Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+34
olin
krap
Raddy007
ondrej.n
hk
karel granát
Laďa
Excalibur
FREDERIK
hadas (admin)
MarkusHCD
Hhs23
Lázňator
Siroko
Veny
DUKLIČKA
Kolja
imbík
jajirk
Kelt
tomassinho
HCDTOM
MichalDJ
mjrkk
Mazakis
staříček
Duklacek
vn
ralff
miramare83
Radekvondracek
Jaternička
pegy18
Lufa
38 posters

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Siroko 26/11/2022, 14:32

Pravda.
No minimalne musi vzit jako pozitivum, ze dojizdeni z Budejek do Pejru je precejom o necem jinym nez do Litek.

Siroko

karel granát and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/11/2022, 14:24

Hhs23 napsal:Já mám spíš obavy jak tenhle rozmazlenej namyšlenej protekcni fracek vezme návrat do klubu na kterej dost po svém odchodu nakydal....
Přesně tak. Jak se na Grand Finále prochazel po stadionu trapně v motorácký bundě.
Snad bude hrabat pro tým

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 26/11/2022, 14:00

Já mám spíš obavy jak tenhle rozmazlenej namyšlenej protekcni fracek vezme návrat do klubu na kterej dost po svém odchodu nakydal....

Hhs23

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 26/11/2022, 12:43

V Litkach za 14 zapasu mel 5+6. To uz je celkem slusny.

Siroko

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 26/11/2022, 12:26

Je to "novej" hrac, jestli je to i posila se teprv ukaze. Cagy to neni. Je snad ale o neco lepsi nez kdyz od nas odchazel.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/11/2022, 11:40

Já říkal že přijde 😁👍 otázka je jak rychle zapadne do průměru

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 26/11/2022, 11:29

Tak Chlubna, toz vitej, uz tady mel byt za Cagyho davno!

vn

ralff, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 25/11/2022, 21:34

Chlazení

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/11/2022, 18:54

Podle me se prestrhovaly svetla. Rikal jsem si, ze uz jsem je nekde videl a na poslednich fotkach z interieru HZS uz svetla videt nejsou.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/11/2022, 18:45

Siroko napsal:
Duklacek napsal:
Siroko napsal:Podle me nakonec dojde na finalni fazi a to pokus to zrychlene presoutezit na jeste orezanejsi variantu s pouzitim klasickejch sedejch prefabrikatu.
Abychom se nedočkali překotné "rekonstrukce" ve formě hledání povolného statika
Ono by se stejne nedalo zacit hned hrat bez nejaky rekonstrukce. Uz jen kvuli tomu, ze pri tech poslednich vrtech porusili potrubi chlazeni.
Jinak mam pocit, ze jedna vec z HZS je ted soucasti zimaku v Pejru. Kdo to taky postrehnul?

Já myslím ze akorat ta led obrazovka. Říkali ze mantinely a plexiskla ale ty jsou furt na HZS.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 25/11/2022, 18:39

Hlavně případná rekonstrukce bude stát město stejné peníze jako stavba haly nové.
Přišlo to bohužel v tu nejhorší možnou chvíli. Ale to už je teď stejně jedno.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/11/2022, 18:36

Duklacek napsal:
Siroko napsal:Podle me nakonec dojde na finalni fazi a to pokus to zrychlene presoutezit na jeste orezanejsi variantu s pouzitim klasickejch sedejch prefabrikatu.
Ono by se stejne nedalo zacit hned hrat bez nejaky rekonstrukce. Uz jen kvuli tomu, ze pri tech poslednich vrtech porusili potrubi chlazeni.
Jinak mam pocit, ze jedna vec z HZS je ted soucasti zimaku v Pejru. Kdo to taky postrehnul?

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/11/2022, 18:29

Aby Čachtskej nebyl za chvíli zpátky. Na motoru mám takovej pocit asi brzy budou měnit trenéra.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/11/2022, 18:15

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/11/2022, 16:46

Podle me nakonec dojde na finalni fazi a to pokus to zrychlene presoutezit na jeste orezanejsi variantu s pouzitim klasickejch sedejch prefabrikatu.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/11/2022, 16:18

V diskusi pod článkem to taky vidí lidí jasně.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 25/11/2022, 15:15

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 25/11/2022, 08:55

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/11/2022, 07:41

No nevim. ELH mu samozrejme taky preju (a dokonce preju i Motoru v soupereni s Kadnem), ale abysme ho jeste za par kol neuhaneli zpatky jako rychlou prvni pomoc, az za nama budou akorat Pardubice B...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 24/11/2022, 20:54

DUKLIČKA napsal:Přesně co by tady dělal. Ať si užije Extraligu👍

Jj 3 body za 12 zápasu udělá i Tecl a to nemusí chodit na přesilovky na rozdíl od Cagyho. V kabině asi ale Cagy chybi...

Kolja

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 24/11/2022, 20:03

Přesně co by tady dělal. Ať si užije Extraligu👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 24/11/2022, 19:51

Jste blázni?
Jen ať tam zůstane. Však se řeší peníze a cagy nebude málo permanentek za měsíc. To nemyslím zle, ale na co by tady byl. Do elh nás nedostane.

Cagy užívej elh, držím palce cheers

HCDTOM

imbík, Jaternička and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/11/2022, 19:31

Nemyslím, že po tom co za Cagyho se tu píšou vyjádření tak je nějaká extra chuť se sem vracet. Tak jako tak přijde doba bez něj takže musíme si pomoct sami. A na nějaké posílení za něj můžeme zapomenout když jsme evidentně v prdeli a půjčujeme si hráče z Brodu.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 24/11/2022, 17:17

No a co jiného taky má říct?
Mě nějakým optimismem naplní leda zlepšená hra
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 24/11/2022, 13:43

Podle Fronkyho to kluky sere, to me dalo castecnou nadeji, ze bude lip..Wink

miramare83

karel granát, ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 24/11/2022, 13:36

Já mu to taky přeji, naprosto. Ale je potřeba protihodnota, protože viditelně chybí, v přesilovce už ten puk ani do pásma nedostaneme, byť jsme na něj hodněkrát nadávali. Takže ať se Vrábel s jednatelem pochlapí.
A přestat rozdrbávat juniorku, akorát je připravíme o šanci na pěkný výsledek v sezóně. Dát jim čuchnout, ale s mírou. I ten Brod si na nás vymohl Cembu výměnou za Tecla. Což je odhadem kvalitou tak asi kus za kus, možná se Tecl zvedne v jiné lajně, ale aktuálně určitě ne vedle Judy a Brože, tam neporoste. Brožík ještě chodí nesmyslně dlouho na přesilovky, kde to akorát kazí, bohužel.

Duklacek

karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 24/11/2022, 12:33

Veny napsal:Naopak i pro další utkání zůstává v českobudějovickém kádru host z Jihlavy Tomáš Čachotský. "Zatím zůstává možnost ho využívat. Jednáme s jeho klubem, jak to bude pokračovat," prozradil trenér.

Jako ja to Cagymu preju at si tam zahraje EHL, ale mohli jsme si ho aspon na nejakej zapas stahnout, nez se vyresi situace kolem utocniku

MichalDJ

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Veny 24/11/2022, 12:29

Naopak i pro další utkání zůstává v českobudějovickém kádru host z Jihlavy Tomáš Čachotský. "Zatím zůstává možnost ho využívat. Jednáme s jeho klubem, jak to bude pokračovat," prozradil trenér.

Veny

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 24/11/2022, 11:36

K tomu Ujčíkovi. Je pravda že na střídačce vypadá jak vyschlá mumie. A o tom že nedokáže reagovat na změnu hry to už jsem si taky tak nějak zvykl. A problémy s penězi mají všichni akorát to nevytrubujou do světa jak Ščerban. Teď jsme za kokoty akorát my.

DUKLIČKA

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 24/11/2022, 10:58

Duklacek napsal:Jo, takže Čagi tam furt je, nedostali jsme za něj nikoho, velmi nám teď taková spolupráce pomáhá. Jenom nám hráči ČB jezdí dávat za prvoligový týmy góly

Asi maji ve Zline lepsiho Vrabela

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 24/11/2022, 10:43

Jo, takže Čagi tam furt je, nedostali jsme za něj nikoho, velmi nám teď taková spolupráce pomáhá. Jenom nám hráči ČB jezdí dávat za prvoligový týmy góly

Duklacek

karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 24/11/2022, 10:18

Hokejovej vandrovnik Kachyna pro zmenu do Zlina.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 24/11/2022, 10:04

Jak Nekvasil, tak Fronk mluví o neproměnění šancí na začátku. My jsme nějaké měli? Byl jsem na místě a všiml jsem si v prvních deseti minutách, že nám jeli jednou sami na bránu, jednou přečíslení a u nás jsem si teda nevšiml, že bychom měli nějaké šance. Maximálně jsme byli relativně aktivní, ale přestaňme si lhát do kapsy. Nehledě na to, že hokej se hraje šedesát minut

Duklacek

vn, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 24/11/2022, 09:21

MichalDJ napsal:
Lufa napsal:
miramare83 napsal:Ja myslim ze o Ujcovi tohle fakt neni. Je to o celkovy situaci Dukly (vina vedeni?), ze to cely pomalu zdechava. Stadionem pocinaje, pres chudou klubovou kasu, az po hodne oslabenej tym, kterej navic tu mizerii vnima, a je z toho pod dekou...

A není ta bídná finanční situace daň za to, že celkem pravidelně končíme na horních příčkách tabulky ? Za posledních deset sezon - kromě jedné, kdy se soutěž ukončila dřív - jsme se myslím vždy dostali do sf.

No nevim, nemelo by to byt obracene, nemelo by byt jednodussi sehnat finance, kdyz je tym uspesny, nemel by manager umet lip pracovat s uspechem ? jinak to ze jsme ted dva roky po sobe hrali o EHL je skvele, ale na budoucnost hokeje v Jihlave to nema zadny pozitivni vliv

Kdyby se hrála ELH tak by to lepší shánění peněz asi platilo ale koho zajímá Chl ? Tady fanoušci odmítají koupit mizerný permice za 3 litry ale přitom si myslí že sehnat x milionů od firem je jednoduchý. Obzvlášť v době která tu je poslední tři roky.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 24/11/2022, 09:17

Kolja napsal:
MichalDJ napsal:
Lufa napsal:
miramare83 napsal:Ja myslim ze o Ujcovi tohle fakt neni. Je to o celkovy situaci Dukly (vina vedeni?), ze to cely pomalu zdechava. Stadionem pocinaje, pres chudou klubovou kasu, az po hodne oslabenej tym, kterej navic tu mizerii vnima, a je z toho pod dekou...

A není ta bídná finanční situace daň za to, že celkem pravidelně končíme na horních příčkách tabulky ? Za posledních deset sezon - kromě jedné, kdy se soutěž ukončila dřív - jsme se myslím vždy dostali do sf.

No nevim, nemelo by to byt obracene, nemelo by byt jednodussi sehnat finance, kdyz je tym uspesny, nemel by manager umet lip pracovat s uspechem ? jinak to ze jsme ted dva roky po sobe hrali o EHL je skvele, ale na budoucnost hokeje v Jihlave to nema zadny pozitivni vliv

Ale dyt to se stalo, partneři navýšily podporu. Jen vypadlo hodně od fanoušků.

Nezlobte se na me, ale pocitat s tim ze v Pelhrimove bude chodit 1000-1200 lidi, kdyz tolik pomalu nechodilo v Jihlave je prinejmensim blahove...v tomhle vidim trochu pochybeni managementu

MichalDJ

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 24/11/2022, 09:14

MichalDJ napsal:
Lufa napsal:

Ale dyt to se stalo, partneři navýšily podporu. Jen vypadlo hodně od fanoušků.

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 24/11/2022, 08:27

Lufa napsal:

MichalDJ

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 24/11/2022, 08:02

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/11/2022, 02:28

Bez komentáře. Bojujte za Duklu.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 24/11/2022, 01:14

Ja myslim ze o Ujcovi tohle fakt neni. Je to o celkovy situaci Dukly (vina vedeni?), ze to cely pomalu zdechava. Stadionem pocinaje, pres chudou klubovou kasu, az po hodne oslabenej tym, kterej navic tu mizerii vnima, a je z toho pod dekou...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 23/11/2022, 23:31

Jsem zvědavý na tvůj návrh lepšího řešení ( a prosím kouknout při tom na naše umístění v minulých ročnících) Díky
Radekvondracek napsal:Já nejsem vůbec tvrdej, ani vulgární, nepíšu žádný expresivní moudra. Jen píšu co vidím. Taky už na Duklu jezdím nějaký pátek a můžu se snad svobodně vyjádřit. Je to jen můj názor, že za mě není Ujčík tou vhodnou volbou.

jajirk

karel granát, Hedgehog and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Radekvondracek 23/11/2022, 23:28

Já nejsem vůbec tvrdej, ani vulgární, nepíšu žádný expresivní moudra. Jen píšu co vidím. Taky už na Duklu jezdím nějaký pátek a můžu se snad svobodně vyjádřit. Je to jen můj názor, že za mě není Ujčík tou vhodnou volbou.

Radekvondracek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 23/11/2022, 23:24

[
Ty ses tu teď nejak objevil a seš dosf tvrdej 😁
quote="Radekvondracek"]Je potřeba co nejrychleji odvolat Ujčíka z funkce , je vidět že to nezvládá už ani po taktické stránce. To se na mě nezlobte, klidně si to kritizujte. Za tímto postojem si tvrdě stojím.[/quote]

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 23/11/2022, 23:22

[
Jo ty jsi určitě srdcař a myslím to vážně a bez ironie. Já mám taky Duklu v srdci a hokej rád. Opravdu to vidíte všichni tak černě?? Není to jednoduchý, ale s tím jsme myslím všichni počítali, nebo ne? Okolnosti nám na ruku opravdu nejdou, hlavně s tím zimákem, ale koukněte na tabulku, na Zlín, Vsetín. Taky je tam taková hysterie? Je konec listopadu a bažanti se opravdu počítají až po honu....( I když chápu, že v naší situaci, není v našem plánu postoupit výš zrovna letos- ale to nebylo ani vloni a co chybělo??) Trochu klidu by tomu tady slušelo.
quote="Kelt"]Dukle fandím nějakejch pár let, ne moc, jenom asi 40. Pořád bych za ni dejchal. Permanentka, členství ve spolku moje i dcery, příspěvek na transparentní účet spolku na pobyt Dukly mimo Jihlavu. Snažím se pro Duklu dělat, co můžu. Nelituju toho, ani to nepíšu, abych se chlubil.
Jenom je mi moc smutno z toho, kam jsme to dopracovali. Do azylu jsme odešli absolutně nepřipravený, vždyť jsme museli čekat, že to bude těžký. Ten tým je slabej, 4.lajna po tolika zápasech 1.gól. Pokud jde o Ujču, je to motivátor, ale trenér? Nejsu si moc jistej, že je ten pravej.

Budem mimo Jihlavu minimálně 3 sezóny a už v půlce první jsme na kolaps. Jestli tohle Dukla přežije, přežije všechno.

Zároveň vás všechny prosím, nadávejte, kritizujte, ale podporujte Duklu, jak jen můžete.
Na každým z nás záleží, jestli Dukla přežije.[/quote]

jajirk

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Radekvondracek 23/11/2022, 23:08

Je potřeba co nejrychleji odvolat Ujčíka z funkce , je vidět že to nezvládá už ani po taktické stránce. To se na mě nezlobte, klidně si to kritizujte. Za tímto postojem si tvrdě stojím.

Radekvondracek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 23/11/2022, 23:00

Kelt napsal:Dukle fandím nějakejch pár let, ne moc, jenom asi 40. Pořád bych za ni dejchal. Permanentka, členství ve spolku moje i dcery, příspěvek na transparentní účet spolku na pobyt Dukly mimo Jihlavu. Snažím se pro Duklu dělat, co můžu. Nelituju toho, ani to nepíšu, abych se chlubil.
Jenom je mi moc smutno z toho, kam jsme to dopracovali. Do azylu jsme odešli absolutně nepřipravený, vždyť jsme museli čekat, že to bude těžký. Ten tým je slabej, 4.lajna po tolika zápasech 1.gól. Pokud jde o Ujču, je to motivátor, ale trenér? Nejsu si moc jistej, že je ten pravej.

Budem mimo Jihlavu minimálně 3 sezóny a už v půlce první jsme na kolaps. Jestli tohle Dukla přežije, přežije všechno.

Zároveň vás všechny prosím, nadávejte, kritizujte, ale podporujte Duklu, jak jen můžete.
Na každým z nás záleží, jestli Dukla přežije.

Pokud Dukla nepřinese koukatelný produkt, tak to nikdy nebude fungovat. Fanoušci děláme co můžeme, roky chodíme na tuhle srajdu, při postupu do elh byl plný zimak, ikdyž se hrál spodek. My fanoušci problém nejsme !!! Jezdit musí být na co a tohle je k pláči i v rámci chance ligy.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 23/11/2022, 22:39

Dukle fandím nějakejch pár let, ne moc, jenom asi 40. Pořád bych za ni dejchal. Permanentka, členství ve spolku moje i dcery, příspěvek na transparentní účet spolku na pobyt Dukly mimo Jihlavu. Snažím se pro Duklu dělat, co můžu. Nelituju toho, ani to nepíšu, abych se chlubil.

Na každým z nás záleží, jestli Dukla přežije.

Kelt

karel granát, Lázňator and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro tomassinho 23/11/2022, 22:33

Duklacek napsal:
tomassinho napsal:
Duklacek napsal:Jo a hlavně ať tu zase začne navrátilec z Islandu vypouštět takový nesmysly, jakože s Duklou nemá nic společného. Když už sem leze šmejdit, nebo ho to teda baví jak říká, tak tu může reagovat normálně, ne tu vypisovat ironický bláboly

S článkem s Čagym nemám já ani redakce nic společného. Všichni ví, že jsem v Dukle ke konci května skončil a nechal jsem si jen redakci a sociální sítě (navíc za tohle ani nejsem placený klubem). Tak to je a bude. Žádný navrátilec nejsem (pro tebe bohudík), jen jsem teď přijel na dva a půl měsíce zpět do ČR a nechápu, proč bych se nemohl jít podívat na zápasy Dukly nebo dělat maskota (mj. zadarmo, nechci za to ani korunu). Dokud se nenaučíš slušně komunikovat, nebudu ti víc odepisovat.
Here we go again. Článek se napsal sám a ta částka taky nesouhlasí. Pokud jsme se nepochopili, tak o odepisování nestojím

Článek nikdo z redakce nepsal. Tečka.

tomassinho

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro tomassinho 23/11/2022, 22:32

Hhs23 napsal:Ale nelżi hlídals a hlíaš. Co se tady šušklo hned věděli trenéři a vedení...Jsi hlavní člověk který se zasloužil o zrušení ofic. diskusního fóra běž práskat někam jinam..

Nelžu, nehlídám a je mi úplně jedno, jestli mi věříš nebo ne 😏
A ano, já jsem ten, kdo zrušení oficiálního fóra inicioval. Nicméně pouze já o tom nerozhodl.
Ale pobavila mne myšlenka, že já z Islandu volám trenérům a vedení, co se tady šušká 😀😀

tomassinho

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 23/11/2022, 22:27

tomassinho napsal:
Duklacek napsal:Jo a hlavně ať tu zase začne navrátilec z Islandu vypouštět takový nesmysly, jakože s Duklou nemá nic společného. Když už sem leze šmejdit, nebo ho to teda baví jak říká, tak tu může reagovat normálně, ne tu vypisovat ironický bláboly

S článkem s Čagym nemám já ani redakce nic společného. Všichni ví, že jsem v Dukle ke konci května skončil a nechal jsem si jen redakci a sociální sítě (navíc za tohle ani nejsem placený klubem). Tak to je a bude. Žádný navrátilec nejsem (pro tebe bohudík), jen jsem teď přijel na dva a půl měsíce zpět do ČR a nechápu, proč bych se nemohl jít podívat na zápasy Dukly nebo dělat maskota (mj. zadarmo, nechci za to ani korunu). Dokud se nenaučíš slušně komunikovat, nebudu ti víc odepisovat.
Here we go again. Článek se napsal sám a ta částka taky nesouhlasí. Pokud jsme se nepochopili, tak o odepisování nestojím

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: