Diskuzní fórum
+36
Duklacek
Mazakis
kaner88
DUKLIČKA
Gronzi
J4u8
Venas
AJET0
jajirk
Raddy007
Thoor93
olin
pegy18
krap
FREDERIK
Kelt
medaji
staříček
Lázňator
Excalibur
karel granát
MarkusHCD
HCDTOM
hk
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
maggycc
Radekvondracek
Jaternička
vn
Siroko
hadas (admin)
ralff
imbík
40 posters
Strana 11 z 20
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Tak by odešel stejně a my by jsme vypadli se Zlínem. To je fuk.
imbík- Posts : 3617
Škoda že se takhle neprojevil v zápasech se Vsetínem
Lázňator- Posts : 702
vn likes this post
A jak to vypadá s Patrikem Miškářem? „Patrik se po zranění Jakuba Lva dostal v play off do hry a své role se zhostil naprosto skvěle. Rozhodl několik zápasů, a i jeho herní projev byl velmi dobrý. V tuto chvíli probíhají jednání s jeho agentem a Jihlavou o možnosti působit v našem týmu i pro následující sezonu,“ líčí Kmoníček.
vn- Posts : 1856
Trojice ze Šumperka komplet potvrzena David Bartoš, Šimon Jelínek, Štěpán Dudycha, + do obrany Adam Dvořák z Českých Budějovic na try-out
ralff- Posts : 1547
Šimon mě taky napadl,i ten Machala,ale Adama už bych zpět netahal
MarkusHCD- Posts : 1924
FREDERIK and Siroko like this post
Za mě z hráčů, kteří končí jinde, Machala a Zeman do útoku, do obrany Szathmáry. Do obrany by byli super Holý a Kájínek, ale v ty moc nevěřím.
Excalibur- Posts : 638
imbík and miramare83 like this post
Klasika, mě teda neříká ani ten Bartoš nic zatím, takže já zatím odvařenej z jmen nejsem. Zatím největší potěšení je , že zůstal Čagy. Čekal jsem trošku víc, ale uvidíme. Zase přestupové období teprve začalo. Ale volných a zajímavých jmen bylo oznámeno na hokej. Cz hodně.
ralff and FREDERIK like this post
Pri vsi ucte k Dudychovi, my ted potrebujeme posilit hlavne rozdilovejma bekama. Nejsem si jistej, jestli nas vytrhne borec, kterej hral druhy housle u sestupujiciho tymu.
Siroko- Posts : 1206
"...Z loňského roku znám Štěpána Dudychu,“ odkázal Bartoš na další posilu, která přišla do Dukly ze Šumperka..." v článku na webu potvrzena i druhá posila že Šumperka Štěpán Dudycha
Jen poznámka ke zmínce o problémech Znojma na konci článku o Bartošovi.
Hejtman JMK Grolich na twitteru před pár dny: "Navrhnu, aby kraj po postupu @orliznojmo do 1. ligy finančně pomohl a zkusím přesvědčit i Znojmo, aby to udělali taky. Schůzku máme domluvenou na úterý. Když se v regionu jako Znojemsko podaří něco, na co můžou být lidi hrdí, neměli bychom to hned zaříznout jen kvůli penězům."
Nešlo o nic jiného...že by ZNOJMO nenastoupilo do Chance ligy netřeba se bát.
Hejtman JMK Grolich na twitteru před pár dny: "Navrhnu, aby kraj po postupu @orliznojmo do 1. ligy finančně pomohl a zkusím přesvědčit i Znojmo, aby to udělali taky. Schůzku máme domluvenou na úterý. Když se v regionu jako Znojemsko podaří něco, na co můžou být lidi hrdí, neměli bychom to hned zaříznout jen kvůli penězům."
Nešlo o nic jiného...že by ZNOJMO nenastoupilo do Chance ligy netřeba se bát.
Tak příchod Davida Bartoše potvrzen
miramare83 likes this post
Tak Bartos oficialne potvrzen. V clanku na webu Dukly je veta, ze poyrebujeme centry do prvnich dvou lajn. Z toho mi vychazi, ze se s Miskarem asi opravdu uz moc nepocita.
ralff napsal:Tak co, bude ohlášená nějaká posila? Trojice ze Šumperka? Nějaké překvapení?
Po půlnoci
AJET0- Posts : 279
Tak co, bude ohlášená nějaká posila? Trojice ze Šumperka? Nějaké překvapení?
https://m.youtube.com/watch?v=z9Nf4vNjCmc
Jinak doporučuju.
Jinak doporučuju.
Jo v tom se shodneme. Fotbal mě nebavil moc nikdy vlastně jsem sledoval jen výsledky Vysočiny a to ještě, aby spadla z nejvyšší soutěže. Teď ani nevím jak na tom jsou. Pravda je, že hokej taky není křišťálově čistý (viz Lojzovi slova před zvolením a současné kroky), ale co je moc to je moc. Dva zápasy po sobě hrát tak dlouho dokud nevyhraješ
Když je po sezoně. Tak off topic.
Jsem rád, že už přes 20 let na fotbal nechodím a obzvlášť ten český sleduju okrajově. Musí být výživné sledovat závěr kapr ligy. Majitel klubu zajde před týdny do šaten rozhodčích a ejhle tolik penalt za pár týdnů.
PS aby bylo jasno. Je mi jedno kdo uhraje přes penalty titul ve směšné lize mizerné úrovně.
Jsem rád, že už přes 20 let na fotbal nechodím a obzvlášť ten český sleduju okrajově. Musí být výživné sledovat závěr kapr ligy. Majitel klubu zajde před týdny do šaten rozhodčích a ejhle tolik penalt za pár týdnů.
PS aby bylo jasno. Je mi jedno kdo uhraje přes penalty titul ve směšné lize mizerné úrovně.
Jaternička- Posts : 1419
imbík, ralff and FREDERIK like this post
ralff napsal:AJET0 napsal:Věřil bych max Kajínkovi. Holý skončí někde v první čtyřce Zlín, Smetín, Poruba, Znojmo, nebo zahraničí
Do Zlína prej jde z Kolína Čáp.
O Čápa bych zájem neměl, podle mě už je za zenitem. Holý je mnohem lepší, Kajínek taky je solidní.
ralff likes this post
AJET0 napsal:Věřil bych max Kajínkovi. Holý skončí někde v první čtyřce Zlín, Smetín, Poruba, Znojmo, nebo zahraničí
Do Zlína prej jde z Kolína Čáp.
Věřil bych max Kajínkovi. Holý skončí někde v první čtyřce Zlín, Smetín, Poruba, Znojmo, nebo zahraničí
AJET0 napsal:Korkiakoski končí v Kolíně. V Litoměřicích konci Holý. Hlavně Holý by byl asi posila
A Kajinek ve Vsetine
MichalDJ- Posts : 1031
Korkiakoski končí v Kolíně. V Litoměřicích konci Holý. Hlavně Holý by byl asi posila
Diky Filipu Semanovi za duklacke casy:) Jak se zranil ze zacatku sezony, trochu me napadlo, jestli to nebude konec, bohuzel jo... Byl to vzdycky pracovity a poctivy hrac, ktery bojoval i bodoval.
miramare83- Posts : 1125
hadas (admin), imbík, vn, ralff, staříček, FREDERIK, Kelt and like this post
Mesto si evidentne spocitalo naklady v pripade delsiho odlozeni stavby a zjistili, ze se jim to vyplati.hadas (admin) napsal:Říkal jsem si, že když se shodnou všichni ze všech domů, tak to musí být "slušná'" nabídka od města...
https://www.obcasnik.eu/video-jihlava-chysta-milionove-kompenzace-pro-sousedy-z-tyrsovy-ulice/?fbclid=IwAR0ToXfBFpKHn2uD9yNuQ5vxX4JksjRZyo5nzjvLcptJV9WphDNlsBEPrz4
hadas (admin) and FREDERIK like this post
To sou normální sprostí vyděrači , prostě vychcaní Čecháčkové, ze svého do baráku určitě moc nedali a tohle se jim náramně hodilo, zadarmo přijít k lepšímu , chce se mi blejt.
staříček- Posts : 527
hadas (admin) and karel granát like this post
Říkal jsem si, že když se shodnou všichni ze všech domů, tak to musí být "slušná'" nabídka od města...
https://www.obcasnik.eu/video-jihlava-chysta-milionove-kompenzace-pro-sousedy-z-tyrsovy-ulice/?fbclid=IwAR0ToXfBFpKHn2uD9yNuQ5vxX4JksjRZyo5nzjvLcptJV9WphDNlsBEPrz4
Miškář má výstupní klauzuli, pokud o něj bude zájem v ELH tak nashledanou. Je otázka jestli je tam odstupné nebo hráčská náhrada. Otázka na BŠ by tedy měla být spíš takováto.
Siroko napsal:Filipe delujeme a at se dari!
Asi nejvice mi utkvel v pameti ten tvuj gol ze samostatneho uniku v prodlouzeni proti Pardubicim v te postupove barazi.
Me se vybavuje jeho gol proti Vitkovicim v televiznim utkani v EHL
Filipe delujeme a at se dari!
Asi nejvice mi utkvel v pameti ten tvuj gol ze samostatneho uniku v prodlouzeni proti Pardubicim v te postupove barazi.
ralff and MichalDJ like this post
imbík napsal:MichalDJ napsal:imbík napsal:Siroko napsal:Miskar: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/patrik-miskar-hokej-hradec.A230427_164936_hokej_ald
Odpověď BS do komentářů: Dobrý den, Patrik má smlouvu na další sezónu, počítám s tím, že bude plnit své závazky k Dukle.
Tak si vyber
Pokud prijde adekvatni nahrada, tak bych mu nebranil
Adekvátní náhrada Jako když jsme vyměnili práva Štindla za Březinu a on za rok řekl, že na to sere
tak muzeme verit ze se z toho poucili
MichalDJ napsal:imbík napsal:Siroko napsal:Miskar: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/patrik-miskar-hokej-hradec.A230427_164936_hokej_ald
Odpověď BS do komentářů: Dobrý den, Patrik má smlouvu na další sezónu, počítám s tím, že bude plnit své závazky k Dukle.
Tak si vyber
Adekvátní náhrada Jako když jsme vyměnili práva Štindla za Březinu a on za rok řekl, že na to sere
imbík napsal:Siroko napsal:Miskar: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/patrik-miskar-hokej-hradec.A230427_164936_hokej_ald
Tak si vyber
Siroko napsal:Miskar: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/patrik-miskar-hokej-hradec.A230427_164936_hokej_ald
Tak si vyber
Ty kráso, to je fakt masakr. Jestli se to postaví tak to bude zázrak.
Jsem rád, že se dohoda přiblížila, ale děsí mě, že tuhle i podobné stavby za miliardy, může ve finále zastavit kdekdo... A můžou za to blbě napsané zákony a dotace, kde se musí držet termíny, utratit peníze do nějakého data atd.. Hnus v tomhle státě
vn, ralff and DUKLIČKA like this post
Já myslím, že chceme víc. Bohužel je to o financích.imbík napsal:Já se nedivím já jen říkám, že tahle strategie klubu, klub nikam dál neposouvá. To není kritika to je konstatování. Prostě farma. Pak si musíme říct jestli nám to stačí. Nebo jestli chceme víc.
jajirk- Posts : 161
Jaternička- Posts : 1419
A ta připomínka na ty hráče že si tu udělají jméno a rychle jdou pryč za lepším- byli by pitomci kdyby tu zůstávali a tím ztratili minimálně další tři roky než se tu bude někdou pokoušet probojovat do ELH. Na to je sportovní život moc krátkej.
Lufa- Posts : 1312
Jaká farma ? Čí farma ? Ty máš dlouhodobě pocit že vedení tu strategii dělá blbě tak jak bys to nastavil ty kdybys byl na místě BŠ ?imbík napsal:Já se nedivím já jen říkám, že tahle strategie klubu, klub nikam dál neposouvá. To není kritika to je konstatování. Prostě farma. Pak si musíme říct jestli nám to stačí. Nebo jestli chceme víc.
Lufa- Posts : 1312
karel granát likes this post
Tak pecka.
Ale aby to zase nedopadlo nejak v tomto stylu:
https://m.youtube.com/watch?v=LuJ-6Drxtrs&pp=ygUYS3VsaXZ5IGJsZXNrIHNtZXJvcGxhdG55
DUKLIČKA likes this post
Taky jsem hledal ale asi není.hk napsal:Je někde online ta tiskovka se sousedama?
medaji- Posts : 25
J4u8- Posts : 21
vn, ralff, DUKLIČKA, Siroko and MichalDJ like this post
Já se nedivím já jen říkám, že tahle strategie klubu, klub nikam dál neposouvá. To není kritika to je konstatování. Prostě farma. Pak si musíme říct jestli nám to stačí. Nebo jestli chceme víc.
A divíš se, že jdou za lepším? Je to jejich práce. Navíc je vidět, že výběr hráčů je tu dobrý. Většinou kdo odešel se dobře prosadil jinde. Strejček, Jiras, Hrníčko, Jergl atdimbík napsal:Je to potom otázkou priorit a nějakých cílů no. Teď v tomhle hluchém období dejme tomu, ale do budoucna nás to nikam neposune. Viz Fronk Illés Říha atd.... Všichni tu dostali nějaký lesk na svoje jméno a rychle pryč.
jajirk- Posts : 161
MichalDJ likes this post
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Strana 11 z 20
Povolení tohoto fóra: