Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+39
wortyr
karel granát
kancler
Excalibur
HCDTOM
krap
staříček
Kuba
Geofree
Miroslav Tuna
J4u8
Hedgehog
Kelt
colorado44
Martynez
Siroko
Mazakis
sz108
richmonds
Luc2as
mjrkk
FREDERIK
Duklacek
Lázňator
pegy18
miramare83
Vasoj84
MichalDJ
AJET0
Lufa
MarkusHCD
hadas (admin)
ralff
jajirk
imbík
vn
DUKLIČKA
Jaternička
ondrej.n
43 posters

Strana 16 z 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 16 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 27/11/2021, 18:55

Tak tohle jooo 😁😁👍

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/11/2021, 16:54

To: Peggy 18, problem bude asi jinde no, do Zlina ted taky prisel Rusak

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/11/2021, 16:52

imbík napsal:
vn napsal:No já permici mám a stejně na hokeje nemohu, snad mi jí vláda proplatí 😃

Tak se dej očkovat a jsi zachráněn 👍

Jj asi jako několik kamarádů kolem mě s tečkama 😃😃

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/11/2021, 16:47

Úřady v Rusku jsou údajně zavřený, proto to trvá, spíš se agentovi toho Rusáka moc nechce hákovat, proto to takhle trvá, Beda si mysli to same

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/11/2021, 16:44

Snad nebude 1000 lidí. Aspoň se tam nemusím táhnout zbytečně.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/11/2021, 16:36

Nevěřím, že bude tisíc lidí dneska.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 16 Empty Pernamentka

Příspěvek pro Miroslav Tuna 27/11/2021, 16:23

[qBy uote="ondrej.n"]Předpokládám, že dnes začátek utkání nestihne cca polovina z nás, kteří nemáme permice, a vstupenku si musíme kupovat v pokladně před zápasem... Crying or Very sad [/quote] By mne zajímalo kolik se prodalo na letošek permic ???

Miroslav Tuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/11/2021, 15:11

Dobře dorost.Vyhra s jeste je zrezali 👍
Juniori taktez👍

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/11/2021, 14:40

On dneska dorostence trénuje Ujča?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 27/11/2021, 13:57

Jakto , že s příchodem ruských bohatýrů máme problém jenom mi 😁🙄 Všude okolo to jde hned , jako teď například Zlín 🙄🙄🙄 Jenom u nás pořád nějaké výmluvy , podle mě by tu ten Rus už u nás musel být nejméně 10x🤣 Jenom chtít 😉

Vasoj84

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/11/2021, 13:55

vn napsal:No já permici mám a stejně na hokeje nemohu, snad mi jí vláda proplatí 😃

Tak se dej očkovat a jsi zachráněn 👍

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/11/2021, 13:11

Vcera jsme meli hokej a kluci tam rikali ze jen vchodem C kde budou kontrlovat q kod cteckou a dokonce prej policajti obcanky aby to lidi nefixlovali.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/11/2021, 13:04

No já permici mám a stejně na hokeje nemohu, snad mi jí vláda proplatí 😃

vn

imbík and Geofree like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 27/11/2021, 12:37

Předpokládám, že dnes začátek utkání nestihne cca polovina z nás, kteří nemáme permice, a vstupenku si musíme kupovat v pokladně před zápasem... Crying or Very sad
ondrej.n
ondrej.n

Miroslav Tuna likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 27/11/2021, 11:45

imbík napsal:K tomu na devadesát procent nedojde. Za chvilku Repre pauza, pak Olympiáda a myslím, že nikdo snad nemůže být taky naivní a myslet si, že to vážně bude trvat jen měsíc.... Dopadne to jako náš loňský přeložený zápas s Kladnem. 1000 fanoušků bylo málo, tak tam za měsíc nemohl vůbec nikdo.

Jojo s tím kladnem to byla fraška, my byli v laufu a nechali sme si to přeložit.......

colorado44

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/11/2021, 08:55

K tomu na devadesát procent nedojde. Za chvilku Repre pauza, pak Olympiáda a myslím, že nikdo snad nemůže být taky naivní a myslet si, že to vážně bude trvat jen měsíc.... Dopadne to jako náš loňský přeložený zápas s Kladnem. 1000 fanoušků bylo málo, tak tam za měsíc nemohl vůbec nikdo.

imbík

ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 26/11/2021, 17:13

Siroko napsal:Zpet k hokeji. Videl jsem, ze u extraligovejch klubu byl navrh, ze by se extraliga kvuli omezeni poctu divaku na 1000 prerusila. Obavam se, ze v tom okamziku by vlivem stridavejch startu stala chance liga neregulerni, pravda i neco kvalitnejsi soutezi.
No takový udh to by bylo komplet kometa aby kluci nevypadli z herního tempa

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 26/11/2021, 14:06

Zpet k hokeji. Videl jsem, ze u extraligovejch klubu byl navrh, ze by se extraliga kvuli omezeni poctu divaku na 1000 prerusila. Obavam se, ze v tom okamziku by vlivem stridavejch startu stala chance liga neregulerni, pravda i neco kvalitnejsi soutezi.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 26/11/2021, 11:11

To vn a Siroko:
Souhlas ;-)

Na dementní příspěvky odpíračů reagovat nebudu. To nemá smysl...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 26/11/2021, 08:17

vn napsal:Za mě asi takhle:
- Covid sranda hlavně pro postarší generaci a rizikové není
- lockdown a segregace lidí ze strany vlády nic nevyřeší, stejně jako nesmyslně a chaoticky vydávaná opatření
- momentálně rozjetá vlna je hlavně kvůli tomu, že se v rámci propagandy očkování nemusí tahle skupina testovat
- těžce se zanedbává přednemocniční péče a lékaři léčí po tel. nebo vůbec
- očkování není samospásné a nevím proč je nutné ho pod tlakem cpát do všech
- kapacity nemocnic a personálu jsou podhodnoceny a to značně, kdyby přišla epidemie daleko nakažlivějších nemocí, tak už systém zkolaboval komplet
- je potřeba se z toho neposrat, zásadní roli v onemocnění hraje psychika a vyvolávání strachu ničemu nepomáhá
- řešíme pořád jen léčbu nemoci, ale co třeba podpora imunity u lidí a boj proti civilizačním chorobám jak obezita a cukrovka, které jsou často zdrojem těžkého průběhu
- vědomě se zady porušují zákony a ústava a to do budoucna smrdí pěkným zneužitím
Souhlas. Jen bych dodal, ze ockovani samospasne kvuli mutacim opravdu neni, ale vyrazne pomuze s udrzitelnosti zdravotni pece behem postupneho promoravani, ke kteremu prirozene dochazi. Jedina ceste ven je naockovat co nejvetsi cast populace (predevsim ti rizikovou) a postupne promorit.

Siroko

hadas (admin), Mazakis, Luc2as, ralff, DUKLIČKA, Leo and ondrej.n like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 25/11/2021, 23:16

Za mě asi takhle:
- Covid sranda hlavně pro postarší generaci a rizikové není
- lockdown a segregace lidí ze strany vlády nic nevyřeší, stejně jako nesmyslně a chaoticky vydávaná opatření
- momentálně rozjetá vlna je hlavně kvůli tomu, že se v rámci propagandy očkování nemusí tahle skupina testovat
- těžce se zanedbává přednemocniční péče a lékaři léčí po tel. nebo vůbec
- očkování není samospásné a nevím proč je nutné ho pod tlakem cpát do všech
- kapacity nemocnic a personálu jsou podhodnoceny a to značně, kdyby přišla epidemie daleko nakažlivějších nemocí, tak už systém zkolaboval komplet
- je potřeba se z toho neposrat, zásadní roli v onemocnění hraje psychika a vyvolávání strachu ničemu nepomáhá
- řešíme pořád jen léčbu nemoci, ale co třeba podpora imunity u lidí a boj proti civilizačním chorobám jak obezita a cukrovka, které jsou často zdrojem těžkého průběhu
- vědomě se zady porušují zákony a ústava a to do budoucna smrdí pěkným zneužitím

vn

hadas (admin), Luc2as, ralff, Leo, MichalDJ, Lufa and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J4u8 25/11/2021, 20:12

pegy18 napsal:Paráda opět v nouzovém stavu, ovce čekají na třicet dávek a lvi se tomu smějí... Covid gestapo nechte si udělat certifikát na hloupost, vypadá to že už jste zfanatizovaný jako SS Jungen za starých časů. Postavit ke zdi a mlčet nebo bude zle. To víte že jo vy vládní chcípáci. A nejvíc smutný je, že tohle divadélko ještě někdo obhajuje, a šašci ve špitálech si mnou ruce. A kdyby měl někdo pindy, tuhle rýmu jsem měl už dvakrát.

Tohle bych čekal že napíše někdo z Brodu nebo Třebíče ale koukám že i tady se najde řádnej výplach...

Navíc srovnávat toto s válkou je absolutní dno. Nenosíš také odznak s hvězdou - ne očkovaný??

J4u8

Luc2as, Kuba, DUKLIČKA and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/11/2021, 19:53

Prezident by měl okamžitě skončit! Protože prognostickej ustav dal nasi republice takovou cocku ze se z toho v zivote nemuze vzpamatovat.

DUKLA!!!!!!!!
Aby to sem patrilo.

DUKLIČKA

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/11/2021, 19:38

imbík napsal:Lockdowne někomu samozřejmě neprospívá evidentně. Jak psal Ralf, ať si každý rozhodne sám za sebe a neodsuzuje jedny nebo druhé kvůli své volbě. Pan prezident dostal třetí dávku a někde to lapl.... 🤔 Například.

Prezident je v takovým stavu, že bez očkování by to vůbec nedal.
ralff
ralff

Kuba likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/11/2021, 19:19

Lockdowne někomu samozřejmě neprospívá evidentně. Jak psal Ralf, ať si každý rozhodne sám za sebe a neodsuzuje jedny nebo druhé kvůli své volbě. Pan prezident dostal třetí dávku a někde to lapl.... 🤔 Například.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/11/2021, 18:45

pegy18 napsal:Paráda opět v nouzovém stavu, ovce čekají na třicet dávek a lvi se tomu smějí... Covid gestapo nechte si udělat certifikát na hloupost, vypadá to že už jste zfanatizovaný jako SS Jungen za starých časů. Postavit ke zdi a mlčet nebo bude zle. To víte že jo vy vládní chcípáci. A nejvíc smutný je, že tohle divadélko ještě někdo obhajuje, a šašci ve špitálech si mnou ruce. A kdyby měl někdo pindy, tuhle rýmu jsem měl už dvakrát.
Moje zena v tom spitale nahodou pracuje a rozhodne neman pocit, ze ji nekdo zvysenym poctem pacientu vymejva mozek. Ta je ted tak vystavena, ze kdybych ji do tvare citoval tvoje slova, tak mi da pres hubu.

Siroko

hadas (admin), Luc2as, ralff, Jaternička, Kuba, DUKLIČKA, wortyr and J4u8 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 25/11/2021, 18:26

ralff napsal:

Víš co kamaráde. Před týdnem mi odvážela záchranka otce po krátkém bezvědomí do špitálu. Bylo by potřeba, aby tam zůstal. Ale nemohli kvůli covidovým. Tak se laskavě uklidni. Žádná prdel to není.  

Jestli se někdo nechce očkovat, dodržovat opatření, jeho svobodná volba. Ale ať pak neohrožuje ostatní, zabíráním místa v nemocnicích.  A hlavně ať se pak nediví, že je nouzový stav a všechno zavřený.

Nic ve zlým, ale tohle hádání se a rozdělování se na dva tábory, mě fakt mrzí.

Chlapče,než začneš psát,napočítej do deseti...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 25/11/2021, 18:25

Absolutní odpírač očkování Honza 55 let cituji „sračku do mě nikdo píchat nebude!“ Všichni co se nechali na očkovat jsou podle něj zblbý propagandou.

Výsledek? 7 den v komatu převezen do Brna k sv.Anně na mimotělní oběh plíce pracují na 8% rendesivir za sebou a doktoři neví co s ním.

Bláboly na FB nečtu.

DUKLIČKA

hadas (admin), Luc2as and J4u8 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 25/11/2021, 18:23

Přesně tak, příbuzný nemůže kvuli plným nemocnicím na pitomý odčerpání vody z plic.

Covid jsme v rodině měli a není to prdel.
Pegy- šašci ve špitálech? Dej si přes hubu. Pokud by tě tam pustili,tak se jdi podívat kdo tam leží.

Zlatá slova Topolánka.

Češi, jsou knedlo zelo vepřo. Nakopat do prdele a dát přes hubu.
Jaternička
Jaternička

Kuba and J4u8 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/11/2021, 18:07

Víš co kamaráde. Před týdnem mi odvážela záchranka otce po krátkém bezvědomí do špitálu. Bylo by potřeba, aby tam zůstal. Ale nemohli kvůli covidovým. Tak se laskavě uklidni. Žádná prdel to není.

Jestli se někdo nechce očkovat, dodržovat opatření, jeho svobodná volba. Ale ať pak neohrožuje ostatní, zabíráním místa v nemocnicích. A hlavně ať se pak nediví, že je nouzový stav a všechno zavřený.

Nic ve zlým, ale tohle hádání se a rozdělování se na dva tábory, mě fakt mrzí.
ralff
ralff

Luc2as, Kuba, Siroko, ondrej.n, wortyr and J4u8 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 25/11/2021, 17:54

Paráda opět v nouzovém stavu, ovce čekají na třicet dávek a lvi se tomu smějí... Covid gestapo nechte si udělat certifikát na hloupost, vypadá to že už jste zfanatizovaný jako SS Jungen za starých časů. Postavit ke zdi a mlčet nebo bude zle. To víte že jo vy vládní chcípáci. A nejvíc smutný je, že tohle divadélko ještě někdo obhajuje, a šašci ve špitálech si mnou ruce. A kdyby měl někdo pindy, tuhle rýmu jsem měl už dvakrát.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 25/11/2021, 07:53

ralff napsal:Nedá se nic dělat. Prostě nás ubruslili. Jedeme dál. V sobotu Slavia a za týden do Třebíče. Bojovat.  

Ale líbilo se mi, že ani za stavu 3:0 to kluci nezabalili a aspoň za tím jedním gólem šli.

Zato za stavu 3:1 uz to zabalili...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro colorado44 25/11/2021, 07:48

Dukla včera herně super. Koncovka mizerná. Třetí třetinu je mačkáme 8 minut, nemaj střelu na bránu, odskočím si na chvíli pryč, vrátím se a 3:0.
Prostě na litky neumíme. Dobře bruslí a hrajou na brejky. Něco jako dukla za vlka.
Ale herně jde dukla na horu, na tu hru se dá koukat. A když se prohraje, tak po bojovném výkonu.

colorado44

Leo, Vasoj84 and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 24/11/2021, 20:32

Nedá se nic dělat. Prostě nás ubruslili. Jedeme dál. V sobotu Slavia a za týden do Třebíče. Bojovat.

Ale líbilo se mi, že ani za stavu 3:0 to kluci nezabalili a aspoň za tím jedním gólem šli.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 24/11/2021, 20:10

Tak jsme ten sobotní výkon shodili. Ach jo.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/11/2021, 19:58

Jako když ta slavná Repre hrála na Karijale. Pohledově vyrovnaný, ale tam kde padají góly a zakončení jednoznačně na straně soupeře. Od nás profesorský. Škoda souboj o druhý flek odflaknoit kazí dojem ze soboty, tak uvidíme dál.

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 24/11/2021, 19:52

Dneska velky spatny, ale ono se to po ty kanonade minule i trochu dalo cekat... LT je mozna nejbruslivejsi tym cely ligy se skvelou efektivitou strelby, takze nic pro nas..😝 Ten Harky je z formy a presilovky byly jednoznacne lepsi bez nej, kdyz se proste improvizovalo... Kdo to nevidi, je slepej. Snad to v sobotu bude lepsi, ale chce to zas o dost jinej vykon, hlavne klid na hokejkach a davat goly...
Jo a ty dva posledni goly to uz bylo fakt k pobliti, takhle se na to vysrat, uplne zbytecnej debakl...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 24/11/2021, 19:50

Už chyběla šťáva,uvidíme v sobotu,HCD Olé!!!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 24/11/2021, 19:44

Beton, brejk. Proti tomu se špatně hraje. Když je náš hráč na puku na kolem něho hned dva nebo hráči spoupeře. Jenom rychlý bruslení, napadání rozehrávky a brejky.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 24/11/2021, 19:39

Na Litoměřice prostě neumíme

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 24/11/2021, 19:36

Na svazovy ku.vy proste hrat neumime...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 24/11/2021, 19:22

Chtěl jsem to zrovna napsat , proč tam pořád toho Harkabuse dávají , vždyť on ani tu bránu netrefí 🙄 , navíc jeho držení puku a rozehra je šílená 🙄 , každopádně šanci dost , aleee...🙄

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 24/11/2021, 19:21

FREDERIK napsal:
MarkusHCD napsal:Nakopne nás to nebo dostaneme nakopáno?

Toť otázka, hlavně nám to dnest fakt nelepí a jim vyšlo vše, co s tím fakt nevím, je prostě znát, že chybí Čagy(ten vždycky něco vymyslí)

Šance byly,ve druhé periodě se zlepšil i pohyb,ale soupeř se mi pořád zdá živější a dravější. Přesilovce chybí kreatiivita,na Čagyho absenci si prostě musíme zvyknout

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 24/11/2021, 19:19

FREDERIK napsal:

Toť otázka, hlavně nám to dnest fakt nelepí a jim vyšlo vše, co s tím fakt nevím, je prostě znát, že chybí Čagy(ten vždycky něco vymyslí)

Šance tam máme, ale všechny stroskotají na Královi. Cachnín dvakrát sám před brankářem. Vyloženě špatný to není, ale chybí trochu štěstí v koncovce.

Souhlasím s imbíkem, že do toho dneska nejdeme po hlavě. Alespoň zatím.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/11/2021, 19:19

Je to takové profesorské od nás mi přijde…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/11/2021, 19:11

Já nevím, ale ten Harkabus na té přesilovce se mi moc nezdá. Většinou ztratí puky, když vystřelí tak jednou z pěti to jde na bránu, většinou spíš vedle. Ale jinak v globále dneska laxsni přístup a proto Litak vede zaslouženě. Nejdeme za gólem po hlavě a to hrajeme s druhým 🙆

imbík

vn, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 24/11/2021, 19:08

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 24/11/2021, 18:48

Nakopne nás to nebo dostaneme nakopáno?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 24/11/2021, 18:11

Tak není to špatný ale nesmí se na to hráči vysrat jak při druhým gólu. Litoměřice nejsou nazdárci aby nepotrestali nějakou laxnost.

Lufa

ralff, FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 24/11/2021, 18:04

Dneska nám to nejezdí ani nelepí. Po té kanonádě v sobotu se to dalo i trochu čekat. No uvidíme.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: