Diskuzní fórum
Strana 14 z 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Dle třech mínusů chápu, že pravda se někomu nelíbí, ale je to tak jak jsem psal.
Konstruktivní kritika je OK, ale dle mínusů sis odvodil, že někdo nesouhlasí s Tvojí "pravdou" a že je to špatně?
Tak to je mazec...
staříček and addo like this post
O odvolání tady napsal jeden, maximálně dva lidi. Možná v emocíchimbík napsal:Kritika obzvlášť konstruktivní je okej já píšu o po dvou prohrách odvolávání trenérů notabene stejných, který ten tým už několikrát dovedli daleko v dost okleštěných sestavách.
Dle třech mínusů chápu, že pravda se někomu nelíbí, ale je to tak jak jsem psal.
Duklacek- Posts : 1074
hadas (admin) and FREDERIK like this post
imbík- Posts : 3589
imbík napsal:Každý rok je to v tomhle stejný prohraje se jednou dvakrát za sebou a už jsou všichni špatní. Když se loni vyřadila Poruba, hodně potrapil Vsetín ( s o dost horším týmem ) se stejnými trenéry, to bylo všechno super a plácali se po ramenou. Zrovna tak, když BŠ trenérům před play off s oblibou oslaboval tým, ale lidem se tvrdilo, že cíle máme jen ty největší. Pak jsme potrapili na 7 zápasů Kladno a o rok později jsme jim jako jediný ( i když před play off zase oslabeni ) sebrali v baráži aspoň zapas. Stejní trenéři u toho, tak nevim co víc by měli v těchto amatérských podmínkách dokázat víc.
Tak u mě to teda takhle není. A řekl bych, že u většiny fanoušků. Kritizuju, když to stojí za hovno, pochválím, když je to dobrý. Základní část loni stála za hovno a play off jsem nechápal, kde se to v nich bere. Série s Porubou byla mazec. Na druhou stranu na narvaném stadionu v play off nebyl prodej suvenýrů a 2 roky bez eshopu, když se to dá udělat za týden... To je neschopnost a diletanství...
staříček, MichalDJ, Duklacek and addo like this post
Excalibur, vn, karel granát and Leo like this post
Abych jenom nekritizoval, vy, co jste nespokojení i vy co jste spokojení s vedením Dukly, pokud máte pocit, že byste mohli a chtěli Dukle pomoct, podpořte Duklu prostřednictvím transparentního účtu Spolku fanoušků HCD. Všechny peníze půjdou Dukle.
Kdo, když ne my, co se pokládáme za nejvěrnější, by měl Dukle pomoct.
Předem vám za Duklu i za sebe děkuju.
Kelt- Posts : 383
karel granát and addo like this post
staříček- Posts : 522
karel granát likes this post
Jaternička- Posts : 1411
karel granát and ralff like this post
Ujča je dobrej motivátor, ale jestli je dobrej trenér si teda vůbec nejsu jistej. Za mě Broš.
FREDERIK, DUKLIČKA and addo like this post
Nemam potřebu být vtipný. Mě ten zákrok Mareše přijde jako faul a hotovo. Kdyby to bylo naopak,tak není o čem diskutovat.
Co faul nebyl bylo třeba to vyloučení Pořízka.
Po zápase je to stejně už jedno. Teď je potřeba už zítra zabrat ať se hlavně po psychické stránce nedostaneme do svrabu.
Vyserme se už na azyl, Poruba vyhrála z azylu suverénně základní část ligy, tak to nepoužívejme jako výmluvu. My jsme měli loni jednu z nejhorších základních částí za posledních x let, povedlo se play off, letos ten kádr nevypadá špatně. Ze zápasu s Brodem se těžko přepíná na vyšší level... ale tenhle mančaft je z těch tří let na papíře nejsilnější.
A okrajově, jsem slepý, nebo nejsou u nás ohlasy ze zápasu, který se hrál od tří odpoledne?
karel granát and ralff like this post
Beny- Posts : 38
karel granát likes this post
Kolja- Posts : 154
karel granát and Beny like this post
Taky bych byl pro to, aby k Áčku šel Broš.
DUKLIČKA- Posts : 1609
Jaternička napsal:Jistě že to faul nebyl nikdy to přece není faul když faulujeme my. Vždy si za to soupeř může sám to dá rozum.
Ty tvy rádoby vtipný komentáře jsou možná vtipný chvilku, ale konstruktivních veci moc v nich není. Já jen psal, že ty fauly byly dost odlišné a dopadly stejným trestem. Nikde není psáno jestli to byl faul nebo nebyl. Teď jsem teda koukal asi třikrát ze záznamu na ten faul od Mareše a řekl bych že to objektivně hodnotil ten komentátor. Že to nebylo stejný jako Knotek snad viděl každý objektivní fanoušek, za pravdu mi dává i následné pokračování Průžka v zápase a jeho provokativní gól dávno po odpiskanem ofsajdu. Ale chápu, že když si budeš chtít rypnout, tak nasadis neobjektivní brýle a budeš tvrdit opak.
FREDERIK and Duklacek like this post
vn napsal:Hlavně to nebylo rozhodující. Jo dostali jsme gol, ale dalo se furt něco uhrát za stavu 3:2…Jaternička napsal:Jistě že to faul nebyl nikdy to přece není faul když faulujeme my. Vždy si za to soupeř může sám to dá rozum.
Máš pravdu, no chce to když ted mame snuru domacich zapasu neco uhrat.
vn likes this post
Hlavně to nebylo rozhodující. Jo dostali jsme gol, ale dalo se furt něco uhrát za stavu 3:2…Jaternička napsal:Jistě že to faul nebyl nikdy to přece není faul když faulujeme my. Vždy si za to soupeř může sám to dá rozum.
vn- Posts : 1819
Jedině Dukla !
vn likes this post
Přesně ,já sem to taky tak viděl, a rozhodčí mu to sežral, hlavně že máme videa.........Siroko napsal:Ted jsem se jeste dival na ten zakrok Marese a to snad nebylo ani na dve minuty. Pruzek na nej jel z boku a podle me do posledni chvile o nem Mares nemel tuseni. V okamziku, kdy se Mares zacal otacet, tak do nej Pruzek nalitnul.
FREDERIK likes this post
Siroko napsal:Ted jsem se jeste dival na ten zakrok Marese a to snad nebylo ani na dve minuty. Pruzek na nej jel z boku a podle me do posledni chvile o nem Mares nemel tuseni. V okamziku, kdy se Mares zacal otacet, tak do nej Pruzek nalitnul.
Co na to říct...Kdyby to Průžek ustál a Mareš se začal válet, tak dostal 5+DKU Průžek.
Excalibur- Posts : 614
Siroko- Posts : 1202
staříček likes this post
ralff likes this post
miramare83- Posts : 1094
ralff and Beny like this post
Hodně blbej start. Budeme se muset drápat od spodu.
ralff- Posts : 1536
karel granát, ralff, Beny and Leo like this post
staříček likes this post
Souhlasím, psal jsem to tu od začátku přípravy, že tyhle zápasy jsou k ničemu. Hrajeme hrozně profesorsky hlavně v obraně a absolutně jsme nezvládli přepnout na mód ostrých zápasů…Hhs23 napsal:Já bych nedělal žádné vyhazovaci závěry za mne za špatný vstup do sezóny může jednoznačně slapší soupeři v přípravě teď si ještě tak 5 zápasu počkáme na výhru a pak se to začne obracet
staříček and Duklacek like this post
Kelt likes this post
Hhs23- Posts : 173
imbík, FREDERIK and Leo like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
Kelt likes this post
To už není prdel..
FREDERIK and miramare83 like this post
Naposledy upravil miramare83 dne 21/9/2024, 17:48, celkově upraveno 1 krát
miramare83- Posts : 1094
vn likes this post
staříček likes this post
Protože máme velmi prostupnou obranu, co se týče Mareše od něj to faul nebyl, jen blbečkovi ze Slavie udělal sloup a ten do něj nalítl a rozhodčí mu to sežrali.Excalibur napsal:My herně nejsme horší, ale máme hrozný bordel před vlastní brankou.
karel granát and FREDERIK like this post
staříček and Jaternička like this post
Excalibur- Posts : 614
Duklacek likes this post
Třinec byl ůplně někde jinde......Beny napsal:Junci se zatím drží hesla, že když už prohrát, tak pořádně
staříček likes this post
Olda BakusSiroko napsal:Zahada se sponzorovanim auto BUPI objasnena: https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14947
ralff- Posts : 1536
Excalibur, karel granát, jajirk and addo like this post
Excalibur, karel granát, ralff, staříček, FREDERIK and miramare83 like this post
kancler- Posts : 119
ralff likes this post
Strana 14 z 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
|
|