Diskuzní fórum
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík- Posts : 3589
MichalDJ, Vasoj84 and Raddy007 like this post
Raddy007- Posts : 108
Vasoj84 likes this post
Vasoj84 napsal:Ota Šiku výborný Zato číslu 71 už nepomůže ani svěcená voda 🤮
A vono to vemeno 71 jeste hodej do prvniho utoku, kdyby tam radeji dali nejaky nladyho, ten by aspon jezdil a snazil se
MichalDJ- Posts : 1031
Vasoj84 likes this post
Takže někdy v listopadu se bude jednat jestli se bude stavět. V tu dobu už asi cenové nabídky platit nebudou byly myslím jen na 3 měsíce
Lázňator- Posts : 696
Vasoj84- Posts : 334
Moc mi typově připomíná Werbika. Super Chicago , jsem rád že jsem tomu dal šanci a stojím na značkách. Snad toho nebudu litovat.
pegy18- Posts : 385
Vasoj84 likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
To je asi myšleny že všichni jeli do Hradce, aby to viděli a nikdo to sledovat nechce na hokejce.miramare83 napsal:Vasoj84 napsal:imbík napsal:Jde vám přenos někomu?
Ne
A asi už dneska ani nepůjde, už tam není ani ta ikonka streamu... Výborně připravený. Asi jako náš celej tým...
Vasoj84 napsal:imbík napsal:Jde vám přenos někomu?
Ne
A asi už dneska ani nepůjde, už tam není ani ta ikonka streamu... Výborně připravený. Asi jako náš celej tým...
miramare83- Posts : 1094
Vasoj84 napsal:Harley už o5 úřaduje 🤮
Harkabus dostal nabídku od Čachotského na levý kruh, jeho pokus však minul bránu.
Úplně to vidím
FREDERIK likes this post
vn- Posts : 1819
Vasoj84 likes this post
Vasoj84 napsal:imbík napsal:Harky první lajna. Dneska dá hattrick
, No keeezby , ale jsem realista , takže myslím že ne 🤪 No ale , probudit už by se mohl
Kde je Mácha a nevíš jak to vypadá s tím Havranem?
Machá nevím a Paklíč byl na prvním zápase v Pejru, řekl bych že už trénuje jen asi to ještě není na zápas.
imbík napsal:Harky první lajna. Dneska dá hattrick
, No keeezby , ale jsem realista , takže myslím že ne 🤪 No ale , probudit už by se mohl
Kde je Mácha a nevíš jak to vypadá s tím Havranem?
Plus je tam příslib získání peněz z dalších vypsaných dotačních programů.
Záležet bude hodně na novém zastupitelstvu jak s tím vším naloží.
Jaternička- Posts : 1411
karel granát, ralff and ondrej.n like this post
pegy18- Posts : 385
FREDERIK likes this post
Možná je to tím, že sleduji jenom Duklu a viděl jsem všechny zápasy za poslední 3 roky, ale při sledování přesilovek, přesně vidím dopředu, co se bude dít a musí to vědět i soupeři. Do očí bije, že nemáme střelce praváka, tak proč celý systém přesilovky nezkusíme zcela obrátit? Anebo nemáme ani střelce leváka?
karel granát- Posts : 139
Duklacek- Posts : 1074
Vasoj84 likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
Dukla - Zlín
hcd- Posts : 75
Pro Lufa
staříček- Posts : 522
karel granát, ralff and Raddy007 like this post
Vasoj84 napsal:Hráč s číslem 71 , otázka zní , proč tu stále je? Kdyby alespoň tohle číslo dávalo góly v přesilovkách , když to na něj neustále hrajeme 🤮 Však on se ani do toho puku pořádně netrefí a když náhodou jo , tak to chodí metry vedle nebo doprostřed brány 🤮 Navíc ten jeho otrávený herní projev o tom raději nemluvit a o ksichtu už vůbec ne 🤮 Jak tu někdo psal má alergie na číslo 71 je zpět a v plné síle 🤮 Každopádně ta mizérie v zakončování a proměňování šancí není jenom o nem , abych 71 úplně nekřivdil Jinak mladej Beran mě prostě irituje úplně neskutečně a ještě když vidím ten jeho ksicht , tak mi hned nabíhá ksicht jeho dementního bratra 🤮🤮🤮
Včera dávali večer sestřihy zápasu v buly a zase řekl něco arogantního na soupeře. Jo tuším na Frolika se ho ptali, tak jim řekl, že ten ho vůbec nezajímá blbec ne, ještě dva roky zpátky byl rád, že hrál v Litoměřicích a machruje, že do Jihlavy už nikdy nechce jezdit a Frolík ho nezajímá. Hráč co hrál deset let v NHL Kladno no mínění velký, ale jinak nic
Vasoj84 and miramare83 like this post
imbík napsal:https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/420132/kdo-nahradi-krejciho-olomouc-tasi-trumf-teenager-mensik-udivuje.html Menšíka už si všiml i deník Sport, hádám, že toho už tady neuvidíme.
Jinak sestupu bych se nebál to je zase přehnaný, ale že to bude náročné to je jasný. Spíš ty lidi chodit nebudou no, když se nebude vyhrávat a ještě hrajeme "doma" středy.
S návštěvností to bohužel bude v řiti. I kdyby se vyhrávalo.
Lufa- Posts : 1287
Duklacek likes this post
Kelt napsal:Už příprava naznačovala, že je něco špatně. Trápení se Šumperkem a Táborem.
Obrana, to je běs, kdo z obránců snese přísnější měřítko?
Spíš mi jako běs zatím přijde útok. Nedáváme góly (včetně přípravy). Třeba Miskar coby opravdu střelec zatím slabota. Havran taky chybí, už aby hrál. Na 1 nebo 2 góly se toho moc neuhraje...
FREDERIK likes this post
Jinak sestupu bych se nebál to je zase přehnaný, ale že to bude náročné to je jasný. Spíš ty lidi chodit nebudou no, když se nebude vyhrávat a ještě hrajeme "doma" středy.
karel granát likes this post
DUKLIČKA napsal:Jo frčí Ale je tady 1 podstatná změna . A to že slavnýLufa napsal:áá , už to tady frčí , stejně jak před rokem
Jihlavský !!!!!!!! klenot nemá kde hrát ! Pelhřimov maximálně pro 2 ligu! J. Hradec to napadlo kterého kretena ? A hlavně !!!!! To není domácí prostředí !!!!!
Viz středa 600 ksichtu včetně me a trefená poznámka “ty vole ty samý ksichty” A jak někdo psal 800- 600 -400 a nakonec 200 to je bohužel realita
Jsme si asi nerozuměli. Já měl na mysli ty stesky. Jako počítal jsem s tím že jako každej rok přijdou. Včetně prognóz o sestupu a v neposlení řadě jak to Ščerban blbě vede. Ale že už po druhém kole ?
Někteří se překonávají
karel granát, Duklacek and miramare83 like this post
Kelt napsal:Už příprava naznačovala, že je něco špatně. Trápení se Šumperkem a Táborem.
Matejicek, sem tam Dvorak a Koci
MichalDJ- Posts : 1031
Kelt- Posts : 383
DUKLIČKA napsal:Doufám ze nedopadnem jako onehdá Brno . To by už můj nervový systém nedal.
Můj taky ne.
Jo frčí Ale je tady 1 podstatná změna . A to že slavnýLufa napsal:áá , už to tady frčí , stejně jak před rokem
Jihlavský !!!!!!!! klenot nemá kde hrát ! Pelhřimov maximálně pro 2 ligu! J. Hradec to napadlo kterého kretena ? A hlavně !!!!! To není domácí prostředí !!!!!
Viz středa 600 ksichtu včetně me a trefená poznámka “ty vole ty samý ksichty” A jak někdo psal 800- 600 -400 a nakonec 200 to je bohužel realita
staříček napsal:S tímhle mančaftem můžem hrát tak kuličky za Vatikán , to je samá přihrávka ,a střela pořádná žádná, sotva se vychová talent tak místo aby Dukle něco vrátil tak se pouští pryč s touhle koncepcí běž bedřichu víš kam.
A není to tak dlouho co jsme se UDH smáli vy jste jenom farma zkurvena . . Tak už jsme na tom stejně. Však jen v Olomouci kolik je jihlaváků a vůbec v celé ELH. Místo toho žijem nereálný sen v téhle době v podobě multifunkční haly a Bedřich
A aby toho nebylo málo tak ten zmr.d Beran má tři góly po dvou kolech
Duklacek likes this post
Kelt napsal:Koho jako chceme porážet? Tohle smrdí velký průserem.
Benátky, Ústí a tak. Ale až v příští sezoně
Sice zajímavý point, ale to už je na každém, jak má v životě priority, či zda radši bude sedět doma na zahradě. Kdo viděl oba zápasy tak ví, dneska to byl daleko lepší výkon, aktivní celý zápas, nepovedlo se, svět se nespotí. Chci v týmu lidi jako Šik, Mácha, Jáchym, Kočí, Miškář, Beránek či Pořízek, je vidět, že chtějí, chtějí se ukázat a hrát tady. A v tom kontrastu jsou extrémně vidět jedinci, kteří to tady mají hodně na párku. Nebudu více jmenovat, už jsem tu jednoho mistra načnul a alergie na něj se mi vrátila po dvou zápasech.pegy18 napsal:Jsem naprosto klidný, doby kdy jsem nadával a nervoval se jsou pryč, to je panečku materiál ta střelba našich, ale nač se rozčilovat, jo a kdo hodlá jezdit do Pelhřimova si aboslutne neváží času kterého v životě opravdu není moc.
Duklacek- Posts : 1074
staříček- Posts : 522
MichalDJ likes this post
Jasně, ty budou ale celou sezonu, takže s tímhle pohledem se nic neděje když budem prohrávat každý zápasJaternička napsal:Vlastně ani nevím co napsat. Holt porážka v zápase o párek.
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
|
|