Diskuzní fórum
+53
Hedgehog
krap
arthur
dobry_lovec
Hokejovy fanda
olin
Luc2as
mrskman
ondrej.n
Janosik
mjrkk
Musa
kancler
Hhs23
Miroslav Tuna
hcd
Kuba
mbenda
AJET0
staříček
Thoor93
Vasoj84
Lázňator
Lufa
hadas (admin)
Falk HCD
HCDTOM
MarkusHCD
J4u8
pegy18
FREDERIK
Raddy007
Sigyteam
xantypa
Kolja
Jaternička
mirason
MichalDJ
karel granát
miramare83
vn
Kelt
Mišák
jajirk
Siroko
wortyr
Duklacek
imbík
ralff
richmonds
Slezy77
Excalibur
DUKLIČKA
57 posters
Strana 4 z 20
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/volby-spolek-pro-zdravou-jihlavu-milan-matejka-rozhovor-lidr-vysocina.A220909_682498_jihlava-zpravy_mv
S tímhle pánem (pracovně ho zvu Sandokan), by zřejmě Dukla skončila. Autmechanik a pingl s nulovými zkušenostmi chce řídit krajské město. Obecně : noví lidé "zvenku" absolutně nemají představu co funkce obnáší, myslí si, že dobře vědí co je špatně, a s tím jdou do voleb.
S tímhle pánem (pracovně ho zvu Sandokan), by zřejmě Dukla skončila. Autmechanik a pingl s nulovými zkušenostmi chce řídit krajské město. Obecně : noví lidé "zvenku" absolutně nemají představu co funkce obnáší, myslí si, že dobře vědí co je špatně, a s tím jdou do voleb.
ondrej.n- Posts : 580
Raddy007 likes this post
Alespon snizil svoje sance se nekdy zase dostat do zastupitelstva.
Siroko- Posts : 1202
Raddy007 napsal:Ryškova vize před volbami: "od podzimu roku 2025 bude stát nová aréna..." takže už ani nikdo nepředstírá že by Dukla byla mimo JI 2 roky, už jsme na třech a to jsme ještě nekopli, nemáme na to peníze a ani nevíme kdy začneme....
Učitelské vize mě nechávají ledově chladným, zajímat mě bude realita
MarkusHCD- Posts : 1924
Ryškova vize před volbami: "od podzimu roku 2025 bude stát nová aréna..." takže už ani nikdo nepředstírá že by Dukla byla mimo JI 2 roky, už jsme na třech a to jsme ještě nekopli, nemáme na to peníze a ani nevíme kdy začneme....
Raddy007- Posts : 108
Copak, nikdo nebyl na fans day? Tak když o tom dají vědět tři dny dopředu, dresy se představí na nějakém shotu minutovém.. ... Nevím no o kyvadlové dopravě jsem teda taky nikde žádné info neviděl. Mě je to jedno já se do Pejru dostanu po své ose jako jsem jezdil do Jihlavy a mám to ještě blíž, ale až bude nářek že nechodí lidí tak ať Bedřich a spol začne u sebe. Loni to ještě šlo hodit na covid a pak to zachránilo finále se Vsetínem, ale letos to už nepůjde.
Aspoň nebude tolik křiklounu až se to za dva tři roky tady zavře. Byl jednou jeden klub ....
Aspoň nebude tolik křiklounu až se to za dva tři roky tady zavře. Byl jednou jeden klub ....
imbík- Posts : 3589
hadas (admin), DUKLIČKA, MichalDJ and Duklacek like this post
Když to Sčerban řekl tak sme zaraženě na sebe koukali s kámošema u stolu ono je jasný že není zájem o kyvadlovou dopravu když o tom nikdo neví na to že vlastně za tejden začíná sezona tak je těch informace strašně málo . to že se fansday těžce nepovedlo to už je tečka za vším .Jaternička napsal:Thoor
Původně jsem chtěl napsat co je to za nesmysl, ale ono to vlastně zapadá do koncepce sereme na vlastní fanoušky
Thoor93- Posts : 101
Jaternička napsal:Thoor
Původně jsem chtěl napsat co je to za nesmysl, ale ono to vlastně zapadá do koncepce sereme na vlastní fanoušky
Tak on tomu odpovidal i vcerejsi Fans day, za me teda pekna nuda a chvilkama i trapne, tezko se mi to rika ale jeste budu rad vzpominat na Lysyho, kterej to umel aspon zorganizovat
MichalDJ- Posts : 1031
Thoor
Jaternička- Posts : 1411
Z toho rozhovoru je cítit hodně velký ego. Takže se vlastně ani nedivím že ho trenéři až tolik nestavěli.
Lufa- Posts : 1287
Duklacek likes this post
Podle Sčerbana nebyla o kyvadlovou dopravu žádna odezva . že o tom asi zapoměli asi někomu říct je věc druháJaternička napsal:Bude se do Pejřimova pořádat nějaký svoz, nebo se jede po vlastní ose?
Thoor93- Posts : 101
Bude se do Pejřimova pořádat nějaký svoz, nebo se jede po vlastní ose?
Co to má proboha za betony? V tom vypadá jak kašpar.
DUKLIČKA- Posts : 1609
Leo likes this post
ondrej.n and miramare83 like this post
Rostislav Krutiš píše:
Vážení,
klub nás požádal o pomoc při stěhování do Pelhřimova. Jedná se o tuto středu 7. září od 8h. Každý, kdo je ochotný pomoci, nechť mě kontaktuje na tel. 605 945 722. Děkuji pěkně.
Odpoledne od 17h se koná FANS DAY na zahrádce Pivovarské restaurace.
Vážení,
klub nás požádal o pomoc při stěhování do Pelhřimova. Jedná se o tuto středu 7. září od 8h. Každý, kdo je ochotný pomoci, nechť mě kontaktuje na tel. 605 945 722. Děkuji pěkně.
Odpoledne od 17h se koná FANS DAY na zahrádce Pivovarské restaurace.
Placka je skvělá, gratulace ženským
FREDERIK likes this post
Ženský hokej na vzestupu co by za to mužský dal.
FREDERIK likes this post
Dneska by holky mohly překvapit hokejový svět podruhé a vybojovat historický bronz
ralff likes this post
Melenovský junior dnes nehrál a není ani na soupisce. Předpokládám, že nevydýchal konec táty.
Excalibur- Posts : 614
Dresy za svoji osobu
DUKLIČKA- Posts : 1609
ralff likes this post
Dotaz na Havrana:
Dobrý den, doléčuje zranění. HCD
Dobrý den, doléčuje zranění. HCD
Lázňator- Posts : 696
Takže fans day se úplně ruší, to se nemohl udělat třeba aspoň v Pelhřimově nebo v parku?
Jáchym nehraje snad od prvního zápasu, Haman teď několik zápasů taky ne, Havran ještě neodehrál ani minutu, to jsme zase extrémně informovaní
Jáchym nehraje snad od prvního zápasu, Haman teď několik zápasů taky ne, Havran ještě neodehrál ani minutu, to jsme zase extrémně informovaní
Duklacek- Posts : 1074
Ten Šik je nějakej šikovnej. Gratulace holkám na MS.
karel granát, ralff and FREDERIK like this post
jajirk napsal:https://www.hokej.cz/energii-ma-prebrat-senkypl-chce-inspiraci-z-tymu-nhl-co-cile/5067647
Najde se i u nás někdy někdo podobnej???
Investor se musi aktivne hledat a ne jen vydat clanek, ze se hleda
DUKLIČKA likes this post
Ironii je, ze ten clovek pochazi z Moravskejch Budejovic. Chodili jsme na stejnou skolu a s jeho brachou dokonce do stejne tridy.jajirk napsal:https://www.hokej.cz/energii-ma-prebrat-senkypl-chce-inspiraci-z-tymu-nhl-co-cile/5067647
https://www.hokej.cz/energii-ma-prebrat-senkypl-chce-inspiraci-z-tymu-nhl-co-cile/5067647
jajirk- Posts : 159
Nevíte někdo jestli je ještě Havránek v Dukle, nebo už se tady na to taky vysral, nebo byl vyhozen?
vn and MichalDJ like this post
A pokud bude celá akce ukončena "bez výkopu",jsme tam,kde jsme byli před 15-16 lety,akorát o cca 150 mega lehčí
MichalDJ likes this post
Jaternička napsal:Markus.
Asi poslední komentář k tomuto tématu.
Pokud máš ty informace a hlavně kontakty na lidi kteří, dovedou od projektu přes stavební povolení a konče čerpáním peněz z veřejných financích výrazně zkrátit dobu řízení, pošli mi prosím zprávu.
Rád bych je poznal a měl tím pádem pro ně spoustu práce.
Když tvrdíš, že stávající lidi to dělali pomalu. Netvrdím, a netvrdil jsem,že to dělali pomalu,pouze konstatují stávající stav a hodnotím reálný výsledek čtyřletého snažení
Markus.
Pokud máš ty informace a hlavně kontakty na lidi kteří, dovedou od projektu přes stavební povolení a konče čerpáním peněz z veřejných financích výrazně zkrátit dobu řízení, pošli mi prosím zprávu.
Když tvrdíš, že stávající lidi to dělali pomalu.
Když tvrdíš, že stávající lidi to dělali pomalu.
Nohama na zemi,Motor dvě lajny juniorů,ale pochvalu naši borci určitě zaslouží,HCD Olé!!!ondrej.n napsal:Ti kluci dneska hrajou jak z partesu
FREDERIK likes this post
Ti kluci dneska hrajou jak z partesu
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Jaternička napsal:Markus:
možná to tak je, že tam mají plno studií. Nejsem volič ODS a ani patrně tvého ANO.
Jen říkám, že studie na zimák jsou lépe investované než za dob pana Mayera či jak se jmenoval.
Sorry jako ,ale studie na zimák s kapacitou 2 tisíce a nákupním centrem jsou vyhozené peníze. Plus každý druhý zasedání nová teze o tom, kde stavět nebo opravovat a další bláboly. A to nemluvě o přihrané studii, která jen okopírovala dřívější studii, co zpracovávalo ORM, pochopitelně placené z rozpočtu.
Nemusí se ti to líbit ,ale tohle zastupitelstvo to v rámci nového stadionu dotáhlo daleko.
Je to všechno lehce dohledatelné v archivu i s videem. Ovšem po čtyřech letech není vidět cílová páska a "několikery tretry" byly odepsány. Současný stav pouze nahrává na smeč předvolební rétorice soudruha kapitána
Markus:
možná to tak je, že tam mají plno studií. Nejsem volič ODS a ani patrně tvého ANO.
Jen říkám, že studie na zimák jsou lépe investované než za dob pana Mayera či jak se jmenoval.
Sorry jako ,ale studie na zimák s kapacitou 2 tisíce a nákupním centrem jsou vyhozené peníze. Plus každý druhý zasedání nová teze o tom, kde stavět nebo opravovat a další bláboly. A to nemluvě o přihrané studii, která jen okopírovala dřívější studii, co zpracovávalo ORM, pochopitelně placené z rozpočtu.
Nemusí se ti to líbit ,ale tohle zastupitelstvo to v rámci nového stadionu dotáhlo daleko.
Je to všechno lehce dohledatelné v archivu i s videem.
Je to všechno lehce dohledatelné v archivu i s videem.
ondrej.n likes this post
Zrovna na studie jsou v ODS kabrňáci,maket a studií už je plná půda z dob,kdy byla tato strana ve vedení města. Realita je taková,že nyní je raketa financí v trapu a výsledek nikde(zatím),to neokecáteLufa napsal:Přesně napsaný Jaterničko. Až se tu začnou dělat kouzla s penězma třeba za studie od firmy co se zabývá nemocnicema tak pak bych začal srovnávat.
imbík likes this post
Byl jste nekdo vcera? resilo se neco podstatneho, nejake vyhlidky, nadeje...?
Přesně napsaný Jaterničko. Až se tu začnou dělat kouzla s penězma třeba za studie od firmy co se zabývá nemocnicema tak pak bych začal srovnávat.
Markus.
Nejsem volič z Jihlavy. Na tuto koalici jsme se díval poněkud s despektem od začátku, ale z jiných důvodů, než to odkud kdo je a co se dělalo před lety.
Na komunální úrovni řešit názory co se děje na celostátní úrovni nemá absolutně žádný smysl.
Že se investovalo 10 procent rozpočtu mě osobně nevadí. Jsou smysluplně využity.
Když porovnám za co se vyhazovali oknem peníze v předchozím zastupitelstvu, tak to se nedá srovnávat.
Nejsem volič z Jihlavy. Na tuto koalici jsme se díval poněkud s despektem od začátku, ale z jiných důvodů, než to odkud kdo je a co se dělalo před lety.
Na komunální úrovni řešit názory co se děje na celostátní úrovni nemá absolutně žádný smysl.
Že se investovalo 10 procent rozpočtu mě osobně nevadí. Jsou smysluplně využity.
Když porovnám za co se vyhazovali oknem peníze v předchozím zastupitelstvu, tak to se nedá srovnávat.
ondrej.n likes this post
Bylo řečeno, že ta studie spořitelny bude zveřejněná, to si chci přečíst To co tam Beke říkal to jsou takové fantazie, že někdo postaví hotel, že bude VRTka (... za 50 let), dosah 13 mil.lidí, dojezd 2-3 hodiny, to jsou i Drážďany a Bratislava, to bysme tady museli mít koncert co by byl jedinej ve střední Evropě
Raddy007- Posts : 108
Promo před volbami,realita žádná. Hoří to na celostátní úrovni(a to měl pan profesor a jeho dream team připraveny složky s řešením na všechny problémy, kterými vehementně mával),pokusíme se to opakovaně uchlácholit alespoň na komunální,slova,slova,slova,ale už od roku 2006 mi od ODS chybí činy, protože kromě dvou let byla tato strana vždy ve vedení města. Realita je však taková,že utekly další čtyři roky,rozpočet města zchudl o cca 150 mega a není vidět ani ten bagr na konci ulice Jiráskova. Jasně,my jsme chtěli,ale Babiš a Putin...Mě jako obyvatele Jihlavy zajímá,co se bude konečně reálně dít dál,neboť skoro 10 procent ročního rozpočtu Jihlavy se prozatím vyhodily oknem.
Siroko napsal:Fiala v CZ Loko arene
https://www.obcasnik.eu/video-premier-fiala-ods-navstivil-jihlavu-byl-i-v-cz-loko-arene/
Na tom je nejkomictejsi jeho vyraz. Je mu od zacatku jasny, proc ho tam dotahli a vi, ze nic dat nemuze.
Alespon neslibuje na potkani jak Babis a kazdej vi, na cem je. Lepsi, nez mit nejaky pofiderni nadeje.
Zajímavá čísla tam padala. Pan Beke zmínil, že hala přinese tisíc pracovních míst ročně navíc a dále díky nové hale region vydělá cca 1-2 miliardy za rok.
Jen pro pořádek, když budu brát střed tý sumy, to je cca 4 miliony každý den. Fakt tomu někdo věří, že se tady denně kvůli nové hale ubytuje a nají navíc cca 2000 lidí ?
krap- Posts : 106
Fiala v CZ Loko arene
https://www.obcasnik.eu/video-premier-fiala-ods-navstivil-jihlavu-byl-i-v-cz-loko-arene/
Na tom je nejkomictejsi jeho vyraz. Je mu od zacatku jasny, proc ho tam dotahli a vi, ze nic dat nemuze.
Alespon neslibuje na potkani jak Babis a kazdej vi, na cem je. Lepsi, nez mit nejaky pofiderni nadeje.
arthur napsal:vn napsal:Za mě zpráva dne spíš, že nám z dorostu utekl další talent…
Tak to se snad dalo čekat, když už tam nejsou trenéři co mu budou krýt jeho průšvihy. A pokud se tu oháníme statutem akademie, tak to by mělo něco znamenat ne? Provázanost se školou, stravovací návyky... i to je jedna z podmínek pro akademie. A vlastně i o tom překvapivě mluví Růžička v dnešním rozhovoru: https://www.hokej.cz/rivalita-s-hadamczikem-a-chybejici-krok-ruzicka-o-nejvetsi-nevyhode-ceska/5067516
Měl nějaké? To já samozřejmě nevím viď…byl jedním z těch co měl kouřit v kabinách?
vn- Posts : 1819
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Strana 4 z 20
Povolení tohoto fóra: