Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+41
Drmax
Zeronico
mjrkk
maggycc
hcd
ML66
pegy18
Vasoj84
Geofree
Raddy007
krap
olin
Excalibur
MichalDJ
trixy
FREDERIK
AJET0
Rimsy
Kelt
richmonds
Burberry
Lufa
Lázňator
mrskman
Martynez
vn
kancler
Ujo
Jaternička
HCDTOM
ondrej.n
Hhs23
MarkusHCD
imbík
sz108
ralff
DUKLIČKA
staříček
hadas (admin)
Siroko
Luc2as
45 posters

Strana 13 z 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Geofree 22/10/2020, 18:08

Geofree

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 22/10/2020, 14:07

Raddy007 napsal:Ty evidentně nejsi moc zdatný ve čtení, tak ti to tu z Blesku nakopíruju: „Demonstrace byla ukončena a chtěli jsme se rozejít pryč. Všechno probíhalo v klidu do té doby, než jsme zjistili, že z náměstí není kudy odejít. Ptám se policajtů, proč nás nepustí. Bylo mi odpovězeno, že mají zákaz kohokoli pouštět. Já na to, proč nás tedy vyzývají k opuštění prostoru, když není kudy odejít. A jestli vypadáme jako někdo, kdo chce dělat problémy a bordel. Prostě ne! Tudy ne! Čili nikdo ze zasahujících nebyl schopen lidem oznámit, jakým směrem se vydat domů.“
To mluví o jiných lidech jo? Kopeš kolem sebe kraviny, asi tě to baví, tak už tě nechám být, mel si co chceš. Jsem rád že sis aspoň vygooglil ty lidi a otočils Very Happy Jo a určitě nemocnice jsou přeplněné kvůli lidem s drobnými příznaky, ty doktoři jsou asi padlí na hlavu, že když by se tam někdo takovej objeví, tak si ho tam určitě nechají, nemají totiž co dělat. Mám dojem, že tvé oblíbené slovo dezinformace budou tvoje doména. Měj se už na tebe nebudu reagovat, myslím, že už to všem stačilo.

Geofree napsal:
Raddy007 napsal:Tak když jsi to video voděl, tak musíš vědět, že jsi reagoval úplně nesmyslně, protože to video není ze Staromáku, ale z Kafkova náměstí, je z doby kdy tam najíždí policie a Ujča na Staromáku zjevně není. Je úplně jedno jestli jsem tam byl, video se nemusí otáčet o 360 stupň§, je tam jasně vidět, že ty ulice přes Kafkovo náměstí jsou volné.
Už se mi to nechce hledat dozadu, ale o CNN Prima si tu začal ty ne? já o ní neřekl ani slovo, takže by to asi fakt chtělo studenej obklad  Very Happy Mimochodem za dezinformační můžeš říct kdejaký medium včetně ČT, ale jsem rád, že tak hrozně podporuješ BLM  Smile Jinak koronu si nějak moc neberu, ale roušky mi nevadí, pokud se dá něco udělat proti šíření, co nic nestojí, tak je to v pohodě. Zlehčování ale nemám rád, to že u někoho to má lehkej průběh, neznamená že u všech, mladý nevyjímaje a hlavně nechat koronui svému osudu vede k tomu, co bylo v Itálii na jaře, přeplněný nestíhající špitály. Možná si jen vygůgli kolik má tenhle národ lidí.

evidentně máš delší vedení, takže by ti tak za týden mohla dojít tahle otázka: Nemluví zcela NAHODOU o jiných lidech, kteří tam byli protiprávně zadržováni?  jj je určitě dobré lidi vypanikařit tak, že už při mírných příznacích se nechají odvézt do nemocnic, které jsou tak přeplněné a odkládají tak operace nádorů atd. Stejně tak samozřejmě nevím, kolik má tenhle národ lidí... Very Happy vygoogli si,co je nadsázka a možná (vzhledem k delšímu vedení)příští rok by Ti to mohlo dojít

reagovat na Tebe nebudu už já, protože Ty máš v hlavě naprosto vymleto... nic zdrojovanýho, jenom meleš a meleš... seš  hrdina akorát tak za klávesnicí, kterej se do ostatních naváží. aspoň si nějaký informaci vygoogli, když máš rád to slovo. kvůli takovým zfanatizovaným pošukům odložili operaci nádoru jednomu mému příbuznému, děkuje Vám za Váš fanatismus (vím, vygooglím si, že se umírá jedině a pouze na koronavirus a říkáš to Ty chytrák za klávesnicí)

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 22/10/2020, 12:56

Siroko

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 22/10/2020, 12:44

Ty evidentně nejsi moc zdatný ve čtení, tak ti to tu z Blesku nakopíruju: „Demonstrace byla ukončena a chtěli jsme se rozejít pryč. Všechno probíhalo v klidu do té doby, než jsme zjistili, že z náměstí není kudy odejít. Ptám se policajtů, proč nás nepustí. Bylo mi odpovězeno, že mají zákaz kohokoli pouštět. Já na to, proč nás tedy vyzývají k opuštění prostoru, když není kudy odejít. A jestli vypadáme jako někdo, kdo chce dělat problémy a bordel. Prostě ne! Tudy ne! Čili nikdo ze zasahujících nebyl schopen lidem oznámit, jakým směrem se vydat domů.“
To mluví o jiných lidech jo? Kopeš kolem sebe kraviny, asi tě to baví, tak už tě nechám být, mel si co chceš. Jsem rád že sis aspoň vygooglil ty lidi a otočils Very Happy Jo a určitě nemocnice jsou přeplněné kvůli lidem s drobnými příznaky, ty doktoři jsou asi padlí na hlavu, že když by se tam někdo takovej objeví, tak si ho tam určitě nechají, nemají totiž co dělat. Mám dojem, že tvé oblíbené slovo dezinformace budou tvoje doména. Měj se už na tebe nebudu reagovat, myslím, že už to všem stačilo.

Geofree napsal:
Raddy007 napsal:Tak když jsi to video voděl, tak musíš vědět, že jsi reagoval úplně nesmyslně, protože to video není ze Staromáku, ale z Kafkova náměstí, je z doby kdy tam najíždí policie a Ujča na Staromáku zjevně není. Je úplně jedno jestli jsem tam byl, video se nemusí otáčet o 360 stupň§, je tam jasně vidět, že ty ulice přes Kafkovo náměstí jsou volné.
Už se mi to nechce hledat dozadu, ale o CNN Prima si tu začal ty ne? já o ní neřekl ani slovo, takže by to asi fakt chtělo studenej obklad  Very Happy Mimochodem za dezinformační můžeš říct kdejaký medium včetně ČT, ale jsem rád, že tak hrozně podporuješ BLM  Smile Jinak koronu si nějak moc neberu, ale roušky mi nevadí, pokud se dá něco udělat proti šíření, co nic nestojí, tak je to v pohodě. Zlehčování ale nemám rád, to že u někoho to má lehkej průběh, neznamená že u všech, mladý nevyjímaje a hlavně nechat koronui svému osudu vede k tomu, co bylo v Itálii na jaře, přeplněný nestíhající špitály. Možná si jen vygůgli kolik má tenhle národ lidí.

evidentně máš delší vedení, takže by ti tak za týden mohla dojít tahle otázka: Nemluví zcela NAHODOU o jiných lidech, kteří tam byli protiprávně zadržováni?  jj je určitě dobré lidi vypanikařit tak, že už při mírných příznacích se nechají odvézt do nemocnic, které jsou tak přeplněné a odkládají tak operace nádorů atd. Stejně tak samozřejmě nevím, kolik má tenhle národ lidí... Very Happy vygoogli si,co je nadsázka a možná (vzhledem k delšímu vedení)příští rok by Ti to mohlo dojít

Raddy007

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 22/10/2020, 12:36

Za těchto podmínek doufám, že se Chance liga nerozjede....protože z pohledu klubu je to totálně prodělečný a strašně moc starostí okolo...za daný situace se můžou rozjet nejvyšší soutěže a hotovo....tam to sponzoři zatáhnou, sledovanost na netu, či v tv taky nějaká bude...ale v Chance lize to nemá žádný význam - nulový výdělek ze vstupnýho, na hokejce na to koukne 200-500 lidí a na druhý straně tam jsou výdaje za testy...to je prostě každej zápas mínus jak sviňa...a to se takhle nedá dělat....
ani hráče to nemůže bavit...před každým zápasem se nechat furt testovat jak tatar, pak vyjet před prázdnej staďák...no to musí být zážitek...
další věc - to, že se budou před každým zápasem testovat...to je šílenej počet lidí, co se testuje a je to vlastně zbytečný...jsou to zdraví lidi...a zabírají kapacitu těm, co ten test potřebují...tchán byl teď na testech v Jihlavě...v pondělí volal a objednali ho až na dnešek...takže je vidět, že je to nabitý...a teď by přibylo jen za hokej - extraliga + chance liga = 32 týmů x min.30 lidí to je takřka tisíc testů....to je šílený číslo....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 22/10/2020, 11:59

Třeba tahle situace trošku protřidi počet účastníků chance ligy. Situaci ustoji jen ty silné celky. Nic extra by se nestalo kdyby tuhle soutěž hrálo 10 týmu
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 22/10/2020, 10:53

ralff napsal:V MF Dnes dneska zmínka o tom, že se vyjednává o obnovení nejvyšších ligových soutěží, bez diváků a s pravidelným testováním. Tak třeba tady světlo na konci tunelu.

Myslím,že pokud něco povolí,tak kopanou,která se hraje venku. V hokeji silně lobuje APK,tudíž zde to vidím max. na extraligu, ovšem bez diváků.

Pokud by se měly soutěže rozjet,podmínkiu určitě budou negativní testy účastníků před každým zápasem. Nedovedu si představit,že bychom za každý zápas vyhodili cca 50 000,-Kč z testy,když zhruba o stejnou částku přicházíme za jeden zápas před prázdými tribunami. Pro prvoligové kluby celkem velký problém.

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 22/10/2020, 10:31

[quote="Raddy007"]Tak když jsi to video voděl, tak musíš vědět, že jsi reagoval úplně nesmyslně, protože to video není ze Staromáku, ale z Kafkova náměstí, je z doby kdy tam najíždí policie a Ujča na Staromáku zjevně není. Je úplně jedno jestli jsem tam byl, video se nemusí otáčet o 360 stupň§, je tam jasně vidět, že ty ulice přes Kafkovo náměstí jsou volné.

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/10/2020, 09:42

V MF Dnes dneska zmínka o tom, že se vyjednává o obnovení nejvyšších ligových soutěží, bez diváků a s pravidelným testováním. Tak třeba tady světlo na konci tunelu.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 22/10/2020, 09:32

S tim počtem lidí v národu znaš nadsázku

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 22/10/2020, 08:58

Tak když jsi to video voděl, tak musíš vědět, že jsi reagoval úplně nesmyslně, protože to video není ze Staromáku, ale z Kafkova náměstí, je z doby kdy tam najíždí policie a Ujča na Staromáku zjevně není. Je úplně jedno jestli jsem tam byl, video se nemusí otáčet o 360 stupň§, je tam jasně vidět, že ty ulice přes Kafkovo náměstí jsou volné.
Už se mi to nechce hledat dozadu, ale o CNN Prima si tu začal ty ne? já o ní neřekl ani slovo, takže by to asi fakt chtělo studenej obklad Very Happy Mimochodem za dezinformační můžeš říct kdejaký medium včetně ČT, ale jsem rád, že tak hrozně podporuješ BLM Smile Jinak koronu si nějak moc neberu, ale roušky mi nevadí, pokud se dá něco udělat proti šíření, co nic nestojí, tak je to v pohodě. Zlehčování ale nemám rád, to že u někoho to má lehkej průběh, neznamená že u všech, mladý nevyjímaje a hlavně nechat koronui svému osudu vede k tomu, co bylo v Itálii na jaře, přeplněný nestíhající špitály. Možná si jen vygůgli kolik má tenhle národ lidí.

Geofree napsal:
Raddy007 napsal:To Geofree
Nezlob se na mě, ale tobě trochu hráblo ne? Názor na Ujču si může mít každej jakej chce, ale ty jsi na můj příspěvek reagoval jako pako, přitom jsi zjevně to video, o kterém byla řeč vůbec neviděl. Tam totiž Ujča stojí MIMO Staromák, řve po polcajtech a je tam jasně vidět (kamera se otáčí), že je na volném prostranství, odkud si může jít kam chce. Ty to rozporuješ nesmyslnejma kecama, příště si dej ledovou sprchu a přečti si pořádně o čem je řeč, podívej se na video o kterém je řeč a pak reaguj. O tom rozhovoru si může každej myslet co chce, ale je jasný že to co nakecal Blesku nšjak nesedí s tím vodeem, a hlavně aby řval trenér ligového mužstva po policajtech že sou buzeranti atd., to mi přijde naprosto mimo mísu.

To video jsem viděl.  Kamera se otočila o 360 stupňů?  Nemluví zcela NAHODOU o jiných lidech, kteří tam byli protiprávně zadržováni? Byl jsi tam? tak co tady na mě vůbec zkoušíš? hlavně mi tady nemel něco o cnn prima a podobných dezinformačních zdrojích (vím, za všechno špatný u černochů můžou běloši atd... ) S těma radama začni u sebe, i když u Tebe je to jedno, Ty umřeš stejně jako dalších minimálně 20-25 milionu v tomhle národě na koronavirus, jedině že by Tě zachránila všemocná rouška a možná Hamáček, když nechá mlátit lidi, tak by to mohlo pomoci v boji proti nemoci? Dokoukej ČT 24, zjisti, že je to beznadějný a že umřeš (teď pro Tebe malé tajemství: jednou umřeme všichni), vezmi si svoje silné léky a běž spát.

Raddy007

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 22/10/2020, 01:11

hadas (admin) napsal:Jinak Ti totálně slabomyslní mají i druhý pokus... ->

Odpůrci vládních opatření se sejdou 28. října, omezení počtu na sto neřeší
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/dalsi-shromazdeni-manifestace-za-svobodu-praha.A201021_100523_praha-zpravy_rsr

Takhle nepůjdeme na sport až do jara příštího roku.
Sere mě, jak to chaoticky dělá vláda a že to vede sociopat Babiš, ale je normální, že se lidi, co kritizují Babiše, chovají jako pitomci?

Nedávno jsem viděl po několikáté tenhle dokument a je úplně jasný, proč byl takhle dobrej. Byl slušnej, extrémně chytrej a šel za tím.
https://www.youtube.com/watch?v=QiI9utAigwk&t=3015s

Ok, tak ať tu demonstraci zruší (nepovolí) režim (vláda), ale ať je tam zase nezavřou jak na Staromáku a pak je tam seřežou. Oni je prvně pustí na Staromák, za chvíli to ukončí a pak je nechají zmydlit, kde se tam vzalo tak rychle vodní dělo?.... co to je? to nějak zlepší situaci národa, když budeme lidi řezat a zavírat? Jinak já jsem pochopil, že hodně antiBabišů, co muselo na just dělat, z pro mě dosud neznámého důvodu, mejdany na Karlově mostě nebo jet narvanýma žlutýma vlakama do Chorvatska je teď zase radikálně na druhé straně... (samozřejmě podporováni novináři (chudák Karel Čapek, jestli to slyší) typu Davida Pika - víme co to je za novináře... No ) tj předtím až cynicky odmítali cokoliv dodržovat a teď zase kvílí, že nás vláda všechny nechá zabít koronavirem.... :-(

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2020, 23:53

Jinak Ti totálně slabomyslní mají i druhý pokus... ->

Odpůrci vládních opatření se sejdou 28. října, omezení počtu na sto neřeší
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/dalsi-shromazdeni-manifestace-za-svobodu-praha.A201021_100523_praha-zpravy_rsr

Takhle nepůjdeme na sport až do jara příštího roku.
Sere mě, jak to chaoticky dělá vláda a že to vede sociopat Babiš, ale je normální, že se lidi, co kritizují Babiše, chovají jako pitomci?

Nedávno jsem viděl po několikáté tenhle dokument a je úplně jasný, proč byl takhle dobrej. Byl slušnej, extrémně chytrej a šel za tím.
https://www.youtube.com/watch?v=QiI9utAigwk&t=3015s
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 21/10/2020, 21:00

Raddy007 napsal:To Geofree
Nezlob se na mě, ale tobě trochu hráblo ne? Názor na Ujču si může mít každej jakej chce, ale ty jsi na můj příspěvek reagoval jako pako, přitom jsi zjevně to video, o kterém byla řeč vůbec neviděl. Tam totiž Ujča stojí MIMO Staromák, řve po polcajtech a je tam jasně vidět (kamera se otáčí), že je na volném prostranství, odkud si může jít kam chce. Ty to rozporuješ nesmyslnejma kecama, příště si dej ledovou sprchu a přečti si pořádně o čem je řeč, podívej se na video o kterém je řeč a pak reaguj. O tom rozhovoru si může každej myslet co chce, ale je jasný že to co nakecal Blesku nšjak nesedí s tím vodeem, a hlavně aby řval trenér ligového mužstva po policajtech že sou buzeranti atd., to mi přijde naprosto mimo mísu.

To video jsem viděl.  Kamera se otočila o 360 stupňů?  Nemluví zcela NAHODOU o jiných lidech, kteří tam byli protiprávně zadržováni? Byl jsi tam? tak co tady na mě vůbec zkoušíš? hlavně mi tady nemel něco o cnn prima a podobných dezinformačních zdrojích (vím, za všechno špatný u černochů můžou běloši atd... ) S těma radama začni u sebe, i když u Tebe je to jedno, Ty umřeš stejně jako dalších minimálně 20-25 milionu v tomhle národě na koronavirus, jedině že by Tě zachránila všemocná rouška a možná Hamáček, když nechá mlátit lidi, tak by to mohlo pomoci v boji proti nemoci? Dokoukej ČT 24, zjisti, že je to beznadějný a že umřeš (teď pro Tebe malé tajemství: jednou umřeme všichni), vezmi si svoje silné léky a běž spát.

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2020, 20:46

Geofree napsal:
hadas (admin) napsal:
Geofree napsal:Hadas: ok, tak nejsi bonz.ák, ale jenom to nahlašuješ nebo informuješ tedy nahlašovatel nebo informátor.
tak to abych se zde choval dle Tvých názorů, aby jsi mě také nenahlásil nebo neinformoval někde na FB u mého zaměstnavatele.
Kancléř: Ty působíš také komicky až trapně, ale já Tě při tom nechám, my s Viktorem ctíme každého názor. Jinak výraz nevidět si do huby, to je opravdu kultivované... Jinak stáhnutí videa to je jistě konspirace Very Happy

Cože? Informátor? Nejsi magor? Hodit do diskuze na FB odkaz na video uveřejněné Primou, pod příspěvek kde diskutuju, je nahlašování?
A tady to jako nikdo jiný než fanoušci Dukly nečte? Chovej se podle sebe, copak jsem tady někdy někoho omezil nebo cenzuroval? Jinak to video tam pořád je.

dávej si opravdu velký pozor na pusu, pro tebe nejsem žádnej magor, ok? !!!! jasně zcela náhodou je to u Tomance, kterej je, slušně řečeno, jiným nepřející persona, zcela náhodou zastupitel města Jihlava, jakožto majitele klubu, tedy nadřízeného Viktora. Prima známé to dezinformační medium s danou vlastnickou strukturou, tím bych se zrovna neoháněl... Jinak uznávám, že tady jsi nikdy nikoho neomezil. Ať se Ti daří a nikdo Ti nedělá v zaměstnání problémy za Tvoje názory, ale hodnotí Tě za Tvoji práci

Já se jen zeptal :-)
Jako, jestli si myslíš, že jsem to dal pod příspěvek Tomance s nějakým záměrem, tak opravdu nedal. Ač toho člověka vůbec nemusím a vím, co je to zač, tak tady jsem s ním souhlasil a jen diskutoval. A pod jeho příspěvky píšu docela často. Občas dává dobré fotky z různých míst, toho by se měl držet a ty mu klidně pochválím. Jinak jeho názory na většinu věcí nesdílím, včetně těch politických. "Vítač a obdivovatel Merkel a spol.".
Že bude někdo něco dělat z odkazu na veřejné video, který je i tady, to mě tedy ani ve snu nenapadlo. Ale tak OK no. Každý má svoje konspirační teorie.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Geofree likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 21/10/2020, 20:30

To Geofree

Raddy007

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/10/2020, 20:28

Komicky až trapně působí měnit názory jak se.to hodí. Ujča tam jel říct svůj názor který nemění od začátku sezony viz tiskovka před sezónou. Za to si ho vážím, že tam jel bez ohledu na popotahovani po celé akci.
Být silnej za klávesnici a ještě měnit názory jak je potřeba.není žádné umění.
A jak jsem psal níže. S demonstrací jako takovou nesouhlasím ať už.šlo dříve o demonstrace kolem Babise, nebo teď proti rouskam ( v nouzovem stavu obzvlášť ) ale když už to vláda dovolila, tak proč by tam Viktor nejel říct svůj názor? To taky nechápu my češi jsme fakt zvláštní chceme demokracii a pak když se podle ní někdo řídí tak je vyvrhel.... protože se neřídil podle druhých...? 🙈

imbík

Geofree likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 21/10/2020, 20:21

hadas (admin) napsal:
Geofree napsal:Hadas: ok, tak nejsi bonz.ák, ale jenom to nahlašuješ nebo informuješ tedy nahlašovatel nebo informátor.
tak to abych se zde choval dle Tvých názorů, aby jsi mě také nenahlásil nebo neinformoval někde na FB u mého zaměstnavatele.
Kancléř: Ty působíš také komicky až trapně, ale já Tě při tom nechám, my s Viktorem ctíme každého názor. Jinak výraz nevidět si do huby, to je opravdu kultivované... Jinak stáhnutí videa to je jistě konspirace Very Happy

Cože? Informátor? Nejsi magor? Hodit do diskuze na FB odkaz na video uveřejněné Primou, pod příspěvek kde diskutuju, je nahlašování?
A tady to jako nikdo jiný než fanoušci Dukly nečte? Chovej se podle sebe, copak jsem tady někdy někoho omezil nebo cenzuroval? Jinak to video tam pořád je.

dávej si opravdu velký pozor na pusu, pro tebe nejsem žádnej magor, ok? !!!! jasně zcela náhodou je to u Tomance, kterej je, slušně řečeno, jiným nepřející persona, zcela náhodou zastupitel města Jihlava, jakožto majitele klubu, tedy nadřízeného Viktora. Prima známé to dezinformační medium s danou vlastnickou strukturou, tím bych se zrovna neoháněl... Jinak uznávám, že tady jsi nikdy nikoho neomezil. Ať se Ti daří a nikdo Ti nedělá v zaměstnání problémy za Tvoje názory, ale hodnotí Tě za Tvoji práci

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2020, 20:12

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/10/2020, 19:52

Hm kdeže jsou ty zlaté časy,kdy jsme vloni řešili Půžu a prohru v Kadani Very Happy Very Happy Very Happy
Jaternička
Jaternička

Geofree likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 21/10/2020, 19:48

Hadas: ok, tak nejsi bonz.ák, ale jenom to nahlašuješ nebo informuješ tedy nahlašovatel nebo informátor.
Kancléř: Ty působíš také komicky až trapně, ale já Tě při tom nechám, my s Viktorem ctíme každého názor. Jinak výraz nevidět si do huby, to je opravdu kultivované... Jinak stáhnutí videa to je jistě konspirace Very Happy ty voe čerpat z dezinformačního webu, jako je CNN prima ? dobrý bludy tam do vás tlačejíVery Happy

Naposledy upravil Geofree dne 21/10/2020, 20:14, celkově upraveno 2 krát

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 21/10/2020, 19:28

K Ujčíkovi mám jisté výhrady ale jak psal někdo níž - Ujčík tam byl za sebe, pouze za svojí osobu, takže to je pouze jeho věc co tam dělal, jak se choval a jak mluvil. A totální úlet je v tomhle nějak nadhazovat , že je v nějaký disc.komisi Very Happy

Lufa

vn and Geofree like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 21/10/2020, 19:24

Za mě Ujca borec a pouze řekl svůj názor na věc a chtěl být tam kde chtěl být 😉👍 Za mě respekt , že tam vůbec jel 👍 Jsme ( doufám) ještě ve svobodný zemi a tak každý člověk má právo na svůj názor ne ?!!!

Vasoj84

Geofree likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 21/10/2020, 17:20

Neřeším vůbec nějaký článek nebo bonzovani. Resim video na kterém se Ujčík vyjadřuje jako dlaždic a nevidí si do huby. Video očividně už asi není jelikož nejde načíst. Z toho usuzuji ,že ho dana osoba stáhla. A asi ví i proč.. Je hezké že dokáže někdo říct svůj názor, ale v tuhle chvíli je totálně mimo a působí komicky až trapně. Tak se zase mějte hezky a až se něco bude dít v naší organizaci, tak ho hoďte do placu... Je fajn sem přijít a pobavit se 😀😀😀🙏😀

kancler

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2020, 17:12

Geofree napsal:
kancler napsal:
Geofree napsal:
hadas (admin) napsal:Jak udal? Vždyť to bylo video na Primě a tady je odkaz taky. Já Tomance vůbec nemusím, ale jak se zachoval Viktor Ujčík se mi také vůbec nelíbí.
Jestli to berete jako udání, tak to mám dost.

Admina se můžem zeptat Laughing Laughing Laughing

prima? to je ten jeden z dezinformačních kanálů od cnn šíříci neozdrojované konspirační teorie?  to snad nemyslíš  vážně? Viktor Ujčík má právo na svůj názor nebo musí mít jenom Tvůj názor nebo tedy názor Vojtěcha Vinczeho, aby ten ho když tak případně udal hned za tepla Tomancovi?

Nevím, ale myslím , že reaguješ přehnaně. Každý má právo na svůj názor, ale měl by ho prezentovat trochu kultivovaně... A to ze strany Ujčíka rozhodně nebylo.. Trošku slušnosti a jiné vyjadřování by mu slušelo rozhodně daleko víc Laughing Laughing Laughing Laughing

můžeš mi prosím z daného rozhovoru https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/385871/ujcikovo-svedectvi-z-demonstrace-policejni-provokace-ucpane-vychody.html napsat pasáže, které nejsou kultivované...? Jinak jestli budu někdy na hokeji a budu se tam vyjadřovat vulgárně, bude místní hlídka fanoušků pravé demokracie (pan bonzák VV) informovat mého zaměstnavatele, že jsem užil vulgární výrazy?

Přestaň mě laskavě nazývat bonzákem. Jen jsem se zapojil do diskuze na FB a sdílel jsem odkaz na video (který je i tady). Jako jestli tohle někdo nazývá bonzáctvím, tak je úplně mimo. Kdybych to natočil já a pověsil na web, tak je to jiná, ale takhle?

Tím se Ti myslím vyřešila otázka, kdo je kdo... cheers
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 21/10/2020, 16:30

kancler napsal:
Geofree napsal:
hadas (admin) napsal:Jak udal? Vždyť to bylo video na Primě a tady je odkaz taky. Já Tomance vůbec nemusím, ale jak se zachoval Viktor Ujčík se mi také vůbec nelíbí.

prima? to je ten jeden z dezinformačních kanálů od cnn šíříci neozdrojované konspirační teorie?  to snad nemyslíš  vážně? Viktor Ujčík má právo na svůj názor nebo musí mít jenom Tvůj názor nebo tedy názor Vojtěcha Vinczeho, aby ten ho když tak případně udal hned za tepla Tomancovi?

Nevím, ale myslím , že reaguješ přehnaně. Každý má právo na svůj názor, ale měl by ho prezentovat trochu kultivovaně... A to ze strany Ujčíka rozhodně nebylo.. Trošku slušnosti a jiné vyjadřování by mu slušelo rozhodně daleko víc Laughing Laughing Laughing Laughing

můžeš mi prosím z daného rozhovoru https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/385871/ujcikovo-svedectvi-z-demonstrace-policejni-provokace-ucpane-vychody.html napsat pasáže, které nejsou kultivované...? Jinak jestli budu někdy na hokeji a budu se tam vyjadřovat vulgárně, bude místní hlídka fanoušků pravé demokracie (pan bonzák VV) informovat mého zaměstnavatele, že jsem užil vulgární výrazy?

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Burberry 21/10/2020, 15:47

Vskutku legrační si tu číst příspěvky od mého posledního včerejšího příspěvku, kde jsem předpovídal hádky nad politikou mezi fanoušky. A je to tu.

Každý si může myslet, říkat a chodit kam chce, to tu nikdo snad nerozporuje proboha. Zodpovědný člověk v takové pozici si ale dokáže uvědomit, že pokud dá takový rozhovor bulvárnímu plátku s poněkud kontroverzními politickými názory, tak to bude mít u lidí odezvu a stane se to tématem. Proto politika do sportu absolutně nepatří. Tématem má být sport a šlus.

Jak by to asi vypadalo pak v mančaftu? První lajna volí Babiše, druhá brázda Piráty, třetí komanče a ve čtvrtý si dáme mix zbylých, ale máme potíž, že si kluci pro samé politické nadšení nechtějí nahrávat? S politikou běžte do řiti, ta sem nepatří.

Burberry

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2020, 15:41

Geofree napsal:

Konspirační teorie se mi zdá v nějakém rozhovoru šířil i Viktor Ujčík. A jaký udávání proboha? Odkaz na veřejné video, které je i tady. Jste se lidi pomátli nebo co?
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 21/10/2020, 15:41

Geofree napsal:

kancler

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 21/10/2020, 15:34

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 21/10/2020, 15:19

Jak udal? Vždyť to bylo video na Primě a tady je odkaz taky. Já Tomance vůbec nemusím, ale jak se zachoval Viktor Ujčík se mi také vůbec nelíbí.

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 21/10/2020, 15:17

krap napsal:
Geofree napsal:hmmm koukám, že Ujču tam Tomancovi prostě udal nějaký fanoušek Dukly Vojtěch Vincze... Neznáte ho někdo? to nás teď bude všechny udávat u našich zaměstnavatelů? bude mu stačit  naše propuštění z práce a žlutá hvězda nebo budeme muset být odesláni do převýchovného (koncentračního) tábora? sami nebo s celou rodinou? zajímalo by mě jaký pocit ho naplňuje, když někoho udá? to ho navádějí na těch dezinformačních médiích jako je česká televize nebo tu úchylku udavačství má prostě v sobě?

Nééé, nikdo pana VV nezná, ale zeptal bych se admina.
Že ty si z nás děláš prdel ? Very Happy Very Happy  To se mi líbí.

nevím, co je to dělat si prdel... to si z vás dělá možná tak hamáček... ale rozhodně bych nikoho z vás neudal, aby měl problémy, jako tenhle ten zmiňovanej panáček (udavačský pra.se)

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 21/10/2020, 15:13

Raddy007 napsal:No podle videa stojí Ujča na Kafkově náměstí a provokuje policajty, i když se může jít kam chce, v blesku popisuje že byl na Staromáku skoro ve válce a jak se nemohl ze Stromáku dostat. Už ho neberu ani trochu vážně, ostuda pro něj i pro klub, to je hezký, že tam byl sám za sebe, ale je známej a zaměstnanec klubu.

...se může jít kam chce... si děláš prdel z nás? byl jsi tam? vždyť odsud nikoho nepustili... odkud máš takový žvásty? z jakejch dezinformačních webů- z idnes.cz, čt nebo jsi fízl? nejsi Ty ten udavač Vojtěch Vincze?

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 21/10/2020, 15:11

Geofree napsal:hmmm koukám, že Ujču tam Tomancovi prostě udal nějaký fanoušek Dukly Vojtěch Vincze... Neznáte ho někdo? to nás teď bude všechny udávat u našich zaměstnavatelů? bude mu stačit  naše propuštění z práce a žlutá hvězda nebo budeme muset být odesláni do převýchovného (koncentračního) tábora? sami nebo s celou rodinou? zajímalo by mě jaký pocit ho naplňuje, když někoho udá? to ho navádějí na těch dezinformačních médiích jako je česká televize nebo tu úchylku udavačství má prostě v sobě?

Nééé, nikdo pana VV nezná, ale zeptal bych se admina.
Že ty si z nás děláš prdel ? Very Happy Very Happy  To se mi líbí.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/10/2020, 15:08

Sz108, máš dobré názory 😉.
Osobně s demonstrací nesouhlasím v tomhle období obzvlášť. Na druhou stranu se mi Ujča líbí, že má koule a jde říct svůj názor ať ho to stojí klidně místo. Víc takových lidí v klubu a nemusíme teď řešit jestli jsme prohráli v Kadani a jestli zimak postaví nebo nepsotavi.... 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 21/10/2020, 15:04

hmmm koukám, že Ujču tam Tomancovi prostě udal nějaký fanoušek Dukly Vojtěch Vincze... Neznáte ho někdo? to nás teď bude všechny udávat u našich zaměstnavatelů? bude mu stačit naše propuštění z práce a žlutá hvězda nebo budeme muset být odesláni do převýchovného (koncentračního) tábora? sami nebo s celou rodinou? zajímalo by mě jaký pocit ho naplňuje, když někoho udá? to ho navádějí na těch dezinformačních médiích jako je česká televize nebo tu úchylku udavačství má prostě v sobě?

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 21/10/2020, 13:05

Raddy007 napsal:No podle videa stojí Ujča na Kafkově náměstí a provokuje policajty, i když se může jít kam chce, v blesku popisuje že byl na Staromáku skoro ve válce a jak se nemohl ze Stromáku dostat. Už ho neberu ani trochu vážně, ostuda pro něj i pro klub, to je hezký, že tam byl sám za sebe, ale je známej a zaměstnanec klubu.

doufám, že se ti tvůj postoj třeba jednou vrátí...a v práci dostaneš kapky za to, cos lajkl na fb nebo se zúčastnil nějaký akce...je totiž strašně jednoduchý takhle člověka odsoudit....
co dělá člověk ve svém volném čase by se nemělo mísit s tím, aby mu to pak dával někdo sežrat v práci....pokud je to v mezích zákona samozřejmě...to je prostě špatně...to tady bylo před rokem 89 a myslím, že nikdo by to nechtěl zpátky...

sz108

Geofree likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 20/10/2020, 19:32

Nemám slov. Víc to asi komentovat nebudu. Video, rozhovor s konspirační teorii atd..
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 20/10/2020, 19:05

No podle videa stojí Ujča na Kafkově náměstí a provokuje policajty, i když se může jít kam chce, v blesku popisuje že byl na Staromáku skoro ve válce a jak se nemohl ze Stromáku dostat. Už ho neberu ani trochu vážně, ostuda pro něj i pro klub, to je hezký, že tam byl sám za sebe, ale je známej a zaměstnanec klubu.

Raddy007

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/10/2020, 18:23

Lázňator napsal:
MarkusHCD napsal:Reakce na Viktorův rozhovor na sebe nenechala dlouho čekat.
Kde?

https://www.facebook.com/miroslav.tomanec.5

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 20/10/2020, 17:30

MarkusHCD napsal:Reakce na Viktorův rozhovor na sebe nenechala dlouho čekat.
Kde?

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/10/2020, 17:09

Pak,že nemáme demokracii,chtěl bych Viktora vidět,jak by po provolávání takových oslavných ód na adresu PČR dopadl před listopadem 89 Very Happy

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 20/10/2020, 16:26

Jejda, to ale vypadá, že policajty provokoval Viktor, mimo jiné předseda extraligové disciplinárky Very Happy
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/10/2020, 16:05

Reakce na Viktorův rozhovor na sebe nenechala dlouho čekat.

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty diskusní forum

Příspěvek pro staříček 20/10/2020, 15:06

Na rozdíl od některých z vás já s Ujčíkem naprosto souhlasím, myslím že on nemá zapotřebí si něco vymýšlet .

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 20/10/2020, 12:54

Každej člověk má právo vyjádřit svůj názor, ať je zaměstnán kde chce, pokud je to v mezích zákona...
Zdejší kritika Viktora se mi zdá přehnaná a zbytečná...
On má své právo vyjádřit názor a ostatní mají taky právo vyjádřit svůj názor na jeho účast...ale tím by to mělo skončit....a neohánět se nějakou PR záležitostí....nebyl tam za Duklu, byl tam za Viktora Ujčíka...to, že si to někdo dá dokupy s Duklou, to už je jeho problém....byl tam snad v dresu Dukly?? nebo se tam prezentoval jako trenér "A" mužstva Dukly Jihlava??...ne, byl tam jako normální řadový občan, který vyjádřil nesouhlas s armádním pojetím vedení lidu...
jedinej problém tý demonstrace byli hooligans...to bylo přes čáru a ty měli zastavit na nádražích....
kolega z práce tam byl....a bez ohledu na slova Ujčíka říkal téměř to samý...zatarasený náměstí, policejní provokatéři a na vlastní oči viděl, jak tam nějakej fízl řeže pendrekem do kluka, co byl absolutně v klidu a vůbec nic nedělal....
takže prohlášení nějaký paní od policajtů, co to dostala napsaný od velitele zásahu, je směšný a měla by si uvědomit, že dnes má možnost natočit video 99% lidí...
tolik k tý demonstraci...taky jsem s ní nesouhlasil...já bych tam rozhodně nejel, zaprvý na to nemám čas a zadruhý je to zbytečné přilívání oleje do ohně už tak vystresovaným lidem....ale zároveň pokud měl někdo potřebu tam jet, budiž...je to jeho volba...

sz108

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Burberry 20/10/2020, 12:02

S tím Viktorem je to nešťastný a zase to jen ukazuje, jak se Dukla plácá v PR a nemá tam nikoho kompetentního. Samozřejmě nikdo Viktorovi nemůže zakázat se takový demonstrace zúčastnit, ale už si musí člověk v jeho pozici uvědomit, že nemluví pouze za sebe, ale váže se k jeho slovům i jeho pozice v Dukle. Drtivá většina klubů toto chápe, vystupuje jako apolitická, aby kolem sebe stahovala lidi, co jim na klubu záleží a klub je to téma, které má lidi stahovat k sobě. Ale u nás ne, my zase jdeme přesně naopak.

Viktorův názor na současnou situaci nehodnotím, to je každého věc, co se mu honí v kedlubně. Je potřeba si ale uvědomit, že jeho postoj není postojem všech fanoušků Dukly. Někteří s ním mohou nesouhlasit a jen to vráží další klín mezi už takhle dost rozdělené fanouškovské skupiny na Dukle. Tudíž místo toho, aby se tu řešila Dukla, hokej, novej stadec, tak se tu řeší politika. A řečnění o politice vede vždycky jen k hádkám.

Hezky to třeba v podcastu o 1. lize popisuje Jirka Fronk ze svý štace za mořem, jak měli všichni v klubu PR školení o tom, jak by měli jako zaměstnanci dané organizace přistupovat k sociálním sítím a jak jejich počínání ovlivňuje celý klub a veřejnost okolo. A takhle se nad tím Viktor a nikdo z Dukly bohužel nezamyslel.

Burberry

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/10/2020, 21:16

Pobavilo mě tohle z FB. Docela trefné.

Jasně, kámo.
Jasně, že tě rouška ohrožuje na životě. Proto máš celou dobu přes ksicht šátek, aby tě máma, u který pořád bydlíš, náhodou v televizi nepoznala.
Jasně, že bojuješ za servírky samoživitelky a malý podnikatele. Proto těm hospodám na Staromáku, který jsou už tak v pytli, na rozloučenou ještě zdemoluješ zahrádku.
Jasně, že máš úctu k národním symbolům. Proto českou vlajku hážeš po policajtech jak kus hadru.
Jasně, že seš hrdej Čech. Proto máš na zádech svý bundy strašně sofistikovaně, mrk mrk, napsaný iniciály rakouskýho psychopata, kterej chtěl celej národ (v lepším případě) poslat někam za Ural.
Jasně, že umíš rány rozdávat i přijímat. Proto když švihneš po policajtech dlažební kostku a následně tě sejmou na zem, řveš o pomoc jak hysterická čůza.
Jasně, že seš drsnej. Proto když tvůj hysterickej řev nezabere, povoláš si na pomoc „svoji holku“, stokilovou machnu, která ti jednou za měsíc po devátým pivu u popelnic za hernou vykouří péro, aby ječela něco o policejní brutalitě.
Jasně, že seš novej Havel. Proto máš slovní zásobu jak šimpanz po mrtvici a nestydíš se ji veřejně prezentovat.
Jasně.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/10/2020, 21:05

DUKLIČKA napsal:Paní Kropáčova lže!

Tak to je pak blbý. Nicméně ta první věta platí, ale je to jen můj názor.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: