Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Laďa
Hedgehog
karel granát
Leo
HCDTOM
jajirk
colorado44
kancler
krap
Kelt
wortyr
Croo
miramare83
Lázňator
MichalDJ
Kolja
Lufa
medaji
Hhs23
FREDERIK
J4u8
ralff
AJET0
DUKLIČKA
Excalibur
imbík
vn
Beny
Kuba
hk
Duklacek
addo
Jaternička
staříček
hadas (admin)
ondrej.n
Siroko
41 posters

Strana 14 z 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro hadas (admin) 22/9/2024, 18:50

imbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene  stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Dle třech mínusů chápu, že pravda se někomu nelíbí, ale je to tak jak jsem psal.

Konstruktivní kritika je OK, ale dle mínusů sis odvodil, že někdo nesouhlasí s Tvojí "pravdou" a že je to špatně?
Tak to je mazec...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

staříček and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 22/9/2024, 18:23

imbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene  stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Dle třech mínusů chápu, že pravda se někomu nelíbí, ale je to tak jak jsem psal.
O odvolání tady napsal jeden, maximálně dva lidi. Možná v emocích

Duklacek

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/9/2024, 17:50

Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 22/9/2024, 16:24

imbík napsal:Každý rok je to v tomhle stejný prohraje se jednou dvakrát za sebou a už jsou všichni špatní. Když se loni vyřadila Poruba, hodně potrapil Vsetín ( s o dost horším týmem ) se stejnými trenéry, to bylo všechno super a plácali se po ramenou. Zrovna tak, když BŠ trenérům před play off s oblibou oslaboval tým, ale lidem se tvrdilo, že cíle máme jen ty největší. Pak jsme potrapili na 7 zápasů Kladno a o rok později jsme jim jako jediný ( i když před play off zase oslabeni ) sebrali v baráži aspoň zapas. Stejní trenéři u toho, tak nevim co víc by měli v těchto amatérských podmínkách dokázat víc.

Tak u mě to teda takhle není. A řekl bych, že u většiny fanoušků. Kritizuju, když to stojí za hovno, pochválím, když je to dobrý. Základní část loni stála za hovno a play off jsem nechápal, kde se to v nich bere. Série s Porubou byla mazec. Na druhou stranu na narvaném stadionu v play off nebyl prodej suvenýrů a 2 roky bez eshopu, když se to dá udělat za týden... To je neschopnost a diletanství...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

staříček, MichalDJ, Duklacek and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/9/2024, 13:32

Každý rok je to v tomhle stejný prohraje se jednou dvakrát za sebou a už jsou všichni špatní. Když se loni vyřadila Poruba, hodně potrapil Vsetín ( s o dost horším týmem ) se stejnými trenéry, to bylo všechno super a plácali se po ramenou. Zrovna tak, když BŠ trenérům před play off s oblibou oslaboval tým, ale lidem se tvrdilo, že cíle máme jen ty největší. Pak jsme potrapili na 7 zápasů Kladno a o rok později jsme jim jako jediný ( i když před play off zase oslabeni ) sebrali v baráži aspoň zapas. Stejní trenéři u toho, tak nevim co víc by měli v těchto amatérských podmínkách dokázat víc.

imbík

Excalibur, vn, karel granát and Leo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 22/9/2024, 12:09

Dokud sami sebe budeme plácat po rameni, jak dobře pracujeme se sponzorama, jak dobře pracujeme s hráčema, jak si získáváme fanoušky, můžeme mít 4 nový haly a nepomůže nám to.

Abych jenom nekritizoval, vy, co jste nespokojení i vy co jste spokojení s vedením Dukly, pokud máte pocit, že byste mohli a chtěli Dukle pomoct, podpořte Duklu prostřednictvím transparentního účtu Spolku fanoušků HCD. Všechny peníze půjdou Dukle.
Kdo, když ne my, co se pokládáme za nejvěrnější, by měl Dukle pomoct.

Předem vám za Duklu i za sebe děkuju.

Kelt

karel granát and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 22/9/2024, 10:54

Nechci nikoho odsuzovat, ale vyzkoušet by se to mohlo,ale hned na začátku ne až ted ,ted mi to připadá trochu mimo......

staříček

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 22/9/2024, 10:53

Já bych Broše nechal u juniorky. Tak svoji práci dělá více než dobře
Jaternička
Jaternička

karel granát and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 22/9/2024, 09:39

To není po dvou zápasech. Ten názor mám delší dobu. Hrajem špatně už delší dobu, hra postrádá systém a řád, hrajem to vyloženě na náhodu. Myslím si, že máme o trochu lepší hráče, jak minulou sezónu, ale na předvedený hře to vůbec není vidět.
Ujča je dobrej motivátor, ale jestli je dobrej trenér si teda vůbec nejsu jistej. Za mě Broš.

Kelt

FREDERIK, DUKLIČKA and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 22/9/2024, 07:34

Imbik.

Nemam potřebu být vtipný. Mě ten zákrok Mareše přijde jako faul a hotovo. Kdyby to bylo naopak,tak není o čem diskutovat.

Co faul nebyl bylo třeba to vyloučení Pořízka.

Po zápase je to stejně už jedno. Teď je potřeba už zítra zabrat ať se hlavně po psychické stránce nedostaneme do svrabu.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 22/9/2024, 02:27

Tyhle debaty se tady cyklicky opakují tři roky.
Vyserme se už na azyl, Poruba vyhrála z azylu suverénně základní část ligy, tak to nepoužívejme jako výmluvu. My jsme měli loni jednu z nejhorších základních částí za posledních x let, povedlo se play off, letos ten kádr nevypadá špatně. Ze zápasu s Brodem se těžko přepíná na vyšší level... ale tenhle mančaft je z těch tří let na papíře nejsilnější.
A okrajově, jsem slepý, nebo nejsou u nás ohlasy ze zápasu, který se hrál od tří odpoledne?

Duklacek

karel granát and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Beny 21/9/2024, 23:52

Není to fakt brzo vyhazovat trenéra po dvou zápasech? Situace je jaká je, defacto hrajem pořád jen venku, pro celý klub je to náročný období a přesto jsem udělali minulou sezonu parádní výsledek s tím, co tady bylo. Jako jestli správně chápu, řadě lidí nesedí dlouhodobě Ujčikuv styl? Proto takový rychlý soudy? Někdo čekal, že budem trhat první misto automaticky? Ano, posílilo se ale i ostatní týmy se zlepšují, srovnávají se a my hrajem jak bezďáci s koulí u nohy, zázemí nula. Všechno se to musí nějak lepit a musí se přežít. Já co se týče některých jeho názorů s ním určitě nesouhlasím ale co se týče hokeje, je to machr a v tom mu věřím.

Beny

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 21/9/2024, 21:45

Minulý kolo se odvolal Ščerban dneska Ujčík tak to brzo budeme mít komplet za sebou. Zbývá cca 20 hráčů, něco z realizaku a tak 3 lidi z kanceláří....

Kolja

karel granát and Beny like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 21/9/2024, 21:40

Přesně tak, žádnej systém, hra na náhodu.
Taky bych byl pro to, aby k Áčku šel Broš.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/9/2024, 21:28

Jako pardon ta hra nema žádný systém je to jen na náhodu a hlavne nebrusli!!! A Ujcik tam stojí jak tvrdý Ý!!!!

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/9/2024, 21:12

Jaternička napsal:Jistě že to faul nebyl nikdy to přece není faul když faulujeme my. Vždy si za to soupeř může sám to dá rozum.

Ty tvy rádoby vtipný komentáře jsou možná vtipný chvilku, ale konstruktivních veci moc v nich není. Já jen psal, že ty fauly byly dost odlišné a dopadly stejným trestem. Nikde není psáno jestli to byl faul nebo nebyl. Teď jsem teda koukal asi třikrát ze záznamu na ten faul od Mareše a řekl bych že to objektivně hodnotil ten komentátor. Že to nebylo stejný jako Knotek snad viděl každý objektivní fanoušek, za pravdu mi dává i následné pokračování Průžka v zápase a jeho provokativní gól dávno po odpiskanem ofsajdu. Ale chápu, že když si budeš chtít rypnout, tak nasadis neobjektivní brýle a budeš tvrdit opak.

imbík

FREDERIK and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/9/2024, 20:52

vn napsal:
Jaternička napsal:Jistě že to faul nebyl nikdy to přece není faul když faulujeme my. Vždy si za to soupeř může sám to dá rozum.
Hlavně to nebylo rozhodující. Jo dostali jsme gol, ale dalo se furt něco uhrát za stavu 3:2…

Máš pravdu, no chce to když ted mame snuru domacich zapasu neco uhrat.
Jaternička
Jaternička

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 21/9/2024, 20:51

Nyní čtyři zápasy po sobě doma. 9 bodů povinných

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/9/2024, 20:51

Hlavně to nebylo rozhodující. Jo dostali jsme gol, ale dalo se furt něco uhrát za stavu 3:2…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/9/2024, 20:50

Jistě že to faul nebyl nikdy to přece není faul když faulujeme my. Vždy si za to soupeř může sám to dá rozum.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 21/9/2024, 20:40

Vono si to v 51. kole sedne.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/9/2024, 19:54

Jak říkám nejhorší na tom je, že ve finále to dopadlo stejným trestem jako když Knotek schválně urval koleno 20 letýmu klukovi v rozhodnutém zápase. Prohrát se může, ale od příště už chci vidět snahu, nebo aspoň toho Berana kdyby někdo srovnal, že proste gólmanovi nadávat nebude nebo něco obzvlášť v prohranem zápase. Škoda tohle mě na tom mrzi nejvíc, že působíme, že se o to nechceme rvát a jak tu někdo psal hrajeme profesorsky. Ten tým má proste navíc a je potřeba aby kurva někdo zakřičel v kabině a zavelel k nandani monterek.
Jedině Dukla !

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 21/9/2024, 19:28

Siroko napsal:Ted jsem se jeste dival na ten zakrok Marese a to snad nebylo ani na dve minuty. Pruzek na nej jel z boku a podle me do posledni chvile o nem Mares nemel tuseni. V okamziku, kdy se Mares zacal otacet, tak do nej Pruzek nalitnul.
Přesně ,já sem to taky tak viděl, a rozhodčí mu to sežral, hlavně že máme videa.........

staříček

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 21/9/2024, 19:28

Siroko napsal:Ted jsem se jeste dival na ten zakrok Marese a to snad nebylo ani na dve minuty. Pruzek na nej jel z boku a podle me do posledni chvile o nem Mares nemel tuseni. V okamziku, kdy se Mares zacal otacet, tak do nej Pruzek nalitnul.

Co na to říct...Kdyby to Průžek ustál a Mareš se začal válet, tak dostal 5+DKU Průžek. Very Happy

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 21/9/2024, 19:20

Ted jsem se jeste dival na ten zakrok Marese a to snad nebylo ani na dve minuty. Pruzek na nej jel z boku a podle me do posledni chvile o nem Mares nemel tuseni. V okamziku, kdy se Mares zacal otacet, tak do nej Pruzek nalitnul.

Siroko

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Beny 21/9/2024, 18:59

Nevěřím, že to píšu ale naštěstí, že ještě aréna nestojí, to by byl blbej start nové éry Very Happy teď vážně, taky věřím, že to v sobě tenhle tým má a odpíchne se nahoru. Mají na to hrát o špičku. Ale nesmí se to táhnou o moc déle, pak už by se to z těch hlav blbě dostávalo.

Beny

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 21/9/2024, 18:48

Pristi dve kola (obe v Pejru) uz to chce posbirat naky body, ta 0 je blba i pro psychiku a vlak by pomalinku zacal ujizdet... Ale musi to vypadat uplne jinak, hlavne poctive a durazne odzadu, ne tuhle taskarici...

miramare83

ralff and Beny like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 21/9/2024, 18:47

Zápas jsem neviděl, ale z onlajnu je vidět, že nám to spadlo za krk hlavně ve druhé třetině.

Hodně blbej start. Budeme se muset drápat od spodu.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 21/9/2024, 17:53

No vysledek katastrofa, ale nemyslim si, ze by to odpovidalo predvedeny hre. Zlomilo to Maresovo vylouceni a pak se Slavka proste dostala na kone a nam to prestalo slapat. Uznani patri alespon za zreti tretinu, ze to nezaballili a sli ji vyhrat a tam fakt byla Dukla lepsi. V dalsim zapase uz se ale kluci potrebuji bodove chytnout.

Siroko

karel granát, ralff, Beny and Leo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/9/2024, 17:50

Mimochodem dorost dneska vedl 5:0 a prohrál 6:5 v prodloužení, taky hezké…

vn

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/9/2024, 17:49

Hhs23 napsal:Já bych nedělal žádné vyhazovaci závěry za mne za špatný vstup do sezóny může jednoznačně slapší soupeři v přípravě teď si ještě tak 5 zápasu počkáme na výhru a pak se to začne obracet
Souhlasím, psal jsem to tu od začátku přípravy, že tyhle zápasy jsou k ničemu. Hrajeme hrozně profesorsky hlavně v obraně a absolutně jsme nezvládli přepnout na mód ostrých zápasů…

vn

staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 21/9/2024, 17:42

Mno, takže tak. Prohráli jsme a více si netroufnu napsat Very Happy Všechno je v pořádku.

Duklacek

Kelt likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 21/9/2024, 17:27

Já bych nedělal žádné vyhazovaci závěry za mne za špatný vstup do sezóny může jednoznačně slapší soupeři v přípravě teď si ještě tak 5 zápasu počkáme na výhru a pak se to začne obracet

Hhs23

imbík, FREDERIK and Leo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 21/9/2024, 16:47

Vykopnul bych Ujčíka a dal tam Broše !!!!!

DUKLIČKA

Kelt likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Beny 21/9/2024, 16:45

Na půl hodky jsem zmizel z onlinu a ze 2:2 tam na mne svítí 7:2
To už není prdel..

Beny

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/9/2024, 16:42

Škoda, že faul Knotka a dnešní Marešuv je ve finále stejně potrestaný. Jinak souhlasím, že když kvůli někomu dostat pětku tak jediné kvůli Beranovi. Pokaždé co projede u naši brány nadává Maxovi a nic se mu nestane. Dnešní ostuda už se jen tak nezvrati takže jsem pro ať ho někdo srovná ať kur.a někdo ukáže ze se chce za Duklu rvát

imbík

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 21/9/2024, 16:32

Hrozny, ostuda... Az to nechapu. Zlomilo se to Maresovou hlouposti (i kdyz Pruzek je starej c.rak takze tomu pridal). Ale hlavne braneni a oba brankari zatim katastrofa, to je totalne mimo co predvadej. A ten s.ac Beran se jeste vzdycky posmiva brankari, ke zbliti, ten by potreboval nakladacku ale poradnou...

Naposledy upravil miramare83 dne 21/9/2024, 17:48, celkově upraveno 1 krát

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 21/9/2024, 16:31

Tak na třetí třetinu se dívat nebudu , venku je krásně a já vůl tady na to čumím ,jdu ven na zahradu.

staříček

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/9/2024, 16:24

Jj všichni jsou proti nám, hrajeme krásně….😃😃

vn

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 21/9/2024, 16:23

Excalibur napsal:My herně nejsme horší, ale máme hrozný bordel před vlastní brankou.
Protože máme velmi prostupnou obranu, co se týče Mareše od něj to faul nebyl, jen blbečkovi ze Slavie udělal sloup a ten do něj nalítl a rozhodčí mu to sežrali.

staříček

karel granát and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/9/2024, 16:20

No dostat deset fiku za pet tretin je strasne…navic hrajeme jak prasata

vn

staříček and Jaternička like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/9/2024, 16:19

Šance nedáváme a Slavia je naopak promění.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 21/9/2024, 16:18

My herně nejsme horší, ale máme hrozný bordel před vlastní brankou.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/9/2024, 16:07

Nevím no, ale jsme dost mimo…tady se to ale asi psát nesmí

vn

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 21/9/2024, 15:34

Beny napsal:Junci se zatím drží hesla, že když už prohrát, tak pořádně Smile
Třinec byl ůplně někde jinde......

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Beny 21/9/2024, 14:22

Junci se zatím drží hesla, že když už prohrát, tak pořádně Smile

Beny

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 20/9/2024, 20:19

Siroko napsal:Zahada se sponzorovanim auto BUPI objasnena: https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14947
Olda Bakus 🤗
ralff
ralff

Excalibur, karel granát, jajirk and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 20/9/2024, 20:12

Dobře mládežníci!

vn

Excalibur, karel granát, ralff, staříček, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 20/9/2024, 18:23

Ahoj jede zítra někdo kouknout na Slavii? Very Happy

kancler

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 20/9/2024, 13:35

Zahada se sponzorovanim auto BUPI objasnena: https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14947

Siroko

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: