Diskuzní fórum
+39
wortyr
karel granát
kancler
Excalibur
HCDTOM
krap
staříček
Kuba
Geofree
Miroslav Tuna
J4u8
Hedgehog
Kelt
colorado44
Martynez
Siroko
Mazakis
sz108
richmonds
Luc2as
mjrkk
FREDERIK
Duklacek
Lázňator
pegy18
miramare83
Vasoj84
MichalDJ
AJET0
Lufa
MarkusHCD
hadas (admin)
ralff
jajirk
imbík
vn
DUKLIČKA
Jaternička
ondrej.n
43 posters
Strana 12 z 20
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Já jen přišel připomenout tu baráž
HCDTOM- Posts : 776
krap, MichalDJ and Vasoj84 like this post
pegy18 napsal:Dovolím si napsat kratší poznatek , Viktor by měl po dnešku pakovat kufry
Souhlas
MichalDJ- Posts : 1031
Ufff...to začátek třetí třetiny. Ach jo...naděje z první a druhé třetiny je ta tam a zase boj.
ralff- Posts : 1547
Dovolím si napsat kratší poznatek , Viktor by měl po dnešku pakovat kufry
pegy18- Posts : 385
Od Kadane jsme vzali hrace, ted i vysledky
MichalDJ- Posts : 1031
vn, FREDERIK and Vasoj84 like this post
Tady se prostě vždycky najde nějaká oběťralff napsal:Vasoj84 napsal:Nechci se tady dohadovat o , ale cože to je ? Největší bojovník dneska? To jako vážně? Tak jo , asi koukáme každý na jiný zápas hele Tady ale jde hlavně dlouhobou výkonnost a to on prostě nemá Tečka!!!
Ono je potřeba tu hru sledovat bez předsudků. Jo, ledacos pokazí. Ale jde do toho znova a znova a nejenom v tomhle zápase. Možná to trochu zkresluje výkonost celého týmu v posledních zápasech.
Já tu bojovnost u něho dneska vidím. Šancí tam měl dneska dost a ten gól byl po zásluze jeho.
jajirk- Posts : 161
Vasoj84 napsal:Nechci se tady dohadovat o , ale cože to je ? Největší bojovník dneska? To jako vážně? Tak jo , asi koukáme každý na jiný zápas hele Tady ale jde hlavně dlouhobou výkonnost a to on prostě nemá Tečka!!!
Ono je potřeba tu hru sledovat bez předsudků. Jo, ledacos pokazí. Ale jde do toho znova a znova a nejenom v tomhle zápase. Možná to trochu zkresluje výkonost celého týmu v posledních zápasech.
Já tu bojovnost u něho dneska vidím. Šancí tam měl dneska dost a ten gól byl po zásluze jeho.
Porad to neni ono, snaha tam je, ale krecovita. Od ty kanonady proti Vrchlabi se ta hra (a koncovka) moc nedari. Druhej gol bude dneska asi dost dulezitej, skoda, byli jsme parkrat blizko. Bohuzel v utocnym pasmu chybi lehkost, casto se voli spatny reseni situace (misto strely prihravka a naopak) atd...
miramare83- Posts : 1125
Nechci se tady dohadovat o , ale cože to je ? Největší bojovník dneska? To jako vážně? Tak jo , asi koukáme každý na jiný zápas hele Tady ale jde hlavně dlouhobou výkonnost a to on prostě nemá Tečka!!!
Vasoj84- Posts : 334
Duklacek likes this post
Pánové, co tu kritizujete Harkabuse, dejte si pár facek. Dneska největší bojovník. Celý zápas do toho jde jak buldog, zas a znova. A ten gól tam dorval.
jajirk likes this post
No tvl , karma je zdarma Harkabus gól a zase bude na nějaký čas nesmrtelný
miramare83 likes this post
Souhlasím , Vláda Houšku se moc líbí jak hraje a proto pořád dokola opakuji , aby mu dali víc prostoru na ledě , jako ten Harkabus je vážně šilenej , jinak se mi zdá , že kluci se snaží , ale ta koncovka no , jak jste tu psali , dostaneme holomajznika a bude zle No , uvidíme
Ta neskutecna drina dat gol bohuzel furt pokracuje... Navic Neuzil v brance, ten uz nas jednou vydusil i za Kadan... Cekam jen az nam tam neco spadne z brejku nebo naka haluz... Pozitivum je Vlada Houška, radost ho sledovat, ma talent a hlavne chut ho ukazat. Nikdy neudela s pukem kravinu, premysli u toho.
Vasoj84 likes this post
Tak Harkabus už úřaduje
imbík- Posts : 3617
Vasoj84 likes this post
Koukam, Sokolov dneska v nabuseny sestave. Bude to tezka sichta.
Siroko- Posts : 1206
Já se ptám proč , proč Ujčo proč To to vidím jenom Já a pár znás , že to kopyto Harkabusovo tam nemá co dělat? A ještě v 1 brázdě
FREDERIK likes this post
Měli za třetí třetinu 4 přesilovky, nevyužili ani jednu, to je zákonný, že to takhle skončíDUKLIČKA napsal:Ja videl vcera poslednich 10 minut. 3:3 .Hrali dve presilovky nic.Pak tam obrance klickuje za branou tak dlouho az mu to sebraly a bylo po zapase .Bros byl pekne nasranej. Protoze minimalne na bod to bylo.
Duklacek- Posts : 1104
Ja videl vcera poslednich 10 minut. 3:3 .Hrali dve presilovky nic.Pak tam obrance klickuje za branou tak dlouho az mu to sebraly a bylo po zapase .Bros byl pekne nasranej. Protoze minimalne na bod to bylo.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Duklacek likes this post
vn napsal:Junci to budou mít ještě hodně těžky…
Budou ještě muset zabojovat. Snad se kousnou.
A co ten Melys ten už netrénuje dorost že je psanej jako hlavní Ujča a rozhovory dává Tobola
Lázňator- Posts : 702
No to mně řeknite proč si to ten borec sám přihodil z 4900 na 26900 buď usnul na entru nebo chtěl až tak moc přispět?
https://www.sportovniaukce.cz/homepage/auction/2587
https://www.sportovniaukce.cz/homepage/auction/2587
DUKLIČKA and Duklacek like this post
U Štochla jsme viděli reálně, že to k tomu není.. Kachna se zítra musí vokázat a s těmi změnami, v prosinci měnit celou obranu je takové všelijaké
Štochl ve 21 letech končí profesionální kariéru
https://www.hokej.cz/stochl-ve-21-letech-konci-profesionalni-karieru-bude-se-venovat-studiu/5061158
https://www.hokej.cz/stochl-ve-21-letech-konci-profesionalni-karieru-bude-se-venovat-studiu/5061158
ralff napsal:Zase platíme za pyro. Tentokrát na zápase juniorky https://www.hokej.cz/jihlava-znovu-plati-tentokrat-za-pyro-na-juniorce/5061224
Ach jo, víme že se za to platí a stejně to někdo odpálí.
Ať se složí ti hrdinové (pyromani Romani),kteří bez ohně a kouře (balkánské fotbalové speciality) nedokážou vydržet
MarkusHCD- Posts : 1924
https://youtu.be/x1YR8PYNris
Bomba parta a tým je víc než inviduality škoda, že Dukla v následných sezónách z tohohle trendu hodně upustila a vodila sem převážně ty inviduality. Dneska se na to nedá dívat a ještě jsou někteří uražení.
Bomba parta a tým je víc než inviduality škoda, že Dukla v následných sezónách z tohohle trendu hodně upustila a vodila sem převážně ty inviduality. Dneska se na to nedá dívat a ještě jsou někteří uražení.
FREDERIK likes this post
Zase platíme za pyro. Tentokrát na zápase juniorky https://www.hokej.cz/jihlava-znovu-plati-tentokrat-za-pyro-na-juniorce/5061224
pegy18 napsal:Tak budou další změny v kádru, tady to smrdí tím že se bude ještě někdo pakovat
Obrana nebo útok? Tipuji útok
AJET0- Posts : 279
S ohledem na výsledky a předvedenou hru nás tam bude v sobotu tolik, že se tam budeme bátale sekneme Sokolovo a zvedneme se!
Tak budou další změny v kádru, tady to smrdí tím že se bude ještě někdo pakovat
Já bych hlavně doporučil v sobotu neoblékat montérky (zní to už poněkud ohraně) a třeba to vyjde
ondrej.n- Posts : 590
Vasoj84 likes this post
Jestli ale takhle jako včera hraje Třebíč pořád a je s tím první, tak to svědčí o "kvalitě" téhle ligy.
Lufa- Posts : 1312
Nebude žádný dusno, to jsou jen takový kecy pro tiskovku a karavana potáhne dál. Odraz toho, že není za ty lemply náhrada. Musíme doufat že to je ta klasická předvanoční krizovka a po Novým roce se to zlepší.ralff napsal:Bylo to takový střídání světlejších chvilek s pasážemi, kdy jsme nevěděli co s tím. Když jsme vyrovnali, říkal jsem si, že to snad do prodloužení domlátíme. A buch chyba a gól v naší síti.
Podle závěru hodnocení asi bude v kabině dusno..
" ... Od nás panuje obrovská nespokojenost s přístupem některých hráčů, kór v derby. Je nemyslitelné to, co tady předvedli. Pro nás je to třetí prohra v řadě a nálada a pohoda u nás teď už není taková, jako byla dřív. Jestli si někdo myslí, že zápas odehraje v takovém tempu a s takovými chybami, tak je na velkém omylu. "
Třetí prohra v řadě už je na pováženou a zdvižený prst před sobotou, kdy přijede Sokolov, kterej je teď taky v laufu.
Přesto jedno pozitivum...lajna Juda, Cachnín, Brož...a potom Houška...tihle kluci se rvou hlava nehlava.
Co si budeme nalhávat...ten hokej včera byl na poblití, jak ze strany naší a ze strany UDH takovej standart jejich...
jsem rád, že to Nekvasil zhodnotil, tak jak zhodnotil...plně s ním souhlasím...Harkabus okamžitě do 4.brázdy, a má štěstí, že máme málo lidí, jinak bych ho dal úplně mimo...někteří jedinci se do Huml arény přijeli pouze povozit...
další, co nechápu, tak hodnocení trenéra Třebíče...
lituje, že diváků nemohlo být víc...já zase lituju těch, co tam byli...parametry derby to nemělo vůbec žádný...žádný vyhrocený situace, žádnej tvrdej hokej, žádná atmosféra...jeden velkej zmatek od obou týmů...hra úplně bez systému, na náhodu všechno...
jsem rád, že my jsme nespokojeni...a pokud je Třebíč spokojena s tímhle výkonem, to pardon, mě ale taková matlaná vopravdu nebaví...můžou být spokojeni se třemi body...ale za výkon bych se teda styděl....
jsem rád, že to Nekvasil zhodnotil, tak jak zhodnotil...plně s ním souhlasím...Harkabus okamžitě do 4.brázdy, a má štěstí, že máme málo lidí, jinak bych ho dal úplně mimo...někteří jedinci se do Huml arény přijeli pouze povozit...
další, co nechápu, tak hodnocení trenéra Třebíče...
lituje, že diváků nemohlo být víc...já zase lituju těch, co tam byli...parametry derby to nemělo vůbec žádný...žádný vyhrocený situace, žádnej tvrdej hokej, žádná atmosféra...jeden velkej zmatek od obou týmů...hra úplně bez systému, na náhodu všechno...
jsem rád, že my jsme nespokojeni...a pokud je Třebíč spokojena s tímhle výkonem, to pardon, mě ale taková matlaná vopravdu nebaví...můžou být spokojeni se třemi body...ale za výkon bych se teda styděl....
sz108- Posts : 378
hadas (admin), FREDERIK, MichalDJ, Vasoj84 and Lufa like this post
Tak je faktem že Harkabus alias nemastný neslaný útočník teď jenom potvrzuje marnost naší Dukly. V životě jsem ho snad neviděl v horší formě , ten je úplně vygumovanej.
Vasoj84 likes this post
Bylo to takový střídání světlejších chvilek s pasážemi, kdy jsme nevěděli co s tím. Když jsme vyrovnali, říkal jsem si, že to snad do prodloužení domlátíme. A buch chyba a gól v naší síti.
" ... Od nás panuje obrovská nespokojenost s přístupem některých hráčů, kór v derby. Je nemyslitelné to, co tady předvedli. Pro nás je to třetí prohra v řadě a nálada a pohoda u nás teď už není taková, jako byla dřív. Jestli si někdo myslí, že zápas odehraje v takovém tempu a s takovými chybami, tak je na velkém omylu. "
Třetí prohra v řadě už je na pováženou a zdvižený prst před sobotou, kdy přijede Sokolov, kterej je teď taky v laufu.
Přesto jedno pozitivum...lajna Juda, Cachnín, Brož...a potom Houška...tihle kluci se rvou hlava nehlava.
Pokud 50 minut hrajem stylem, že nahodíme puk někam do rohu pásma s tím že někdo něco možná udělá, popřípadě že se nahodí puk na jejich gólmana s tím že to možná někdo tečne, tak ty body ještě dlouho nějaký nezískáme. Nemá to vůbec žádnou myšlenku. Ta kvalita mi tam chybí, bolí z toho oči. Ta hra na náhodu je do očí bijící.
Tak hokej byl hroznej a kurz 2.2 na Třebíč velmi slušnej...
Poslední hokej, na kterým jsem byl venku, byl právě v Třebíči a zahráli jsme úplně stejnou tužku.. :-(
Poslední hokej, na kterým jsem byl venku, byl právě v Třebíči a zahráli jsme úplně stejnou tužku.. :-(
Další špatnej výkon. Kolikátej už tuhle sezónu. Obrana je katastrofa a když někdo přijde, tak je to hráč, kterej do toho podprůměru lehce zapadne.
Na to, že se chlubíme, jak nám přibejvají sponzoři, je to složení týmu tristní. Není to co předvádíme málo, Antone Pavloviči?
Na to, že se chlubíme, jak nám přibejvají sponzoři, je to složení týmu tristní. Není to co předvádíme málo, Antone Pavloviči?
Kelt- Posts : 384
MichalDJ and Vasoj84 like this post
MarkusHCD napsal:miramare83 napsal:Je to trochu zmar, 3. prohra v rade... Na 1 gol se vyhravat neda, zase kdyz jsme Slavii dali 4, tak jsme 5 dostali... Dneska jsem v nakej bod veril, nebylo to daleko. Trebic vsechno vyhrava o gol, ale porad. Az mi to uz pripada divny... Taky nam neprospiva neustaly toceni sestavy, hlavne obrany, pak vazne souhra. Priste uz nutne vyhrat, jinak se budeme propadat...
Jsou v laufu,žerou led a jdou tomu naproti(něco jako my v postupové sezoně).Naše výkony už mě nechávají chladným,hrajemejako v sezoněě 12-13,popř. 14-15(kdy jsme mimochodem taky protočili asi 156 hráčů)
Jojo to srovnání s naší postupovou sezónou mě taky napadlo. Třebíč často vyhraje o gól. Jeden by řekl že maj z prdele kliku ale oni to vítězství prostě urvou. A když to tak je celou sezonu, tak už to náhoda není.
Jinak Havran opět nahrávka na viteznej gól soupeře.... Jako mě se jeho hra líbí, má tam skvělé momenty ale v obranným pásmu vymýšlí až moc.
colorado44- Posts : 84
Asi si nechali modráky doma.
DUKLIČKA- Posts : 1624
MichalDJ likes this post
miramare83 napsal:Je to trochu zmar, 3. prohra v rade... Na 1 gol se vyhravat neda, zase kdyz jsme Slavii dali 4, tak jsme 5 dostali... Dneska jsem v nakej bod veril, nebylo to daleko. Trebic vsechno vyhrava o gol, ale porad. Az mi to uz pripada divny... Taky nam neprospiva neustaly toceni sestavy, hlavne obrany, pak vazne souhra. Priste uz nutne vyhrat, jinak se budeme propadat...
Jsou v laufu,žerou led a jdou tomu naproti(něco jako my v postupové sezoně).Naše výkony už mě nechávají chladným,hrajemejako v sezoněě 12-13,popř. 14-15(kdy jsme mimochodem taky protočili asi 156 hráčů)
MarkusHCD- Posts : 1924
Tak nám zase Ujča slíbí, že v příštím kole už musíme bodovat a ono zase ho.... Jak jsem psal již na derby nemastný neslaný. Nic, zklamání. UDH beton a nedokázali jsme si s tím poradit. Vlk by tam poslal Malce ať tam Střondalovi rozbije květák, nebo zajede do gólmana. My jsme to dohrali furt stejně.
Je to trochu zmar, 3. prohra v rade... Na 1 gol se vyhravat neda, zase kdyz jsme Slavii dali 4, tak jsme 5 dostali... Dneska jsem v nakej bod veril, nebylo to daleko. Trebic vsechno vyhrava o gol, ale porad. Az mi to uz pripada divny... Taky nam neprospiva neustaly toceni sestavy, hlavne obrany, pak vazne souhra. Priste uz nutne vyhrat, jinak se budeme propadat...
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Strana 12 z 20
Povolení tohoto fóra: