Diskuzní fórum
+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters
Strana 18 z 20
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
To by bylo hezký... ale zase přebírat tým v tomhle stavu, a s perspektivou jaká tu je... ?
Ujo napsal:Růžička do Mountfieldu.. .to by mohl svoboda k nám, ne?
arthur- Posts : 20
Růžička do Mountfieldu.. .to by mohl svoboda k nám, ne?
Ujo- Posts : 73
Pracovní povinnosti jsem ukončil dřív,pondělní nas.anost je fuč,vyrážím!
MarkusHCD- Posts : 1924
[quote="HCD13"]
Imbik to jistě myslel tak, že jdete zoufalí ze stadionu po zápase, proto zoufalci..ne protože jdete na zápas
Imbik to jistě myslel tak, že jdete zoufalí ze stadionu po zápase, proto zoufalci..ne protože jdete na zápas
richmonds- Posts : 577
TO: imbik
Já teda chodím pravidelně, ale rozhodně bych sebe a cca dalších 1000 fandů neoznačil za zoufalce.
Když už nějak škatulkovat, tak srdcaři s jistým sklonem k sebemrskačství.
Rozhodně ne zoufalci!!!!!
Jednou DUKLA navždy DUKLA!!!
Já teda chodím pravidelně, ale rozhodně bych sebe a cca dalších 1000 fandů neoznačil za zoufalce.
Když už nějak škatulkovat, tak srdcaři s jistým sklonem k sebemrskačství.
Rozhodně ne zoufalci!!!!!
Jednou DUKLA navždy DUKLA!!!
HCD13- Posts : 50
https://www.hokej.cz/vykoukal-odstoupil-prostejov-hleda-noveho-trenera/5043213
Rozdil oproti Dukle... 2body
Rozdil oproti Dukle... 2body
Luc2as- Posts : 297
To: imbik mas pravdu, snazim se to zlehcovat, ale uprimne me to hodne stve v jakym hnoji Dukla je...a hlavně to, že není absolutně snaha s tím cokoliv dělat
vn- Posts : 1856
https://www.hokej.cz/hokejkou-mezi-nohy-a-trest-nejezchleb-sel-do-sprch/5043162?fbclid=IwAR2s9yzit92o6EQnKBawKbfvkWnr9d3ZO4lgxlnV4NauZMjEuLtfu805k9c
Jinak Nejezchleb je slušnej maňas tohle už letos udělal proti našemu Chlubnovi s tím rozdílem, že to sudí netrestali a náš dobrosrdečny soubor baletek to neřešil.....ale on má asi evidentně problém se soupeřovym rozkrokem.....
Jinak Nejezchleb je slušnej maňas tohle už letos udělal proti našemu Chlubnovi s tím rozdílem, že to sudí netrestali a náš dobrosrdečny soubor baletek to neřešil.....ale on má asi evidentně problém se soupeřovym rozkrokem.....
imbík- Posts : 3617
Vn: No bohužel se můžeme rozčilovat jak chceme, ale tak to je pro letošek daný.. Proč by trenér volil po ostudě v Kadani ostřejší slova? Však o nic nejde, v Dukle má každý své jisté a o fanoušky tu nejde.... pár zoufalců přijde vždycky a zbytek se nějak dopočítá..... předsezonim cílům z úst jednatele nemůže věřit snad nikdo, nebo jen ti co nesledují sestavu a dění kolem Dukly dlouhodoběji, v opačném případě je jasné, že tato sezóna je o.ničem a jen tak jí přežít a pak se uvidí.... třeba je to jedna z posledních sezón Dukly, tak teď nevím rozčilovat se, nebo to neřešit a užívat si, že se tu vůbec ještě hraje?
Je to škoda, letos je jedna z největších možností postoupit a my místo toho teda řešíme 10 místo v pralese a ostudnou prohru v Kadani.... nehorázná ostuda! Motor z letošního postupu nebude mít snad ani radost, nemá vůbec soupeře.....
Je to škoda, letos je jedna z největších možností postoupit a my místo toho teda řešíme 10 místo v pralese a ostudnou prohru v Kadani.... nehorázná ostuda! Motor z letošního postupu nebude mít snad ani radost, nemá vůbec soupeře.....
To: Jaternicka je otazkou jestli neni stejne ekonomistejsi ho vyplatit nez prijit o stovky fandu kazdy zapas!
Jinak koukam, ze vsichni posiluji, u nas se da ocekavat mozna tak 5 junioru ze Zlina...
Jinak koukam, ze vsichni posiluji, u nas se da ocekavat mozna tak 5 junioru ze Zlina...
Ohledně Kojaka si myslím že je stejně marný očekávat jeho odvolání.
Už od několika lidí jsem slyšel že má tak dobrou smlouvu že v našich podmínkách ji nelze tak lehce ukončit.
Těžko říct co je na tom pravdy ale pokud tomu tak je tak je bedřich hloupý že něco takového nechá podepsat
Už od několika lidí jsem slyšel že má tak dobrou smlouvu že v našich podmínkách ji nelze tak lehce ukončit.
Těžko říct co je na tom pravdy ale pokud tomu tak je tak je bedřich hloupý že něco takového nechá podepsat
Jaternička- Posts : 1419
Tak zhejtovanej FB profil jako ma Dukla jsem dlouho nevidel...
Luc2as- Posts : 297
ondrej.n napsal:Ale tak zase se mohou bafuňáři plácat po zádech jak s námi zatočili
To bez debat
Ale tak zase se mohou bafuňáři plácat po zádech jak s námi zatočili
ondrej.n- Posts : 590
Za 2 dny přes 150 příspěvků... Není zájem diskutovat a nedá se to uhlídat.
Pár sprostých slov jsme si tady mohli dát nebo řekněme dopřát, protože se mi ten black list slov nechce dělat
Ale stejně jako na ofiko fóru se tady (zatím) nic strašného nenapsalo. A i když je nás tady z toho jádra jenom pár, tak by asi pro klub bylo lepší, kdyby s ním ta komunita žila...
Pár sprostých slov jsme si tady mohli dát nebo řekněme dopřát, protože se mi ten black list slov nechce dělat
Ale stejně jako na ofiko fóru se tady (zatím) nic strašného nenapsalo. A i když je nás tady z toho jádra jenom pár, tak by asi pro klub bylo lepší, kdyby s ním ta komunita žila...
DUKLIČKA napsal:To tam teda budu sám.
Bat se nemusis. Zitra te tam naposledy pohlida Vlk.
Janosik- Posts : 66
DUKLIČKA napsal:To tam teda budu sám.
Já zítra školím kousek od Horažďovic a ve čtvrtek taky, takže bez šance. Ale pokud bych byl v Jihlavě, asi si najdu úplně jiný program s rodinou...
DUKLIČKA napsal:Tak co kdo jde zítra? Kdo má na to nervy?
Ja jdu zitra do kina na Okresni prebor - Posledni zapas Petrika Vlka
vn napsal:To: Duklička Tak i dnes dával zase Vlk rozhovor:
https://m.youtube.com/watch?v=AEqMHcGwdzU
A veškerá panika se zakazuje...
https://www.youtube.com/watch?v=Ua0JOCRRtEc
To: Duklička Tak i dnes dával zase Vlk rozhovor:
Vlk říkal, že přijde :-)DUKLIČKA napsal:Tak co kdo jde zítra? Kdo má na to nervy?
Tak co kdo jde zítra? Kdo má na to nervy?
DUKLIČKA- Posts : 1624
ŽĎAS má v současné době problémy sám se sebou. Na metalurgii, která celou fabriku táhla, když jinde práce nebyla, jsou pátky doma. Z toho důvodu se obávám , že ŽĎAS bude stejně obětí svého současného GM, jako se zde spekulovalo o Dukle - snížit hodnotu. I v ZR dávaj pár šušní.
Ryben- Posts : 60
pro Admin
Docela mě to vyděsilo, že sem zase udělal něco špatně
staříček- Posts : 527
imbík napsal:https://zdarsky.denik.cz/podnikani/zdas-uzavrel-v-rusku-dalsi-kontrakt-tentokrat-za-140-milionu-korun-20191021.html
Kdoví jestli jsme je vůbec oslovili?
pokud Emilek v ramci naplne sve prace oslovil teda 50 firem tak asi jo..ale nejspis se mu vysmali
Lázňator napsal:Proč je forum rozdělený na dvakrát a to jedno zamčený
Do jednoho vlákna se vejde max 990 příspěvků Pak to samo zamkne a udělá novou odrážku. Takže si dej do záložky prohlížeče nový odkaz :-) Je tam změna jen v "t2" oproti "t1"
Předpokládám, že to je označení pro vlákno (thread).
https://hcdukla.forumczech.com/t2-diskuzni-forum
Naposledy upravil Admin dne 22/10/2019, 19:18, celkově upraveno 2 krát
https://zdarsky.denik.cz/podnikani/zdas-uzavrel-v-rusku-dalsi-kontrakt-tentokrat-za-140-milionu-korun-20191021.html
Proč je forum rozdělený na dvakrát a to jedno zamčený
Lázňator- Posts : 702
pro Jaternička
Hele sou to žoldáci, těm je nějaká čest Dukly u zádele
Tak když už nic tak si aspoň neodpustím po včerejší blamáži jizlivost na adresu těch lidí v dresech dukly
Dnes jsem potkal v cukrárne u brány fronka a lichance a popřál jim dobrou chuť a že po včerejšku by bylo lepší si dát rakvičku.
Nicméně vypadali v pohodě takže asi jsme na tom dobře....
Tahle sezóna vlastně skončila dřív než pořádně začala
Dnes jsem potkal v cukrárne u brány fronka a lichance a popřál jim dobrou chuť a že po včerejšku by bylo lepší si dát rakvičku.
Nicméně vypadali v pohodě takže asi jsme na tom dobře....
Tahle sezóna vlastně skončila dřív než pořádně začala
[quote="Chytry Clovek"]
tohle trochu kulhá, Vary prachy měly, v té době také měly tým mládeže v KHL (či co to bylo) a ti hráči to tam teď táhnou. Kdyby měly budovat te´d kádr od nuly, tak jsou také v háji...
tohle trochu kulhá, Vary prachy měly, v té době také měly tým mládeže v KHL (či co to bylo) a ti hráči to tam teď táhnou. Kdyby měly budovat te´d kádr od nuly, tak jsou také v háji...
Souhlas, ale Vary mají oproti nám nový stadion a kvalitní mládež.Chytry Clovek napsal:Na k. Varech je vidět, že lze hokej dělat na slušné úrovni i s menším rozpočtem. Náš se to sice teď netýká, ale před dvěma rokama se nás to týkalo. Teď to je žumpa a správně by si hráči i vedení zasloužilo, aby proti Ústí byla návštěva třeba jen 300 lidi, ale to se bohužel nestane. Za Kadaň se sice Skořepa omluvil, ale to se nedá akceptovat. Jediná částečná omluva by byla nějaká šňůra aspoň 8 výher. Porazit Ústí jako omluvu neberu a to jsou tihle... schopni i prohrát.
Excalibur- Posts : 638
Vary
Na k. Varech je vidět, že lze hokej dělat na slušné úrovni i s menším rozpočtem. Náš se to sice teď netýká, ale před dvěma rokama se nás to týkalo. Teď to je žumpa a správně by si hráči i vedení zasloužilo, aby proti Ústí byla návštěva třeba jen 300 lidi, ale to se bohužel nestane. Za Kadaň se sice Skořepa omluvil, ale to se nedá akceptovat. Jediná částečná omluva by byla nějaká šňůra aspoň 8 výher. Porazit Ústí jako omluvu neberu a to jsou tihle... schopni i prohrát.
Chytry Clovek- Posts : 68
Je to lehké ale těžce se to počítá. Anžto tam bude doživotně takže těžko to spočítat i kdyby ho tam měli v 80 na sesli dovést tak tam bude
No ještě na tom nejsme tak špatně...představte si, že bysme fandili Kadani, 40 špílů bysme čekali na vítězství....ale jo, přeju jim to...včera na staďáku musela být euforie jak blázen
Teď vážněji...jsem zvědav jak tato situace kolem letošního matného představení bude pokračovat....nejhorší na tom je, že mě to už ani netrápí...
Jak již zde někdo psal...dříve po prohře jsem šel z hokeje domů a byl jsem nafučenej ještě druhej den ráno a pořád si přehrával ten zápas...letos po utkání: výhra supr, snad se rozjedou...prohra no co už, třeba přiště zaberou...a hodím to za hlavu hned...
Doufám, že to je jen dočasný stav a výkony Dukly mě zase vtáhnou více do dění...
Teď vážněji...jsem zvědav jak tato situace kolem letošního matného představení bude pokračovat....nejhorší na tom je, že mě to už ani netrápí...
Jak již zde někdo psal...dříve po prohře jsem šel z hokeje domů a byl jsem nafučenej ještě druhej den ráno a pořád si přehrával ten zápas...letos po utkání: výhra supr, snad se rozjedou...prohra no co už, třeba přiště zaberou...a hodím to za hlavu hned...
Doufám, že to je jen dočasný stav a výkony Dukly mě zase vtáhnou více do dění...
sz108- Posts : 378
Hhs23 napsal:Po prostudování všech statistik končí trenérské duo Vlk, Zeman dnes v 16:30 tj. 3,5h. Nahrazeni budou dvojicí Růžička, Mejzlik....
to by bylo možné, kdyby viděl jít na zimák smutného Zemana s Vlkem, a hned za nimi ještě smutnější Mejzlíka s Růžičkou, což se asi nestalo, takže jsi spíš veselý abstinent a nechceš vyhrát :-)
Ty první části sezony máme vždy takové, ehm, slabší, i když tahle je zdaleka nejslabší a těch náznaků"že to v týmu je"je tak málo. Buď jak buď, spíš čekám již klasické prohlášení"Spolu jsme se do problémů dostali, spolu se dostaneme z nich"
Po prostudování všech statistik končí trenérské duo Vlk, Zeman dnes v 16:30 tj. 3,5h. Nahrazeni budou dvojicí Růžička, Mejzlik....
Hhs23- Posts : 177
Pro Siroko
Sdílím Tvoje obavy, že se toho též nedožiju,.......
Janosik napsal:Rozhodl jsem se, ze vyhlasim tipovacku. Pravidla a otazka jsou jednoducha. V pripade, ze bude pan Petr Vlk odvolan z funkce hlavniho trenera A tymu Dukly Jihlava, tak kolik mu zustava na stridacce hodin?
Jakmile bude informace uverejnena na oficialnim zdroji HC Dukla Jihlava ( web, fb, yt, insta ci tweet), tak tipovacka konci. Hodiny se zaokrouhli na cele a nejblizsi tip vyhrava cenu - 0,7l lahev Jagermaisteru.
Cas mu zacinam pocitat dnes 22.10. 2019 od 13:00.
78840. Pokud teda nebude přesluhovat v důchodu.
Ryben- Posts : 60
Se obavam, ze mnozi z nas se konce Vlka v Dukle ani nedozijou..
Jinak hodnota Dukly opravdu koruna nebude. Jen majetek na pravech hracu a ligovou licenci je urcite minimalne pres deset mega.
Jinak hodnota Dukly opravdu koruna nebude. Jen majetek na pravech hracu a ligovou licenci je urcite minimalne pres deset mega.
Siroko- Posts : 1206
Rozhodl jsem se, ze vyhlasim tipovacku. Pravidla a otazka jsou jednoducha. V pripade, ze bude pan Petr Vlk odvolan z funkce hlavniho trenera A tymu Dukly Jihlava, tak kolik mu zustava na stridacce hodin?
Jakmile bude informace uverejnena na oficialnim zdroji HC Dukla Jihlava ( web, fb, yt, insta ci tweet), tak tipovacka konci. Hodiny se zaokrouhli na cele a nejblizsi tip vyhrava cenu - 0,7l lahev Jagermaisteru.
Hodnota Dukly neni urcite 1 Kc. Za dejme tomu podobne smesnou castku to chtel Bedrich koupit, ale mesto se mu vysmalo, ze nejsou 90. leta. Bohuzel, uz se na jine cene nedomluvili...
já si myslím, že všechny ta konspirační teorie je lichá. Hodnota Dukly je 1 kč, ne? Tam jde jen o to, že připadný kupující musí garantovat x věci a to jsou podmínky té koupě, o hodnotu jako takovou se nejedná. Duklu nikdo nechce.
Jinak s Kadaní je to fakt bomba, to jako... Na ustí zadarmo? Možná to dají, ale to je k prdu, přijdou možná nefanoušci, spíš divaci, ale co s níma v tomhle směru.Lidé chtěji videt změnu, nějaký impuls. Tohle monotonní vedení klubu v pseudo lize už nikoho nebaví a všichni chodíme ze zvyku a že jako je to hokej, ale s radostí a natěšením už dlouho ne. Dukla se s*** od té baráže. Tam už začala špatná komunikace s fanoušky, vznikla nedůvěra v očích lidí a jede to. K tomu se přidali další kroky. Včera to říkal Jágr, on dělá stream na instagramu, dost pravidelně, mluvi o všem, jako v hospodě. A ptal se ho tam někdo proč tohle točí a že se mu chce. a on, že ho to jako i baví, že je to live, tak to nemá kdo nějak sestrihat a hlavně, že se takhle dá klub přiblížit fanouškům, když mluví o Kladně a že ta sounáležitost roste, když lidé mohou s klubem žít. a u nás? odstřihnout, co nejvíc to jde. Jsme trenéři netrenéři, na DF hráči chodí a má to vliv na výkony. výsledek je návštěvnost a nálada v klubu.
Může být, ale třeba Ščerban s tím novým manažerem to neví, tak proto.
Jinak s Kadaní je to fakt bomba, to jako... Na ustí zadarmo? Možná to dají, ale to je k prdu, přijdou možná nefanoušci, spíš divaci, ale co s níma v tomhle směru.Lidé chtěji videt změnu, nějaký impuls. Tohle monotonní vedení klubu v pseudo lize už nikoho nebaví a všichni chodíme ze zvyku a že jako je to hokej, ale s radostí a natěšením už dlouho ne. Dukla se s*** od té baráže. Tam už začala špatná komunikace s fanoušky, vznikla nedůvěra v očích lidí a jede to. K tomu se přidali další kroky. Včera to říkal Jágr, on dělá stream na instagramu, dost pravidelně, mluvi o všem, jako v hospodě. A ptal se ho tam někdo proč tohle točí a že se mu chce. a on, že ho to jako i baví, že je to live, tak to nemá kdo nějak sestrihat a hlavně, že se takhle dá klub přiblížit fanouškům, když mluví o Kladně a že ta sounáležitost roste, když lidé mohou s klubem žít. a u nás? odstřihnout, co nejvíc to jde. Jsme trenéři netrenéři, na DF hráči chodí a má to vliv na výkony. výsledek je návštěvnost a nálada v klubu.
Může být, ale třeba Ščerban s tím novým manažerem to neví, tak proto.
olin- Posts : 29
HCDTOM napsal:já si myslím, že všechny ta konspirační teorie je lichá. Hodnota Dukly je 1 kč, ne? Tam jde jen o to, že připadný kupující musí garantovat x věci a to jsou podmínky té koupě, o hodnotu jako takovou se nejedná. Duklu nikdo nechce.
Plně s Tebou sohlasím. Pane jednateli, mít marketingové oddělení, které bojuje s vlastními fanoušky.. :-( co od toho očekáváte?
Geofree- Posts : 230
já si myslím, že všechny ta konspirační teorie je lichá. Hodnota Dukly je 1 kč, ne? Tam jde jen o to, že připadný kupující musí garantovat x věci a to jsou podmínky té koupě, o hodnotu jako takovou se nejedná. Duklu nikdo nechce.
HCDTOM- Posts : 776
[quote="krap"]
taky jsem se koukl po dlouhé době na web Dukly a tohle mě praštilo do očí..zkopíroval si to a chystal výsměch, že jestli se kvůli takto kvalitním článkům muselo rušit forum, tak to chápu..ale předběhl jsi mě...
taky jsem se koukl po dlouhé době na web Dukly a tohle mě praštilo do očí..zkopíroval si to a chystal výsměch, že jestli se kvůli takto kvalitním článkům muselo rušit forum, tak to chápu..ale předběhl jsi mě...
Dlouhých 40 kol a dlouhých 315 dní nepoznali hokejisté Kadaně hořkost porážky. Bylo jasné, že dlouhá série jednou končí, jenže určitě jen málokdo čekal, že skončí právě v okamžiku, když na stadion Trhačů přijede Jihlava.
Takto doslova je to napsáno na webu Dukly teď v 8:12 - aneb profesionalita na všech frontách
Takto doslova je to napsáno na webu Dukly teď v 8:12 - aneb profesionalita na všech frontách
krap- Posts : 106
teď už to zachrání jen prohlášením, že úvahy fanoušků o údržbových sezonách byly správné Asi se to tak mělo prostě udělat, nabrat co nejvíc mladých, kteří by pomohli udržet juniory v lize, ale mohli hrát i tuhle(pseudo)ligu spolu s pár zapálenými harcovníky. Lidi by to pochopili, kdyby se jim řeklo, že to je investice do budoucnosti Dukly. Navíc k tomu dát pár řečí, jak se šetří na platech aby se i Dukla podílela na nákladech na výstavbu nové haly...a každý by to tak myslím bral, že tím, že jde na hokej přispívá na budoucnost. Radovali bychom se z každého vítězství, spekulovali kdo z těch mladých na to má, aby pak v novém Duklu táhl k lepším zítřkům...za mě lepší varianta než koukat na porážky ambiciozního týmu teď
Pokud by byla pravdivá ta konspirační teorie o snížení hodnoty klubu a naslednem prodeji, tak kdy jindy by měl mít klub menší hodnotu? Jedině ještě az prohrajeme s Kadani doma....
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Strana 18 z 20
Povolení tohoto fóra: