Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík- Posts : 3617
vn and MarkusHCD like this post
Je to tak. Klub proste najel na politiku, ze spis dava hracum volnost. Opravdu nema cenu tady drzet hrace, kterej je hlavou jinde. Na druhou stranu to zase prinasi to pozitivum, ze tady treba podepisou hraci, co by za stejnech financnich podminek treba jinde nepodepsali.ralff napsal:imbík napsal:AJET0 napsal:imbík napsal:AJET0 napsal:Menša by se měl 2 roky vyhrát v Jihlavě a až pak zkoušet extraligu.
Naprostý souhlas. Letos se tou Extraligou strašně zasekl v růstu. Mluvil jsem na toto téma i s Vrábelem na té besedě. Měl stejný názor a pohled jak píšeš, ale zároveň mu slíbili, že v případě zájmu mu v ELH nebudou bránit takže chtěli dostát slovu.
Jasně ale kde je ta koncepce? Koncepce je slovo které používali rádi v FC Vysočina a jak dopadli. Přece ten kluk by měl být rád že dostal šanci v áčku ve 2. lajně a chtít taky hrát za A tým. Víte jak to dopadne? V Olomouci to s ním půjde pořád k horšímu tak ho v listopadu pošlou k nám. Jemu bude 3 měsíce trvat než si začne znova věřit a to v to spíš ještě doufám.
Za mě je to managersky špatně z naší strany. Přece pokud mu dali šanci tak ale s tím že jim hned nefrnkne což se právě stalo. Doufám že to Vrábel chytne za správný konec a tohle se už dít nebude. How
Já to vidím stejně. Ale to se vracíme k tomu, že BŠ je moc hodný manažer. A Vrabel je asi podřízený. Proto nevěřím, že i když BŠ v odpovědích tvrdí, že Miškář tu bude, že si ho vydupem, aby tady příští rok hrál. Proto říkám a tvrdím pořád, že dokud se v tomhle ohledu nic nestane, budeme hrát jen Chane ligu, možná dobře a nahoře, ale navíc to nebude. Taková trošku lepší farma.
Souhlasím. Na druhou stranu je potřeba, aby ti hráči tady chtěli hrát. Pokud se Menšík nebo Miškář budou vidět někde jinde a my si vydupeme, že musí hrát tady, tak se to dřív nebo později projeví na jejich výkonu tady. Pokud nemáme ekonomickou sílu je tady udržet, je potřeba k tomu přistupovat s rozumem, jinak se to může otočit proti nám.
Siroko- Posts : 1206
jajirk likes this post
Smlouvu má sice u nás, ale myslím, že nás někdo přeplatí, nebo nám dá náhradu.
A podle mě si svými výkony o šanci hrát EL řekl dost výrazně.
jajirk- Posts : 161
imbík napsal:AJET0 napsal:imbík napsal:AJET0 napsal:Menša by se měl 2 roky vyhrát v Jihlavě a až pak zkoušet extraligu.
Naprostý souhlas. Letos se tou Extraligou strašně zasekl v růstu. Mluvil jsem na toto téma i s Vrábelem na té besedě. Měl stejný názor a pohled jak píšeš, ale zároveň mu slíbili, že v případě zájmu mu v ELH nebudou bránit takže chtěli dostát slovu.
Jasně ale kde je ta koncepce? Koncepce je slovo které používali rádi v FC Vysočina a jak dopadli. Přece ten kluk by měl být rád že dostal šanci v áčku ve 2. lajně a chtít taky hrát za A tým. Víte jak to dopadne? V Olomouci to s ním půjde pořád k horšímu tak ho v listopadu pošlou k nám. Jemu bude 3 měsíce trvat než si začne znova věřit a to v to spíš ještě doufám.
Za mě je to managersky špatně z naší strany. Přece pokud mu dali šanci tak ale s tím že jim hned nefrnkne což se právě stalo. Doufám že to Vrábel chytne za správný konec a tohle se už dít nebude. How
Já to vidím stejně. Ale to se vracíme k tomu, že BŠ je moc hodný manažer. A Vrabel je asi podřízený. Proto nevěřím, že i když BŠ v odpovědích tvrdí, že Miškář tu bude, že si ho vydupem, aby tady příští rok hrál. Proto říkám a tvrdím pořád, že dokud se v tomhle ohledu nic nestane, budeme hrát jen Chane ligu, možná dobře a nahoře, ale navíc to nebude. Taková trošku lepší farma.
Souhlasím. Na druhou stranu je potřeba, aby ti hráči tady chtěli hrát. Pokud se Menšík nebo Miškář budou vidět někde jinde a my si vydupeme, že musí hrát tady, tak se to dřív nebo později projeví na jejich výkonu tady. Pokud nemáme ekonomickou sílu je tady udržet, je potřeba k tomu přistupovat s rozumem, jinak se to může otočit proti nám.
ralff- Posts : 1547
AJET0 napsal:imbík napsal:AJET0 napsal:Menša by se měl 2 roky vyhrát v Jihlavě a až pak zkoušet extraligu.
HOKEJOVÍ ORLI MAJÍ NAŠI PODPORU
Přátelé, jak už možná víte, na pondělním zastupitelstvu jsme schválili finanční podporu znojemským hokejistům HC Aptec Orli Znojmo, a to ve výši 4 000 000 korun. To ale není všechno.
Schválili jsme také odpuštění nájmu za ledovou plochu, zázemí pro hokejisty, prodejní prostory a prostory pro reklamu. To vše v hodnotě dalších téměř 3 000 000 korun.
Na tomto místě musím říct, že hokejoví Orli mají jednoznačně podporu města. Náš jednoznačný a dlouhodobý zájem je hokej ve Znojmě podporovat a rozvíjet.
Já sama se počítám mezi fanoušky. Proto vám chci říct: "JSME NA JEDNÉ LODI"!
Pokud jde o postup Orlů do první ligy, mám z toho úspěchu radost stejně jako vy. Kluci to dokázali a vybojovali to za nás.
Pojďme proto prosím ŘEŠIT VĚCI SPOLEČNĚ.
S rozumem, bez útoků, bez obviňování.
Město Znojmo pro letošek rozdělilo sportovním klubům téměř 18 500 000 korun. Ve Znojmě existuje 28 různých sportů, desítky sportovních klubů, spolků, organizátorů sportovních akcí, nadšenců. Ti všichni si zaslouží maximální podporu, pokud to jen trochu jde.
Máme tu také celou řadu obětavých trenérů a vedoucích sportovních kroužků, kteří svou práci dělají často zdarma nebo za minimální odměny. Mysleme na to. Mysleme na ně.
I proto jsme si dali za cíl, že budeme mnohem více podporovat mládežnický sport. I proto jsme navýšili letošní příspěvek hokejové mládeži. A nejen jim! Zvlášť v současné komplikované ekonomické situaci to cítíme jako povinnost.
CO TEĎ BUDE?
SETKÁNÍ S VEDENÍM ORLŮ
Ještě tento víkend se sejdu s vedením Orlů. Postup do první ligy je velká věc, takže s nimi chci probrat jejich představu o fungování v první lize. Chci také znát jejich finanční výhled. A jak už jsem řekla v pondělí na zastupitelstvu, pokud se bude finanční situace města vyvíjet příznivě, můžeme se bavit o další podpoře.
SETKÁNÍ S FANOUŠKY
Ráda se sejdu také s vámi, s fanoušky. Zejména se chci potkat s představiteli fanklubu Fan club Znojemských orlů - Znojmáci . Rozhodně mě zajímá, jak to vidí, a rozhodně s nimi chci postoj města probrat. Diskuse přes sociální sítě plodí často nedorozumění a není nad to se potkat osobně. Budu vás informovat.
SETKÁNÍ SE SPONZORY
Město není jediným podporovatelem Orlů. Za znojemským hokejem stojí řada sponzorů z řad firem. Myslím, že právě oni drží dlouhodobě znojemský hokej nad vodou. Jsem za to ráda. Chci se s nimi bavit o jejich pohledu a o možnostech podpory znojemského hokeje do budoucna. Snad najdeme společnou řeč a něco vymyslíme.
SETKÁNÍ S HEJTMANEM
Pokud vše dobře dopadne, čeká nás jako vedení města společné jednání s vedením klubu u pana hejtmana Grolicha. Jsem ráda, že je kraj společnému jednání otevřený.
Samozřejmě vás budu o všech krocích informovat. Budu ráda, když mi napíšete svůj názor.
vn napsal:Je to dneska?Jaternička napsal:To jsem zvědav jak dnes dopadne setkání lidu blokujících výstavbu a vedení města.
Ano dnes večer
https://www.jihlava.cz/verejna-tiskova-konference-k-jednani-s-obyvateli-tyrsovy-ulice/d-558968/p1=142516
Tiskovka je zítra
Jaternička- Posts : 1419
vn likes this post
Je to dneska?Jaternička napsal:To jsem zvědav jak dnes dopadne setkání lidu blokujících výstavbu a vedení města.
vn- Posts : 1857
miramare83- Posts : 1126
ralff, Siroko and jajirk like this post
imbík napsal:AJET0 napsal:Menša by se měl 2 roky vyhrát v Jihlavě a až pak zkoušet extraligu.
AJET0- Posts : 279
FREDERIK and MichalDJ like this post
AJET0 napsal:Menša by se měl 2 roky vyhrát v Jihlavě a až pak zkoušet extraligu.
miramare83 likes this post
Snad nám v případě potřeby Matouš pomůže.
Lufa- Posts : 1312
karel granát and FREDERIK like this post
Majitel investuje x milionu do hráčů atd a v případě postupu je vše závislé na penězích z města?
Tomu říkám plán
ralff and FREDERIK like this post
. Na Znojmo jsem se těšil,snad to tam dopadne,lepší Orel než Kozelralff napsal:Podle mne je to nesmysl... a pokud ne, tak je to velká neschopnost majitele klubu.
Ještě včera tam kdosi na facebooku tvrdil, že k nim jde Haman.
edit:
Tak asi jo: https://www.hokej.cz/sok-znojmo-bez-chance-ligy-situace-je-pry-vazna/5073471
MarkusHCD- Posts : 1924
AJET0 napsal:Ty vole to je tak napínavý s tím Znojmem
Kdyby aspoň neuvedl že je to kvůli 1 mega, ale takhle je jasné o co jde
Snaží se vytřískat z města co nejvíc...
Kdyby aspoň neuvedl že je to kvůli 1 mega, ale takhle je jasné o co jde
ralff likes this post
Ještě včera tam kdosi na facebooku tvrdil, že k nim jde Haman.
edit:
Tak asi jo: https://www.hokej.cz/sok-znojmo-bez-chance-ligy-situace-je-pry-vazna/5073471
staříček- Posts : 527
???
J4u8- Posts : 21
Toho Jelinka si pamatuju, kdyz hral proti nam pred dvema lety za Kladno. Hodil nam tam vystavni gol. Jsem si tehdy rikal, ze je klucina dobrej. Tak snad se bude jeste zlepsovat.MichalDJ napsal:Koukam ze z clanku na webu uz vymazali posily ktere se k tymu pripojili, vsichni hrali loni za Sumperk, Stepan Dudycha, Simon Jelinek a David Bartos. Slavnostne to asi bude oznameno v pondeli...
No hlavně pan doktor Havránek kterej je prej nehlasitější námitkář chodící fandi v DUKLÁCKÝM dresu na stadion a pan advokát Homolka kterému hraje mladej v žácích. To jsou paradoxy.
DUKLIČKA- Posts : 1624
MichalDJ- Posts : 1031
vn and ralff like this post
medaji- Posts : 25
A vsemu rozumi…staříček napsal:Já bych jim ty okna naoko vyměnil a pak bych jim poslal fakturu Za komančů by se s nima nikdo nebavil a když se stavěl zimák to jim to nevadilo , to je ta slavná demokracie , kdo má do zadku díru tak do všeho kecá .
staříček- Posts : 527
MichalDJ likes this post
ralff, FREDERIK and hk like this post
AJET0 napsal:To jsou fakt pěkný ku.vy .... Nový okna a dalšího? Světelný smog? Ať si koupí rolety! Přijde mi že se z toho snaží vytřískat co se dá.
Stížnosti a problémy byly i před stavbou malého zimáčku. Vyřešilo se to tenkrát, vyřeší se to i teď
DUKLIČKA likes this post
"
*** ODCHOVANEC ORLŮ DAVID BARTOŠ ZAHÁJIL PŘÍPRAVU NA NOVOU SEZONU S
HC Dukla Jihlava ***
Do Jihlavy míří člen stříbrného kádru Znojma z win2day ICE Hockey League ze sestupujícího Šumperku."
Venas- Posts : 1
miramare83 likes this post
Fakt vám moc děkuju, že ničíte můj sen, že Dukla bude hrát v nový hale Extraligu.
Kelt- Posts : 384
karel granát and MichalDJ like this post
hadas (admin) and karel granát like this post
Zatloukl bych jim na tu dobu okna a byl by klid. To je tak, když Vám do takové stavby může hodit vidle kdejakej jouda. Podle toho to v tomhle státě se stavbou všeho možného vypadá, jak to vypadá. Když se do toho přidá byrokracie a korupce, tak jsme na úrovni banánové republiky...
HCDTOM napsal:imbík napsal:Tak zrovna Menšík, ale nikde žádnou kvalitu nepředvedl. Sice začal v Olomouci dobře, ale končil jako 4 centr s časem kolem pěti minut. A když hrál v Dukle letos tak nic moc. Loňskou sezónu měl určitě lepší. Čagy těží z jeho extermního trénování a dbání na životosprávu. Proto dokáže držet krok i s ELH hráči, proto v Budějovicích nechápali jak takový hráč může hrát roky jen první ligu. A Miškarovi sedlo play off v Hradci, ale jinak? Taky žádná extratřída..... Rozdíl mezi ElH a Chance ligou je. Přesto věřím, že ne takový jako ukázala letošní baráž. Zlín se tam dostal jen díky tomu, že neměl lepšího soupeře.
Jak to myslíš, že neměl lepšího soupeře? Play off: Poruba, Třebíč a Vsetín- Tedy první tři týmy tabulky. Takže to nejlepší, co liga nabízí. Ano, baráž byla odrazem téhle ligy. Nemá cenu hledat výmluvy a na lize zapracovat...
Aktuálně je ELH sestavená nejlíp, jak to jde. Upřímně, tam nikdo nechybí. Jak sportovně, tak marketingově. Opravdu nemám pocit, že by nějaký prohození někoho za někoho byl k prospěchu českého hokeje a její nejvyšší ligy. Vemte si Kladno. Ano, jsou poslední, ale hráli naprosto důstojnou roli a je to nejvíce navštěvovaný tým, jako hosté. To jsou peníze z lístků, takže i konkurenční týmy z toho mají prospěch. Nevím, je to do diskuse, myslím si prostě, že teď je ELH nejlíp, jak to jde no. Jedním slovem dodávám, že mi to radost nedělá, ale ferově si to asi umím přiznat
Souhlas, Kladno by si letos vytřelo prdel v baráži s jakýmkoliv týmem z Chl 4:0. O Č.Budějovicích si to ale nemyslím.
Lufa- Posts : 1312
https://www.obcasnik.eu/kraj-vysocina-posle-jihlave-penize-na-multifunkcni-halu/
V clanku je uvedena skutecnost,ze schvaleni je i uz od EU, coz bylo taky jedno z ohrozeni.
Ted uz jen ti sousedi…
vn, FREDERIK and MichalDJ like this post
imbík napsal:Tak zrovna Menšík, ale nikde žádnou kvalitu nepředvedl. Sice začal v Olomouci dobře, ale končil jako 4 centr s časem kolem pěti minut. A když hrál v Dukle letos tak nic moc. Loňskou sezónu měl určitě lepší. Čagy těží z jeho extermního trénování a dbání na životosprávu. Proto dokáže držet krok i s ELH hráči, proto v Budějovicích nechápali jak takový hráč může hrát roky jen první ligu. A Miškarovi sedlo play off v Hradci, ale jinak? Taky žádná extratřída..... Rozdíl mezi ElH a Chance ligou je. Přesto věřím, že ne takový jako ukázala letošní baráž. Zlín se tam dostal jen díky tomu, že neměl lepšího soupeře.
Jak to myslíš, že neměl lepšího soupeře? Play off: Poruba, Třebíč a Vsetín- Tedy první tři týmy tabulky. Takže to nejlepší, co liga nabízí. Ano, baráž byla odrazem téhle ligy. Nemá cenu hledat výmluvy a na lize zapracovat...
Aktuálně je ELH sestavená nejlíp, jak to jde. Upřímně, tam nikdo nechybí. Jak sportovně, tak marketingově. Opravdu nemám pocit, že by nějaký prohození někoho za někoho byl k prospěchu českého hokeje a její nejvyšší ligy. Vemte si Kladno. Ano, jsou poslední, ale hráli naprosto důstojnou roli a je to nejvíce navštěvovaný tým, jako hosté. To jsou peníze z lístků, takže i konkurenční týmy z toho mají prospěch. Nevím, je to do diskuse, myslím si prostě, že teď je ELH nejlíp, jak to jde no. Jedním slovem dodávám, že mi to radost nedělá, ale ferově si to asi umím přiznat
HCDTOM- Posts : 776
ralff, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
Naopak jsem rád za Kočího, občas mi sice zvýšil tepovku nepovedenou přihrávkou, ale zase si dovoloval drzý kličky, který když vyšly, tak ústily v zajímavé šance. A bojovník v podobě Pořízka se vždycky hodí.
hk- Posts : 98
karel granát, ralff and FREDERIK like this post
vn napsal:Tak Křehlík a Tecl pokračují, to za mě je absolutně blbě a nemám z toho dobrý pocit, že zas chceme stavět na takových hráčích…
Tecl, Křehlik, Dvořák... ti budou asi na hranici sestavy na střídave starty do Brodu...
Dobře je, že po dlouhé době jsme udrželi většinu týmu. Uvidíme jak budou vypadat příchody.
Pokud se ma udelat rez na zaklade vykonu a statistik, tak je odchod Judy asi dobre.
U Hamana to je horsi, tam se proste musi najit adekvatni nahrada.
ralff and FREDERIK like this post
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=14014
vn, ralff and Duklacek like this post
Sám sobě si v druhé větě odporuješ Že se hráč mezi lepšími spoluhráči vytáhne a mezi horšímu zapadne není argument o kvalitě soutěží. Mám pocit, že si Extraligu dlouho nevidělkarel granát napsal:Gottwaldov bohužel znevážil kvalitu naší ligy. Kvalita EL je nepochybně vyšší, ale dovolím si tvrdit, že laik na první dobrou (mimo diváckou kulisu)
nemůže soutěže rozlišit. Argumentuji alternováním hráčů mezi soutěžemi, u nás konkrétně Čagy a Myškář na jedné straně a při vší úctě a obdivu
Menša u nás pouze 3. centr. Tak a do mě!
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20