Diskuzní fórum
Strana 15 z 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
ondrej.n- Posts : 590
DUKLIČKA likes this post
Těžko se to dá ovšem tipovat, celý rok hráli chance ligu, takže nevíme, jakou mají kvalitu. Naopak Kladno umí odehrát dobré zápasy v rámci ELH. Mají i větší kvalitu.
Koukal jsem na rozhovor s Vorasem a souhlasím, že to čekání 40 dní je větší nevýhoda, než únava z play off.
Přesto všechno to vidím 4:2 pro Kladno
HCDTOM- Posts : 776
Siroko- Posts : 1206
Thoor93 napsal:Mě pobavila pasáž ze posilaj 12 hráčů kazdy rok do extraligy .a jak to bezvadně funguje .no když sem.před lety videl soupis "tech jejich hráču" co odešli vejš tak to byla dobrá sranda chlubit se Škarkem co tam odchatal asi 5 zapasu a dalšima hráčema co kdehrali minimum to opravdu je funkční projekt co si zaslouži od svazu 10 mega ročně
Nejen z Litomeric ale i z jinych klubu Chance ligy chodi hraci do EHL, ale nepotrebuji k tomu miliony ze svazovy kasy jak oni ani to nevytrubuji do novin
MichalDJ- Posts : 1031
Thoor93- Posts : 102
imbík, DUKLIČKA and Siroko like this post
hk napsal:https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/litomerice-pujcka-zastupitelstvo.A230413_210422_hok_1liga_rou
Zaujaly mě pasáže, že Kališníci mají uzavřené partnerství s extraligovým týmem a že nějaký druholigista má s nimi sjednáno předkupní právo na jejich licenci, kdyby se finanční trable opakovaly. Nedávno Sokolov avizoval, že výrazně pozmění spolupráci se Spartou, tak že by ona? A z druholigistů tipuju někoho z Moravy.
Kecá píčoviny. Výtisk - Marcel tam rozhodně nehrajou za 20 000 tisíc a když potřebujou tak si pujčí někoho z extraligy jako třeba Kolín. Nasrat a né 8,2 milionu na sezonu !
DUKLIČKA- Posts : 1624
Zaujaly mě pasáže, že Kališníci mají uzavřené partnerství s extraligovým týmem a že nějaký druholigista má s nimi sjednáno předkupní právo na jejich licenci, kdyby se finanční trable opakovaly. Nedávno Sokolov avizoval, že výrazně pozmění spolupráci se Spartou, tak že by ona? A z druholigistů tipuju někoho z Moravy.
hk- Posts : 98
Lufa- Posts : 1312
DUKLIČKA likes this post
ralff- Posts : 1547
miramare83 likes this post
Mas recht!imbík napsal:Nejradši bych jel fandit Zlínu do Kladna, ale pak si říkám. Podporovat a sledovat ty šmejdy, lepší se na to rok vykašlat
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
imbík- Posts : 3617
DUKLIČKA and miramare83 like this post
HCDTOM napsal:Siroko napsal:Taky me to zarazilo. Jak jsem nedavno videl ty zabery z hokeje Kralupy vs. Bilina, tak mi oproti tomu ta juniorka neprisla hokejove moc kvalitnejsi.HCDTOM napsal:Jaký máte názor na herní kvalitu juniorské soutěže? Nemyslím systém od trenérů, ale spíše individuální kvalitu hráčů(budoucnost českého hokeje) ? Já tam viděl odpověď, proč musí na MSJ hrát primárně kluci z Kanady a USA.
No, tak nějak...A i ty nájezdy, tam nebylo nic. Prostě tam podle mě chybí přesně to, co aktuálně český hokej trápí (určitá individuální šikovnost, kvalita střelby atd atd.) Tohle má být rok, možná dva od vstupu do seniorského hokeje.
V tomhle bohuzel souhlasim, vetsina tymu si myslim ze se v profi hokeji neuchyti
MichalDJ- Posts : 1031
Siroko napsal:Taky me to zarazilo. Jak jsem nedavno videl ty zabery z hokeje Kralupy vs. Bilina, tak mi oproti tomu ta juniorka neprisla hokejove moc kvalitnejsi.HCDTOM napsal:Jaký máte názor na herní kvalitu juniorské soutěže? Nemyslím systém od trenérů, ale spíše individuální kvalitu hráčů(budoucnost českého hokeje) ? Já tam viděl odpověď, proč musí na MSJ hrát primárně kluci z Kanady a USA.
No, tak nějak...A i ty nájezdy, tam nebylo nic. Prostě tam podle mě chybí přesně to, co aktuálně český hokej trápí (určitá individuální šikovnost, kvalita střelby atd atd.) Tohle má být rok, možná dva od vstupu do seniorského hokeje.
Taky me to zarazilo. Jak jsem nedavno videl ty zabery z hokeje Kralupy vs. Bilina, tak mi oproti tomu ta juniorka neprisla hokejove moc kvalitnejsi.HCDTOM napsal:Jaký máte názor na herní kvalitu juniorské soutěže? Nemyslím systém od trenérů, ale spíše individuální kvalitu hráčů(budoucnost českého hokeje) ? Já tam viděl odpověď, proč musí na MSJ hrát primárně kluci z Kanady a USA.
karel granát likes this post
Spis pochopili, ze jejich nabidka byla stejne az treti v poradi a stejne nema smysl na sebe nejak negativne upozornovat, kdyz si ted potrebujou napravovat reputaci.ralff napsal:Dohoda resp. akceptace Metrostavu vysvětlení podaných námitek, je velmi dobrá zpráva.
Tak ještě vyřešit sousedy...
Tak ještě vyřešit sousedy...
vn- Posts : 1857
Jaternička- Posts : 1419
MarkusHCD- Posts : 1924
miramare83- Posts : 1125
imbík and karel granát like this post
staříček- Posts : 527
Snad si to ti sousedi nevemou na triko..
Jaternička, MichalDJ and miramare83 like this post
HCDTOM, DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Jaternička napsal:Jinak zítra by měl být opět stream ze sedmého zápasu dostupný na YouTube kanálu Ocelářů.
Škoda, že 13:00. To je blbej čas. Ale v 17h se hraje ELH, tak asi taky proto.
Jaternička- Posts : 1419
staříček and miramare83 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
DUKLIČKA, Siroko, Lufa and miramare83 like this post
Deje. Ted se jedna se sousedama z Tolsteho ulice, aby se vyresily namitky kvuli demolici. Byla odeslana i reakce Metrostavu kvuli jeho namitce na vyberove rizeni. Pokud se podari vyresit vsechny namitky, tak by se snad mohli v lete zacit.DUKLIČKA napsal:Co ten stadion do prdele! Děje se něco nebo to pomalu umírá?
Siroko napsal:Tak samozrejme. Pro Zlin je jedina sance, zaskocit Kladno hned na zacatku, kdyz bude nerozehrany. Pak uz to pujde tezko.
Ostatne to bylo podobny s nama minulej rok. V tom prnim zapase jsme smazali dvoubrankovou ztratu a dostali se do vedeni. Kladno ale bohuzel brzy vyrovnalo a dokonce pak skorovalo v nasi presilovce a my prohrali. To bylo podle me zasadni zlom pro celou serii.
Vemte si tu nasi baraz s motorem v roce 2004. Tam jsme prvni zapas uhaluzili do prodlouzeni arozhodli pak v presilovce. Na Motor sedla deka a v dalsim zapase uz palil tutovky. Dal uz Dukle stacilo jen nadseni, hrat urputnou obranu a cekat na brejky. Jsem presvedcenej, ze pokud by se tehdy nepoavedl ten prvni zapas, tak postuo nakonec vubec dopadnout nemusel.
Souhlasím zrovna tak ale můžeme spekulovat jak by to dopadlo kdyby jsme o rok později vyhrály nájezdy v Budějovicích ve třetím zápase u nich. Kdyby no....
Ostatne to bylo podobny s nama minulej rok. V tom prnim zapase jsme smazali dvoubrankovou ztratu a dostali se do vedeni. Kladno ale bohuzel brzy vyrovnalo a dokonce pak skorovalo v nasi presilovce a my prohrali. To byl podle me zasadni zlom pro celou serii.
Vemte si tu nasi baraz s motorem v roce 2004. Tam jsme prvni zapas uhaluzili do prodlouzeni a rozhodlu pak v presilovce. Na Motor sedla deka a v dalsim zapase uz palil tutovky. Dal uz Dukle stacilo jen nadseni, hrat urputnou obranu a cekat na brejky. Jsem presvedcenej, ze pokud by se tehdy nepoavedl ten prvni zapas, tak postuo nakonec vubec dopadnout nemusel.
Naposledy upravil Siroko dne 11/4/2023, 09:44, celkově upraveno 1 krát
ralff napsal:Baráž bude letos hodně zajímavá. Zlín je pro Kladno nejhorší možný soupeř, přesto to pro Berany bude hodně těžká práce. Zlín je v podobné situaci, jako před pár lety Karlovy Vary, vědí, že pokud to neurvou bude je čekat další, ale spíš několik dalších sezon v Chance lize. To by měl být pro ně hnací motor.
Jen tak lehce jsem kouknul do diskuze Kladna a jedno z prvních tvrzení, co jsem si všimnul bylo: "Kvalita je jednoznačně na naší straně." Tohle přesvědčení bývá první známkou velkého průseru. Jednak je to obvykle spojené s podceněním soupeře, a jednak v baráži hraje velkou roli mentální rozpoložení týmů a obou stranách. Jsem zvědav co oba týmy předvedou. Zlínu bych přál návrat, na druhou stranu na cirkus Kladno zrovna zvědavý nejsem, ale ten návrat sem by si zasloužili.
Presne zanalyzovano:) Ja jeste doplnim muj pocit, ze kdyz to po 2 zapasech na Kladne bude 2:0, bude na 99% hotovo. Pokud ale u nich Zlin neco urve, bude to hodne zajimava serie. Myslim, ze jim moc sedet nebude, tymy ktere hraji hodne takticky, poctive odzadu, s kvalitnim brankarem, delaji KL problemy.
Lufa- Posts : 1312
Jen tak lehce jsem kouknul do diskuze Kladna a jedno z prvních tvrzení, co jsem si všimnul bylo: "Kvalita je jednoznačně na naší straně." Tohle přesvědčení bývá první známkou velkého průseru. Jednak je to obvykle spojené s podceněním soupeře, a jednak v baráži hraje velkou roli mentální rozpoložení týmů a obou stranách. Jsem zvědav co oba týmy předvedou. Zlínu bych přál návrat, na druhou stranu na cirkus Kladno zrovna zvědavý nejsem, ale ten návrat sem by si zasloužili.
Kuba and miramare83 like this post
hadas (admin) napsal:Junci dneska parádně. Urvat to ve středu by bylo famózní.
Díval jsem se na zápas Pardubice - Třinec a co tam předvedli rozhodčí, to je teda něco. Tolik jasných neodpískaných faulů jsem dlouho neviděl. Navíc často v důležitých momentech.
No a Zlín do baráže, tak doufám, že Kladnu pořádně zatopí.
No rád bych viděl jarina příští rok v Pejru
hadas (admin), karel granát, staříček and miramare83 like this post
Strana 15 z 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20