Diskuzní fórum
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
No minimalne musi vzit jako pozitivum, ze dojizdeni z Budejek do Pejru je precejom o necem jinym nez do Litek.
Siroko- Posts : 1206
karel granát and Duklacek like this post
Přesně tak. Jak se na Grand Finále prochazel po stadionu trapně v motorácký bundě.Hhs23 napsal:Já mám spíš obavy jak tenhle rozmazlenej namyšlenej protekcni fracek vezme návrat do klubu na kterej dost po svém odchodu nakydal....
Snad bude hrabat pro tým
Duklacek- Posts : 1104
Hhs23- Posts : 177
Duklacek likes this post
miramare83 likes this post
miramare83- Posts : 1125
imbík- Posts : 3617
vn- Posts : 1856
ralff, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
Siroko napsal:Ono by se stejne nedalo zacit hned hrat bez nejaky rekonstrukce. Uz jen kvuli tomu, ze pri tech poslednich vrtech porusili potrubi chlazeni.Duklacek napsal:Abychom se nedočkali překotné "rekonstrukce" ve formě hledání povolného statikaSiroko napsal:Podle me nakonec dojde na finalni fazi a to pokus to zrychlene presoutezit na jeste orezanejsi variantu s pouzitim klasickejch sedejch prefabrikatu.
Jinak mam pocit, ze jedna vec z HZS je ted soucasti zimaku v Pejru. Kdo to taky postrehnul?
Já myslím ze akorat ta led obrazovka. Říkali ze mantinely a plexiskla ale ty jsou furt na HZS.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Přišlo to bohužel v tu nejhorší možnou chvíli. Ale to už je teď stejně jedno.
Jaternička- Posts : 1419
Ono by se stejne nedalo zacit hned hrat bez nejaky rekonstrukce. Uz jen kvuli tomu, ze pri tech poslednich vrtech porusili potrubi chlazeni.Duklacek napsal:Abychom se nedočkali překotné "rekonstrukce" ve formě hledání povolného statikaSiroko napsal:Podle me nakonec dojde na finalni fazi a to pokus to zrychlene presoutezit na jeste orezanejsi variantu s pouzitim klasickejch sedejch prefabrikatu.
Jinak mam pocit, ze jedna vec z HZS je ted soucasti zimaku v Pejru. Kdo to taky postrehnul?
Abychom se nedočkali překotné "rekonstrukce" ve formě hledání povolného statikaSiroko napsal:Podle me nakonec dojde na finalni fazi a to pokus to zrychlene presoutezit na jeste orezanejsi variantu s pouzitim klasickejch sedejch prefabrikatu.
Ten stadion, to je momentalne marnej boj...
MichalDJ- Posts : 1031
DUKLIČKA napsal:Přesně co by tady dělal. Ať si užije Extraligu
Jj 3 body za 12 zápasu udělá i Tecl a to nemusí chodit na přesilovky na rozdíl od Cagyho. V kabině asi ale Cagy chybi...
Kolja- Posts : 156
karel granát likes this post
Jen ať tam zůstane. Však se řeší peníze a cagy nebude málo permanentek za měsíc. To nemyslím zle, ale na co by tady byl. Do elh nás nedostane.
Cagy užívej elh, držím palce
HCDTOM- Posts : 776
imbík, Jaternička and Raddy007 like this post
Mě nějakým optimismem naplní leda zlepšená hra
Jaternička- Posts : 1419
karel granát, ralff and FREDERIK like this post
A přestat rozdrbávat juniorku, akorát je připravíme o šanci na pěkný výsledek v sezóně. Dát jim čuchnout, ale s mírou. I ten Brod si na nás vymohl Cembu výměnou za Tecla. Což je odhadem kvalitou tak asi kus za kus, možná se Tecl zvedne v jiné lajně, ale aktuálně určitě ne vedle Judy a Brože, tam neporoste. Brožík ještě chodí nesmyslně dlouho na přesilovky, kde to akorát kazí, bohužel.
karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post
Veny napsal:Naopak i pro další utkání zůstává v českobudějovickém kádru host z Jihlavy Tomáš Čachotský. "Zatím zůstává možnost ho využívat. Jednáme s jeho klubem, jak to bude pokračovat," prozradil trenér.
Jako ja to Cagymu preju at si tam zahraje EHL, ale mohli jsme si ho aspon na nejakej zapas stahnout, nez se vyresi situace kolem utocniku
FREDERIK and miramare83 like this post
Veny- Posts : 1
Duklacek likes this post
Duklacek napsal:Jo, takže Čagi tam furt je, nedostali jsme za něj nikoho, velmi nám teď taková spolupráce pomáhá. Jenom nám hráči ČB jezdí dávat za prvoligový týmy góly
Asi maji ve Zline lepsiho Vrabela
karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post
vn, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
MichalDJ napsal:Lufa napsal:miramare83 napsal:Ja myslim ze o Ujcovi tohle fakt neni. Je to o celkovy situaci Dukly (vina vedeni?), ze to cely pomalu zdechava. Stadionem pocinaje, pres chudou klubovou kasu, az po hodne oslabenej tym, kterej navic tu mizerii vnima, a je z toho pod dekou...
A není ta bídná finanční situace daň za to, že celkem pravidelně končíme na horních příčkách tabulky ? Za posledních deset sezon - kromě jedné, kdy se soutěž ukončila dřív - jsme se myslím vždy dostali do sf.
No nevim, nemelo by to byt obracene, nemelo by byt jednodussi sehnat finance, kdyz je tym uspesny, nemel by manager umet lip pracovat s uspechem ? jinak to ze jsme ted dva roky po sobe hrali o EHL je skvele, ale na budoucnost hokeje v Jihlave to nema zadny pozitivni vliv
Kdyby se hrála ELH tak by to lepší shánění peněz asi platilo ale koho zajímá Chl ? Tady fanoušci odmítají koupit mizerný permice za 3 litry ale přitom si myslí že sehnat x milionů od firem je jednoduchý. Obzvlášť v době která tu je poslední tři roky.
Lufa- Posts : 1312
Kolja napsal:MichalDJ napsal:Lufa napsal:miramare83 napsal:Ja myslim ze o Ujcovi tohle fakt neni. Je to o celkovy situaci Dukly (vina vedeni?), ze to cely pomalu zdechava. Stadionem pocinaje, pres chudou klubovou kasu, az po hodne oslabenej tym, kterej navic tu mizerii vnima, a je z toho pod dekou...
A není ta bídná finanční situace daň za to, že celkem pravidelně končíme na horních příčkách tabulky ? Za posledních deset sezon - kromě jedné, kdy se soutěž ukončila dřív - jsme se myslím vždy dostali do sf.
No nevim, nemelo by to byt obracene, nemelo by byt jednodussi sehnat finance, kdyz je tym uspesny, nemel by manager umet lip pracovat s uspechem ? jinak to ze jsme ted dva roky po sobe hrali o EHL je skvele, ale na budoucnost hokeje v Jihlave to nema zadny pozitivni vliv
Ale dyt to se stalo, partneři navýšily podporu. Jen vypadlo hodně od fanoušků.
Nezlobte se na me, ale pocitat s tim ze v Pelhrimove bude chodit 1000-1200 lidi, kdyz tolik pomalu nechodilo v Jihlave je prinejmensim blahove...v tomhle vidim trochu pochybeni managementu
vn likes this post
MichalDJ napsal:Lufa napsal:miramare83 napsal:Ja myslim ze o Ujcovi tohle fakt neni. Je to o celkovy situaci Dukly (vina vedeni?), ze to cely pomalu zdechava. Stadionem pocinaje, pres chudou klubovou kasu, az po hodne oslabenej tym, kterej navic tu mizerii vnima, a je z toho pod dekou...
Ale dyt to se stalo, partneři navýšily podporu. Jen vypadlo hodně od fanoušků.
Kolja- Posts : 156
Lufa napsal:miramare83 napsal:Ja myslim ze o Ujcovi tohle fakt neni. Je to o celkovy situaci Dukly (vina vedeni?), ze to cely pomalu zdechava. Stadionem pocinaje, pres chudou klubovou kasu, az po hodne oslabenej tym, kterej navic tu mizerii vnima, a je z toho pod dekou...
miramare83 likes this post
miramare83 napsal:Ja myslim ze o Ujcovi tohle fakt neni. Je to o celkovy situaci Dukly (vina vedeni?), ze to cely pomalu zdechava. Stadionem pocinaje, pres chudou klubovou kasu, az po hodne oslabenej tym, kterej navic tu mizerii vnima, a je z toho pod dekou...
Lufa- Posts : 1312
Radekvondracek napsal:Já nejsem vůbec tvrdej, ani vulgární, nepíšu žádný expresivní moudra. Jen píšu co vidím. Taky už na Duklu jezdím nějaký pátek a můžu se snad svobodně vyjádřit. Je to jen můj názor, že za mě není Ujčík tou vhodnou volbou.
jajirk- Posts : 161
karel granát, Hedgehog and Lufa like this post
Radekvondracek- Posts : 44
Ty ses tu teď nejak objevil a seš dosf tvrdej
quote="Radekvondracek"]Je potřeba co nejrychleji odvolat Ujčíka z funkce , je vidět že to nezvládá už ani po taktické stránce. To se na mě nezlobte, klidně si to kritizujte. Za tímto postojem si tvrdě stojím.[/quote]
Jo ty jsi určitě srdcař a myslím to vážně a bez ironie. Já mám taky Duklu v srdci a hokej rád. Opravdu to vidíte všichni tak černě?? Není to jednoduchý, ale s tím jsme myslím všichni počítali, nebo ne? Okolnosti nám na ruku opravdu nejdou, hlavně s tím zimákem, ale koukněte na tabulku, na Zlín, Vsetín. Taky je tam taková hysterie? Je konec listopadu a bažanti se opravdu počítají až po honu....( I když chápu, že v naší situaci, není v našem plánu postoupit výš zrovna letos- ale to nebylo ani vloni a co chybělo??) Trochu klidu by tomu tady slušelo.
quote="Kelt"]Dukle fandím nějakejch pár let, ne moc, jenom asi 40. Pořád bych za ni dejchal. Permanentka, členství ve spolku moje i dcery, příspěvek na transparentní účet spolku na pobyt Dukly mimo Jihlavu. Snažím se pro Duklu dělat, co můžu. Nelituju toho, ani to nepíšu, abych se chlubil.
Jenom je mi moc smutno z toho, kam jsme to dopracovali. Do azylu jsme odešli absolutně nepřipravený, vždyť jsme museli čekat, že to bude těžký. Ten tým je slabej, 4.lajna po tolika zápasech 1.gól. Pokud jde o Ujču, je to motivátor, ale trenér? Nejsu si moc jistej, že je ten pravej.
Budem mimo Jihlavu minimálně 3 sezóny a už v půlce první jsme na kolaps. Jestli tohle Dukla přežije, přežije všechno.
Zároveň vás všechny prosím, nadávejte, kritizujte, ale podporujte Duklu, jak jen můžete.
Na každým z nás záleží, jestli Dukla přežije.[/quote]
Lufa likes this post
Radekvondracek- Posts : 44
Kelt napsal:Dukle fandím nějakejch pár let, ne moc, jenom asi 40. Pořád bych za ni dejchal. Permanentka, členství ve spolku moje i dcery, příspěvek na transparentní účet spolku na pobyt Dukly mimo Jihlavu. Snažím se pro Duklu dělat, co můžu. Nelituju toho, ani to nepíšu, abych se chlubil.
Jenom je mi moc smutno z toho, kam jsme to dopracovali. Do azylu jsme odešli absolutně nepřipravený, vždyť jsme museli čekat, že to bude těžký. Ten tým je slabej, 4.lajna po tolika zápasech 1.gól. Pokud jde o Ujču, je to motivátor, ale trenér? Nejsu si moc jistej, že je ten pravej.
Budem mimo Jihlavu minimálně 3 sezóny a už v půlce první jsme na kolaps. Jestli tohle Dukla přežije, přežije všechno.
Zároveň vás všechny prosím, nadávejte, kritizujte, ale podporujte Duklu, jak jen můžete.
Na každým z nás záleží, jestli Dukla přežije.
Pokud Dukla nepřinese koukatelný produkt, tak to nikdy nebude fungovat. Fanoušci děláme co můžeme, roky chodíme na tuhle srajdu, při postupu do elh byl plný zimak, ikdyž se hrál spodek. My fanoušci problém nejsme !!! Jezdit musí být na co a tohle je k pláči i v rámci chance ligy.
HCDTOM- Posts : 776
Na každým z nás záleží, jestli Dukla přežije.
Kelt- Posts : 384
karel granát, Lázňator and Lufa like this post
Duklacek napsal:Here we go again. Článek se napsal sám a ta částka taky nesouhlasí. Pokud jsme se nepochopili, tak o odepisování nestojímtomassinho napsal:Duklacek napsal:Jo a hlavně ať tu zase začne navrátilec z Islandu vypouštět takový nesmysly, jakože s Duklou nemá nic společného. Když už sem leze šmejdit, nebo ho to teda baví jak říká, tak tu může reagovat normálně, ne tu vypisovat ironický bláboly
S článkem s Čagym nemám já ani redakce nic společného. Všichni ví, že jsem v Dukle ke konci května skončil a nechal jsem si jen redakci a sociální sítě (navíc za tohle ani nejsem placený klubem). Tak to je a bude. Žádný navrátilec nejsem (pro tebe bohudík), jen jsem teď přijel na dva a půl měsíce zpět do ČR a nechápu, proč bych se nemohl jít podívat na zápasy Dukly nebo dělat maskota (mj. zadarmo, nechci za to ani korunu). Dokud se nenaučíš slušně komunikovat, nebudu ti víc odepisovat.
Článek nikdo z redakce nepsal. Tečka.
tomassinho- Posts : 12
Hhs23 napsal:Ale nelżi hlídals a hlíaš. Co se tady šušklo hned věděli trenéři a vedení...Jsi hlavní člověk který se zasloužil o zrušení ofic. diskusního fóra běž práskat někam jinam..
Nelžu, nehlídám a je mi úplně jedno, jestli mi věříš nebo ne
A ano, já jsem ten, kdo zrušení oficiálního fóra inicioval. Nicméně pouze já o tom nerozhodl.
Ale pobavila mne myšlenka, že já z Islandu volám trenérům a vedení, co se tady šušká
tomassinho- Posts : 12
Here we go again. Článek se napsal sám a ta částka taky nesouhlasí. Pokud jsme se nepochopili, tak o odepisování nestojímtomassinho napsal:Duklacek napsal:Jo a hlavně ať tu zase začne navrátilec z Islandu vypouštět takový nesmysly, jakože s Duklou nemá nic společného. Když už sem leze šmejdit, nebo ho to teda baví jak říká, tak tu může reagovat normálně, ne tu vypisovat ironický bláboly
S článkem s Čagym nemám já ani redakce nic společného. Všichni ví, že jsem v Dukle ke konci května skončil a nechal jsem si jen redakci a sociální sítě (navíc za tohle ani nejsem placený klubem). Tak to je a bude. Žádný navrátilec nejsem (pro tebe bohudík), jen jsem teď přijel na dva a půl měsíce zpět do ČR a nechápu, proč bych se nemohl jít podívat na zápasy Dukly nebo dělat maskota (mj. zadarmo, nechci za to ani korunu). Dokud se nenaučíš slušně komunikovat, nebudu ti víc odepisovat.
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20