Diskuzní fórum
+44
Luc2as
dobry_lovec
mjrkk
hcd
Lucke
maggycc
trixy
ralff
ondrej.n
Martynez
Siroko
richmonds
DUKLIČKA
imbík
Falk HCD
Zeronico
Kelt
olin
karel granát
pegy18
kancler
staříček
Ujo
krap
Burberry
Vasoj84
Geofree
arthur
Thoor93
Hhs23
Lázňator
HCDTOM
Excalibur
Raddy007
Duklacek
MichalDJ
sz108
Jaternička
hadas (admin)
jajirk
Lufa
Drmax
vn
MarkusHCD
48 posters
Strana 6 z 20
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
hadas (admin) napsal:Už to začíná...
Vrchlabí jde do karantény. Chce odložit první tři zápasy
https://hokej.cz/vrchlabi-jde-do-karanteny-chce-odlozit-prvni-tri-zapasy/5050871?fbclid=IwAR00s7swQI1iJYqF2vgHxP_YoscEm704ZDYDgjAPQNLPoCdX0Da6EUiZEwM
On uz je to nejaky ten tyden standard...
Luc2as- Posts : 297
hadas (admin) napsal:Už to začíná...
https://hokej.cz/vrchlabi-jde-do-karanteny-chce-odlozit-prvni-tri-zapasy/5050871?fbclid=IwAR00s7swQI1iJYqF2vgHxP_YoscEm704ZDYDgjAPQNLPoCdX0Da6EUiZEwM
tak letos to asi jiny nebude ...
Jaternička- Posts : 1419
Už to začíná...
Já se snad ani utkání s Kladnem nebudu účastnit. Zbytečný nervy, zlatý Vrchlabí....Když si vzpomenu co se dělo během play off je mi zle ještě teď....
imbík- Posts : 3617
To: imbik ano, cirkus s dvema principaly, letos navic hned od zacatku sezony...jeste, ze nam to muze byt jedno letos.
vn- Posts : 1856
To bude zase fraška....
vn likes this post
Tak podporu z Kraje na stavbu HMA bychom měli zajištěnou,konkrétní cifra bude ovšem sdělena v roce 2021...
MarkusHCD- Posts : 1924
To: ralf historie se opakuje, nevím co čekali:
https://budejovice.rozhlas.cz/sefove-hokejovych-ceskych-budejovic-skoncili-v-klubu-kvuli-pivu-7078202
https://budejovice.rozhlas.cz/sefove-hokejovych-ceskych-budejovic-skoncili-v-klubu-kvuli-pivu-7078202
Motor narazil s Budvarem:
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/motor-ceske-budejovice-extraliga-pivo.A200907_120749_hokej_rmp
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/motor-ceske-budejovice-extraliga-pivo.A200907_120749_hokej_rmp
ralff- Posts : 1547
Tohle mluví za všechno -
Takže to jde do prdele, nestíháme trasovat ani pořádně testovat, tak na oko snížíme čísla a bude dobře. On to včera říkal asi dobře Miloslav Ludvík z Motola. Testovat víc je k ničemu. Musí se testovat příznakoví lidé a důležité je, aby se nezahltila JIP...
Ono je totiž zajímavé také to, jak to jde do statistiky. Přijdete k doktorovi s kašlem a rýmou, udělají se testy a zjistíte, že jste pozitivní. Pak jste doma a třeba po 4 dnech Vás sejme horečka a rozjede se to, nicméně to přežijete a záchranku nevoláte. No ale do statistiky novinářů atd. jdete jako skoro bez příznaků s mírným průběhem.
Trasování jen pro vážné případy. Možná ubude testů i potvrzených nákaz
Takže to jde do prdele, nestíháme trasovat ani pořádně testovat, tak na oko snížíme čísla a bude dobře. On to včera říkal asi dobře Miloslav Ludvík z Motola. Testovat víc je k ničemu. Musí se testovat příznakoví lidé a důležité je, aby se nezahltila JIP...
Ono je totiž zajímavé také to, jak to jde do statistiky. Přijdete k doktorovi s kašlem a rýmou, udělají se testy a zjistíte, že jste pozitivní. Pak jste doma a třeba po 4 dnech Vás sejme horečka a rozjede se to, nicméně to přežijete a záchranku nevoláte. No ale do statistiky novinářů atd. jdete jako skoro bez příznaků s mírným průběhem.
je to na kokot jak chcou odehrát sezonu když nejsou schopní odehrát ani přípravu
Lázňator- Posts : 702
Proti Znojmu se hrát nebude. Přijede buď náhradní soupeř nebo si A-tým zahraje modelový zápas...
ondrej.n- Posts : 590
Ja taky verim, ze ho to novy prostredi s nozem na krku spis nakopne.
Siroko- Posts : 1206
říkal jsem si, že oni nebo Prostějov...ale vzhledem k situaci...na zkoušku je to pro takhle starého chlapa asi docela opruz, navíc mám pocit, že než zkouška je to spíš angažmá"dokud se nám hráči neuzdraví". Ale třeba ho to nakopne a bude projevovat snahu a zájem o hru, to bych mu přál.
richmonds- Posts : 577
Zeman a Vsetín no uvidíme
Naposledy upravil Lázňator dne 7/9/2020, 11:44, celkově upraveno 1 krát
Tak Zeman do Vsetína:
https://www.hokej.cz/vsetin-posiluje-privedl-dva-zkusene-centry/5050815
https://www.hokej.cz/vsetin-posiluje-privedl-dva-zkusene-centry/5050815
vn and ralff like this post
Pokud budou zdraví hráči, tak se s velkou pravděpodobností hrát bude. Diváci možná budou nějak omezeni a v rouškách, ale asi taky budou. Akorát ty karantény, kontumace atd. v tom asi budou dělat slušnej guláš.
Hlavně bude problém, jestli začne růst počet lidí na plicní ventilaci. To pak můžeme čekat zavírání všeho možného.
S velkym prirustkem nakazenejch v poslednich dnech mam ted spis obavu z toho, abychom v sobotu vubec na nejakej hokej mohli...
Bude tento rok nějaké představení dresů nebo náš marketing to nechává až první domácí zápas?
kancler- Posts : 119
Ta fotbalová repre mě teda dostala. To je fakt už komedie takhle dělat opatření...
Tak už to zase změnili
Tak už to zase změnili
No osobně si myslím, že kdo chce permici si koupí a kdo nechce tak si jí nekoupí i kdyby se fórum obnovilo. Pravdou je, že ta pachuť od dob zrušení fora nevyprchala ani u mě, ale já si na první ligu nikdy nekupoval permici. Jen na ELH. V roce 16/17 jsem z 26 utkání byl na 24 a na každý si kupoval lístek, takže jsem Duklu podpořil vlastně víc než permici. Ale ten tým měl koule a člověk si prostě říkal jo ty jo toho chci být součástí, i když přijela Kadan. Loni jsem se přemlouval i na Motor. Zrušení fóra, fanoušci nedůležita součást, hráči netahli za jeden provaz. Prostě mě tam nijak extra nic netahlo a člověk byl takovej rozmrzelej z toho. Pokud se ro začne zlepšovat, budu rád zase podporovat a chodit na to co mám fakt rád! Ale permici si nekoupím, podpořím jednorázovým vstupem, jsko kazdy rok na Cahnce ligu.
hadas (admin) likes this post
Zrušení fóra nebudu dlouze komentovat, protože bych se musel nasrat kvůli tomu, jaké k tomu byly argumenty ze strany Dukly a v jakém čase to šmahem udělali.
Kdyby na rovinu řekli: ,,Vážení fanoušci, na oficiálních stránkách to takhle dál nejde, přesuneme to stejně jako ostatní velké hokejové i fotbalové kluby do "volného" prostoru." Tady máte odkaz a pokračujte v diskuzi."
Oni to hláškou na webu zavřeli a já se nasral tak, že jsem to zkusil hned ten den nějak oživit. Mimochodem jsem dostal i varování, že užívání znaku Dukly by mohlo být problematické. Nicméně výmluvy na náročnou administraci apod. jsou úplně mimo. Podívejte se na těch 6500 příspěvků. Musel jsem řešit 1x problém, kdy jsem smazal/upravil něčí příspěvek a ten člověk mi do soukromé zprávy potom napsal, že to přepískl a že děkuje, že jsem to upravil nebo smazal...
Kdyby na rovinu řekli: ,,Vážení fanoušci, na oficiálních stránkách to takhle dál nejde, přesuneme to stejně jako ostatní velké hokejové i fotbalové kluby do "volného" prostoru." Tady máte odkaz a pokračujte v diskuzi."
Oni to hláškou na webu zavřeli a já se nasral tak, že jsem to zkusil hned ten den nějak oživit. Mimochodem jsem dostal i varování, že užívání znaku Dukly by mohlo být problematické. Nicméně výmluvy na náročnou administraci apod. jsou úplně mimo. Podívejte se na těch 6500 příspěvků. Musel jsem řešit 1x problém, kdy jsem smazal/upravil něčí příspěvek a ten člověk mi do soukromé zprávy potom napsal, že to přepískl a že děkuje, že jsem to upravil nebo smazal...
Naposledy upravil hadas (admin) dne 5/9/2020, 07:01, celkově upraveno 1 krát
Zrušení fóra muselo dřív nebo později přijít. A to, že se to udělalo, tak jak se to udělalo, to je zodpovědnost jenom Lysého. Sice nevidím do zákulisí, ale myslím si, že se tady vedení trochu křivdí.
Co ja vim, tak k tomu uzavreni diskusniho fora to spelo delsi dobu a byly tam i tlaky z vnejsku. Rozhodne to neni tak, ze by se Beda jednoho dne probudil vypnul to. V tomto to teda proti vedeni dost prepalujete.
Naposledy upravil Siroko dne 4/9/2020, 21:22, celkově upraveno 1 krát
Kelte, máš blízko k vedení Dukly tak bys mohl vědět jestli si je Béďa vědomej toho, že dost fanoušků bojkotuje nákup permice z důvodu zrušení fóra. Jsem přesvědčenej, že kvůli tomu přicházi o desítky tisíc. Stojí mu to za to ? Já jsem docela zásadovej, takže ji bohužel taky nekupuju.
Lufa- Posts : 1312
HCDTOM: Mně taky zrušení DF vadilo a vadí. myslím si ale, že bysme se přes to měli přenýst a Duklu podpořit. Já to tak aspoň cejtím. Fanouškům nic nevyčítám, jenom jsem poprosil, abyste se přidali.
Prostě bych se rád dožil Dukly v Extralize a věřím, že podpora fanoušků tomu může pomoct.
Prostě bych se rád dožil Dukly v Extralize a věřím, že podpora fanoušků tomu může pomoct.
Kelt- Posts : 384
Kelt napsal:Litvajzu nehrály některý opory, ale i tak výhra potěšila. Kéž by se nám takhle dařilo v sezóně. Hokej.cz nás tipuje na 6.místo, já v koutku duše doufám, že to bude lepší. 3.místo by bylo super.
Prodej permanentek zahajuje, samozřejmě kupuju permanentku na celou sezónu, je to to nejmenší, co můžu pro Duklu udělat.
Znovu vás chcu poprosit: Přidejte se! Zapomeňte na nepovedenou sezónu a zrušený DF. Dukla potřebuje naši podporu.
A když ne kvůli Dukle, tak kvůli mně, páč starejm lidem se neodporuje.
Permice kupujte, to je jasný, zapomente na nepovedenou sezonu, to je jasný, je to sport a stane se, že sezona nevyjde. Ale zapomente na zavreni DF? a proc jako? bylo to nejak seriozne vykomunikovaný? Já tady nebudu kalit vodu, ale nesouhlasím, že si máme všechno nechat líbit a jak ovce chodit na zimák a fandit prostě ze setrvačnosti, že to dělám pro Duklu a kdo má nějaký připomínky, tak neni fanoušek atd... Akce, vyvolá vždycky reakci. Sportovní výkony jsou jedna věc, prohry k tomu patří, ale vědomé kroky by se vysvětlit mohly, to se na mě nezlob a je to můj názor
HCDTOM- Posts : 776
Litvajzu nehrály některý opory, ale i tak výhra potěšila. Kéž by se nám takhle dařilo v sezóně. Hokej.cz nás tipuje na 6.místo, já v koutku duše doufám, že to bude lepší. 3.místo by bylo super.
Prodej permanentek zahajuje, samozřejmě kupuju permanentku na celou sezónu, je to to nejmenší, co můžu pro Duklu udělat.
Znovu vás chcu poprosit: Přidejte se! Zapomeňte na nepovedenou sezónu a zrušený DF. Dukla potřebuje naši podporu.
Kelt- Posts : 384
Tak že prej 6.místo po základní části. No uvidíme.
https://www.hokej.cz/preview-jihlava-sklada-reparat-vsadi-na-paradni-obranu/5050023
https://www.hokej.cz/preview-jihlava-sklada-reparat-vsadi-na-paradni-obranu/5050023
Koukám na sestavu a ta obrana je kromě Mareše komplet nová tak snad to k něčemu bude. Bukače počítám mezi nový
Výsledek s Litvínovem určitě potěší, ale osobně ho ani nijak nepřeceňuju. Sestavu Litvínova jsem nijak zvlášť nezkoumal, ale v plné palbě asi nenastupovali. Každopádně za výhru palec hore.
Pokud jde o Anděla, tak on má navíc než je Chance liga, a podle mne měl odejít už před minulou sezonou. Pro nás bylo sice fajn, že zůstal, ale v té nepovedné sezoně zapadl, tak jako většina týmu... teď bude na hraně sestavy, střídavě hrát za Vrchlabí a bude muset Parbubice přesvědčit, že na to má.
Pokud jde o Anděla, tak on má navíc než je Chance liga, a podle mne měl odejít už před minulou sezonou. Pro nás bylo sice fajn, že zůstal, ale v té nepovedné sezoně zapadl, tak jako většina týmu... teď bude na hraně sestavy, střídavě hrát za Vrchlabí a bude muset Parbubice přesvědčit, že na to má.
Je to jen příprava, ale takový výsledek potěší, obzvlášť po těch patáliích s karanténou.
Tak dnešní výsledek rozhodně potěší, koukám Kolář hned v první brazde Litvajzu.... ale nečekal jsem, že tem vyhrajeme. Slušný!!
Co se týče Anděla.... nevím no.... další co má navíc nez na Duklu, jako Rehor, Rytnauer a tak?
Co se týče Anděla.... nevím no.... další co má navíc nez na Duklu, jako Rehor, Rytnauer a tak?
DUKLIČKA napsal:Na onlajnech Dukla -Kladno 18:00 otevru to a tam Litvinov -Dukla a uz se hraje. Nikde ani slovo.
Ale jo, info bylo už dva dny zpátky: https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=11988
Na onlajnech Dukla -Kladno 18:00 otevru to a tam Litvinov -Dukla a uz se hraje. Nikde ani slovo.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Myslim ze to tusil ale uz chtel zmenu.. musel s tim pocitat
Martynez- Posts : 134
Anděl střídavý starty do Vrchlabí to si tím odchodem od nás tedy pomohl....
zatím dle jeho role v Pardubicích bude spíše brázdit druhou lajnu ve Vrchlabí...a to se vyplatí jak se říká
zatím dle jeho role v Pardubicích bude spíše brázdit druhou lajnu ve Vrchlabí...a to se vyplatí jak se říká
sz108- Posts : 378
Žukov a ztratit se?Neexistuje, zvládl stalingradskou i berlínskou operaci, nevím, proč by si neměl poradit s dukelskou!
MarkusHCD- Posts : 1924
No jestli se nam chlapec po ceste neztratil nekde v Bermudskym trojuhelniku :-)
Návrat Ježka oficiálně oznámen. Už bylo načase
Ujo: protože je mi krajně nesympatický svým chováním...vždycky když hrál v Jihlavě, ať už za Brod, nebo za Slavii, tak si mohl roztrhat triko, když tady náhodou vyhráli...
navíc hraje zákeřně, to bejvala trojka z Brodu - Endál jako šéf a podržtašky Meidl s Třetinou....
vím, že je to minulost...ale povahou se člověk nemění...a tudíž mu ten debakl přeju
aneb "vítej zpátky v Jihlavě"....
navíc hraje zákeřně, to bejvala trojka z Brodu - Endál jako šéf a podržtašky Meidl s Třetinou....
vím, že je to minulost...ale povahou se člověk nemění...a tudíž mu ten debakl přeju
aneb "vítej zpátky v Jihlavě"....
sz108- Posts : 378
Ujo napsal:Sz108:
Nevi někdo proč šli naši po Teclovi? Párkrát si ho vzal do parády Bilča, pak tuším Jiránek a ještě někdo...
Asi si kluci mysleli, že je to zrádce z FC Vysočina, co prchnul do Plzně, pak do Slavie a ve volnu se jim sere do hokeje
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Strana 6 z 20
Povolení tohoto fóra: