Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+41
Drmax
Zeronico
mjrkk
maggycc
hcd
ML66
pegy18
Vasoj84
Geofree
Raddy007
krap
olin
Excalibur
MichalDJ
trixy
FREDERIK
AJET0
Rimsy
Kelt
richmonds
Burberry
Lufa
Lázňator
mrskman
Martynez
vn
kancler
Ujo
Jaternička
HCDTOM
ondrej.n
Hhs23
MarkusHCD
imbík
sz108
ralff
DUKLIČKA
staříček
hadas (admin)
Siroko
Luc2as
45 posters

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 8 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro ondrej.n 20/11/2020, 17:08

Aha, takže musím vsadit, abych mohl sledovat? Teď jsem zkusil live stream Třinec-Plzeň a jde mi to.
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/11/2020, 16:42

hadas (admin) napsal:
ondrej.n napsal:Mám dotaz na zkušenější gemblery. Zřídil jsem si konto u typáče kvůli sledování chance ligy. Kolik mám vložit první vklad optimálně?

To záleží, v jakých řádech chceš sázet. Já si myslím, že 500 - 1000 je pro začátek akorát.

Já si vložil kiliána,vsadil,aby mě to pustilo na přenosy a teď budu čekat,až se Tipáč ozve,abych dobil kredit. Ale na hokejce jsou ty přenosy(alesppoň pro mě lepší)

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 20/11/2020, 16:21

To by mě jeblo, to je taky jeden z důvodů, proč nesázím Smile
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 20/11/2020, 16:19

ondrej.n napsal:Dík kluci, nechci sázet, jde mi o ty přenosy. Takže třeba tak ty 200 kilča...

To je v poho... Ono než pak bejt nasranej, jako tenhle borec :-)
https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77581874682&idb=-1&hash=2e83e3cc
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 20/11/2020, 16:16

Dík kluci, nechci sázet, jde mi o ty přenosy. Takže třeba tak ty 200 kilča...btw, neva Hadas, že jsem ti šlohnul avatara? Very Happy

Naposledy upravil ondrej.n dne 20/11/2020, 16:19, celkově upraveno 1 krát
ondrej.n
ondrej.n

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 20/11/2020, 16:11

ondrej.n napsal:Mám dotaz na zkušenější gemblery. Zřídil jsem si konto u typáče kvůli sledování chance ligy. Kolik mám vložit první vklad optimálně?

To záleží, v jakých řádech chceš sázet. Já si myslím, že 500 - 1000 je pro začátek akorát.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 20/11/2020, 16:05

No.Ja tam poslal 200 a pomaloučku po lehoučku po 10 korune tam mam uz 3000.Ten 150 korunovej bonus jsem jeste neresil protoze bych musel na pobocku.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 20/11/2020, 15:59

Mám dotaz na zkušenější gemblery. Zřídil jsem si konto u typáče kvůli sledování chance ligy. Kolik mám vložit první vklad optimálně?
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 19/11/2020, 22:33

imbík napsal:Myslel jsem tím to, že profesor Flegr je podle některých tady mnohem vzdělanější, protože má školy. Vědec a vysokoškolský profesor, Ujča je "jen" trenér, bývalý hokejista.  Nepochybně jeho názory (oproti těm Ujcikovym) se dostaly do mnohem širší společnosti a co hůř hodně lidí vyděsilo,  i tady s nima bylo argumentovano.
A teď? Nic utichne to jako voda, kdyby to byl aspoň člověk s koulema, tak se omluví a řekne, že jeho názor byl přes čáru. Ujča se tu hodně pranýřoval za jeho názory, tak by bylo fajn vyložit karty na stůl a říct jak to tedy vlastně je.... Proto jsem sem ten článek dal, i když čekal jsem to od jiných, zaměřených na Covid vlny.... 😉

A ty hodnotíš vzdělanost podle čeho, když ne podle škol?
Ujčík, samozřejmě pravdu neměl a nemá. Musíš brát v potaz, že ten vývoj je teď takový, že nastala opatření, která právě Ujčík kritizoval. Ta kdyby nenastala a jelo se taktikou Ujčíka, všechno nechat, tak to takhle prostě nevypadá. Flegr byl názorově extrem a s tím jsme na to všichni koukali.

HCDTOM

hadas (admin) and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/11/2020, 21:44

imbík napsal:Myslel jsem tím to, že profesor Flegr je podle některých tady mnohem vzdělanější, protože má školy. Vědec a vysokoškolský profesor, Ujča je "jen" trenér, bývalý hokejista.  Nepochybně jeho názory (oproti těm Ujcikovym) se dostaly do mnohem širší společnosti a co hůř hodně lidí vyděsilo,  i tady s nima bylo argumentovano.
A teď? Nic utichne to jako voda, kdyby to byl aspoň člověk s koulema, tak se omluví a řekne, že jeho názor byl přes čáru. Ujča se tu hodně pranýřoval za jeho názory, tak by bylo fajn vyložit karty na stůl a říct jak to tedy vlastně je.... Proto jsem sem ten článek dal, i když čekal jsem to od jiných, zaměřených na Covid vlny.... 😉

Máš tady na to téma...
https://hcdukla.forumczech.com/t10-diskuze-o-vsem-mimo-hokej
Flégr to s mrazákama přehnal, ale můžeme být rádi, že to tady neproběhlo jako na jaře v IT nebo třeba v New Yorku, kde mimochodem zase zavírají školy... Ujčík je druhý extrém, ale už to nebudu komentovat, nemá to cenu.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/11/2020, 20:38

Myslel jsem tím to, že profesor Flegr je podle některých tady mnohem vzdělanější, protože má školy. Vědec a vysokoškolský profesor, Ujča je "jen" trenér, bývalý hokejista. Nepochybně jeho názory (oproti těm Ujcikovym) se dostaly do mnohem širší společnosti a co hůř hodně lidí vyděsilo, i tady s nima bylo argumentovano.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 19/11/2020, 17:54

Dostala ta naše matlaná výjimku?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 19/11/2020, 15:31

Já tedy přesně neporozuměl co tím Imbíku myslíš, faktem je, že naštěstí byli mimo s předpověďmi nejen Ujčové a jim podobní, ale i výše zmiňovaný prof. Flegr. Realita bývá často někde uprostřed mezi krajními názory.
ondrej.n
ondrej.n

hadas (admin), Siroko and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/11/2020, 14:31

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/mrazaky-a-tisice-mrtvych-kocici-proroctvi-profesora-flegra-se-nastesti-nenaplnuje-40342645
Nechi to tady zasírat znova tímhle (obzvlášt když už se bude zase hrát), ale vůči Ujčovi a všem co zastávali názor, že to není tak hrozné by to tady mělo zaznít.....

imbík

vn and Geofree like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 19/11/2020, 04:51

taky mně bude chybět.... Very Happy
nicméně pro něj destinace snů...bude hrát hokej(což mu příliš nejde, ale na ukrajinu to asi stačí), a navíc může nějakýmu místnímu bossovi dělat gorilu....vymeteno má na to dost Very Happy

sz108

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/11/2020, 19:23

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 17/11/2020, 22:49

Lázňator napsal:to stejný Tomáš Černý taky hraje za Olomouc.

Pro admina přestaly se mně zobrazovat nové příspěvky ve Firefoxu proto sem měl minule 3x stejnej a nesmysl. Prostě se nezobrazily tak sem to poslal 3x teď su na EDGE a tam to jde v mobilu mám Operu a taky v poho jen ten Firefox nic a já su na něj zvyklej

Já tedy FF aktuálně nepoužívám, ale zkusil jsem nainstalovat a běží to normálně. Zkus si ho pustit bez všech doplňků (držet Shift při spouštění).
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 17/11/2020, 20:38

Mě jde všechno ve fajrfoksu normálně ... už tu nějakou dobu vidím LIKE a DISLIKE tlačítka, tak bysme je mohli používat, ať je vidět kolik je souhlasících a nesouhlasících s příspěvky Smile

Lázňator napsal:to stejný Tomáš Černý taky hraje za Olomouc.

Pro admina přestaly se mně zobrazovat nové příspěvky ve Firefoxu proto sem měl minule 3x stejnej a nesmysl. Prostě se nezobrazily tak sem to poslal 3x teď su na EDGE a tam to jde v mobilu mám Operu a taky v poho jen ten Firefox nic a já su na něj zvyklej

Raddy007

Martynez likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 17/11/2020, 18:55

imbík napsal: Kubalik dorazil před nebo po první repre pauze, a kdyby se nečekalo na toho neviditelného slováka, přišel by další 😉
S tebou je těžký argumentovat, že by mohl mít pravdu někdo druhý neuznas, přesto, že je to dost pravděpodobné, že v sestupové sezóně by to litalo. 😉 A to není jen problém CB, kteří peníze mají, ale je to problém Olomouce, Zlína, Litvínova ( tam jsou neskutečné prachy)
PS: Cagy hraje za Olomouc už týden 😉😀 v 38 letech si Olomouc vybere zrovna jeho, kdo ví proč nesáhli třeba po Fronkovi? 🤔

A není Fronk Litvínova náhodou? Myslím, že tam nedávno i trénoval.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 17/11/2020, 18:24

to stejný Tomáš Černý taky hraje za Olomouc.

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/11/2020, 18:00

Kubalik dorazil před nebo po první repre pauze, a kdyby se nečekalo na toho neviditelného slováka, přišel by další 😉
S tebou je těžký argumentovat, že by mohl mít pravdu někdo druhý neuznas, přesto, že je to dost pravděpodobné, že v sestupové sezóně by to litalo. 😉 A to není jen problém CB, kteří peníze mají, ale je to problém Olomouce, Zlína, Litvínova ( tam jsou neskutečné prachy)
PS: Cagy hraje za Olomouc už týden 😉😀 v 38 letech si Olomouc vybere zrovna jeho, kdo ví proč nesáhli třeba po Fronkovi? 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 17/11/2020, 17:16

Já se přiznám, že jsem Motoru věřil a překvapuje mě, jak hraje špatně. Ale pokud by letos skončili se ztrátou poslední, tak je to sice trápit nemusí, ale v létě by se děly věci (pokud by se od příští sezony zase sestupovalo).

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro mjrkk 17/11/2020, 16:58

HCDTOM napsal:Čagy za olomouc cheers

Zacinal ve druhy lajne, ted hraje 4.

mjrkk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/11/2020, 16:54

Čagy za olomouc cheers

HCDTOM

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/11/2020, 16:24

imbík napsal:😀 nejsou hráči a my tenkrát přivedli striteskeho, straku, kubalika,  Kladno loni sehnalo zajímavé hráče a tak dále.
A sehnal by si je i Motor jen kdyby bylo potřeba, nebo snad veris tomu, že Motor teď hráče neprivadi, protože nejsou?
Kde teda Pardubice vyštrachali toho cizince a pak Ďalogu? Kde Sparta vzala Sobotku? 🤔😀
Sorry, ale tomuhle argumentu snad sám ani neveris. Počkej za rok až (pokud)  svaz dodrží, že poletí z ELH dva týmy. Myslíš, že bude takové mrtvo jo? 😀
Sami fanoušci z CB ti potvrdí, že hrát o sestup tak už se něco děje. Takhle není třeba, můžou prošetřit a třeba hráčům platit celou výši slíbených výplat 😉.
A vůbec to nemá nic společného s tím, že by se nesnažili nebo nechtěli snažit to vůbec. Jen je to nenutí investovat....zatím
Motor má začátek sezony, datum je v této sezoně zavadejici. oni někoho přivedou, ale v průběhu sezony. Nějaký hostovačky atd, to je jasný, že se to časem uvolnuje, Ale pred sezonou to je uplne neco jineho. To si kazdy hrace drzi a nepusti nikoho na prestup...  Pointa stejně zůstava takova, ze Motor má hráce z prvni ligy a jsou uplne v pr***. Takze automaticky postup je nesmysl, to si myslim porad. Až někoho přivedou a oni privedou(ale neni dostatek hráčů, kteri by byli volní na přestup) to je rozdíl,  tak se zlepši i výkon. z chance liga hraci, to proste nejde. Dukla privedla dobré hráče, ale neudržela v první lize nikoho z tebou jmenovaných. Takže ano, Motor ještě nikoho nepřivadí, za prvne jim chce dat šanci, kdyz si to uhrali a za druhé se teprve vystříbří, kdo vypadne z těch sestav, je zacatek sezony. Btw v jakém kole začala Dukla hledat posily? Nevím přesně, ale tuším, že to dřív jak v první třetině sezony nebylo. To ale nevím a to sestup hrozil. Já si myslím, že má byt baraz 2+2 a je to ideal

HCDTOM

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/11/2020, 16:06

😀 nejsou hráči a my tenkrát přivedli striteskeho, straku, kubalika, Kladno loni sehnalo zajímavé hráče a tak dále.
A sehnal by si je i Motor jen kdyby bylo potřeba, nebo snad veris tomu, že Motor teď hráče neprivadi, protože nejsou?
Kde teda Pardubice vyštrachali toho cizince a pak Ďalogu? Kde Sparta vzala Sobotku? 🤔😀
Sorry, ale tomuhle argumentu snad sám ani neveris. Počkej za rok až (pokud) svaz dodrží, že poletí z ELH dva týmy. Myslíš, že bude takové mrtvo jo? 😀
Sami fanoušci z CB ti potvrdí, že hrát o sestup tak už se něco děje. Takhle není třeba, můžou prošetřit a třeba hráčům platit celou výši slíbených výplat 😉.
A vůbec to nemá nic společného s tím, že by se nesnažili nebo nechtěli snažit to vůbec. Jen je to nenutí investovat....zatím

imbík

FREDERIK and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro mjrkk 16/11/2020, 23:20

https://www.hc-havirov.cz/clanek.asp?id=Chance-liga-je-zpet--AZ-se-v-sobotu-predstavi-v-Jihlave-doma-tyden-na-to-proti-Kalisnikum-4313

U nas na webu zatim nic, ale vypada to, ze v sobotu AZ, aspon si pujdu dat kuželku do parku...

mjrkk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 16/11/2020, 20:05

imbík napsal:Přesně.
Já chtěl jen říct, že kluby nejsou nuceni to vůbec řešit. Jde o kulove, tak co. Proč to nenechat hrát kluky za půlku než by chtěli Gulasove, Mertlove a spol. Je mi jasný, že zastánci uzavřené soutěže to neuznaji i kdyby poslední měl po 52 kolech 10 bodů.
PS: Kéž by to v sobotu začalo....

A kde bys ty Gulaše a Mertly sehnal? Myslíš, že Motor nemá prachy? Nejsou hráči to říkám pořád. A kdo se zbavuje hráčů? Porovnej si soupisky z loňskem. Kdo se zbavil opor?

No, nechci se opakovat Smile

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2020, 18:41

Přesně.
Já chtěl jen říct, že kluby nejsou nuceni to vůbec řešit. Jde o kulove, tak co. Proč to nenechat hrát kluky za půlku než by chtěli Gulasove, Mertlove a spol. Je mi jasný, že zastánci uzavřené soutěže to neuznaji i kdyby poslední měl po 52 kolech 10 bodů.
PS: Kéž by to v sobotu začalo....

imbík

hadas (admin) and vn like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/11/2020, 18:16

Vypadá to, že by se snad Chance liga mohla rozjet, možná už v sobotu...
https://www.hokej.cz/chance-liga-se-vraci-prvni-zapasy-snad-uz-v-sobotu/5052687
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 16/11/2020, 17:32

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 16/11/2020, 17:28

Přesně jak píše Imbik.

Je ouplně jedno zda mají okna v obraně nebo,že my udajně hráli lépe na pohled. Protože oni to můžou hrát s vágusema co naberou z ulice,protože nikdo nesestoupí.
A hlavně na rozdíl od nás aspoň tu ELH hrají. My akorát můžeme být rádi jestli třeba pojedeme do Kadaně.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2020, 15:41

My jsme se taky snažili, všichni nás chválili jak hrajeme dobře a jak jsme sympatický tým a bla bla bla... no a pak jsme spadli. Přesto jsme po 10 kolech měli 13 bodů. Nejlepší střelec po 10 kole byl Filip Seman. Nejvíce bodů měl Cagy, borci co tu hráli i chance ligu, tehdy WSM ligu.
Vůbec to není o tom, že by se hráči nesnažili. To asi pod Prospalem ani nejde. Jde i ti, že by Motor sháněl hráče a hybaliby s tím. Takhle nemusí. Není to potřeba 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 16/11/2020, 15:20

Motor se teda snaží, to mu nikdo nemůžete upřít... Určitě to nehrají ve stylu spadnout se nedá. Akorát prostě hráčů je málo a když postoupíš, tak máš smůlu, musíš to většinou udržet v baráži. Nota bene, když Motor ani nehrál baráž a šel z chance ligy rovnou (v baráži by podle mě neuspěli). Jejich obrana je příšerná, to jsou okna, rozehrávka špatná- založení útok bída. Přesně je vidět, jak ti obranci mají v chance lize hrozně moc času a teď je presují a je to vidět. Nesouvisí to, že by nechteli, protoze se nepadá. Ostatní ze spodku nevím, jak přemyšlí/ kalkuluji

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2020, 13:03

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 16/11/2020, 12:37

hadas (admin) napsal:
imbík napsal:Hoši, tak co říkáte na uzavřenou ELH? Myslíte, že by byly kluby na spodku takhle neaktivní a nesnazily se to řešit? 🤔
Jinak Kaufland už začal nakupovat. Ještě, že jsme Kladnu vyšli vstříc a můžou na nás nastoupit se všemi esy.

I v týhle "blbý" době je vidět, že uzavření je kontraproduktivní. Prostě to mají některé týmy na salámu. Olomouc jede do HK se sestavou jako na výlet a odevzdat 3 body. Litvínov hraje strašnej hokej. Motor ani nekomentuju...
Aspoň se hraje, to je pozitivní.

Ať je to jak chce, tak prozatímní vývoj extraligy(myslím spodek tabulky) je hrozná bída a Dukla, když hrála extraligu, tak bojovali jako lvi, když pominu onu osudnou baráž, ale ať je to jak chce, v nynější době se vrcholový sport bez peněz prostě nedá na vrchové úrovni vůbec dělat, chce to prostě silného sponzora a hlavně první věcí je kvalitní zázemí 😎

A pokud jde o Kaufland a Kladno, holt našli to co my už léta potřebujeme a nemá cenu řešit,jest-li jsme s nimi měli hrát už dříve, prostě nyní mají peníze a nakupujou co jen to jde, myslím,že Jihlava by dělala to samé jen peníze chybí

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2020, 11:26

Hadas : Jo taky to sleduju a jak rád o tom žádná, ale jsem zvědav jestli dodrží to, že za rok budou moct spadnout dva. 😉
Letos to vše je udělaný pro Kladno, tak jestli Jarinovi za rok řeknou, že padá automaticky 😀
Nebo zase před Vánoci přijdou s možností jak to uzavřít. Všimněte si, že letos jak se nemusí bát, tak to nikdo neřeší 😀 Lini touhle dobou Jágr vykřikoval, že by se mělo uzavřít.... letos je klid...

imbík

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 16/11/2020, 10:59

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 16/11/2020, 10:12

imbík napsal:Hoši, tak co říkáte na uzavřenou ELH? Myslíte, že by byly kluby na spodku takhle neaktivní a nesnazily se to řešit? 🤔
Jinak Kaufland už začal nakupovat. Ještě, že jsme Kladnu vyšli vstříc a můžou na nás nastoupit se všemi esy.

I v týhle "blbý" době je vidět, že uzavření je kontraproduktivní. Prostě to mají některé týmy na salámu. Olomouc jede do HK se sestavou jako na výlet a odevzdat 3 body. Litvínov hraje strašnej hokej. Motor ani nekomentuju...
Aspoň se hraje, to je pozitivní.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2020, 09:20

Hoši, tak co říkáte na uzavřenou ELH? Myslíte, že by byly kluby na spodku takhle neaktivní a nesnazily se to řešit? 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 16/11/2020, 08:51

Smazal jsem duplicity a tu změť znaků ;-)
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 16/11/2020, 05:55

MarkusHCD napsal:
Lázňator napsal:sghsdgsr

Že tys byl u Kousalů na obědě? Very Happy
Nějaká porucha na počítači mně to furt psalo příspěvek nejde odeslat a pak je z toho toto 3x stejnej a nesmysl

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 15/11/2020, 19:11

Vcera vecer prileti do pokoje dcera a krici: Tato, tato v televizi ti hraje Dukla. Neda mi to a jdu se podivat. Koukali na Harryho Pottera a zrovna hrali v nasich barvach famfrpal :-)

Siroko

ralff, Martynez and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 15/11/2020, 19:10

Lázňator napsal:sghsdgsr

Že tys byl u Kousalů na obědě? Very Happy

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 15/11/2020, 16:33

Jako vážně takhle veřejně že jede v koksu?

Jestli sem to teda správně pochopil

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Drmax 13/11/2020, 17:27

imbík napsal:Aby tam nespadli ještě Andi s Mandátem 😀 na koks.
Ne teď vážně, je to divný no. Tady ti město s každoročními problémy a připomínkami sotva dá na mládež a provoz a v PCE se sypou těžký prachy a ještě tam hráči chlastaj a šňupou, tudíž dělají ostudu klubu i městu a nikdo to nehroti.
Tady se Ujča vyjádří zastává nějaký názor a div, že ho to nestálo flek 🙈🙈...

U Mandyho je už pozdě 😉

Drmax

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 13/11/2020, 16:57

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 13/11/2020, 16:41

To by bylo pěkné..
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 13/11/2020, 16:20

Za rok touhle dobou by už měla aspoň půlka bejt dole.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 13/11/2020, 15:03

No jo no, koks se vzdycky snupal hlavne tam, kde se lidi meli az moc dobre a nevedeli co s roupama. Ja si myslim, ze ten pokles vykonosti Pardubic v tech poslednich letech rozhodne neni nahoda. I v clancich se naznacuje, ze policajti v Pardubich uz v podstate chodi najisto.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: