Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+53
vn
MarkusHCD
arthur
imbík
hcd
jajirk
Kelt
Duklacek
Jaternička
Lucke
DUKLIČKA
Martynez
karel granát
HCD13
Hhs23
Beny
ondrej.n
Leo
Lázňator
staříček
Janosik
Siroko
HCDTOM
hadas (admin)
Chytry Clovek
Karlos
kancler
mjrkk
olin
Geofree
Kobson
Luc2as
Ryben
Excalibur
Dukla_goool
krap
Ujo
Laďa
Mazakis
FREDERIK
Thoor93
medaji
maggycc
MichalDJ
Kuba
Juraj
P13etr
kačerdonaldino
vakoz
mcelansky
Falk HCD
colorado44
Hedgehog
57 posters

Strana 17 z 20 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 17 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro hadas (admin) 23/10/2019, 22:33

ralff napsal:admin: Gómanům bych zas až tak moc nevyčítal. Když se podíváš na výsledky, tak v posledních pěti zápasech jsme akorát v Sokolově dostali víc jak dvě branky. A ani před tím tam nemáme nějaké nálože.  Pro srovnání loni jsme v 17 kole měli skóre 56:35 letos 45:38.  Problém je produktivita.

Určitě, produktivita je to hlavní, ale ty šmudly jsou někdy hrozný. Všechno nemůžu vyčítat gólmanovy, protože často je to třetí dorážka soupeře....
Jinak do Třebíče na hokej už nejedu. Sektor je sice luxusní, ale čumět přes síť a zamlžené sklo je opravdu děs.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 23/10/2019, 22:28

admin: Gómanům bych zas až tak moc nevyčítal. Když se podíváš na výsledky, tak v posledních pěti zápasech jsme akorát v Sokolově dostali víc jak dvě branky. A ani před tím tam nemáme nějaké nálože.  Pro srovnání loni jsme v 17 kole měli skóre 56:35 letos 45:38.  Problém je produktivita.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janosik 23/10/2019, 22:28

Tak do konce ZC mame jeste 22 domacich zapasu. Pokud budeme pocitat ubytek 600 divaku na zapas, tak je to ztrata zhruba 70 tis Kc, coz ve finale znamena, ze kasa prisla o 1 540 000 Kc. Ted si predstavte, ze se do prvni osmicky nedostanene. Kolik lidi bude chodit na velice zazivne hokeje? 300-400 opravdu tech nejvernejsich? Tim padem financni ztrata muze byt az 3 miliony.

Janosik

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 23/10/2019, 22:20

ralff napsal:imbík: Souhlas. Skořápka, Čagy ale i Pekr a Poletín. Snaha a bojovnost tam je, ale chybí víc sebevědomí. A trochu i štěstí v té koncovce.

A často i spolehlivější gólman...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 23/10/2019, 22:19

imbík: Souhlas. Skořápka, Čagy ale i Pekr a Poletín. Snaha a bojovnost tam je, ale chybí víc sebevědomí. A trochu i štěstí v té koncovce.

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 23/10/2019, 22:17

imbík napsal:Já půjdu dneska proti proudu a jsem rád, že to kluci ubojovali, už kvůli první lajně, to co tam předvedli a vydrželi Skořapka s Cagym bylo neskutečný, odehráli celou přesilovku, i poslední minutu. Radost Skořápky budiž důkazem, že jim to není jedno a chtějí alespoň on a cagy jo. Zbytek by se měl probrat....  a v prdeli se vidět, když nejsou  vidět ani proti Ústí...  
PS: Slavie v Lize Mistrů mi připomíná nás v DPH...  hraje sympaticky, bojují, ale kvalita je na straně soupeřů, kterým stačí šanci pár.....

Souhlas. Ale celkově je to strašný. Vlk pak řekne, že se do hlediště vůbec nedívá. No tak určitě... Proč na to neodpovědět? Proč neříct: ,,Mrzí mě, že fanoušci nechodí a uděláme vše proto, aby se do ochozů vrátili."...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/10/2019, 22:11

Já půjdu dneska proti proudu a jsem rád, že to kluci ubojovali, už kvůli první lajně, to co tam předvedli a vydrželi Skořapka s Cagym bylo neskutečný, odehráli celou přesilovku, i poslední minutu. Radost Skořápky budiž důkazem, že jim to není jedno a chtějí alespoň on a cagy jo. Zbytek by se měl probrat.... a v prdeli se vidět, když nejsou vidět ani proti Ústí...
PS: Slavie v Lize Mistrů mi připomíná nás v DPH... hraje sympaticky, bojují, ale kvalita je na straně soupeřů, kterým stačí šanci pár.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janosik 23/10/2019, 22:02

Je to hodne smutny pohled. Proridle tribuny, nefandi se, hra bez systemu, bojovnosti atd atd. Usti skvele zachytal golman a jenom skoda, ze mu na konci vypadla hokejka. Kdyby ji mel, tak si troufnu tvrdit, ze to mame dnes za bod. Proste si nezaslouzime vyhrat. Pro nas by asi nejlepsi bylo skoncit v druhy osmicce, protoze v ty prvni si moc neskrtnem.

Janosik

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 23/10/2019, 22:00

vn napsal:To: Jaternička to teda nechápu co tím chtěl básník Béďa říct...

Asi ho nebavilo stát jenom ve VIPu a čumět přes síť na hokej... Když si vzpomenu, jak jsem ho viděl ve VIPu za střídačkama po postupu Crying or Very sad
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 23/10/2019, 21:55

To: Jaternička to teda nechápu co tím chtěl básník Béďa říct...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 23/10/2019, 21:50

Dneska se snažili .Led hroznej.A kotel má fandit!!!! A ne dělat picovin .n.y za střídačkou!!!!!!

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 23/10/2019, 21:28

Tak jsem nakonec rád, že jsem dneska proti nám nesázel Rolling Eyes
Hra je ale hrozná. Produktivita mizerná, využití přesilovek není ani !!! 14% !!!
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/10/2019, 21:25

vn napsal:Beda sel dnes fakt do kotle rict, aby se fandilo??

stal tam a to bylo asi tak zrejme vsechno

Naposledy upravil Jaternička dne 23/10/2019, 21:34, celkově upraveno 1 krát
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/10/2019, 21:23

Sedim cely zapas za stridackou a ona vemena tam jen jakoby hulakala ale nevsimnul jsem si ze by ochranka je nejak usmernovala.
Akorat v treti tretine tam prisela ochranka a cumela na ne. Kdyby se nahodou asi chtela nejak vic projevovat vuci Kojakovi.

Kdyz jsem odchazel nutne se mi vybavila situace z ELH a vyrovnaci gol Kubalika v utkani s Chomutovem tesne pred koncem.
Ta euforie nadseni emoce a dnes?
Jo tri body ale nejaky extra nadseni to ne..

Kam az tohle muze dospet?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 23/10/2019, 21:13

Beda sel dnes fakt do kotle rict, aby se fandilo??

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 23/10/2019, 21:02

HCDTOM napsal:
ralff napsal:K dnešnímu hokeji... Strašně nás sráží koncovka. My si ty šance vybojujeme, ale pak ty tutovky narveme do tyče nebo do brankáře. Jak minule s Kadaní, tak dneska s Ústím. Už od první třetiny jsme mohli odskočit a výsledek mohl být klidně 4:1 i víc. Ale my se tou koncovkou srážíme a soupeře naopak nakopáváme.  

Každopádně dneska bylo vidět, že to hráči chtěli urvat stůj co stůj a ten závěr se povedl. Kéž by se  ten dnešní závěr přenesl do dalších zápasů.

Jako ale tohle bylo Ústí a doma... To kdybychom ty šance neměli, tak už je to fakt pr**. Tady to nelepí a v téhle lize se to brzy otočí. Ale hokej fakt hnusnej vylozene, od začátku sezony, to odradilo lidi taky. Liga cim dal horsi, to rikam porad... Tady nemáš jediný zápas v nějakém naboji, nic, co tě jako uchvátí, že máš nějaký zážitek.

Tak tak.. Usti doma.. Ze zapasu Pekna golova strela Pekra, tak cca 8 minut ze zapasu kdy jsme neco predvedli a bude tycka ebo vedle.. a poslednich 10 sekund zapasu... jinak nic a to bylo usti..
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 23/10/2019, 20:56

ralff napsal:K dnešnímu hokeji... Strašně nás sráží koncovka. My si ty šance vybojujeme, ale pak ty tutovky narveme do tyče nebo do brankáře. Jak minule s Kadaní, tak dneska s Ústím. Už od první třetiny jsme mohli odskočit a výsledek mohl být klidně 4:1 i víc. Ale my se tou koncovkou srážíme a soupeře naopak nakopáváme.  

Každopádně dneska bylo vidět, že to hráči chtěli urvat stůj co stůj a ten závěr se povedl. Kéž by se  ten dnešní závěr přenesl do dalších zápasů.

Jako ale tohle bylo Ústí a doma... To kdybychom ty šance neměli, tak už je to fakt pr**. Tady to nelepí a v téhle lize se to brzy otočí. Ale hokej fakt hnusnej vylozene, od začátku sezony, to odradilo lidi taky. Liga cim dal horsi, to rikam porad... Tady nemáš jediný zápas v nějakém naboji, nic, co tě jako uchvátí, že máš nějaký zážitek.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 23/10/2019, 20:46

K dnešnímu hokeji... Strašně nás sráží koncovka. My si ty šance vybojujeme, ale pak ty tutovky narveme do tyče nebo do brankáře. Jak minule s Kadaní, tak dneska s Ústím. Už od první třetiny jsme mohli odskočit a výsledek mohl být klidně 4:1 i víc. Ale my se tou koncovkou srážíme a soupeře naopak nakopáváme.

Každopádně dneska bylo vidět, že to hráči chtěli urvat stůj co stůj a ten závěr se povedl. Kéž by se ten dnešní závěr přenesl do dalších zápasů.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 23/10/2019, 20:41

MarkusHCD napsal:Stále stejná písnička,nebýt školáckého chování Lvů...Pozitivem je,že jsme alespoň ve třetí periodě zapnuli,toť vše.Samostatnou kapitolu pak tvoří cca pětice či šestice vemen,kteeří se ve třetí periodě "starali" o atmosféru za střídačkami.Kritiku bych oprávněně pochopil(kdyby byla konstruktivní),ale to,že ten dobytek neposlouchá pokyny ostrahy?To jsme to s tou demokracií dopracovali...

můžu se jen zeptat jaké pokyny jim dávala ostraha? za mnou teda ostrah nikdy nechodila, tak bych nerad až tm budu hlasitý, zjistil, že mě tam má ostraha za ukol řídit..

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 23/10/2019, 20:40

Dobre je nase srovnani se vsetinem-stejne bodu, stejne skore, stejne proher a vyher, vcetne tech v prodlouzeni...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 23/10/2019, 20:39

MarkusHCD napsal:A 1024 diváků?To je příkaz nebo pouze propapaganda nového vedení nebo snad samotného majitele klubu,který kolem sebe neustále šíří auru,jak pod jeho vedením vše v Jihlavě jenom vzkvétá???

bych to viděl na změnu systému počítání. Od turniketů se přešlo na systém turnikety+permice...ono to vypadá přeci jen líp, než napsat, že turnikety prošlo 650 lidí...

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 23/10/2019, 20:36

A 1024 diváků?To je příkaz nebo pouze propapaganda nového vedení nebo snad samotného majitele klubu,který kolem sebe neustále šíří auru,jak pod jeho vedením vše v Jihlavě jenom vzkvétá???

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 23/10/2019, 20:35

Excalibur napsal:
Ryben napsal:
richmonds napsal:
Ryben napsal:Very Happy Very Happy Very Happy  1024 vylhanejch diváků. Když už to řekne i komentátor, kterej spiš fandí soupeři, tak by se nad tím měl jednatel zamyslet.... Ale ten spíš přemýšlí, kdy mu to přijde ze svazu a pak z Dukly.....

ta poslední věta je docela zbytečná hele...Jo, nedaří se, štve to fanoušky i diváky, ale takové řeči nejsou na místě. Že nekoná podle přání fanoušků je jedna věc, ale kdyby to dělal vždy, tak Vlka odvolal dávno, nebyly by nejspíš baráže, nebyla by ELH, za to bychom trhali rekordy v odvolaných trenérech...věřím, že o odvolání přemýšlí, ale zároveń si klade důležitou otázku"Kdo místo nich?".
S postupujícím časem to bude samozřejmě těžší a těžší, ten výpadek ze vstupného prostě musí být znát, ale ani nový trenér není záruka neporazitelnosti a plného zimáku

Ano tohle o barážích tady čtu pravidelně, ale úplně stejně můžu říct, že kdyby tam nebyl plešoun, tak už jsme dávno pevně ukotveni v Exlize. Nikdo neví, když se nekoná. Já to taky nevím, ale co vím, že jsem po 12cti letech koncepčního budování ve sračkách a Vlk za 10 let sice postoupil od exligy, ale pak hned ostudně spadl, čili žádnej posun. A to že má jednatel rád prachy není žádný tajemství, jen se zeptej pamětníků, jak to bylo, když ještě hrál.

Já pamatuju dobu, kdy nás trénoval myslím Tomášek a to jsme byli chvíli dokonce poslední. Snažil se o konstruktivní rozehrávku, ale výsledky prostě nebyly. Pak ho myslím nahradil Vlk a tým se zvedl.

Tomášek tady byl jen krátce a byl to asi nejhorší trenér co pamatuju. A převzal to po něm Petr Kaňkovský viz. https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=2140

Vlk sem přišel až o tři roky později a ukončil období, kdy se tady trenéři střídali dvakrát za sezonu. Vlastně s každou herní krizí, která přišla, což bylo taky na palici.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 17 Empty Dnešní mač

Příspěvek pro Luc2as 23/10/2019, 20:32

No hosi, zarekl jsem se ze nepujdu, sel jsem... S klidnym svedomim muzu prohlasit ze chodit na tokovyto hokej je ciry masochismus..
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 23/10/2019, 20:27

není co řešit, tragedie Smile ale v první 8 budeme. vlk zůstane, zeman také, s nima sestava sepsaná k 1.9.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 23/10/2019, 20:24

Stále stejná písnička,nebýt školáckého chování Lvů...Pozitivem je,že jsme alespoň ve třetí periodě zapnuli,toť vše.Samostatnou kapitolu pak tvoří cca pětice či šestice vemen,kteeří se ve třetí periodě "starali" o atmosféru za střídačkami.Kritiku bych oprávněně pochopil(kdyby byla konstruktivní),ale to,že ten dobytek neposlouchá pokyny ostrahy?To jsme to s tou demokracií dopracovali...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 23/10/2019, 20:19

jinak dneska mi přislo, že jsme se zvedli, když lidi začali fandit ve 3. třetine fandit.
tak jak to je? z minuly analyzy vyplývalo, že fanoušci dostávají doma svoje hráče pod tlak a klukum se hraje lepe venku..

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryben 23/10/2019, 20:18

Excalibur napsal:
Ryben napsal:
richmonds napsal:
Ryben napsal:Very Happy Very Happy Very Happy  1024 vylhanejch diváků. Když už to řekne i komentátor, kterej spiš fandí soupeři, tak by se nad tím měl jednatel zamyslet.... Ale ten spíš přemýšlí, kdy mu to přijde ze svazu a pak z Dukly.....

ta poslední věta je docela zbytečná hele...Jo, nedaří se, štve to fanoušky i diváky, ale takové řeči nejsou na místě. Že nekoná podle přání fanoušků je jedna věc, ale kdyby to dělal vždy, tak Vlka odvolal dávno, nebyly by nejspíš baráže, nebyla by ELH, za to bychom trhali rekordy v odvolaných trenérech...věřím, že o odvolání přemýšlí, ale zároveń si klade důležitou otázku"Kdo místo nich?".
S postupujícím časem to bude samozřejmě těžší a těžší, ten výpadek ze vstupného prostě musí být znát, ale ani nový trenér není záruka neporazitelnosti a plného zimáku

Ano tohle o barážích tady čtu pravidelně, ale úplně stejně můžu říct, že kdyby tam nebyl plešoun, tak už jsme dávno pevně ukotveni v Exlize. Nikdo neví, když se nekoná. Já to taky nevím, ale co vím, že jsem po 12cti letech koncepčního budování ve sračkách a Vlk za 10 let sice postoupil od exligy, ale pak hned ostudně spadl, čili žádnej posun. A to že má jednatel rád prachy není žádný tajemství, jen se zeptej pamětníků, jak to bylo, když ještě hrál.

Já pamatuju dobu, kdy nás trénoval myslím Tomášek a to jsme byli chvíli dokonce poslední. Snažil se o konstruktivní rozehrávku, ale výsledky prostě nebyly. Pak ho myslím nahradil Vlk a tým se zvedl.

Já Vám samozřejmě něchci sahat na Vaši modlu, ale je to prostě jednatel a všechen ten bordel jde prostě za ním. Tak to prostě je. Jasně, jestli Vlk přišel po Tomaškovi, tak se to mohlo zvednout, stejně jako se zvedlo, kdyz (nevím to jistě), ale přišel po Mejzlíkovi, což ale nemá valné měřitelně hodnoty, neboť Mejzlík jen nevětší diletant mezi trenéry. Ale i když se tady bavím s chlapama, kteří dělaj hokej byť na okresní úrovní a jihlava je jim u prdele, tak jen kroutí hlavou, jak je možný, že tam vlk je tak dlouho, že ten tým už musí bejt stereotypem unavenej.....

Ryben

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 23/10/2019, 20:16

[quote="sz108"]
podle mě by prostě měl Vlčák sám od sebe nabídnout rezignaci(takže vyplácení ze smlouvy by nebylo)...a pak by to bylo prostě jen rozhodnutí přijmout/nepřijmout.
že je ten tým nejslabší za poslední roky je také fakt. Tím spíš by tam ale měl být systém(jako fakt systém, ne honit puk po manťáku)aby se to kompenzovalo.
Když budu hodně zlý, tak třeba Poletín se snaží, ale není to technik ani šuter. Prostě role player, postavit před bránu a tam dělat svou práci. Na honění puku po prknech se nehodí, takže je tu vlastně zbytečně a zašlapávat puk u manťáku můžou za jeho plat 3 maníci z druhé ligy(to není proti Poletínovi cíleně)

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 23/10/2019, 20:13

vlčák byl dobrej, když ho nechali to bejkovat. posílal tam malciniho když nas řezali atd. pak dostal od nadřízeného výtku, že se chceme prezentovat sympaticky. takže od ty doby to má na háku (prachy jsou).
třeba kladno to nas v semifinale přejelo minulý rok v těch nehokejových zákulisních věcech tam a zpět.
ale tak zase nás mají rádi na svazu a máme tam funkce Smile

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 23/10/2019, 20:04

Ryben napsal:
richmonds napsal:

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryben 23/10/2019, 20:01

richmonds napsal:

Ryben

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/10/2019, 20:00

Ze bych měl extra radost to ne..3 body ale bida ..předpokládám že kojak si to pochváli jak to pěkně zahráli
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 23/10/2019, 20:00

richmonds napsal:

Jak říkáš...Béďa si nezaslouží taková slova...Duklu vytáhl z hodně velkýho bahna...
Ale co si budeme nalhávat, horší herní projev už si moc nedokážu představit...rozhodně se třeba naučíme hrát přesilovky, pokud přijde změna...
Doufám v toho Petra Svobodu...teď po těch změnách v Hradci...pod Hrouzkem se mu třeba nebude chtít dělat...
Béďo vyplať Vlčáka(pokud má charakter a je to Duklák, tak ukáže srdce a odmítne honorář) a přemluv toho Petra!!!
Vyházet pár hráčů, co nemají potřebnou kvalitu, nasadíme mladý kluky, Svoboda to s něma umí a vybudujeme perspektivní a hladovej mančaft....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 23/10/2019, 20:00

Tak jsem si po tom Skořápkově gólu pořádně propláchnul plíce a zařval gooooooool. Fakt že jo Very Happy
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 23/10/2019, 19:58

Musim se priznat, ze jsem fandil Usti uz chvilema...rikal jsem si, ze kdyby se prohralo tak se uz treba zacne neco dit

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 23/10/2019, 19:57

Excalibur napsal:Konec dobrý, všechno dobré. Smile

jojo, byly roky, kdy by věta"porazili jsme Ústí"byla plná radosti...ale jo, porazili jsme Ústí, ufff

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 23/10/2019, 19:55

Konec dobrý, všechno dobré. Smile

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 23/10/2019, 19:52

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryben 23/10/2019, 19:42

Very Happy Very Happy Very Happy 1024 vylhanejch diváků. Když už to řekne i komentátor, kterej spiš fandí soupeři, tak by se nad tím měl jednatel zamyslet.... Ale ten spíš přemýšlí, kdy mu to přijde ze svazu a pak z Dukly.....

Ryben

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 23/10/2019, 19:40

Boha jeho....já už nevím, na kom se můžem chytnout....to by musely přijet asi Mor.Budějovice na přátelák...
Když jsme za posledních cca 5 let hráli s Kadaní, nebo Ústím byl jediný otazník před zápasem...a to : kolik jim dáme....
no nic, hrdí po výhře, věrní po prohře jak se říká...
přál bych to i Ústí, aby se konečně začlo jednat a Vlčák se Zemičem skončili, ale to se stejně nestane....
takže bojovat, hoši bojovat...

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/10/2019, 19:37

Tak beda přišel do kotle to konečně rozjet:😁

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 23/10/2019, 19:34

Martynez napsal:to byla otazka casu.. kdy to tam padne

A já tam tu neprohru nestihl vsadit...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 23/10/2019, 19:27

to byla otazka casu.. kdy to tam padne

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/10/2019, 18:18

Je tam napsáno...co bude?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/10/2019, 18:09

Co je to za nápis za naší stridačkou?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 23/10/2019, 17:59

na živo bych to nezvládl psychicky, ono i na hokejce je to utrpení(kolikrát je lepší atmosféra na veřejném bruslení, ale když to takhle Dukla chtěla...)
Ústí se zdá naprosto marné, bohužel my jim v tom víc než zdatně sekundujeme. Nahrávka nula, občas se pohne jen hráč s pukem, ale ostatní stojí a koukají(někteří ani to ne).
Nějaký gol po buly, který pustil dřevěný golman na tom prostě nic nemění. Ta hra nestojí za nic

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/10/2019, 17:24

Hmm tak jak na to koukám tak ani těch 1000

Tak až sem to vedení dopracovalo
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/10/2019, 17:19

Hm koukám že u vstupu do parku už stačí na ty davy jedna pokladna Smile

Výsledek netipuju při našem rozpoložení..
Lidi bude 1006
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/10/2019, 16:36

Mezi zoufalce považuji i sebe, myšleno, tak, že stokrát budu nadávat, stokrát budu nas.... a stejně mi to nedá a při nejmenším to budu ladit na hokejce 🙂 žádné kádrování a podobné hesla....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 17 z 20 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: