Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+42
Mišák
hcd
krap
olin
Martynez
Burberry
Duklacek
sarkafarka
Luc2as
ondrej.n
Kelt
Raddy007
Thoor93
Mazakis
karel granát
Lázňator
Excalibur
HCDTOM
MichalDJ
lojzavojza
FREDERIK
Siroko
ralff
hadas (admin)
Kolja
AJET0
sz108
Miroslav Tuna
colorado44
Hedgehog
Slezy77
Lufa
pegy18
Vasoj84
MarkusHCD
Jaternička
DUKLIČKA
staříček
vn
miramare83
imbík
Laďa
46 posters

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 5 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro MichalDJ 14/3/2022, 14:13

imbík napsal:To by v tuhle dobu bylo strašně divný. Ale bude komedie, rozlučka se zimakem 30.4, objednané kapely, lidí všichni a pak se bude dalších x let pokračovat tady kde hrajeme 😁👍

No to by byla strasna opicarna, ale nedivil bych se ,tady v Jihlave je vsechno mozny

ale tezko rict jak to doopravdy je, nikdo oficialni se k tomu nevyjadruje, jen tady na foru koluji informace, jeden tu pise, ze uz se u nich ve firme na pozemky bude vyvazet hlina a druhy pise ze je to stoply, v tom aby se nekdo vyznal Very Happy Very Happy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/3/2022, 14:06

To by v tuhle dobu bylo strašně divný. Ale bude komedie, rozlučka se zimakem 30.4, objednané kapely, lidí všichni a pak se bude dalších x let pokračovat tady kde hrajeme 😁👍

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 14/3/2022, 13:58

Tak mám bohužel informace od blízkého člověka z Dukly že stavba nové arény se ruší a řeší se prodloužení statického posudku na střechu tak snad kachna.....

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 13/3/2022, 21:11

Lázňator napsal:Nevím nic o přímém postupu

Vlastně jo, vždyť se počet týmu snižuje... Každej rok je to jinak, tak jsem z toho už zblblej.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 13/3/2022, 17:15

Nevím nic o přímém postupu

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 13/3/2022, 16:41

HCDTOM napsal:Můj názor znáte, postup kohokoliv nepovažuji za pravděpodobný. A jsem rád, že hrají mladí, tenhle můj názor znáte taky. Myslím, že v chance lize to tak být má a i vzhledem k úrovni soutěže a " nemožnosti " postoupit je to ideální taktika a ještě nejlevnější. Plus na tu úroveň mohou mladí stačit. Stav 1:1 Je asi spravedlivý a určitě se dá vyhrát i u nich.

Tu první větu Ti trochu kazí přímý postup cheers (EDIT jsem blbej, vždyť se snižuje počet týmů :-) I když z letošní Chance ligy nevidím nikoho, kdo by tu extraligu mohl příští rok udržet. Třeba mají nějaká esa (a hlavně prachy) v rukávech.

Naposledy upravil hadas (admin) dne 13/3/2022, 21:10, celkově upraveno 1 krát
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 12/3/2022, 08:33

Můj názor znáte, postup kohokoliv nepovažuji za pravděpodobný. A jsem rád, že hrají mladí, tenhle můj názor znáte taky. Myslím, že v chance lize to tak být má a i vzhledem k úrovni soutěže a " nemožnosti " postoupit je to ideální taktika a ještě nejlevnější. Plus na tu úroveň mohou mladí stačit. Stav 1:1 Je asi spravedlivý a určitě se dá vyhrát i u nich.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 12/3/2022, 08:22

Takhle kdyby chytal gólman v extralize tak jsme možná nespadli. Zhukov bomba, ke konci zápasu jsem měl pocit že Zubrům došly síly a my se zbavili jakési svázanosti z toho že to bude těžký. Pěkná výhra a gratulace

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 12/3/2022, 08:02

Souhlasim ze oba brankari chytali skvele, na druhou stranu nemusel Klimes vytahnout zadny super zakrok diky nasemu ne moc kvalitnimu zakoncovani, bud netrefime branu vubec nebo trefime brankare do bricha

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 12/3/2022, 07:58

Ještě bych připomněl včerejší výborný obrat dorostu v Olomouci.

Jen tak dál kluci.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro voight 12/3/2022, 02:17

Zdarec, nejedete někdo 15.3. do Přerova? Stačila by cest zpět, tam se nějak dopravím

voight

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/3/2022, 23:33

Jinak během zápasu jsem chválil Klimeše. Zhukov je zase zpátky taky respekt. A Klimešovo kouzlo jsme snad odcarovali.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 11/3/2022, 22:21

2 volná místa 14.3. Přerov a zpět doprava 400 kč, odjezd v cca 15:50-16 hod. Zájemci pište sz.
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 11/3/2022, 21:54

[quote="imbík"]Myslíš Krisl? [/quote

Jó taj nějak 🙂

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/3/2022, 21:50

Myslíš Krisl?

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 11/3/2022, 21:49

Jaternička napsal:Dnes ubojovaný,tak by to mělo být v PO pokaždé.

Sudí naprostá fraška a hráči Přerova to jsou z***.
A vida jak nám  ta lajna juniorů zařídila výhru.

Kristl 🥴☹👊

DUKLIČKA

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/3/2022, 21:44

Že to rozhodne zrovna Cachnin bych zrovna netipoval vůbec. Respekt a uff

imbík

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 11/3/2022, 21:42

Dnes ubojovaný,tak by to mělo být v PO pokaždé.

Sudí naprostá fraška a hráči Přerova to jsou z***.
A vida jak nám ta lajna juniorů zařídila výhru.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 11/3/2022, 20:59

Jen tak pro zajímavost, Lichy dnes za Olomouc nebyl ani mezi 13 útočníky…

vn

MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 11/3/2022, 20:50

vn napsal:Cemba dnes dobrej zápas, takže gol zaslouzenej…asi vyslysel moje hodnoceni, ze na kolohnaty z Prerova zrovna on stacit nebude. No takze trikrat hura a slava, ale takhle se trapit v utoku je teda hrozny…

On ten Přerov v tom útoku není o moc lepší, když nepočítám gól do prázdný, tak taky jeden gól. Gómani zatím oba skvělí.

Dneska od nás zasloužená, těžce vybojovaná výhra. Ale kluci si za tím šli.
ralff
ralff

imbík, vn, karel granát, FREDERIK, colorado44, DUKLIČKA, MichalDJ and like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 11/3/2022, 20:39

Cemba dnes dobrej zápas, takže gol zaslouzenej…asi vyslysel moje hodnoceni, ze na kolohnaty z Prerova zrovna on stacit nebude. No takze trikrat hura a slava, ale takhle se trapit v utoku je teda hrozny…

vn

Raddy007 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 11/3/2022, 20:38

Tak za to prodlouzeni zaslouzena vyhra

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 11/3/2022, 20:37

Joooooooooooo Cemba to tam vždycky pošle když to od něj člověk nečeká, tak už teče slivovice proudem, Richard oleeeeeee a bijme zubry do hlavy

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 11/3/2022, 20:20

Já dneska dával, že padne méně než 4 góly za kurz 4,16...
Mohl jsem koukám být odvážnější.
Nedat za 120 minut gól, to se taky musí umět.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 11/3/2022, 19:24

Absolutní souhlas , taky to nechápu 🙄🙄🙄

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 11/3/2022, 18:40

Ten Ujcik musi mit v hlave nasrano furt cpat na presilovku Harkabuse, 50 strel a netrefi branku, za celou sezonu hrajeme furt to samy a furt to stoji za hovno

MichalDJ

Vasoj84 and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/3/2022, 18:20

Cagy je tam vymotal ve třech proti pěti. Bohužel Klimeš chytá fantastický a jedna lajna která si jakž takž něco vytvoří je málo, ale snaží se všichni, bohužel silově prostě má Přerov na vrch a když připočteme ty černý s .... Co to pískají tak je vlastně fyzická hra ve výhodě.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/3/2022, 18:15

Však to je normální fraška. Jediný co schvalují ať se Mareš rozjede a někoho sestřelí však si z toho dělají jen prdel. Tlemi se nám do xichtu

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 11/3/2022, 18:14

Jestli to bude po dnešku 0:2 na serie tak těm chlapům nevytknu za dnešek ani popel, starej dobrej hokej kdy řežem takový baletky a nejsme posraný. Nebojácná Dukla opět na scéně. HCD olee, bij a bij a bij zubra do hlavy

pegy18

imbík and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 11/3/2022, 18:10

No to je banda hercu ten Prerov, furt se valeji po zemi a rozhodci jim to zere

MichalDJ

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 11/3/2022, 18:10

Dávám tomu max následující třetinu a po ataku Mareše tam někoho odvezou na vozejku

Slezy77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 11/3/2022, 18:10

Jako 4 vylouceni za tretinu to je sila…takhle se hrat neda

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/3/2022, 17:59

Co říkáte na sudí dobrý ne? 😁 24 tam dává pohlavky Cagymu za hlavu a vyloučen je Mareš 😁👍

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 11/3/2022, 17:06

sz108 napsal:Často jsme chodili do play-off s horším kádrem než ostatní, přesto jsme to týmovostí a bojovností urvali a nakonec se umístili lépe než kdokoliv čekal....
Míval jsem pocit před play-off, že do toho jdeme naplno, nevzdali jsme to za žádný situace...
Letos mám pocit, že se to odpískalo ještě než play-off začlo...čím dřív vylítneme, tím více ušetříme za energie, že? Question
Tohle je chyba vedení - nemůžeme mít přece našponovanej rozpočet úplně na hranu...nechápu, že nemáme nějakou rezervu...před sezonou pustit hráče, co si je prostě nemůžeme dovolit a nechat si nějaký místo pod čarou...a ne takhle chaoticky rozjebat tým před play-off....
Přerov má na papíře rozhodně lepší a zkušenější tým...v bráně je to srovnatelný, ale obranu a útok má lepší...proto nechápu ty predikce, Přerov je dle mého favoritem(i díky příspěvku našeho vedení), nebýt odchodů, bylo by to vyrovnaný...
jsem nasranej, že jsme takhle rezignovali...
ale pořád doufám, že tu sílu ten tým v sobě najde...je to na 3 zápasy, to uteče strašně rychle...dnes to musíme vyhrát...
nicméně mně v týmu chybí někdo, kdo to nakopne - Jiras, Pekr, Hubas...hráč takovýho ražení...
jedinej, koho jsme měli byl Lichanec a toho jsme pustili do Olomouce, kde nakonec ani nehraje...

nicméně na vzdávání je ještě brzo, pořád je to jenom 0:1...
takže DUKLA do toho!!!

Taky koukam na soupisku Olomouce a neni ani jako nahradnik, no tak to si polepsil, misto toho aby tady zabojoval

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 11/3/2022, 16:26

Často jsme chodili do play-off s horším kádrem než ostatní, přesto jsme to týmovostí a bojovností urvali a nakonec se umístili lépe než kdokoliv čekal....
Míval jsem pocit před play-off, že do toho jdeme naplno, nevzdali jsme to za žádný situace...
Letos mám pocit, že se to odpískalo ještě než play-off začlo...čím dřív vylítneme, tím více ušetříme za energie, že? Question
Tohle je chyba vedení - nemůžeme mít přece našponovanej rozpočet úplně na hranu...nechápu, že nemáme nějakou rezervu...před sezonou pustit hráče, co si je prostě nemůžeme dovolit a nechat si nějaký místo pod čarou...a ne takhle chaoticky rozjebat tým před play-off....
Přerov má na papíře rozhodně lepší a zkušenější tým...v bráně je to srovnatelný, ale obranu a útok má lepší...proto nechápu ty predikce, Přerov je dle mého favoritem(i díky příspěvku našeho vedení), nebýt odchodů, bylo by to vyrovnaný...
jsem nasranej, že jsme takhle rezignovali...
ale pořád doufám, že tu sílu ten tým v sobě najde...je to na 3 zápasy, to uteče strašně rychle...dnes to musíme vyhrát...
nicméně mně v týmu chybí někdo, kdo to nakopne - Jiras, Pekr, Hubas...hráč takovýho ražení...
jedinej, koho jsme měli byl Lichanec a toho jsme pustili do Olomouce, kde nakonec ani nehraje...

nicméně na vzdávání je ještě brzo, pořád je to jenom 0:1...
takže DUKLA do toho!!!

sz108

vn, MichalDJ and Burberry like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 11/3/2022, 16:04

U Harkabuse mě sero to, že se snaží pořád zakončovat sám bez ohledu na ostatní . U něj je vždycky jasný, když jedou 2 v 1, že nenahraje i když je spoluhráč v lepší pozici. Spálí mraky šancí.  Ale třeba jim Ujčík vtlouká do hlavy ať se snaží dát gól z každý situace než něco vymýšlet. Nevidíme do toho.
Velký pozitivum vidím v bráně, Žukov má teď docela fazonu a hlavně v obraně už nejsou tolik vidět ty námazy jak v průběhu celý sezony.

Lufa

imbík and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 11/3/2022, 14:51

A není třeba si jen priznat, že máme prostě podprůměrné mužstvo a každá výhra v play off bude jen malým zázrakem? Někteří máte růžové brýle. Z týmů co hrají play off, máme suverénně nejslabší ofenzivu momentálně.

Slezy77

imbík, vn, Jaternička, FREDERIK, sz108, MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 5 Empty pro imbík

Příspěvek pro staříček 11/3/2022, 14:32

Tentokrát se vším souhlas ,popsal si to naprosto přesně.

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 11/3/2022, 12:40

Včera to rozhodně neprohráli mladí, když 4. lajna uhraje 0, tak to stačí. Zápasy mají rozhodovat 1. lajny. Bohužel jsem neviděl rozdíl mezi 1. a 4.! Pro jednoho nejmenovaného diskutujícího: vzpomínáš na Petra Procházku?

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/3/2022, 12:08

Cagy byl neviditelnej 😁 však ho taky chcete nahrazovat mladšími, a jako z toho torza co tady zbylo bude soupeř hlídat koho? Jasně, že Cagyho a Skořepu. Nikdo jiný nic nevymyslí. Cagy tam včera měl pár okamžiků kdy to dobře připravoval, bohužel Harkabus ( nejsem zasedlej, ale většina přesilovek se hraje na něj) trefí z 5 střel bránu jednou a ta skončí zrovna na tyči. Pak dělal tu svojí parádu, kdy zatáhl puk za kasu a vracel to zpětně na první tyč, Skořepa bohužel trefil nohy Prerovaka stojícího v brankovišti. Pak se zdá , že nic nevymslel, ale šance připravoval bohužel bez úspěšného zakončení no a pak si vozil celý zápas jednoho až dva soupeře na zádech, kteří ho hakuji sekají co to jde, to už je na sudích co dovolí. Když přičteme jeho věk jasné je, že už to nebude ten Cagy před pěti lety. Ale to se ví dlouhodobě. Jen prostě nikdo lepší tu není, když se začne někdo ukazovat okamžitě zdrhne a zbytek na to nemá. Tak to je.

imbík

Raddy007 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 11/3/2022, 11:46

Kachyňa je šikovnej, křivdil jsem mu. Vyprofiloval se v celkem slušného obránce, včera dokázal že to s nářadím v ruce umí. To byla za mě jediná pozitivní kaňka

Slezy77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 11/3/2022, 10:02

Lufa napsal:Hraje  čtvrtej s pátým, takže to jasně mluví o tom, že to budou vyrovnaný zápasy. Včera to rozhodla přesilovka 3:5. Dát první gól my ( a že to tam párkrát o tyčky zacinkalo ) vypadalo by to možná asi jinak.
Až někteří pochopí že letos jde o hovno, a následující dva roky taky,  tak se na to budou dívat jiným pohledem.
Mladý hrajou dobře, s nima mám spokojenost.  
Na to jak tu je Čagy u některých za boha, tak včera byl celkem neviditelnej. V téhle sérii je potřeba bojovnost a hodně velkej důraz s tvrdostí. Technický parády  moc asi nepomůžou.

Věř, že někteří nepochopí a že hrajou mladý je jedině dobře i za předpokladu, že bude asi spíš brzy konec, ale zatím je to jen jeden zápas :-)

sarkafarka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 11/3/2022, 09:50

Hraje čtvrtej s pátým, takže to jasně mluví o tom, že to budou vyrovnaný zápasy. Včera to rozhodla přesilovka 3:5. Dát první gól my ( a že to tam párkrát o tyčky zacinkalo ) vypadalo by to možná asi jinak.
Až někteří pochopí že letos jde o hovno, a následující dva roky taky, tak se na to budou dívat jiným pohledem.
Mladý hrajou dobře, s nima mám spokojenost.
Na to jak tu je Čagy u některých za boha, tak včera byl celkem neviditelnej. V téhle sérii je potřeba bojovnost a hodně velkej důraz s tvrdostí. Technický parády moc asi nepomůžou.

Lufa

karel granát and sarkafarka like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/3/2022, 09:20

ondrej.n napsal:
Duklacek napsal:
ondrej.n napsal:
Duklacek napsal:
ondrej.n napsal:Naprosto po zásluze, tragédi si nejsou schopni doma vytvořit tlak.  Ať už je konec, Čachotský hrůza...
Po jaký zásluze? To jste byli všichni na jiným hokeji?
Dvě třetiny jsme byli lepší i tvrdší, jediný co měli, tak byl tlak a agrese v brankovišti.. ale když je schopný Marešák přestřelit celý hřiště do ochranný a následně to má Kowalczyk nalitý a nevyhodí, padla rozhodující branka. Nečekaně jsme se už potom k ničemu nedostali, ale do té doby jsme byli lepší, vůbec nechápu, že jim zebry žraly to válení, při každým tlaku se svalil jeden Zubr na zem a zebra to okamžitě přerušila, stejně tak gólman a jeho herecká vložka..
Zítra pojďme všichni, pravděpodobně je to naposledy, HDC 4ever
Nebyli jsme dvě třetiny lepší, hlavně ve třetí třetině, když jsme si jako prohrávající tým měli vytvořit tlak a z něho plynoucí šance, tak nás Přerov s prstem v nose absolutně k ničemu nepustil. I z toho se pozná lepší tým. Samozřejmě bych si přál aby to tak nebylo, ale je potřeba vnímat realitu.
Dobře, tak jsme měli první dvě třetiny určitě víc, šancí, tečka.

Střely na branku 25:40 (12:11, 7:20, 6:9)! To myslím hovoří za vše. Tečka.
.

A co se divíte? Však se zase spoléhá na to co vymyslí Cagy a Skořepa, Heltova lajna nic, ta jakoby nehrála. No a pak máš dvě pětky mladých kteří snahu mají, ale proti bekum Přerova nemají šanci. Takže Přerov si pohlídá Cachotskeho lajnu a má vyhráno, protože zbytek nic nevymyslí. Jednu pětku jsme rozpustili a zrovna třeba Lichanec na tuhle sérii ohromně chybí. No však se tu podporovalo ať hrajou mladí, tak ať hrajou, ale nedivte se, že Přerovu nedáme ani gól. Přerov má prostě lepší tým od gólmana až po útočníky.....

imbík

FREDERIK and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 11/3/2022, 09:01

Duklacek napsal:
ondrej.n napsal:
Duklacek napsal:
ondrej.n napsal:Naprosto po zásluze, tragédi si nejsou schopni doma vytvořit tlak.  Ať už je konec, Čachotský hrůza...
Dvě třetiny jsme byli lepší i tvrdší, jediný co měli, tak byl tlak a agrese v brankovišti.. ale když je schopný Marešák přestřelit celý hřiště do ochranný a následně to má Kowalczyk nalitý a nevyhodí, padla rozhodující branka. Nečekaně jsme se už potom k ničemu nedostali, ale do té doby jsme byli lepší, vůbec nechápu, že jim zebry žraly to válení, při každým tlaku se svalil jeden Zubr na zem a zebra to okamžitě přerušila, stejně tak gólman a jeho herecká vložka..
Nebyli jsme dvě třetiny lepší, hlavně ve třetí třetině, když jsme si jako prohrávající tým měli vytvořit tlak a z něho plynoucí šance, tak nás Přerov s prstem v nose absolutně k ničemu nepustil. I z toho se pozná lepší tým. Samozřejmě bych si přál aby to tak nebylo, ale je potřeba vnímat realitu.

Střely na branku 25:40 (12:11, 7:20, 6:9)! To myslím hovoří za vše. Tečka.
ondrej.n
ondrej.n

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 11/3/2022, 08:50

Jaternička napsal:No právě ten Mareš vyhodi puk přes celé hřiště za 2 minuty. To jsem možná ještě neviděl.

Ale zase na jeho omluvu nelze ho vinit v tom závěru.
To byl výmysl tech lidi co dnes jako pískali rovinu.

A je rozhodně dobře že hraji mladí
Každopádně, to si nepamatujeme Ficence? A jeho vyhození přes celý v Třes*íči?😁

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 11/3/2022, 08:49

ondrej.n napsal:
Duklacek napsal:

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 11/3/2022, 08:46

Duklacek napsal:
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 11/3/2022, 07:47

No jo no, Prerov neni Kadan, kterou jsme v poslednim kole porazili 5:0 Very Happy Very Happy

MichalDJ

karel granát, FREDERIK and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 10/3/2022, 22:20

Celkově máme slabý tým proti Přerovu. Vyloučení 6-2 z toho jedno je vzájemné, takže na přesilové hry 5-1. Pro Přerov. Vůbec se nedivím, že Zlín pod Svobodou nikdo neměl rád. Tak aspoň jednou snad na HZS ještě vyhrajeme.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: