Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters

Strana 20 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 20:07

HCDTOM napsal:zní to blbě, ale Dukla by tuhle prohru potřebovala jako sůl. Před tím by ani BŠ nemohl zavírat oči a myslím, že Vlk  asistent a Zeman hlavní by se v naprosté rozčilení mohlo stát Smile Smile

Jenže jediná varianta s našimi financemi by byla,že by si jednatel na střídačku stoupl sám...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/10/2019, 20:05

Hm dnes ani Lysy neaktualizuje fb kdyz jsme dali gola..asi se vymluvi jak nestihaji...
spis chteji co nejmene prispevku at maji co nejmene negativnich komentaru... Very Happy Very Happy Very Happy

a ohledne treneru no nevim on prece BS rikal ze podle statistik jsme na tom dobre navic to je potreba si pamatovat absolutni vstup so sezony se nam prece povedl teda proc vlka odvolat? Very Happy Very Happy Very Happy
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 21/10/2019, 20:03

sz108 napsal:
Souhlas...celá ta bohorovnost mě vytáčí...nějaký body sbíráme, v lepší půlce taky asi nakonec budeme, vono se vlastně nic moc neděje...jinde se po 3 zápasech hledá řešení jak z toho ven...u nás je 15 zápasů(nevidím v tom jedinej odmakanej a poctivě odehranej zápas) k ničemu a nestane se nic...ano přivedeme 4 juniory z pardubic na střídavý starty...to je mi ale řešení Very Happy

dva zápasy odehráli dobře. Jeden VELMI dobře, druhý dobře...takže zase bych to nebral takhle...

se mi vybavilo(když Harkabus minul prázdnou kasu), jak se nadávalo na Hodka třeba, jenže to byl asi poslední ryzí střelec, co tu byl

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 21/10/2019, 20:02

zní to blbě, ale Dukla by tuhle prohru potřebovala jako sůl. Před tím by ani BŠ nemohl zavírat oči a myslím, že Vlk asistent a Zeman hlavní by se v naprosté rozčilení mohlo stát Smile Smile

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 20:02

Tak jsem zvědavý na ty naše různé varianty jak překonat domácího brankáře

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 21/10/2019, 19:58

MarkusHCD napsal:
HCDTOM napsal:
MarkusHCD napsal:Ale tiskovku už mám v hlavě.Měli jsme v nohách těžký zápas v Třebíči,za sebou dlouhou cestu,přijeli jsme s osekanou sestavou, na led soupeře,který za sebou měl dlouhou sérii bez výhry...

Hele, s těmi amatéry to ještě otočí, ale tady přece nejde o nějaký body, ale že to nikoho nebaví, lidí otrávení, zimák prazdný. Naivní představa, že jde o cenu lístků. Ano, jde ale v tom, že je to zase podraz to zdražení, ne částka jako taková. Neodvolatelní trenéři, jsou taky dobrý vtipky

Kdepak,dnes tóčo nebude...možná na Xanadu

Mladej zemič už chystá playlist...songy jako Aj tak sme stále frajeri či Nonstop budou znít až do rána Very Happy

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 21/10/2019, 19:56

HCDTOM napsal:
MarkusHCD napsal:Ale tiskovku už mám v hlavě.Měli jsme v nohách těžký zápas v Třebíči,za sebou dlouhou cestu,přijeli jsme s osekanou sestavou, na led soupeře,který za sebou měl dlouhou sérii bez výhry...

Hele, s těmi amatéry to ještě otočí, ale tady přece nejde o nějaký body, ale že to nikoho nebaví, lidí otrávení, zimák prazdný. Naivní představa, že jde o cenu lístků. Ano, jde ale v tom, že je to zase podraz to zdražení, ne částka jako taková. Neodvolatelní trenéři, jsou taky dobrý vtipky

Souhlas...celá ta bohorovnost mě vytáčí...nějaký body sbíráme, v lepší půlce taky asi nakonec budeme, vono se vlastně nic moc neděje...jinde se po 3 zápasech hledá řešení jak z toho ven...u nás je 15 zápasů(nevidím v tom jedinej odmakanej a poctivě odehranej zápas) k ničemu a nestane se nic...ano přivedeme 4 juniory z pardubic na střídavý starty...to je mi ale řešení Very Happy

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 19:50

HCDTOM napsal:

Kdepak,dnes tóčo nebude...možná na Xanadu

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 21/10/2019, 19:48

jak někdo zmínil kustoda, nemáme nějakého nového? si všímám, že hráči nějak moc padají sami od sebe, tak třeba jen špatně nabroušené brusle nám hatí plány dodržovat stanovenou taktiku...

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 21/10/2019, 19:46

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 19:43

Ale tiskovku už mám v hlavě.Měli jsme v nohách těžký zápas v Třebíči,za sebou dlouhou cestu,přijeli jsme s osekanou sestavou, na led soupeře,který za sebou měl dlouhou sérii bez výhry...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 21/10/2019, 19:42

Trenéři Arrow Už měli jít teda po té baráži no. Kdo vi, jestli není pozdě

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryben 21/10/2019, 19:41

Podle mě to zas nějak umlátí, třeba na prohru na nájezdy a koza se nažere a vlk zůstane celý. Bohužel. No a možná se pak ještě od Lokvenců dožijeme mouder, že až časem se dozvíme, jestli jsme 2 body ztratili a nebo jede získali.

Ryben

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 19:40

Nejhorší je,že už ani nejsem nervózní

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 21/10/2019, 19:39

A další věc, který letos nerozumím jsou výkony brankářů...ne že nechytí nic navíc, ale pouští i laciné branky...
Za poslední roky, kdy u týmu působí p. Jaroš jsme se mohli chlubit skvělými brankáři, kteří dokazují i dále ve své kariéře jak kvalitní práci na nich odvedl...
Ale je vidět, že někdo má prostě svůj strop a to se Jaroš může zvencnout a dobrej gólman z nich nebude...

Za vším hledej peníze...

A máme sníženo...na jednu stranu doufám v obrat, na druhou by prohra mohla konečně rozhýbat ledy....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 19:33

Odchovanci sice dostávají rychtu,ale alespoň po ledě lítají

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty diskusní forum

Příspěvek pro staříček 21/10/2019, 19:33

Já se na to od 1. třetiny vůbec nedívám, nebudu si kazit večer. Jak je vidět , dobře sem udělal Evil or Very Mad Evil or Very Mad

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 19:30

A domů pěšky,cestou zpět můžeme tmelit partu,protože toto už není možné!Zeman může vézt Vlka,aby cestou mohli sepsat hloubkovou analýzu,chudák Karel jim bude na cestu svítit cigárem a zapalovačem,ku.va,to jsme dopadli!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 21/10/2019, 19:29

chlapi, berte to z té lepší stránky...nikdo tady nemaže příspěvky, nevyhrožuje soudy za "nepodložené spekulace", hokejku si můžete přepnout na jiný zápas(což na staďáku nejde)...takže až na to, že je Dukla v prd..i, je vlastně spousta věcí celkem fajn Very Happy

Hele, neprovokuj nebo Ti to preventivně vymažu a přidám výhrůžku na cestu :-)

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 21/10/2019, 19:27

Sledovat tento humus k zbliti, je sebemrskacstvi... Dekujeme
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/10/2019, 19:26

To richmonds: no Vlk at si vezme i Zemana a vyrazi uz pomalu do Zborny, tam jim to trenovani pujde beztak nejlip! A na tiskovku muze treba kustod, ktery by vlastne mohl prevzit fci hlavniho kouce, protoze horsi uz to byt opravdu nemuze!

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/10/2019, 19:26

Sz108 jednoznačně souhlas. Už i já zastánce Vlka, říkám Vlk a Zeman ven... tohle není náhoda

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro arthur 21/10/2019, 19:25

To by bylo fajn
sz108 napsal:
Bylo by hodně fajn, kdyby v Hradci odvolali trenérský štáb a k našemu týmu zamířil Petr Svoboda....
ale to je přání z říše snů asi....

arthur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 21/10/2019, 19:24

vn napsal:Vlk ven a to už teď o přestávce!!!!! Tohle je prostě k poblití...to s Pekrem je taky nepochopitelné! Já si teď celkem i přeji, abychom tohle prohráli už!

ale to by šel na tiskovku Zeman a vysvětlil ti, že jsme hráli dobře, měli mraky šancí, jen to tam prostě nepadlo...takže chybí jen to štěstíčko

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Vypinam

Příspěvek pro Chytry Clovek 21/10/2019, 19:23

Vypinam to a jdu dělat něco užitečnějšího. Tihle mi za to rozcilovani nestojí. Každopádně na Ústí bude luxusní návštěva. Čekám atak 1000.

Chytry Clovek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/10/2019, 19:21

Vlk ven a to už teď o přestávce!!!!! Tohle je prostě k poblití...to s Pekrem je taky nepochopitelné! Já si teď celkem i přeji, abychom tohle prohráli už!

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 21/10/2019, 19:20

Jaternička napsal:
ja bych to nazval debilitou...nebo mozna si vic lidi dnes chtelo namastit kapsy v tipaci

taky mě to napadlo, že jak jsou hráči bez prémií za vítězství, museli to vzít do vlastních rukou cheers

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 21/10/2019, 19:19

Všechno zlé je k něčemu dobré...
doufám, že tato krize a ostudná třešnička na dortu v podobě dnešní tragikomedie na ledě Kadaně bude impulzem k výměně trenérského ansámblu...protože už nevím, co víc by vedení Dukly chtělo, aby přišel čas odvolání trenérů...
Bylo by hodně fajn, kdyby v Hradci odvolali trenérský štáb a k našemu týmu zamířil Petr Svoboda....
ale to je přání z říše snů asi....
už tenkrát se mi líbila jeho práce u naší juniorky a doufal jsem, že postupně plynule přejde k A týmu...leč nestalo se...

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2019, 19:19

Jaternička napsal:
Admin napsal:
Jaternička napsal:tak radost ma hadas ono za 100 vyhrat 1000 je dobra trefa Very Happy

Ještě není konec, ale ještě jsem dal v průběhu neprohru Kadaně :-)
Pořád ale doufám, že tohle musíme otočit. Jinak hoši, Vlk jednoznačně ven! A jak tady psal imbík, půjčit někam Pekra je v naší situaci v podstatě luxus a možná hazard.

ja bych to nazval debilitou...nebo mozna si vic lidi dnes chtelo namastit kapsy v tipaci

Jako taky si vždycky říkám, že jak jinak vylepšit rozpočet kohokoliv, než že se to domluví a naloží na kurz 11,6 na Kadaň :-) Ale sázky tomu neodpovídají. affraid
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 19:18

Ani já rozený optimista už dnes nevěřím,díky vlastní nemohoucnosti zítra zaplníme čelní strany sportovních rubrik...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/10/2019, 19:17

Admin napsal:
Jaternička napsal:tak radost ma hadas ono za 100 vyhrat 1000 je dobra trefa Very Happy

Pořád ale doufám, že tohle musíme otočit. Jinak hoši, Vlk jednoznačně ven! A jak tady psal imbík, půjčit někam Pekra je v naší situaci v podstatě luxus a možná hazard.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 21/10/2019, 19:15

Admin napsal:

No jo, ale když ho u nás nechává Olomouc zadarmo, tak se musí počítat, že si tuhle laskavost můžou chtít vybrat. Většina těch problémů co jsou, je o pěnězích.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2019, 19:12

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/10/2019, 19:10

Nejhorsi na tom je, ze to ani neni moc nahodne to vedeni...navic my jsme dopredu totalne nulovy!

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/10/2019, 19:09

Chytry Clovek napsal:Ti s dresem Dukly dělají ostudu městu Jihlava.

tak ono jim kazdy mesic cikne na ucet nejaka koruna tak proc se snazit..kdyz budu hrat jak lempl tak me stejne nema kdo nahradit tudiz proc se snazit?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/10/2019, 19:09

No a na obrat to nevypadá

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Ostuda

Příspěvek pro Chytry Clovek 21/10/2019, 19:08

Ti s dresem Dukly dělají ostudu městu Jihlava.

Chytry Clovek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 21/10/2019, 19:07

Lázňator napsal:Ty vole je tohle normální

už jsi měl 15 zápasů na to si zvyknout a pochopit, že ano, tohle je normální... Very Happy

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2019, 19:07

Hoši, vzhledem k okolnostem posledních 2 minut, neříkám nic... No Evil or Very Mad scratch
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/10/2019, 19:06

tak radost ma hadas ono za 100 vyhrat 1000 je dobra trefa Very Happy
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Diskuzní fórum