Diskuzní fórum
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
vn- Posts : 1856
imbík napsal:vn napsal:No já permici mám a stejně na hokeje nemohu, snad mi jí vláda proplatí
Tak se dej očkovat a jsi zachráněn
Jj asi jako několik kamarádů kolem mě s tečkama
pegy18- Posts : 385
Jaternička- Posts : 1419
Pernamentka
Miroslav Tuna- Posts : 5
Juniori taktez
DUKLIČKA- Posts : 1624
Vasoj84- Posts : 334
FREDERIK likes this post
vn napsal:No já permici mám a stejně na hokeje nemohu, snad mi jí vláda proplatí
Tak se dej očkovat a jsi zachráněn
imbík- Posts : 3617
imbík and Geofree like this post
ondrej.n- Posts : 590
Miroslav Tuna likes this post
imbík napsal:K tomu na devadesát procent nedojde. Za chvilku Repre pauza, pak Olympiáda a myslím, že nikdo snad nemůže být taky naivní a myslet si, že to vážně bude trvat jen měsíc.... Dopadne to jako náš loňský přeložený zápas s Kladnem. 1000 fanoušků bylo málo, tak tam za měsíc nemohl vůbec nikdo.
Jojo s tím kladnem to byla fraška, my byli v laufu a nechali sme si to přeložit.......
colorado44- Posts : 84
FREDERIK likes this post
ralff and FREDERIK like this post
No takový udh to by bylo komplet kometa aby kluci nevypadli z herního tempaSiroko napsal:Zpet k hokeji. Videl jsem, ze u extraligovejch klubu byl navrh, ze by se extraliga kvuli omezeni poctu divaku na 1000 prerusila. Obavam se, ze v tom okamziku by vlivem stridavejch startu stala chance liga neregulerni, pravda i neco kvalitnejsi soutezi.
Lázňator- Posts : 702
Siroko- Posts : 1206
Souhlas ;-)
Na dementní příspěvky odpíračů reagovat nebudu. To nemá smysl...
Souhlas. Jen bych dodal, ze ockovani samospasne kvuli mutacim opravdu neni, ale vyrazne pomuze s udrzitelnosti zdravotni pece behem postupneho promoravani, ke kteremu prirozene dochazi. Jedina ceste ven je naockovat co nejvetsi cast populace (predevsim ti rizikovou) a postupne promorit.vn napsal:Za mě asi takhle:
- Covid sranda hlavně pro postarší generaci a rizikové není
- lockdown a segregace lidí ze strany vlády nic nevyřeší, stejně jako nesmyslně a chaoticky vydávaná opatření
- momentálně rozjetá vlna je hlavně kvůli tomu, že se v rámci propagandy očkování nemusí tahle skupina testovat
- těžce se zanedbává přednemocniční péče a lékaři léčí po tel. nebo vůbec
- očkování není samospásné a nevím proč je nutné ho pod tlakem cpát do všech
- kapacity nemocnic a personálu jsou podhodnoceny a to značně, kdyby přišla epidemie daleko nakažlivějších nemocí, tak už systém zkolaboval komplet
- je potřeba se z toho neposrat, zásadní roli v onemocnění hraje psychika a vyvolávání strachu ničemu nepomáhá
- řešíme pořád jen léčbu nemoci, ale co třeba podpora imunity u lidí a boj proti civilizačním chorobám jak obezita a cukrovka, které jsou často zdrojem těžkého průběhu
- vědomě se zady porušují zákony a ústava a to do budoucna smrdí pěkným zneužitím
hadas (admin), Mazakis, Luc2as, ralff, DUKLIČKA, Leo and ondrej.n like this post
- Covid sranda hlavně pro postarší generaci a rizikové není
- lockdown a segregace lidí ze strany vlády nic nevyřeší, stejně jako nesmyslně a chaoticky vydávaná opatření
- momentálně rozjetá vlna je hlavně kvůli tomu, že se v rámci propagandy očkování nemusí tahle skupina testovat
- těžce se zanedbává přednemocniční péče a lékaři léčí po tel. nebo vůbec
- očkování není samospásné a nevím proč je nutné ho pod tlakem cpát do všech
- kapacity nemocnic a personálu jsou podhodnoceny a to značně, kdyby přišla epidemie daleko nakažlivějších nemocí, tak už systém zkolaboval komplet
- je potřeba se z toho neposrat, zásadní roli v onemocnění hraje psychika a vyvolávání strachu ničemu nepomáhá
- řešíme pořád jen léčbu nemoci, ale co třeba podpora imunity u lidí a boj proti civilizačním chorobám jak obezita a cukrovka, které jsou často zdrojem těžkého průběhu
- vědomě se zady porušují zákony a ústava a to do budoucna smrdí pěkným zneužitím
hadas (admin), Luc2as, ralff, Leo, MichalDJ, Lufa and Raddy007 like this post
pegy18 napsal:Paráda opět v nouzovém stavu, ovce čekají na třicet dávek a lvi se tomu smějí... Covid gestapo nechte si udělat certifikát na hloupost, vypadá to že už jste zfanatizovaný jako SS Jungen za starých časů. Postavit ke zdi a mlčet nebo bude zle. To víte že jo vy vládní chcípáci. A nejvíc smutný je, že tohle divadélko ještě někdo obhajuje, a šašci ve špitálech si mnou ruce. A kdyby měl někdo pindy, tuhle rýmu jsem měl už dvakrát.
Tohle bych čekal že napíše někdo z Brodu nebo Třebíče ale koukám že i tady se najde řádnej výplach...
Navíc srovnávat toto s válkou je absolutní dno. Nenosíš také odznak s hvězdou - ne očkovaný??
J4u8- Posts : 21
Luc2as, Kuba, DUKLIČKA and miramare83 like this post
DUKLA!!!!!!!!
Aby to sem patrilo.
Lufa likes this post
imbík napsal:Lockdowne někomu samozřejmě neprospívá evidentně. Jak psal Ralf, ať si každý rozhodne sám za sebe a neodsuzuje jedny nebo druhé kvůli své volbě. Pan prezident dostal třetí dávku a někde to lapl.... Například.
Prezident je v takovým stavu, že bez očkování by to vůbec nedal.
ralff- Posts : 1547
Kuba likes this post
Moje zena v tom spitale nahodou pracuje a rozhodne neman pocit, ze ji nekdo zvysenym poctem pacientu vymejva mozek. Ta je ted tak vystavena, ze kdybych ji do tvare citoval tvoje slova, tak mi da pres hubu.pegy18 napsal:Paráda opět v nouzovém stavu, ovce čekají na třicet dávek a lvi se tomu smějí... Covid gestapo nechte si udělat certifikát na hloupost, vypadá to že už jste zfanatizovaný jako SS Jungen za starých časů. Postavit ke zdi a mlčet nebo bude zle. To víte že jo vy vládní chcípáci. A nejvíc smutný je, že tohle divadélko ještě někdo obhajuje, a šašci ve špitálech si mnou ruce. A kdyby měl někdo pindy, tuhle rýmu jsem měl už dvakrát.
hadas (admin), Luc2as, ralff, Jaternička, Kuba, DUKLIČKA, wortyr and J4u8 like this post
ralff napsal:pegy18 napsal:Paráda opět v nouzovém stavu, ovce čekají na třicet dávek a lvi se tomu smějí... Covid gestapo nechte si udělat certifikát na hloupost, vypadá to že už jste zfanatizovaný jako SS Jungen za starých časů. Postavit ke zdi a mlčet nebo bude zle. To víte že jo vy vládní chcípáci. A nejvíc smutný je, že tohle divadélko ještě někdo obhajuje, a šašci ve špitálech si mnou ruce. A kdyby měl někdo pindy, tuhle rýmu jsem měl už dvakrát.
Víš co kamaráde. Před týdnem mi odvážela záchranka otce po krátkém bezvědomí do špitálu. Bylo by potřeba, aby tam zůstal. Ale nemohli kvůli covidovým. Tak se laskavě uklidni. Žádná prdel to není.
Jestli se někdo nechce očkovat, dodržovat opatření, jeho svobodná volba. Ale ať pak neohrožuje ostatní, zabíráním místa v nemocnicích. A hlavně ať se pak nediví, že je nouzový stav a všechno zavřený.
Nic ve zlým, ale tohle hádání se a rozdělování se na dva tábory, mě fakt mrzí.
Chlapče,než začneš psát,napočítej do deseti...
MarkusHCD- Posts : 1924
Výsledek? 7 den v komatu převezen do Brna k sv.Anně na mimotělní oběh plíce pracují na 8% rendesivir za sebou a doktoři neví co s ním.
Bláboly na FB nečtu.
hadas (admin), Luc2as and J4u8 like this post
Covid jsme v rodině měli a není to prdel.
Pegy- šašci ve špitálech? Dej si přes hubu. Pokud by tě tam pustili,tak se jdi podívat kdo tam leží.
Zlatá slova Topolánka.
Češi, jsou knedlo zelo vepřo. Nakopat do prdele a dát přes hubu.
Jaternička- Posts : 1419
Kuba and J4u8 like this post
pegy18 napsal:Paráda opět v nouzovém stavu, ovce čekají na třicet dávek a lvi se tomu smějí... Covid gestapo nechte si udělat certifikát na hloupost, vypadá to že už jste zfanatizovaný jako SS Jungen za starých časů. Postavit ke zdi a mlčet nebo bude zle. To víte že jo vy vládní chcípáci. A nejvíc smutný je, že tohle divadélko ještě někdo obhajuje, a šašci ve špitálech si mnou ruce. A kdyby měl někdo pindy, tuhle rýmu jsem měl už dvakrát.
Víš co kamaráde. Před týdnem mi odvážela záchranka otce po krátkém bezvědomí do špitálu. Bylo by potřeba, aby tam zůstal. Ale nemohli kvůli covidovým. Tak se laskavě uklidni. Žádná prdel to není.
Jestli se někdo nechce očkovat, dodržovat opatření, jeho svobodná volba. Ale ať pak neohrožuje ostatní, zabíráním místa v nemocnicích. A hlavně ať se pak nediví, že je nouzový stav a všechno zavřený.
Nic ve zlým, ale tohle hádání se a rozdělování se na dva tábory, mě fakt mrzí.
Luc2as, Kuba, Siroko, ondrej.n, wortyr and J4u8 like this post
pegy18- Posts : 385
ralff napsal:Nedá se nic dělat. Prostě nás ubruslili. Jedeme dál. V sobotu Slavia a za týden do Třebíče. Bojovat.
Ale líbilo se mi, že ani za stavu 3:0 to kluci nezabalili a aspoň za tím jedním gólem šli.
Zato za stavu 3:1 uz to zabalili...
miramare83- Posts : 1125
Prostě na litky neumíme. Dobře bruslí a hrajou na brejky. Něco jako dukla za vlka.
Ale herně jde dukla na horu, na tu hru se dá koukat. A když se prohraje, tak po bojovném výkonu.
colorado44- Posts : 84
Leo, Vasoj84 and Lufa like this post
Ale líbilo se mi, že ani za stavu 3:0 to kluci nezabalili a aspoň za tím jedním gólem šli.
FREDERIK likes this post
Jo a ty dva posledni goly to uz bylo fakt k pobliti, takhle se na to vysrat, uplne zbytecnej debakl...
miramare83- Posts : 1125
MichalDJ- Posts : 1031
Vasoj84- Posts : 334
FREDERIK napsal:MarkusHCD napsal:Nakopne nás to nebo dostaneme nakopáno?
Toť otázka, hlavně nám to dnest fakt nelepí a jim vyšlo vše, co s tím fakt nevím, je prostě znát, že chybí Čagy(ten vždycky něco vymyslí)
Šance byly,ve druhé periodě se zlepšil i pohyb,ale soupeř se mi pořád zdá živější a dravější. Přesilovce chybí kreatiivita,na Čagyho absenci si prostě musíme zvyknout
FREDERIK napsal:MarkusHCD napsal:Nakopne nás to nebo dostaneme nakopáno?
Toť otázka, hlavně nám to dnest fakt nelepí a jim vyšlo vše, co s tím fakt nevím, je prostě znát, že chybí Čagy(ten vždycky něco vymyslí)
Šance tam máme, ale všechny stroskotají na Královi. Cachnín dvakrát sám před brankářem. Vyloženě špatný to není, ale chybí trochu štěstí v koncovce.
Souhlasím s imbíkem, že do toho dneska nejdeme po hlavě. Alespoň zatím.
vn, Vasoj84 and miramare83 like this post
MarkusHCD napsal:Nakopne nás to nebo dostaneme nakopáno?
FREDERIK- Posts : 237
Lufa- Posts : 1312
ralff, FREDERIK and Vasoj84 like this post
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20