Diskuzní fórum
+37
Laďa
Thoor93
Martynez
richmonds
wortyr
jajirk
Burberry
Falk HCD
Luc2as
Siroko
Excalibur
Duklacek
pegy18
Raddy007
MichalDJ
Lufa
Lázňator
FREDERIK
hadas (admin)
ondrej.n
Kelt
Jaternička
MarkusHCD
krap
colorado44
Kolja
DUKLIČKA
imbík
sarkafarka
karel granát
staříček
vn
sz108
ralff
HCDTOM
Vasoj84
miramare83
41 posters
Strana 9 z 20
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Ty jo, jestli dodělal gympl tak je dobrej. Shodou okolností pochází tady z Košetic a tak něco málo o jeho školní docházce vím, jasně hlavně kvůli hokeji, ale to by zase úplná hokejka být nemohl kdyby s tou jeho účastí ve škole dodělal gympl.
No ať je to jak chce, tak jak říkám na promarněný talent ještě hraje na slušné úrovni a takhle to zazdít v 28 letech to nasere. Kdybych nevěděl co do něj rodiče investovali a i se stěhovali do Jihlavy kvůli jeho tréninkům. Mazec no.
Tak snad ví co dělá a nejvíc "zklamanej" zůstane Zlín.
No ať je to jak chce, tak jak říkám na promarněný talent ještě hraje na slušné úrovni a takhle to zazdít v 28 letech to nasere. Kdybych nevěděl co do něj rodiče investovali a i se stěhovali do Jihlavy kvůli jeho tréninkům. Mazec no.
Tak snad ví co dělá a nejvíc "zklamanej" zůstane Zlín.
imbík- Posts : 3617
DUKLIČKA napsal:Jo a jeste by me zajimalo jak dlouho jeste vydrzi "trener" Jandac ve Sparte.
Myslim ze dlouho uz asi ne. Na to, co maji za hrace, tak umisteni je zatim pod obraz...
miramare83- Posts : 1125
Pokud se nepletu, tak Šídlo chodil na gympl. Kromě toho bude mít dobrou AJ, víc toho asi potenciálnímu zaměstnavateli nabídnout nemůže. Já bych si na jeho místě ten konec kariéry ještě promyslel.
Excalibur- Posts : 638
Jo a jeste by me zajimalo jak dlouho jeste vydrzi "trener" Jandac ve Sparte.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Boj o zachranu v ELH je po dnesku o nicem... Pokud KL (ktery je po vyhozeni Racuka jak vymeneny) jeste dokonce nekoho nepredhoni, ale snad ne... Zlinu jsem docela pral, ale je fakt, ze je letos jasne nejhorsi, tak to asi bude spravedlivy...
No jinak uz aby byla zase Chance, neni to sice az takova hitparada a finale asi atakovat nebudem (i kdyz kdovi), ale ty zapasy stejne chybi...
No jinak uz aby byla zase Chance, neni to sice az takova hitparada a finale asi atakovat nebudem (i kdyz kdovi), ale ty zapasy stejne chybi...
Ja bych tipnul, ze neco Bolks asi tusila. Duvod pro jeho vymenu asi nejakej mit musela.imbík napsal:Na druhou stranu jestli si na to vykoupení od nás půjčil třeba od rodičů, tak bych ho vzal klackem po hlavě. Jak kritizuji za některé kroky Bedu, tak tohle zrovna udělal nejlíp jak mohl. Prodal ho a do něj investice se jakž takž vrátily, jsou tací co koupíš a zítra nepřijde na trénink a skončil hotovo. Viz teďka ten Zlín. Kdoví jestli tohle Bolka tušila
Siroko- Posts : 1206
Na druhou stranu jestli si na to vykoupení od nás půjčil třeba od rodičů, tak bych ho vzal klackem po hlavě. Jak kritizuji za některé kroky Bedu, tak tohle zrovna udělal nejlíp jak mohl. Prodal ho a do něj investice se jakž takž vrátily, jsou tací co koupíš a zítra nepřijde na trénink a skončil hotovo. Viz teďka ten Zlín. Kdoví jestli tohle Bolka tušila
No tak myslim ze je hotovo.Zlín je jasnej.A privsi ucte k muzstvum 1 ligy je soutez uzavrena protoze Kladno ma o level lepsi mancaft jak loni.
miramare83 likes this post
Souhlasim s tim, ze timto je Sidlo pro Zlin absolutne nepouzitelnej. On si vlastne timto nad sebou dela hokejovej ortel sam. Ted uz bude definitvne vedenej jako problemovej hrac a v hledacku hokejovejch manazeru uz asi nebude.
Vasoj84 likes this post
imbík napsal:Docela dobrej podraz na Zlín . I když tomu už asi nepomůže nic.
Každopádně jak píše Ralf, Šidlik je furt ublíženej a všichni mu hází klacky pod nohy. Jinak je to pan hokejista. Místo aby byl rád, že ještě jakž takž hraje na úrovni jako velkej talent co musel hned do Ameriky. Tak ho tahle úroveň nenaplňuje. A takovým by se tu měla umetat cesta
Takových "Šidlíků",kteří v patnácti odchází s velkou pompou za velkou louži,aby se pak ve dvaceti vraceli jako tuctoví hráči, přibývá, bohužel jich je už naprostá většina,toť realita čekého hokeje
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík, FREDERIK and Vasoj84 like this post
Docela dobrej podraz na Zlín . I když tomu už asi nepomůže nic.
Každopádně jak píše Ralf, Šidlik je furt ublíženej a všichni mu hází klacky pod nohy. Jinak je to pan hokejista. Místo aby byl rád, že ještě jakž takž hraje na úrovni jako velkej talent co musel hned do Ameriky. Tak ho tahle úroveň nenaplňuje. A takovým by se tu měla umetat cesta
Siroko napsal:To jo. Maximalne tak muzeme probirat, jestli ma nekdo z hracu teplotu :-)imbík napsal:To je nuda bez hokeje, i tady koukám chcípl pes.
Zrovna jsem se chtěl zeptat jak to aktuálně vypadá v naší šatně v CZ Omikron aréně. Snad se zítra nedočtu čtyři se vyléčili,ovšem evidujeme osm nově pozitivně testovaných
https://www.obcasnik.eu/beke-ods-zlevnovani-projektu-horacke-areny-je-temer-u-konce/
Bude to stačit,Antone Pavloviči?
Luc2as napsal:Šidlík za Zlín nehraje. Zkušený bek po trejdu zvažuje konec kariéry!
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/408186/sidlik-za-zlin-nehraje-zkuseny-bek-po-trejdu-zvazuje-konec-kariery.html?fbclid=IwAR2L4E2fTwZi8Z3KU6wlLRE1cYGMsBN8WMyPsTClUHUcd4BQSSyLfg5CXHU
Pokud ho to už nebaví, tak asi nemá cenu, aby pokračoval. Kdovíjaká hvězda to není a místo toho, aby se ve Zlíně rval a dřel držkou v ledu a ukázal, že na to má, tak raději výlevy do médií.
Obrázek českého našeho hokeje. Místo abych máknul, tak fňuknání jak jsou všichni zlí.
ralff- Posts : 1547
FREDERIK likes this post
Šidlík za Zlín nehraje. Zkušený bek po trejdu zvažuje konec kariéry!
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/408186/sidlik-za-zlin-nehraje-zkuseny-bek-po-trejdu-zvazuje-konec-kariery.html?fbclid=IwAR2L4E2fTwZi8Z3KU6wlLRE1cYGMsBN8WMyPsTClUHUcd4BQSSyLfg5CXHU
Luc2as- Posts : 297
To jo. Maximalne tak muzeme probirat, jestli ma nekdo z hracu teplotu :-)imbík napsal:To je nuda bez hokeje, i tady koukám chcípl pes.
To je nuda bez hokeje, i tady koukám chcípl pes.
Junci i dorost zrušený zápasy, nemáme náhodou už všechny kategorie v karanténě?
Duklacek- Posts : 1104
Výborně junci
FREDERIK and miramare83 like this post
Dobře junci, je dobře že se dostali do situace kdy to mají ve vlastních rukách…soupeři teď až na Třinec budou papírově slabší.
vn- Posts : 1856
Lufa napsal:Důležitější jsou teď junci,do konce zč je 6 zápasů , 5x by se mohlo vyhrát. Na PO je pořád velká šance.
To bezpochyby jsou, ale když to dorost má tak rozehrané a loni jim to sebral covid, tak by to bylo fajn využít.
Důležitější jsou teď junci,do konce zč je 6 zápasů , 5x by se mohlo vyhrát. Na PO je pořád velká šance.
Lufa- Posts : 1310
FREDERIK and Duklacek like this post
https://www.hcdukla.cz/zapas.asp?id=7745
Dorostencům to teďka trošku drhne, škoda před play off.
Dorostencům to teďka trošku drhne, škoda před play off.
Tvl. ja se lekl, ze jde sem. Ten by tady mel tak motivaci k vykonum…
Šídlo už je zase o krůček blíž ke známé atmosféře
No on pak přijde zas problém s tímto: https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/obchvat-silnice-jihlava-soutez-tendr-namitky-vysocina.A220119_646637_jihlava-zpravy_mv?
vn- Posts : 1856
Doufam, ze tato odtucnovaci kura bude stacit.
Z rozpisu naslednych akci mi vychazi, ze asi dojde na obavany scenar. Zakazky na demolici a stavbu se rozdeli, pricemz s demolici se zacne v dobe, kdy jeste nebude znama firma pro vystavbu a ani tedy to, jestli to nekdo za ty penize je schooen postavit. Musime jen doufat, ze to klapne.
Z rozpisu naslednych akci mi vychazi, ze asi dojde na obavany scenar. Zakazky na demolici a stavbu se rozdeli, pricemz s demolici se zacne v dobe, kdy jeste nebude znama firma pro vystavbu a ani tedy to, jestli to nekdo za ty penize je schooen postavit. Musime jen doufat, ze to klapne.
Aktuální informace o stadionu
https://www.facebook.com/horackaarena/posts/1627072330965791?__cft__[0]=AZXkde6niRo_in9MUhY8BbEG9ALymHMx7DmwRL0ZaSvzF2hIv6uanUOlgvtisAr4Iib2GjszX33gOe7HsJE7nrD9AHd2DA3R4Bgn7Dc86rUqyhgXwmyqANLnxSQIiKSgAC-6KUcW5NH1f9w6VDzHTjGW&__tn__=%2CO%2CP-R
Kdo se z nějakého důvodu nedostane na FB, dávám text i sem.
Dnes jsme zastupitele města Jihlavy seznámili s aktuálními informacemi v přípravě projektu (a se stejnými informaci budeme seznamovat i zástupce krajské reprezentace).
Zásadní informací je, že jsme na vyžádání NSA předložili harmonogram kroků, které povedou k výběru dodavatele stavby. NSA s harmonogramem souhlasila. Výběrové řízení by mělo začít v polovině měsíce února. Skončit by v ideálním případě mohlo začátkem června. Po té předáme kompletní informace o proběhlém řízení agentuře a věříme, že nám bude přiznána plná dotace.
Dále jsme zastupitele seznámili s dílčími úpravami projektu, které jsme pro snížení rizika nárůstu realizovali v posledním stupni projektové dokumentace. Změny nemají dopad ani do kapacit ani do rušení provozů, ale jsou orientovány na zjednodušování některých technických řešení, zjednodušování pracnosti detailů, redukce objemů, revize materiálových standardů a redukce používání dražších materiálů.
Zde jsou některé z úprav:
- odebrání podzemí pod nárožní budovou. Tato změna má za následek vymístění kanceláří provozovatele a DUKLY a šaten zaměstnanců do stávajícího objektu (s vrátnicí)
- zmenšení objemu podzemí pod hlavní halou, bylo původně i přes dvě patra z důvodů vedení technologií
- byly celkově upraveny náročnější detaily konstrukcí, obvodových plášťů apod. Například vyměněn pororošt za prosekávaný plech
- byly revidovány použité materiály a technologie za účelem snížení ceny (v projektu nejsou například kogenerace, ale je na ně příprava)
- chlazení zůstává čpavkové a bude připraveno i na budoucí výměnu chlazení i na malém zimáčku, přesun technologií primárně na střechu arény, zkrácení tras rozvodů,...).
- došlo k redukcí skleněných částí fasád a velikostí oken, ale při zachování výrazné architektonické i provozní kvality
- došlo také například k redukci použití skleněných prvků v interiérech
- z venkovních ploch byl ve velké míře odstraněn kámen a nahrazen částečně betonovými prvky
- dále došlo k redukci střešní krajiny a k redukci běžecké dráhy. Ze 6 drah na 3
- hledáme další zdroje a to zejména v programech na revitalizace veřejných prostor a zelených opatřeních
- přemýšlíme a předjednáváme možnosti participace soukromého sektoru a jeho nejen finanční, ale i například materiální podpory projektu
- analyzovali jsme položky rozpočtu a hledali možné úspory na straně administrace zakázky. Výstupem je například průzkum trhu formou PTK ve vztahu k demolicím, kdy lze předpokládat, že může dojít k výrazné úspoře proti rozpočtu. Dále je to například uložení zeminy na našich pozemcích a využití pro další účely. Tato položka by nám také mohla pomoci ušetřit další nízké desítky milionů.
- zmenšení dodávek GASTRA o 1/3cca v první etapě. Gastro si zvládne časem na sebe vydělat. Případně úvěr provozovatele, apod. Nebo pronájem externímu subjektu, který celé gastro zafinancuje.
- část arény bez interiérového vybavení (dva skyboxy například vybaveny pro prezentaci a dodělávat se budou až jakmile budou obsazeny nájemci)
- AV techniku zvažujeme formou nájmu
a dále proběhly mnohé další kroky a krůčky, kterými se snažíme rizika snížit a vytvořit rezervu pro nárůst cen na stavebním trhu.
Asi se ptáte jestli připravujeme vůbec něco, co se podobá původnímu projektu? Odpověď je ANO. Všechna opatření jsme dělali tak, aby zůstala kvalita objektu zachována a to nejen v oblasti provozní, ale i vizuální. Věříme, že se nám to podařilo. Na obrázcích posuďte sami. Laik asi ani nepozná, že to nejsou obrázky půl roku staré, ale zcela aktuální.
Vyhráno samozřejmě pořád není, ale zase jsme se posunuli o krůček dál.
p.s. vizualizace jsou to pracovní, drobné nedostatky nám prosím promiňte
Luc2as, ralff, Siroko and Lufa like this post
MarkusHCD napsal:https://www.novinky.cz/domaci/clanek/obce-kvuli-zdrazovani-vraceji-dotace-40384344
Hlavně,abychom nedopadli totožně
Doufám, že v Jihlavě budou chytřejší a tohle "čekání na smrt" nebudou kopírovat. Lépe už bude jen těžko.
miramare83 napsal:imbík napsal:https://www.hokej.cz/gulas-repre-ted-uzavrena-kapitola-prijal-bych-pritom-jakoukoliv-roli/5062339
Ač pro mě byl Gulaš vždycky trošku frajer a egoista, tak v tomhle jsem při něm a souhlasím s ním. Fakt mě mrzí, že se k top hokejistovi v ELH chovají trenéři a GM takhle. Ono to vypovídá o mnohém, jen ta tiskovka ukázala jaký panuje v českém hokeji prostředí, arogantní a nerovné....
A ten argument, ze Gulas je hrac do prvni petky a tam ze je momentalne obsazeno, je smesnej. Tak by hral v jiny lajne no... Proste ho nema rad, tot vse. Pesan je podle me uplnej spodek a dokud bude u repre, tak to bude utrpeni... A mam dojem, ze uz to vedi nebo aspon tusi i vsichni hraci... ZOH jsou pro nas zabitej turnaj uz predem, bohuzel...
Jinak doufam ze se ten omikron rychle prevali a vsechno se dohraje, jak ma. Kez by...
Souhlas to je jen argument, aby nemuseli říct, prostě se nám Gulaš nevešel do sestavy tečka. Tak se to omluví takovouhle kravinou. A vůbec už i to ukazuje jak nefunguje komunikace. Kdyby fungovala, tak Gulasovi řeknou hele, turnaj ti vyšel, ale do prvních dvou pětek to není a my do třetí a čtvrté bereme typologicky jiné hráče. Pokud budeš mít zájem zabojovat o MS, budeme rádi. Ale ne to se radši neřekne nic. Ono ne nadarmo hráči Pešána nerespektují. A to jsem proti Pešánovi nikdy nic neměl. Spíš se mi líbil za to jak vystupoval a nebál se říkat věci jak jsou, co vzal repre vidím v něm to co ve zbytku svazu aroganci moci, nic víc.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/obce-kvuli-zdrazovani-vraceji-dotace-40384344
imbík napsal:https://www.hokej.cz/gulas-repre-ted-uzavrena-kapitola-prijal-bych-pritom-jakoukoliv-roli/5062339
Ač pro mě byl Gulaš vždycky trošku frajer a egoista, tak v tomhle jsem při něm a souhlasím s ním. Fakt mě mrzí, že se k top hokejistovi v ELH chovají trenéři a GM takhle. Ono to vypovídá o mnohém, jen ta tiskovka ukázala jaký panuje v českém hokeji prostředí, arogantní a nerovné....
A ten argument, ze Gulas je hrac do prvni petky a tam ze je momentalne obsazeno, je smesnej. Tak by hral v jiny lajne no... Proste ho nema rad, tot vse. Pesan je podle me uplnej spodek a dokud bude u repre, tak to bude utrpeni... A mam dojem, ze uz to vedi nebo aspon tusi i vsichni hraci... ZOH jsou pro nas zabitej turnaj uz predem, bohuzel...
Jinak doufam ze se ten omikron rychle prevali a vsechno se dohraje, jak ma. Kez by...
imbík and Raddy007 like this post
Jo, to jsem prave myslel. :-)MichalDJ napsal:Siroko napsal:S tou olympiadou se mi vybavila ta olympiada v Boratovi. Buh vi, co vse umi Cinani udelat pro uspech.imbík napsal:Tak výborně, tak jsem to přivolal, ale přiznám se, že indicie jsem měl. Tak snad si to odbydeme a už bude klid a přečkají to všichni max s rýmou.
Ta olympiáda to bude fraška tímhle tempem a podmínkami v Číně tam budou závodit jen oni.
Nebo v Diktatorovi
Siroko napsal:S tou olympiadou se mi vybavila ta olympiada v Boratovi. Buh vi, co vse umi Cinani udelat pro uspech.imbík napsal:Tak výborně, tak jsem to přivolal, ale přiznám se, že indicie jsem měl. Tak snad si to odbydeme a už bude klid a přečkají to všichni max s rýmou.
Ta olympiáda to bude fraška tímhle tempem a podmínkami v Číně tam budou závodit jen oni.
Nebo v Diktatorovi
MichalDJ- Posts : 1031
S tou olympiadou se mi vybavila ta olympiada v Boratovi. Buh vi, co vse umi Cinani udelat pro uspech.imbík napsal:Tak výborně, tak jsem to přivolal, ale přiznám se, že indicie jsem měl. Tak snad si to odbydeme a už bude klid a přečkají to všichni max s rýmou.
Tak výborně, tak jsem to přivolal, ale přiznám se, že indicie jsem měl. Tak snad si to odbydeme a už bude klid a přečkají to všichni max s rýmou.
Rad bych veril, ze se to v hokeji nedeje resp. alespon ne v takove mire.
Upnlne me z tech odposlechu dostala hlaska, kde si Rogoz stezuje, jak by bylo stresujici jit na zapas a dopredu nevedet jak to dopadne…
Upnlne me z tech odposlechu dostala hlaska, kde si Rogoz stezuje, jak by bylo stresujici jit na zapas a dopredu nevedet jak to dopadne…
Děje se to všude. A naivní je ten kdo čeká že si to borci odsedi
Jaternička- Posts : 1419
No já si totiž myslím, že u nás už to kluci mají taky. Jenže testy to zatím nepotvrdily. Tak uvidíme. Bylo by lepší si to vybrat s ostatními.
A teď jedna do pranice. Věříte tomu, zeť tohle bylo jen ve fotbale a jinde se to neděje ani v tom hokeji? Že by sakra někdo potřeboval píchnout a "taťka" se staral o to komu a jak pomoct?
A teď jedna do pranice. Věříte tomu, zeť tohle bylo jen ve fotbale a jinde se to neděje ani v tom hokeji? Že by sakra někdo potřeboval píchnout a "taťka" se staral o to komu a jak pomoct?
Na Hokeji.cz píšou že nehrajeme ani v sobotu.
Videl jsem. Ta nabubrelost fotbalovejch bosu mistama brala dech.imbík napsal:Kdo můžete pusťte si Reportéři ČT na ct1
https://www.hokej.cz/gulas-repre-ted-uzavrena-kapitola-prijal-bych-pritom-jakoukoliv-roli/5062339
hadas (admin), Luc2as, vn, ralff, colorado44, DUKLIČKA, Vasoj84 and like this post
Tak utkání skládat z co zbylo. My přece můžeme hrát se Slavii ne?
Jaternička- Posts : 1419
Siroko napsal:Asi by si hraci misto dnesniho zapsu meli zajit nekam na party :-)imbík napsal:Luc2as napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12929&fbclid=IwAR2u0I0wj01HrmKsbrTviczoUm47gjvbXTB1g_xrLGSgZZ4lMvS2zWkU4t8
Tak a az se vsichni uzdravi, tak do toho vlitnem my a nebude se hrat mesic.... fiasko
Jak jsem psal včera. Lepší si to odbyt teď s ostatními týmy. Než pak hrát dva zápasy týden ne a pak to dohánět před play off, nebo kdy?
No ale aby pak nedopadli jak Horka....
Luc2as- Posts : 297
Asi by si hraci misto dnesniho zapsu meli zajit nekam na party :-)imbík napsal:Luc2as napsal:https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12929&fbclid=IwAR2u0I0wj01HrmKsbrTviczoUm47gjvbXTB1g_xrLGSgZZ4lMvS2zWkU4t8
Tak a az se vsichni uzdravi, tak do toho vlitnem my a nebude se hrat mesic.... fiasko
Jak jsem psal včera. Lepší si to odbyt teď s ostatními týmy. Než pak hrát dva zápasy týden ne a pak to dohánět před play off, nebo kdy?
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Strana 9 z 20
Povolení tohoto fóra: