Diskuzní fórum
+42
Mišák
hcd
krap
olin
Martynez
Burberry
Duklacek
sarkafarka
Luc2as
ondrej.n
Kelt
Raddy007
Thoor93
Mazakis
karel granát
Lázňator
Excalibur
HCDTOM
MichalDJ
lojzavojza
FREDERIK
Siroko
ralff
hadas (admin)
Kolja
AJET0
sz108
Miroslav Tuna
colorado44
Hedgehog
Slezy77
Lufa
pegy18
Vasoj84
MarkusHCD
Jaternička
DUKLIČKA
staříček
vn
miramare83
imbík
Laďa
46 posters
Strana 9 z 20
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:MichalDJ napsal:No a hlavne ten nejcitelnejsi odchod nas teprve po sezone ceka
Vím kam míříš, ale tady radši nic neříkej. Jinak budeš za konspiratora a dezinformatora.
No potvrdil mi to osobne na prohlidce, tak snad neblafoval
MichalDJ- Posts : 1031
MichalDJ napsal:No a hlavne ten nejcitelnejsi odchod nas teprve po sezone ceka
Vím kam míříš, ale tady radši nic neříkej. Jinak budeš za konspiratora a dezinformatora.
imbík- Posts : 3589
Lufa napsal:Přesně. Tady se zase pro jistotu ale musí brečet dopředu.ralff napsal:Klid. Tuhle sezonu nějak dohrajem.
A před tou další, by snad mohl být hráčský trh mnohem zásobenější, než byl před touto. Hodně týmů popadá, a pak kdoví jak to bude s KHL... jestli budou sankce dlouho a zatím se zdá, že jo, tak kolik hráčů odejde do lig v evropě. Už teď odstoupil Jokerit a Riga... Takže už to snad nebude, že bude hrát každej, kdo umí vzít do ruky hokejku.
a kde by jsme na ne vzali prachy
Přesně. Tady se zase pro jistotu ale musí brečet dopředu.ralff napsal:Klid. Tuhle sezonu nějak dohrajem.
A před tou další, by snad mohl být hráčský trh mnohem zásobenější, než byl před touto. Hodně týmů popadá, a pak kdoví jak to bude s KHL... jestli budou sankce dlouho a zatím se zdá, že jo, tak kolik hráčů odejde do lig v evropě. Už teď odstoupil Jokerit a Riga... Takže už to snad nebude, že bude hrát každej, kdo umí vzít do ruky hokejku.
Lufa- Posts : 1287
No a hlavne ten nejcitelnejsi odchod nas teprve po sezone ceka
imbík likes this post
pegy18 napsal:Je tu jedno kdo tu bude hrát, stejně to bude prachsprostý žoldák, zlatý časy když tady byl Jícha Kuřítko Prokš apod hráči průměr možná lehce podprůměr, ale kabina vždy fungovala
Tak treba vzhledem k nasi financni situaci budeme jeste radi kdyz nam je Zdar na dalsi sezonu pujci a kdyz sebou jeste vezmou Vaska Puzu
Klid. Tuhle sezonu nějak dohrajem.
ralff- Posts : 1536
vn napsal:Jo at hrajou mlady, je potreba je rozehrat, aby mohli po sezone vsichni odejit…
To je ta koncepční práce přeci
vn and MichalDJ like this post
Nesouhlasím, Lichance a Fronka jsme pustili dobrovolně a zastávali jste se tady toho, tak já zase stojím za Illesem. Lichancovi a Fronkovi to dovolíme a Illesovi budeme dělat problémy . Když je Bedřich takovej ekonomik tak teď mu na play off třeba ty dva tisíce přijdou s kterými před sezónou počítal.
Já to fakt nechápu všechny tři výše zmíněné hráče tu živime celou sezónu, kdy nemůžou chodit lidí a hraje se o hovno a když se to uvolní a můžou chodit lidí kór na play off, tak všechny pustíme do pr.... To je logika
Já to fakt nechápu všechny tři výše zmíněné hráče tu živime celou sezónu, kdy nemůžou chodit lidí a hraje se o hovno a když se to uvolní a můžou chodit lidí kór na play off, tak všechny pustíme do pr.... To je logika
FREDERIK, MichalDJ and Raddy007 like this post
vn napsal:Jo at hrajou mlady, je potreba je rozehrat, aby mohli po sezone vsichni odejit…
Presne je treba je pripravit pro jine jak je v Jihlave zvykem
imbík, vn and Raddy007 like this post
Jo at hrajou mlady, je potreba je rozehrat, aby mohli po sezone vsichni odejit…
vn- Posts : 1819
imbík and Raddy007 like this post
Je tu jedno kdo tu bude hrát, stejně to bude prachsprostý žoldák, zlatý časy když tady byl Jícha Kuřítko Prokš apod hráči průměr možná lehce podprůměr, ale kabina vždy fungovala
pegy18- Posts : 385
imbík and Raddy007 like this post
Podepisujiralff napsal:Nemám problém s Fronkem ani Lichancem. U Illéše mě štve, že to udělal takhle před play-off, kdy se prakticky nedá reagovat, a že si to víceméně vyvzdoroval.
Pak se divíme, že v některých zápasech jsou takové výpadky, když někteří hráči k tomu týmu přistupují takhle.
Každopádně zvládneme to i bez nich. Hlavně ať se dají dohromady marodi.
Duklacek- Posts : 1074
Tak aspoň s Illéšem to vedení zvládlo dobře, je to na něm a nadáváme na něj, že si to vyvzdoroval, ty dva předtím jsme určitě museli nutit aby zůstali v extralize Nijak Illéše neobhajuju, nevidím do toho, leč mám z toho lehce takový dojem
Raddy007- Posts : 108
Nemám problém s Fronkem ani Lichancem. U Illéše mě štve, že to udělal takhle před play-off, kdy se prakticky nedá reagovat, a že si to víceméně vyvzdoroval.
Pak se divíme, že v některých zápasech jsou takové výpadky, když někteří hráči k tomu týmu přistupují takhle.
To by mě zajímalo jak ta Naše DUKLA nakonec skončí.Zatím to jde pěkně do ...
Jedině že by to byla příprava na plonkový sezony.No nevím.
Jedině že by to byla příprava na plonkový sezony.No nevím.
DUKLIČKA- Posts : 1609
MichalDJ likes this post
Je to od něj sprostý, utéct před P. of ,takhle se z klubu neodchází ,po sezoně by stejně odešel .
staříček- Posts : 522
ralff and Duklacek like this post
Tak se alespoň Illéš dobře rozloučil v posledním zápase.
Lufa- Posts : 1287
Je to těžký, mysleli jsme si, jak to máme ošetřené a najednou jsme bez tří naprosto stěžejních hráčů pro play off. Ale stejně by tu nezůstali pro další sezóny, sice mě mrzí způsob, ale zase je chápu, nejsou nejmladší a těch šancí tolik mít nebudou, vyhlídka Pelhřimova taky není lákavá
Hold play off klasickým Dukla stylem, urputnost a obětavost.
Jen tak mimochodem měl včera Houška nejlepší místa v O2 aréně na Oktagonu, která stála přes 10 tisíc, zatímco my hráli v Kolíně, je to dost zvláštní
Hold play off klasickým Dukla stylem, urputnost a obětavost.
Jen tak mimochodem měl včera Houška nejlepší místa v O2 aréně na Oktagonu, která stála přes 10 tisíc, zatímco my hráli v Kolíně, je to dost zvláštní
Duklacek- Posts : 1074
Ja mu to preju i kdyz je to trosku rana pod pas od nej, horsi bude jestli vubec prezijeme dalsi roky a kdo tu vubec bude hrat, kdyz vedeni kazdych 14 dni vytrubuje ze nemame penize, to se do Dukly hraci moc nepohrnou
Je to od nej rana pod pas. Podle me by si tu extraligu zahral pristi sezonu stejne, kdyz uz o nej Vitky mely takovej zajem. Podle me je to neprofesionalni.
Siroko- Posts : 1202
imbík napsal:Tak pustili jsme Lichance a Fronka a Illesovi by jsme dělali problémy? Proč jako? Jaká je v tom logika, sami říkáte, že je to jedno ať hrajou mladí, tak teď budou mít prostoru jejej.
Však ať hrajou mladí, ale od Illéše je to pořádná rána pod pás. Radši koukat na Menšíka a spol, než na Illéše, kterýmu to je u zadku.
FREDERIK likes this post
Tak pustili jsme Lichance a Fronka a Illesovi by jsme dělali problémy? Proč jako? Jaká je v tom logika, sami říkáte, že je to jedno ať hrajou mladí, tak teď budou mít prostoru jejej.
" A jak to nyní vypadá se zraněnými hráči? Připomeňme, že za Duklu momentálně vinou zranění nebo doléčování zranění nehrají obránci Filip Dundáček, Adam Dvořák, Adam Rutar a Tomáš Valenta a útočníci Vítězslav Brož a Tomáš Čachotský. Během utkání na ledě Kolína utrpěl zranění bek Vojtech Zeleňák. „S obránci to nevypadá moc optimisticky. V pondělním utkání tak dostane příležitost ukázat se Marek Chvátal z juniorského týmu. Uzdravil se Adam Dvořák, který je natěšený do zápasu a budeme tak mít k dispozici sedm obránců. Zelí (Vojtech Zeleňák – pozn. aut.) má problém v dolní části těla a v neděli po zápasu podstoupí vyšetření u doktora. Vypadá to, že bude chybět delší dobu. Filip Dundáček měl zranění, u kterého bylo na začátku jasné, že do další části sezony nezasáhne. Jeho rekonvalescence se vyvíjí celkem slušně, ale když má větší zátěž, tak ho to celkem bolí. Dávám mu tak dvacet procent, že by mohl zasáhnout do konce sezony. A Čagymu jsme dali po vzájemné domluvě volno. Protože se blíží play-off a je zbytečné, aby šel do zápasu přes bolest. Ať je radši připravený na vyřazovací část,“ dodává vyčerpávající informace Viktor Ujčík.
„Na návrh hlavního trenéra jsem Kubu uvolnil,“ dodává jednatel Dukly Bedřich Ščerban. „Přihlédl jsem k důvodům, které zmiňuje Viktor. Je nutné doplnit, že tomu už předcházelo jednání mezi kluby, kdy jsem odchod zamítl. Následoval tlak na trenéra ze strany hráče. Plně souhlasím, aby za Duklu hráli hráči, kteří tu chtějí hrát a mají plnou koncentraci a odhodlání k bojům za klub.“ "
„Na návrh hlavního trenéra jsem Kubu uvolnil,“ dodává jednatel Dukly Bedřich Ščerban. „Přihlédl jsem k důvodům, které zmiňuje Viktor. Je nutné doplnit, že tomu už předcházelo jednání mezi kluby, kdy jsem odchod zamítl. Následoval tlak na trenéra ze strany hráče. Plně souhlasím, aby za Duklu hráli hráči, kteří tu chtějí hrát a mají plnou koncentraci a odhodlání k bojům za klub.“ "
Tak Illés včera poslední zápas. Dostal nabídku z Vítkovic a za každou cenu, chtěl pryč. Sice nevím jak to je ošetřené, když je po přestupním termínu. Ale tohle je citelné oslabení. https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=13045
Duklacek likes this post
Ten Čáp to je pěknej zmrd. To neni poprvé, ci nám takhle kolenem zkurvil hráče,dobytek!!!
Laďa- Posts : 50
DUKLIČKA likes this post
Excalibur napsal:Menšík po sezoně nejspíš dostane laso z extraligy a co by ho tady mělo držet?
nic
Menšík po sezoně nejspíš dostane laso z extraligy a co by ho tady mělo držet?
Excalibur- Posts : 614
Menšík už v juniorce ukazoval, že si zaslouží víc prostoru. Ostatně jako celý první útok juniorky.
Jaternička- Posts : 1411
Já jsem teda na šumavě a pivo došlo.Tak do sebe leju becherovku.
Pegy tady pronesl první pozitivní slova za jeho celou pesimistickou kariéru na zdejším fóru, tak to je na kořalku vážení, ať žije Pegy, ať žije Menšík, ať žije HCD a okurkový sezony
Slezy77- Posts : 54
Tak jsem taky po dlouhé době vyjel, sudí no coment, Menšík souhlas to je fakt talent, snad ho nepustíme do Litvínova, nebo Kladna po sezoně. Ale celkově s tou sestavou jakou jsme tam měli jsem zázraky nečekal. Dneska jsem mile překvapen.
karel granát likes this post
No ja videl jen dve tretiny ale asi diky 8 slivovicim a 4 pivum se meto zdalo jak hrozna matlana
Hlásím velkou událost, poprvé za tuto pseudo sezónu si ode mě někdo zaslouží pochvalu, Matouši skvělá práce, a vy pruhovanci táhněte k lopatám
pegy18- Posts : 385
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Hrozně jsme teď vytuhli. Snad ještě sebereme poslední zbytky sil a umlátíme to.
Ti rozhodčí, to je zase dneska dílo.
hadas (admin), FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Tak zelenak v prdeli.Dik cape .Prej srazka.Vlitl mu pod nohy jak divoky prase.
Blahopřeju rozhodčim .Faul jak prase a kokot ani nezvedne ruku.!!!!
Excalibur napsal:Mně na Pešánovi vadilo, že dával "falešnou" šanci Gulašovi a že se choval arogantně. Ale jinak si myslím, že je celkem jedno, kdo to bude trénovat, protože výsledky v mládeži jsou pořád horší a horší.Siroko napsal:Taky si myslim, ze by to vlastne bylo verejne priznani stavu naseho hokeje, pokud bychom nebyli schopni majit vlastniho kvalitniho trenera. On ale ten stav uz ostatni asi stejne na zaklade nasich vysledku z poslednich let stejne vedi.HCDTOM napsal:DUKLIČKA napsal:Co te trener narodaku.Me by se ten Fin docela zamlouval.Jak ro vydi te vy?
Asi jo, ale trochu mě mrzí, že národní sport neumíme obsadit našim trenérem. Ale je to iracionální myšlenka, to uznávám
Včera jsem koukal na Albiho v bomby k tyči a říkal, že podle něj je v hokeji moc taktiky, že je to svázané a improvizace kulhá. To je myslím Pesana případ trochu. Je spíš na víc koncepční práci v klubech
HCDTOM- Posts : 776
Mně na Pešánovi vadilo, že dával "falešnou" šanci Gulašovi a že se choval arogantně. Ale jinak si myslím, že je celkem jedno, kdo to bude trénovat, protože výsledky v mládeži jsou pořád horší a horší.Siroko napsal:Taky si myslim, ze by to vlastne bylo verejne priznani stavu naseho hokeje, pokud bychom nebyli schopni majit vlastniho kvalitniho trenera. On ale ten stav uz ostatni asi stejne na zaklade nasich vysledku z poslednich let stejne vedi.HCDTOM napsal:DUKLIČKA napsal:Co te trener narodaku.Me by se ten Fin docela zamlouval.Jak ro vydi te vy?
Asi jo, ale trochu mě mrzí, že národní sport neumíme obsadit našim trenérem. Ale je to iracionální myšlenka, to uznávám
Excalibur- Posts : 614
imbík and FREDERIK like this post
Taky si myslim, ze by to vlastne bylo verejne priznani stavu naseho hokeje, pokud bychom nebyli schopni majit vlastniho kvalitniho trenera. On ale ten stav uz ostatni asi stejne na zaklade nasich vysledku z poslednich let stejne vedi.HCDTOM napsal:DUKLIČKA napsal:Co te trener narodaku.Me by se ten Fin docela zamlouval.Jak ro vydi te vy?
Siroko- Posts : 1202
HCDTOM likes this post
DUKLIČKA napsal:Co te trener narodaku.Me by se ten Fin docela zamlouval.Jak ro vydi te vy?
HCDTOM- Posts : 776
Jinak koukám, že Olomouc si taky začíná zahrávat. Ty poslední kola budou ještě zajímavý.
DUKLIČKA napsal:Co te trener narodaku.Me by se ten Fin docela zamlouval.Jak ro vydi te vy?
Já bych s tím problém neměl. Je potřeba nový impuls nezatížený tou situací tady. Spíš mě vadí, že zůstal Nedvěd.
Raddy007 likes this post
Co te trener narodaku.Me by se ten Fin docela zamlouval.Jak ro vydi te vy?
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Strana 9 z 20
Povolení tohoto fóra: