Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+41
Drmax
Zeronico
mjrkk
maggycc
hcd
ML66
pegy18
Vasoj84
Geofree
Raddy007
krap
olin
Excalibur
MichalDJ
trixy
FREDERIK
AJET0
Rimsy
Kelt
richmonds
Burberry
Lufa
Lázňator
mrskman
Martynez
vn
kancler
Ujo
Jaternička
HCDTOM
ondrej.n
Hhs23
MarkusHCD
imbík
sz108
ralff
DUKLIČKA
staříček
hadas (admin)
Siroko
Luc2as
45 posters

Strana 6 z 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 6 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Kelt 24/11/2020, 22:39

Už jsem to tady psal. Glasgow Rangers kvůli finančním problémům spadli až do 4.ligy. Určitě fanoušci nadávali na vedení, ale chodit nepřestali. Ta zarputilost Skotů se mi líbí. Když nebudem na Duklu chodit a budem jenom nadávat, novej zimák a Extraligu nám to nepřinese. Taky mě naštvala spousta věcí, Dukla by měla změnit přístup k fanouškům.
Dukla pro mě pořád znamená moc, je to kus mýho života, pořád doufám a věřím, že bude líp. Nikdy bych nemohl fandit jinýmu týmu.

Možná su naivní, ale myslím si, že každej z nás může Dukle pomoct. Tím, že si koupím permanentku, že pošlu peníze do Spolku jako člen nebo jako dárce, že si koupím virtuální vstupenku. Všechno se počítá.
DUKLA NAVŽDY!

Kelt

Luc2as likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/11/2020, 21:30

Hadas: jednou to prosím smazni, díky.

Hadas: duplicita je pryč Wink

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/11/2020, 21:29

Přesně jak pises a ono to přesně takhle vedení Dukly dělá. Viz třeba CF s Litakem a když se slušný fanoušek co na Duklu jezdil 30 let už nemohl dívat na to co předvádí Pavlas a jak mu to u sudích prochází a šel mu to po celé serii od plic říct. Tak hned Dukla vydala článek jak takové fanoušky na svých zápasech nechce a distancuje se od nich, ok už taky nejezdí... pak přijeli Kladenaci a hazeli po manželkach a přitelkynich flašky a zapalovače....a nic. Až pak vyšel článek, že to řeší policie čr.
No a pak už to šlo ráz na ráz, zavření fóra (úkaz, že názory fandů jsou nepotřebné zlo) atd ..... Kladno se na nás v přípravě vy.... UDH taky a přesto Kladnu přesuneme zápas a ještě to alibisticky svadime, že by tam (ne)mohlo málo fanoušků Jihlavy....
Teď prostě jsme Zlínu půjčili Poletina a nazdar... A to se řeklo, že Zlín má velkou marodku a pak se proslýchá , že má Honejsek namířeno do Dynama.
Ale jinak nám přispějte a pomožte Duklu zachránit....
Za mě prostě ne. A to mám za sebou sezóny, kdy jsem si koupil permici, přispěl spolku, pořádal výjezdy z Humpolce a okolí, pravidelně Vánoce nakupoval ve fanshopu Dukly....Takže jsem taky přispěl celkem výrazně...

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 24/11/2020, 20:27

vn napsal:To: sz108 to je prima reseni, pokud to takhle bere i vedeni Dukly tak se nedivim ze chodilo lidi kolik chodilo 😃 mimochodem ja netvrdim, ze nesleduji zapasy online, jen ze nechodim na zimak...i kdyz kdyby me tam ted nekdo pustil, tak bych snad i sel 😃...jde jen o to, ze uz tu Duklu zas nzeru tolik jako dřív. Mám i dvě malé děti, tak prostě ty priority jsou taky jinde než dřív.

já Duklu taky nežeru takovým způsobem, že bych jezdil na zápasy po celý ČR...někdy vynechám i domácí zápas, protože jsem buď v práci nebo dělám něco jinýho...ale pokud mám čas, snažím se chodit....občas to taky stojí za to, když dorazí kluci z Kadaně apod...ale pod pojmem jdu na hokej u mě znamená jedu na Duklu...nedokázal bych fandit nikomu jinýmu....vedení to nedělá vždycky správně, taky mě spoustou věcí vytočili...možná jsem naivní, ale věřím, že to dělají s tím nejlepším úmyslem....někdy se to úplně nepovede, ale chybuje každý...
a to, že nechodíš, je to tvoje rozhodnutí...ale pak není úplně fér kritizovat předváděnou hru a kvalitu týmu, potažmo umístění v tabulce...protože sehnat peníze, není úplně jednoduchý...řekneš si, co moje stovka zachrání, ale to když udělá každej....tak je to hromada peněz a další věc je, že pak sponzor uvidí, že na hokej chodí pár lidí, tak proč by tam chtěl svou reklamu...

sz108

Luc2as, Kelt and hcd like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/11/2020, 20:08

To: sz108 to je prima reseni, pokud to takhle bere i vedeni Dukly tak se nedivim ze chodilo lidi kolik chodilo 😃 mimochodem ja netvrdim, ze nesleduji zapasy online, jen ze nechodim na zimak...i kdyz kdyby me tam ted nekdo pustil, tak bych snad i sel 😃...jde jen o to, ze uz tu Duklu zas nzeru tolik jako dřív. Mám i dvě malé děti, tak prostě ty priority jsou taky jinde než dřív.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 24/11/2020, 19:44

V Bolce slušná přestřelka dneska Laughing
ralff
ralff

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 24/11/2020, 18:58

A co jiného chcete večer sledovat?Zaplať pán bůh za sport, včetně CHL!

MarkusHCD

hcd likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 24/11/2020, 18:11

vn napsal:To: hcd od jara jsem ja osobne nebyl...Dukla me uz zdaleka tolik netahne jako driv. Lonska sezona byla spatna nejen herne ale i vsim tim denim kolem Dukly a to me totalne znechutilo...

tak když tě to obtěžuje a seš z toho znechucen, tak je nejjednodušší to přestat sledovat....
ušetříš si čas a nebudeš muset na všechno nadávat, jak někdo zase něco zvoral atd....
tím neříkám, že všechno okolo Dukly je super, spoustu věcí mě taky sere...ale že bych kvůli tomu přestal chodit, nebo nesledoval zápasy teď....to v žádným případě...

sz108

hcd likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/11/2020, 17:26

To: imbik souhlas, ja Poletina kritizoval uz v druhe pulce lonske sezony, podle me ho to totiz nebavilo tezce, ale on o nej asi valnej zajem nebyl, tak zustal...to ale neznamená, ze bychom meli tohle tolerovat. Ano, duvod ze nejsou penize bych pochopil, ale jinak ne a pokud ho to tady nebavi tak at jde. I v UDH pochopili ze ted je nabity program( u nich jeste vic) a posiluji spis naopak...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/11/2020, 13:25

😀 Nehledě na to, že jsme Poletina platili když tady jen trénoval a teď když se může zase hrát, tak jde do Zlína. Ke klubu vztah nemá, že by na něm stála výkonnost týmu jsem si taky nevšiml, já bych tohle teda netoleroval. To ať hraje místo něj Brož, kterej je náš a určitě hraje za menší peníze.
Však jde o údržbovou sezónu teda ne?

imbík

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/11/2020, 12:52

To: hcd od jara jsem ja osobne nebyl...Dukla me uz zdaleka tolik netahne jako driv. Lonska sezona byla spatna nejen herne ale i vsim tim denim kolem Dukly a to me totalne znechutilo...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hcd 24/11/2020, 12:08

vn napsal:To: hcd rád se zapojím až si bude Dukla fanoušků trochu vážit...

A na zimák chodíte, když se hraje?

hcd

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/11/2020, 12:06

To: hcd rád se zapojím až si bude Dukla fanoušků trochu vážit...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 24/11/2020, 11:23

Hlavně zítra nezapomenout u Lovosic zahnout do...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 24/11/2020, 07:09

sz108 napsal:
MarkusHCD napsal:Pouze zodpopvědně vykonává svoji práci a snaží se získat co možná nejvíc pro "svoje dítě",co je na tom špatného?Na Letenské pláni totiž peníze nesežene...

Jakože pro prachy udělám cokoliv jo??...
Takovej přístup já neuznávám a rozhodně bych nejásal, kdyby Duklu sponzoroval nějaký pofidérní podnik...
Pokud to tobě přijde ok, budiž...je to tvůj názor a n

ijak ti ho nevyvracím ani ho nijak nehaním...
Jen já mám ty hodnoty trošku jinde asi

Hodnoty a ideály jsou dvě krásné věci,ovšem byznys je tvrdý chleba. Nechceš tyy, vezme jiný

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 6 Empty Poletin v extralize

Příspěvek pro hcd 23/11/2020, 23:51

Mám dojem, že při příchodu Poletína bylo klubem zmíněno, že má ve smlouvě podmínku - pokud projeví extraligovy klub zájem, má právo nabídky využít. Takže diskuze, co z toho Dukla má, je tentokrát lichá...
Překvapuje mě jiná věc - ti, kteří tu nejvíce diskutují, se evidentně do akce virtuální vstupenky nezapojili. Jeden by myslel, z četnosti příspěvků, že Duklou žijou...

hcd

Siroko likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 23/11/2020, 22:12

MarkusHCD napsal:Pouze zodpopvědně vykonává svoji práci a snaží se získat co možná nejvíc pro "svoje dítě",co je na tom špatného?Na Letenské pláni totiž peníze nesežene...

Jakože pro prachy udělám cokoliv jo??...
Takovej přístup já neuznávám a rozhodně bych nejásal, kdyby Duklu sponzoroval nějaký pofidérní podnik...
Pokud to tobě přijde ok, budiž...je to tvůj názor a nijak ti ho nevyvracím ani ho nijak nehaním...
Jen já mám ty hodnoty trošku jinde asi

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 23/11/2020, 19:21

Hlavne 3/4 sponzorskejch prijmu Poruby dela generalni sponzor, kterej prodava auta. To je hodne osemetny, obzvlast v tyto dobe.

Siroko

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 23/11/2020, 19:17

sz108 napsal:Koukám, že "68" pilně pracuje na shánění dalších sponzorů....tentokrát mezi ruskými oligarchy v Omsku....
jak kdyby nestačilo, že se paktuje s tím naším....
já nevím, jako hráče ho mám rád a chovám k němu respekt, co dokázal...ale jako člověk to nejspíš nebude nějakej velkej charakter...
přijde mně, že by se pro halíř spřáhl klidně s Kimem...

Pouze zodpopvědně vykonává svoji práci a snaží se získat co možná nejvíc pro "svoje dítě",co je na tom špatného?Na Letenské pláni totiž peníze nesežene...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 23/11/2020, 19:09

Koukám, že "68" pilně pracuje na shánění dalších sponzorů....tentokrát mezi ruskými oligarchy v Omsku....
jak kdyby nestačilo, že se paktuje s tím naším....
já nevím, jako hráče ho mám rád a chovám k němu respekt, co dokázal...ale jako člověk to nejspíš nebude nějakej velkej charakter...
přijde mně, že by se pro halíř spřáhl klidně s Kimem...

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 23/11/2020, 18:31

Jaternička napsal:
hadas (admin) napsal:Ty jo, tak Szathmáry do Poruby... Hmm

Však je to jejich hráč.To by byli tupci,kdyby ho pustili někam na hostování.

Takových ambiciozních klubů už tu bylo,dávám jim max. 3 roky

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 23/11/2020, 18:05

Jaternička napsal:

Aha, tak to jsem ani nevěděl :-)
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/11/2020, 18:05

Ondrej.n Takže bodem dvě vlastně souhlasis s tím co jsem psal včera....
Jak mám podporovat něco, kde se bezdůvodně rozdává a vyhazuje. Já ty peníze někde musím vydělat a získat, abych je mohl dát na svoje koníčky a pak klub vyjde vstříc támhle kuzelkarum a támhle sachistum z horní dolní protože si rekli. A ty fanousku plat a podporuj..... Takže, i když jsem rád, že se zase hraje a že to klub a hráči přečkali, tak ne zatím to nepodporim, protože se mi postoje a chování klubu od určité doby nelíbí.... až se zase fanoušek Dukly začne brát jako rovnocenný partner tak o tom budu přemýšlet.. .

imbík

hadas (admin), vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 23/11/2020, 18:04

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 23/11/2020, 18:00

Ty jo, tak Szathmáry do Poruby... Hmm
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 23/11/2020, 17:57

krap napsal:
MichalDJ napsal:Nema nekdo nejake info jak to vypada s tim ruskym brankarem, co mel prijit z Toronta? z oficialnich zdroju klubu se nejake zpravy asi nedockame

Лично я вообще ничего не знаю, скорее, думаю, никто не придет. Но посмотрим, пусть нас удивят.

Спасибо

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 23/11/2020, 17:18

MichalDJ napsal:Nema nekdo nejake info jak to vypada s tim ruskym brankarem, co mel prijit z Toronta? z oficialnich zdroju klubu se nejake zpravy asi nedockame

Лично я вообще ничего не знаю, скорее, думаю, никто не придет. Но посмотрим, пусть нас удивят.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 23/11/2020, 16:00

Nema nekdo nejake info jak to vypada s tim ruskym brankarem, co mel prijit z Toronta? z oficialnich zdroju klubu se nejake zpravy asi nedockame

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 23/11/2020, 11:57

imbík napsal:Jak píše vn, ať se teda dopředu, řekne, že jsou to zápasy a sezóny kdy o nic nejde a je to. Proč se tady teda zbytek rozčiluje, když se v zápasech nedaří? Když teda hrajeme udrzbove sezóny?
Před sezónou Beda jasně řekl, že Dukla má vždycky cíle nejvyšší, kádr špatnej není o tom jsem přesvědčen no a pak půjčujeme a vycházíme vstříc úplně všem kdo si řekne. Mě to teda vadí.
A ve finále jak se píše. Prostě na měsíc jsme ho půjčili a nazdar.... žádné větší info k tomu....

V odpověď (můj názor):
1. Béďa to říct nemůže z pochopitelných důvodů (prodej permic a vstupenek, motivace hráčů, atd.).
2. Nikdy žádné hlubší info nebylo ani nebude, protože komunikace klubu prostě nefunguje. (což je v situaci, kdy klub na jednu stranu brečí nad prázdnou pokladnou a prosí příznivce o zakoupení virtuálních vstupenek a na stranu druhou nezvládá s těmito komunikaci, tragické).
ondrej.n
ondrej.n

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 23/11/2020, 10:09

No me Beke presvedcil, ze to s vystavbou mysli dobre. Nedovedu si predstavit, ze by tomu venoval takovyho usili a pak to sam pohrbil. Problem bude podle me nakonec to financovani. Po tom predpokladanym poklesu prijmu na to mesto mit nebude. Pokud se ten pokles dani odsouhlasi v prosinci i v senatu, tak uz by se podle me mela rovnou pripravovat zalozni varianta pro rekonstrukci HZS, aby neco vubec bylo. Toho casu uz moc nebude.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 23/11/2020, 09:30

Nemam, je to pouze moje domnenka, ale zatim me nikdo ze zainteresovanych nepresvedcil o opaku, o tom ze to smeruje spravnym smerem, zatim pouze hromada hezkych slov...samozrejme ze bych byl stastny kdyby se to povedlo vsechno zrealizovat, ale zatim to na me pusobi prave opacnym dojmem, hodne reci kolem toho ale nic konkretniho. Ale jak rikam muzu se plest, je to pouze muj subjektivni dojem

Lufa napsal:["MichalDJ"
A ty máš snad informace a hlavně důkazy že to je všechno bublina ?

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 23/11/2020, 09:05

["MichalDJ"
A ty máš snad informace a hlavně důkazy že to je všechno bublina ?

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 23/11/2020, 08:13

No ja jsem zvedavy kdy praskne ta bublina okolo vystavby nove haly. Kdy uz si Beke prestane hrat na to, jak jde vsechno podle planu a postavi se k tomu celem a rekne, sorry nemame prachy. Zatim je to od toho vyboru jen mlaceni prazdny slamy. Jediny kdo na tom vydelal je pan architekt, ktery dostal za realizaci 80 mil. verim jen tomu ze pristi rok probehne demolice a obavam se ze nakonec z toho bude prevod licence do Pelhrimova a budeme jezdit na Duklu Pelhrimov (tohle je jen usmevna nadsazka). Na tak ambiciozni projekt v Jihlave nejsou a kor v tehle dobe nebudou penize a ani z kraje a statu toho nelze moc ocekavat, bohuzel

ondrej.n napsal:Jinak podle mě sněmovnou schválená verze daňového balíčku se sazbou 15 procent u daně z příjmu výstavbu nové haly pohřbívá, a já už v této záležitosti přestávám být optimistou.

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/11/2020, 06:06

Jak píše vn, ať se teda dopředu, řekne, že jsou to zápasy a sezóny kdy o nic nejde a je to. Proč se tady teda zbytek rozčiluje, když se v zápasech nedaří? Když teda hrajeme udrzbove sezóny?
Před sezónou Beda jasně řekl, že Dukla má vždycky cíle nejvyšší, kádr špatnej není o tom jsem přesvědčen no a pak půjčujeme a vycházíme vstříc úplně všem kdo si řekne. Mě to teda vadí.
A ve finále jak se píše. Prostě na měsíc jsme ho půjčili a nazdar.... žádné větší info k tomu....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 22/11/2020, 23:36

To jsou keci, pokud chceme hrát teď pár let údržbu, tak jsme sem nemuseli hráče typu Poletín na tuhle a další sezonu brát a mohlo se ušetřit...v opačném případě, pokud chceme hrát nahoře by tady měl být, tím spíš následující měsíc, kdy nás čeká těžká šichta....a nakonec mě naštval klasickej přístup Dukly, kdy se to je suše oznámí aniž by třeba někdo řekl proč to tak je...to zas až pak bude muset plácnout něco Ujča na tiskovce asi...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 22/11/2020, 20:26

Tak hlavně ušetřený prachy za plat Michala v době, kdy je kasa prázdná. A proč nevyjít komukoli vstříc, když nám několik sezon o nic nejde? V čem jsme na tom tratný?
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 22/11/2020, 20:20

A je to tak dulezity vedet, co z toho Dukla ma? To uz jsou docela interni veci.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/11/2020, 19:46

To je to co mě mrzí. Pak klubu pomahej, když ani nevíš jestli a co vlastně za to Dukla má ?
Kolikrát jsme na podobných výměnnach a pomocných akcích profitovali my? 🤔
A hlavně teď nás čeká los fakt tezkej, většinu zápasů hrajeme venku hlavně ty těžké.
Na jednu stranu má Dukla cíle nejvyšší a na druhou stranu vyjdeme vstříc i šachovemu turnaji v Bezděčíně a největšímu soupeři o přední příčky 🙈

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 22/11/2020, 17:39

To:imbik rekl bych jen to ze usetrime na mesic jeho plat...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/11/2020, 17:31

Ať si Polda ELH taky zahraje, třeba ho to i zrychlí, ale co z toho máme my? Dukla? 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 22/11/2020, 16:46

ralff napsal:
HCDTOM napsal:Teď jsem si psal s kámoškou, chodí na spartu a kdo má permici, tak má od klubu hokejka.cz zadarmo. To je pěkné gesto od klubu k fanouškům Smile)

To mají teď všichni, jak v extralize, tak v Chance lize.  https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12125

Aha, aha, to jsem nevedel, to je super Smile)

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/11/2020, 16:25

HCDTOM napsal:Teď jsem si psal s kámoškou, chodí na spartu a kdo má permici, tak má od klubu hokejka.cz zadarmo. To je pěkné gesto od klubu k fanouškům Smile)

To mají teď všichni, jak v extralize, tak v Chance lize. https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12125
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 22/11/2020, 15:59

Teď jsem si psal s kámoškou, chodí na spartu a kdo má permici, tak má od klubu hokejka.cz zadarmo. To je pěkné gesto od klubu k fanouškům Smile)

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 22/11/2020, 15:58

Tak zase děláme lehkou holku extralize...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/11/2020, 15:23

Bencle májí taky odehraný o dva zápasy víc než všichni pod nima s výjimkou Prostějova. Takle neúplná tabulka se jen tak nevidí.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/11/2020, 07:11

Jaký dál? Půlka Chance ligy takové hráče prostě nemá. .
Ale jinak si taky myslím, že se Bencle propadnou. Ani nevím jaký měli los a díky tomu, že se neodehrála ani komplet 1 třetina sezóny, je tabulka dost neúplná.
Jinak střely 38-15 s tím, že ve druhé a třetí třetině měl Havířov 2 střely 🙈😀. Takže souhlasím s trenérem Nekvasilem 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 21/11/2020, 21:41

imbík napsal:V Liberci? Hrají tam Pekař, Hrabík. Kluci co loni byli vidět na Ms 20. Chytá Pařík. Rozhodně to nejsou nonamove....  l
Ok, jmenoval jsi 3 hráče a dál? Ale je pořád začátek soutěže, sezona je kvůli Covidu divná, Bencle časem půjdou do středu tabulky, možná i níž.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/11/2020, 21:06

imbík napsal:V Liberci? Hrají tam Pekař, Hrabík. Kluci co loni byli vidět na Ms 20. Chytá Pařík. Rozhodně to nejsou nonamove....  l

Právě to jsem chtěl říct, liberecká organizace by n´mohla být vzorem

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/11/2020, 20:41

V Liberci? Hrají tam Pekař, Hrabík. Kluci co loni byli vidět na Ms 20. Chytá Pařík. Rozhodně to nejsou nonamove.... l

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 21/11/2020, 19:10

sz108 napsal:viděl jsem cca od půlky 2.třetiny...ale dle onlajnů to asi bylo celý zápas o souboji našich zakončujících se Stezkou....
výkon dobrej, šli jsme za tím...a ty spálený šance...těch bylo na 5 zápasů, ale to bych přičítal tý pauze a časem se dostane jistota na hokejky a budou i góly...nasazení a chuť tam jsou, to je supr....
škoda toho gólu na 1:1...to by se stávat nemělo, že se to takhle podcení ve vlastním pásmu při přesilovce 20s do konce třetiny...to byl lacinej gól...ale jinak jsem spokojen, čekal jsem to podstatně horší...
nicméně pohled na tabulku mě lehce šokoval, když jsem viděl Benátky na prvním fleku....to i ta naše prohra v tom ledovém paláci dostává jiný rozměr Very Happy

¨
Jejich domácí bilance budí respekt,je vidět,že to v Liberci dělají asi dobře

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: