Diskuzní fórum
+53
Hedgehog
krap
arthur
dobry_lovec
Hokejovy fanda
olin
Luc2as
mrskman
ondrej.n
Janosik
mjrkk
Musa
kancler
Hhs23
Miroslav Tuna
hcd
Kuba
mbenda
AJET0
staříček
Thoor93
Vasoj84
Lázňator
Lufa
hadas (admin)
Falk HCD
HCDTOM
MarkusHCD
J4u8
pegy18
FREDERIK
Raddy007
Sigyteam
xantypa
Kolja
Jaternička
mirason
MichalDJ
karel granát
miramare83
vn
Kelt
Mišák
jajirk
Siroko
wortyr
Duklacek
imbík
ralff
richmonds
Slezy77
Excalibur
DUKLIČKA
57 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
vn napsal:Za mě zpráva dne spíš, že nám z dorostu utekl další talent…
Tak to se snad dalo čekat, když už tam nejsou trenéři co mu budou krýt jeho průšvihy. A pokud se tu oháníme statutem akademie, tak to by mělo něco znamenat ne? Provázanost se školou, stravovací návyky... i to je jedna z podmínek pro akademie. A vlastně i o tom překvapivě mluví Růžička v dnešním rozhovoru: https://www.hokej.cz/rivalita-s-hadamczikem-a-chybejici-krok-ruzicka-o-nejvetsi-nevyhode-ceska/5067516
arthur- Posts : 20
Za mě zpráva dne spíš, že nám z dorostu utekl další talent…
vn- Posts : 1819
Kovalczyk dnes predvedl opravdovej majstrstyk. Takovou hezkou individualni akci do brany jsem od Dukly dlouho nevidel. Jen skoda, ze to bylo do vlastni…
Siroko- Posts : 1202
Zatím ty výsledky v přípravě jsou jedna velká bída.
Kelt- Posts : 383
Golmani super, ale ja u golmanu na stridacky moc neverim. Minimalne pred paly-off to tady bude chtit stalou kvalitni jednicku.imbík napsal:No za to teď si budou lidi kupovat svetre, aby při patnácti stupních doma nezmrzli
Jinak tentokrát pochvala vedení za ss starty s Olomoucí se vždycky dalo spolupracovat takže pokud někam Menšík má jít tak v Olomouci to schvalují notabene výměnou za naše kluky je to fajn. No a gólmani to je vidět že současné dvojici Beran Wolf nevěříme, ale pokud by Kořenář měl občas zachytat tak to bude fajn ještě vlastně v Pejru kde s bráchou začínali s hokejem.
imbík and FREDERIK like this post
No za to teď si budou lidi kupovat svetre, aby při patnácti stupních doma nezmrzli
Jinak tentokrát pochvala vedení za ss starty s Olomoucí se vždycky dalo spolupracovat takže pokud někam Menšík má jít tak v Olomouci to schvalují notabene výměnou za naše kluky je to fajn. No a gólmani to je vidět že současné dvojici Beran Wolf nevěříme, ale pokud by Kořenář měl občas zachytat tak to bude fajn ještě vlastně v Pejru kde s bráchou začínali s hokejem.
imbík- Posts : 3589
Myšlenka že by stát přidal nějaký peníze je naprostá blbost a zoufalství.
To ze pan Bureš svého času jezdil po zemi a sliboval kde co snad ani nikdo nemohl brát vážně.
Tamhle peníze na stadione školke nebo ceste
To ze pan Bureš svého času jezdil po zemi a sliboval kde co snad ani nikdo nemohl brát vážně.
Tamhle peníze na stadione školke nebo ceste
Jaternička- Posts : 1411
Siroko, Leo, MichalDJ, Lufa and dobry_lovec like this post
No uz se tesim na novou arenu...pro tisic divaku...
MichalDJ- Posts : 1031
Laznator.
Aha tak to by více zapadalo do mého pohledu na Melenovskeho.
Právě já myslel že to bylo naopak. Moje chyba.
Tím větší škoda je ze odešel.
Od te doby co se vrátil pan Vrabel to zde jde z kopce.
Aha tak to by více zapadalo do mého pohledu na Melenovskeho.
Právě já myslel že to bylo naopak. Moje chyba.
Tím větší škoda je ze odešel.
Od te doby co se vrátil pan Vrabel to zde jde z kopce.
Jaternička napsal:zřejmě podle samozvaných samosoudců z davu nadržuje platícím rodičům.
Přesně naopak né podle toho kdo platil, ale podle výkonosti a to se protekčním nelíbilo. Teda dle mých informací
Lázňator- Posts : 696
Ohledně pana asistenta, tak mám tu čest ho znát a myslím si své... a to co se píše na isport bych nebral úplně vážně, je to bulvár.
Vida jak se pozice pana Melenovského změnila. Od úspěšného trenéra k někomu kdo něchá kouřit děti a zřejmě podle samozvaných samosoudců z davu nadržuje platícím rodičům.
Tahle doba kdy kde kdo něco plácne na internetu a bere se to jako fakt je naprosto otřesná.
Vida jak se pozice pana Melenovského změnila. Od úspěšného trenéra k někomu kdo něchá kouřit děti a zřejmě podle samozvaných samosoudců z davu nadržuje platícím rodičům.
Tahle doba kdy kde kdo něco plácne na internetu a bere se to jako fakt je naprosto otřesná.
hadas (admin) and Siroko like this post
Tak zaprvé, pamatuju na Kaděru, jaký to byl charakter, když tady hrál. Těsně před baráží byl vyřazen z kádru. Zadruhé, nevěřím, že celý kádr 16-ti letých kluků brečí kvůli jeho konci.
Excalibur- Posts : 614
Tak že je Melis na dorce měkej se vědělo, ale snažit se ututlat hulení v kabině už bylo holt moc..
ondrej.n- Posts : 580
Já si pamatuju, co předvedl Kaděra když tady hrál, lidi se nemění....
A že by v kabině breceli dorostenci, že odchází trenér po 2 měsících letní přípravy mě docela pobavilo
A že by v kabině breceli dorostenci, že odchází trenér po 2 měsících letní přípravy mě docela pobavilo
Kolja- Posts : 154
hadas (admin), Siroko, ondrej.n, Vasoj84 and Duklacek like this post
Siroko napsal:Ale zase je to klasickej bulvarni rozhovor s ublizenym, kde spousta veci chybi a nekde naopak je navic. Pokud to neni vecna diskuse obou stran, tak pravdivej obrazek si clovek o situaci neudela…
Samozřejmě, že to nemůžeme brát tak, že je to přesně jak to popisuje rozhovor s jednou stranou. Nicméně i jeho obecné názory mi přijdou fajn.
V kontextu toho, co se poslední dobou děje a co mám za info odjinud, to tak nějak zapadá...
hadas (admin) napsal:Taky mám teď měsíc premium. Kdo chce, pošlu mu to do soukromé zprávy.
Bohužel mám pocit, že v tom rozhovoru bude dost pravdivého.
Navíc většina jeho názorů a pohledů na trénink, přístup k hráčům atd. se mi opravdu líbí.
Jednoznačně souhlasím. A další věci k tomu. Není to první podivný případ. Viz Jaroš a vyjádření k tomu. S tím Vrabelem taky souhlas. On s námi v.jebe je tady rok pak jde hned do Litvínova za lepším vrátí se a hned ma takovéhle pravomoce?
Ale zase je to klasickej bulvarni rozhovor s ublizenym, kde spousta veci chybi a nekde naopak je navic. Pokud to neni vecna diskuse obou stran, tak pravdivej obrazek si clovek o situaci neudela…
Taky mám teď měsíc premium. Kdo chce, pošlu mu to do soukromé zprávy.
Navíc většina jeho názorů a pohledů na trénink, přístup k hráčům atd. se mi opravdu líbí.
imbík napsal:dobry_lovec napsal:bohužel placený článek premiumimbík napsal:Jinak článek od Kaděry ukazuje, že v Dukle vážně něco hnije dost ostře.
Jestli máš email večer přepošlu tu část. Kterou si neprectes
Nemůžeš to dát na Úschovnu nebo něco podobného a dát sem link? určitě je nás povícero co si to neřečteme celý
Raddy007- Posts : 108
dobry_lovec napsal:bohužel placený článek premiumimbík napsal:Jinak článek od Kaděry ukazuje, že v Dukle vážně něco hnije dost ostře.
Jestli máš email večer přepošlu tu část. Kterou si neprectes
ondrej.n likes this post
bohužel placený článek premiumimbík napsal:Jinak článek od Kaděry ukazuje, že v Dukle vážně něco hnije dost ostře.
dobry_lovec- Posts : 9
Jinak článek od Kaděry ukazuje, že v Dukle vážně něco hnije dost ostře.
Spíš si říkám u některých lidí co tma sedí proboha tohle volil kdo, nebo co to vůbec dělají? Jeden ten borec starší na začátku řeší místo důležité otázky a diskuse, že tohle zastupitelstvo to nevyřeší a že to bude řešit to příští takovýhle lidí bez názoru tam jsou proč?
Nikdo z nich nemohl říct na plno že ten zimak je drahý protože budou volby. A pak Vymazal se hned vyprsil jak díky němu zde máme školky. Zkrátka volební agitka zdarma.
Překvapilo mě jak většina lidí tam bere půl miliardy jako relativně malý peníz který asi nebude problém sehnat.
Je naivní si myslet že někdo dá půl miliardy když za třicet let se Dukly nikdo kromě města neujal.
A ten Pauluv nesmysl s referendem. Proboha vždyť naprostá většina lidí ani neví z čeho se skládá cena rohlíku v obchodě a takový mají rozhodovat o aréně?
Překvapilo mě jak většina lidí tam bere půl miliardy jako relativně malý peníz který asi nebude problém sehnat.
Je naivní si myslet že někdo dá půl miliardy když za třicet let se Dukly nikdo kromě města neujal.
A ten Pauluv nesmysl s referendem. Proboha vždyť naprostá většina lidí ani neví z čeho se skládá cena rohlíku v obchodě a takový mají rozhodovat o aréně?
Burberry likes this post
Burberry napsal:vn napsal:Raddy007 napsal:Tak jsem to taky zkouknul a celkem to opravdu vyznívá příznivě ve směru že snaha je. Těch 200-300 mega je teda v tuto chvíli jen na hubu, takže nic jistého a pořád je to málo, takže dořešeného zdaleka nic není. Co však nechápu, kde jsi v tom přenosu přišel na to, že koalice je pro a opozice proti, nic takového tam teda fakt nezaznělo. Když to vezmu odzadu tak parta okolo Popelky ani komouši nic proti stavbě neřekli, jen klasické dotazy a opoziční rýpání. Paula jsem nepochopil co tam plácal a navíc tam zase něco mlel o vyjádření se občanů. Koalice - Beke a Ryška vysvětlovali, nic proti, Kodet je druhej, kterého jsem moc nepochopil, co chtěl vlastně říct, braptal tam něco jestli se projekt ukáže smysluplný... to nevím co mělo znamenat. Nicméně ODS a KDU mají kandidátku spolu. Patři tam i Vymazal, ten mě dojal, když říkal, že mu není líto, že se před X let zimák neudělal... Koubová naopak absolutně mimo, 2x jí Beke oponoval, co řekla a její kolega Hovorka víceméně mlel proti stadionu, cosi že tím nebude náměstí a jediný se zdržel při hlasování. Vypadalo to, že po volbách už nehrozí aby ODS šla do koalice s touhle sebrankou Piráti a Forum.
Tak ANO, konkrétně Popelka se tim netají dlouhodobě. Souhlas u Šlechtického, ten nic takového neřekl…
Asi tak, u toho Popelky jsou ty jeho názory a podkopávání současného projektu dlouhodobě známy. U toho Šlechtického mi prostě přišlo, že si tím promlouváním o provozu a odpisech už dopředu chystá argumenty proti. Ano, ti lidé co narážejí na to, že aréna jako taková bude asi horko těžko zisková, mají pravdu. Je ale důležité si uvědomit, že ty synergické efekty, které stavba přinese, ať už samotnou výstavbou nebo následnou spotřebou návštěvníků v okolí arény by měla tyhle náklady převyšovat a dlouhodobě tak posouvat ekonomiku jak města tak i kraje. Alespoň tak tvrdí zmiňovaná analýza České Spořitelny.
Nechci tu bezhlavě výstavbu obhajovat jen pro to, že mám Duklu rád. Mně prostě tenhle projekt dává smysl a přeju si ho upřímně víc jako Jihlavák než jako fanoušek Dukly.
Ten Vymazalův komentář, jak je vlastně rád, že to v roce 2010 nedopadlo byl docela úsměvnej Ale má vlastně taky docela recht, co si vzpomínám, tak ten minulý návrh byl oproti tomu současnému o dost slabší.
Tak nechcu Popelku obhajovat, všechno co kde řekl jistě nevím, ale pamatuju si že už tenkrát přišel na to proslulé jednání o zimáku, zda bude Zonka nebo Kofola a tak nějak mi utkvělo že se o to zajímá. Že to ANofert chtěl dělát jinak je asi pravda, ale na tom dnešním jednání mluvili několik z nich a neslyšel jsem od nich žádný negace staďáku, žádný že je to moc peněz na Jihlavu nebo že radši chodníky nebo náměstí. To spíš kulturní frontě a jim podobným už viditelně to moc nejde přes čumák strach že nezbude pro ně Předpokládám že u voleb budou mít nejvíc ANO a ODS tak se to snad nějak dotáhne
vn napsal:Raddy007 napsal:Tak jsem to taky zkouknul a celkem to opravdu vyznívá příznivě ve směru že snaha je. Těch 200-300 mega je teda v tuto chvíli jen na hubu, takže nic jistého a pořád je to málo, takže dořešeného zdaleka nic není. Co však nechápu, kde jsi v tom přenosu přišel na to, že koalice je pro a opozice proti, nic takového tam teda fakt nezaznělo. Když to vezmu odzadu tak parta okolo Popelky ani komouši nic proti stavbě neřekli, jen klasické dotazy a opoziční rýpání. Paula jsem nepochopil co tam plácal a navíc tam zase něco mlel o vyjádření se občanů. Koalice - Beke a Ryška vysvětlovali, nic proti, Kodet je druhej, kterého jsem moc nepochopil, co chtěl vlastně říct, braptal tam něco jestli se projekt ukáže smysluplný... to nevím co mělo znamenat. Nicméně ODS a KDU mají kandidátku spolu. Patři tam i Vymazal, ten mě dojal, když říkal, že mu není líto, že se před X let zimák neudělal... Koubová naopak absolutně mimo, 2x jí Beke oponoval, co řekla a její kolega Hovorka víceméně mlel proti stadionu, cosi že tím nebude náměstí a jediný se zdržel při hlasování. Vypadalo to, že po volbách už nehrozí aby ODS šla do koalice s touhle sebrankou Piráti a Forum.
Tak ANO, konkrétně Popelka se tim netají dlouhodobě. Souhlas u Šlechtického, ten nic takového neřekl…
Asi tak, u toho Popelky jsou ty jeho názory a podkopávání současného projektu dlouhodobě známy. U toho Šlechtického mi prostě přišlo, že si tím promlouváním o provozu a odpisech už dopředu chystá argumenty proti. Ano, ti lidé co narážejí na to, že aréna jako taková bude asi horko těžko zisková, mají pravdu. Je ale důležité si uvědomit, že ty synergické efekty, které stavba přinese, ať už samotnou výstavbou nebo následnou spotřebou návštěvníků v okolí arény by měla tyhle náklady převyšovat a dlouhodobě tak posouvat ekonomiku jak města tak i kraje. Alespoň tak tvrdí zmiňovaná analýza České Spořitelny.
Nechci tu bezhlavě výstavbu obhajovat jen pro to, že mám Duklu rád. Mně prostě tenhle projekt dává smysl a přeju si ho upřímně víc jako Jihlavák než jako fanoušek Dukly.
Ten Vymazalův komentář, jak je vlastně rád, že to v roce 2010 nedopadlo byl docela úsměvnej Ale má vlastně taky docela recht, co si vzpomínám, tak ten minulý návrh byl oproti tomu současnému o dost slabší.
Burberry- Posts : 29
ondrej.n and Lufa like this post
Já se těmhle debatám vždy vyhýbal, ale tentokrát asi dojdu, myslím, že je to důležité.imbík napsal:Jsem ochotný tomu dát poslední šanci a na tu debatu jít
imbík, DUKLIČKA and Burberry like this post
Ted byla v hlavnich zpravach na ct reportaz o nove arene v Jihlave a jejim financovani.
Raddy007 napsal:Tak jsem to taky zkouknul a celkem to opravdu vyznívá příznivě ve směru že snaha je. Těch 200-300 mega je teda v tuto chvíli jen na hubu, takže nic jistého a pořád je to málo, takže dořešeného zdaleka nic není. Co však nechápu, kde jsi v tom přenosu přišel na to, že koalice je pro a opozice proti, nic takového tam teda fakt nezaznělo. Když to vezmu odzadu tak parta okolo Popelky ani komouši nic proti stavbě neřekli, jen klasické dotazy a opoziční rýpání. Paula jsem nepochopil co tam plácal a navíc tam zase něco mlel o vyjádření se občanů. Koalice - Beke a Ryška vysvětlovali, nic proti, Kodet je druhej, kterého jsem moc nepochopil, co chtěl vlastně říct, braptal tam něco jestli se projekt ukáže smysluplný... to nevím co mělo znamenat. Nicméně ODS a KDU mají kandidátku spolu. Patři tam i Vymazal, ten mě dojal, když říkal, že mu není líto, že se před X let zimák neudělal... Koubová naopak absolutně mimo, 2x jí Beke oponoval, co řekla a její kolega Hovorka víceméně mlel proti stadionu, cosi že tím nebude náměstí a jediný se zdržel při hlasování. Vypadalo to, že po volbách už nehrozí aby ODS šla do koalice s touhle sebrankou Piráti a Forum.
Podobně jako jsme zvyklí, tepleji tady určitě neníLázňator napsal:Asi nikdo neví taky tam budu poprvýLázňator napsal:Jaký je to v Pejru na zimáku, teplo na bermudy nebo zima jak v Benátkách
Duklacek- Posts : 1074
Tak jsem to taky zkouknul a celkem to opravdu vyznívá příznivě ve směru že snaha je. Těch 200-300 mega je teda v tuto chvíli jen na hubu, takže nic jistého a pořád je to málo, takže dořešeného zdaleka nic není. Co však nechápu, kde jsi v tom přenosu přišel na to, že koalice je pro a opozice proti, nic takového tam teda fakt nezaznělo. Když to vezmu odzadu tak parta okolo Popelky ani komouši nic proti stavbě neřekli, jen klasické dotazy a opoziční rýpání. Paula jsem nepochopil co tam plácal a navíc tam zase něco mlel o vyjádření se občanů. Koalice - Beke a Ryška vysvětlovali, nic proti, Kodet je druhej, kterého jsem moc nepochopil, co chtěl vlastně říct, braptal tam něco jestli se projekt ukáže smysluplný... to nevím co mělo znamenat. Nicméně ODS a KDU mají kandidátku spolu. Patři tam i Vymazal, ten mě dojal, když říkal, že mu není líto, že se před X let zimák neudělal... Koubová naopak absolutně mimo, 2x jí Beke oponoval, co řekla a její kolega Hovorka víceméně mlel proti stadionu, cosi že tím nebude náměstí a jediný se zdržel při hlasování. Vypadalo to, že po volbách už nehrozí aby ODS šla do koalice s touhle sebrankou Piráti a Forum.
Jsem ochotný tomu dát poslední šanci a na tu debatu jít
vn likes this post
Tak jsem dnešní zasedání zkouknul a mám z toho docela dobrej pocit.
Zaznělo tam, že město je schopno si vzít k současnému úvěru (600 mil) ještě dalších 200 - 300 mil aniž by byla omezena ostatní investiční a hospodářská schopnost města, což bude do příštího zasedání prověřovat ekonomický odbor, který ale sám předeslal, že by to mělo být průchozí.
Co se týče dalšího dofinancování, tak se tam prověřují nějaké možné dotace na rozvoj brownfieldů, kam by snad údajně šlo tenhle projekt napasovat. Co se týče soukromého sektoru, tak prý nějaké partnery už mají taky dojednány, ale pouze v nějaké drobnější míře podpory. Jsou prý v jednání i s nějakou společností, která má miliardové obraty, ale že logicky ta firma za to něco chce něco zpět, takže jsou v jednání.
Nejdůležitější věc asi je, že tam zaznělo, že během posledního zářijového zasedání se to už zřejmě nestihne finálně rozhodnout, takže je cíl připravit maximální množství podkladů pro novou vládu na radnici, aby mohla fundovaně rozhodnout.
Bylo dneska jasně vidět, kdo arénu stavět chce a hledá řešení, jak to dát celé dohromady a kdo by radši další 4 roky vymýšlel diskutoval. Současná koalice okolo Bekeho, Ryšky, Koubové, Kodeta jde jasně pro stavbu, parta okolo Popelky, Šlechtického, Paula jede opačnou notu. Takže to hlavně bude o nás, koho si tam v září posadíme. Příští pondělí se nás doufám sejde na veřejné debatě hodně (dle fb už 120 lidí) a dát tam najevo, že obyvatelé jsou pro výstavbu a třeba to hne i s těma jelitama, co by radši tupě stavěli za městem, vyhlašovali referenda nebo opravovali zimák na kapacitu 2 tisíc diváků.
Zaznělo tam, že město je schopno si vzít k současnému úvěru (600 mil) ještě dalších 200 - 300 mil aniž by byla omezena ostatní investiční a hospodářská schopnost města, což bude do příštího zasedání prověřovat ekonomický odbor, který ale sám předeslal, že by to mělo být průchozí.
Co se týče dalšího dofinancování, tak se tam prověřují nějaké možné dotace na rozvoj brownfieldů, kam by snad údajně šlo tenhle projekt napasovat. Co se týče soukromého sektoru, tak prý nějaké partnery už mají taky dojednány, ale pouze v nějaké drobnější míře podpory. Jsou prý v jednání i s nějakou společností, která má miliardové obraty, ale že logicky ta firma za to něco chce něco zpět, takže jsou v jednání.
Nejdůležitější věc asi je, že tam zaznělo, že během posledního zářijového zasedání se to už zřejmě nestihne finálně rozhodnout, takže je cíl připravit maximální množství podkladů pro novou vládu na radnici, aby mohla fundovaně rozhodnout.
Bylo dneska jasně vidět, kdo arénu stavět chce a hledá řešení, jak to dát celé dohromady a kdo by radši další 4 roky vymýšlel diskutoval. Současná koalice okolo Bekeho, Ryšky, Koubové, Kodeta jde jasně pro stavbu, parta okolo Popelky, Šlechtického, Paula jede opačnou notu. Takže to hlavně bude o nás, koho si tam v září posadíme. Příští pondělí se nás doufám sejde na veřejné debatě hodně (dle fb už 120 lidí) a dát tam najevo, že obyvatelé jsou pro výstavbu a třeba to hne i s těma jelitama, co by radši tupě stavěli za městem, vyhlašovali referenda nebo opravovali zimák na kapacitu 2 tisíc diváků.
Burberry- Posts : 29
vn, karel granát, DUKLIČKA, MichalDJ, Vasoj84, Lufa and hk like this post
Co pamatuju,tak tam vždycky byla zima jak pod kolníkem.
Laďa- Posts : 50
Tak nám dnes začíná první díl tyjatru s názvem
Kde sehnat peníze na arenu.
Díl první: Co s tim a volné pokračování kdo za to může. My ne to ti druzí.
Online na YouTube města od 13 hodin
Kde sehnat peníze na arenu.
Díl první: Co s tim a volné pokračování kdo za to může. My ne to ti druzí.
Online na YouTube města od 13 hodin
Asi nikdo neví taky tam budu poprvýLázňator napsal:Jaký je to v Pejru na zimáku, teplo na bermudy nebo zima jak v Benátkách
Jaternička napsal:Přesně, místo aby se k tomu klub nějak postavil a napsal aspoň něco,tak se vypotí nic neříkající slint.imbík napsal:To se nikdo nedozví. Vidíte jak to vysvětlil klub. Vyměnili jsme trenéry. A nestotožňujeme se s chováním Romana Kaděry. Tečka.
Který ovšem dokonale zapadá do vystupování klubu na veřejnosti, který je tak úrovni druhé ligy ve vodním polu v Uzbekistánu.
No já myslím, že klub to napsal celkem jasně "Důvodem byl nesoulad jejich činnosti s klubovou koncepcí a strategií. Tento krok byl učiněn na základě rozhodnutí několikačlenného vedení mládeže i A týmu." Hlasování bylo jednoznačné. Kaděra v tom nehraje žádnou roli - spíš naopak - protože tam víš co si myslí, protože to každému na rovinu řekne. Někteří rodiče by řekli zhruba něco ve smyslu - že Meleňák sklidil co zasel.
arthur- Posts : 20
Excalibur napsal:Tak jak to bylo doopravdy s tou kauzou? Asi nejen mě by to hodně zajímalo...vn napsal:Ale houbelec, nevím co v tom bylo ale on Melenak taky nebyl zadny svatousek…mimochodem i ta jeho kauza o prepadeni v Jihlave byla taky dost zkreslena medii…
Tak dost to vyprovokal sám…víc k tomu netřeba psát asi..
Jaký je to v Pejru na zimáku, teplo na bermudy nebo zima jak v Benátkách
Přesně, místo aby se k tomu klub nějak postavil a napsal aspoň něco,tak se vypotí nic neříkající slint.imbík napsal:To se nikdo nedozví. Vidíte jak to vysvětlil klub. Vyměnili jsme trenéry. A nestotožňujeme se s chováním Romana Kaděry. Tečka.
Který ovšem dokonale zapadá do vystupování klubu na veřejnosti, který je tak úrovni druhé ligy ve vodním polu v Uzbekistánu.
MichalDJ and Duklacek like this post
To se nikdo nedozví. Vidíte jak to vysvětlil klub. Vyměnili jsme trenéry. A nestotožňujeme se s chováním Romana Kaděry. Tečka.
Tak jak to bylo doopravdy s tou kauzou? Asi nejen mě by to hodně zajímalo...vn napsal:Ale houbelec, nevím co v tom bylo ale on Melenak taky nebyl zadny svatousek…mimochodem i ta jeho kauza o prepadeni v Jihlave byla taky dost zkreslena medii…
Excalibur- Posts : 614
Těžký, o stavbě žádné nové info, pouze prázdná ponurá atmosféra. Odehrané dva atraktivní přáteláky s Táborem a Šumperkem, po kterých jsme zjistili, že na to junioři z Liberce asi mít nebudou..Siroko napsal:Nepamatuju, kdy tady bylo naposledy takto mrtvo. Ctyri dny bez prispevku….
Duklacek- Posts : 1074
MichalDJ likes this post
Ale houbelec, nevím co v tom bylo ale on Melenak taky nebyl zadny svatousek…mimochodem i ta jeho kauza o prepadeni v Jihlave byla taky dost zkreslena medii…
Je to tak mám a jsem si 100% jist že je to kvůli tomu.... toto je totiž práva koncepce dukly
Hhs23- Posts : 173
Jestli ho tam nedali schválně aby mohli vylejt i Melyse, nasazoval kluky podle výkonosti a ne protekční a to se někomu nelíbilo
No dobře . Kaděra je hovado. Ale čím se teda provinil Melenovský? Nebo mě něco uniklo?
DUKLIČKA- Posts : 1609
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: