Diskuzní fórum
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Kelt- Posts : 384
HCDTOM- Posts : 776
FREDERIK and miramare83 like this post
imbík- Posts : 3617
Jen pár citací, co mne zaujaly: "Nemůžu si ale pomoct, že kanadský model vedení reprezentace, v němž generální manažer vybírá hráče a trenér je vede, se zatím v tuzemských podmínkách jeví jako prazvláštní kočkopes. "
"Kouč Pešán opakovaně na otázky, které se týkaly (ne)povolání konkrétních hráčů, odpovídal podrážděně s tím, že je to dotaz na Petra Nedvěda. Ten je ale v Americe a mediálních setkání se ani virtuálně neúčastnil."
"Navíc se zdá, že od Lotyšska nepanuje v národním týmu nikterak veselá nálada. Na šampionátu měl kouč s jistými hráči spory a i teď mnozí působili psychicky zlomení, bez šťávy a energie."
Přiznám se, že ze začátku jsem Pešána hájil a věřil, že má nějakou vizi, kterou to nějak posune. Jasný, že nemáme kdovíjaké možnosti výběru, ale tohle je přesto daleko a daleko za našima možnostma. Propadák.
ralff- Posts : 1547
FREDERIK and jajirk like this post
hadas (admin), HCDTOM, FREDERIK, DUKLIČKA, Vasoj84, jajirk and miramare83 like this post
FREDERIK napsal:imbík napsal:„Čagy je ale nezmar, je na zimáku skoro pořád a nejraději by hrál, i když má na ruce dlahu,“ říká Ujčík. „Ale mám pro fanoušky i pro nás pozitivní zprávy, měl už by se zapojit do plné přípravy,“ prozradil jihlavský kouč před dnešním tréninkem.
„Podle poslední kontroly to nějakým způsobem drží, tak uvidíme. Bude záležet na něm, jak to bude cítit on,“ naznačuje Ujčík, který však počítá ještě minimálně s týdenním doháněním tréninkového manka
A vo tom to je
Proto jsem psal i můj poslední příspěvek takový hráči co je Čagy možná ještě jsou mezi mladými, ale často mají jiné zájmy než je hokej, Čagy maká i ve svém osobním volnu
Já to vím, viděl jsem jeho přípravu ve volnu. Jsem přesvědčen že nikdo z mladých si nedává tak jako on. Ať už je to kolo, nebo makani doma. No, ale prej nemá už hrát a uvolnit místo mladým, kteří na to serou. Repre jsem koukal chvíli a nechává mě to chladným. Jediná lajna schopna něco vymyslet je Kovář, Gulaš, Frolík. A to je hodně málo. Ale nijak mi to nevadí. Sklízíme co jsme zaseli.
FREDERIK, MichalDJ, Duklacek and miramare83 like this post
imbík napsal:„Čagy je ale nezmar, je na zimáku skoro pořád a nejraději by hrál, i když má na ruce dlahu,“ říká Ujčík. „Ale mám pro fanoušky i pro nás pozitivní zprávy, měl už by se zapojit do plné přípravy,“ prozradil jihlavský kouč před dnešním tréninkem.
„Podle poslední kontroly to nějakým způsobem drží, tak uvidíme. Bude záležet na něm, jak to bude cítit on,“ naznačuje Ujčík, který však počítá ještě minimálně s týdenním doháněním tréninkového manka
A vo tom to je
Proto jsem psal i můj poslední příspěvek takový hráči co je Čagy možná ještě jsou mezi mladými, ale často mají jiné zájmy než je hokej, Čagy maká i ve svém osobním volnu
FREDERIK- Posts : 237
imbík likes this post
A na webu Dukly další sponzor. To jen tak mimochodem pro ty co mají pocit, že Bedřich nic nedělá.
Jaternička- Posts : 1419
vn, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post
miramare83- Posts : 1125
Lufa- Posts : 1312
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
FREDERIK- Posts : 237
DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
DUKLIČKA napsal:Tak Tomáš v pondělí na ledě
Lysý?
MarkusHCD- Posts : 1924
Lázňator and miramare83 like this post
krap- Posts : 106
ralff, Lázňator, FREDERIK, colorado44, Siroko, Leo, MichalDJ and like this post
Napočítej do pěti přečti si to ještě jednou a pak až pochopíš jak to bylo myšleno tak něco piš, parkovište pro Plekyho s Jágrem bylo zmíněno úplně z jiných důvodu. Myšleno to celé bylo jinak
Jaternička napsal:To Lufa
Hlavně je tam povinně zmíněn Jágr a Plekanec
Ano, nikdo jiný na zápasy svého týmu nejezdí zvlášť svými osobáky a tudíž naše bývalé parkoviště pod malým zimakem nepotřeboval. Oni dva jo
Někdy by bylo fajn si zjistit fakta na místo posmívání
DUKLIČKA- Posts : 1624
Hlavně je tam povinně zmíněn Jágr a Plekanec
HCDTOM, Duklis and miramare83 like this post
Srovnáváš nesrovnatelný.imbík napsal: v Humpolci klidně tam se zimák postavil a lidi byli rádi a váží si ho do dnes a kdo nechtěl tak se k tomu nevyjadřoval. To jen v Jihlavě se řeší chodníky a podobně. Malej zimacek taky lidem vadil, kvůli stížnostem musel i podobu změnit což bylo na škodu při jedné stavbě víc parkovacích míst, víc kabin a teď by se za miliony nemuseli dole pod ním dělat provizorní šatny na dva roky místo parkoviště, to až přijede Pleky s Jágrem každý svým autem, tak budou muset odněkud pěšky to bude keců například. Ale tak hlavně, že sousedi máj lepší výhled z okna a nesvítí jim to na sledování ordinace v růžové zahradě
Uznat chybu a začít u sebe je soudnost, ale tvrdit věci přes opačná fakta je blbost však v tý Jihlavě nic není a tohle kdyby opravdu vyrostlo, tak je to chlouba celého města i celého kraje. No nic dotknout jsem se tě nechtěl, ale je vidět, že na tom něco je.
HCDTOM and Duklacek like this post
Každý nový partner je dobrá zpráva a stavebnictví je teď hodně nahoře, takže dobrý počin
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK and Vasoj84 like this post
Uznat chybu a začít u sebe je soudnost, ale tvrdit věci přes opačná fakta je blbost však v tý Jihlavě nic není a tohle kdyby opravdu vyrostlo, tak je to chlouba celého města i celého kraje. No nic dotknout jsem se tě nechtěl, ale je vidět, že na tom něco je.
V Humpolci se může zdát že je všude běžný prvně kritizovat ostatní místo toho aby hledali prvně chybu u sebe. Ale normální to rozhodně není. Tomu se říká soudnost.imbík napsal:Ono spíš to bude o nátuře. To jsou přesně Jihlavaci. Ty radši kritizují sebe než soupeře však je to kolikrát i tady na fóru. Tak není divu, že to někteří obyvatelé města kritizují a odmítají. Je to v povaze no.
Porad si ale myslim, ze Beda patri k nejrovnejsim hokejovym cinovnikum v teto zemi.
Siroko- Posts : 1206
vn, FREDERIK and jajirk like this post
pegy18- Posts : 385
Taky znam jednoho. Nemakacenko, kterej porad jen sedi s lahvacem u televize a kloudne nikam nejde, ale kdyz se nahodou stoci debata na investice mesta, tak nejvetsi starost je o chodniky. Fakt nechapu, co s nima porad maji :-)Jaternička napsal:To není jen v Jihlavě,ale obecně všude. Ale nejlepší jsou ty komentáře moulů, že nebude na opravy chodníků
DUKLIČKA- Posts : 1624
No jo, ti co nejhlasiteji remcaji, je vzdy nejvice slyset.ralff napsal:Docela mě mrzí, že ještě pořád po všech těch letech zaznívá dost odporu vůči stavbě zimáku ze strany veřejnosti.
Mrknul jsem na fb. Horácká aréna a pod akutálním příspěvkem převzatým z fb města argumenty typu Jihlava je 50tis město, tak k čemu to, nebo Bedřich Ščerban to stejně rozkrade ...
https://www.facebook.com/mestojihlava/photos/a.273501836052571/4398370836898963/?type=3&theater
Mrknul jsem na fb. Horácká aréna a pod akutálním příspěvkem převzatým z fb města argumenty typu Jihlava je 50tis město, tak k čemu to, nebo Bedřich Ščerban to stejně rozkrade ...
https://www.facebook.com/mestojihlava/photos/a.273501836052571/4398370836898963/?type=3&theater
vn likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
Ty testy to je asi taky dobrá loterie
ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, Leo and jajirk like this post
Dneska jsem byl na té prohlídce HZS a jako pěkný, kluci se fakt snaží
sz108 napsal:HCDTOM:
Jak říkáš, nebaví to nikoho a nechápu, co si tím pánové chtějí dokazovat...
Není to nijak omezeno, několik let se to omílá, ale vždycky nakonec v hlasování vedoucích zvítězí ta stávající pravidla...
Nechápu to...
Je tam akorát omezení, že hráč v aktuální sezoně nesmí nastupovat v organizovaných soutěžích ČSLH...
takže když někdo po sezoně ukončí kariéru v ELH, tak další sezonu může nastoupit v městské lize ve Vel. Mezu...
já osobně bych tam dal aspoň 5 let rozestup...
Tohle mi vadí, jako když Baky tady hrál kraj, prostě o parník jinde. Já i chápu, že jim hokej chybí, jenže... Tak pak tady vznikla ahl a teda nevím, jak tam to reálně funguje
Jak říkáš, nebaví to nikoho a nechápu, co si tím pánové chtějí dokazovat...
Není to nijak omezeno, několik let se to omílá, ale vždycky nakonec v hlasování vedoucích zvítězí ta stávající pravidla...
Nechápu to...
Je tam akorát omezení, že hráč v aktuální sezoně nesmí nastupovat v organizovaných soutěžích ČSLH...
takže když někdo po sezoně ukončí kariéru v ELH, tak další sezonu může nastoupit v městské lize ve Vel. Mezu...
já osobně bych tam dal aspoň 5 let rozestup...
sz108- Posts : 378
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20