Diskuzní fórum
+37
Laďa
Thoor93
Martynez
richmonds
wortyr
jajirk
Burberry
Falk HCD
Luc2as
Siroko
Excalibur
Duklacek
pegy18
Raddy007
MichalDJ
Lufa
Lázňator
FREDERIK
hadas (admin)
ondrej.n
Kelt
Jaternička
MarkusHCD
krap
colorado44
Kolja
DUKLIČKA
imbík
sarkafarka
karel granát
staříček
vn
sz108
ralff
HCDTOM
Vasoj84
miramare83
41 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Chaos všech chaosů, bordel všech bordelů, zmatky všech zmatků. Takhle to nekurví ani Kunlun v KHL.
pegy18- Posts : 385
MichalDJ napsal:nechtel jsem se dneska rozcilovat....ale s timhle chaosem jdete do prdele
tak, tak...takhle to hrát nejde...lítáme tam jak idioti...
tohle jde za trenérama...buď mají organizaci hry úplně na hovno...a nebo mají systém dobrej, ale hráči na to serou...každopádně je to jeden velkej zmatek...
a to není bohužel problém jenom dneška...
sz108- Posts : 378
FREDERIK likes this post
pegy18 napsal:A v Berouně už chladí šampaňské , tam to poteče proudem, ještě že už jsem přes 10 let nevsadil ani halíř, tak mi to může být jedno, chudáci co vsadili na ty naše lemry.
Nestraš,to Medvědi v čele s Vaškem Eiseltem opět slavně postoupili do naší superligy?
MarkusHCD- Posts : 1924
MichalDJ likes this post
nechtel jsem se dneska rozcilovat....ale s timhle chaosem jdete do prdele
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK and sz108 like this post
A v Berouně už chladí šampaňské , tam to poteče proudem, ještě že už jsem přes 10 let nevsadil ani halíř, tak mi to může být jedno, chudáci co vsadili na ty naše lemry.
pegy18- Posts : 385
No tech precisleni na Zukova je cim dal vic
DUKLIČKA napsal:Ty vole co my nedame .
V kombinaci s obrannou hrou to prostě nemůže dobře dopadnout
DUKLIČKA napsal:Ty vole co my nedame .
Ty vole co mi dostavame
Jo,když se to umí,je to brnkačka,bravo,Tome!
MichalDJ likes this post
Jeste ze mame toho Tomase.
DUKLIČKA- Posts : 1624
MichalDJ likes this post
imbík napsal:Kolikrát jel Šumperk sám na kasu to nepochopíš. Pak je Zhukov za špatného gólmana, ale to bránění v play off a teď je diametrálně odlišné.
Jak říkám,za naší obranou by se zapotil i Treťjak v době největší slávy
FREDERIK likes this post
Střely na branku 4:17, šancí jsme tam měli dost...ale zase ta koncovka.
ralff- Posts : 1547
Kolikrát jel Šumperk sám na kasu to nepochopíš. Pak je Zhukov za špatného gólmana, ale to bránění v play off a teď je diametrálně odlišné.
imbík- Posts : 3615
FREDERIK likes this post
V utoku jsme jalovi, v obane deravi ale nema cenu se rozcilovat
miramare83 likes this post
Doráží neobsazený hráč,vlastně klasika letošní sezon
My umime trefit jen brankare.A sumperku staci dvakrat vystrelit na branu.
Při šanci Kratochvíla byla krásně vidět proč tak špatně bráníme. Líný na krok Harkabus o metr za najíždějícím hráčem....
Jaternička- Posts : 1419
Vasoj84 likes this post
Nechte to bejt.Ňák to dopadne.
Houska v sestave. Seman taky.Tak jsem zvedavej.
Houska v sestave. Seman taky.Tak jsem zvedavej.
ralff and Vasoj84 like this post
No jestli tahle střecha někdy spadne tak jedině bagrem nebo jeřábem. To spíš až se zvedne, tak popadají obvodové zdi. Taková konstrukce naší střechy je nezničitelná, kdyby byla už dávno spadla. Ale snad už se žádný dobrodruh nenajde, který to odsune na další roky.
Spíš je důležité, aby na Vysočině ta hala byla podporována, protože ty politici z jiných měst hodně kopou proti. Krom Pejru a Žďáru.
Spíš je důležité, aby na Vysočině ta hala byla podporována, protože ty politici z jiných měst hodně kopou proti. Krom Pejru a Žďáru.
Tak to doufám , že nebudeme , pro mě by se taky ohledně vzdálenosti nic nezměnilo , měl bych to podobně i do toho Pejru , ale Dukla musí být z historie jedině v Jihlavě nikde jinde Třeba se tady zbytečně panikari , ale Já osobně od samého začátku taky moc nevěřím no UVIDÍME , tak alespoň opravit střechu , trošku to pošolichat zvenku a zevnitř a zpátky na staré značky Hcdoleee
A dneska hlavně výhra
A dneska hlavně výhra
Vasoj84- Posts : 334
Raddy007 napsal:MichalDJ napsal:No tak budeme hrat naveky v Pelhrimove, mam to tak nastejno jak do Jihlavy, tak pro me se nic nezmeni:)
Chtělo by se to zeptat v Pejru na radnici, jestli nechtějí klub rovnou koupit když je na prodej a v Jihlavě bude novej staďák za 10 let Ale vážně se reaálně bojím, že HZS padne a novej do dvou let nebude
Mam takovej divnej pocit ze nebude ani do dvou ani do deseti let, nakonec to dopadne tak ze zvolej kockopsa v podobe opravy strechy. Nebo nechaji prodlouzit zivotnost strechy s tim ze aby se nebali ze jim to spadne na hlavu, tak na obou modrejch a cerveny budou podperny sloupy
MichalDJ napsal:No tak budeme hrat naveky v Pelhrimove, mam to tak nastejno jak do Jihlavy, tak pro me se nic nezmeni:)
Chtělo by se to zeptat v Pejru na radnici, jestli nechtějí klub rovnou koupit když je na prodej a v Jihlavě bude novej staďák za 10 let Ale vážně se reaálně bojím, že HZS padne a novej do dvou let nebude
Raddy007- Posts : 108
Lufa napsal: Raddy007 - A to výběrko bylo tak nastavený že by se přihlásil jen absolutní blázen
Jo to souhlasím tehdy město chtělo ať si to vezme nějaká firma komplet i s projektem, to byla blbost nikdo se nepřihlásil a s novým vedením tahle varianta padla
No tak budeme hrat naveky v Pelhrimove, mam to tak nastejno jak do Jihlavy, tak pro me se nic nezmeni:)
DUKLIČKA napsal:No tak si snad Houska konecne zahraje.
Jen jestli neni v poradniku za Machou a Semanem
Raddy007 - A to výběrko bylo tak nastavený že by se přihlásil jen absolutní blázen
Lufa- Posts : 1310
Fronk do Litvínova, prý za Helta já myslel, že Helt je za Koláře. No neříkám nic.
Jak se opravuje stadion od střechy nejlépe vědí na Kladně. Takže asi tak...
Já myslím, že Beke a spol. se modlí 3x denně aby to nějak bez ostudy dopadlo než budou volby a pak děj se vůle boží
2017: Opoziční zastupitel David Beke (ODS) ovšem není nadšený z toho, kam se ubírá dění kolem zimního stadionu. „Bude to jen lepení děr. A bude to stoprocentně dražší, než kdyby se to zbouralo a postavilo nové,“ uvedl Beke, který je architektem.
Tak to se asi sekl o jednu nulu v ceně
V té době Burešovci měli vyhlášené výběrko na opravu sřechu s tím, že se udělá ještě chlazení a cosi dalšího, kdyby se v tom pokračovalo, tak už dneska máme snad opraveno. Z druhé strany bysme se nemohli těšit na novej stadion, tak si vyber
2017: Opoziční zastupitel David Beke (ODS) ovšem není nadšený z toho, kam se ubírá dění kolem zimního stadionu. „Bude to jen lepení děr. A bude to stoprocentně dražší, než kdyby se to zbouralo a postavilo nové,“ uvedl Beke, který je architektem.
Tak to se asi sekl o jednu nulu v ceně
V té době Burešovci měli vyhlášené výběrko na opravu sřechu s tím, že se udělá ještě chlazení a cosi dalšího, kdyby se v tom pokračovalo, tak už dneska máme snad opraveno. Z druhé strany bysme se nemohli těšit na novej stadion, tak si vyber
Klííd, je to jen nervozita kvůli těm průtahům od NSA. Ty přípravy už jsou moc daleko, aby se daly jen tak zastavit. Věřím, že NSA přispěje buď celých 300 nebo valmou většinou z toho.
Na druhou stranu, je potřeba mít i zadní vrátka, pač stavební trh cenově roste. Ale v tomhle věřím Bekemu. Nějaký řeči okolo se daly čekat. Hlavně neházet flintu do žita.
Na druhou stranu, je potřeba mít i zadní vrátka, pač stavební trh cenově roste. Ale v tomhle věřím Bekemu. Nějaký řeči okolo se daly čekat. Hlavně neházet flintu do žita.
DUKLIČKA and Lufa like this post
Kdo cekal ze se v Jihlave bude stavet nova hala byl hodne naivni
Lázňator likes this post
No co jsem tak sondovala, tak oni do toho pěkně hází vidle ostatní okresní města, například Třebíč a jejich oprava zimaku a Brod který zrovna teď potřebuje nový bazén. Takže to je třeba důvod proč kraj nedá víc jak pět set a dokud nejsou prostavěné tak ani ty nejsou jiste protože jak říkám ostatní radní ostatních měst multifunkční halu v krajském městě nepodporují. Protože si tupě myslí, že to je jen pro Duklu hala
Lufa napsal:Dojímá mě jak se teď Popelka snaží. Kde byla jeho aktivita když byli u vesla burešovci , on s Mayerovic famílií ? To dělali akorát posouzení a studie za statisíce. Divím se, že je za to nikdo nehnal k zodpovědnosti.
Stadion je největší průser křišťálově čisté a férové ODS,kolego,tato strana jej (komě dvouleté pauzy) jako součást různých koalic na radnici staví již od roku 2006.Proto věřím,že má současná většina na radnici včetně ODS připraveny případné varianty dalšího postupu,neboť jen za jejich nynějšího panování na radnici stála tato "legrace" cca 130 milionů,tedy skoto 10 procent ročního rozpočtu. Za tyto prachy bych jako volič chtěl vidět hmatatelná řešení,protože věřím,že současné vedení radnice panuje s péčí řádného hospodáře! Výmluvy na NSA jsou liché a laciné
Dojímá mě jak se teď Popelka snaží. Kde byla jeho aktivita když byli u vesla burešovci , on s Mayerovic famílií ? To dělali akorát posouzení a studie za statisíce. Divím se, že je za to nikdo nehnal k zodpovědnosti.
Lufa- Posts : 1310
Jo? A proč s tím teda radnice vylezla až teď? Není to náhodou něčí iniciavita aby to nevyšlo?
To se ví od začátku, že bez příspěvku od NSA to nepůjde.
Za prosinec jsme třetí a UDH 12.
hadas (admin), ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
Lázňator napsal:mountfield a marimex to sedí
Jasně no. To je právě to, že nás by marimex ani neměl důvod sponzorovat v podstatě
HCDTOM- Posts : 776
https://hokej.cz/kolin-meni-klubovy-nazev-i-logo-sehnal-silneho-partnera/5061913 . Otázka kolik jim dají no
HCDTOM- Posts : 776
Přátelé, do nového vám všem přeji hlavně zdraví a vše dobré, ať se daří... A z pohledu Dukly, ať se dá do kupy obrana, ať nám toho tam tolik nepadá, klukům ať to lepí a padá a hlavně ať už se začne bourat a budovat
Mazakis, FREDERIK, DUKLIČKA, Vasoj84 and miramare83 like this post
Lázňator- Posts : 702
FREDERIK, DUKLIČKA and Lufa like this post
Všem krásný rok 2022,hlavně zdraví, štěstí a osobní spokojenosti a ať se vám všem daří co si přejete
FREDERIK- Posts : 237
ralff, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Přátelé, kamarádi, fanoušci...
Přeji Vám a Vašim blízkým do nového roku hodně zdraví a štěstí.
Děkuji všem přispěvatelům za vesměs slušnou diskuzi, takže práci se správou fóra jsem měl poměrně snadnou a příjemnou.
Přeji Vám a Vašim blízkým do nového roku hodně zdraví a štěstí.
Děkuji všem přispěvatelům za vesměs slušnou diskuzi, takže práci se správou fóra jsem měl poměrně snadnou a příjemnou.
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: