM- Posts : 776
DUKLIČKA- Posts : 1609
ralff and FREDERIK like this post
Lázňator napsal:Ve středu byl na rádiu Beat rozhovor s kytaristou z Kabátů Ota Váňa a zmínil Jihlavu něco ve smyslu že letos do Jihlavy na staďák ještě nezavitají, že se teprve staví, ale že roste krásné že v budoucnu by si tam zahráli.
Překvapilo mně že to sleduje.
A nenaznačil třeba kapelu na první koncert.
A nabylo to Rádio Beat, ale Rockový rádio s Kamilem Drábem
vn napsal:
Díky, už jsem to pak četl. Tohle je ale nesmysl ekonomický pro město jako Pardubice…
Takovou halu nakrmit bude fuška. Jsem rád za to co se staví u nás, těch 5 tisíc je tak akorát.
Lufa- Posts : 1287
ralff, ondrej.n and wortyr like this post
vn napsal:
Díky, už jsem to pak četl. Tohle je ale nesmysl ekonomický pro město jako Pardubice…
Dedek by se mel asi zajet podivat do Petrohradu, jak v tomto milionovem a bohatem meste dopadla hala pro 21,5 tisice.
Provozovat neco takoveho v Pardubicich je totalni silenstvi a cerna dira na penize. Pokud si na tom trva, tak hodne stesti. Snad tam potecou prachy jen z jeho kapsy.
hadas (admin), vn, jajirk and wortyr like this post
Překvapilo mně že to sleduje.
A nenaznačil třeba kapelu na první koncert.
ralff and miramare83 like this post
staříček napsal:Škoda že nemáme takovýho Dědka ,chce postavit halu pro 22.000 diváků , 100 akcí ročně stavba má stát 10a půl miliardy a už má zelenou může začít stavět, sice bysme tu halu tady u nás nenaplnili ale líbí se mi jak tam investuje do hokeje.
A mně se to třeba nelíbí. Jsou v mínusu a brečí, aby město dalo z eráru...
https://www.ruik.cz/dedek-vs-mesto-hra-o-miliony-radnice-se-na-dluhu-podilet-nehodla-majitel-dynama-ale-dosahl-dilciho-posunu/
FREDERIK likes this post
vn- Posts : 1819
22000? To zas nepřeháněj, má to být pro 13000.staříček napsal:Škoda že nemáme takovýho Dědka ,chce postavit halu pro 22.000 diváků , 100 akcí ročně stavba má stát 10a půl miliardy a už má zelenou může začít stavět, sice bysme tu halu tady u nás nenaplnili ale líbí se mi jak tam investuje do hokeje.
Nikdo z toho nežije, jen nechápu tu každoroční hysterii . Základní část má 52 zápasů, odehráli se teprve 4 a tady se po pár zápasech ( taky celkem tradičně )vyhazuje Ujčík i se Ščerbanerm.Duklacek napsal:Ano, už jsme zase u Poruby, z toho podle mě budeme žít ještě pět sezón. Který mančaft má větší potenciál? Poruba, která suverénně proletěla základní část a vyhořela v play off, nebo my, na které se nedalo koukat a zahráli jsme dobře šest zápasů v březnu?Lufa napsal:To máš pravdu, bylo to nekoukatelný. Ale zase taková Poruba hrála koukatelně a k čemu jí to bylo.Duklacek napsal:To nic nemění na tom, že to od druhé to čtvrté čtvrtiny stálo za ho.no a do play off jsme se dostali jen díky příznivým výsledkům ostatních.Lufa napsal:Každoroční panika - loni byla myslím v říjnu a trvala do ledna letošního roku , letos je v září a bude tak do půlky prosince.HCDTOM napsal:Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě
colorado44 likes this post
staříček- Posts : 522
Letos jsme holt špatně začali, dle mě se na tom podepsalo, špatně zvoleni soupeři do přípravy, doloženy zapas s Přerovem a zatím neochota na ledě nechat úplně vše, nebo hrát tak, aby jsme se nemuseli dřít cely zapas. Ten tým je silnější jak loni a projeví se to. Gólmany máme na tuhle ligu nadprůměrné, ovšem ne špičkové. Už loni jsem psal, že Bery je dobrý, ale zatím to není gólman který by nás posunul výš, to se zatím projevuje i letos. A ZHUK? měl každou sezónu lepší play off než základní část to jsou fakta. Loni ve Vsetíně tuším neměl ani 90 % úspěšnost v základní části. Potom v play off překlopil misky vah jak v semifinále, tak později ve finále.
imbík- Posts : 3589
vn, ralff, FREDERIK and colorado44 like this post
Ano, už jsme zase u Poruby, z toho podle mě budeme žít ještě pět sezón. Který mančaft má větší potenciál? Poruba, která suverénně proletěla základní část a vyhořela v play off, nebo my, na které se nedalo koukat a zahráli jsme dobře šest zápasů v březnu?Lufa napsal:To máš pravdu, bylo to nekoukatelný. Ale zase taková Poruba hrála koukatelně a k čemu jí to bylo.Duklacek napsal:To nic nemění na tom, že to od druhé to čtvrté čtvrtiny stálo za ho.no a do play off jsme se dostali jen díky příznivým výsledkům ostatních.Lufa napsal:Každoroční panika - loni byla myslím v říjnu a trvala do ledna letošního roku , letos je v září a bude tak do půlky prosince.HCDTOM napsal:Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě
hk likes this post
Lufa napsal:Každoroční panika - loni byla myslím v říjnu a trvala do ledna letošního roku , letos je v září a bude tak do půlky prosince.HCDTOM napsal:Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě
Ono by bylo fajn, kdyby zadna panika nemusela byt, ze bysme treba nekdy zacli sezonu dobre...
miramare83- Posts : 1094
staříček and Lázňator like this post
To máš pravdu, bylo to nekoukatelný. Ale zase taková Poruba hrála koukatelně a k čemu jí to bylo.Duklacek napsal:To nic nemění na tom, že to od druhé to čtvrté čtvrtiny stálo za ho.no a do play off jsme se dostali jen díky příznivým výsledkům ostatních.Lufa napsal:Každoroční panika - loni byla myslím v říjnu a trvala do ledna letošního roku , letos je v září a bude tak do půlky prosince.HCDTOM napsal:Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě
To nic nemění na tom, že to od druhé to čtvrté čtvrtiny stálo za ho.no a do play off jsme se dostali jen díky příznivým výsledkům ostatních.Lufa napsal:Každoroční panika - loni byla myslím v říjnu a trvala do ledna letošního roku , letos je v září a bude tak do půlky prosince.HCDTOM napsal:Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě
miramare83 and addo like this post
Každoroční panika - loni byla myslím v říjnu a trvala do ledna letošního roku , letos je v září a bude tak do půlky prosince.HCDTOM napsal:Tým má v rámci takhle slabé soutěže navíc a ukáže se to. Začátek ligy, klasicky mají všichni sílu. Já myslím, že panika není na místě
Leo and Kolja like this post
Siroko napsal:Jak se tu zminovala ta spatna obrana, tak je dulezite zminit, ze co se tyce jmen na soupisce u obrancu v poslednich dvou zapasech, tak kvalitni tu nebyla roky od te prvni sezony po sestupu.
Co na to říct...Švédové měli na posledním MS All Star obranu a od našich dostali 7 fíků. Na papíře to může vypadat dobře, ale pokud se nepřidá bojovnost a touha zblokovat každý puk, tak je to k ničemu. Navíc na obraně se musí podílet i útok.
vn, staříček, MichalDJ and miramare83 like this post
Excalibur, HCDTOM and Duklacek like this post
Lázňator napsal:Dospěl sem k názoru že:
Zhukov bez Jaroše nebude nikdy fungovat.
Žádný brankář nemůže dobře fungovat bez obrany, která mu pomůže. My pomáháme jen v PO.
Leo- Posts : 9
miramare83 likes this post
HCDTOM- Posts : 776
imbík and Lufa like this post
Zhukov bez Jaroše nebude nikdy fungovat.
staříček likes this post
miramare83 napsal:Zhodnoceni trenera po dnesnim pruseru opet vicemene nic nerikajici... A navic nepresny. Nas nesrazi ani tak nizka produktivita, ale od zacatku ligy katastrofalni braneni bez dostatecnyho pohybu a durazu. A k tomu golmani z formy.
Souhlas. Smutný je, že to vidí fanoušci, ale trenéři ne.
vn, staříček and miramare83 like this post
hadas (admin), Excalibur, staříček, Jaternička, FREDERIK, MichalDJ and Vasoj84 like this post
imbík likes this post
hadas (admin) and wortyr like this post
Dejte ale lidi bacha nebo mě sesadíte z imbíkova žebříčku největších kritiků za klobásy, hajzly a prodej reklamních předmětů...
Navíc, vždy jsem k tý kritice napsal, co mě k tomu vede.. No nic.
Každopádně "zajímavý" začátek.. 4 zápasy a 20 gólů je dost.
Naposledy upravil hadas (admin) dne 25/9/2024, 22:38, celkově upraveno 1 krát
staříček and addo like this post
Hhs23- Posts : 173
staříček, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
staříček likes this post
imbík napsal:Hoši klid ten tým je dobrej, zvedne se to
Zrovna od tebe bych čekal, že napíšeš, že to je soubor jednotlivců. Že to není tým jako za dob Hubáčka, Divocha nebo Skořepy.
addo likes this post
Duklacek napsal:Po sezóně se říkalo, jak ten drajv musíme přenést do další sezóny, což se zatím určitě neděje. Přijede Sokolov z druhého konce republiky a absolutně nás přehraje obětavostí. Chomutov-Frýdek je nyní šestibodová povinnost
Chomutov - Hubl, Lukeš, Fronk, Grman, Hejcman
Frýdek - Marosz, Kucsera, Klimek, Cedzo, Svačina, Ostřížek
Fakt si seš těmi 6 body jistý?
staříček likes this post
staříček likes this post
karel granát likes this post
staříček, DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
Kelt- Posts : 383
staříček, FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
ralff napsal:Jako snaha nějaká byla, ale je to křeč... Sokolov daleko údernější, agresivnější a sebevědomnější a skoro všechno na co sáhli se jim povedlo.
Za očekáváním je zatím celý tým, ale ono se to zlomí a bude to hodně dohánění potom.
Ten zlom ale musi nastat v naky dohledny dobe, aby bylo koho dohanet.
ralff, Jaternička, FREDERIK and Lufa like this post
staříček, DUKLIČKA, jajirk and miramare83 like this post
Za očekáváním je zatím celý tým, ale ono se to zlomí a bude to hodně dohánění potom.
ralff- Posts : 1536
karel granát and Beny like this post
hadas (admin), vn, ralff, staříček, FREDERIK and Vasoj84 like this post
Strana 12 z 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
|
|