Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+42
Mišák
hcd
krap
olin
Martynez
Burberry
Duklacek
sarkafarka
Luc2as
ondrej.n
Kelt
Raddy007
Thoor93
Mazakis
karel granát
Lázňator
Excalibur
HCDTOM
MichalDJ
lojzavojza
FREDERIK
Siroko
ralff
hadas (admin)
Kolja
AJET0
sz108
Miroslav Tuna
colorado44
Hedgehog
Slezy77
Lufa
pegy18
Vasoj84
MarkusHCD
Jaternička
DUKLIČKA
staříček
vn
miramare83
imbík
Laďa
46 posters

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 8 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 2/3/2022, 22:05

Poruba s takovým mančaftem nebude hrát play off 🤔, naopak Kolín a Frýdek překvapili pozitivně. Poruba byla pasována možná na největšího favorita, možná kousek za Vsetínem....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 2/3/2022, 21:20

Siroko napsal:
AJET0 napsal:Podle tabulky na hokej cz jsme 3. Před Třebíčí. To bychom pak měli jít na Sokolov ne?
O poradi pro play-off rozhoduji pri rovnosti bodu vzajemny zapasy. Uz pred dnesnima zapasama bylo jisty, ze hrajeme s Prerovem.

Tak to tam mají špatně že jsme třetí. Poslední dobou mám pocit že to tam dělají nějaký amatéři nebo brigádníci.

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 2/3/2022, 21:06

AJET0 napsal:Podle tabulky na hokej cz jsme 3. Před Třebíčí. To bychom pak měli jít na Sokolov ne?
O poradi pro play-off rozhoduji pri rovnosti bodu vzajemny zapasy. Uz pred dnesnima zapasama bylo jisty, ze hrajeme s Prerovem.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 2/3/2022, 21:02

Podle tabulky na hokej cz jsme 3. Před Třebíčí. To bychom pak měli jít na Sokolov ne?

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 2/3/2022, 16:17

hcd napsal:Z webu Dukly: reverse retro dresy odkazují mimo jiné i na rozlučku s HZS, který po sezóně čeká rekonstrukce. Rekonstrukce???
Ten vyraz uz se nekolikrat pouzil i drive. Zadnou zasadni informaci bych v tom nevidel.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hcd 2/3/2022, 13:22

Z webu Dukly: reverse retro dresy odkazují mimo jiné i na rozlučku s HZS, který po sezóně čeká rekonstrukce. Rekonstrukce???

hcd

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 2/3/2022, 05:17

Nemyslím si, že po tomhle co se teď děje bude priorita dávat peníze na zimak. Myslím, že podobné věci se budou škrtat jako první. Nevím, můj názor. Bez ohledu na to jestli kraj ty prachy uvidí nebo ne. To není ten zásadní problém. Ale vůbec ta situace a ty utažené opasky které budou po tom všem následovat.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 1/3/2022, 22:38

No ale 2 miliar. z ty banky prevedli.Tak 450 000 mil. kdyz si nevyplati premie by mohlo klapnout.🤗

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 1/3/2022, 22:28

Pokud tam kraj o ty penize prijde, coz uz je prakticky jisty, tak je asi vymalovano. Bude se muset sakra setrit a arena bude prvni vec, ktera se zarizne.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 1/3/2022, 22:22

DUKLIČKA napsal:Tak Bedrich asi opravdu ten stadion zboura.Ale jestli to i postavi to teda nevim🤗

Taky si říkám, jestli to loučení se zimákem není předčasný. Pokud nedá Kraj Vysočina, tak jsme... Jo, právě tam.
Aby se to nakonec nějak nepoflikovalo.
Musíme doufat a věřit, že se to postaví.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 1/3/2022, 20:57

Takže Jalonen.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 1/3/2022, 18:19

Tak Bedrich asi opravdu ten stadion zboura.Ale jestli to i postavi to teda nevim🤗

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 1/3/2022, 07:07

No ohrozit to může to je bez debat. Což by možná ohrozilo samotnou existenci hokeje jak ho dosud tady známe a máme. Snad se to nestane.

Otázka je zda vůbec je možné se k těm penězům dostat.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 1/3/2022, 05:16

Tak už sem to taky četl kraj tam měl uložený 2 miliardy, no a je po zimáku

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 28/2/2022, 23:04

Mladý výbornej výkon, přál jsem Jungwirthovi, aby dal gól. Dívalo se na to líp, než na otrávenýho Fronka.

Pokud jde o Sberbank, ty vklady od Kraje Vysočina jsou tak vysoký, že na to neplatí pojištění. Mám obavy, že to může ohrozit stavbu haly.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 28/2/2022, 20:57

Mlaďoši hrajou dobře, to je jistý příslib do budoucna. A Žukov dneska taky slušně zachytal, jako by se mu vracela forma co měl před rokem. PO bude zajímavý.

Lufa

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 28/2/2022, 20:36

MarkusHCD napsal:Čtvrtfinále bude zřejmě paradoxně tvrdší oříšek než semi,pokud vše půjde podle předpokladů
Žádný semi nebude
Každopádně Maximus začal nabírat formu, moc dobře. V obraně je furt tisíc přihrávek bez očí a tyhle námazy budou příští týden končit v brance. Útok byl určitě slušný, mladí se toho vůbec nebojí, bude to pro ně zkušenost

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 28/2/2022, 20:25

Dneska nad očekávání dobře. Hlavně u mládežníků bylo vidět, jak moc chtějí hrát. Chvátal, Jungwirth, Čermák a především Menšík opět jako buldog, kterej si za tím gólem opět tvrdě šel. A pár tutovek měl na holi i Jungwirth. Jen tak dál mladíci.
ralff
ralff

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 28/2/2022, 20:10

hadas (admin) napsal:
MarkusHCD napsal:
hadas (admin) napsal:
Siroko napsal:Aby tech spatnejch zprav nebylo malo, tak v koncici sberbank ma prachy i kraj Vysocina…

Vůbec nepochopím, jak může mít Kraj účet s veřejnými penězi u soukromé banky a ještě u ruské... Jsem si naivně myslel, že takové instituce mají peníze automaticky v ČNB.

Mě to naopak vůbec nepřekvapuje

Ono je to tak, že státní instituce mají povinně účet v ČNB... Samospráva viděla dobrej termíňák, tak to tam nechala do poslední chvíle. To je mazec teda. Ty prachy už vůbec nemusí dostat zpět...
Jo,jo,kolik lidí kdysi důvěřovalo Ekoagrobance

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 28/2/2022, 20:06

Čtvrtfinále bude zřejmě paradoxně tvrdší oříšek než semi,pokud vše půjde podle předpokladů

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/2/2022, 19:17

MarkusHCD napsal:
hadas (admin) napsal:
Siroko napsal:Aby tech spatnejch zprav nebylo malo, tak v koncici sberbank ma prachy i kraj Vysocina…

Vůbec nepochopím, jak může mít Kraj účet s veřejnými penězi u soukromé banky a ještě u ruské... Jsem si naivně myslel, že takové instituce mají peníze automaticky v ČNB.

Ono je to tak, že státní instituce mají povinně účet v ČNB... Samospráva viděla dobrej termíňák, tak to tam nechala do poslední chvíle. To je mazec teda. Ty prachy už vůbec nemusí dostat zpět...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 28/2/2022, 18:55

ralff napsal:
MarkusHCD napsal:
hadas (admin) napsal:

Prej nabízeli nejlepší podmínky. Grolich z JMK hlásil na twitteru už v pátek, že ze Sberbanky jihomoravský kraj stahuje peníze.

Slibem nezarmoutíš,tady je realita. Druhá věc je schopnost "číst" v mapě

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 28/2/2022, 18:45

MarkusHCD napsal:
hadas (admin) napsal:

Prej nabízeli nejlepší podmínky. Grolich z JMK hlásil na twitteru už v pátek, že ze Sberbanky jihomoravský kraj stahuje peníze.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 28/2/2022, 18:43

hadas (admin) napsal:

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/2/2022, 18:38

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 28/2/2022, 16:26

Radši 11 útočníků, než nasadit Houšku? Nebo je teda zraněný? Byť na to nevypadal

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/2/2022, 14:31

Prostě pro mě je rozdíl jestli si odchod vytrucuji chováním nebo přestoupím zcela normálně jako každý druhý. A samozřejmě ani já nejsem naivní abych věřil všemu co se kde plácne. Ale zase Viktor mi nepřijde jako typ člověka co by lhal.
A že jde v této sezoně o hovn** je zcela evidentní
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/2/2022, 14:27

Jaternička napsal:Hlavně že ty jsi objektivní. Ono je rozdíl pokud hráč odejde po dohodě klubů nebo si postaví hlavu a začne srát na trénink a trucováním si vymůže přestup.
A samozřejmě,že mu ELH dá víc,ale tím stylem jakým se přestup udál mi nepřijde košer.

A koukni se do kalendáře jaký je rok. Klubismus se dnes nenosí. Velká čest tvému kamarádovi a jim podobným.

A s termínem žoldák si přišel ty když si nadával Pekrovi.

Kdoví jak to bylo, ono věřit tomu co řekne Dukla..... Z toho už jsem taky vyléčen. 😉 Já v tom rozdíl nevidím. Chtěl jít za lepším což jsi u ostatních schvaloval tak šel a říkal jsi že tady jde stejně o hovno tak co......a kdo myslí, že ne tak ať vyndá hlavu z pr....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/2/2022, 13:27

Hlavně že ty jsi objektivní. Ono je rozdíl pokud hráč odejde po dohodě klubů nebo si postaví hlavu a začne srát na trénink a trucováním si vymůže přestup.
A samozřejmě,že mu ELH dá víc,ale tím stylem jakým se přestup udál mi nepřijde košer.

A koukni se do kalendáře jaký je rok. Klubismus se dnes nenosí. Velká čest tvému kamarádovi a jim podobným.

A s termínem žoldák si přišel ty když si nadával Pekrovi.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/2/2022, 12:02

Aby tech spatnejch zprav nebylo malo, tak v koncici sberbank ma prachy i kraj Vysocina…

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/2/2022, 08:23

Jaternička napsal:Spíš  to ukazuje charakter toho hráče.  Před PO odejít a de facto vzkázat spoluhráčům díky že jste mi pomohli k angažmá v ELH ale teď na vas seru. Sorry jako. Je jedno ze moc ambicí nemáme.

Žoldáci no, to se vám to nelíbilo když jsem to tady psal, že jsou to prostě žoldáci. Tak to je. Ale jak říkám, pustili jsme Lichance a Fronka. Proč by jsme Illesovi to zkazili. Puštěním Fronka a Lichance jsme dali dostatečný signál, byla otázka času než přijde další hráč, že chce jít pryč. Jednoznačně stojím za Illesem. Takhle se tady rozhodl klub a Béďa, vůbec se mu nedivím, že chtěl do Vítkovic stůj co stůj. Sám tady píšeš, že Fronkovi dá víc Litvínov než zápas v Sokolově a u Illese to neplatí? To sorry to nejsi moc objektivní. Navíc Vitky máj letos play off tým, věřím, že půjdou daleko

imbík

Duklacek and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/2/2022, 08:14

Spíš to ukazuje charakter toho hráče. Před PO odejít a de facto vzkázat spoluhráčům díky že jste mi pomohli k angažmá v ELH ale teď na vas seru. Sorry jako. Je jedno ze moc ambicí nemáme.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 28/2/2022, 07:12

krap napsal:Za mě je odchod hráčů do vyšší ligy pochopitelný. Kdykoliv.
Kolik hráčů z ELH by při vážné nabídce z NHL v průběhu sezóny odolalo? Každej do jednoho by se snažil odejít.
A pro Illéše a pár dalších je ELH maximum v jejich kariéře.
Ať se mu daří, nemám s tím problém.
Nejde o to kam odešel, jde o ten ZPŮSOB. Vynutit si to takhle? Když mi trenér jasně řekl, že ne, že ho potřebují? A hráč co dobrovolně šel do Francie by vůbec neměl použít slovo ambice, tohle byla dýka dozad, včera jsem ty jeho kartičky málem házel z okna

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/2/2022, 05:45

Tak to teda rozhodně nebylo a není v každém klubu Chance ligy, takhle hloupohodny jsme jen my. Vsetín pustil koho, nebo Přerov? Co tenkrát Dostálek z Motoru, který mohl hrát baráž Extraligy za Duklu a Motor řekl ne, a nechal ho sedět na tribuně?

imbík

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 28/2/2022, 04:10

Prostě silnější pes mrdá a u Ščerbana je známo že ty ostrý lokty prostě nemá, vždy podepíše nebo odkýve úplně jakýkoliv transfer nehledě na to jak moc to ve skutečnosti pro Duklu přínosné je nebo naopak není,jen aby se zalíbil ostatním klubům a nebyl za toho zlýho, prostě všem děláme přičmrdy a musíme si na to zvyknout, a překousnout realitu, že jsme pár sezon prostě jen podřadný celek pseudo pralesu s kterým si každý vytře řitní otvor, jo situace s obránci je asi taková že za rok tu bude opět úplně jiná defenziva, jsem zvedavej na Bedřicha co sem zase natáhne. Radši na to ani nemyslim.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 27/2/2022, 22:04

Siroko napsal:Jasne, ale v prubehu sezony. Jak jsem psal,je to o profesionalite. Ja si nemumim predstavit, ze bych opustit tym tesne pred play-off. Ja bych to bral jako zradu svejch spoluhracu a nefer vuci klubu, kterej me v dobry vire celou sezonu platil. Kazdej to ma ale samozrejme nastaveny jinak.

OK.
Tihle hráči ale už další nabídku dostat nemusí a oni sami ví, jak to v mužstvu vypadá a jak jim to funguje.
A je to i určitej signál pro ostatní. Makejte, bude o vás zájem, můžete jít za lepším.
To ale není jen v Dukle, takhle by to bylo v jakýmkoliv klubu v Chance lize.
Je naší chybou, že je nedokážeme adekvátně zaplatit.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/2/2022, 21:45

Jasne, ale v prubehu sezony. Jak jsem psal,je to o profesionalite. Ja si nemumim predstavit, ze bych opustit tym tesne pred play-off. Ja bych to bral jako zradu svejch spoluhracu a nefer vuci klubu, kterej me v dobry vire celou sezonu platil. Kazdej to ma ale samozrejme nastaveny jinak.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 27/2/2022, 21:39

krap napsal:Za mě je odchod hráčů do vyšší ligy pochopitelný. Kdykoliv.
Kolik hráčů z ELH by při vážné nabídce z NHL v průběhu sezóny odolalo? Každej do jednoho by se snažil odejít.

Taky s tím nemám problém, kór když je letošek bez cíle a bude i příští sezóna.....

sarkafarka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 27/2/2022, 20:58

Za mě je odchod hráčů do vyšší ligy pochopitelný. Kdykoliv.

krap

Lufa and sarkafarka like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/2/2022, 20:30

Tím jak jsme to rozprášili tak přes tisíc se nedostaneme. Jsem přesvědčen, že kdyby se šlo v plné polní a ještě se to podpořilo, že chceme dojít co nejdál a bla bla bla, tak dvojka klidně přijde, ale takhle ne. Lidi se odnaučili chodit na zimak a ještě když je tam nebude nic lákat.
Po sezóně prý minimálně pět hráčů směr Sokolov. Nevím zda spekulace nebo se to zakládá na pravdě, ale myslím, že nás čekají existenční problémy.... Těžko tu žoldáci budou chtít pendlovat mezi Pejrem a Jihlavou a ještě za nějaký mrzky peníz. Na druhou stranu má pravdu Ralf, že hráčů by mělo být už víc než letos, otázka kdo tady bude podstupovat tuhle pakárnu. Nakonec zase zůstane jen Cagy a Skořepa 👍
Na příští sezónu, chci znát jasné cíle, jasnou koncepci dopředu a chci hráče kteří tu budou od začátku do konce hrát stůj co stůj. Žádný sliby a lži o tom jak chceme každý rok hrát o postup a bla bla bla. Ne!

imbík

Vasoj84 and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 27/2/2022, 20:13

imbík napsal:Nesouhlasím, Lichance a Fronka jsme pustili dobrovolně a zastávali jste se tady toho, tak já zase stojím za Illesem. Lichancovi a Fronkovi to dovolíme a Illesovi budeme dělat problémy 🤔😁. Když je Bedřich takovej ekonomik tak teď mu na play off třeba ty dva tisíce přijdou s kterými před sezónou počítal. 👍

Já to fakt nechápu všechny tři výše zmíněné hráče tu živime celou sezónu, kdy nemůžou chodit lidí a hraje se o hovno a když se to uvolní a můžou chodit lidí kór na play off, tak všechny pustíme do pr.... 🙈 To je logika 🙈😁

Na jednu stranu jo, ale na druhou stranu je vysoce pravděpodobné, že na play Off bude chodit max 1500 lidí a to nás nespasí.

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 27/2/2022, 20:09

K tomu Elite - to myslíte toho gólmana?

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/2/2022, 19:48

Tak to že zrzavej konci není žádný překvapení, to už avizoval na sociálních sítích před touto sezonou.. má jít směr Island či co... Tak hlavně ať už se pak nevrací do Dukly.. PS: Pokaždý co se řekne Lysý, se mi vybaví ta groteska v Meo Aréně, jak neuvedl do zápisu Lichance, to bylo vskutku profesionální. Tak čau Lysý, mne chybět nebudeš, vím že to tu slídíš 😁 spíš Elite prospects prozradil další informace z kádru...

pegy18

DUKLIČKA, MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 27/2/2022, 19:25

Jaternička napsal:
MichalDJ napsal:
imbík napsal:
MichalDJ napsal:No a hlavne ten nejcitelnejsi odchod nas teprve po sezone ceka Very Happy

Vím kam míříš, ale tady radši nic neříkej. Jinak budeš za konspiratora a dezinformatora. 😁

No potvrdil mi to osobne na prohlidce, tak snad neblafoval Very Happy

o co se jedná?
Vůbec netuším, ale podle smajlíků tipuju Lysý/Kristek?

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/2/2022, 19:18

MichalDJ napsal:
imbík napsal:
MichalDJ napsal:No a hlavne ten nejcitelnejsi odchod nas teprve po sezone ceka Very Happy

Vím kam míříš, ale tady radši nic neříkej. Jinak budeš za konspiratora a dezinformatora. 😁

No potvrdil mi to osobne na prohlidce, tak snad neblafoval Very Happy

o co se jedná?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/2/2022, 19:17

Nám říkali že to zimácek zvládne, ale byl sem na prohlídce v lednu. Je teda pravda že v dnešní době se vše mění z minuty na minutu

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/2/2022, 19:04

Lázňator napsal:Mládež tréninky zimácek

Na prohlidce rikali ze je budou rozvazet do Brodu, Telce, Ledce...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/2/2022, 18:59

Mládež tréninky zimácek

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 27/2/2022, 18:57

ralff napsal:
MichalDJ napsal:
Lufa napsal:
ralff napsal:Klid. Tuhle sezonu nějak dohrajem.

A před tou další, by snad mohl být hráčský trh mnohem zásobenější, než byl před touto. Hodně týmů popadá, a pak kdoví jak to bude s KHL...  jestli budou sankce dlouho a zatím se zdá, že jo, tak kolik hráčů odejde do lig v evropě. Už teď odstoupil Jokerit a Riga... Takže už to snad nebude, že bude hrát každej, kdo umí vzít do ruky hokejku.

Přesně. Tady se zase pro jistotu ale musí  brečet dopředu. Rolling Eyes

Very Happy a kde by jsme na ne vzali prachy Very Happy

Musíš si to přečíst pořádně a pak trochu uvažovat. Nenapsal jsem, že budeme posilovat hráči z KHL. Ale ti hráči budou obsazovat ligy v evropě a další hráče tlačit dolů.

Ja to cetl poradne a nic to nemeni na me odpovedi, kde na to vezmeme, kdyz uz ted nemame na hrace kteri tady jsou a pristi rok to bude jeste horsi, cestovani do Pejru, rozvoz mladeze na treninky po celem kraji atd...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/2/2022, 18:49

MichalDJ napsal:
Lufa napsal:
ralff napsal:Klid. Tuhle sezonu nějak dohrajem.

A před tou další, by snad mohl být hráčský trh mnohem zásobenější, než byl před touto. Hodně týmů popadá, a pak kdoví jak to bude s KHL...  jestli budou sankce dlouho a zatím se zdá, že jo, tak kolik hráčů odejde do lig v evropě. Už teď odstoupil Jokerit a Riga... Takže už to snad nebude, že bude hrát každej, kdo umí vzít do ruky hokejku.

Přesně. Tady se zase pro jistotu ale musí  brečet dopředu. Rolling Eyes

Very Happy a kde by jsme na ne vzali prachy Very Happy

Musíš si to přečíst pořádně a pak trochu uvažovat. Nenapsal jsem, že budeme posilovat hráči z KHL. Ale ti hráči budou obsazovat ligy v evropě a další hráče tlačit dolů.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: