Diskuzní fórum
+44
Luc2as
dobry_lovec
mjrkk
hcd
Lucke
maggycc
trixy
ralff
ondrej.n
Martynez
Siroko
richmonds
DUKLIČKA
imbík
Falk HCD
Zeronico
Kelt
olin
karel granát
pegy18
kancler
staříček
Ujo
krap
Burberry
Vasoj84
Geofree
arthur
Thoor93
Hhs23
Lázňator
HCDTOM
Excalibur
Raddy007
Duklacek
MichalDJ
sz108
Jaternička
hadas (admin)
jajirk
Lufa
Drmax
vn
MarkusHCD
48 posters
Strana 7 z 20
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Sz108: a proč si to Treta zaslouží?...neviděl jsem dneska žádnou prasarnu ani nic podobného...nebo myslíš že hru na kytaru, či zpěv? Zase tak tragickej není...zkus si ho poslechnout...jestli za minulost, tak je to blbost...
Mne se Brod líbil, na to že jsou to víceméně amatéři... ten zminovanej Cachnin...taky bych ho bral.. a v sezóně, kdo ví co bude...do 4 lajny, když někdo odpadne bych se ho nebál vyzkoušet...
Nevi někdo proč šli naši po Teclovi? Párkrát si ho vzal do parády Bilča, pak tuším Jiránek a ještě někdo...
Mne se Brod líbil, na to že jsou to víceméně amatéři... ten zminovanej Cachnin...taky bych ho bral.. a v sezóně, kdo ví co bude...do 4 lajny, když někdo odpadne bych se ho nebál vyzkoušet...
Nevi někdo proč šli naši po Teclovi? Párkrát si ho vzal do parády Bilča, pak tuším Jiránek a ještě někdo...
Ujo- Posts : 73
Pustil jsem si na ČT 1 Všechnopárty s Milošem Říhou. Normálně jsem měl slzy v očích. Perfektní rozhovor i malá zmínka o Dukle a Augustovi.
Tenhle člověk měl být mezi námi dalších minimálně 20 let a aspoň 5 let u národního týmu
Tenhle člověk měl být mezi námi dalších minimálně 20 let a aspoň 5 let u národního týmu
Hlavně, aby se takhle předvedli i proti Kadani, Kolínu a týmům podobné úrovně jako HavlBrod....
Nevím, zda takový zápas dá něco, jak nám, tak Brodu...ale asi lepší než furt dokola jen trénovat...
Jedinej, kdo si takovej vejprask zasloužil, tak je ten hňup Třetina...
Nevím, zda takový zápas dá něco, jak nám, tak Brodu...ale asi lepší než furt dokola jen trénovat...
Jedinej, kdo si takovej vejprask zasloužil, tak je ten hňup Třetina...
sz108- Posts : 378
Zápas v pohodě, takové "vyprdění",myslím,že moc nenaznačil, ale mladý Cemba je šikula,stál by za zkoušku
MarkusHCD- Posts : 1924
No respekt před Brodem, že přijel. Taky se na to mohli..... ti kluci narozdíl od profiku chodí makat a už vid jejich sefiky jak se an ně tvarej kdyby chytli koronac při nějakým zápase. To borci z UDH a Kladna jsou za hokej placení a maj to těžce u z.....
Výsledek neresim. Ten neříká vůbec nic...
Výsledek neresim. Ten neříká vůbec nic...
imbík- Posts : 3617
hadas (admin) likes this post
No, člověk neví dne, kdy se to po*** R.I.P.
Jinak, Imbik má pravdu, většinou obchody s ELH týmy jsou nevýhodné a proděláš. Jenže je to o tom, že BŠ nechce nikomu upřít šanci na ELH, to je férové. Na druhou stranu, se zatím víc mění, než hraje
Jinak, Imbik má pravdu, většinou obchody s ELH týmy jsou nevýhodné a proděláš. Jenže je to o tom, že BŠ nechce nikomu upřít šanci na ELH, to je férové. Na druhou stranu, se zatím víc mění, než hraje
HCDTOM- Posts : 776
Pana Říhy je velká škoda. Jeden z mála trenérů, kteří si dokázali vybojovat uznání i za hranicemi.
ralff- Posts : 1547
Achjo, tolik jsem mu přál medaili z MS na Slovensku. Byl svůj, ale mě se jako trenér zamlouval. Tak to tam šéfujte ze shora a nějakou tu placku tam vybojujte....
Raději mít nějakého obránce navíc a půjčit na střídavý start, než mít míň a muset se někoho doprošovat ...
To nevím, ale jak říkám v našem případě tyhle hostovacky nikdy nebyli výhodné. Neumíme si dupnout.
imbík napsal:No i kdyby tak co je tohle za logiku jako když jsme tenkrát Litvajzu půjčili Segeho, pak se na nás vy.....
Ještě jsem letos na hokeji nebyl a už jsem nas..... nechápu tohle naše vlezdoprdelkovani.....
Litvajz se taky sychruje na vrchol sezony,ale hlavně víme prd,jak má Kolář postavenou smlouvu v případě zájmu týmu z e-ligy
No i kdyby tak co je tohle za logiku jako když jsme tenkrát Litvajzu půjčili Segeho, pak se na nás vy.....
Ještě jsem letos na hokeji nebyl a už jsem nas..... nechápu tohle naše vlezdoprdelkovani.....
imbík napsal:https://www.hcverva.cz/clanek.asp?id=S-A-tymem-trenuji-obranci-Dietz-a-Kolar-9708
Zase budeme za solidní blbce
Myslím,že právě kvůli tomu testujeme Černého
https://www.hcverva.cz/clanek.asp?id=S-A-tymem-trenuji-obranci-Dietz-a-Kolar-9708
Každopádně na fórum Kladna se píše, že Kolář jde od nás do Litvínova.....
Za co ty hráči chtějí prachy nebo i manažeři? Nic jste neodehtali tak nazdar. Sponzoři určitě taky budou dávat peníze na reklamu když se nebude hrát. Nechat Kladno přijet sem a pak k.nim nejet a nazdar
Pokud to takhle bude pokračovat, neodehraje se nic nebo z toho bude šílená bramboračka...
Doufám, že Bedřich si pamatuje. Příště si domluvit přípravu s někým kdo drží slovo... takhle budeme mít přípravné zápasy 3?
Tak Kladno zrusilo ctvrtecni zapas....
MichalDJ- Posts : 1031
Ještě pár slov ke Kořenářovi, tak jak to vnímám já....
Chtěl jít k nám zřejmě, ale bude pro něj lepší, když bude lapat v Třinci...
Ten článek je takovej aušus...bez pohledu druhý strany, tzn. Dukly...domněnky, co Pepkovi řekl jeho agent...
Já to vidím takhle...Domlouvali jsme se se San Jose na financích, resp. kolik nás bude stát jeho pojistka a Béďa zkoušel smlouvat, protože to určitě nebude malá částka...navíc by tady byl někdy do konce listopadu a pak nejspíš čau a frčím zpátky do USA....
A vtom se ozvalo Toronto, že s náma chce spolupracovat dlouhodobě, gólman tady bude celou sezonu pokud budeme chtít a rozhodně to vyjde na lepší peníze než by vyšlo angažmá Kořky...
Další věc...dobrá reklama a vizitka pro nás, že spolupracujeme s tak slavným a věhlasným klubem...na to bych jako sponzor slyšel...a ukazovalo by to pro mě, že Dukla má nějaký renomé....
takhle to vnímám já...samozřejmě mě mrzí, že náš odchovanec tady nebude a místo něj nějakej Rusák....
ale v dané situaci to hodnotím jako správnou volbu a jsem s tím spokojen....
Chtěl jít k nám zřejmě, ale bude pro něj lepší, když bude lapat v Třinci...
Ten článek je takovej aušus...bez pohledu druhý strany, tzn. Dukly...domněnky, co Pepkovi řekl jeho agent...
Já to vidím takhle...Domlouvali jsme se se San Jose na financích, resp. kolik nás bude stát jeho pojistka a Béďa zkoušel smlouvat, protože to určitě nebude malá částka...navíc by tady byl někdy do konce listopadu a pak nejspíš čau a frčím zpátky do USA....
A vtom se ozvalo Toronto, že s náma chce spolupracovat dlouhodobě, gólman tady bude celou sezonu pokud budeme chtít a rozhodně to vyjde na lepší peníze než by vyšlo angažmá Kořky...
Další věc...dobrá reklama a vizitka pro nás, že spolupracujeme s tak slavným a věhlasným klubem...na to bych jako sponzor slyšel...a ukazovalo by to pro mě, že Dukla má nějaký renomé....
takhle to vnímám já...samozřejmě mě mrzí, že náš odchovanec tady nebude a místo něj nějakej Rusák....
ale v dané situaci to hodnotím jako správnou volbu a jsem s tím spokojen....
sz108- Posts : 378
hadas (admin) and Luc2as like this post
Lázňator napsal:Pivo Ti do něj načepují ale zpět za peníze ho nevemou
Tak to je v pohodě ;-)
Pivo Ti do něj načepují ale zpět za peníze ho nevemou
Lázňator- Posts : 702
Siroko napsal:Bohuzel uz i v zapadni Evrope je celkem bezny, ze pravidla ve spolecnosti se ustanovujou podle mensin. Jen se obavam toho, ze je jen otazkou casu, kdy to dorazi i k nam...
Řítí se to do pěkné prdele a někteří pomatenci to ještě podporují. V zastupitelstvu také minimálně jednoho takového máme
Nezbude, než volit toho, kdo tenhle bordel, jako je BLM, LGBT, ilegální migrace a v podstatě dovoz těchhle dárečků do Evropy, jasně odmítne. Blbý na tom je, že se pak k moci dostávají lidé jako Andrej nebo horší.
Jinak co "kiosek" Dukly? Chystal jsem se tam, ale nestíhal jsem.
Jeden kelímek s Čagym jsem si doma nechal, takže zůstane jen na poličce :-)
Bohuzel uz i v zapadni Evrope je celkem bezny, ze pravidla ve spolecnosti se ustanovujou podle mensin. Jen se obavam toho, ze je jen otazkou casu, kdy to dorazi i k nam...
Siroko- Posts : 1206
hadas (admin) likes this post
Tak podle tohoto článku je v tý Alianci 9 ano DEVĚT hokejistů kteří poroučí jak má vypadat NHL jak protestovat že čáry musí být černé a ne modré a hráči musí mít na rozbruslení černý dresy takže 9 hráčů poroučí co má dělat zbytek? Kolik je tam lidí tisíce no my běloši sklopíme hlavu strčíme ju do řiti a přispusobíme se, je mně na blití.
Nejlepší by bylo kdyby bílý muž přestal dávat peníze do sportu co by chudáci 9 hráčů NHL a 90% hráčů NBA dělalo, ale to jim nikdy nedojde.
To stejný Osaková loni nejvýdělečnejší tenistka (v uplynulém roce vydělala 37,4 milionu dolarů-818 milionů korun) chudinka jedna utiskovaná.
https://www.idnes.cz/hokej/nhl/nhl-cerne-cary-rasismu-aliance-za-ruznorodost-akim-aliu-protesty-hokej.A200828_111310_nhl_zele
Nejlepší by bylo kdyby bílý muž přestal dávat peníze do sportu co by chudáci 9 hráčů NHL a 90% hráčů NBA dělalo, ale to jim nikdy nedojde.
To stejný Osaková loni nejvýdělečnejší tenistka (v uplynulém roce vydělala 37,4 milionu dolarů-818 milionů korun) chudinka jedna utiskovaná.
https://www.idnes.cz/hokej/nhl/nhl-cerne-cary-rasismu-aliance-za-ruznorodost-akim-aliu-protesty-hokej.A200828_111310_nhl_zele
Lázňator- Posts : 702
hadas (admin) napsal:Tak Enviropol generálním partnerem FCV. Není to ideální firma, ale zajímavý počin vedení.
Tak jim to pomuze tudiz proc ne. Treba maji radeji fotbal nez hokej
Jaternička- Posts : 1419
Tak Enviropol generálním partnerem FCV. Není to ideální firma, ale zajímavý počin vedení.
Hlavne uplne ztraci takovej zdravej nadhled.. dva fizlove se zachovaj jak cu..i a oni se toho hned chyti uplne tim nejhorsim zpusobem.. holt to je amerika
Martynez- Posts : 134
V USA je to čím dál větší blbinec. Kdo chce kam, pomozm mu tam. Tak dlouho bojovali proti komunismu, až "vynalezli" jeho novou formu. Bohužel.
Drtivá většina Američanů jsou osprchovaní Rusové
ondrej.n- Posts : 590
Jaternička napsal:Odložený utkání Nhl kvůli rasismu. Aliance pro diverzitu hokeje. Tihle američani jsou strašně směšný. Zaplať pan bůh že žijeme v zemi kde sice máme Koblihu ale tohle nam zatím nehrozí. Už v mnoha předešlých případech mě to jen utvrzuje v tom že amerika je v totálním společenským úpadku
Absolutní souhlas. Blbý je, že se to vkrádá i do západní Evropy...
Odložený utkání Nhl kvůli rasismu. Aliance pro diverzitu hokeje. Tihle američani jsou strašně směšný. Zaplať pan bůh že žijeme v zemi kde sice máme Koblihu ale tohle nam zatím nehrozí. Už v mnoha předešlých případech mě to jen utvrzuje v tom že amerika je v totálním společenským úpadku
hadas (admin) and Luc2as like this post
Vn: Jo no. Škoda je, že se v ELH zabydli bude za "hvězdu" a tim pádem kdyby se jednou vracel bude mít úplně jiné nároky a podmínky no.... ale co trčet v pralese roky se nevyplácí no to jsme věděli.....
To: imbik Mandy jede ve velkem stylu, taky na to koukam zatim...
vn- Posts : 1856
Luc2as likes this post
no na svý odchovance jsme jako psi a na soupeře jsme tak hodní, že se na nás každej vy..... už i UDH kam to tady spěje?
PS: Jan Mandát zatím tahoun Pardubic. Tvle, že mi tu ELH tak prosrali fakt, že jo.....
Jinak si nemyslím, že by to s Korenarem bylo jen na tom, že jsme nemohli počkat 10 dní. Tomu nevěřím, že jsme až takovyhle amatéři a tím pádem by jsme odmítli nadstandart na tuhle ligu.....
PS: Jan Mandát zatím tahoun Pardubic. Tvle, že mi tu ELH tak prosrali fakt, že jo.....
Jinak si nemyslím, že by to s Korenarem bylo jen na tom, že jsme nemohli počkat 10 dní. Tomu nevěřím, že jsme až takovyhle amatéři a tím pádem by jsme odmítli nadstandart na tuhle ligu.....
Myslím si to samé, že se naskytnula nabídka a bylo potřeba asi rychle jednat. Takže buď "grátis" rusák a nebo neurčitě vysoký náklady na Kořenáře. Finanční doba teď bude na hovno a o postup na krev myslím nepůjdeme, takže každá ušetřená kačka dobrá. Z toho rozhovoru se mi nezdá že by to Kořka bral nějak emotivně nebo že by to dával Dukle za zlé. Jemu to jenom pomůže - teda pokud bude pravidelně chytat.Ujo napsal:Pár věci ke Korkovi:
- je to článek Blesk.cz, proto nemusíme hltat každý slovo tak, že je vše pravdivý, nebo přesně jak se napíše..
- pokud Zukovovu pojistku zaplatí samotný klub NHL a třeba u Korenare bychom ji museli platit my, a pojistka může být kurwa drahá,tak je jasný že v týhle době si to BŠ z kasy vzít nedovolí...navíc nevím jak to bylo přesně napsáno u Žukovova, ale myslím, že to bylo psáno tak, že veškeré výdaje platí klub NHL
- těch 10 dní mohlo být nadsázka... pochybuju o tom, že by San Jose řeklo že má BŠ počkat 10 dní a za 10 dní bude vše vyřešeno
Akorát teď kvůli takovymu článku je Dukla za hňupy
Lufa- Posts : 1312
Jo to s tou pojistkou to je pravda že se každá koruna hodí. Ovšem když se podívám jak jsme třeba zametli s Honzikem tak bůh ví. A to by byl nadstandardní hráč na tuhle žumpu
Pár věci ke Korkovi:
- je to článek Blesk.cz, proto nemusíme hltat každý slovo tak, že je vše pravdivý, nebo přesně jak se napíše..
- pokud Zukovovu pojistku zaplatí samotný klub NHL a třeba u Korenare bychom ji museli platit my, a pojistka může být kurwa drahá,tak je jasný že v týhle době si to BŠ z kasy vzít nedovolí...navíc nevím jak to bylo přesně napsáno u Žukovova, ale myslím, že to bylo psáno tak, že veškeré výdaje platí klub NHL
- těch 10 dní mohlo být nadsázka... pochybuju o tom, že by San Jose řeklo že má BŠ počkat 10 dní a za 10 dní bude vše vyřešeno
Ujo- Posts : 73
Luc2as and vn like this post
Pokud se dlouho nic nedelo a v ty dobe se ozvalo to Toronto s tim ze vsechny naklady na toho mladyho rusa zatahnou.. A u Korky by naky naklady byly tak treba.. Ale kdovi jak to bylo.
Luc2as- Posts : 297
Jenom nechápu a zaráží mě , jak Kořka říká že byla Dukla netrpěliva, kam a na co tak pospíchala v týhle době , jako kdyby si to mohla dovolit Škoda ho i on sám říká , že ho to mrzí
Vasoj84- Posts : 334
No, já bych řekl, že pro něj je jednoznačně lepší, když bude hrát Extraligu, než ten "náš" prales.
Záleží taky na tom, jak to bylo doopravdy...
Záleží taky na tom, jak to bylo doopravdy...
Pokud je to tak jak říká Kořka tak jsme idioti a máme výborný talent si to posravat u našich málo odchovancu co mame
Jestli se opravdu postaví nový stadion tak mě ukápne slza.
Kolik let jsme tam stáli pod VIP jak zmrzlý kuželky v ruce zmrzlý pivo a kolem lítala slivovice nahoru dolu do leva do prava a přitom neskutečná sranda.A všichni neskuteční srdcaři.A to asi skončí.
Ježek na HZS patři.O tom žádná.
Kolik let jsme tam stáli pod VIP jak zmrzlý kuželky v ruce zmrzlý pivo a kolem lítala slivovice nahoru dolu do leva do prava a přitom neskutečná sranda.A všichni neskuteční srdcaři.A to asi skončí.
Ježek na HZS patři.O tom žádná.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Strana 7 z 20
Povolení tohoto fóra: