Diskuzní fórum
+37
Laďa
Thoor93
Martynez
richmonds
wortyr
jajirk
Burberry
Falk HCD
Luc2as
Siroko
Excalibur
Duklacek
pegy18
Raddy007
MichalDJ
Lufa
Lázňator
FREDERIK
hadas (admin)
ondrej.n
Kelt
Jaternička
MarkusHCD
krap
colorado44
Kolja
DUKLIČKA
imbík
sarkafarka
karel granát
staříček
vn
sz108
ralff
HCDTOM
Vasoj84
miramare83
41 posters
Strana 16 z 20
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Ale zajimala by me jedna vec - nevite nekdo (s jistotou) jestli tohle forum nekdo z tymu cte? Napr. treneri?
miramare83- Posts : 1125
sarkafarka napsal:Platit je budeme muset stejně,ať si to na střídačce poctivě "odmrznou", spíš bych k nim někoho přibralpegy18 napsal:Bedřichu ty v první řadě odvolej ty dva kašpary, co to je za trenéry???
To je ještě větší utopie, než samotná stavba zimáku.....
MarkusHCD- Posts : 1924
pegy18 napsal:Bedřichu ty v první řadě odvolej ty dva kašpary, co to je za trenéry???
To je ještě větší utopie, než samotná stavba zimáku.....
sarkafarka- Posts : 32
FREDERIK and MichalDJ like this post
Mozna se dneska hrat nemelo a meli mit volno, byl by svatej pokoj... Mohli jsme si utvorit aspon na 4. miste slusnej naskok, ale proc si to neudelat slozitejsi ze... Navic od priste zas prichazi nejtezsi souperi, takze mozna budem radi, kdyz se nakonec podari naplnit nevelkej cil - do 6. mista... A pusteni Fronka do extraligy jen tak pro nic za nic byla taky chyba...
FREDERIK likes this post
pegy18 napsal:Proč jsou ty hráči tak bez zájmu? ... To není Dukla...
Vy bando amatérů, když už na to serete a nechcete to otočit, tak tam někoho střískejte a zvedněte mě aspoň ze židle, jestli se tam chcete jen tak klouzat tak se na to vyserte... Kdyby tam stál Vlčák, tak budou ve třetí periodě lítat rukavice vzduchem.. za nýmanda Ujčíka se toho nedočkáme
Naa to nejsou hráči,týmu chybí "hajzlík",který by to nahecoval,i ta lavička mi dlouhodobě přijde "zabržděná" a bez života.
FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
Bedřichu ty v první řadě odvolej ty dva kašpary, co to je za trenéry???
pegy18- Posts : 385
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Ja snesu porazky, kdyz vidim se se hraci perou o vysledek a nechaji tam vsechno, ale z techle porazek je mi akorat spatne
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK likes this post
Tenhle zápas je za mě v tempu jak zápas v půlce srpna, strašnej hokej…
vn- Posts : 1855
FREDERIK likes this post
Já to tady psal už jak ujčík nastoupil. Tohle nikdy nefunguje. Pořád bereme ty z našeho prostředí. Dukla musí tyhle struktury překopat. Rozloucit se semany, Skorepy, Bilciky... nespoléhat na veterán čagyho. Takhle se to nikam nepohne. Letos zase žádný postup nehrozí, jen se ztrácí čas. Musíme začít od píky. Zabudovat mladé, vždyť nic neriskujeme. Jestli vidíte zimak jako spásu, tak nevím v čem... že bude na tenhle hnus dražší vstupny? Sponzor kašle na zimak, chce výsledky a být vidět. Tohle je úplně o ničem, sorry jako
HCDTOM- Posts : 776
FREDERIK and MichalDJ like this post
diskusní forum
Tu naší střelbu by pochytal slušnej brankář okresního přeboru ,to se to Neužilovi chytá ,to je pak hrdina .
staříček- Posts : 527
Proč jsou ty hráči tak bez zájmu? ... To není Dukla...
Vy bando amatérů, když už na to serete a nechcete to otočit, tak tam někoho střískejte a zvedněte mě aspoň ze židle, jestli se tam chcete jen tak klouzat tak se na to vyserte... Kdyby tam stál Vlčák, tak budou ve třetí periodě lítat rukavice vzduchem.. za nýmanda Ujčíka se toho nedočkáme
ralff napsal:MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:Ve Vrchlabi vyhodili trenera, protoze se jim nepovedly posledni zapasy, u nas se na to neda kukat od zacatku, naprostej chaos a je klid po pesine, maximalne sem tam nasadej monterky
Třeba montérky sundá Vlčák a po zvednutí poklopu od kanalizace restartuje kariéru
Kezby a jako asistent Olda Valek
Trenéry teď není kým nahradit. Vlčák to by bylo z bláta do louže. Jedinej kdo mě napadá jako náhrada Ujčíka, je Svoboda.
Svoboda me taky napadl
DUKLIČKA napsal:Ted se to Tomasovi vratilo uhlak zakopl a cachotsky na trestny.
Jenže Uhlák zakopl o klacek,který mu Čagy strčil pod nohy
Ted se to Tomasovi vratilo uhlak zakopl a cachotsky na trestny.
DUKLIČKA- Posts : 1624
MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:Ve Vrchlabi vyhodili trenera, protoze se jim nepovedly posledni zapasy, u nas se na to neda kukat od zacatku, naprostej chaos a je klid po pesine, maximalne sem tam nasadej monterky
Třeba montérky sundá Vlčák a po zvednutí poklopu od kanalizace restartuje kariéru
Trenéry teď není kým nahradit. Vlčák to by bylo z bláta do louže. Jedinej kdo mě napadá jako náhrada Ujčíka, je Svoboda.
ralff- Posts : 1547
Je to prostě zábavná liga, kvalitní hokeje a určitě bych další rok přivedl někoho z postupové party. Teda je cílem Dukly navždy zůstat v chance lize, že jo? Protože tyhle kroky pořád vedení dělá a stabilně jsme v první lize zakotveni.
HCDTOM- Posts : 776
MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:Ve Vrchlabi vyhodili trenera, protoze se jim nepovedly posledni zapasy, u nas se na to neda kukat od zacatku, naprostej chaos a je klid po pesine, maximalne sem tam nasadej monterky
MichalDJ napsal:Ve Vrchlabi vyhodili trenera, protoze se jim nepovedly posledni zapasy, u nas se na to neda kukat od zacatku, naprostej chaos a je klid po pesine, maximalne sem tam nasadej monterky
Duklacek napsal:Přeci se nesnížíme k tomu, házet na Maxe všechno.. co s tímhle měl jako dělat? Ano nemá formu, Wolf bude chytat, jakmile bude ready na 60 minutralff napsal:Wolf do brány...Max prostě nemá formu
Já v prvním momentě nepostřehl ten odraz, myslel jsem, že si to tam srazil. Beru zpět.
Dneska prostě smůla. Nejde nic.
Duklacek likes this post
Njn, Sokolov zkrátka není Kolín, Šumperk nebo suveréně poslední Havířov který jsme rozdrtili se štěstím o jeden gól
Lufa- Posts : 1309
Lázňator napsal:Se mnou to nic nedělá já to čekal
Se mnou to bohužel nic nedělá od začátku sezony
HCDTOM likes this post
Ve Vrchlabi vyhodili trenera, protoze se jim nepovedly posledni zapasy, u nas se na to neda kukat od zacatku, naprostej chaos a je klid po pesine, maximalne sem tam nasadej monterky
Přeci se nesnížíme k tomu, házet na Maxe všechno.. co s tímhle měl jako dělat? Ano nemá formu, Wolf bude chytat, jakmile bude ready na 60 minutralff napsal:Wolf do brány...Max prostě nemá formu
Duklacek- Posts : 1103
Wolf do brány...Max prostě nemá formu
Vasoj84 and miramare83 like this post
Se mnou to nic nedělá já to čekal
Lázňator- Posts : 702
Lufa likes this post
Je to o sebevědomí hráčů. Neskutečný kolik puků nám zbytečně přeskočí hokejku nebo kolik jich soupeř zachytí.
Chtělo by to trochu rozpumpovat atmosféru ve stylu Malec a Kuře na scénu
Chtělo by to trochu rozpumpovat atmosféru ve stylu Malec a Kuře na scénu
DUKLIČKA napsal:Tak hoši dal jsem pětikilo na ty naše kopyta kurz 8 tak doprdele hrajte!
Já dal při kurzu 4,2 za 100, jen tak ze srandy, ale když to vidím... Měl jsem asi zase zkusit Sokolov hned ze začátku
Ty vole to je tak naivni.Ujčíku ty jsi byl dobrý hrác ale jako trener stojis za hovno.
Vasoj84 likes this post
Přeci nebudou bránit, nějakej Sokolov jim může…pegy18 napsal:Harkabus to je hovado, stejně jako pan Zadražil a Cachnín, to jsou lenoši že jim není hanba, svatá trojice. A pár ušmudlaných branek to nezachrání, když odmítají bránit a vracet se směrem dozadu.
Duklacek- Posts : 1103
Tak hoši dal jsem pětikilo na ty naše kopyta kurz 8 tak doprdele hrajte!
colorado44 napsal:Věřím že ještě nějakou branku dáme a otočíme to. Ale je to na posraní když náš gólman nechytne zhola nic
Obávám se, že Sokolov je přece jen jiný level než Kozli a Draci,navíc se skvělým gólmanem v zádech
miramare83 likes this post
Wolf mel pred zranenim slusnou formu.. Je potreba ho nasadit
Luc2as- Posts : 297
pegy18 and miramare83 like this post
Dneska to asi bude spatny. Zatim je to neco jak v Sumperku, akorat ted ten druhej uz nemel padnout, to byla velka chyba. A pri tom prvnim dokonaly prihlizeni vsech hracu... Od nas vepredu bezzubost, presilovky taky do idealu daleko, prohravame buly... A v brane proti zas Neuzil, a ten nam nevoni. Ani kdyz byl v Kadani, ani ted. A ten Tomi nam da skoro vzdycky gola...
Naposledy upravil miramare83 dne 5/1/2022, 18:50, celkově upraveno 1 krát
Věřím že ještě nějakou branku dáme a otočíme to. Ale je to na posraní když náš gólman nechytne zhola nic
colorado44- Posts : 84
Kopyta zas jeli na výlet, co uslyšíme na tiskové konferenci tentokrát? Já si myslim že přednostně by si měl montérky obléknout Žukov a Ujčík.
Tak jakou mi dnes udělala radost zpráva od NSA a bláhově jsem si myslel že mě už dnes nic nenasere , tak naši borci prostě nezklamou 🤮
Vasoj84- Posts : 334
Pane bože ať dopadne aspoň ten stadion když ten hokej stojí za hovno.
Vasoj84 likes this post
Tvl, hlavně že se tu furt šije do obrany, ale golmani vy si letos nafackujte, jste všichni levý jak turecký šavle, jak se pak musí hrát obráncům, když cítí že v bráně není jistota, a to stejný platí i naopak
Spíš co dělá v Sokolově Přibyl? Ten borec má už podle rozhovorů minimálně pětkrát operovaný kolena a před šesti lety ukončil kariéru. No to mi ho podrž, když si tam z nás dělá prdel takovej lazar.
Jasnej gol golmana na tohle jsme nadavali ze poustel Broz..
Luc2as- Posts : 297
Ale je tam system.Hod to za bránu a ono se něco stane.A obrana neexistuje a rusák nic nechytne viz druhy gol.
Naposledy upravil DUKLIČKA dne 5/1/2022, 18:31, celkově upraveno 1 krát
Vasoj84 likes this post
Ale na druhou stranu,roli slalomových tyček teď naši borci splnili dokonale
Vasoj84 likes this post
V prosinci nám tady taky dali bůra, tak proč to nezopakovat i doma... Zatím je to bídnej hokej.
Harkabus to je hovado, stejně jako pan Zadražil a Cachnín, to jsou lenoši že jim není hanba, svatá trojice. A pár ušmudlaných branek to nezachrání, když odmítají bránit a vracet se směrem dozadu.
Vasoj84 likes this post
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Strana 16 z 20
Povolení tohoto fóra: