Diskuzní fórum
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Jaternička- Posts : 1426
DUKLIČKA- Posts : 1634
Lufa napsal:S těma tahákama úplnej souhlas. Netuším kdo to hráčům nacpal do hlavy ale od modrý ty taháky jsou přece úplně na hovno. Ty se vždycky používaly hlavně z blízka protože to bylo pro gólmana rychlý zakončení. Ale tahák od modrý ?? Tvl to si gólman může dát cigáro než to k němu doletí. Poslední, kdo tohle tady pochopil byl Říha .imbík napsal:No hádat se fakt nebudu jsem akorát nasranej, ale Zhukov vážně nemůže za to, že hrajeme jako lemplove. On ten Neužil chytal letos většinu zápasu za Spartu a příchod Machovského ho poslal do Litvínova, kterej ho asi teď pustil Sokolovu. Takže ten rozhodně špatný nebude a obzvlášť naše střely tahákem fakt chytat bude.
Pegy slibuje posily, sice už od Alberta Michnace to nevyšlo, ale teď už třeba i Bedřich uvidí, že je vážně čas někoho kopnout do prdele a zkusit to nějak oživit.
Já taky radši když to bek od modrý napálí golfem. A to z našich beku zvládne tak max nikdo:(
Ale někde jsem četl že trend je právě tahak od modrý a buď se zakreje výhled nebo se tecuje. Pac top golmani napr v nhl už to co vidí tak chytí, i kdyz je to mrda jak blázen. On ten golf je pro brankáře lépe predvidatelnej.
Na druhou stranu, v teto lize to asi úplně neplatí. Kvalita gólmanů není taková a když to rihovi sedlo tak to byl tutovej gol.
colorado44- Posts : 85
imbík- Posts : 3638
Vasoj84 likes this post
Ale následovalo x opravdu nenávistných pokřiků a to jsme si mohli odpustit
Nejsem zastánce trenérských rošád, ale pokud někdy odejde Viktor, tak nechat Nekvasila a k tomu Meleňáka s Brošem
Duklacek- Posts : 1115
Lufa napsal:S těma tahákama úplnej souhlas. Netuším kdo to hráčům nacpal do hlavy ale od modrý ty taháky jsou přece úplně na hovno. Ty se vždycky používaly hlavně z blízka protože to bylo pro gólmana rychlý zakončení. Ale tahák od modrý ?? Tvl to si gólman může dát cigáro než to k němu doletí. Poslední, kdo tohle tady pochopil byl Říha .imbík napsal:No hádat se fakt nebudu jsem akorát nasranej, ale Zhukov vážně nemůže za to, že hrajeme jako lemplove. On ten Neužil chytal letos většinu zápasu za Spartu a příchod Machovského ho poslal do Litvínova, kterej ho asi teď pustil Sokolovu. Takže ten rozhodně špatný nebude a obzvlášť naše střely tahákem fakt chytat bude.
Pegy slibuje posily, sice už od Alberta Michnace to nevyšlo, ale teď už třeba i Bedřich uvidí, že je vážně čas někoho kopnout do prdele a zkusit to nějak oživit.
To je trochu trend chance ligy, ale obecně hokeje u nás. A i v nhl se to vytrácí Dokazat vystřelit od modré moc hráčů neumí, takže se nechce ztrapnit, proto střílí tzv na tečovaní. Účinnost
velice nízká, u toho je důležitá schopnost tečovat od útočníka. Na obranu tech obránců, kdyz nikdo nestoji pred gólmanem, tak i druholigový golman od modré všechno chytne. Takže to si lze vysvětlit takhle z mého pohledu
HCDTOM- Posts : 776
Lufa- Posts : 1323
S těma tahákama úplnej souhlas. Netuším kdo to hráčům nacpal do hlavy ale od modrý ty taháky jsou přece úplně na hovno. Ty se vždycky používaly hlavně z blízka protože to bylo pro gólmana rychlý zakončení. Ale tahák od modrý ?? Tvl to si gólman může dát cigáro než to k němu doletí. Poslední, kdo tohle tady pochopil byl Říha .imbík napsal:No hádat se fakt nebudu jsem akorát nasranej, ale Zhukov vážně nemůže za to, že hrajeme jako lemplove. On ten Neužil chytal letos většinu zápasu za Spartu a příchod Machovského ho poslal do Litvínova, kterej ho asi teď pustil Sokolovu. Takže ten rozhodně špatný nebude a obzvlášť naše střely tahákem fakt chytat bude.
Kelt- Posts : 384
ralff- Posts : 1555
Duklacek likes this post
Ale jsou to čtyři prohry, asi bych se na stadionu zdržel až tak nenávistných komentářů, jak tomu dneska bylo.
A k Maxovi, opravdu hejty?? Vzpamatujte se, bylo jasný, že bude těžký udržet formu z jara a naivní fanoušci to od něj čekali, zvedá se, dneska toho chytl hodně navíc, góly opravdu jeho nebyly, čtyři hráči při gólu stojí ve slotu a čumí..
Duklacek- Posts : 1115
DUKLIČKA napsal:Ty vole Ujčíku bez do .....
Ono už se "nesmí" ani skandovat "Bojujte za Duklu"? WTF? Tak to je fajnový. Na to nebudu raději nic psát.
MichalDJ and miramare83 like this post
Posily z Kadaně, to jako fakt?
Tohle jde jednoznačně za vedením. Béďovo vyjádření, že jsme posily nahradili, tak to teda ani omylem.
Jo a souhlasím, že Maxim je poslední zápasy mimo, na druhou stranu je to asi nápor na psychiku chytat za cedníkem.
Béďo jste jednatel, tak jednejte. Ta obrana je katastrofa.
DUKLIČKA, MichalDJ and miramare83 like this post
Kelt likes this post
MichalDJ likes this post
Siroko- Posts : 1207
pegy18- Posts : 385
Přesně tak. Na druhou stranu jeden kamarád, se kterým chodím často na pivo, tak ten taky chodil pravidelně, naposledy byl asi na ELH s Kometou, kdy se skoro za celý zápas nedostal z místa, ani k pivu :-) a ten to sleduje pořád. Jen teď častěji kroutí hlavou a slyším o něj hlášku. "Ty vole, kam jsme to v té Jihlavě dovedli?"
Problem je v tom, ze ti nove prichozi sponzori zalepej tak akorat diru v rozpoctu. Bedrich se pred sezonou vyjadril, ze je stavenej rozpocet na prumernou navstevnost 2000 na zapas. Tak si to spocitejte.staříček napsal:Na to že máme tolik partnerů a jiných sponzorů ,tak polovička mančavtu samej lempl, Jarda Holík se asi v hrobě obrací.
Siroko- Posts : 1207
hadas (admin) napsal:HCDTOM napsal:Vim, že mi dost "nadavate", respektive, že moje pohledy se od vašich dost odlišují, možná je to tím, že já hodnotím Duklu v globale a vy sezónu od sezóny. Ale prostě nedá mi to. Teď moc nepíšu, ale čtu to tady. Vždyť je přece úplně jedno jak hraje Harkabus, jak to jde obráně. "Nadavate" mi, že kritizuji příchod Semana, neustále udržování Skorepy. Při každém jejich gólu tady věty typu vidíš HCDTOM ten je platný atd... Ale on není Dukle Jihlava k ničemu, vždyť v téhle lize není tým, který může pomyslet na elh. To je uzavřena soutěž, ikdyž Ne oficiálně. Jediná šance na postup je, Když je nespravedlivý přímo postup. Ikdyby dal seman 50 gólů, tak je to jedno. Nedostane nás do elh. To je problém, není tady ani jeden hráč, který by na výši ligu měl a to možná v celé chance lize. Proto vytahuju tu baráž, přátelé tím dnem, teda od půlky té baráže se Dukla totálně zakopala a bohužel už i vy tolerujete tenhle úpadek. Cíl 6 místo v lize, kterou vede Třebíč? Ne, to já se nesmirim a je jedno, jestli porazime nějaký Sokolov nebo ne... bohužel pointa je úplně jinde a světlo na konci tunelu, nevím, já ho moc nevidím a strašně mě to se***.
Celkově asi souhlasím a vidím to podobně.
Navíc znám víc lidí, co chodili vždycky, když to jen trochu šlo a dneska je to nezajímá vůbec a dokonce kamarád, který taky dřív chodil pravidelně se mě ptal, jakou ligu vlastně hrajeme a jestli vůbec. Prostě tohle úplně přestal sledovat. V první chvíli jsem si myslel, že si dělá jen srandu. Já šel letos na ten Havířov, jak jsem psal a poprvé snad za 25 let jsem odešel po 1. třetině. Předtím se mi to stalo tak v 7 letech, když jsem byl se strejdou, dal si o přestávce párek, limonádu a začala mi být zima a chtěl jsem domů
Takových znám spoustu, ale nejsou to řeči typu " já už na ně s***" tak jako z vytočení. Ale tohle už je totální nezájem. Je to jako ve vztahu, když se hádáš s ženou a ona se urazí, tak ji to většinou štve taky, jenže jednoho dne se lidé už nehadaji a je konec. To asi všichni známe. Já osobně fandím jak to jen jde, sleduju to, ale chápu, že to lidi nezajímá. A upřímně, možná je to i věkem a prioritami, ale já už jsem taky s úrovní nadšení tak na 1/3. Ono ani není na koho chodit, nějaká osobnost. Když si vezmu dřív a to mluvím o první lize, tak to byl Poukar, Cihlář, Baky, Kaňkovský atd atd... A teď? Čagy asi jedine, ale ruku na srdce? Moc lidí na zimak už taky nepritahne. Ale je v tom i více faktorů to vím. Ale jsem si jistý, že tím pádem z elh v té baráži Dukla ztratila mnohé, včetně příznivců. Mrzí mě to no, ale fandím, v tom přestat neumím ))
Duklacek likes this post
HCDTOM napsal:Vim, že mi dost "nadavate", respektive, že moje pohledy se od vašich dost odlišují, možná je to tím, že já hodnotím Duklu v globale a vy sezónu od sezóny. Ale prostě nedá mi to. Teď moc nepíšu, ale čtu to tady. Vždyť je přece úplně jedno jak hraje Harkabus, jak to jde obráně. "Nadavate" mi, že kritizuji příchod Semana, neustále udržování Skorepy. Při každém jejich gólu tady věty typu vidíš HCDTOM ten je platný atd... Ale on není Dukle Jihlava k ničemu, vždyť v téhle lize není tým, který může pomyslet na elh. To je uzavřena soutěž, ikdyž Ne oficiálně. Jediná šance na postup je, Když je nespravedlivý přímo postup. Ikdyby dal seman 50 gólů, tak je to jedno. Nedostane nás do elh. To je problém, není tady ani jeden hráč, který by na výši ligu měl a to možná v celé chance lize. Proto vytahuju tu baráž, přátelé tím dnem, teda od půlky té baráže se Dukla totálně zakopala a bohužel už i vy tolerujete tenhle úpadek. Cíl 6 místo v lize, kterou vede Třebíč? Ne, to já se nesmirim a je jedno, jestli porazime nějaký Sokolov nebo ne... bohužel pointa je úplně jinde a světlo na konci tunelu, nevím, já ho moc nevidím a strašně mě to se***.
Celkově asi souhlasím a vidím to podobně.
Navíc znám víc lidí, co chodili vždycky, když to jen trochu šlo a dneska je to nezajímá vůbec a dokonce kamarád, který taky dřív chodil pravidelně se mě ptal, jakou ligu vlastně hrajeme a jestli vůbec. Prostě tohle úplně přestal sledovat. V první chvíli jsem si myslel, že si dělá jen srandu. Já šel letos na ten Havířov, jak jsem psal a poprvé snad za 25 let jsem odešel po 1. třetině. Předtím se mi to stalo tak v 7 letech, když jsem byl se strejdou, dal si o přestávce párek, limonádu a začala mi být zima a chtěl jsem domů
Jsem moc rád, že jsem šel na jezevce
diskusní forum
staříček- Posts : 527
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
hadas (admin) napsal:DUKLIČKA napsal:Ty vole sokolov.Kde to vubec je?
Kousek odsud je Loket. Je pravda, že nám ukázali, zač je toho loket. Jinak mezi Varama a Chebem
Já vím kde to jeJa tam jel z Varů na kole a v sokolově padali cikani ze stromů.
hadas (admin) likes this post
DUKLIČKA napsal:Ty vole sokolov.Kde to vubec je?
Kousek odsud je Loket. Je pravda, že nám ukázali, zač je toho loket. Jinak mezi Varama a Chebem
Duklacek likes this post
miramare83 likes this post
imbík napsal:Tak házet to na Zhukova to už je silný kafe ale klidně ať odejde. To by mě zajímalo co by jsme s Wolfem kde jako dokázali. A dvojku by dělal ten dorostenec Černý ne ?
Na nikoho nic neházím, jen sleduju čísla. A ty bohužel mluví jasně. Maxovi toho tam padá prostě moc. Neříkám, že za všechno může, ale těch gólů co mohl chytit a nechytil je čím dál víc.
Od 23. října má jednu jedinou výhru a to proti Vrchlabí.
27.října doma se Šumperkem střídaný za stavu 1:5
6. listopadu ve Vsetíně 3 branky
24. listopadu doma s Litoměřicema 4 branky
27. listopadu doma se Slávií opět 4 branky
teď ve středu v Třebíči 2 branky
a dneska zase doma 4 branky
Wolf odchytal 7 zápasů a z toho jediná prohra v 6. kole s Litoměřicema.
Sokolov byl dneska hodně hratelnej, v prvních dvou třetinách jsme tam měli šancí dost a Neužil jim to podržel a strhli to na svou stranu.
Problémů je víc, hlavně ta naše koncovka. Ale přiznejme si, že Max teď nemá formu.
Vasoj84 and miramare83 like this post
Když se dívám na tabulku a výkony týmů Chance ligy, tak si myslím, že barážista z Extraligy může být poměrně klidný...
MichalDJ and pegy18 like this post
pegy18- Posts : 385
hadas (admin), Excalibur, DUKLIČKA, MichalDJ and Duklacek like this post
Vasoj84 likes this post
hadas (admin), FREDERIK and Duklacek like this post
MichalDJ- Posts : 1033
vn and Duklacek like this post
Naposledy upravil miramare83 dne 4/12/2021, 20:04, celkově upraveno 1 krát
miramare83- Posts : 1140
MichalDJ- Posts : 1033
DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
ralff napsal:Nezlobte se na mne, jestli by měl někdo skončit, tak je to Žukov. Nechytne nic navíc. Už aby byl zdravej Wolf. Tohle měl chytit bez ohledu na to, že tam byl soupeř sám.
Je špatný no
Vasoj84- Posts : 334
colorado44- Posts : 85
jajirk napsal:Tady se prostě vždycky najde nějaká oběťralff napsal:Vasoj84 napsal:Nechci se tady dohadovat o , ale cože to je ? Největší bojovník dneska? To jako vážně? Tak jo , asi koukáme každý na jiný zápas hele Tady ale jde hlavně dlouhobou výkonnost a to on prostě nemá Tečka!!!
Ono je potřeba tu hru sledovat bez předsudků. Jo, ledacos pokazí. Ale jde do toho znova a znova a nejenom v tomhle zápase. Možná to trochu zkresluje výkonost celého týmu v posledních zápasech.
Já tu bojovnost u něho dneska vidím. Šancí tam měl dneska dost a ten gól byl po zásluze jeho.
To nejsou žádné předsudky , ale fakt
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20