Diskuzní fórum
+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Tak dnes jsme nedali kůži lacino, Kadaň se bála o výsledek až do konce. A pak že to nejde
krap- Posts : 106
Admin napsal:Excalibur napsal:https://www.hcdukla.cz/zapas.asp?id=1399Admin napsal:Marně vzpomínám, kdy jsem zažil horší období Dukly. Asi nemá cenu vzpomínat, protože to horší asi nikdy nebylo...
Ty vole, tak na tom jsem asi byl, ale nevím, jestli do konce...
ale přes 2 000 lidi...
HCDTOM- Posts : 776
Excalibur napsal:https://www.hcdukla.cz/zapas.asp?id=1399Admin napsal:Marně vzpomínám, kdy jsem zažil horší období Dukly. Asi nemá cenu vzpomínat, protože to horší asi nikdy nebylo...
Ty vole, tak na tom jsem asi byl, ale nevím, jestli do konce...
Jsem rad, ze me dneska kluci nezklamali a podali nas standardni vykon. Jsem spokojen. Doufal jsem, ze to poserou a sen se stal skutecnosti.
Ted uz staci, aby se cely tym chytl za ruce a v cele s BS vykrikujic heslo „Wir schaffen das” vyrazili vstrict dalsi domaci porazce.
Zadnou zmenu nebo sebemrskacstvi necekam.
Ted uz staci, aby se cely tym chytl za ruce a v cele s BS vykrikujic heslo „Wir schaffen das” vyrazili vstrict dalsi domaci porazce.
Zadnou zmenu nebo sebemrskacstvi necekam.
Janosik- Posts : 66
https://www.hcdukla.cz/zapas.asp?id=1399Admin napsal:Marně vzpomínám, kdy jsem zažil horší období Dukly. Asi nemá cenu vzpomínat, protože to horší asi nikdy nebylo...
Excalibur- Posts : 638
Marně vzpomínám, kdy jsem zažil horší období Dukly. Asi nemá cenu vzpomínat, protože to horší asi nikdy nebylo...
Admin napsal:To HCDTOM:
Hele, byla na FB od člověka, co Duklu "sleduje" a fandí opravdu hodně. Kde jí vzal, to nevím...
Jasný, jasný, díky : )
To HCDTOM:
Hele, byla na FB od člověka, co Duklu "sleduje" a fandí opravdu hodně. Kde jí vzal, to nevím...
Mozna uz by si Beda mohl spocitat, ze vyplatit Vlka ho vyjde o neco lip nez kdyz mu bude na zapasy chodit 800 lidi...
vn- Posts : 1856
A čekali jste něco jiného. Vždyť to jsou hrozný kecy po každé prohře. Říct to na rovinu se asi nesmí nebo co...?
Naposledy upravil Admin dne 21/10/2019, 21:48, celkově upraveno 1 krát
Jaternička napsal:HCDTOM napsal:František Zeman (HC Dukla Jihlava): „Jsme zklamaní, že jsme v Kadani nepředvedli to, co jsme si ráno na poradě řekli. Dvě periody jsme byli lehkovážní. Když už jsme si šance vypracovali, tak to bylo s nulovým efektem. Domácí následně vsítili dvě branky. Ať to byli góly nešťastné, soupeř je prostě dal a to ho dostalo do pohody. Ve třetím dějství jsme sice po změně v sestavě dali kontaktní gól, ale bohužel už jsme více nezvládli
kecy dalsi kecy cekat zmenu je marny
uz tam chybi jen....tak urcite
To víš, že je BŠ nevymění. Jen je mi záhadou, že ti trenéři jsou si tím tak jistí. To je můj dojem, možná špatný, ale zdá se mi, že nemají takový ty občasné závany obav o místo, jako každý u svého zaměstnavatele, když něco po***
HCDTOM napsal:František Zeman (HC Dukla Jihlava): „Jsme zklamaní, že jsme v Kadani nepředvedli to, co jsme si ráno na poradě řekli. Dvě periody jsme byli lehkovážní. Když už jsme si šance vypracovali, tak to bylo s nulovým efektem. Domácí následně vsítili dvě branky. Ať to byli góly nešťastné, soupeř je prostě dal a to ho dostalo do pohody. Ve třetím dějství jsme sice po změně v sestavě dali kontaktní gól, ale bohužel už jsme více nezvládli
kecy dalsi kecy cekat zmenu je marny
uz tam chybi jen....tak urcite
Jaternička- Posts : 1419
František Zeman (HC Dukla Jihlava): „Jsme zklamaní, že jsme v Kadani nepředvedli to, co jsme si ráno na poradě řekli. Dvě periody jsme byli lehkovážní. Když už jsme si šance vypracovali, tak to bylo s nulovým efektem. Domácí následně vsítili dvě branky. Ať to byli góly nešťastné, soupeř je prostě dal a to ho dostalo do pohody. Ve třetím dějství jsme sice po změně v sestavě dali kontaktní gól, ale bohužel už jsme více nezvládli
přidávám se. rytířvn napsal:To: imbik naprosty souhlas!!!!
Kuba- Posts : 24
Jedno je jasný... hráči našli tohle forum. Takže na ústí pod litr, pěkně ztrátově no... Na aroganci Dukly už poukazuju roky, tohle jsou jen výsledky. plácáme pseudo ligu a prohraje s týmem, který prohrál snad úplně všechno, co šlo. Kromě s Duklou, mistry světa
Tak dneska mají na FB Dukly pořádný šrumec
Čekám, kdy návštěva klesne pod "magických" 1000...
Přátelé, nehroťte to tady moc, protože já musím zítra k zákazníkovi a nebudu mít čas hlídat Vaše nevhodné, přisprostlé a jinak nepřípustné příspěvky. Na záchod tam chodím cca 1x za celou dobu, tak abych se z toho neposral. Oběd si tím kazit nebudu. Dík
Samozřejmě legrace. Upřímně jsem dnes i přes výhru pár peněz necítil ani radost, ani smutek a vlastně vůbec nic a to je asi už dost špatně. Kde jsou doby, kdy jsem šel ze stadionu, prohráli jsme o gól se Vsetínem a mně se chtělo brečet ještě doma....
Čekám, kdy návštěva klesne pod "magických" 1000...
Přátelé, nehroťte to tady moc, protože já musím zítra k zákazníkovi a nebudu mít čas hlídat Vaše nevhodné, přisprostlé a jinak nepřípustné příspěvky. Na záchod tam chodím cca 1x za celou dobu, tak abych se z toho neposral. Oběd si tím kazit nebudu. Dík
Samozřejmě legrace. Upřímně jsem dnes i přes výhru pár peněz necítil ani radost, ani smutek a vlastně vůbec nic a to je asi už dost špatně. Kde jsou doby, kdy jsem šel ze stadionu, prohráli jsme o gól se Vsetínem a mně se chtělo brečet ještě doma....
VELKÉ DÍKY patří Radimu Vrbatovi za tohle vyjádření...
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/370527/vrbata-reaguje-na-jagra-neni-mozne-aby-mu-vsechno-prochazelo.html
Takhle si představuji sebevědomí u klubu který si nenechá s.at na hlavu a ještě se postaví za vlastní fanoušky, i když to řekl sám JJ proti nim. Počítám, že u nás by se Jágrovi vlezlo do zadele a rozbalil červený koberec o kterém tam Vrabata mimo jiné taky píše.
Opravdu jsem rád za tento článek, to je přesně to co jsem loni říkal během celého play off.
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/370527/vrbata-reaguje-na-jagra-neni-mozne-aby-mu-vsechno-prochazelo.html
Takhle si představuji sebevědomí u klubu který si nenechá s.at na hlavu a ještě se postaví za vlastní fanoušky, i když to řekl sám JJ proti nim. Počítám, že u nás by se Jágrovi vlezlo do zadele a rozbalil červený koberec o kterém tam Vrabata mimo jiné taky píše.
Opravdu jsem rád za tento článek, to je přesně to co jsem loni říkal během celého play off.
imbík- Posts : 3617
Tímto vzívám Velkého Vezíra
A žádám ho o teplé slovo.
P.S. Chybíš nám
P.S. Chybíš nám
ondrej.n- Posts : 590
Vlkuv rozhovor po zapase:
https://m.youtube.com/watch?v=oxBwSu-0hwY
https://m.youtube.com/watch?v=oxBwSu-0hwY
Podle toho tetování to je Klima
A určitě je to Rosol
A určitě je to Rosol
Naposledy upravil Jaternička dne 21/10/2019, 20:59, celkově upraveno 1 krát
situace je, jaká je. Dokonce nějak přežiju, že ta sezona stojí za prd, ale ono bohužel nejde jen o nějakou sezonu jako takovou. Tímhle(a dalšími kroky)cíleně vyhánějí lidi ze stadionu, dělají Dukle špatné jméno, zrovna ve chvíli, kdy se zvažuje největší investice v historii města! Jak to jako může dopadnout? Na hokej nikdo nechodí, když se o Dukle mluví tak jen jak jsou trapní,...a kvůli něčemu takovému mají politici dávat hlavu na špalek a zadlužit město? To by si měli lidi v Dukle uvědomit, že teď nehrají o tuhle sezonu, nějakou osmičku, ale sakra o budoucnost jako takovou!
richmonds- Posts : 577
ondrej.n napsal:Který jsou ty zbylí? Poznávám jen Růžu a Kojaka..
Ten zezadu vypadá jak "herec" Michal Suchánek :-) Ten v kšiltovce jako Rosol...
Který jsou ty zbylí? Poznávám jen Růžu a Kojaka..
ondrej.n- Posts : 590
Kdybych mohl napsat BS...tak by to nebylo nic dobrýho.....
Ale chlapci se posrali... A jestli tohle není vzkaz, že to bylo schválně, aby se někdo zamyslel, koho má na lavici... Jak se trénují přesilovky,nebo jak se vůbec trénuje na tréninku ....tak nevím... Pár lidí na trénink chodí..a měl by se tam vypravit někdo z města, protože pokud to tak BS vyhovuje.tak má jít do pr.ele i on
Ale chlapci se posrali... A jestli tohle není vzkaz, že to bylo schválně, aby se někdo zamyslel, koho má na lavici... Jak se trénují přesilovky,nebo jak se vůbec trénuje na tréninku ....tak nevím... Pár lidí na trénink chodí..a měl by se tam vypravit někdo z města, protože pokud to tak BS vyhovuje.tak má jít do pr.ele i on
Ujo- Posts : 73
Tohle je prostě ostuda a musí padat hlavy..
diskusní forum
Tohle není moje Dukla , to je banda namyšlenejch blbců Celé vedení ven včetně bédy, jelikož drží ochranou ruku nad Vlkem. Jestli ted už se nic nestane, tak je u mě béda zrovna takovej namyšlenej blbec jak ty ostatní
staříček- Posts : 527
Falk HCD
Tak toto je opravdu naše hokejové dno, které nelze nijak omluvit. Dožili jsme se ostudy, o které se bude asi všude hodně psát . No, je jasné, že není zřejmě o co hrát, a podle toho to taky vypadá a budeme se z toho marastu asi dlouho vyhrabávat...Nějak nemám víc slov...Vlk na tiskovce nebude...
Falk HCD- Posts : 40
Admin: Věřím tomu, to snad nemůže být náhoda......
Za drobný dobrý, ale borec před zápasem dával na FB tiket (Kadaň, Sokolov, Havířov, Frýdek) s kurzem 300... To jsem měl dát za 300 :-)
https://ibb.co/tXSLbxg
https://ibb.co/tXSLbxg
Nechápu, že si BŠ nechává takhle utíkat práci, kterou Dukle věnoval. proč nejedná? proč pořád drží trenéry? I po pádu z ELH, proč nechává značku Dukla, aby byla pro smích. Proč trenér říká fanouškům trenéři - netrenéři, proč zavírá DF. Proč sežene hráče a nepřikáže trenérovi, že hrát prostě budou. viz žalčík, volden. Tohle by mě zajímalo.... Tahle prohra je snad poslední šance, aby BŠ dokázal, že Duklu řídí on a ne trenéři.
Na hrace byl dneska proste vyvijen enormni tlak, diky tomu, ze nas kotel byl az prilis hlasity!!
Jaternička napsal:stredu si strcte do prdele smejdi
sakra abych nedostal ban
Dej bacha. Jinak ten borec, co na FB dával fotku tiketu (Kadaň, Sokolov, Havířov, Frýdek) s kurzem 300 a psal, že budou Vánoce, asi věděl
Tohle je ostuda, která není ničím omluvitelná. Ani marodkou.
ralff- Posts : 1547
Statisticky jsme dneska meli vyhrat, nechapu to...
Gratulace Kadani, ale jako fakt, ti kluci si toho prožili dost, přeju jim to. Vydřeli si to, tohle je sympatický. : )
stredu si strcte do prdele smejdi
sakra abych nedostal ban
sakra abych nedostal ban
Dnešek už byl moc i na mě,středu dobrovolně bojkotuji!
MarkusHCD- Posts : 1924
MarkusHCD napsal:
Jenže jediná varianta s našimi financemi by byla,že by si jednatel na střídačku stoupl sám...
hele, by musel i Vlčák odejít sám aby ho nemuseli vyplácet...ale už jsem psal nedávno, docela se děsím, koho by mohli sehnat..k týmu, který prohrál(prohrává) s Kadaní! To by nebyl trenér, ale nějaký lumík
richmonds- Posts : 577
Proč už nehrajeme bez gólmana?Čekáme na čas 59.50?
MarkusHCD- Posts : 1924
Jaternička napsal:Hm dnes ani Lysy neaktualizuje fb kdyz jsme dali gola..asi se vymluvi jak nestihaji...
spis chteji co nejmene prispevku at maji co nejmene negativnich komentaru...
a ohledne treneru no nevim on prece BS rikal ze podle statistik jsme na tom dobre navic to je potreba si pamatovat absolutni vstup so sezony se nam prece povedl teda proc vlka odvolat?
No, to víš... Jenže virtuální reakce jdou eliminovat, ale realně prázdný zimák, finanční ztráty nikdo neokecá. To je ta pravá realita a zájem o hokej, ne lajky a jiný nesmysly
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: