Diskuzní fórum
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Jaternička- Posts : 1411
karel granát likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
vn napsal:No tak tohle se nepovedlo…jsem zvědavej s jakými soupeři ty body chceme sbírat když vidím ten los…
Začátek sezony se sice nepovedl, ale snad bude platit, že se hokej začíná hrát po novém roce. Do budoucna mám spíš obavy,abychom je měli vůbec kde případně sbírat.
MarkusHCD- Posts : 1924
Jako střel ano, ale jakých??ralff napsal:No nepovedlo se to hodně. Příště se Zlínem. Jestli tam nezabodujeme, tak to už bude hodně velký bodový deficit. Herní projev nebyl nejhorší, šancí bylo dost, ale nepadá nám to tam.
vn- Posts : 1819
ralff- Posts : 1536
pegy18- Posts : 385
hadas (admin), vn and pegy18 like this post
imbík- Posts : 3589
Duklacek likes this post
miramare83 likes this post
Duklacek- Posts : 1074
FREDERIK likes this post
pegy18- Posts : 385
vn, FREDERIK and Duklacek like this post
nejhorší jsou spíš plácání lidí o něčem o čem naprosto nic neví
Lufa likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
Proč raději nesleduješ oficiální forum Dukly ?tomassinho napsal:DUKLIČKA napsal:On zrzoun zůstal v Dukle? A motal se tam i Kristek.
Ne, zrzoun v Dukle nezůstal. V Dukle jsem skončil, jsem od konce května na Islandu a vracet do ČR se zatím nehodlám. Nechal jsem si redakci jako před tím, než jsem do Dukly v roce 2015 nastoupil a zdejší forum po svém odchodu z Dukly pravidelně sleduji
Lufa- Posts : 1287
vn, FREDERIK and tomassinho like this post
DUKLIČKA napsal:On zrzoun zůstal v Dukle? A motal se tam i Kristek.
Ne, zrzoun v Dukle nezůstal. V Dukle jsem skončil, jsem od konce května na Islandu a vracet do ČR se zatím nehodlám. Nechal jsem si redakci jako před tím, než jsem do Dukly v roce 2015 nastoupil a zdejší forum po svém odchodu z Dukly pravidelně sleduji
tomassinho- Posts : 12
karel granát and ralff like this post
To bylo ale tim pocasim. V Jihlave by to asi nebylo za podobnejch podminek o moc lepsi.kancler napsal:Mě teda docela vadila ta mlha... To jako dost. S malým jsme hledali puk jen podle pohybu hráčů...
Siroko- Posts : 1202
kancler- Posts : 119
Poruba o fous lepší. Za mě příjemně překvapil Beran a pak i Šik. Vypadá to na šikovného hráče.
Pana Harkabuse nemá cenu komentovat. Když ho to nebaví tak je na posezani na tribunu.
Hodně mi v tomto připomíná Zemana
FREDERIK, Vasoj84, Duklacek and pegy18 like this post
To jo to si zvyklej ta mlha, ale atmoska v 800 lidech pecka.DUKLIČKA napsal:No ale ten stadion? Na to si asi nezvyknu.
Obávám se, že hoooodně let budeš musetDUKLIČKA napsal:No ale ten stadion? Na to si asi nezvyknu.
imbík, FREDERIK, Vasoj84 and Duklacek like this post
Duklacek likes this post
Lufa- Posts : 1287
ralff likes this post
Takže takhle asi
A to se zatím o problémech s energiemi jen mluví, ještě se to pořádně nikoho nedotklo.
Dneska jedu do Pejru, moc bych si přál aby to nebylo na dlouho, ale reálněji vidím ty odhady že na pěkně dlouho.
Duklacek likes this post
Jednak jak se tu správně napsalo, co by zde v šupácké lize dělal. Navíc jsme už jen klubem co může maximálně občas někoho vychovat.
Bez stadionu můžeme za par let natrvalo sídlit v Pelhřimově, tak co by zde takový hráč měl zůstat?
imbík likes this post
Jak na přestup, je náš, to že uspěl a bude tam hostovat, s tím jsme asi mohli počítat ne? Výjimečně bych tady nepanikařilExcalibur napsal:https://hokej.cz/mora-podskrabla-ucastnika-msj-klub-chce-play-off-i-lepsi-utok/5067878
Takže Menšík asi přestup. Na našich oficiálních stránkách (klasicky) ani zmínka.
ralff likes this post
1. Zlin
2. Poruba
3. Vsetin
4. Prerov
5. Dukla
6 Slavia
7. Prostejov
8. Frydek
9. Sokolov
10. Trebic
11. Litomerice
12. Kolin
13. Pardubice B
14. Sumperk
miramare83- Posts : 1094
Excalibur napsal:https://hokej.cz/mora-podskrabla-ucastnika-msj-klub-chce-play-off-i-lepsi-utok/5067878
Takže Menšík asi přestup. Na našich oficiálních stránkách (klasicky) ani zmínka.
Jj tak to je jasný že vůbec nic. Vem si jenom jak letos probíhala předsezónní tiskovka?? Dneska nějaký útržek z jihlavských listů od Viktora že chceme hrát nahoře jako každý rok . Menšovi ELH přeju a jsem rád že zrovna Olomouc a co jako tady? Ale ta informovanost a vůbec nějaký vztah k fanouškům je fakt na bodu mrazu.... Choďte plaťte, ale nic nechtějte....
Excalibur- Posts : 614
Duklacek likes this post
imbík napsal:krap napsal:imbík napsal:Lidí řeší jestli si v prosinci budou moct zatopit. Pořád myslíš, že aréna která má stát 2 miliardy má nějakou prioritu?
Je to jako v poslední době skoro se vším. Všechno se mediálně strašně dramatizuje, aby byla sledovanost.
Normální zpráva už nikoho nezajímá.
Takže já si už dnes tipnu, že si lidi v ČR v prosinci normálně zatopí, i když dráž než loni, ale ne tak, aby je to zruinovalo.
Bude to podobné jako s covidem, tam taky podle odborníků z TV měli být prakticky všichni neočkovaní již mrtví.
Plyn i elektřina normálně bude a po dvou letech si řekneme, že nás zase dokázali vystrašit. Ale v tu dobu už se zase budeme bát něčeho jiného. Jinak to asi nejde.
A jak to souvisí s tím co jsem zde napsal já? Já neříkám že si nezatopí nebo zatopí já říkám že to lidi řeší a na zbytné výdaje teď už nebude, blahobyt skončil. Můj názor třeba se mýlím a za tři roky si koupím permici v nové hale vedle Bekeho a budu si sním ťukat jak to dobře udělal osobně spíš věřím že teď se minimálně rok kolem HZS nic nestane ve smyslu, že by se koplo.....
Ono už teď to zastropovani cen je slušná blamáž na oko 6 Kč a ve skutečnosti je to minimálně 8 za KWH, když už tady jsme u toho.....
Imbíku souhlasím s tím, že na blahobytu ubyde...ale že by skončil a byla zrazu bída. To snad ne.
Pro Duklu teď jen dobře, že nemusí chladit zimák. Venku sice zaplatí za nájmy, ale ve všech případech se rozdělí s domacíma, čímž to bude výhodnější i pro ně, pač to všechno nebudou muset platit sami. Podobně jako když si několik študáků pronajme byt a nájem platí společně.
Zastropování cen je úplně v pohodě. Bude to dobrý. Hlavně nesedat ne lep všem možnejm propagandám. Ale tohle sem nepatří, řešme hokej
Žádnej strach, zvládneme to.
ralff- Posts : 1536
karel granát, DUKLIČKA, ondrej.n and Lufa like this post
krap napsal:imbík napsal:Lidí řeší jestli si v prosinci budou moct zatopit. Pořád myslíš, že aréna která má stát 2 miliardy má nějakou prioritu?
Je to jako v poslední době skoro se vším. Všechno se mediálně strašně dramatizuje, aby byla sledovanost.
Takže já si už dnes tipnu, že si lidi v ČR v prosinci normálně zatopí, i když dráž než loni, ale ne tak, aby je to zruinovalo.
Bude to podobné jako s covidem, tam taky podle odborníků z TV měli být prakticky všichni neočkovaní již mrtví.
Plyn i elektřina normálně bude a po dvou letech si řekneme, že nás zase dokázali vystrašit. Ale v tu dobu už se zase budeme bát něčeho jiného. Jinak to asi nejde.
A jak to souvisí s tím co jsem zde napsal já? Já neříkám že si nezatopí nebo zatopí já říkám že to lidi řeší a na zbytné výdaje teď už nebude, blahobyt skončil. Můj názor třeba se mýlím a za tři roky si koupím permici v nové hale vedle Bekeho a budu si sním ťukat jak to dobře udělal osobně spíš věřím že teď se minimálně rok kolem HZS nic nestane ve smyslu, že by se koplo.....
Ono už teď to zastropovani cen je slušná blamáž na oko 6 Kč a ve skutečnosti je to minimálně 8 za KWH, když už tady jsme u toho.....
krap napsal:imbík napsal:Lidí řeší jestli si v prosinci budou moct zatopit. Pořád myslíš, že aréna která má stát 2 miliardy má nějakou prioritu?
Hmm,tak to máš pevné nervy a zdravý optimismus. Ono si město taky po sezoně může říct,že do dobrodružství platit hokejistům tři stadiony nejsou zdroje a bude vymalováno. Lituji hlavně lidi ze sídlišť,protože např. Jihlavské kotelny avizovaly,že jimi dodávané dálkové teplo bude příští rok 4x dražší oproti letos již zvýšeným cenám.
imbík napsal:Lidí řeší jestli si v prosinci budou moct zatopit. Pořád myslíš, že aréna která má stát 2 miliardy má nějakou prioritu?
krap- Posts : 106
karel granát, ralff, DUKLIČKA, Leo, ondrej.n and Lufa like this post
imbík napsal:Lidí řeší jestli si v prosinci budou moct zatopit. Pořád myslíš, že aréna která má stát 2 miliardy má nějakou prioritu?
Bohuzel, je to tak
Kdoví kdyby se nespadlo jestli by nebyl kapitánem tady. Byl tady chvíli ale jeho styl se mi fakt líbil. Instinkt zabijáka.
jajirk likes this post
Vasoj84- Posts : 334
DUKLIČKA likes this post
DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
ondrej.n napsal:https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/volby-spolek-pro-zdravou-jihlavu-milan-matejka-rozhovor-lidr-vysocina.A220909_682498_jihlava-zpravy_mv
S tímhle pánem (pracovně ho zvu Sandokan), by zřejmě Dukla skončila. Autmechanik a pingl s nulovými zkušenostmi chce řídit krajské město. Obecně : noví lidé "zvenku" absolutně nemají představu co funkce obnáší, myslí si, že dobře vědí co je špatně, a s tím jdou do voleb. A to hrál jeho kluk za juniory Ado jeho hospody chodili Duklaci na jídlo. Teď si vystačí s nočními procházkami s hlukoměrem v okolí Kronospanu
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
|
|