Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+53
Hedgehog
krap
arthur
dobry_lovec
Hokejovy fanda
olin
Luc2as
mrskman
ondrej.n
Janosik
mjrkk
Musa
kancler
Hhs23
Miroslav Tuna
hcd
Kuba
mbenda
AJET0
staříček
Thoor93
Vasoj84
Lázňator
Lufa
hadas (admin)
Falk HCD
HCDTOM
MarkusHCD
J4u8
pegy18
FREDERIK
Raddy007
Sigyteam
xantypa
Kolja
Jaternička
mirason
MichalDJ
karel granát
miramare83
vn
Kelt
Mišák
jajirk
Siroko
wortyr
Duklacek
imbík
ralff
richmonds
Slezy77
Excalibur
DUKLIČKA
57 posters

Strana 20 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Lufa 26/4/2022, 09:26

mirason napsal:Pro pristi rok je tu pro Play-off jeden mozna zadrhel a tim je Zlin, cert vi koho pritahnou, nebo jak budou hrat, je to dost otaznik.
Já tipuju že Zlín tu bude taky delší dobu podobně jak Kladno. Myslím že postupový plány bude mít zase Vsetín, finančně by na to asi měli. Letos zjistili že je třeba mít nejen dobrý hráče v poli ale hlavně zeď v bráně.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/4/2022, 09:21

Duklacek napsal:Jak to teda bylo se Skořápkou, ty zaručený zprávy, že končí? Za jeho pokračování jsem moc rád.👍
Ale oči mě bolí, když tady vidím tu úvahu stylu “radši vyhrávat v Chance lize, než prohrávat v extralize.”
No to snad ne? Takhle uvažovali sedm let v ČB a my se tomu smáli. To nemůže nikdo ani myslet vážně, možná by chtělo si všimnout, že i to “vyhrávání” v Chance lize, kdy se držíme x let nahoře nikoho v Jihlavě nezajímá a na hokej tady začnou lidi chodit až na třetí sérii v play off.
To s tím Skořepou mě to taky hned napadlo. Tady už se pomalu plánoval pohřební průvod a ono to je tradiční JPP. To tu zase někdo chtěl být moc důležitej a dát všem na obdiv jak je propojenej s kabinou a má informace z první ruky Very Happy
Úvaha, že někdo raději bude chodit na CHL než prohry v ELH mi vyloudil úsměv na tváři a přesně - vzpomínka na ČB a ty jejich bláboly.

Lufa

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 26/4/2022, 09:16

mirason napsal:Pro pristi rok je tu pro Play-off jeden mozna zadrhel a tim je Zlin, cert vi koho pritahnou, nebo jak budou hrat, je to dost otaznik.
Ja to vidim porad stejne, abys mohl vyhrat baraz a dalsi rok nespadnout, musis stavet extraligivy mancaft uz do tehle ligy a suverene ji vyhrat. Historie ro dokazuje, 2x dukla postoupila a 2x nasledujici rok spadla. Je to porad jen o rozpoctu, verim z nejlepsich hracu chanceligy by se dokazal poskladat mancaft na cca 10 misto extraligy....ale za penize v Praze dum.

Mišák

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 26/4/2022, 09:03

Duklacek napsal:Jak to teda bylo se Skořápkou, ty zaručený zprávy, že končí? Za jeho pokračování jsem moc rád.👍
Ale oči mě bolí, když tady vidím tu úvahu stylu “radši vyhrávat v Chance lize, než prohrávat v extralize.”
No to snad ne? Takhle uvažovali sedm let v ČB a my se tomu smáli. To nemůže nikdo ani myslet vážně, možná by chtělo si všimnout, že i to “vyhrávání” v Chance lize, kdy se držíme x let nahoře nikoho v Jihlavě nezajímá a na hokej tady začnou lidi chodit až na třetí sérii v play off.

Naprostý souhlas, za mě sezona v ELH byla bombastická, i když se prohrávalo a měnil bych za Chance ligu hned.
Teď je ale každopádně hlavní ta hala, protože pokud neklapne, tak můžeme o ELH navždy už jen snít.

vn

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Pristi rok

Příspěvek pro mirason 26/4/2022, 08:30

Pro pristi rok je tu pro Play-off jeden mozna zadrhel a tim je Zlin, cert vi koho pritahnou, nebo jak budou hrat, je to dost otaznik.

mirason

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/4/2022, 08:17

Jak to teda bylo se Skořápkou, ty zaručený zprávy, že končí? Za jeho pokračování jsem moc rád.👍

Duklacek

vn, MichalDJ and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 26/4/2022, 08:08

Duklacek napsal:
imbík napsal:Tak Semiš je sympaťák odjakživa. Až nechápu, že on kdysi hrál v Chomutově 😁😁.
Njn je to fakt,ale co si za to koupíme? Možná jsme sympaticky ale zase prales 😱 Kladno jsou zmrdi, ale Extraliga.. ... 🤔
Pravda pravdoucí.. my musíme být furt vždy ti hodní, ale nic z toho nemáme. Dokonce vlastní hráči s námi “vyjebou” (trochu ostřejší výraz). Nedovedu si představit, že by přišel Rob na Vsetíně za šéfem, že chce na play off do Vítkovic, svinským krokem z kanclu by mazal. My jsme byli hodní, a ve finále si tady stěžujete, že byl úzký kádr. Ale to my jsme pustili tři skvělé hráče, fyzicky dobře narostlé, hezky před play off. To dělá prosím jednu lajnu. Takže jaké polemizování o tom, že byl úzký kádr. Sami jsme si ho rozpustili.
Když se nad tím člověk zamyslí trochu bez emocí, tak to háže jiný obraz.
Nic to ale nemění na tom, že sezóna naprosto neuvěřitelná, jiné slova na to nelze využít.

Trosku na tebe navazu, souhlasim s temi 3 hraci co jsme pred play-off pustili, bez emoci ted rikam ze Scerban nasemu tymu moc neveril, protoze asi cekal ze vypadneme hned v prvnim kole play-off, protoze jinak by si lechce spocital ze pokud dojdeme daleko, tak se mu ty 3 platy s prehledem vrati...Scerban tady hokej v Jihlave zachranil, ale nekdy by neskodilo treba zdrave trosku zariskovat...jen muj nazor, nikoli kritika...sezona byla skvela a uz se tesim na odhalovani posil a dalsi sezonu

MichalDJ

vn and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 26/4/2022, 07:30

Rad bych poukazal na dalsi dva zasadni benefity toho, ze v barazi dostali prilezitost mladici. Protoze jde o extraligova utkani, tak se docela zvedla castka za jejich pristi pripadny odstupny a potom je tam peknejch par bodu do tabulky uspesnosti akademii.

Siroko

Duklacek, wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 26/4/2022, 02:19

Skořepa je pán. Prostě kapitán!! Rád slyším, že nekončí!
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 26/4/2022, 01:48

Není liga jako liga, nejlepší je Chance liga!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/4/2022, 01:46

Skořápka fakt zůstává 👍😀👍

imbík

hadas (admin) and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 25/4/2022, 23:43

Kelt napsal:
miramare83 napsal:
Slezy77 napsal:Bilča nejlepší bek týmu spolu s Marešem? Dobře, Lukáše beru, ale Kachyňa, Kowal, jsou úplně někde jinde než Vlasta. O tři parníky.

Nejak se v hodnoceni beku zapomina na Eliase. Za me vybornej spolehlivej obrance, minimum chyb, umi dat gola, ma dobry rozhodnuti a umi se za Duklu porvat (nejednou to ukazal). Ne tak napadnej, ale poctivej bojovnik. Navic nejlepsi v + - na lede. Doufam ze zustane.
Přesně tak. Nechápu, proč hrál až 7.beka.

Tohle se mi "líbí". Není důležitej sedmej bek a čtvrtá lajna?? Kurňa je to tým a každý v něm má nějakou roli (navíc na ně často naskakuje první lajna soupeře)

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/4/2022, 23:39

imbík napsal:Tak Semiš je sympaťák odjakživa. Až nechápu, že on kdysi hrál v Chomutově 😁😁.
Njn je to fakt,ale co si za to koupíme? Možná jsme sympaticky ale zase prales 😱 Kladno jsou zmrdi, ale Extraliga.. ... 🤔

No a? Co je lepsi? Extraliga dno, nebo Chance liga pohar (nebo minimalne plno vyher)? Za me to druhy:) To rikam uplne uprimne. Chapu ale ze tohle kazdej muze citit jinak.
Jinak to KL - dusevni mrzaci, jak tu nekdo napsal, to sedi presne. A 68 na ne ma cuch a vzdycky objevi a dotahne naky dalsi (nebo se vsichni zkurvi az tam, to nevim:D

Naposledy upravil miramare83 dne 25/4/2022, 23:45, celkově upraveno 1 krát

miramare83

hadas (admin), karel granát and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 25/4/2022, 23:35

miramare83 napsal:
Slezy77 napsal:Bilča nejlepší bek týmu spolu s Marešem? Dobře, Lukáše beru, ale Kachyňa, Kowal, jsou úplně někde jinde než Vlasta. O tři parníky.

Nejak se v hodnoceni beku zapomina na Eliase. Za me vybornej spolehlivej obrance, minimum chyb, umi dat gola, ma dobry rozhodnuti a umi se za Duklu porvat (nejednou to ukazal). Ne tak napadnej, ale poctivej bojovnik. Navic nejlepsi v + - na lede. Doufam ze zustane.
Přesně tak. Nechápu, proč hrál až 7.beka.

Kelt

karel granát, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/4/2022, 23:31

Nejak se v hodnoceni beku zapomina na Eliase. Za me vybornej spolehlivej obrance, minimum chyb, umi dat gola, ma dobry rozhodnuti a umi se za Duklu porvat (nejednou to ukazal). Ne tak napadnej, ale poctivej bojovnik. Navic nejlepsi v + - na lede. Doufam ze zustane, byla by chyba vedeni ho poustet.

Naposledy upravil miramare83 dne 26/4/2022, 09:58, celkově upraveno 1 krát

miramare83

karel granát, Kelt and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/4/2022, 23:23

MarkusHCD napsal:Letos jsme konečně chytli play off mód,po kostrbaté základní části balzám na bordozlutou duši,pánové,díky za to,že jste dokázali, že se značkou DUKLA je třeba stále počítat,HCD Ole!!!    P,S. Borci má ledě mají odpracováno,teď je na tahu Magistrát

Loni uz jsme ho chytli taky:) Oba roky nas zastavilo az KL v mirne nerovnem boji, jak vsichni citi... A taky jsme doplatili na ty barazovy cachry machry, jednou baraz neni, jednou je, pokazde samozrejme uplne nahodou v nas neprospech... No co se da delat, budem dal valet v Chance lize:)

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/4/2022, 23:08

HCDTOM napsal:Gratulace k sezóně. Jak  už jsem psal, je potřeba sportovně uznat, že byli lepší, aby ne ! Ale určitě nebyli lepší o tolik, jak by se dalo očekávat. Dobře, že hráli mladí. Můžeme být spokojení  Smile))

Hokejove lepsi mozna, chvilema v necem, o trochu. Zato o hodne vychcanejsi a vetsi provokateri, jako vzdy, dokud tam budou 14, 68 a banda jejich vylizprdelniku...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/4/2022, 23:03

imbík napsal:Beran to rozhodl, krutá ironie 🙈
Klukům patří díky. Víc asi už nechci psát. Všichni to viděli.

Rozhod to ale i Melka (dalsi z jejich min napadnejch smejdu v pozadi), kterej totalne simuloval vysokou hul, a to oslabeni pak rozhodlo...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 25/4/2022, 22:54

Tak Pepa pokračuje, takže základ týmu do Pejru už máme 😁

vn

wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 25/4/2022, 22:46

Kluci děkuju, hlubokosklon za to, jak jste to odehráli.
Prosba na Pepu Skořepu, Pepo, seš mladík a hraješ výborně, tak ať Tě vidím v srpnu na ledě.
Jo a za Kladno chytá strážmistr Topinka.

Prosba tam nahoru: Z celýho srdce prosím o novou, Extraligovou halu.
Jedině Dukla!
DUKLA NAVŽDY!

Kelt

karel granát and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/4/2022, 22:44

Pravda pravdoucí.. my musíme být furt vždy ti hodní, ale nic z toho nemáme. Dokonce vlastní hráči s námi “vyjebou” (trochu ostřejší výraz). Nedovedu si představit, že by přišel Rob na Vsetíně za šéfem, že chce na play off do Vítkovic, svinským krokem z kanclu by mazal. My jsme byli hodní, a ve finále si tady stěžujete, že byl úzký kádr. Ale to my jsme pustili tři skvělé hráče, fyzicky dobře narostlé, hezky před play off. To dělá prosím jednu lajnu. Takže jaké polemizování o tom, že byl úzký kádr. Sami jsme si ho rozpustili.
Když se nad tím člověk zamyslí trochu bez emocí, tak to háže jiný obraz.
Nic to ale nemění na tom, že sezóna naprosto neuvěřitelná, jiné slova na to nelze využít.

Duklacek

hadas (admin), vn, karel granát and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 25/4/2022, 22:27

Tak jsem se dopocital, ze letos to byla osma baraz, je to mozny? 😱

Mišák

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/4/2022, 22:24

Mládež pokud bude dobrá tu nikdy nevydrží. Podívej právě to Kladno. Mládež má úplně v prdeli, ale nakoupí Jaroušek Kanaďany a hráče od jinud a hrajou Extraligu. Nevím těžko predikovat, sezóna je úspěšná. Škoda, že místo Kladna nebyl v baráži jiný soupeř. Věřím, že šance by byli větší. Uvidíme co bude. Nejlepší na tom je, že do přestupového okna už je jen pět dní 👍😀

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 25/4/2022, 22:02

Hele za mě tam dlouho nevydržej... nemaj nic... nejlepší jsou tam starci a cizinci a jeden Kubík. My zatím na extraligu nemáme, ale věřím že ten strom roste od mládeže a roste dobře... jen to trvá a budu starej než to bude Very Happy . Tak snad děcka si užijou 13. titul a já o holi Very Happy . Teď hlavně ten stadion prosím prosím.

wortyr

karel granát, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/4/2022, 21:54

Tak Semiš je sympaťák odjakživa. Až nechápu, že on kdysi hrál v Chomutově 😁😁.

imbík

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 25/4/2022, 21:52

imbík napsal:
wortyr napsal:Díky moc za skvělou sezónu. Přiznám se, že někdy kolem Vánoc jsem jsem fakt nevěřil, jak se takhle rozjedeme. A nebyla to haluz, hráli jsme fakt pěknej oganizovanej hokej se spoustou akcí, kliček a fintiček. To už dlouho nebylo a ještě víc mě těší, jak ten tým je složenej.

Teď nám začíná souboj nejtěžší a nebude se konat na ledě. Doufám, že duch HZS a všech těch hezkejch i těžkejch chvil, co jsme tam prožili, vyleze  a zařídí úspěšnou stavbu cheers .

PS: kdo si všimnul po zápase, tak Semiš je PAN profesionál. Takhle se chová člověk ná úrovni. Beran by se měl stydět se jen postavit vedle...

Dukla navždy!!! I love you I love you I love you

O co tam šlo?

Celou sérii ho osekávají, dělaj prasečiny a on jim po sérii s úsměvem všem úpřímně pogratuluje. Vím, že se mnou každej nemusí souhlasit, ale já si za sebe hodně vážím toho, když má hráč úroveň. Stejně tak jak Ujčův projev pro TV - žádný kňourání, pěkně zhodnocený. I prohrát se musí umět.

wortyr

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 25/4/2022, 21:52

Jasný a za dva roky ho vítat zpět ( viz spekulace se Žalčíkem) Proč se tady pořád musí někdo vyhazovat??
Obzvlášť po takovým týmovým výkonu v celým play off?? Nechcete to nechat na trenérech?
Díky borci, zas o DUKLE ví celá republika!!!

pegy18 napsal:A při vší úctě k Harkymu, by si mohl už po těch letech sbalit svejch šest švestek a jít o kus dál... I když to může znít krutě.. už tady tomu nemá co dát, potřebuje impuls..

jajirk

wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/4/2022, 21:41

wortyr napsal:Díky moc za skvělou sezónu. Přiznám se, že někdy kolem Vánoc jsem jsem fakt nevěřil, jak se takhle rozjedeme. A nebyla to haluz, hráli jsme fakt pěknej oganizovanej hokej se spoustou akcí, kliček a fintiček. To už dlouho nebylo a ještě víc mě těší, jak ten tým je složenej.

Teď nám začíná souboj nejtěžší a nebude se konat na ledě. Doufám, že duch HZS a všech těch hezkejch i těžkejch chvil, co jsme tam prožili, vyleze  a zařídí úspěšnou stavbu cheers .

PS: kdo si všimnul po zápase, tak Semiš je PAN profesionál. Takhle se chová člověk ná úrovni. Beran by se měl stydět se jen postavit vedle...

Ve vsem souhlas.
Beran se po zlomovym golu jede radovat ke stridacce hostu. To uz jsme ale videli u techto dusevnich mrzaku minulej rok.
Ted si uzit rozlucku v sobotu a drzme palce, aby ten novej zimak klapnul. To je ted ten nejdulezitejsi zapas.

Siroko

FREDERIK, MichalDJ, wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/4/2022, 21:40

O co tam šlo?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 25/4/2022, 21:35

Díky moc za skvělou sezónu. Přiznám se, že někdy kolem Vánoc jsem jsem fakt nevěřil, jak se takhle rozjedeme. A nebyla to haluz, hráli jsme fakt pěknej oganizovanej hokej se spoustou akcí, kliček a fintiček. To už dlouho nebylo a ještě víc mě těší, jak ten tým je složenej.

Teď nám začíná souboj nejtěžší a nebude se konat na ledě. Doufám, že duch HZS a všech těch hezkejch i těžkejch chvil, co jsme tam prožili, vyleze a zařídí úspěšnou stavbu cheers .

wortyr

hadas (admin), MichalDJ, Duklacek, miramare83 and Honza KH like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/4/2022, 21:27

Slezy77 napsal:No kdo má kontakty v klubu tak už o Bilčovi pár dní ví. Promiň, jestli se někoho dotknu, ale Vlasta hokejového umu moc nepobral a všechno vynahradit bojovností nelze. Kvalitu neojebeš, to jsme viděli, jak strádal proti Kladnu.
K tomuhle. Za mě nejlepší bek minimálně teď baráže. Na plnou hubu. Všichni víme, že mu hokejka většinou překážela a byl to rváč. Ale kdo se díval pozorně, tak hrál čím dál lépe a z našich beků nebyl nikdo, nikdo lepší. Blokování střel, ale začal hrát i hokejkou, kolik kotoučů odebral, obrovský icetime každý zápas. To Marešák tam dělal daleko horší věci. Takže mě mrzí jeho odchod
A Kowal s Kachnou. Kdy začali hrát? Kowal dělal snad do ledna neuvěřitelný minely, Kachna se do toho dostával po příchodu taky pomalu. Opravdu o tři parníky lepší nebyli, byť mají samozřejmě potenciál být oba extraligoví beci, o tom žádná

Duklacek

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 25/4/2022, 21:22

Bilča nejlepší bek týmu spolu s Marešem? Dobře, Lukáše beru, ale Kachyňa, Kowal, jsou úplně někde jinde než Vlasta. O tři parníky.

Slezy77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/4/2022, 21:17

Slezy77 napsal:No kdo má kontakty v klubu tak už o Bilčovi pár dní ví. Promiň, jestli se někoho dotknu, ale Vlasta hokejového umu moc nepobral a všechno vynahradit bojovností nelze. Kvalitu neojebeš, to jsme viděli, jak strádal proti Kladnu.

Bilca a Mareš byli dva nejlepší beci týmu. To teda nechápu napsat, že strádal proti Kladnu. Jasný není to žádný Zidlicky,ale v play off byl jeden z nejlepších beků.
Dundacek respekt jak to odehrál po té dlouhé pauze kvůli zranění.

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/4/2022, 21:14

richmonds napsal:nejspíš to budeme nějaký čas schytávat jak bylo Kladno lepší. Jo bylo, ale přes to všechno jsme nejlepší tým Chance. Navzdory nižším ambicím před sezonou, navzdory odchodům hráčů, navzdory tomu že za nás hráli junci a dorosti. Navzdory...v den zápasu nebudu rozhodčí hodnotit :-) Prostě jsme jim to nedali zadarmo, kluci bojovali, takže ať si troubové pindají, byla to super sezona, za kterou díky všem, kdo ji odtáhli na ledě i v hledišti.

🎩👍🎩

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/4/2022, 21:14

Duklacek napsal:
ralff napsal:
DUKLIČKA napsal:Tohle se prostě nedalo vyhrát.Dokud bude hrát za Kladno jagr nebo se bude kolem kladenského hokeje motat tak proste není šance se tam dostat.Smekám před klukama !!!!!!!!!!!!

Ale dalo, stačilo být trochu víc v kondici, ekonomicky a hlavně fyzicky.  Ale takhle to bylo extrémně těžký. Nicméně kluci se s tím popasovali na výbornou.
? Stačilo být víc v kondici. Hlavně fyzicky. To jako jak jsme měli udělat? Nějak jsem nepochopil, 21 zápasů za 45 dnů.

Já to myslím obecně. Je potřeba, aby klub byl silnější a nestalo se to, co letos, že jsme důležité hráče museli pustit. A čím užší tým, tím rychleji ubývají síly. A v téhle sérii ten úbytek sil na naší straně byl prostě poznat. Já vím spousta zápasů za krátkou dobu, ale právě proto je potřeba mít širší tým, aby se ta zátěž víc rozložila.

Ale zase, všechno špatný pro něco dobrý. Dostali spoustu prostoru mladící a zhostili se ho výtečně. Wink

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 25/4/2022, 21:11

No kdo má kontakty v klubu tak už o Bilčovi pár dní ví. Promiň, jestli se někoho dotknu, ale Vlasta hokejového umu moc nepobral a všechno vynahradit bojovností nelze. Kvalitu neojebeš, to jsme viděli, jak strádal proti Kladnu.

Slezy77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/4/2022, 21:10

Jebat Berana jebat BeranaJebat Berana jebat BeranaJebat Berana jebat BeranaJebat Berana jebat BeranaJebat Berana jebat Berana

DUKLIČKA

hadas (admin), miramare83, Slezy77 and Honza KH like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 25/4/2022, 21:09

nejspíš to budeme nějaký čas schytávat jak bylo Kladno lepší. Jo bylo, ale přes to všechno jsme nejlepší tým Chance. Navzdory nižším ambicím před sezonou, navzdory odchodům hráčů, navzdory tomu že za nás hráli junci a dorosti. Navzdory...v den zápasu nebudu rozhodčí hodnotit :-) Prostě jsme jim to nedali zadarmo, kluci bojovali, takže ať si troubové pindají, byla to super sezona, za kterou díky všem, kdo ji odtáhli na ledě i v hledišti.

richmonds

hadas (admin), imbík, Luc2as and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 25/4/2022, 21:09

To je pravda, osobně taky se mi nezamlouvá herní pojetí Tomáše. Kdo mě z mladých nadchnul je Menša s Cembou. 
Ukázali jsme že mix stáří a mladí letos skvěle zafungoval. 
No a teď už bude jen následovat ten přestupový veletoč, příchody, odchody, tak jako každý rok.. tak uvidíme, vzhuru k dalším hezky prožitým zítřkům s Duklou.

Slezy77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/4/2022, 21:08

Jak víte, že Bilča končí? Sad

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Diskuzní fórum

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/4/2022, 21:08

Pépa Skořepa Pepa SkořepaPépa Skořepa Pepa SkořepaPépa Skořepa Pepa Skořepa

DUKLIČKA