Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Laďa
Hedgehog
karel granát
Leo
HCDTOM
jajirk
colorado44
kancler
krap
Kelt
wortyr
Croo
miramare83
Lázňator
MichalDJ
Kolja
Lufa
medaji
Hhs23
FREDERIK
J4u8
ralff
AJET0
DUKLIČKA
Excalibur
imbík
vn
Beny
Kuba
hk
Duklacek
addo
Jaternička
staříček
hadas (admin)
ondrej.n
Siroko
41 posters

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro ralff 5/10/2024, 20:23

Souhlasím, že ty góly se asi daly chytnout, že Kulda má zatím problém se trefit, byť dneska měl aspoň asistenci. A ano zatím hrajeme pod naše možnosti.

Ale tady jde o to, že to má být pískané férově. Oni tam teď dávají úplně neznámé rozhodčí, ti to dneska zjevně chtěli pouštět na maximum a hodně to přehnali. Nejde vůbec o nějaké fňukání, ale štve to.

Připomělo mi to jeden zápas s Pardubkama v TELH, kde nám šlo o každý bod, a rozhodčí uznali ve třetí třetině Pardubicím rozdílový gól na 3:2 po jasném a viditelném ofsajdu...určitě si na to někteří vzpomenete.

Musíme se oklepat a jít dál, nedá se nic dělat...
ralff
ralff

imbík, Jaternička, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 5/10/2024, 20:03

Rozhodci slabota, jasny, a taky to nechapu, ale jeste vic nechapu co to tam predvedli Zukov, Mensik a Mares pred tim golem. To jsme jim "vypracovali" uplne sami, jinak by nebylo nic. To byl snad nejdebilnejsi gol jakej jsme za posledni roky dostali... Ten me fakt nasral.

miramare83

addo likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/10/2024, 19:56

Jak jsem psal nedávno, zase tady budeme do ledna fňukat jak jsou všichni proti nám…za mě prostě hrajeme tužku, nedáváme góly a dost jich dostáváme, to je celé…zbytel jsou jen řeči kolem

vn

hadas (admin), miramare83 and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 5/10/2024, 19:52

Ano před prvním i druhým gólem domácích byl naprosto bez debat neodpískaný faul. Ale ty oba góly, při vší účtě, byly chytatelné, hlavně ten druhý.
A co chce Kulda víc na vstřelení branky? Za stavu 1:1 jedou s Čachym na nikoho, přestřelí málem i plexi... za stavu 1:2 úplně sám mezi kruhy...

Duklacek

ralff and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/10/2024, 19:49

ralff napsal:
hadas (admin) napsal:Hra na hovno, rozhodčí na hovno a ještě jsem zkusil naší výhru za 500. Tak si jdu dát raději panáka. Naštěstí mě doma překecali, že na hokej dneska nepojedeme....

Hra z naší strany krom té poslední desetiminutovky nebyla až tak špatná.  Jo ten třetí gól bylo naše velké lajdáctví před bránou. Ano, koncovka nebyla nic moc, z těch šancí co jsme měli, měly padnout ještě min dva góly. Ale obraz hry po většinu zápasu nebyl špatný, problém byl, že se nepískalo. Před prvním gólem Pardubic náš sražený hráč, před druhým gólem náš hráč bez puku držený protihráčem u hrazení.

Poučení na příště.

Souhlasím beze zbytku a jsem rád, že jsem to tak necítil jen já. Hlavně že se pak vylučovalobza vzájemné pošťuchovani před bránou. Pokud tohle BŠ a Ujča budou přehlížet kvůli svazu nebo nevim kvůli čemu, tak přestanu se tam chodit nervovat, když je to nechává chladnými. Je to těžký hnus jak se ty zápasy pískají.

imbík

ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 5/10/2024, 19:43

hadas (admin) napsal:Hra na hovno, rozhodčí na hovno a ještě jsem zkusil naší výhru za 500. Tak si jdu dát raději panáka. Naštěstí mě doma překecali, že na hokej dneska nepojedeme....

Hra z naší strany krom té poslední desetiminutovky nebyla až tak špatná.  Jo ten třetí gól bylo naše velké lajdáctví před bránou. Ano, koncovka nebyla nic moc, z těch šancí co jsme měli, měly padnout ještě min dva góly. Ale obraz hry po většinu zápasu nebyl špatný, problém byl, že se nepískalo. Před prvním gólem Pardubic náš sražený hráč, před druhým gólem náš hráč bez puku držený protihráčem u hrazení.

Poučení na příště.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/10/2024, 19:39

Kdo jinej by je mohle nechat vyhrat nez my…hnus

vn

staříček, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 5/10/2024, 19:35

Tomu člověku poděkuj, že tě toho ušetřil.

Duklacek

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 5/10/2024, 19:32

Hra na hovno, rozhodčí na hovno a ještě jsem zkusil naší výhru za 500. Tak si jdu dát raději panáka. Naštěstí mě doma překecali, že na hokej dneska nepojedeme....
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

imbík, staříček, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 5/10/2024, 19:29

No mě se ta hra dneska nelíbila ale co předvedli rozhodci to je do nebe volající !

DUKLIČKA

ralff, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 5/10/2024, 19:28

imbík napsal:Slušný, Mareš je za prase, ale co dneska se dělo v zápase to nechápu, takových faulu a odpuštěnych držení hakovani a faul na Menšika udělali z 50 minut zalezlych Pardubic vítěze. Jako jo my jsme měli těch gólů dat víc, ale tohle je tak necitlivě od rozhodčích posuzováné, že proste zapas ovlivnili. Před našim druhým gólem tam na Cachninovi doslova visel bek Pardubic. Nevim, ale tohle se mi zdá dost špatný teda.

Přesně.
ralff
ralff

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/10/2024, 19:26

Slušný, Mareš je za prase, ale co dneska se dělo v zápase to nechápu, takových faulu a odpuštěnych držení hakovani a faul na Menšika udělali z 50 minut zalezlych Pardubic vítěze. Jako jo my jsme měli těch gólů dat víc, ale tohle je tak necitlivě od rozhodčích posuzováné, že proste zapas ovlivnili. Před našim druhým gólem tam na Cachninovi doslova visel bek Pardubic. Nevim, ale tohle se mi zdá dost špatný teda.

imbík

ralff, FREDERIK, DUKLIČKA and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 5/10/2024, 19:23

Kurev sto

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 5/10/2024, 19:22

Tak tohle je teda silnej tabák.

Duklacek

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 5/10/2024, 19:22

Tak pro takovyhle zpusob prohry nemam omluvu... Ten treti gol, to snad byl spatnej vtip...

miramare83

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 5/10/2024, 19:21

Uplně zbytečně ztracné body... Sorry, ale dneska na tom mají podíl rozhodčí...
ralff
ralff

imbík, FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 5/10/2024, 19:17

Konec šáteček

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 5/10/2024, 19:10

Ajaj

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro addo 5/10/2024, 17:44

addo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 5/10/2024, 17:40

Tak chytá Vondraš nebo Vomáčka? Very Happy Tak Vomáčka Cool

Naposledy upravil ondrej.n dne 5/10/2024, 18:55, celkově upraveno 1 krát
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 5/10/2024, 17:37

miramare83 napsal:Nevim, ale to sejmuti Mensika pred 1. golem Pardubic byl snad faul ne...

Mě se zdálo taky...
ralff
ralff

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 5/10/2024, 17:36

Nevim, ale to sejmuti Mensika pred 1. golem Pardubic byl snad faul ne...

miramare83

karel granát and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 5/10/2024, 16:06

U junků se nic neděje, zápas neměli špatně rozehranej, ale holt jim to tam pak napadalo. O něco horší je to s dorostem, ti sice bojují, ale bodů málo.

Uvidíme, co večer předvede áčko.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/10/2024, 15:49

Tak jsme junky zakřikli, ale koukněte na ten gól Burkova ten jeho první.
Jinak já zatím souhlasím s postojem junkům do toho nezasahovat. Stačí že jsme jim před play off loni sebrali Burkova a Kuprijanova.

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/10/2024, 11:58

Duklacek napsal:
Hhs23 napsal:No chápu že největší priorita je udržení juniorů v lize ale pondělky a středy by mohli kluci jako Hynek Peš dostat šanci..
Peš hrál za áčko několikrát ještě na starém zimáku. Tam je to podle mě o něčem jiném, jinak by ty šance dostával
Může to být o čem chce a může být juniorka klidně první celou sezonu, ale pokud prostě ti kluci nebudou dostávat šanci, tak budou prostě odcházet.

vn

hadas (admin), karel granát, staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 5/10/2024, 09:22

Jaternička napsal:První flek v juniorce. Asi to tady neděláme tak špatně. Very Happy

Jj, junci jedou parádně Cool

Lufa

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 5/10/2024, 08:37

Hhs23 napsal:No chápu že největší priorita je udržení juniorů v lize ale pondělky a středy by mohli kluci jako Hynek Peš dostat šanci..
Peš hrál za áčko několikrát ještě na starém zimáku. Tam je to podle mě o něčem jiném, jinak by ty šance dostával

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/10/2024, 08:22

Jaternička napsal:První flek v juniorce. Asi to tady neděláme tak špatně. Very Happy
Po všech těch odchodech za poslední roky…

vn

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 5/10/2024, 07:38

První flek v juniorce. Asi to tady neděláme tak špatně. Very Happy
Jaternička
Jaternička

karel granát, ralff, miramare83 and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 4/10/2024, 23:13

No chápu že největší priorita je udržení juniorů v lize ale pondělky a středy by mohli kluci jako Hynek Peš dostat šanci..

Hhs23

karel granát and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 4/10/2024, 21:13

Junci opet nezklamali, jsem zvedav na acko zitra...

miramare83

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 4/10/2024, 20:28

Hynek supr!!!! Jumba žije.

karel granát

Excalibur and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 4/10/2024, 20:26

Laďa napsal:
DUKLIČKA napsal:Asi takhe. Jezdíme z Polný 3 z Dvorcu vyzvedavame jeste jednoho na stadionu 5-6 kámošu a slivovice mandlovice atd. Proste pohoda sranda a nadavani na hokej protože DUKLA je Naše jediná zábava.

A o tom to Martine je. Kdybyste s Pepou pili míň slivovice a víc fandili, tak by těch bodů třeba bylo víc.😃😃😃
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Laďa 4/10/2024, 19:00

DUKLIČKA napsal:Asi takhe. Jezdíme z Polný 3 z Dvorcu vyzvedavame jeste jednoho na stadionu 5-6 kámošu a slivovice mandlovice atd. Proste pohoda sranda a nadavani na hokej protože DUKLA je Naše jediná zábava.

A o tom to Martine je. Kdybyste s Pepou pili míň slivovice a víc fandili, tak by těch bodů třeba bylo víc.😃😃😃

Laďa

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 4/10/2024, 18:51

miramare83 napsal:
hadas (admin) napsal:

Chápu, já to měl takhle ale cca do 20 let.. Dneska je mi 40 a fakt mám mraky jiných zájmů a aktivit, než vyhodit prachy za lupeny, odřídit si to a pak jet domů ještě nasranej.
Na druhou stranu jsem tady nezištně založil fórum, kde je mraky příspěvků a z toho mám radost.
Snad se dočkám zas lepších časů. Myslel jsem, že ten nový stadion bude v době, kdy mi bude tak 20+...

Nezname se, ale preju vsechno nejlepsi a dik za zalozeni tohoto fora.

Díky, já byl tenkrát tak naštvanej a úplně stejně bych udělal e-shop. To je strašný, že 2 roky nebyl a šlo to udělat za víkend...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

staříček and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 4/10/2024, 08:00

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 4/10/2024, 00:04

hadas (admin) napsal:

Chápu, já to měl takhle ale cca do 20 let.. Dneska je mi 40 a fakt mám mraky jiných zájmů a aktivit, než vyhodit prachy za lupeny, odřídit si to a pak jet domů ještě nasranej.
Na druhou stranu jsem tady nezištně založil fórum, kde je mraky příspěvků a z toho mám radost.
Snad se dočkám zas lepších časů. Myslel jsem, že ten nový stadion bude v době, kdy mi bude tak 20+...

Nezname se, ale preju vsechno nejlepsi a dik za zalozeni tohoto fora.

miramare83

hadas (admin) and karel granát like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 3/10/2024, 23:00

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Excalibur likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 3/10/2024, 21:32

Asi takhe. Jezdíme z Polný 3 z Dvorcu vyzvedavame jeste jednoho na stadionu 5-6 kámošu a slivovice mandlovice atd. Proste pohoda sranda a nadavani na hokej protože DUKLA je Naše jediná zábava.

DUKLIČKA

hadas (admin) and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 3/10/2024, 21:07

Ještě k místním přidám jednu věci. Béďa sice tvrdil, jak dělali akce v Pelhřimově, nějaká nemocnice to byla nebo Dětský domov.. za ty tři roky jsem neviděl nikde na ulici jediný banner, ceduli nebo něco, že hrajeme.

Duklacek

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 3/10/2024, 20:51

imbík napsal:Přesně problém s návštěvami je proste jednoduchý o nic se pořad nehraje. Loni to krásně ukázalo play off. Vybojováný jedno vítězství v Porubě a najednou bylo v Pejru plno. Pak jedno vítězství ve Vsetíně a bylo dva zápasy vyprodáno. Najednou bylo jedno kolik to stojí, bylo jedno jaké je venku počasí jestli je sobota neděle nebo pondělí, ale ty lidi přišli a přijeli. A to je stejný i teď v sezóně kdyby se řeklo hrajeme už o postup a odpovídaly tomu i výkony, tak těch lidi bude chodit víc. I když BŠ na poslední besedě tvrdil že to vliv nemá tak já tvrdím že má viz derby s Trebici loni. Dvakrát 1500 lidi a dvakrát prohra z toho jednou jsme nedali ani gól to pak ty diváci zase dlouho nepřijdou. Teď soboty hrajeme od půl paty to pro lidi z Jihlavy je nejdyl o půl 4 jet a ono když je ještě vidět do 7 a jakž takž počasí tak těžko čekat, že ty lidi pojedou z chaty dříve nebo od rozdělené práce kvůli prohře s Litomericemi. Já si teda myslím, že hlavní problém je tenhle. S novou halou se to změní bude to mít náboj a budou zvědaví o ti co nebyli na hokeji od sestupu z ELH.

Ale takhle to právě být nemá.
Já bych na hokej jezdil, i když se zrovna o "nic" nehraje. Jenže jezdit na takovou holomajznu, na kterou se nedá dívat, jako většinu loňské základní části, tak to jako sorry, ale umím čas i peníze využít lépe.
Když vezmu děcka (11 a 13 let) a paní, tak na zápas druhé kategorie jsem tam za 600 jen za lupeny + cesta. No a co tam je pro děcka? Často tam nebyl ani maskot...
Takže o zábavu se nějak snažím postarat, ale kvůli tomu nemusíme na hokej.
A když jsem ten největší kritik, tak to zopakuji. Sérii s Porubou jsme si užili, ale chtěl jsem paní koupit šálu, aby měla svojí a klukovi puk. No a koupil jsem houby, protože nikde nic.
Takže co by nás tam mělo přilákat?
Navíc tady píšeš o čase zápasu. No, říkali jsme si, že bychom někdy vyrazili vlakem nebo busem, aby jsme si mohli dát pivko a tak. Podívej se, jaký je spojení večer z Pejru do Jihlavy. Pokud je zápas 16:30, tak snad ještě OK, ale 17:30 úplně o ničem...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Excalibur, staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 3/10/2024, 18:23

Jsem zvedav jestli se tam chytne, u nas uz byl vycpely.

miramare83

Excalibur, FREDERIK and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro addo 3/10/2024, 17:35

addo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 3/10/2024, 12:20

Pokud má být Dukla 80 % příjmů pro halu, tak by s průměrnou návštěvností, jaká v Jihlavě poslední roky byla, mohl být celkem problém. A s většími cenami, které přijdou asi nevěřím, že na tenhle prales bude chodit víc než 1500 lidí a to jsem ještě odvážný

Duklacek

staříček and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/10/2024, 11:54

Přesně problém s návštěvami je proste jednoduchý o nic se pořad nehraje. Loni to krásně ukázalo play off. Vybojováný jedno vítězství v Porubě a najednou bylo v Pejru plno. Pak jedno vítězství ve Vsetíně a bylo dva zápasy vyprodáno. Najednou bylo jedno kolik to stojí, bylo jedno jaké je venku počasí jestli je sobota neděle nebo pondělí, ale ty lidi přišli a přijeli. A to je stejný i teď v sezóně kdyby se řeklo hrajeme už o postup a odpovídaly tomu i výkony, tak těch lidi bude chodit víc. I když BŠ na poslední besedě tvrdil že to vliv nemá tak já tvrdím že má viz derby s Trebici loni. Dvakrát 1500 lidi a dvakrát prohra z toho jednou jsme nedali ani gól to pak ty diváci zase dlouho nepřijdou. Teď soboty hrajeme od půl paty to pro lidi z Jihlavy je nejdyl o půl 4 jet a ono když je ještě vidět do 7 a jakž takž počasí tak těžko čekat, že ty lidi pojedou z chaty dříve nebo od rozdělené práce kvůli prohře s Litomericemi. Já si teda myslím, že hlavní problém je tenhle. S novou halou se to změní bude to mít náboj a budou zvědaví o ti co nebyli na hokeji od sestupu z ELH.

imbík

vn, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 3/10/2024, 11:48

V Česku se chodí zejména na úspěch. Takže pokud se hraje play off,tak lidí přijedou. Jinak je to nezajímá. Úkol spíš bude natáhnout lidí do nové haly. První sezónu věřím,že návštěvnost bude větší. Pak to zase sklouzne na to co chodilo na starý zimak. Tzn tak 800 lidí
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 3/10/2024, 10:12

Duklacek napsal:Na místě Bédi by mě celkem znervózňovalo, že jsme v návštěvnosti "domácích" zápasů předposlední a ta návštěvnost během azylu klesá. Lidi to hodně přestalo bavit a měl bych velký strach, jak moc si opět navyknou chodit doma, hlavně starší generace. Jelikož mladší fanoušky dlouhodobě nenabíráme...

Tohle je těžký. Já se letos dostal na Sokolov, nastoupíme jak mistři světa totálně bez bojovnosti, za chvíli je to 0:3 a je po zápase. A včera jsme měli vstup do zápasu podobný. A loni to bylo podobný se "slabšími" soupeři. To tě prostě po čase přestane bavit, když si navíc spočítáš náklady spojený s dojížděním.

Excalibur

hadas (admin), vn and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 3/10/2024, 09:21

Na místě Bédi by mě celkem znervózňovalo, že jsme v návštěvnosti "domácích" zápasů předposlední a ta návštěvnost během azylu klesá. Lidi to hodně přestalo bavit a měl bych velký strach, jak moc si opět navyknou chodit doma, hlavně starší generace. Jelikož mladší fanoušky dlouhodobě nenabíráme...

Duklacek

miramare83 and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 3/10/2024, 08:33

Kuldovi to zatím nelepi. Několik tyček a spálených tutovek. Takže snad se ještě chytí, protože má určitě navíc než co předvádí.
Jaternička
Jaternička

FREDERIK and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 3/10/2024, 07:51

Takze zatim jsme 9. a to jsme hrali z 6 zapasu 5x "doma". Nezbyva nez verit, ze se chytime prave treba spis venku, jako minule sezony, kdy se v Pejru taky moc nedarilo...
Je nutny zapracovat na tom braneni. Nejvic inkasovanych golu, vubec neumime odehrat zapas na 0, max. 1 gol, od kazdyho dostaneme 3 a vic golu, to proste neni mozny.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: