Diskuzní fórum
+36
Duklacek
Mazakis
kaner88
DUKLIČKA
Gronzi
J4u8
Venas
AJET0
jajirk
Raddy007
Thoor93
olin
pegy18
krap
FREDERIK
Kelt
medaji
staříček
Lázňator
Excalibur
karel granát
MarkusHCD
HCDTOM
hk
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
maggycc
Radekvondracek
Jaternička
vn
Siroko
hadas (admin)
ralff
imbík
40 posters
Strana 7 z 20
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
AJET0 napsal:Kopačky prej mají podepsat nového sponzora za 10 mega ročně. Ví někdo něco víc?
Rudy
J4u8- Posts : 21
. Klid,Jirko,po vzoru odchovanců vhodně doplníme v srpnu a někoho pod sebe určitě dostaneme. Přinejhorším v rámci kompenzace angažujeme Klímu a spol.,aby u nás zvýšili konkurenci(odseděli distanc)Kelt napsal:Tak pánové, po odchodu Miškáře máme nejslabší kádr ze všech týmů. Bude to boj o přežití.
Já vím, že su pesimista, ale kdyžtak uveďte, kdo je podle vás slabší.
To jsme to dopracovali. Jaktože my nedokážem sehnat takovýho sponzora jako kopačky. Než se postaví bouda, jestli se postaví, tak může bejt po Dukle nebo budem průměrnej druholigovej tým.
MarkusHCD- Posts : 1924
Tvl Kelte, už jsem si docela zvyknul že tu stresuješ celkem pravidelně rok co rok už od srpna a po dvou porážkách pasuješ Duklu na sestup. Ale začínat tu hysterčit už v květnu ?? To už je docela úchylkaKelt napsal:Tak pánové, po odchodu Miškáře máme nejslabší kádr ze všech týmů. Bude to boj o přežití.
To jsme to dopracovali. Jaktože my nedokážem sehnat takovýho sponzora jako kopačky. Než se postaví bouda, jestli se postaví, tak může bejt po Dukle nebo budem průměrnej druholigovej tým.
Lufa- Posts : 1312
karel granát, ralff and jajirk like this post
Tak treba Znojmo. Ted maji na soupisce 2 obrance a ctyri utocniky. Minimalne bychom je utahali.Kelt napsal:Tak pánové, po odchodu Miškáře máme nejslabší kádr ze všech týmů. Bude to boj o přežití.
Siroko- Posts : 1206
jajirk likes this post
Tak pánové, po odchodu Miškáře máme nejslabší kádr ze všech týmů. Bude to boj o přežití.
Kelt- Posts : 384
A co je zajimavy, ze odchod Miskare se definitivne upekl az dnes. Je nahoda, ze se tak stalo po vcerejsim zprave o dopingu tri hracu Hradce? Podle me je docela pravdepodobny, ze na zaklade okolnosti Hradec pristoupil na nase podminky. Je to ale ciste ma spekulace.
Běžně pokud se nejedná o výměnu hráčů se neuvádí za kolik byl hráč prodán, takže nevím jakých informací co z toho klub bude mít se dožadujete?
Jaternička- Posts : 1419
Siroko napsal:Nejaka nahrada bude. Pokud to Hradec vykompenzoval financne, tak se bude hledat proste jinde. Kazdopadne prvniho centra potrebujeme. Je cas, on klidne muze prijit az v srpnu.
Za me bych radeji videl nejakou posilu do obrany, ta mi zatim prijde hodne slaba
MichalDJ- Posts : 1031
Nejaka nahrada bude. Pokud to Hradec vykompenzoval financne, tak se bude hledat proste jinde. Kazdopadne prvniho centra potrebujeme. Je cas, on klidne muze prijit az v srpnu.
karel granát likes this post
FREDERIK napsal:S nad nepočítáš s adekvátní náhradou? Znáš přeci naši fylozofii-Všem pomáhat a nic za to nechtít.MichalDJ napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14053&fbclid=IwAR1r7TcTLFB-kXYJ8THPdFESonVk-yn69mou8jew1QDYkKplRPQ2Ld_CD10
Nejak se tam nepise o nejake nahrade
No nepocital jsem ale v koutku duse jsem doufal
FREDERIK likes this post
S nad nepočítáš s adekvátní náhradou? Znáš přeci naši fylozofii-Všem pomáhat a nic za to nechtít.MichalDJ napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14053&fbclid=IwAR1r7TcTLFB-kXYJ8THPdFESonVk-yn69mou8jew1QDYkKplRPQ2Ld_CD10
FREDERIK- Posts : 237
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14053&fbclid=IwAR1r7TcTLFB-kXYJ8THPdFESonVk-yn69mou8jew1QDYkKplRPQ2Ld_CD10
.Doufám,že po době ten Taxis zase zahrabou
Co jim vypadnul starej Vaculík s PSJ a uměla založenýma spolkama pro sponzoring, tak mám takový pocit že Vysočina přežívala s pár milionama ( 10-15 )AJET0 napsal:Lufa napsal:Fotbal je na peníze ještě větší studna než hokej takže si myslím, že těch 10-20 mega bude dobrý tak akorát na slušnej střed druhý ligy.AJET0 napsal:hadas (admin) napsal:AJET0 napsal:Kopačky prej mají podepsat nového sponzora za 10 mega ročně. Ví někdo něco víc?
Ono by to mohlo být spíš mezi 15 a 20, ale uvidíme. Já mám celkem dobré info, ale nikam to psát nebudu to se nedělá.
No tak kéž by to dopadlo a byl by aspoň jeden top sport v Jihlavě.
10-20 mega = jasná 1. Liga. Můj názor. Např Dukla dostala za rok od sponzora tipuju Max od Ježka a 2. Nejvíc tak 1,2. Takže pokud se to kopačkám podaří tak to bude bomba.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bohati-a-chudi-v-ceske-fotbalove-lize-kolik-kluby-utraceji-a-za-co-83535
Nejchudší kluby ve fotbalové sezóně 2019/2020 měly kolem 45 milionů. Takže těžko říct, kolik dělá ten zbytek rozpočtu, pokud by se tenhle generální sponzor povedl a kolik jsou ty rozpočty teď...
Lufa napsal:Fotbal je na peníze ještě větší studna než hokej takže si myslím, že těch 10-20 mega bude dobrý tak akorát na slušnej střed druhý ligy.AJET0 napsal:hadas (admin) napsal:AJET0 napsal:Kopačky prej mají podepsat nového sponzora za 10 mega ročně. Ví někdo něco víc?
Ono by to mohlo být spíš mezi 15 a 20, ale uvidíme. Já mám celkem dobré info, ale nikam to psát nebudu to se nedělá.
10-20 mega = jasná 1. Liga. Můj názor. Např Dukla dostala za rok od sponzora tipuju Max od Ježka a 2. Nejvíc tak 1,2. Takže pokud se to kopačkám podaří tak to bude bomba.
AJET0- Posts : 279
Fotbal je na peníze ještě větší studna než hokej takže si myslím, že těch 10-20 mega bude dobrý tak akorát na slušnej střed druhý ligy.AJET0 napsal:hadas (admin) napsal:AJET0 napsal:Kopačky prej mají podepsat nového sponzora za 10 mega ročně. Ví někdo něco víc?
Raddy007 napsal:AJET0 napsal:Kopačky prej mají podepsat nového sponzora za 10 mega ročně. Ví někdo něco víc?
Slyšel jsem o jedné jihlavské firmě
Já o nadnárodní co tu píše Haďas
hadas (admin) napsal:AJET0 napsal:Kopačky prej mají podepsat nového sponzora za 10 mega ročně. Ví někdo něco víc?
AJET0 napsal:Kopačky prej mají podepsat nového sponzora za 10 mega ročně. Ví někdo něco víc?
Slyšel jsem o jedné jihlavské firmě
Raddy007- Posts : 108
Kopačky prej mají podepsat nového sponzora za 10 mega ročně. Ví někdo něco víc?
Drobné srovnání Něměcka a ČR za posledních 10 let:
DEL liga, která v očích našinců je jen pro posměch a zdejší hokej oproti vychvalované ELH vyprodukuje za 10 let 2 stříbrné medaile (MS a OH)
oproti jednomu bronzu( díky Pastrňákovi).
To srovnání je naprosto tristní.
DEL liga, která v očích našinců je jen pro posměch a zdejší hokej oproti vychvalované ELH vyprodukuje za 10 let 2 stříbrné medaile (MS a OH)
oproti jednomu bronzu( díky Pastrňákovi).
To srovnání je naprosto tristní.
FREDERIK likes this post
Tak jsem si teď otevřel fb a nechce se mi tomu ani věřit, takovej borec. Moc smutný. RIP Koudy
Radekvondracek- Posts : 44
Tak mi právě volal kolega z bývalý práce z Jihlavy, a pánové, odešel do nebe velkej Duklák, ročník 89... Bude mi smutno že už ho nikdy neuvidím v kotli... Stálice kotle!!! Musíme ho uctít choreem první domácí mač. Díky Lukáši za tvoje dukláctví.
pegy18- Posts : 385
Jaternička napsal:To mi nepřijde moc dobrý tah. Stačí rozhodčí idiot a máš po zápase
No právě...
ralff- Posts : 1547
To mi nepřijde moc dobrý tah. Stačí rozhodčí idiot a máš po zápase
DUKLIČKA likes this post
No s (ne)kvalitou presilovek Dukly bychom na tom pekne tratili.ralff napsal:Z twitteru Zaruby:
"Nová pravidla hokejové Ligy mistrů
24 klubů místo 32
6 různých soupeřů
využití přesilovky neznamená její konec
gól ve výhodě neruší signalizovaný trest
přesilovku naopak končí gól v oslabení
Zajímavé úpravy ve prospěch útočného hokeje."
Ty úpravy pro přesilovky bych hned zavedl v domácích ligach. Otázka je, co by z toho nakonec vylezlo v konfrontaci s kvalitou rozhodčích tady v Chance lize
Z twitteru Zaruby:
24 klubů místo 32
6 různých soupeřů
Ty úpravy pro přesilovky bych hned zavedl v domácích ligach. Otázka je, co by z toho nakonec vylezlo v konfrontaci s kvalitou rozhodčích tady v Chance lize
24 klubů místo 32
6 různých soupeřů
hadas (admin) napsal:Tak Lotyšsko, to byl fičák. Atmosféra parádní, absolutní nasazení a Švédi jedou domů. Klobouček před nimi.
BTW: Fronk do Prostějova, zajímavé...
Lotyši názorně předvedli jako to vypadá, když se řekně, že celý tým ryl držkou v ledu. Naprosto zaslouženě.
hadas (admin) likes this post
To nadšení všech Lotyšů za to stojí. Kéž by uhráli medaili. Oproti naš aspoň stíhali v pohybu
imbík- Posts : 3617
Tak Lotyšsko, to byl fičák. Atmosféra parádní, absolutní nasazení a Švédi jedou domů. Klobouček před nimi.
ralff napsal:Ten tým neměl ani fyzickou ani psychickou sílu...působili unaveně, hra úplně bez náboje. Šampionát blbec, od začátku problémy...omluvenky, zranění, smolný góly...
Snad příští rok, když budeme doma, bude větší ochota reprezentovat, a budeme se víc rvát.
Jinak silní Švýcaři též konec.
Prej budouci mistri sveta psali 4-5 dni zpatky
DUKLIČKA- Posts : 1624
USA s prstem v nose. Nemá cenu řešit, to bylo jasný. Ale Švýcarsko mě překvapilo. Němci dost dobře.
Za mě je tenhle systém jednoho zápasu prostě na hovno. Dal bych to aspoň dvouzápasově jako ve fotbale v LM
Za mě je tenhle systém jednoho zápasu prostě na hovno. Dal bych to aspoň dvouzápasově jako ve fotbale v LM
ralff likes this post
Ten tým neměl ani fyzickou ani psychickou sílu...působili unaveně, hra úplně bez náboje. Šampionát blbec, od začátku problémy...omluvenky, zranění, smolný góly...
Snad příští rok, když budeme doma, bude větší ochota reprezentovat, a budeme se víc rvát.
Zvykejme si že proti top týmům nefandíme abysme vyhráli, ale abysme nedostali bůra. Nejhorší na tom je to, že je to pravda.
FREDERIK likes this post
3:0 to je konečná a hlavně v buly a vůbec ve vzájemných soubojích hrůza
Je to tak. Ta prvni tretina byla strasidelna. Tam byl rozdil jedny ligy. Predevsim v rychlosti.DUKLIČKA napsal:Ta repre asi na vic nemá bohužel.
FREDERIK likes this post
No on mozna taky bude, jenom ne v nasich barvach…FREDERIK napsal:Ano škoda, to by byl útokmiramare83 napsal:Z Prostejova se stava byvala Dukla. Jiranek, Illes, Fronk... Skoda...
FREDERIK likes this post
Ano škoda, to by byl útokmiramare83 napsal:Z Prostejova se stava byvala Dukla. Jiranek, Illes, Fronk... Skoda...
Z Prostejova se stava byvala Dukla. Jiranek, Illes, Fronk... Skoda...
miramare83- Posts : 1126
AJET0 napsal:imbík napsal:AJET0 napsal:Já myslel někoho jiného
Vrábela?
Je to hotový?
To jako vazne?
imbík napsal:AJET0 napsal:Já myslel někoho jiného
Vrábela?
Je to hotový?
. Věřím,máme to ve svých rukou,ale s Jinochem na střeše kabiny s mobilem u ucha bych byl klidnějšíDUKLIČKA napsal:Ty Jihlavský kopáči si teda zahrávají.
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Strana 7 z 20
Povolení tohoto fóra: