Diskuzní fórum
+39
wortyr
karel granát
kancler
Excalibur
HCDTOM
krap
staříček
Kuba
Geofree
Miroslav Tuna
J4u8
Hedgehog
Kelt
colorado44
Martynez
Siroko
Mazakis
sz108
richmonds
Luc2as
mjrkk
FREDERIK
Duklacek
Lázňator
pegy18
miramare83
Vasoj84
MichalDJ
AJET0
Lufa
MarkusHCD
hadas (admin)
ralff
jajirk
imbík
vn
DUKLIČKA
Jaternička
ondrej.n
43 posters
Strana 13 z 20
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
No,jo,tak zase hovno,ale ruku na srdce,hecli jsme se,ovšem na bod(y) to opět nebylo
MarkusHCD- Posts : 1924
At chybi kdo chce, tak takova hrubka jako byla zas pred 2. golem by se stavat nemela.
vn- Posts : 1856
V podstatě tak nějak jedem podle plánu,zatím,kolem šestého fleku se motáme a to doslova a do písmene
pegy18 napsal:No comment. Zlatě být na procházce se psem
je treba zas vyzkouset nekoho z Kadane
MichalDJ- Posts : 1031
No sláva, to byla pěkná trefa Illeše KOnečně něco co se dá nazvat střelou.
Lufa- Posts : 1312
Vlčák byl určitě "vyspělejší" a "vytrénovanější",ovšem kreativita se postupně vytrácela,Ujča s Karlem taky časem vyzrají
Chybí zranění: Adam Wolf, Vlastimil Bilčík, Filip Dundáček, Adam Dvořák, Tomáš Čachotský, Filip Helt a Matěj Zadražil.
S takovou marodkou a nemůžeme čekat kdovíjaký zázrak. Bez ohledu na to, kdo to trénuje.
Vlk tady byl strašně dlouho a k posledku ten tým už vůbec nehrál. Že se nám teď rozpadla obrana, to není vina trenérů.
S takovou marodkou a nemůžeme čekat kdovíjaký zázrak. Bez ohledu na to, kdo to trénuje.
Vlk tady byl strašně dlouho a k posledku ten tým už vůbec nehrál. Že se nám teď rozpadla obrana, to není vina trenérů.
ralff- Posts : 1547
Pokud Ujčík nastavil taktiku zákaz jakkoliv ohrožovat Jekela aby se mu nezhoršila statistika procentnosti zákroků, tak by naši borci měli dostat prémie za perfektní plnění úkolu.
Zatím je to jedna velká nuda.
Zatím je to jedna velká nuda.
MichalDJ likes this post
pegy18 napsal:Třeba budu mít názor jen takový já,ale za Vlka to mělo jasný systém a řád který se dodržoval X let. Ano hrál se nevzhledný hokej, spíše pro fajnšmekry defenzivního hokeje, ale plnilo to účely. Tady to je traumatizující, jak nikdo neví co hrát, výkony jako den a noc. Mám pocit že je tu cosi shnilého
Nejsem znalec hokeje, ale jako laikovi mi to take prislo ze za Vlka to melo vic hlavu a patu a ze umel prizpusobit taktiku souperi, ted mi to prijde takove jalove, bez systemu
Třeba budu mít názor jen takový já,ale za Vlka to mělo jasný systém a řád který se dodržoval X let. Ano hrál se nevzhledný hokej, spíše pro fajnšmekry defenzivního hokeje, ale plnilo to účely. Tady to je traumatizující, jak nikdo neví co hrát, výkony jako den a noc. Mám pocit že je tu cosi shnilého
pegy18- Posts : 385
ralff napsal:Není to žádný zázrak, ale ani katastrofa. Zatím. Nemůžeme proti rozjeté Třebíči hrát kdovíjak otevřený hokej, ale naopak je potřeba si to hlídat vzadu. A to děláme. Uvidíme co třetí třetina
tak snad mas pravdu, snad se probranime k prohre jen 1:0
Lufa likes this post
Není to žádný zázrak, ale ani katastrofa. Zatím. Nemůžeme proti rozjeté Třebíči hrát kdovíjak otevřený hokej, ale naopak je potřeba si to hlídat vzadu. A to děláme. Uvidíme co třetí třetina
Já nepochopím prostě jednu věc , proč proboha strkají toho Harkabuse do 1.lajny , celkově na vůbec na led? To nikdo nevidí , že je naprosto marnej? A proč Houšku utapeji ve 4 lajně? Kluk který má relativně formu ? To má to místo Harkabus předplacený nebo co? Vůbec bych se nebál tohohle hráče vyměnit , horší to být nemůže , ten chlap je úplně mimo Chtělo by to aby tam klukům spadl nějaký holomajznik , protože ta Třebíč je dneska hratelná
Vasoj84- Posts : 334
MichalDJ likes this post
Lufa napsal:Zatím to je takovej slušnej přátelák.
presne, krome Brozovi lajny si tam ostatni prijeli zahrat poutak
FREDERIK and Vasoj84 like this post
Zatím to je takovej slušnej přátelák.
Vasoj84 likes this post
Obávám se, že tuhle obranu by nezacelil ani příchod Viktora Hedmana a Arťyoma Zuba. Tahle obrana je už tak rozklížená, že víc rozklížit už nejde.
Houška se Semanem ve čtvrté lajně, bude možná i taktika, aby se s tý čtvrtý lajny víc útočilo. Nevím. Jakej tam mají prostor, to od videa nejsem schopen posoudit.
Achjo kde jsou ty opravdové derby. Tohle je ostuda . Kde jaká brněnská svoloč si dovolí na našeho kapitána a nic se nestane. Pak tam zkouší nafilmovat pád a taky nic. Ujča mě taky sere. Tak jako Harkabus nemusí nic hrát a má první lajnu jistou, tak Houška už má asi doživotně jistou čtvrtou brázdu ač hrál dobře . Trošku měřítka snesou jej mladíci. Juda Brož Cachnin.
imbík- Posts : 3617
pegy18 likes this post
Hmmmm tak už to kurvíme, nevěřím tomu že se něco změní, když jsme takhle laxní bohorovní a nedůslední.
Ti beci jako fajn, ale chtělo by to i nějakého ofenzivního trochu…to jsou všechno beci co nedělají body vůbec..
Kluci , alespoň bodík nebo dva dneska urvěte a bude to pecka Alespoň té farmě trošku zklapne Udhaci , už začínají být dost namachrovaný 🤮 Ale bude to těžký , těžký , těžký
FREDERIK likes this post
To jo, vzhledem ke stavu, v jakym je nase obrana a pak laufu Trebice.MarkusHCD napsal:Každý bodík dnes bude zlatý
Siroko- Posts : 1206
Každý bodík dnes bude zlatý
DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
diskusní forum
Já teda nevím ,ale mě se docela ten Štochl líbil.
staříček- Posts : 527
https://hokej.cz/draci-uspeli-se-stiznosti-gol-trebice-nemel-platit-sindler-by-uvital-video/5061149
To už dávno mělo být! A povinně všude!
To už dávno mělo být! A povinně všude!
DUKLIČKA- Posts : 1624
ralff, FREDERIK and Vasoj84 like this post
Koukám další změna. Štochl končí a místo něj na zkoušku přichází Zack Malík z Frýdku.
Serte už na Nika, byl to pablb a takový tady nepotřebujem. Ten Rus dostane vízum 9. Prosince dřív do ČR nesmí. Takže Nikovci, Kauppilovci, a podobné haraburdí už stačilo, i kdyby nám střecha na makovici spadnout měla.
FREDERIK and Vasoj84 like this post
Akorat je blby, ze sem privedem v lete vzhledem k vykoupenymu trhu za nemalej peniz zkusenejsiho obrance, kteryho platime celou pripravu a ten ted utece v obdobi, kdy je nejvic potreba. Na druhou stranu je pravda, ze jeho prinos byl dost za ocekavanim.
Jeste me napada vzhledem k tomu oduvodneni jeho odchodu. U nas ve firme, kdyz je nekdo odejit, tak se v emailu, kde se toto oznamuje ostatnim zamestnancum, taky vetsinou uvadi podobny kecy, jako ze se chce nyni vice venovat rodine… Tak kdo vi.
Jeste me napada vzhledem k tomu oduvodneni jeho odchodu. U nas ve firme, kdyz je nekdo odejit, tak se v emailu, kde se toto oznamuje ostatnim zamestnancum, taky vetsinou uvadi podobny kecy, jako ze se chce nyni vice venovat rodine… Tak kdo vi.
Siroko- Posts : 1206
MichalDJ napsal:Tak "posily" mame z Kadane a Kolina, to o nasich ambicich vse vypovida...
To, že jsou z Kadaně a Kolína nemusí nutně znamenat, že jsou špatní. Krom toho trojice z Kadaně, tady je zatím na zkoušku. Raději tyhle neznámé mladíky, a vidět nějakou snahu se ukázat, než ty co mají přinést zkušenosti a pak se dívat, jak jsou na ledě otrávení.
Byl tady Kaupilla, zabalil to sám. Byl tady Niko a zabalil to sám - asi už předem domluvenej s Kolínem. U obou se očekávaly zkušenosti, a že do toho týmu něco přinesou. Ale co s takovými hráči, když jsou v týmu jen tak na půl zadku a mentálně se do týmu nezačlení. Potom se divíme, že ta obrana vypadá, tak jak vypadá.
Vasoj84 likes this post
Tak "posily" mame z Kadane a Kolina, to o nasich ambicich vse vypovida...
Ščerban to říkal v nějakým rozhovoru.Ale nemůžu to najít.
pegy18 napsal:A teď ještě ten Rusák a obrana je komplet teda.. šrotuje mi to v hlavě neustále, nenamlsal nás Bedřich vůbec zbytečně??
Kde se píše o tom Rusovi?
Jaternička- Posts : 1419
A teď ještě ten Rusák a obrana je komplet teda.. šrotuje mi to v hlavě neustále, nenamlsal nás Bedřich vůbec zbytečně??
MarkusHCD napsal:Kelt napsal:Statistiky má letos mizerný, tak snad se u nás probere. Kéž by.
Spíš to vidím jako snahu o okysličení,něco jako kdysi výměna tehdy tápajících Semiše za Maldu (když ještě Titáni hráli pralec)
Kelt napsal:Statistiky má letos mizerný, tak snad se u nás probere. Kéž by.
Spíš to vidím jako snahu o okysličení,něco jako kdysi výměna tehdy matní Semiš za Maldu (když ještě Titáni hráli pralec)
Koukam na kladno ten plekanec to je teda picus.
Vasoj84 likes this post
Statistiky má letos mizerný, tak snad se u nás probere. Kéž by.
Kelt- Posts : 384
vn likes this post
Za mě osobně dobry , protože Niko rozhodně ničím nepřesvědčil a už vůbec ne tím , že by to měl být rozdílový bek Tak uvidíme , ale něco mi říká , že horší to nebude
FREDERIK likes this post
První dřevo z kola venku, tak se mi to líbi chce to pořádnou jebačku od Viktora a pevnou ruku HCD oleeeee
Vasoj84 likes this post
MarkusHCD napsal:DUKLIČKA napsal:K těm kreténům z trepíče ani nahodou! Ja bleju jen přes tu vesnici jedu.
Ale no,tak,třeba Karlova náves či Staré město jsou docela malebné, město samotné za obyvatele kmene nemůže. Ovšem jet tam nemá smysl,Bohouš Huml Aréna bude beznadějně vyprodaná místními, jenom Franty s Jirkem "koupijou" nejmíň 10 lupenů
No nám už lístky koupili včera v třespíčskym předprodeji, tak jen navlečem duklácký drezy a šály
ondrej.n- Posts : 590
Miroslav Tuna likes this post
Změna v obraně...Niko do Kolína (prej z rodinných důvodů, aby byl blíž Praze) a k nám z Kolína Ondřej Kachyňa:
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12809
No uvidíme.
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12809
No uvidíme.
DUKLIČKA napsal:K těm kreténům z trepíče ani nahodou! Ja bleju jen přes tu vesnici jedu.
Ale no,tak,třeba Karlova náves či Staré město jsou docela malebné, město samotné za obyvatele kmene nemůže. Ovšem jet tam nemá smysl,Bohouš Huml Aréna bude beznadějně vyprodaná místními, jenom Franty s Jirkem "koupijou" nejmíň 10 lupenů
K těm kreténům z trepíče ani nahodou! Ja bleju jen přes tu vesnici jedu.
To: hadas no mne to teda taky jako tecka noc neprijde. Prvne tady nadvas jak se to tady nema resit a pak to sam vyvolavas. Kdyby si napsal jen “od ted mimohokejova temata zde”, tak je to o nicem jinem, ale zase sis neodpustil ustepacne poznamky o “chytrolinech”…to proste nepochopim.
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Strana 13 z 20
Povolení tohoto fóra: