Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+39
wortyr
karel granát
kancler
Excalibur
HCDTOM
krap
staříček
Kuba
Geofree
Miroslav Tuna
J4u8
Hedgehog
Kelt
colorado44
Martynez
Siroko
Mazakis
sz108
richmonds
Luc2as
mjrkk
FREDERIK
Duklacek
Lázňator
pegy18
miramare83
Vasoj84
MichalDJ
AJET0
Lufa
MarkusHCD
hadas (admin)
ralff
jajirk
imbík
vn
DUKLIČKA
Jaternička
ondrej.n
43 posters

Strana 7 z 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 7 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Kelt 19/12/2021, 21:50

Junioři jsou v tom namočený a to je teď čekají samý těžký soupeři. Bude to boj o přežití.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 19/12/2021, 20:52

Já od začátku myslím, že ego trenéra je víc, než tým a jak se říká nejsou na jedné lodi. Otázka, kolik ti hráči tomu trenérovi dají, takhle je to vždy. To, že dají gól jen ti staří, kteří už český hokej nikam neposunou je prus**. Vedení aktuálně pros*ava migraci mladých do A týmů a to nás přijde draho. Viz Dukla, která se spoléhá na čagyho, Skorepu atd... situace je dost podobná v Dukle viz předchozí diskuse. Mladí buď nehrají, nebo necítí nutnost vzít zodpovědnost. Bohužel Pešan se bojí vzit mladé, alibisticky, aby nebyl průšvih, což stejně je a ještě ani nehraje mladé viz ostatní týmy.

HCDTOM

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/12/2021, 17:01

No já jsem sice chviliu viděl jen včerejší zápas s Ruskem, ale i dle výsledků to dobré není. Nicméně, nemyslím si, že je to jen o trenérech. Ti naši hráči (krom výjimek) nejsou schopní už ani střílet tak jako soupeř. Včera Rusové všechno nekompromisní zakončení. A my ty šance taky měli, ale kolikrát netrefime ani bránu 🙆 za to trenér ani GM nemůžou. Rychlostně, že jsme nestíhali už ani nezmiňuji, teda včera určitě ne.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 19/12/2021, 15:47

Robert Sára ten nároďák okomentoval velmi trefně: https://www.sport.cz/clanek/hokej-reprezentace-komentar-hokej-musi-vyhlasit-nouzovy-stav-ma-ho-ale-dal-lecit-pesan-ci-je-treba-jiny-doktor-3000514#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_req_id=sZ28FbCEuRu-202112191433&dop_id=3000514&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Jen pár citací, co mne zaujaly: "Nemůžu si ale pomoct, že kanadský model vedení reprezentace, v němž generální manažer vybírá hráče a trenér je vede, se zatím v tuzemských podmínkách jeví jako prazvláštní kočkopes. "

"Kouč Pešán opakovaně na otázky, které se týkaly (ne)povolání konkrétních hráčů, odpovídal podrážděně s tím, že je to dotaz na Petra Nedvěda. Ten je ale v Americe a mediálních setkání se ani virtuálně neúčastnil."

"Navíc se zdá, že od Lotyšska nepanuje v národním týmu nikterak veselá nálada. Na šampionátu měl kouč s jistými hráči spory a i teď mnozí působili psychicky zlomení, bez šťávy a energie."

Přiznám se, že ze začátku jsem Pešána hájil a věřil, že má nějakou vizi, kterou to nějak posune. Jasný, že nemáme kdovíjaké možnosti výběru, ale tohle je přesto daleko a daleko za našima možnostma. Propadák.
ralff
ralff

FREDERIK and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 19/12/2021, 11:17

Ta současná reprezentační beznaděj není o hráčích, ale trenérech. Švédi dneska hratelní, náš tým nebyl zas tak špatnej, aby hrál takovou tužku. Pešán ven.
ralff
ralff

hadas (admin), HCDTOM, FREDERIK, DUKLIČKA, Vasoj84, jajirk and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/12/2021, 11:11

Jinak totální beznaděj.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/12/2021, 10:17

Ještě že máme toho Guláše a Kováře.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/12/2021, 15:31

FREDERIK napsal:
imbík napsal:„Čagy je ale nezmar, je na zimáku skoro pořád a nejraději by hrál, i když má na ruce dlahu,“ říká Ujčík. „Ale mám pro fanoušky i pro nás pozitivní zprávy, měl už by se zapojit do plné přípravy,“ prozradil jihlavský kouč před dnešním tréninkem.

„Podle poslední kontroly to nějakým způsobem drží, tak uvidíme. Bude záležet na něm, jak to bude cítit on,“ naznačuje Ujčík, který však počítá ještě minimálně s týdenním doháněním tréninkového manka

A vo tom to je😎😉
Proto jsem psal i můj poslední příspěvek takový hráči co je Čagy možná ještě jsou mezi mladými, ale často mají jiné zájmy než je hokej, Čagy maká i ve svém osobním volnu😎😉

Já to vím, viděl jsem jeho přípravu ve volnu. Jsem přesvědčen že nikdo z mladých si nedává tak jako on. Ať už je to kolo, nebo makani doma. No, ale prej nemá už hrát a uvolnit místo mladým, kteří na to serou. 🙆 Repre jsem koukal chvíli a nechává mě to chladným. Jediná lajna schopna něco vymyslet je Kovář, Gulaš, Frolík. A to je hodně málo. Ale nijak mi to nevadí. Sklízíme co jsme zaseli.

imbík

FREDERIK, MichalDJ, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 18/12/2021, 14:36

imbík napsal:„Čagy je ale nezmar, je na zimáku skoro pořád a nejraději by hrál, i když má na ruce dlahu,“ říká Ujčík. „Ale mám pro fanoušky i pro nás pozitivní zprávy, měl už by se zapojit do plné přípravy,“ prozradil jihlavský kouč před dnešním tréninkem.

„Podle poslední kontroly to nějakým způsobem drží, tak uvidíme. Bude záležet na něm, jak to bude cítit on,“ naznačuje Ujčík, který však počítá ještě minimálně s týdenním doháněním tréninkového manka

A vo tom to je😎😉
Proto jsem psal i můj poslední příspěvek takový hráči co je Čagy možná ještě jsou mezi mladými, ale často mají jiné zájmy než je hokej, Čagy maká i ve svém osobním volnu😎😉

FREDERIK

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 18/12/2021, 14:10

Repre naprosto tragická. Jsem zvědav co nejlepší trenér všech dob označí jako vinu za prohru.

A na webu Dukly další sponzor. To jen tak mimochodem pro ty co mají pocit, že Bedřich nic nedělá.
Jaternička
Jaternička

vn, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/12/2021, 11:01

„Čagy je ale nezmar, je na zimáku skoro pořád a nejraději by hrál, i když má na ruce dlahu,“ říká Ujčík. „Ale mám pro fanoušky i pro nás pozitivní zprávy, měl už by se zapojit do plné přípravy,“ prozradil jihlavský kouč před dnešním tréninkem.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/12/2021, 09:01

Kdyby to v pondeli s Havirovem nedopadlo, byla by to docela ostuda, podruhy v sezone s takovymi nuzaky, odevzdat jim 6 bodu (i kdyz jim uz jde o "zivot")... Snad to vyjde:)

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/12/2021, 21:27

Bilčík se taky vrací, tak snad se trochu zlepší i ta obrana. Na rozehrání mají teď soupeře tak akorát.

Lufa

FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 17/12/2021, 20:48

FREDERIK

DUKLIČKA and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 17/12/2021, 19:58

Čachotský 👍

DUKLIČKA

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 17/12/2021, 19:50

DUKLIČKA napsal:Tak Tomáš v pondělí na ledě 👍

Lysý?

MarkusHCD

Lázňator and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 17/12/2021, 15:15

Tak Tomáš v pondělí na ledě 👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/12/2021, 15:09

Řešíme tady různý srajdy, ale jak se dostává Jarda z bodu A do bodu B, to je top 😄

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 17/12/2021, 12:53

A budou mít Jágr s Plekym taky ty zahnutý zuby nahoru?

krap

ralff, Lázňator, FREDERIK, colorado44, Siroko, Leo, MichalDJ and like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/12/2021, 11:52

Osobně je mi úplně ukradený jak oni dva jezdí na zápasy. Ať si jedou třeba na kole. A mám lepší program než zevlit před stadionem a slidit jak a s kým kdo přijel a náhodou šel po jakoby rozbitém chodníku.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/12/2021, 07:04

[quote="Lufa"]Tvl Imbíku ...  jako vytahovat  trumf z rukávu v týhle souvislosti Jágra a Plekance a zmiňovat že se kvůli nim dělá parkoviště? To myslíš vážně ?  Ty píčuješ na Jihlaváky že si rozhodujou o svým městě, na Jágra s Plekancem že jezdí svým autem na zápasy, na Ščerbana, že  není svině a snaží se s ostatníma vyjít, na ostatní že jsou svině že nám nechtějí pomoct... Takovej klasickej důchodce. Z principu bejt nasranej za každých okolností na všechno a na všechny protože já  všemu rozumím, všechno vím nejlíp a mám od všeho klíče Very Happy [/quot

Napočítej do pěti přečti si to ještě jednou a pak až pochopíš jak to bylo myšleno tak něco piš, parkovište pro Plekyho s Jágrem bylo zmíněno úplně z jiných důvodu. Myšleno to celé bylo jinak 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/12/2021, 06:05

Tvl Imbíku ... jako vytahovat trumf z rukávu v týhle souvislosti Jágra a Plekance a zmiňovat že se kvůli nim dělá parkoviště? To myslíš vážně ? Ty píčuješ na Jihlaváky že si rozhodujou o svým městě, na Jágra s Plekancem že jezdí svým autem na zápasy, na Ščerbana, že není svině a snaží se s ostatníma vyjít, na ostatní že jsou svině že nám nechtějí pomoct... Takovej klasickej důchodce. Z principu bejt nasranej za každých okolností na všechno a na všechny protože já všemu rozumím, všechno vím nejlíp a mám od všeho klíče Very Happy

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/12/2021, 21:55

Jaternička napsal:To Lufa
Hlavně je tam povinně zmíněn Jágr a Plekanec Very Happy Very Happy

Ano, nikdo jiný na zápasy svého týmu nejezdí zvlášť svými osobáky a tudíž naše bývalé parkoviště pod malým zimakem nepotřeboval. Oni dva jo 😉
Někdy by bylo fajn si zjistit fakta na místo posmívání 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/12/2021, 19:42

Ty vole nam se to takhle pred prazdnou branu neodrazi.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 16/12/2021, 17:09

To Lufa
Hlavně je tam povinně zmíněn Jágr a Plekanec Very Happy Very Happy
Jaternička
Jaternička

HCDTOM, Duklis and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 16/12/2021, 15:36

imbík napsal:  v Humpolci klidně 👍  tam se zimák postavil a lidi byli rádi a váží si ho do dnes a kdo nechtěl tak se k tomu nevyjadřoval. To jen v Jihlavě se řeší chodníky a podobně. Malej zimacek taky lidem vadil, kvůli stížnostem musel i podobu změnit což bylo na škodu při jedné stavbě víc parkovacích míst, víc kabin a teď by se za miliony nemuseli dole pod ním dělat provizorní šatny na dva roky místo parkoviště, to až přijede Pleky s Jágrem každý svým autem, tak budou muset odněkud pěšky to bude keců například. Ale tak hlavně, že sousedi máj lepší výhled z okna a nesvítí jim to na sledování ordinace v růžové zahradě  
Uznat chybu a začít u sebe je soudnost, ale tvrdit věci přes opačná fakta je blbost 😉 však v tý Jihlavě nic není a tohle kdyby opravdu vyrostlo, tak je to chlouba celého města i celého kraje. No nic dotknout jsem se tě nechtěl, ale je vidět, že na tom něco je.
Srovnáváš nesrovnatelný.

Lufa

HCDTOM and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/12/2021, 15:22

Novým partnerem Dukly se stala společnost GEOSAN GROUP: https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12852

Každý nový partner je dobrá zpráva a stavebnictví je teď hodně nahoře, takže dobrý počin Smile
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 16/12/2021, 11:03

Omlouvam se ze se k tomu zase vracim, ale hlava mi to nebere...od te doby co zaznelo od Scerbana ze sem ma prijit Rus, ale ma problemy sem dorazit kvuli covidu, tak prisli 2 Rusove do Sparty, 1 do Zlina, 1 do Frydku a ted 1 do Kolina, nerikam ze je to chyba klubu, ale proc jinde to jde a u nas ne (viz Maxim), a ta informovanost take neni moc dobra, takze az to tady bude zas prolejzat Lysej, tak ho prosim o nejake info k teto zalezitosti

MichalDJ

FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/12/2021, 08:56

v Humpolci klidně 👍 tam se zimák postavil a lidi byli rádi a váží si ho do dnes a kdo nechtěl tak se k tomu nevyjadřoval. To jen v Jihlavě se řeší chodníky a podobně. Malej zimacek taky lidem vadil, kvůli stížnostem musel i podobu změnit což bylo na škodu při jedné stavbě víc parkovacích míst, víc kabin a teď by se za miliony nemuseli dole pod ním dělat provizorní šatny na dva roky místo parkoviště, to až přijede Pleky s Jágrem každý svým autem, tak budou muset odněkud pěšky to bude keců například. Ale tak hlavně, že sousedi máj lepší výhled z okna a nesvítí jim to na sledování ordinace v růžové zahradě
Uznat chybu a začít u sebe je soudnost, ale tvrdit věci přes opačná fakta je blbost 😉 však v tý Jihlavě nic není a tohle kdyby opravdu vyrostlo, tak je to chlouba celého města i celého kraje. No nic dotknout jsem se tě nechtěl, ale je vidět, že na tom něco je.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 16/12/2021, 08:00

imbík napsal:Ono spíš to bude o nátuře. To jsou přesně Jihlavaci. Ty radši kritizují sebe než soupeře však je to kolikrát i tady na fóru. Tak není divu, že to někteří obyvatelé města kritizují a odmítají. Je to v povaze no.
V Humpolci se může zdát že je všude běžný prvně kritizovat ostatní místo toho aby hledali prvně chybu u sebe. Ale normální to rozhodně není. Tomu se říká soudnost.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 15/12/2021, 23:00

Já třeba se šéfem vycházím na pohodu, zatím nejlepší šéf kterého jsem kdy měl. Ale samozřejmě takový ten respekt tam je, že cítíš, že on tomu velí on tě platí atd ... Ale zase kdyby byl Bedřich hodnej i v tomhle tak už tady Dukla dávno není. Protože teď je to fakt o sponzorech a o morálce. Z 500 lidí co chodí na hokej máte tržbu si každý spočítá 😉 když z toho je ještě 300 permanentkaru.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 15/12/2021, 19:30

Na druhou stranu, kdo mate radi reditele firmy ve ktere pracujete?  Nejdulezitejsi stejne je dobre vychazet s primym nadrizenym.
Porad si ale myslim, ze Beda patri k nejrovnejsim hokejovym cinovnikum v teto zemi.

Siroko

vn, FREDERIK and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 15/12/2021, 18:32

Že je Scerban skrblík a hráči ho nemají v lásce se ví, ale tohle si už mohli ty pisálkove odpustit

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 15/12/2021, 18:32

Jaternička napsal:To není jen v Jihlavě,ale obecně všude. Ale nejlepší jsou ty komentáře moulů, že nebude na opravy chodníků Smile
Taky znam jednoho. Nemakacenko, kterej porad jen sedi s lahvacem u televize a kloudne nikam nejde, ale kdyz se nahodou stoci debata na investice mesta, tak nejvetsi starost je o chodniky. Fakt nechapu, co s nima porad maji :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 15/12/2021, 18:24

To není jen v Jihlavě,ale obecně všude. Ale nejlepší jsou ty komentáře moulů, že nebude na opravy chodníků Smile
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 15/12/2021, 18:07

Ono spíš to bude o nátuře. To jsou přesně Jihlavaci. Ty radši kritizují sebe než soupeře však je to kolikrát i tady na fóru. Tak není divu, že to někteří obyvatelé města kritizují a odmítají. Je to v povaze no.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 15/12/2021, 17:21

Hoší diskuze pod clankama vubec nectu.Anonymni honeneni ega a placani vsemoznejch hoven.Holt moderni doba.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 15/12/2021, 17:03

ralff napsal:Docela mě mrzí, že ještě pořád po všech těch letech zaznívá dost odporu vůči stavbě zimáku ze strany veřejnosti.  

Mrknul jsem na fb. Horácká aréna  a pod akutálním příspěvkem převzatým z fb města argumenty typu Jihlava je 50tis město, tak k čemu to, nebo Bedřich Ščerban to stejně rozkrade  ...
https://www.facebook.com/mestojihlava/photos/a.273501836052571/4398370836898963/?type=3&theater
No jo, ti co nejhlasiteji remcaji, je vzdy nejvice slyset.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 15/12/2021, 15:19

Docela mě mrzí, že ještě pořád po všech těch letech zaznívá dost odporu vůči stavbě zimáku ze strany veřejnosti.

Mrknul jsem na fb. Horácká aréna a pod akutálním příspěvkem převzatým z fb města argumenty typu Jihlava je 50tis město, tak k čemu to, nebo Bedřich Ščerban to stejně rozkrade ...
https://www.facebook.com/mestojihlava/photos/a.273501836052571/4398370836898963/?type=3&theater
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 15/12/2021, 14:14

Mě včera nalomilo jak na té prohlídce HZS zazněly některé informace ohledně toho. A to víte, že já jsem velký nevěřící ohledně nového zimáku. Tak uvidíme no.

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 15/12/2021, 12:02

Já v to pevně doufám..
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 15/12/2021, 11:55

Jeste me tesi ta ohromna jistota, se kterou vystupuji Beke a Beda ohledne stavby. Ve vsech vyjadrenich je patrny jejich sebevedomi jak se bude stavet a provozovat. Zacinam si myslet, ze asi vedi neco navic…

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 15/12/2021, 09:39

No to by koukala moje draha polovicka , kdybych v obyvaku vyhodil gauc a namontoval tam sedacky ze zimaku Smile

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 15/12/2021, 09:29

Jsem si uplne predstavil reakci moji stary, kdyz bych do bytu pritahl na zadech jeden dil mantaku :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 15/12/2021, 09:25

Na posledni tiskovce Bekeho se Scerbanem ohledne vystavby haly se rikalo, ze ma byt v dubnu mega rozlucka se starym zimakem. Zavtipkovali, ze si kazdy bude moci neco odnest :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 15/12/2021, 05:30

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 14/12/2021, 22:10

Tak jsem to tady pročetl 2 dny zpět a nemám náladu to dlouze komentovat. Jak se tady točíte na tom věku, je až neuvěřitelný. To je skoro až k smíchu... Stačí se podívat na nejlepší ligy světa a věk hráčů (těch nejlepších) třeba za posledních 25 let. Úspěch by se měl stavět na nejlepších hráčích se zkušenostmi a pokud mají výkonnost, ať jim je třeba 35 až 40, je to úplně jedno. A s těmi hráči mají hrát mladí, talentovaní borci, kteří se musí od nich učit a nabrat zkušenosti.... Je to sice ve zkratce, ale takhle bych to viděl já.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, Leo and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/12/2021, 21:13

Já to vzdávám. Je to marný.
Dneska jsem byl na té prohlídce HZS a jako pěkný, kluci se fakt snaží 👍

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 14/12/2021, 20:51

sz108 napsal:HCDTOM:
Jak říkáš, nebaví to nikoho a nechápu, co si tím pánové chtějí dokazovat...
Není to nijak omezeno, několik let se to omílá, ale vždycky nakonec v hlasování vedoucích zvítězí ta stávající pravidla...
Nechápu to...
Je tam akorát omezení, že hráč v aktuální sezoně nesmí nastupovat v organizovaných soutěžích ČSLH...
takže když někdo po sezoně ukončí kariéru v ELH, tak další sezonu může nastoupit v městské lize ve Vel. Mezu... Rolling Eyes
já osobně bych tam dal aspoň 5 let rozestup...

Tohle mi vadí, jako když Baky tady hrál kraj, prostě o parník jinde. Já i chápu, že jim hokej chybí, jenže... Tak pak tady vznikla ahl a teda nevím, jak tam to reálně funguje

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 14/12/2021, 20:41

HCDTOM:
Jak říkáš, nebaví to nikoho a nechápu, co si tím pánové chtějí dokazovat...
Není to nijak omezeno, několik let se to omílá, ale vždycky nakonec v hlasování vedoucích zvítězí ta stávající pravidla...
Nechápu to...
Je tam akorát omezení, že hráč v aktuální sezoně nesmí nastupovat v organizovaných soutěžích ČSLH...
takže když někdo po sezoně ukončí kariéru v ELH, tak další sezonu může nastoupit v městské lize ve Vel. Mezu... Rolling Eyes
já osobně bych tam dal aspoň 5 let rozestup...

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: