Diskuzní fórum
+41
Drmax
Zeronico
mjrkk
maggycc
hcd
ML66
pegy18
Vasoj84
Geofree
Raddy007
krap
olin
Excalibur
MichalDJ
trixy
FREDERIK
AJET0
Rimsy
Kelt
richmonds
Burberry
Lufa
Lázňator
mrskman
Martynez
vn
kancler
Ujo
Jaternička
HCDTOM
ondrej.n
Hhs23
MarkusHCD
imbík
sz108
ralff
DUKLIČKA
staříček
hadas (admin)
Siroko
Luc2as
45 posters
Strana 7 z 20
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
MarkusHCD napsal:ondrej.n napsal:A bencle na první flek a vydělaly mi 55 vočí
Mně teď totožnou sumu může vydělat plichta Slávky v Opavě,jdu na to
Tož držim klepeta
ondrej.n- Posts : 590
viděl jsem cca od půlky 2.třetiny...ale dle onlajnů to asi bylo celý zápas o souboji našich zakončujících se Stezkou....
výkon dobrej, šli jsme za tím...a ty spálený šance...těch bylo na 5 zápasů, ale to bych přičítal tý pauze a časem se dostane jistota na hokejky a budou i góly...nasazení a chuť tam jsou, to je supr....
škoda toho gólu na 1:1...to by se stávat nemělo, že se to takhle podcení ve vlastním pásmu při přesilovce 20s do konce třetiny...to byl lacinej gól...ale jinak jsem spokojen, čekal jsem to podstatně horší...
nicméně pohled na tabulku mě lehce šokoval, když jsem viděl Benátky na prvním fleku....to i ta naše prohra v tom ledovém paláci dostává jiný rozměr
výkon dobrej, šli jsme za tím...a ty spálený šance...těch bylo na 5 zápasů, ale to bych přičítal tý pauze a časem se dostane jistota na hokejky a budou i góly...nasazení a chuť tam jsou, to je supr....
škoda toho gólu na 1:1...to by se stávat nemělo, že se to takhle podcení ve vlastním pásmu při přesilovce 20s do konce třetiny...to byl lacinej gól...ale jinak jsem spokojen, čekal jsem to podstatně horší...
nicméně pohled na tabulku mě lehce šokoval, když jsem viděl Benátky na prvním fleku....to i ta naše prohra v tom ledovém paláci dostává jiný rozměr
sz108- Posts : 378
První a větší kus druhé periody festival promarněných šancí,pak so do toho dostal i soupeř a z brejků hhodně hrozil,jsem rád,že jssme bonusový bod urvali.
MarkusHCD- Posts : 1924
Je dobře, že se vyhrálo vzhledem k tomu losu co teď máme...
vn- Posts : 1856
ondrej.n napsal:A bencle na první flek a vydělaly mi 55 vočí
Mně teď totožnou sumu může vydělat plichta Slávky v Opavě,jdu na to
Myslím, že jsme byli lepším týmem. Určitě pohyb byl na naší straně. Nevím jak vám, ale takhle na dálku mi přišlo, že led byl katastrofa, pořád to skákalo. Tyčka, tyčka a ven . Na Pekra od Stezky jasný faul, podkopnuti. Dva body doma, ale hlavně, hlavně se zase hrálo!!! Vydržet!!
PS: Ten faul Bořuty a okamžitá pomsta od Lichance!! Super tohle je týmový duch, takhle to má být!!!
PS: Ten faul Bořuty a okamžitá pomsta od Lichance!! Super tohle je týmový duch, takhle to má být!!!
imbík- Posts : 3617
A bencle na první flek a vydělaly mi 55 vočí
Tolik tutovek spálenejch během jednoho zápasu, to se jen tak nevidí. Ale dva body doma... Do příště je potřeba seřídit mířidla
ralff- Posts : 1547
Tak sláva, ale Toncek nám to dneska dost usnadnil..
Alespoň tak,Krenželok je dobrej snajpr,HCD Olé!
DUKLIČKA napsal:My jsme kopyta pyne boze
Když mu to Ujča na tréninku postaví,dvakrát rozhodně tyčku netrefí
DUKLIČKA napsal:Taky se Vam to seka?
Mně to na hokejce jede v poho,seká se mi to na tipáči
DUKLIČKA napsal:Taky se Vam to seka?
Jo, seká se to chvilkama.
imbík napsal:Teď jsem se k tomu teprve dostal. Dle onlajnu jasně lepší, nebo jak to vidíte vy?
Myslím,že alespoň trochu produktivní mužstvo by v 1. třetině vstřelio minimálně dva góly...
Teď jsem se k tomu teprve dostal. Dle onlajnu jasně lepší, nebo jak to vidíte vy?
imbík- Posts : 3617
Sanci na 5 golu + najezd... netrefime prazdnou nekolikrat..
Luc2as- Posts : 297
Peky navazuje na střeleckou potenci ze začátku sezony
Lufa napsal:Siroko napsal:Tak senat ten danovej balicek pravdepodobne vrati zpet snemovne. Snad se to jeste opravi, protoze v tomto zneni by to ve finale opravdu novy hale zakroutilo krkem.
Je to postavený na hlavu. Všechno to soudruzi dělají úplně obráceně. Teď, když je stát finančně totálně v prdeli chtějí ještě snižit daně. Fakt tomu nerozumím !
Jak říkáš,podporou tohoto nesmyslu to soudruzi z ODS opravdu nedomysleli
Siroko napsal:Tak senat ten danovej balicek pravdepodobne vrati zpet snemovne. Snad se to jeste opravi, protoze v tomto zneni by to ve finale opravdu novy hale zakroutilo krkem.
Je to postavený na hlavu. Všechno to soudruzi dělají úplně obráceně. Teď, když je stát finančně totálně v prdeli chtějí ještě snižit daně. Fakt tomu nerozumím !
Lufa- Posts : 1312
Tak senat ten danovej balicek pravdepodobne vrati zpet snemovne. Snad se to jeste opravi, protoze v tomto zneni by to ve finale opravdu novy hale zakroutilo krkem.
Siroko- Posts : 1206
Píše mi kamarád, jestli se dá platit na tom ticketportalu klasickým bankovním převodem? Nemá totiž aktivovaný placení kartou přes internet a nechce se mu to zařizovat jen kvůli tomu...
Nevíte někdo tedy, zda to jde??
díky
Nevíte někdo tedy, zda to jde??
díky
Slavnostní chvíle nastala,cca po 35ti letech si na hokeji legálně sednu
Virtuální vstupenky je super nápad
Hned jsem tam pustil jednu na stojáka....
jak já se těším na ten hokej dnes...snad rozehranost čagyho strhne ostatní a připíšem si 3 důležité body...Havíři jsou nepříjemní, nemám je rád...jak klub, tak fanoušky....snad jedinej koho uvidím rád, tak je Semiš
nestihnu mač od začátku, ale od druhé třetiny bych to už měl vidět....
Dukla do toho!!
Hned jsem tam pustil jednu na stojáka....
jak já se těším na ten hokej dnes...snad rozehranost čagyho strhne ostatní a připíšem si 3 důležité body...Havíři jsou nepříjemní, nemám je rád...jak klub, tak fanoušky....snad jedinej koho uvidím rád, tak je Semiš
nestihnu mač od začátku, ale od druhé třetiny bych to už měl vidět....
Dukla do toho!!
Lufa likes this post
Dneska po dlouhý době vytáhnu na hokej i manželku. Má to na sezení , tak snad nebude nadávat
Lufa- Posts : 1312
Siroko likes this post
Taky jsem koupil. Nez se tady drbat s nejakym sazenim u tipsportu, tak doporucuju kupovat ty prenosy na hokejce. Tam si muzete vybrat, kterymu klubu penize ze vstupnyho pujdou.
Siroko- Posts : 1206
hcd and Lufa like this post
hcd napsal:Tohle mi přijde fér. Na zimaku bychom taky platili a není vina Dukly, že tam nemůžeme. Doufám, že nás bude co nejvíce... uzavření DF a všechny věci okolo stranou, i když je toho dost co se mi stran klubu nelibilo. Tohle není dar Dukle, ale něco za něco
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12127
koupeno
hcd likes this post
Virtuální vstupenky
Tohle mi přijde fér. Na zimaku bychom taky platili a není vina Dukly, že tam nemůžeme. Doufám, že nás bude co nejvíce... uzavření DF a všechny věci okolo stranou, i když je toho dost co se mi stran klubu nelibilo. Tohle není dar Dukle, ale něco za něco
hcd- Posts : 75
Luc2as napsal:Mas naprosto spravnou myslenku.. Bohuzel je to tak.. Uz i prosakuji zpravy z radnice ze to tak je..ondrej.n napsal:Jinak podle mě sněmovnou schválená verze daňového balíčku se sazbou 15 procent u daně z příjmu výstavbu nové haly pohřbívá, a já už v této záležitosti přestávám být optimistou.
Klid, nic se nejí tak horký, jak se to uvaří.
DUKLIČKA napsal:Dneska jsem dal na Vítkovice mimo jine.
Já taky, ale po Tipsportu při 0:1 běželo info od lidí, že to chce dát hcp na Motor... Ach jo
Mas naprosto spravnou myslenku.. Bohuzel je to tak.. Uz i prosakuji zpravy z radnice ze to tak je..ondrej.n napsal:Jinak podle mě sněmovnou schválená verze daňového balíčku se sazbou 15 procent u daně z příjmu výstavbu nové haly pohřbívá, a já už v této záležitosti přestávám být optimistou.
Dva stromy out,ale legendární jírovec před vchodem za střídačkami přežije!
Jinak podle mě sněmovnou schválená verze daňového balíčku se sazbou 15 procent u daně z příjmu výstavbu nové haly pohřbívá, a já už v této záležitosti přestávám být optimistou.
Pro sledování přenosů na tipsportu je potřeba měsíčně vsadit 30 Kč. Osobně jsem do toho vložil pouhých 50 Kč a zbytek sponzorují drobné sázky a tipovací soutěže, co tipsport vypisuje na netu. Takhle už jedu třetí sezonu...
jo a to sem zapomněl před 2. tejdnama nebo tak nějak slavil tipsport 3 roky Vegas a poslali mně 33 spinů zdarma a vytáhl sem z toho 250Kč a poslal je na účet takže su vlastně v plusu. Mně to sázení a hraní po netu naštěsti nějak nechytlo
Lázňator- Posts : 702
Tak díky, já to ještě předloni, loni a letos sledoval na hokejce, ale poté, co brutálně zdražili využiju tuto levnější variantu..
Hele já tam poslal před 3. rokama 200 kč sázím jen těch 30kč jednou za měsíc a to ještě na zápas live když třeba ve fotbalu někdo vede 2:0 kurz tím pádem je 1,01 no a po 3 letech tam mám 189 kč hokejka by mě stála už majlant a sledoval bych jen naši ligu tady mám všeondrej.n napsal:Aha, takže musím vsadit, abych mohl sledovat? Teď jsem zkusil live stream Třinec-Plzeň a jde mi to.
Lázňator- Posts : 702
ondrej.n likes this post
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Strana 7 z 20
Povolení tohoto fóra: