Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+42
Mišák
hcd
krap
olin
Martynez
Burberry
Duklacek
sarkafarka
Luc2as
ondrej.n
Kelt
Raddy007
Thoor93
Mazakis
karel granát
Lázňator
Excalibur
HCDTOM
MichalDJ
lojzavojza
FREDERIK
Siroko
ralff
hadas (admin)
Kolja
AJET0
sz108
Miroslav Tuna
colorado44
Hedgehog
Slezy77
Lufa
pegy18
Vasoj84
MarkusHCD
Jaternička
DUKLIČKA
staříček
vn
miramare83
imbík
Laďa
46 posters

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro MarkusHCD 19/2/2022, 17:25

Rozprášit včetně trenérů

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 19/2/2022, 17:24

ralff napsal:Ach jo, Žukov dneska totálně děravej.

ja teda vidim jednu tec.. pak jeden namaz primo na borce co byl sam pred branou a pak doklepnuti.. Vsechno beci v hajzlu..
Luc2as
Luc2as

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/2/2022, 17:23

hadas (admin) napsal:
DUKLIČKA napsal:Doufám že dneska předvedou diametrálně odlišný výkon než ve středu.

Osobně bych si dneska vsadil na Frýdek...

Že by hotovo po první třetině?
https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77896208580&idb=-1&hash=578b736e&affid=qbA3SXrU22sKlzKqrJ2H2A
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/2/2022, 17:22

Hodte tam rucnik kokoti!!!!!!!

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 19/2/2022, 17:22

Ach jo, Žukov dneska totálně děravej.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 19/2/2022, 17:20

To je zajímavý, že to s nasema hokejkama ani nehne. Tady se už dopředu ví jak to má vypadat. Bedřichu ty seš fakt takovej bastard, že to není možný. Tak doufám, že se ti ten výlet do Berouna aspoň vyplatil.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro olin 19/2/2022, 17:14

olympiada pokracuje, vsak hrajeme podle plánu a po návratu se budou všichni tlemit

olin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/2/2022, 17:12

At jdou do hajzlu.Co strela to gol.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 19/2/2022, 16:52

vn napsal:Nehraje Brož koukám, tak že by další poslia pro Olomouc? 😀😀

Ne, měl by zůstat tady. Alespoň podle článku o Lichancovi.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro olin 19/2/2022, 16:52

Tak Ščerban si spočítal, že jedině takto bude správný hospodář. a díval jsem se že v dorostu to taky jde pár chlapcům..nebylo by špatný kdyby si šel odpočinout i čagy se skořápkou..

Naposledy upravil olin dne 19/2/2022, 17:12, celkově upraveno 1 krát

olin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 19/2/2022, 16:48

Nehraje Brož koukám, tak že by další poslia pro Olomouc? 😀😀

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/2/2022, 16:40

imbík napsal:https://m.onlajny.com/match/index/date/2022-02-19/id/371362?

Juniorku jsme opravdu odpískali. Čermák, Menšík asi za áčko ne?
Ano. Chápu, že je potřeba je odměnit, když zachránili juniorku, ale tohle nám moc popularity nepřinese, když budeme v nastavbě jen do počtu, a co ten zbytek týmu juniorky? Bude je bavit jezdit si pro takové příděly? Přece tým je vždycky víc než jedinec, tak je mají nechat to odehrát celý tým, však se tady příští rok dva můžou všichni posunout nahoru

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 19/2/2022, 16:35

Tak slováci bronzoví. 4:0 proti Švédsku. Že by Slovensko mělo mnohem víc hráčů na výběr do reprezentace, že sestavili takhle dobrý tým?  

Řekl bych že ne, ale zatímco my jsme měli na střídačce pyšného teoretika, ověšeného všemi možnými stážemi a hokejovými vzdělávacími programy, tak slováci tam měli starého zkušeného praktika, který narozdíl od našeho trenéra těm hráčům plně důvěřoval.  

My se vymlouváme, jak máme málo hráčů, a že není moc z čeho vybírat a pak si dovolíme luxus, že necháme doma hráče s odůvodněním, že to je hráč do první lajny a ta je zaplněná, načež mu pak nabídneme místo náhradníka.  

Trenér který nedokáže věřit hráčům, nemá na střídačce co dělat.
ralff
ralff

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 19/2/2022, 16:29

Slováci super, přesně to ukazuje, jak neschopnýho máme GM i trenéra, viz hokusy pokusy s kádrem na předcházející akce, prapodivná nominace, neschopnost trenéra reagovat v zápase i v celém turnaji, např. chytal furt jeden brankář, kterýmu to zrovna 2x nešlo, atd.

Raddy007

hadas (admin), ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/2/2022, 15:08

DUKLIČKA napsal:Doufám že dneska předvedou diametrálně odlišný výkon než ve středu.

Osobně bych si dneska vsadil na Frýdek...
Jinak tam jsou dneska zajímavý zápasy vzhledem k tabulce. Většinou proti sobě týmy, kterým o nic nejde nebo právě ohrožení baráží.

Koukám na Slováky a letos by si tu placku zasloužili.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 19/2/2022, 15:06

.     Mně už to bohužel připadá,že sezónu pouze dohráváme, stejně jako junioři

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/2/2022, 14:48

Doufám že dneska předvedou diametrálně odlišný výkon než ve středu.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 19/2/2022, 14:48

Hlavní problém je světe div se v jihlavských fans, kteří se na Duklu vykašlali. Rozpočet se vždy staví podle průměru předchozích let a to že všichni sedí u hokejky cz a na duklu serou je prostě špatně

AJET0

karel granát and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/2/2022, 13:05

https://m.onlajny.com/match/index/date/2022-02-19/id/371362?

Juniorku jsme opravdu odpískali. Čermák, Menšík asi za áčko ne?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 19/2/2022, 08:39

karel granát napsal:Já za vedením stojím, chtělo zachránit juniory- zachránilo. Deklarovalo cíl do 6. místa- jsme 4.Na PO s Čermákem a Menšíkem se těším.Chtěli jsme stavět stadion- snad je vše na dobré cestě. Pan Štěrban nemluvil o postupu, ale o vysokých cílech.  Vše výše uvedené jsou splněné vysoké cíle. PO bude třešnička a stačí mi jako zážitek. A ještě k návštěvám. Budějky hrály naší ligu pravidelně před 6 000 diváky. A na závěr chci říct, že mně vadí neustálé snižování CHligy. Mne baví a dovolím si tvrdit, že laik ani nemůže rozpoznat rozdíl EL., ostatně hráči se dost prolínají.
Nepoznáš rozdíl mezi pralesem a E-ligou? Smile Budějky ho poznaly hned, jak postoupily. Smile Hráči se prolínají, ale tím stylem, že kdo hraje 1. lajnu v pralese, tak v E-lize hraje 3.-4. lajnu. Miškář byl v pralese top a v E-lize téměř nehraje. V pralese se hraje rychlý, rozlítaný hokej, E-liga je daleko techničtější - nejvíc je to vidět v přesilovkách.

Excalibur

hadas (admin), vn, HCDTOM, Siroko, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 19/2/2022, 04:57

karel granát napsal:Já za vedením stojím, chtělo zachránit juniory- zachránilo. Deklarovalo cíl do 6. místa- jsme 4.Na PO s Čermákem a Menšíkem se těším.Chtěli jsme stavět stadion- snad je vše na dobré cestě. Pan Štěrban nemluvil o postupu, ale o vysokých cílech.  Vše výše uvedené jsou splněné vysoké cíle. PO bude třešnička a stačí mi jako zážitek. A ještě k návštěvám. Budějky hrály naší ligu pravidelně před 6 000 diváky. A na závěr chci říct, že mně vadí neustálé snižování CHligy. Mne baví a dovolím si tvrdit, že laik ani nemůže rozpoznat rozdíl EL., ostatně hráči se dost prolínají.

To máš asi pravdu, jenže my jsme tady všichni odborníci, že jo, kluci? :-))

HCDTOM

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 18/2/2022, 23:29

Já za vedením stojím, chtělo zachránit juniory- zachránilo. Deklarovalo cíl do 6. místa- jsme 4.Na PO s Čermákem a Menšíkem se těším.Chtěli jsme stavět stadion- snad je vše na dobré cestě. Pan Štěrban nemluvil o postupu, ale o vysokých cílech. Vše výše uvedené jsou splněné vysoké cíle. PO bude třešnička a stačí mi jako zážitek. A ještě k návštěvám. Budějky hrály naší ligu pravidelně před 6 000 diváky. A na závěr chci říct, že mně vadí neustálé snižování CHligy. Mne baví a dovolím si tvrdit, že laik ani nemůže rozpoznat rozdíl EL., ostatně hráči se dost prolínají.

karel granát

ralff, colorado44 and ondrej.n like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 18/2/2022, 21:33

colorado44 napsal:
HCDTOM napsal:
colorado44 napsal:
sz108 napsal:odchod Fronka mě příliš nemrzel...měl lepší dny, ale i horší...nikdy tomu tady nedával 100% dle mého...
a hráč do P-O to taky moc není....moc velkej hračička...
ale odchod Lichyho bude bolet...to je naopak přesně hráč do P-O...tomu začátkem play-off stoupá aktivita enormně...
pokud ho musíme pustit a náš rozpočet by položily dva jeho platy - tak jsou 2 možnosti: buď tady bere kurevsky hodně a nebo ta naše kasa je úplně vymetená....a možnost č.2 bude asi správně...
oceňuji Bedřicha, že se za žádnou cenu nechce zadlužit i když musel vědět, že tento krok spustí velkou vlnu nevole...
ale může si za to sám...
pokud to s panem Kristkem počítali tak jak počítali, tak jsou hodně naivní a je to pro mě dost nepochopitelný...
jak v dnešní době můžou počítat dopředu s nějakým příjmem, když člověk neví dne ani minuty....
jak mohli počítat s tím, že budou na stadion moct lidi??
to je podle mě enormní riziko a taky na to dojeli....
a přesně jak tady několik z vás zmiňuje...proč je tady sakra živíme 3/4 sezony a pak na nejdůležitější část sezony je pustíme...
to je taky úplně na hlavu postavený....
většina pokud chce uspět v P-O, tak tým posílí, příp. nechá tak jak je...my posíláme hráče pryč....

má i to klady...aspoň dostanou šanci kluci z juniorky...

nicméně jsem zvědav spíš na momenty po konci sezony...to bude velký drama podle mě...
sezonu nějak utlučeme do semi bych tipoval...
ale pak začne to lámání chleba...stěhování, podoba kádru...mám z toho celkem strach...

Podle mě vedení při stavbě kádru věřili že letos už se do toho covid nevloží. Covid to opět celé zesral a tak se musí improvizovat.
Kdyby vedení nebylo "najivní" jak píšeš, tak fronka, ilese, lichance, čagyho pustí už před sezonou a pak třeba hrajem letos o záchranu. Tabulka od 6 místa letos hodně vyrovnaná .
A to by bylo teprva tady poctenicko:)

A proč myslíš, že by elh týmy chtěli tyhle prvoligový  hráče? Nechtěli, teď si je vezmou protože chtějí širší kadry na play off a dejme tomu mají ověřeno, že jsou z této ligy ti lepší. Celý rok nechtějí tak široký týmy, taky šetří peníze
Ale ja nic o extraligových týmech nepíšu . Já psal že naše top hráče by vedení pustilo před sezónou, jedno kam. A hrálo by se juniorama o udržení. To by jistě mezi fans panovala velká spokojenost.
Už to tady někdo zmínil a já s tím souhlasím, vedení prostě nemůže jen tak říct že se o nic nehraje. Bohužel teď duklu dohání realita dnešní doby. Prachy nejsou a to nejen profi sportu.

Ja si právě myslím, že je neměli kam dát. Nebo myslíš jako ukončit smlouvy? To nevím, jak se dělá, ale zadarmo to asi nebude. Nebo je výpovědní lhůta? Protože pochybuju, že je v lize nekdo, kdo si může dovolit převzít čagyho smlouvu, to nebude za tatranku.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 18/2/2022, 21:28

HCDTOM napsal:
colorado44 napsal:
sz108 napsal:odchod Fronka mě příliš nemrzel...měl lepší dny, ale i horší...nikdy tomu tady nedával 100% dle mého...
ale odchod Lichyho bude bolet...to je naopak přesně hráč do P-O...tomu začátkem play-off stoupá aktivita enormně...
pokud ho musíme pustit a náš rozpočet by položily dva jeho platy - tak jsou 2 možnosti: buď tady bere kurevsky hodně a nebo ta naše kasa je úplně vymetená....a možnost č.2 bude asi správně...
oceňuji Bedřicha, že se za žádnou cenu nechce zadlužit i když musel vědět, že tento krok spustí velkou vlnu nevole...
ale může si za to sám...
pokud to s panem Kristkem počítali tak jak počítali, tak jsou hodně naivní a je to pro mě dost nepochopitelný...
jak v dnešní době můžou počítat dopředu s nějakým příjmem, když člověk neví dne ani minuty....
a přesně jak tady několik z vás zmiňuje...proč je tady sakra živíme 3/4 sezony a pak na nejdůležitější část sezony je pustíme...
většina pokud chce uspět v P-O, tak tým posílí, příp. nechá tak jak je...my posíláme hráče pryč....

nicméně jsem zvědav spíš na momenty po konci sezony...to bude velký drama podle mě...
ale pak začne to lámání chleba...stěhování, podoba kádru...mám z toho celkem strach...

Podle mě vedení při stavbě kádru věřili že letos už se do toho covid nevloží. Covid to opět celé zesral a tak se musí improvizovat.
Kdyby vedení nebylo "najivní" jak píšeš, tak fronka, ilese, lichance, čagyho pustí už před sezonou a pak třeba hrajem letos o záchranu. Tabulka od 6 místa letos hodně vyrovnaná .

A proč myslíš, že by elh týmy chtěli tyhle prvoligový  hráče? Nechtěli, teď si je vezmou protože chtějí širší kadry na play off a dejme tomu mají ověřeno, že jsou z této ligy ti lepší. Celý rok nechtějí tak široký týmy, taky šetří peníze
Ale ja nic o extraligových týmech nepíšu . Já psal že naše top hráče by vedení pustilo před sezónou, jedno kam. A hrálo by se juniorama o udržení. To by jistě mezi fans panovala velká spokojenost.
Už to tady někdo zmínil a já s tím souhlasím, vedení prostě nemůže jen tak říct že se o nic nehraje. Bohužel teď duklu dohání realita dnešní doby. Prachy nejsou a to nejen profi sportu.

colorado44

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 18/2/2022, 21:17

colorado44 napsal:
ale může si za to sám...

A proč myslíš, že by elh týmy chtěli tyhle prvoligový hráče? Nechtěli, teď si je vezmou protože chtějí širší kadry na play off a dejme tomu mají ověřeno, že jsou z této ligy ti lepší. Celý rok nechtějí tak široký týmy, taky šetří peníze

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 18/2/2022, 20:23

ale může si za to sám...

colorado44

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 18/2/2022, 20:16

Je pravda,že je na pováženou, že neutáhneme plat hráče za dva měsíce. Pan Kristek tam taky nebude asi zadarmo. Na něm se mohlo šetřit.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 18/2/2022, 19:19

ale může si za to sám...

1.ligu snad umlátíme i s "výkonostními" hokejisty,nestraš,v letech 2006-2009 jsme to taky dokázali,na tuhle sračku prostě musí jedna lajna "hokejistů" stačit

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/2/2022, 19:11

Tak, tak s tímhle amatérsky vedením klubu reálně hrozí i sestup do druhé ligy. Za rok už tam žádná trapná Kadaň nebude. No co, Tábor cestu do Pelhřimova zná spíš než Zlín 😁.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 18/2/2022, 19:02

odchod Fronka mě příliš nemrzel...měl lepší dny, ale i horší...nikdy tomu tady nedával 100% dle mého...
ale může si za to sám...

sz108

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 18/2/2022, 18:52

imbík napsal:
Burberry napsal:Odchod Fronka i Lichance takhle před play-off je špatný signál vůči veřejnosti a nám fanouškům.

Ještě pochopím, že doba profi sportu nepřeje a finančně to asi teď v rozpočtu dře. Návštěvnost je špatná, peníze od fanoušků Dukle chybí a není na rozhazování. To beru.

Nicméně volit strategii tvrdých škrtů takhle před PO pro mě jako fanouška znamená, že finančně zase dřeme po dně. Pak mi teda ale vadí, že rezignujeme na řešení příjmové strany. Chybí mi proaktivita klubu dostat lidi zpět na tribuny. Vždyť se to teď začíná uvolňovat a je zase šance si začít násobit příjmy ze vstupného.

Místo toho, aby se tu začala pěstovat nálada "Jo, jdeme na play-off v plné polní, týdny plný napínavých špílů před náma. Všichni na HZS a na výjezdy!", tak toto zanechává takovou pachuť, "Že o nic nejde, postup nereálný, tahouni v řiti.". V tomhle mě Béďa a spol. točí. O to víc, když si pak člověk čte článek na webu, jak Kristek přivedl novou firmu a jakej je to hvězdný byznys manažer. No, asi není, když nemáme ani na elektriku.

Díky, že to vnímá někdo stejně 👍 ono už za pár měsíců vyjde na povrch, že to ve vedení Dukly zase tak růžové není a nefunguje jak má. A tak pak těžko vynit hráče, že odflaknou zápas v Sokolově. Jako v té repre, ryba smrdí od hlavy..

I já beru tuto sezonu jako manažersky nezvládnutou, počínaje predikcí potencionální návštěvnosti versus platná protiepidemická opatření,na to se nabalující skladba a šíře kádru(z čeho jsme ty kluky chtěli živit).Navíc nevím,kde chtěl Béďa hrát případnou extraligu příští sezonu. Přitom stačilo sundat růžové brýle z loňské takřka ideální sezony,nechat tu skutečné srdcaře a snad i osobnosti(Čagy,Pepa),2-3lehce nedprůměrné hráče a zbytek doplnit regionem a určitě bychom teď nemuseli pouštět hráče jinam,realistovi bylo stejně jasné,že tato a následující (doufám,že pouze 2) sezony jsou bojem o přežití a začátkem budování nového kádru

MarkusHCD

imbík and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/2/2022, 17:16

Burberry napsal:Odchod Fronka i Lichance takhle před play-off je špatný signál vůči veřejnosti a nám fanouškům.

Ještě pochopím, že doba profi sportu nepřeje a finančně to asi teď v rozpočtu dře. Návštěvnost je špatná, peníze od fanoušků Dukle chybí a není na rozhazování. To beru.

Nicméně volit strategii tvrdých škrtů takhle před PO pro mě jako fanouška znamená, že finančně zase dřeme po dně. Pak mi teda ale vadí, že rezignujeme na řešení příjmové strany. Chybí mi proaktivita klubu dostat lidi zpět na tribuny. Vždyť se to teď začíná uvolňovat a je zase šance si začít násobit příjmy ze vstupného.

Místo toho, aby se tu začala pěstovat nálada "Jo, jdeme na play-off v plné polní, týdny plný napínavých špílů před náma. Všichni na HZS a na výjezdy!", tak toto zanechává takovou pachuť, "Že o nic nejde, postup nereálný, tahouni v řiti.". V tomhle mě Béďa a spol. točí. O to víc, když si pak člověk čte článek na webu, jak Kristek přivedl novou firmu a jakej je to hvězdný byznys manažer. No, asi není, když nemáme ani na elektriku.

Díky, že to vnímá někdo stejně 👍 ono už za pár měsíců vyjde na povrch, že to ve vedení Dukly zase tak růžové není a nefunguje jak má. A tak pak těžko vynit hráče, že odflaknou zápas v Sokolově. Jako v té repre, ryba smrdí od hlavy..

imbík

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty pro Burbery

Příspěvek pro staříček 18/2/2022, 17:04

perfekně vystižený , naprostý souhlas.

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 18/2/2022, 16:48

Na tyhle hurá pojďme na zimak je roky pozdě. My nemáme produkt, hokej v chance lize neprodává. Lidi na to nepřijdou. A nezlobte se na mne, ale jestli Beda počítal s příjmi 2000 průměr návštěvnost, tak je to naivní. Já myslím, že Dukla by teď měla mít stále 2 lajny mladých. Nemá cenu rvat do hráčů v tenhle lize velký peníze a už vůbec ne do starých. Vím, že mě teď sežerete, ale lepší být levně třeba na 9 pozici, než draze na čtvrtém místě. Efekt stejný. Můj názor

HCDTOM

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 18/2/2022, 16:37

Koukam Tomanec uz zase skodi..

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Burberry 18/2/2022, 16:23

Odchod Fronka i Lichance takhle před play-off je špatný signál vůči veřejnosti a nám fanouškům.

Burberry

hadas (admin), imbík, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/2/2022, 15:28

Tak určitě 😁.
Ve sportu píšou, že Litak od svazu ročně dostává deset mega, lidi z klubu dostávají funkce na svazu. Ne že by prý něco uměli navíc, ale umí kývat hlavou a nekecaji do ničeho. Jenom projekt Dukla nedodává talenty do repre, to je jediná chyba. No jo, ale není to jako s tou secí mašinou? Chodí dobře, ale neseje. Myslím, že po téhle ostudě, už snad začnou lítat třísky, už to nebudou jen imbici na diskusních fórech, kterým se furt něco nelíbí. Teď už jsou i novináři dost vytočení včetně Záruby. 👍

imbík

Excalibur, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 18/2/2022, 13:30

Fronk a Lichy pomohli vybojovat klidný konec sezony, pokud odpočteš cca 5 bodů, hraješ o záchranu!

karel granát

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 18/2/2022, 09:08

Jo tak ono je lepší to dělat jako v Chomutově. Sice na to nemáme ale to nevadí. Můžeme si tu nechat každého. Je přeci jedno že pojedme na dluh.

Tak pokud to vidíte takhle budiž. Taky názor.

Nevadí že tímto přístupem bychom za pár let jeli na derby do Telče.

A taky nevím proč se tu pořád mele něco o ambicich.
Postoupit není kam. Není to případně ani s kým hrát protože nemáme peníze.

A mít tu X hráčů co něco stojí a ti tu budou hrát pro koho?

Pro 728 lidí?
Se proberte.
Jaternička
Jaternička

Luc2as, karel granát, ralff, Lufa and sarkafarka like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/2/2022, 07:53

Duklacek napsal:
Jaternička napsal:Máte hubu nataženou, že odchází Lichy. Asi máte nějaký snížený vnímání reality. Od začátku sezony bylo patrné, že ambice nejsou a je naprosty nesmysl vyhazovat peníze oknem do kádru, který bude hrát buh vi kde a buh vi jak dlouho.

Pořád nadáváte na tohle a tamto, tak si to jděte dělat samy. Možnost mít budete. Tady je každý chytrý,ale přiznejte  si hergot už tu realitu.

Jsme průměrný tým téhle směšné soutěže, ambice nemáme, tak pojdme podpořit klub který se nachází v fázi budování kádru.

A mimochodem Lichymu končila smlouva, lepší nějaký peníze než žádný.

Jaký nějaký peníze? Nic z toho nemáme, jen ušetříme jednu výplatu, a dobrý, teď tu dělejte realisty, ale nečekejte, že tu budeme všichni jásat, jak náš klub až příliš okatě odstřelil kus rozhodující části sezóny, protože nám vlastně o nic nejde… to jako má nalákat lidi na play off??
A ta teorie s junky je výborná, výborná, zachránili se, tak sem narveme všechny a necháme juniorku zbytek sezóny dostávat 6:0

Přesně tak, souhlas ve všech bodech 👍

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/2/2022, 07:22

Jaternička napsal:Máte hubu nataženou, že odchází Lichy. Asi máte nějaký snížený vnímání reality. Od začátku sezony bylo patrné, že ambice nejsou a je naprosty nesmysl vyhazovat peníze oknem do kádru, který bude hrát buh vi kde a buh vi jak dlouho.

Pořád nadáváte na tohle a tamto, tak si to jděte dělat samy. Možnost mít budete. Tady je každý chytrý,ale přiznejte  si hergot už tu realitu.

Jsme průměrný tým téhle směšné soutěže, ambice nemáme, tak pojdme podpořit klub který se nachází v fázi budování kádru.

A mimochodem Lichymu končila smlouva, lepší nějaký peníze než žádný.

Jaký nějaký peníze? Nic z toho nemáme, jen ušetříme jednu výplatu, a dobrý, teď tu dělejte realisty, ale nečekejte, že tu budeme všichni jásat, jak náš klub až příliš okatě odstřelil kus rozhodující části sezóny, protože nám vlastně o nic nejde… to jako má nalákat lidi na play off??
A ta teorie s junky je výborná, výborná, zachránili se, tak sem narveme všechny a necháme juniorku zbytek sezóny dostávat 6:0

Duklacek

imbík, vn, MichalDJ and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/2/2022, 06:33

Slováci hrají výborně, ale na Finy to stačit nejspíš nebude. Pro mě Finsko jasný favorit na zlato.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/2/2022, 06:18

Tak ať mi někdo vysvětlí tu ekonomiku klubu, když tady Lichance a Fronka platíme 9 měsíců, kdy jde úplně o nic a pak před nejatraktivnější části sezóny oba pustíme? Proč teda nešli už před sezónou? Mohl více hrát Houška za poloviční peníze, to by jsme ušetřili za devět měsíců, co teď se třemi? Doufám, že před sezónou v azylu vyházíme všechny ještě před sezónou, kteří tedy na tu extraligu mají a v průběhu sezóny by do ní šli. To tedy ekonomicky nechápu. Tak bych to chápal, že prostě nemáme prachy tak budou hrát celou sezónu ty nejlevnější.

imbík

vn, FREDERIK, MichalDJ, Duklacek and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/2/2022, 06:07

To nechci vidět ty žalmy na výsledky a předváděnou hru co budeme hrát v azylu, kdy se rozpočet ještě zhorší. A to půjde opravdu jen o to se nějak udržet a trochu důstojně odehrát ty 2-3 sezony.Very Happy

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 17/2/2022, 23:41

Nebylo by lepší, než ušetřit jednu vejplatu, hrát atraktivní hokej, abysme přitáhli lidi na zimák a naplnili kasičku?

Chtěli jsme novej staďák a teď je naděje, že ho budem mít. Čeká nás ale těžký období. TeĎ bysme měli dokázat, jaký jsme fanoušci. Není to podpora vedení je to podpora Dukly.
Myslím si, že je na každým z nás, jestli z toho tunelu vyjedeme na světlo.

Kelt

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 17/2/2022, 22:53

Scerban rozhodne z nikoho blbce timto nedela. Proste reaguje odpovedne na situaci a vysvetlil to. Blbce by z nas delal v tom pripade, kdyby se vehementne posilovalo a pak se na konci sezony ukazalo, ze klub dluzi na vejplatach.

Siroko

Luc2as, karel granát, ralff and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 17/2/2022, 22:34

Lichanec bude chybět.
Docela mě ten vývoj děsí. Ne že by ten kádr extrémně oslabil před playoff ale to že pouštíme na závěr sezony jednu oporu za druhou značí, že finanční situace klubu je kritická.
Abychom za rok nehráli o udrženíSad
Nechápu zdejší kritiku vedení. Co má jako pan Scerban v této době dělat? Když máte pocit že pan Scerban z vás dělá blbce, jaké řešení prinasite vy?

colorado44

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 17/2/2022, 21:59

Já jsem kdysi (hodně dávno) četl rozhovor s trenérem Liberce, myslím, že už tam byl Jandač. Bylo to v době, kdy hráli skoro o padáka v pralese a začali tam rvát prachy. V létě GM řekl Jandačovi, že chce hrát o postup. Ten mu odpověděl, že třeba za 2-3 roky, až se posílí, tým se sehraje apod...A GM mu odpověděl "To mám říkat sponzorům, že budeme 6.?"? A o tom to celé je...GM dobře věděl, že o postup hned hrát nebudou, ale nemůže to říkat veřejně. Béďa musí říkat, že klub jako Dukla má vždy nejvyšší cíle, aby nalákal fanoušky a sponzory, protože jinak bude finančně v pr...úplně. On moc dobře ví, že následující roky budou spíš přežívání a malou naději dává nová hala.

Stavět na mladých je fajn myšlenka, ale ti nám postup neuhrají. Pokud na to budou mít, tak utečou do e-ligy. Mimochodem, kdyby měl z e-ligy ve 20 letech Čagy dobrou nabídku, tak jde taky (vždyť i odehrál pár sezon za Znojmo). Dokud nebudeme schopni sehnat 70 mega na sezonu, abychom na tom byli podobně jako Olomouc nebo Kladno, tak se nepohneme. A i kdybychom se dostali do e-ligy, tak ti nejlepší stejně utečou buď do zahraničí nebo do top klubů u nás, protože v Třinci, Spartě nebo Kometě dostanou násobně víc.

Excalibur

karel granát, colorado44 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/2/2022, 20:51

Osobně si nemyslím,že se něco na svazu změní,ale když už se dějí neskutečný věci na ledě viz vyloučení Plekance tak zázraky se dějí, třeba i na svazu Very Happy
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/2/2022, 20:35

Budeme hrát v Pelhřimově pro 300 lidí, aspoň nebudou hráči nervózní 😁. Doufám, že změny na svazu budou razantní a budou se týkat i našeho Bédi. Jednou prdeli sedět na dvou židlích u nás nejde. Pokud nejsi Jágr, takže snad už brzo bude jasno a začne se to tu dělat pořádně, vyhází se toxický lidí a příživnici a budou tu dělat ti co budou chtít a pořádně.

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: