Diskuzní fórum
Strana 15 z 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Geofree napsal:richmonds napsal:Geofree napsal:richmonds napsal:Geofree napsal:Kelt napsal:z pozice skoro nejstaršího, už dost hádání o očkování. Geofree, Tvoje příspěvky jsou přes čáru. Neznáš nás, tak nás neurážej. Imbík není očkovanej, vn taky ne, já jo. I tak spolu v pohodě vyjdem. A toho nejlepšího fanouška nebudu vůbec hodnotit.
Jsme snad všichni fanoušci Dukly, tak řešme Duklu a její kolikátej už dosranej zápas.
Howgh.
a Ty seš tady ta pravda z pozice nejstaršího nebo na co si tady hraješ? jestli si tady chcete jet svojí pravdu, tak mě cenzurujte, smažte účet... to přece tahle diktatura, co ji podporujete, takhle dělá. Já jsem reagoval na Vaše urážky, které tady byly napsány před pár dny. tomu se říká akce a reakce nebo to už taky neplatí.. a propo , že neřešíš toho co tady píše až ti POCHCÍPE půl rodiny... to je neprve nářez...
Ten někdo(a sám to cituješ) psal AŽ, to je naprosto neškodné než kdyby psal AŤ. Ale to chce alespoň 2 funkční mozkové buňky...nazývat někoho nacistou(což je navíc jasně definovaný pojem, ale to chce zase znát historii + mít alespoň ty 2 zmíněné mozkové buňky) je jaksi žalovatelná urážka a 100%ně bys to projel.
fašista nebo nacista... hodinky nebo holínky vždyť je to všechno stejné viď, ty náš historiku
pokud jsi přesvědčen, že jsem se dopustil trestného činu, tak mě zažaluj... dokonce jsi povinný to učinit ty náš soudní rado rád se s Tebou u soudu uvidím, když máš ten nutkavý pocit
Oznamují se trestné činy. Nazvat někoho něčím nepřísluší trestního práva, byl by to občansko-právní spor. Ale jak jsem psal, chce to alespoň 2 funkční mozkové buňky...
no já jen vím, že Ty rozhodně neděláš v justici až mě zažaluješ, tak doufám, že ten soud aspoň najdeš
ty jsi fakt šašek, meleš nesmysly, ale nepochopíš fakta ani když si o ně rozbiješ hubu...ty náš experte na biochemii a medicínu Jsi holt zářný příklad, co je valná část antivaxerů za intelektuální mrzáky Tak se hezky dál zesměšňuj, já už tě poznal dostatečně
richmonds- Posts : 577
hadas (admin) and DUKLIČKA like this post
richmonds napsal:Geofree napsal:richmonds napsal:Geofree napsal:Kelt napsal:z pozice skoro nejstaršího, už dost hádání o očkování. Geofree, Tvoje příspěvky jsou přes čáru. Neznáš nás, tak nás neurážej. Imbík není očkovanej, vn taky ne, já jo. I tak spolu v pohodě vyjdem. A toho nejlepšího fanouška nebudu vůbec hodnotit.
Jsme snad všichni fanoušci Dukly, tak řešme Duklu a její kolikátej už dosranej zápas.
Howgh.
a Ty seš tady ta pravda z pozice nejstaršího nebo na co si tady hraješ? jestli si tady chcete jet svojí pravdu, tak mě cenzurujte, smažte účet... to přece tahle diktatura, co ji podporujete, takhle dělá. Já jsem reagoval na Vaše urážky, které tady byly napsány před pár dny. tomu se říká akce a reakce nebo to už taky neplatí.. a propo , že neřešíš toho co tady píše až ti POCHCÍPE půl rodiny... to je neprve nářez...
Ten někdo(a sám to cituješ) psal AŽ, to je naprosto neškodné než kdyby psal AŤ. Ale to chce alespoň 2 funkční mozkové buňky...nazývat někoho nacistou(což je navíc jasně definovaný pojem, ale to chce zase znát historii + mít alespoň ty 2 zmíněné mozkové buňky) je jaksi žalovatelná urážka a 100%ně bys to projel.
fašista nebo nacista... hodinky nebo holínky vždyť je to všechno stejné viď, ty náš historiku
pokud jsi přesvědčen, že jsem se dopustil trestného činu, tak mě zažaluj... dokonce jsi povinný to učinit ty náš soudní rado rád se s Tebou u soudu uvidím, když máš ten nutkavý pocit
Oznamují se trestné činy. Nazvat někoho něčím nepřísluší trestního práva, byl by to občansko-právní spor. Ale jak jsem psal, chce to alespoň 2 funkční mozkové buňky...
no já jen vím, že Ty rozhodně neděláš v justici až mě zažaluješ, tak doufám, že ten soud aspoň najdeš
Geofree- Posts : 230
Geofree napsal:richmonds napsal:Geofree napsal:Kelt napsal:z pozice skoro nejstaršího, už dost hádání o očkování. Geofree, Tvoje příspěvky jsou přes čáru. Neznáš nás, tak nás neurážej. Imbík není očkovanej, vn taky ne, já jo. I tak spolu v pohodě vyjdem. A toho nejlepšího fanouška nebudu vůbec hodnotit.
Howgh.
hadas (admin) napsal:To Geofree :
Hele, nechci Tě urazit, ale trochu to přeháníš, ne?
Jasně jsem napsal, že urážet a nazývat někoho fašistou (nacistou) je hodně přes čáru. Ty si z toho usoudil, že bych někoho banoval za názor a jakousi "naší pravdu"? To je maličko paranoaia, ne? Všichni tady vědí, že jsem tady řešil problém jednou jedinkrát, kdy dotyčný sám uznal, že přestřelil a požádal mě o smazání asi 2 příspěvků...
Takže se chce malinko uklidnit...
hele já Tě nechci taky urazit, ale jestli se někdo v pojmu fašista přímo poznal, tak mi ho je lidsky líto a prostě potrefená husa. Nebo já tady někoho z Vás jmenuju? není tohle spíše paranoia..? Jinak borci už si opravdu nastudujte pojmy fašista a nacista... se mě tady snažíte silácky za každou cenu urazit a neznáte ani tyhle pojmy... Odpovídal jsem keltovi, ať si PŘÍPADNÉ zavedete cenzurské oddělení... a opakuji, že je to akce a reakce
Abych viděl Duklu, jak se tam plouží, nebo zastával roli puberťáka a coural na radovánky se starou, to mi za tečku nestojí. A propo každý ať si dělá co chce, ale jestli já jsem pro někoho blbec, že jsem neočkovanej , tak sorry ale myšlenkovými pochody u mě ty fašisti jste. Samozřejmě se to týká těchto lidí. Čest výjimkám, co to nerozdělují na dvě skupiny a jsou si rovni bez ohledu na to, jestli si to sérum vpravit nechali,nebo nenechali.
pegy18- Posts : 385
Hele, nechci Tě urazit, ale trochu to přeháníš, ne?
Jasně jsem napsal, že urážet a nazývat někoho fašistou (nacistou) je hodně přes čáru. Ty si z toho usoudil, že bych někoho banoval za názor a jakousi "naší pravdu"? To je maličko paranoaia, ne? Všichni tady vědí, že jsem tady řešil problém jednou jedinkrát, kdy dotyčný sám uznal, že přestřelil a požádal mě o smazání asi 2 příspěvků...
Takže se chce malinko uklidnit...
richmonds napsal:Geofree napsal:Kelt napsal:z pozice skoro nejstaršího, už dost hádání o očkování. Geofree, Tvoje příspěvky jsou přes čáru. Neznáš nás, tak nás neurážej. Imbík není očkovanej, vn taky ne, já jo. I tak spolu v pohodě vyjdem. A toho nejlepšího fanouška nebudu vůbec hodnotit.
Howgh.
Geofree napsal:Kelt napsal:z pozice skoro nejstaršího, už dost hádání o očkování. Geofree, Tvoje příspěvky jsou přes čáru. Neznáš nás, tak nás neurážej. Imbík není očkovanej, vn taky ne, já jo. I tak spolu v pohodě vyjdem. A toho nejlepšího fanouška nebudu vůbec hodnotit.
Howgh.
Kelt napsal:z pozice skoro nejstaršího, už dost hádání o očkování. Geofree, Tvoje příspěvky jsou přes čáru. Neznáš nás, tak nás neurážej. Imbík není očkovanej, vn taky ne, já jo. I tak spolu v pohodě vyjdem. A toho nejlepšího fanouška nebudu vůbec hodnotit.
Howgh.
A jojo inteligenci jsem měl vždy malou a samozřejmě jsem jistě vystudoval vysokou školu života a taky mě platí určitě rusové a vlastně jsem sám nácek atd. atd.
Naposledy upravil Geofree dne 28/11/2021, 17:45, celkově upraveno 1 krát
Siroko- Posts : 1206
hadas (admin) and DUKLIČKA like this post
hadas (admin) napsal:To imbík:
Asi jen krátce, protože se mi to tady nechce řešit. Že je systém nastavený na hodně místech blbě a nelogicky o tom žádná. To je zásluha vlády. Obávám se, že s tou novou to nebude o moc lepší. Že je kvalitních obvoďáků jako šafránu, to vím ze své zkušenosti docela přesně.
Cože to vlastně funguje, co ten druhý řekl, že nefunguje?
A jinak kdo za co může a v jaké míře, to se můžeme jen dohadovat. V tomhle asi souhlasím s Ludvíkem z Motola, i když ho moc nemusím. Ten řekl, že to dostanou časem všichni a pokud by bylo vysoké procento proočkované populace, vyhnuli bychom se tomu, co se teď znovu děje. Ve zkratce pak řekl - proočkovat, promořit a dál to brát jako další respirační chorobu...
Jinak na hokej jsem nešel, protože se na to poslední dobou nedá dívat. Třeba na ten Havířov 16.10. jsem šel po roce a půl bez hokeje a nevydržel jsem ani půl zápasu.
Přesně
DUKLIČKA- Posts : 1624
Asi jen krátce, protože se mi to tady nechce řešit. Že je systém nastavený na hodně místech blbě a nelogicky o tom žádná. To je zásluha vlády. Obávám se, že s tou novou to nebude o moc lepší. Že je kvalitních obvoďáků jako šafránu, to vím ze své zkušenosti docela přesně.
Cože to vlastně funguje, co ten druhý řekl, že nefunguje?
A jinak kdo za co může a v jaké míře, to se můžeme jen dohadovat. V tomhle asi souhlasím s Ludvíkem z Motola, i když ho moc nemusím. Ten řekl, že to dostanou časem všichni a pokud by bylo vysoké procento proočkované populace, vyhnuli bychom se tomu, co se teď znovu děje. Ve zkratce pak řekl - proočkovat, promořit a dál to brát jako další respirační chorobu...
Jinak na hokej jsem nešel, protože se na to poslední dobou nedá dívat. Třeba na ten Havířov 16.10. jsem šel po roce a půl bez hokeje a nevydržel jsem ani půl zápasu.
ralff likes this post
K těm faktům tedy. Zrovna mám covid potvrzen, ano jsem neočkovan ze svého přesvědčení. Chytl jsem to od očkovaného, který na to přišel jen díky své zodpovědnosti a pocitu, že něco není v pohodě. Než se v tomhle skvělém systému dopracoval k PCR testů nakazil doma mě, a v práci se zatím neví, všichni šli do karantény a na testy se samozřejmě čeká. Další věc kdybych neměl v jednom stanu s PCR testy trošku známé čekám na odběr vzorků do úterý na výsledek do středy. Takhle od pátku vím, že to mám a léčím se co vím od lidí z okolí, že funguje a zatím musím zaťukat se zdá, že to funguje. Doktorka neboli praktický lékař vám řekne, ležet, pít hodně tekutin, paralen střídat s ibuprofenem. Když jsem na to chtěl napsat to co je v okolí osvědčeno až po pozitivním testu mi řekla paní doktorka, další doktor řekl, tě to je blbost a že to nefunguje přitom teď to mám vyzkoušené sám na sobě funguje.....
Chci tím jen říct, zapremyšlejte nad fakty a nevěřte jen všemu co se píše na netu. Nezpochybňuju obtížnost situace a už vůbec ne plne jipky, ale ty fakta proč tomu tak je rozhodně není jen na straně neočkovaných
PS: vlastní zkušenost, takže za dezinformace mě snad nenařknete.
imbík- Posts : 3617
vn and Geofree like this post
Ale my jsme přece ty antivaxeři, ty zlý, ty co to posrali s fašistama. To jsem si nemyslel, že se toho někdy dožiju.
Geofree likes this post
Já tady žádnou cenzuru nikdy nedělal, ale ocamcať pocamcať...
Srovnávat fanoušky podle toho jestli jsou očkovaní nebo ne a jak fandí jedni nebo druzí nesvědčí o přílišné inteligenci...
ralff, DUKLIČKA, Lufa and Raddy007 like this post
Siroko napsal:Prvne jsem se nechtel vyjadrovar, ale neda mi to. Panove, nadavat nekomu do fasounu, to je silny kafe. Kdo se nechal naockovat, tak z tou epidemii, na rozdil od vas, chtel neco udelat. Vy se tadeji bude placat dal v lockdownech, pocitat mrtvi a base deti jeste budou nest tihu zadluzeni statu. Gratuluju. Dal se utvrzujte ve sve pravde. Kazdy ac si udela obrazek sam z vasich zlucovitejch prispevku. Koncim.
Souhlas. Na druhou stranu se nemá cenu s nimi hádat. Nedej bože, aby si připustili, že za současný stav a restrikce mohou právě oni. Druhá věc je demence některých opatření, jako jsou zrušené trhy.
ralff, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
pegy18 napsal:VN, Geofree: Kluci nechte je být. Oni mají svůj vlastní svět a mysli si ze jsou hvězdy. Covid propaganda a tahle fašistická svoloč nás jednou pohřbí.
Prosím tě kolik ti je? Až ti pochcípe půl rodiny tak tady mel nějaký moudra! A s těm fašistama jste to tady fakt posrali!
DUKLIČKA- Posts : 1624
Howgh.
Kelt- Posts : 384
hadas (admin), vn, ralff, FREDERIK, Lufa and Raddy007 like this post
Geofree likes this post
vn- Posts : 1856
Geofree likes this post
Umístění Poruby bych nečekal. Prvně jsem si myslel, že hráči nechtějí Šejbu, ale asi v tom bude něco jiného....
Jaternička- Posts : 1419
Siroko napsal:Prvne jsem se nechtel vyjadrovar, ale neda mi to. Panove, nadavat nekomu do fasounu, to je silny kafe. Kdo se nechal naockovat, tak z tou epidemii, na rozdil od vas, chtel neco udelat. Vy se tadeji bude placat dal v lockdownech, pocitat mrtvi a base deti jeste budou nest tihu zadluzeni statu. Gratuluju. Dal se utvrzujte ve sve pravde. Kazdy ac si udela obrazek sam z vasich zlucovitejch prispevku. Koncim.
Souhlas. Jen bych dodal, že plácat se v tom dál budeme bohužel všichni
Kuba- Posts : 24
ralff likes this post
vn napsal:Chlapi neblbnete a nehazejme na sebe vzajemne spinu, tohle presne ti parchanti nahore chteji, rozdelovat spolecnost. Me take stve, ze nekteri lidi si daji dve tri ctyri tecky a mysli si jak maji vyhrano a jsou na vyssi, ale to ze ty restrikce jsou takhle dementme, tak za to uz nemohou…ja bych spis byl rad, abychom se spolecne tomuhle covidfasismu postavili a treba misto fandeni na zimak se vydali “fandit” na staromak. Podle me si i rada oteckovanych postupne uvedomi, ze tohle neni ta cesta…mimochodem momentalne dva moji kamaradi po tecce lezi s tezkym prubehem….
mno jo, ale Ti Tvoji dva kamarádi můžou samozřejmě očekávat naprostý komfort a kdyby snad chtěl být někdo mít na pokoji jednolůžko, tak tahle zfašinovaná skupina by ty neočkované vyhodila na ulici.
Jinak jsem četl řádná hov.na už, ale aby mi nějaký fanatik od Babiše vyčítal, že kvůli mně je prázdná státní kasa a jsou vyhlašovány lockdowny, tak to ať si dává pozor na ústa. Všechno to dlužíte Vy! další fašounský hovna mi nestojí za to komentovat snad jen, že já v nemocnici nikdy neležel, takže kdokoliv z Vaší fašistické obce, jestli ležel nebo bude ležet v nemocnici, tak ať ho hanba fackuje, že mu to musím platit já - dle Vaší zvrácené ideologie
PS. a dejte si hodně lajků to je transparentnější než vztyčená pravice
hadas (admin), ralff, Kuba, DUKLIČKA, Lufa, miramare83 and J4u8 like this post
FREDERIK and Leo like this post
Geofree napsal:mno jo na hokej můžou jenom očkovaní, takže teď to tam bude výkvět společnosti :-( nedivil bych se, že časem se tam začnou hádat mezi sebou, kdo má víc dávek... jinak od očkovaných tragický výkon ve fandění, jestli chcete takhle pokračovat, tak se na to rovnou vyse.rte, protože dnes to byla ostuda!!MarkusHCD napsal:Po dvou třetinách jsem říkal,že bod bude maimum,slávistický pohyb,zaujetí a chuť nás však zaslouženě přiipravil i o něj,jsme tým nebo soubor sólistů?Kapitolou samou pro sebe byl "výkon" cca šesti mentálně hodně přibržděných idiotů z míst,kdemstával kotel,ale dnes přesně platilo jaký tým,takoví fanoušci,Slávistům jsem musel vysvětlovat,že i v Jihlavě je většina lidí normálních
Kde jsou ty časy, kdy tam mohli opravdoví neočkovaní fans a udělali pořádnou kulisu hodnou Dukly.
na absolutně vymatlaný covidový fanatiky, který mi kurví skoro dva roky života vůbec nehodlám reagovat, ani na jejich historky typu jedna bába povídala
Nepochopil,o COVID do toho vůbec netahej,ale OK,pokud Ti jde o atmosféru,příště by si ti hrdinové mohli vzít píšťalky,bubínky a zapálené louče...
MarkusHCD- Posts : 1924
Demokracie (ono i vlastně jen být dospělý)znamená právo se rozhodnout, ALE nést si i následky za svá rozhodnutí. Mě by pak hanba fackovala jít se nechat obskakovat do nemocnice, ale disidentům to zjevně blbé není..
Kuba and Lufa like this post
pegy18 napsal:Geofree Geofree.. máš pravdu.. očkovaný trumpety tam udělali hovno kulisu... My opravdový skalní, co by jsme tam vychlastali pár ježků, poslali tam klobásu, vyřvali si hrdla , si ale nebudeme kurvit důstojnost kvůli tomu, že vláda nařídila, vláda nakázala, Babiš tohle, Babiš tamto. Můžeme se na ně vysrat,a hledět jak přece ta inteligentní očkovaná společnost fandí o sto šest.
Jestli Duklu tahle privilegovaná skupina (nevím co je na nich inteligentního? to samé nám o sobě povídali nacisti a smáli se nám Židům, že jsme proti nim hloupí, že kvůli nám jsou nemocní, protože roznášíme schválně choroby. také na to měli svoje lékaře a odborníky a ti měli vždy pravdu a rozdávali bludné kameny) dotlačí do extraligy jako my v roce 2004 a 2017, tak si přečtu volební program jejich vrchního fuhrera Babiše (Můj boj), o tom, jak neočkovaní jsou zhoubou pro celou zem (říši) a je třeba konečného řešení. a třeba propadnu jejich fašismu, když uvidím tu sílu. Zatím začli naši očkovaní přátelé na tribunách pěknou ostudou dnes se Slavii
pegy18 likes this post
Geofree likes this post
imbík napsal:Lockdowne někomu samozřejmě neprospívá evidentně. Jak psal Ralf, ať si každý rozhodne sám za sebe a neodsuzuje jedny nebo druhé kvůli své volbě. Pan prezident dostal třetí dávku a někde to lapl.... Například.
já se Ti divím, že se s těma očkovanýma neofašounama vůbec o tomhle bavíš, Ti jsou Tě schopní udat. nedávno jsem byl pracovně v udh a mleli mi tam stejný fašistický hovna, jak tihle, že je potřeba segregovat lidi (samozřejmě pro dobro těch segregovaných), některé skupiny vyhazovat z nemocnic, udávat tu špínu státní policii a podobný fašounský kecy... Zafandit na hokeji neumějí, ale zfašizovaní jsou řádně..
mno jo na hokej můžou jenom očkovaní, takže teď to tam bude výkvět společnosti :-( nedivil bych se, že časem se tam začnou hádat mezi sebou, kdo má víc dávek... jinak od očkovaných tragický výkon ve fandění, jestli chcete takhle pokračovat, tak se na to rovnou vyse.rte, protože dnes to byla ostuda!!MarkusHCD napsal:Po dvou třetinách jsem říkal,že bod bude maimum,slávistický pohyb,zaujetí a chuť nás však zaslouženě přiipravil i o něj,jsme tým nebo soubor sólistů?Kapitolou samou pro sebe byl "výkon" cca šesti mentálně hodně přibržděných idiotů z míst,kdemstával kotel,ale dnes přesně platilo jaký tým,takoví fanoušci,Slávistům jsem musel vysvětlovat,že i v Jihlavě je většina lidí normálních
Kde jsou ty časy, kdy tam mohli opravdoví neočkovaní fans a udělali pořádnou kulisu hodnou Dukly.
na absolutně vymatlaný covidový fanatiky, který mi kurví skoro dva roky života vůbec nehodlám reagovat, ani na jejich historky typu jedna bába povídala
Takovej výkon předvedeme maximálně 3x za sezónu, žejo, Ujčo.
Kelt- Posts : 384
https://ibb.co/VvywGXQ
vn and miramare83 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Třetí třetina: bylo vidět, že fyzička zcela odešla. Všude později a do útočného pásma jsme se dostali jen náhodou. Tímhle stylem byla otočka Slavie jaksi nabíledni.
K tomu je potřeba si přičíst mínus dva beky.
Tradičně nejslabší v týhle parodii na profi soutěž jsou rozhodčí.
A Havránek? Nechápu myšlenkové pochody udělat něco v takové situaci jak on.
miramare83- Posts : 1125
FREDERIK likes this post
ralff- Posts : 1547
colorado44- Posts : 84
colorado44- Posts : 84
miramare83 likes this post