Diskuzní fórum
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Slezy77- Posts : 54
imbík, vn and FREDERIK like this post
Ale zase na jeho omluvu nelze ho vinit v tom závěru.
To byl výmysl tech lidi co dnes jako pískali rovinu.
A je rozhodně dobře že hraji mladí
Jaternička- Posts : 1419
Duklacek and Lufa like this post
Dneska jsme ale vůbec nehráli špatně, na rozhodčí si většinou nestěžuju, ale dneska ten zápas hodně ovlivnili.
V útoku chybíjoi Illy a Lichy, mladý se proti hromotlukům z Přerova těžko prosazovali.
Kelt- Posts : 384
FREDERIK and Duklacek like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
FREDERIK, Leo and Duklacek like this post
imbík- Posts : 3617
vn, FREDERIK, DUKLIČKA and Duklacek like this post
vn and MichalDJ like this post
vn- Posts : 1856
Nicméně je potřeba uznat,ze Přerov je sakra nepříjemný tým. Navíc není náhoda,že inkasovali druhý nejmenší počet branek v lize.
Tenhle styl jim sedí. Bude to těžký.
karel granát likes this post
MichalDJ napsal:Mišák napsal:Jeste 3x a je slus. Prachy na zimak nejsou, tenhle co nevidet spadne a zrzoun se pujd motat asi ke kuzelkam
Zrzoun po sezone konci, to vis krysy opousteji potapejici se lod, se zbytkem souhlas
Alespon jedna dobra zorava
Mišák- Posts : 72
Mišák napsal:Jeste 3x a je slus. Prachy na zimak nejsou, tenhle co nevidet spadne a zrzoun se pujd motat asi ke kuzelkam
Zrzoun po sezone konci, to vis krysy opousteji potapejici se lod, se zbytkem souhlas
MichalDJ- Posts : 1031
Mišák- Posts : 72
Duklacek napsal:Po jaký zásluze? To jste byli všichni na jiným hokeji?ondrej.n napsal:Naprosto po zásluze, tragédi si nejsou schopni doma vytvořit tlak. Ať už je konec, Čachotský hrůza...
Dvě třetiny jsme byli lepší i tvrdší, jediný co měli, tak byl tlak a agrese v brankovišti.. ale když je schopný Marešák přestřelit celý hřiště do ochranný a následně to má Kowalczyk nalitý a nevyhodí, padla rozhodující branka. Nečekaně jsme se už potom k ničemu nedostali, ale do té doby jsme byli lepší, vůbec nechápu, že jim zebry žraly to válení, při každým tlaku se svalil jeden Zubr na zem a zebra to okamžitě přerušila, stejně tak gólman a jeho herecká vložka..
Zítra pojďme všichni, pravděpodobně je to naposledy, HDC 4ever
S tim simulovanim souhlasim, to bylo az nechutny, ale kdyz jim to rozhodci zere...
FREDERIK likes this post
Po jaký zásluze? To jste byli všichni na jiným hokeji?ondrej.n napsal:Naprosto po zásluze, tragédi si nejsou schopni doma vytvořit tlak. Ať už je konec, Čachotský hrůza...
Dvě třetiny jsme byli lepší i tvrdší, jediný co měli, tak byl tlak a agrese v brankovišti.. ale když je schopný Marešák přestřelit celý hřiště do ochranný a následně to má Kowalczyk nalitý a nevyhodí, padla rozhodující branka. Nečekaně jsme se už potom k ničemu nedostali, ale do té doby jsme byli lepší, vůbec nechápu, že jim zebry žraly to válení, při každým tlaku se svalil jeden Zubr na zem a zebra to okamžitě přerušila, stejně tak gólman a jeho herecká vložka..
Zítra pojďme všichni, pravděpodobně je to naposledy, HDC 4ever
Duklacek- Posts : 1104
karel granát and FREDERIK like this post
Slezy77- Posts : 54
MichalDJ likes this post
miramare83- Posts : 1125
karel granát and MichalDJ like this post
ondrej.n- Posts : 590
karel granát likes this post
FREDERIK likes this post
Každopádně pojďme si to užít, loni nám to bylo upřeno, letos to je navíc naposled
staříček- Posts : 527
Duklacek likes this post
Musíme naposledy vydělat na tom našem svatostánkuLázňator napsal:Cena dle mně v poho vždyť je to za zápas + koncert + další program
Každopádně dneska všichni přitáhnout co nejvíc nohou na stadion!
Lázňator- Posts : 702
Lázňator- Posts : 702
DUKLIČKA likes this post
imbík napsal:hcd napsal:Klub je asi vážně finančně v řiti, vstupenka na Grand finále 590,-
To teda nevím co je na tom špatně . Za 590 se dneska nedostaneš ani na koncert DB o samotě, tady tohle je celodenní program.
Třeba Slávka s Lincem za 420,osmifinále poháru,jen pro srovnání.Ovšem kolem pětikila dnes dáš i za koncert české kapely
MarkusHCD- Posts : 1924
hcd napsal:Klub je asi vážně finančně v řiti, vstupenka na Grand finále 590,-
To teda nevím co je na tom špatně . Za 590 se dneska nedostaneš ani na koncert DB o samotě, tady tohle je celodenní program.
Siroko napsal:To je jeste v pohode. To treba Rusku muze stat tolik tou dobou treba i jeden bochnik chleba.hcd napsal:Klub je asi vážně finančně v řiti, vstupenka na Grand finále 590,-
Tak to leda ve snu.
Laďa- Posts : 50
To je jeste v pohode. To treba Rusku muze stat tolik tou dobou treba i jeden bochnik chleba.hcd napsal:Klub je asi vážně finančně v řiti, vstupenka na Grand finále 590,-
Siroko- Posts : 1206
hcd napsal:Klub je asi vážně finančně v řiti, vstupenka na Grand finále 590,-
Je to dost. Ale za to, co se za tu cenu všechno nabízí, se to dá překousnout.
ralff- Posts : 1547
AJET0 napsal:Tak Libor měl u Sberbank komplet všechno
Tam je nejhorší, že tam měli všechny provozní peníze... Teď dostanou 100k € a zbytek je ve hvězdách...
hcd- Posts : 75
staříček- Posts : 527
Duklacek likes this post
Lufa- Posts : 1312
vn and Duklacek like this post
Mimochodem, dneska bylo v rádiu odpovězeno ohledně projebaných peněz, že veškerý investice kraje co byly naplánovaný by měly proběhnout a neruší se.
Samozřejmě se může stát cokoliv .
ralff likes this post
Lufa napsal:Přemýšlím tady nad těma některýma úvahama o zimáku a pokud by si to tu přečetl někdo nestrannej, tak by musel mít dojem že někteří zdejší pisálci si přejou aby se stavba nekonala jen proto aby mohli říct "vidíte to, já to říkal"
Hele jestli myslíš třeba mě, že si dělám srandu ze sázek na stadion, tak bych sice třeba mohl pak říkat " já to říkal", ale potěšení bych z toho fakt neměl, chodím na hokej 30 let, už jako kluk jsem začal a tak mi to není lhostejný. Ale v současný době vidím jako nejpravděpodobnější, že nám vznikne po fotbalovém stadionu paskvil č.2, prostě co půjde se nepostaví, už se o tom mluvilo, že se to dá postavit bez jedné části i třeba bez některých interiérových částí, vybavení a ani na jedno dostavění nebudou 20 let peníze.
Jo a říkal jsem hned od začátku, že se měl udělat projekt na jednoduchý funkční stadion bez zbytečných kravin, říkal jsem že když se zboří stadion, tak Dukla nebude mimo ji 2 roky, ale 3-4 roky, říkal jsem ještě před vypuknutím války, že se vyhlašuje VŘ pozdě atd.
Raddy007- Posts : 108
Lufa napsal:Přemýšlím tady nad těma některýma úvahama o zimáku a pokud by si to tu přečetl někdo nestrannej, tak by musel mít dojem že někteří zdejší pisálci si přejou aby se stavba nekonala jen proto aby mohli říct "vidíte to, já to říkal"
tak co čekat, kousek za hranicemi válka, všechno drahý, státní majetek vybudovaný z komunistického nadšení a vkladů jednotlivců vlastní protřelí tehdejší komunisté převléklí za dnešní ODS a jiné Eurohujery, milovanej klub jejich života bez vyhlídek a ambicí na návrat do extraligy, tak možná jsou někteří mrzutí. Ale postaví se zimák, vyhlásí se cíl postup do extraligy a bude zase líp. I když s tou Sberbank to rozhodilo i mě a to jsem takový optimistický realista.
AJET0- Posts : 279
hadas (admin), Jaternička and jajirk like this post
Raddy007- Posts : 108
Siroko napsal:Tolik?Jaternička napsal:Myslím že výpočet byl nějakých 12000 tatrovek
Ano, takový byl zhruba první výpočet, co jsem se doslechl.
AJET0- Posts : 279
vn likes this post
Laďa- Posts : 50
Tolik?Jaternička napsal:Myslím že výpočet byl nějakých 12000 tatrovek
Siroko- Posts : 1206
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20