Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+34
HCDTOM
Martynez
AJET0
Lucke
Burberry
hadas (admin)
colorado44
krap
jajirk
Kolja
Kelt
J4u8
hcd
pegy18
hk
Mazakis
ondrej.n
Lázňator
Thoor93
ralff
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Hhs23
MichalDJ
staříček
FREDERIK
Siroko
DUKLIČKA
MarkusHCD
Duklacek
Lufa
Jaternička
38 posters

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Kolja 26/9/2023, 08:43

hk napsal:Přesně, hoši, otočme list... mně je celkem jedno, jak si vedou rozhodčí, mě zajímá výkon našich borců. Naopak když cítím, že se nepíská úplně férově k nám, mám pak o to větší radost z výhry.Cool
Co jsem ale chtěl říct, tak že bych ocenil, kdyby dostávali větší prostor hráči se skvělou fazonou. Pamatuju si, jak Eliáš byl u nás nejlepší obránce +/- a zastával pozici až 7. beka. Teď se skvěle trefuje Jelínek (nečekal jsem, že zrovna odchovance Kladna budu někdy chválit), dokonce nebyl na ledě u žádný obdržený branky  Shocked, ale icetime jen kolem 11 minut. Není to škoda? Question

Podle mě v týmu funguje jistá hierarchie, Cagy i když protahuje střídání, nevrací se jako první zpátky tak bude hrat první lajnu a přesilovky. Jelínek se nějak předvedl v létě tak holt je zaparkovaný ve 4. lajně. Nevíme jak se chová na treninku. To že někdo boduje není za mě jediný kritérium k posunu v hierarchii týmu

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hk 26/9/2023, 08:30

Přesně, hoši, otočme list... mně je celkem jedno, jak si vedou rozhodčí, mě zajímá výkon našich borců. Naopak když cítím, že se nepíská úplně férově k nám, mám pak o to větší radost z výhry.Cool
Co jsem ale chtěl říct, tak že bych ocenil, kdyby dostávali větší prostor hráči se skvělou fazonou. Pamatuju si, jak Eliáš byl u nás nejlepší obránce +/- a zastával pozici až 7. beka. Teď se skvěle trefuje Jelínek (nečekal jsem, že zrovna odchovance Kladna budu někdy chválit), dokonce nebyl na ledě u žádný obdržený branky  Shocked, ale icetime jen kolem 11 minut. Není to škoda? Question

hk

Excalibur, karel granát, Jaternička and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 26/9/2023, 08:23

Duklicka.
Jen si tam zajdi schválně sednout. Každý kontakt je faul, každý icing špatně odpiskany atd. Nemluvě o sprostém vyrvavani na hráče. Je radost si tam sednout s dětmi. Proto tam už taky nechodím. Na HZS si tahle banda sedávala za střídačkou.

Imbik.
Když ti nevadí nulové využití a předvedená hra při pp tak si raději můžeš řešit spiknutí rozhodčích proti nám.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/9/2023, 08:07

Jj pojďme radši řešit špatný přesilovky 😉

imbík

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/9/2023, 07:39

Hoši když to je těžký když tam stojí na modrý pan Kotlík jak tvrdý Ý a přehlídne dvoumetrovej offside ze kterého jedou hráči dva na jednoho viz Frýdek tak hulákám i já.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/9/2023, 07:33

Siroko napsal:
Duklacek napsal:Moc pěkně. Cenná výhra. Trochu jsme jim dali ochutnat vlastní medicínku, protože takhle nás porazili nesčetněkrát. V přesilovkách byl velký rozdíl, tam nás spasí až příchod českého Ovečkina po zranění. Stejně tak byl ale velký rozdíl v tom, co se fouklo a co ne. Seker do Berana tam bylo na konci nepočítaně, zvláštní metr alibistického Horáka. Ty dva fauly, za které jsme šli na konci ven, takové fauly svět neviděl, doslova.
Užijme si ten nezvyklý pocit, díky kluci
A jeste se ho tam pokousel rozhodit ledar, kdyz navrtaval branky. To se da fakt zazit jen v UDH. 😀
A ve třetí třetine se snažil ledař rozhodit domácího golmana i s rozhodčím nebo taky našeho ? Cool Proboha nehledejte za vším senzaci a spiknutí.

Lufa

Kolja likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/9/2023, 07:29

Jaternička napsal:Jo jo. Základní myšlenka je ta že nějaký Pepek z Horní Dolní co píská má pochopitelně tzv noty a píská vždy ale naprosto vždy proti nám. Protože nám závidí.

Ale myšlenka je to věru zajímavá. Musím se v pátek mrknout jak budou vylučovány týmy v ELH s novými halami.

Chlapci pokud chodíte na hokej do Pelhřimova jděte si sednout na tribunu za trestnou. Tam je takových uřvaných trotlu co mají stejný pocit hromada.

Jo to fňukání na rozhodčí už je takovej místní folklór.

Lufa

Kolja likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/9/2023, 07:23

Jaternička napsal:Jo jo. Základní myšlenka je ta že nějaký Pepek z Horní Dolní co píská má pochopitelně tzv noty a píská vždy ale naprosto vždy proti nám. Protože nám závidí.

Ale myšlenka je to věru zajímavá. Musím se v pátek mrknout jak budou vylučovány týmy v ELH s novými halami.

Chlapci pokud chodíte na hokej do Pelhřimova jděte si sednout na tribunu za trestnou. Tam je takových uřvaných trotlu co mají stejný pocit hromada.

Proč trotlů ?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 26/9/2023, 06:25

Jo jo. Základní myšlenka je ta že nějaký Pepek z Horní Dolní co píská má pochopitelně tzv noty a píská vždy ale naprosto vždy proti nám. Protože nám závidí.

Jaternička
Jaternička

Excalibur, Lufa and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 26/9/2023, 05:01

Excalibur napsal:
Duklacek napsal:
Excalibur napsal:Běžte s tím brečením na rozhodčí někam...Já teda viděl 2. a 3. třetinu přes Tipáč, ale že by nějak nadržovali Třebíči, jsem si nevšiml. My stejně když dostaneme přesilovku, tak je to stejně pro nás spíš za trest.

Bylo přes tipáč vidět, že tam posledních šest minut skákali jak do bazénu, aby si vymodlili přesilovku?
To byl asi hlavní point.
Byla tam jasná vysoká hůl a to se prostě píská. Pak vzájemný kontakt Berana s Vodným (myslím) - ven šli oba. A s tím skákáním - on se třeba Čagy taky vždycky nesnaží ze všech sil souboj ustát. Very Happy

Ta vysoká byla sice jasná, ale už jsi patrně z toho ultrakvalitního přenosu nepostřehl, že to byla hokejka jeho spoluhráče Shocked
Naživo to bylo dost patrný....
A vzájemný kontakt Berana s Vodným?...Vodný leží v brankovišti - nepíská se samozřejmě - a Beran si dělá prostor, aby mohl chytat, když se teda nepíská...a Vodnej ho následně mrskne na zem...tohle nebylo taky dobře vyřešeno...a tohle by hlavně měla řešit naše obrana a takovýho šupáka tam vůbec nepustit...

Nicméně krom těch posledních 5-ti minut to bylo od rozhodčích solidní...ale bohužel ten konec mohl zásadně ovlivnit děj zápasu...

hokej nic moc, ale 3 body se počítají Exclamation

sz108

imbík and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2023, 22:12

Duklacek napsal:
Excalibur napsal:
Duklacek napsal:
Excalibur napsal:Běžte s tím brečením na rozhodčí někam...Já teda viděl 2. a 3. třetinu přes Tipáč, ale že by nějak nadržovali Třebíči, jsem si nevšiml. My stejně když dostaneme přesilovku, tak je to stejně pro nás spíš za trest.

Bylo přes tipáč vidět, že tam posledních šest minut skákali jak do bazénu, aby si vymodlili přesilovku?
To byl asi hlavní point.
Byla tam jasná vysoká hůl a to se prostě píská. Pak vzájemný kontakt Berana s Vodným (myslím) - ven šli oba. A s tím skákáním - on se třeba Čagy taky vždycky nesnaží ze všech sil souboj ustát. Very Happy

O tom žádná a ve druhé třetině tam na někoho z domácích foukl taky úplně zcestný vyloučení.
Ale když ti desetkrát po odpískaní seknou do brankáře, neodpískáš to a po jedenácté to foukneš, i s brankářem, kterému už ruply nervy, je to ok, nebo jen alibismus?

Ser na to. Někdo tu hold má rád sebemrskačstvi. Ještě, že je v klubu "cizák" Broš, tomu by to mohlo být ú pr... A jedinej se ozval.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/9/2023, 21:52

Excalibur napsal:
Duklacek napsal:

To byl asi hlavní point.

O tom žádná a ve druhé třetině tam na někoho z domácích foukl taky úplně zcestný vyloučení.
Ale když ti desetkrát po odpískaní seknou do brankáře, neodpískáš to a po jedenácté to foukneš, i s brankářem, kterému už ruply nervy, je to ok, nebo jen alibismus?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/9/2023, 21:46

Duklacek napsal:

To byl asi hlavní point.

Excalibur

Lufa and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/9/2023, 21:40

To byl asi hlavní point.

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2023, 21:37

Ten ledar byl nějakej nemocnej 😁 ten nadával i sudím.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/9/2023, 21:35

Běžte s tím brečením na rozhodčí někam...Já teda viděl 2. a 3. třetinu přes Tipáč, ale že by nějak nadržovali Třebíči, jsem si nevšiml. My stejně když dostaneme přesilovku, tak je to stejně pro nás spíš za trest.

Excalibur

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/9/2023, 21:32

Duklacek napsal:Moc pěkně. Cenná výhra. Trochu jsme jim dali ochutnat vlastní medicínku, protože takhle nás porazili nesčetněkrát. V přesilovkách byl velký rozdíl, tam nás spasí až příchod českého Ovečkina po zranění. Stejně tak byl ale velký rozdíl v tom, co se fouklo a co ne. Seker do Berana tam bylo na konci nepočítaně, zvláštní metr alibistického Horáka. Ty dva fauly, za které jsme šli na konci ven, takové fauly svět neviděl, doslova.
A jeste se ho tam pokousel rozhodit ledar, kdyz navrtaval branky. To se da fakt zazit jen v UDH. 😀

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2023, 21:21

Není možný, aby ten metr těch sudích byl furt takhle nakloněn. To někdo závidí že se fakt začalo stavět nebo co to ku.a je?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/9/2023, 21:15

Moc pěkně. Cenná výhra. Trochu jsme jim dali ochutnat vlastní medicínku, protože takhle nás porazili nesčetněkrát. V přesilovkách byl velký rozdíl, tam nás spasí až příchod českého Ovečkina po zranění. Stejně tak byl ale velký rozdíl v tom, co se fouklo a co ne. Seker do Berana tam bylo na konci nepočítaně, zvláštní metr alibistického Horáka. Ty dva fauly, za které jsme šli na konci ven, takové fauly svět neviděl, doslova.

Duklacek

karel granát and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2023, 20:54

Jj ale že my jsme posledních pět minut šli ven za každou sracku a oni nebyli vyloučení ani za ataky na gólmana už nikde nenapíšou 😁👏

imbík

ralff, FREDERIK, DUKLIČKA and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/9/2023, 20:51

Dneska bylo od začátku vidět, že si to chceme pohlídat v obraně a nedovolit nějakou divočinu.

Přesilovky se dřív nebo později nakopnou. Dneska v té druhé třetině jsme si s nima zavařili, resp. soupeře nakopli a sebe dostali pod tlak.

ralff
ralff

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/9/2023, 20:50

Domácím se už ani přes veškerou snahu a závěrečnou power play nepovedlo vyrovnat, i když šance k tomu byly. Jenže všechny střely buď zblokovala obrana Jihlavy, nebo jí poměrně zbrklým přerušením hry pomohli sudí.

Ten blb Mokrej se nezmeni.

DUKLIČKA

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2023, 20:24

Hoši my jsme druzí o skóre za mnohem nabitejsi Porubou a řeší se přesilovky. Ano jsou špatné, ale na to, že při hře pět na pět krom pár hráčů nic extra nevymyslime je současné umístění super počin, plus to, že v kádru máme spousta mladíků. Já jsem spokojen. Mareš teda, ale v té obranné hře vyčnívá, to je fakt radost se na něj dívat, co ten si dovolí a s jakým přehledem hraje. Tomu ta Olomouc prospěla.

imbík

vn, ralff, DUKLIČKA, Kolja and hk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 25/9/2023, 20:02

Lufa napsal:Dobrý tři bodíky. Ale ty naše přesilovky fakt ale nechápu.  

To je nás určitě více, vždyť i ta Třebíč je měla lepší a přitom hráli jednoduše a my se ani neusadili v pásmu😥😥😥
Tak alespoň ví, co natrénovat😉

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 25/9/2023, 19:58

Docela překvápko je letošní účinkování Žukova ve Vsetíně. Jestli se nepletu tak to je momentálně nejhorší golman v lize.

Lufa

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 25/9/2023, 19:54

Dobrý tři bodíky. Ale ty naše přesilovky fakt ale nechápu.

Lufa

ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 25/9/2023, 19:50

Prokletí zlomeno,HCD Olé!!!

MarkusHCD

karel granát, ralff, staříček and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/9/2023, 19:00

Jedna věc jsou přesilovky, druhá věc jsou oslabení, kdy čekáme, jestli se protihráč trefí nebo ne. Question

Excalibur

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 25/9/2023, 18:56

Ty presilovky jsou k zbliti. nevim proc tam porad cpou Broze, kterej je tuhle sezonu uplne mimo a mel by se spis rozehravat ve Velmezu s Judou

MichalDJ

vn, karel granát, FREDERIK and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/9/2023, 18:53

Ufff, tohle byla mizerná třetina Mad
ralff
ralff

staříček and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 25/9/2023, 18:42

pegy18 napsal:Tohle je souboj o Vysočinu ?? Dobře na to oba tábory serou, alespoň ze vedeme

a co jako čekáš, že se bude předvádět?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 25/9/2023, 18:09

Tohle je souboj o Vysočinu ?? Dobře na to oba tábory serou, alespoň ze vedeme

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 25/9/2023, 18:04

Hezky sme začali, jen jestli nám to vydrží. Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 25/9/2023, 17:17

Aby se na to nahlíželo i z jiného úhlu a ne jen pořád samá kritika.
Žádná opakuji žádná společnost , kterou provozuje město není výdělečná. Dp, Zoo, SMJ atd..
Aby, byla muselo by se platit všude více a to by těžko prošlo.
Jaternička
Jaternička

Kolja likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 25/9/2023, 17:13

A taky by tam mohli napsat, že bude šéfovat firmě u níž se optimisticky předpokládá každoroční ztráta minimálně 16 milionů.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 25/9/2023, 17:07

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2023, 16:44

Tak hlavně je to tak, že chtějí vyhrát za každou cenu a je jedno jak. My by jsme nasadili Malace.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/9/2023, 16:39

Nejlepsi je zduvodneni od Pokorneho:
„Zápasy jdou teď rychle za sebou a pro Honzu Mičána je to možnost si před dalšími koly trošku odpočinout,“ uvědomuje si Pokorný

Peknej diplomat. Spis bude pravda starsimu vyjadreni Pekra, ze ten frajer nechytne ani taxik… 😀

Siroko

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2023, 16:32

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/9/2023, 16:16

Koukam dnes bez Bartose a misto nej Andel.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 25/9/2023, 13:13

Ten zákrok, myslím, že slovo prasárna je silné slovo, ale měl by existovat vzájemný respekt a z mého pohledu to zbytečné bylo. Podobný zákrok měl Pasta v NHL, nevím, zda tam byl nějaký trest ještě potom, ale asi spíš ty 2 minuty za nedovolený bránění pouze.

https://youtu.be/or3Gs8lKQ0A?t=15

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/9/2023, 10:20

Mno máme se na co těšit. Taková sporná situace jako ten Chlup, v UDH by tu situaci opakovali na kostce třeba čtyřicetkrát furt dokola, jako vždycky.
Velmi bych ocenil, kdybychom tam dnes odehráli dobrý zápas a přistoupili k tomu stejně, jako v sobotu. A dvoumetrový Handl by se mohl odvážit konečně v druhé sezóně za nás dát někomu tělo

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/9/2023, 18:03

Pustil jsem si to 3x, já nevím třeba je to nutné vidět live, ale já v tom nic nevidím…

vn

ralff and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 24/9/2023, 17:45

ralff napsal:Vypadá to, že Tomáš Chlubna je po včerejšku u sousedů nepřítel číslo jedna:
https://www.hokej.cz/prasarna-chlubna-je-hrac-bez-respektu-zlobi-se-trebic-fromela-odvezli-na-nositkach/5076131  

Podle mne tvrdej hit, kterej hráč Třebíče nečekal...  

Klasika protrebicskej hokej.cz.... vyjádření druhý strany není potřeba

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 24/9/2023, 15:20

Vypadá to, že Tomáš Chlubna je po včerejšku u sousedů nepřítel číslo jedna:
https://www.hokej.cz/prasarna-chlubna-je-hrac-bez-respektu-zlobi-se-trebic-fromela-odvezli-na-nositkach/5076131

Podle mne tvrdej hit, kterej hráč Třebíče nečekal...
ralff
ralff

vn, staříček, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/9/2023, 09:35

Jaternička napsal:Nejslabší článek jsou prostě rozhodčí. Vsetín si pomohl v přesilovkách. My hrajeme přesilovky asi tak, abychom hlavně neinkasovali.

Přenos jsem sledoval na netu a ten komentář byl naprosto tragicky.

A je někde na netu k vidění ta akce Barkova?

Nejednodušší Onlajny a po pátém gólů Jihlavy je tam video

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 24/9/2023, 08:41

Nejslabší článek jsou prostě rozhodčí. Vsetín si pomohl v přesilovkách. My hrajeme přesilovky asi tak, abychom hlavně neinkasovali.

Přenos jsem sledoval na netu a ten komentář byl naprosto tragicky.

A je někde na netu k vidění ta akce Barkova?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/9/2023, 22:59

Tak ono i ten faul před vyrovnáním na 5-5 to si pusťte to stojí za to. Takovýhle svině ti pak kazí radost ze sportu 😡

imbík

vn and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 23/9/2023, 21:57

Dneska to jde za trenérama, nechápu nasazení Maláče. Proč nechytal proti Frýdku.
No a když jsme se z toho vyhrabali, tak si pan rozhodčí vymyslí faul.
Dneska to těžce koušu, hodně dobrej výkon a i tak prohra.
Cachnín hodně dobrej.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: