Diskuzní fórum
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
DUKLIČKA- Posts : 1624
MichalDJ likes this post
MichalDJ and miramare83 like this post
karel granát- Posts : 147
pegy18- Posts : 385
Stačí se podívat na tabulky obou soutěží a k tomu přihlédnout k lize juniorů. Nikdo nepustí své hráče jen tak k nám. Buď si sami zachraňuji zadek v CHL nebo mají ambice v ELH. O strašáku sestupu juniorů nemluvě.
Proto sem nikdo extra nepřijde. A taky proč by měl? Osobně to na nějaký ambice hrát o postup v de facto uzavřený lize nevidím. Vynakládání peněz na posily jsou aktuálně vyloženě vyhozené.
A pak taky koho a odkud brát, když hraje každý v téhle lize bez konkurence?
Jaternička- Posts : 1419
MarkusHCD- Posts : 1924
Jinak Macha ok, pokud se buide projevovat jako loni
MichalDJ- Posts : 1031
Vasoj84 likes this post
Vrací se Josua Mácha - loni dobrá posila, tak snad se ani letos neztratí,
do obrany tady již zmiňovaný Tomáš Valenta - snad mu to tady sedne víc, jak v tom Havířově,
a brankoviště posílí Josef Něměček - prej kvůli pravidlu, že brankář pod 18 nesmí v jeden den chytat za juniorku a tým.
Končí naopak Berčík.
ralff- Posts : 1547
colorado44- Posts : 84
AJET0- Posts : 279
Lázňator napsal:jeden volnej obránce
https://www.hokej.cz/tapajici-havirov-se-rozloucil-s-nejzkusenejsim-obrancem/5061308
Kterej ma jedny z nejhorsich cisel ze vsech beku Chance ligy...
miramare83- Posts : 1125
Vasoj84 likes this post
FREDERIK napsal:Siroko napsal:Alespon Beda neslibuje hraceum neco, co by nemohl splnit. Z pohledu hrace, kteryho se pred touto sezonou ostatni kluby snazily preplatit, se to muze zdat jako skudleni. Beda jen zije v ekonomicky reálite klubu.
Naprostý souhlas. Když není generální sponzor a tím pádem i peníze nemůžou být nadstandartní hráči. Prostě hrajeme s tím na co máme a hledají se nový viz. Houška. Ten kluk se pěkně rozehrál.Jen to chce vychovat nového Čagyho-takový typ hráče nám nejvíce chybí, to je i nynější situace, když nehraje, tak nevidím žádnou myšlenku
Houska by jednou mohl byt jako Cagy.
Kelt- Posts : 384
Stejně tak ty try-outy. Pokud ti hráči na zkoušku jasně nedokáží, že sem přináší nějaký posun, nemá cenu je tady držet. Myslet si, že sem přivedeme tři hráče z Kadaně a hned jim dáme smlouvu, to je úplně mimo.
Tomu kdo psal ty komenty (Strejček?) zjevně unikla rozsáhlost naší marodky. A pokud to opravdu psal Strejček, tak se v tom zřejmě promítá i nespokojenost s výší platu tady, případně nějaké nedohody kolem platu na další sezonu a možná důvod jeho odchodu. Jen spekuluju. Loni to to bylo extrémě našponované, díky té uzávěře všeho.
Ale v jednom s ním souhlasím. Že Ujča a Nekvasil jsou dobří trenéři a problém je v oslabení týmu. A tady to jde za vedením resp. Bedřichem, byť ne úplně zaviněně. Zas je to o našponování rozpočtu a hlavně délce loňské sezony, kdy po skončení sériie s Kladnem už nebylo moc kde brát. Hlavně do té obrany. Tohle budeme muset letos holt zkousnout.
ralff- Posts : 1547
colorado44 and jajirk like this post
Nějak jsem tenhle příspěvek nepochopil co je od vedení tak špatně. Nebo v jaký souvislosti se zmiňuješ o tom kde vedení roky tvrdí jak je všechno v pořádku a není to pravda. Můžeš to objasnit ?pegy18 napsal:Tady v Dukle je všechno špatně ale ryba smrdí od hlavy. Nebo si myslíte že je všechno růžově zalité sluncem jak nám roky tvrdí vedení?
Lufa- Posts : 1312
Lázňator likes this post
Siroko napsal:Alespon Beda neslibuje hraceum neco, co by nemohl splnit. Z pohledu hrace, kteryho se pred touto sezonou ostatni kluby snazily preplatit, se to muze zdat jako skudleni. Beda jen zije v ekonomicky reálite klubu.
Naprostý souhlas. Když není generální sponzor a tím pádem i peníze nemůžou být nadstandartní hráči. Prostě hrajeme s tím na co máme a hledají se nový viz. Houška. Ten kluk se pěkně rozehrál.Jen to chce vychovat nového Čagyho-takový typ hráče nám nejvíce chybí, to je i nynější situace, když nehraje, tak nevidím žádnou myšlenku
FREDERIK- Posts : 237
Siroko- Posts : 1206
ralff, FREDERIK, jajirk and Lufa like this post
A pláč pana Strejčka je úplně mimo.
Jaternička- Posts : 1419
ralff, jajirk and Lufa like this post
ondrej.n- Posts : 590
Lufa likes this post
Strejček..Siroko napsal:Bejvalej hrac? Vzdy beru tyto veci trochu s rezervou.
Siroko- Posts : 1206
Zajímavá úvahapegy18 napsal:Tady v Dukle je všechno špatně ale ryba smrdí od hlavy. Nebo si myslíte že je všechno růžově zalité sluncem jak nám roky tvrdí vedení?
Duklacek- Posts : 1104
staříček napsal:Jo přesně ,dneska jim to Sparta pěkně zošklivila , já nevím čím to že mám radost když dostanou nakládačku
Ja taky, a asi i vim cim to je..
Vasoj84 likes this post
Kelt napsal:Chybí Matěj v hodně herních situacích a od modrý taky uměl vystřelit slušně.
Presne to jsem si taky rikal. Nehral vzdycky skvele, taky se tu na nej nadavalo, ale chybi. S nim bysme meli urcite o par bodu vic.
Pořád jsme DUKLA JIHLAVA!
Pořád doufám a chcu věřit, že bude líp, bude nová bouda, postoupíme do Extraligy a budeme jí hrát na věky věků. I nějakej další titulek by se hodil. Ze srdce si to přeju.
A teď teprve Ámen.
ralff likes this post
DUKLIČKA: Sem s tím.
Mám to sem hodit? Jestli by Vás to zajímalo.
Pro zlepšení nálady.
hadas (admin) and jajirk like this post
jajirk napsal:Nevíte někdo jak a kde se Matějovi vede? Díkpegy18 napsal:My by jsme krom obrany potřebovali taky přesně nějakého Dimitara Berbatova akorát v hokejovém provedení.. moc toho nenaběhal, ale fanoušci ho milovali, protože se vždycky trefil když to bylo potřeba.. a nám tady takový Matěj Pekr moc chybí.
Hraje 3.německou ligu s bilancí 10+9 v 19ti zápasech,tudíž je na tom zhruba stejně jako tady při polovičně vynaloženém úsilí, v jeho letech ideál,navíc s potencionální vyhlídkou např.rolbaře,tedy zajištěné budoucnosti a kapitalisickým důchodem
jajirk likes this post
Nevíte někdo jak a kde se Matějovi vede? Díkpegy18 napsal:My by jsme krom obrany potřebovali taky přesně nějakého Dimitara Berbatova akorát v hokejovém provedení.. moc toho nenaběhal, ale fanoušci ho milovali, protože se vždycky trefil když to bylo potřeba.. a nám tady takový Matěj Pekr moc chybí.
jajirk- Posts : 161
DUKLIČKA napsal:Kurva proč já musím fandit zrovna DUKLE a BOHEMCE.
To znám,třebas je momentálně fajn,ale říkali mi" JSI SLÁVISTA,TAK TRP!
HCDTOM, Kelt, Duklacek, Lufa and miramare83 like this post
imbík- Posts : 3617
miramare83 likes this post
diskusní forum
staříček- Posts : 527
imbík- Posts : 3617
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
hadas (admin), MichalDJ and miramare83 like this post
Protože Te to baví a jsi stará škola, stejně jako já.DUKLIČKA napsal:Kurva proč já musím fandit zrovna DUKLE a BOHEMCE.
Po dlouhé době si dovolím reagovat na situaci a výsledky. Byl jsem asi jen 3 x tuto sezónu. Očkovaný jsem, ale tak nějak mě výkony, nasazení a celkově nic nenalákalo.... Stejně jako mnoho mých znamých. Všichni jsou stejně myšlenkami uplně jinde a nic si nenalhávejme. Tři sezony pro Duklu o ničem. Stěhování? Když to klapne, tak za tři roky budování kádru, možný pokus jít výš? Mrak práce, pro všechny.... Takže je asi jedno kolikátý budeme.
Ale jo sere mě, že se tam někteří plouží jako lemry, to zase jo. Ale nasranej nebudu, z toho jsem už asi vyrostl. A upřímně, kolik jich tady bude příští sezonu. V tuto chvíli jsme klub bez ambice s velkou nejistotu co bude příští sezonu
kancler- Posts : 119
hadas (admin) and Vasoj84 like this post
jajirk- Posts : 161
Excalibur- Posts : 638
colorado44 likes this post
JO, někdo to tam jednou u modrý promáchl takovým stylem, že udělal skoro kotoul ale nevím kdo to bylDUKLIČKA napsal:Včera to tam dvakrát někdo zkoušel tím golfákem ale pokaždý přerazil náčiní.Ale nevím jestli trefil puk nebo to zabořil do ledu.
Lufa- Posts : 1312
Lufa and miramare83 like this post
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20