Diskuzní fórum
+44
Luc2as
dobry_lovec
mjrkk
hcd
Lucke
maggycc
trixy
ralff
ondrej.n
Martynez
Siroko
richmonds
DUKLIČKA
imbík
Falk HCD
Zeronico
Kelt
olin
karel granát
pegy18
kancler
staříček
Ujo
krap
Burberry
Vasoj84
Geofree
arthur
Thoor93
Hhs23
Lázňator
HCDTOM
Excalibur
Raddy007
Duklacek
MichalDJ
sz108
Jaternička
hadas (admin)
jajirk
Lufa
Drmax
vn
MarkusHCD
48 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Pred zacatkem utkani sedel na tribune A v prvni rade chlapek v cerveny zdravotnicky kombineze. Ja se v tom nevyznam, ale nebyl to nahodou doktor?
Siroko- Posts : 1206
Zase šetříme na nesprávném místě. Byla jen otázka času,kdy se stane nějaký malér.Tady si flastr jednoznačně zasloužíme,na druhou stranu,na výsledek to rozhodně vliv nemělo
MarkusHCD- Posts : 1924
ondrej.n napsal:Stanovisko generální manažera Jestřábů k zápasu Dukla Jihlava - LHK Jestřábi Prostějov
Nechci se ve svém vyjádření věnovat sportovním stránce zápasu, ale skutečností, že domácí celek porušil technické normy v bodě 2.2. a to tím, že po celou dobu zápasu nebyl přítomen lékař. O této skutečnosti vědělo vedení Jihlavy, včetně pana Štěrbana a hlavně všichni rozhodčí. I přes upozorňování z naší strany nechali zápas odehrát. Za mě je to na doživotní zákaz činnosti, jak pro všechny rozhodčí, tak i pro pana Štěrbana. Vystavit takovému riziku hráče nejen našeho týmu, ale i hráče vlastního týmu hraničí s trestní odpovědností. Výsledkem tohoto selhání byla nedostatečná a hlavně pozdní pomoc našemu hráči Gagovi, který se zranil v první třetině. Výsledkem toho bude výrazně delší rekonvalescence než by tomu bylo za přítomnosti lékaře na zimním stadionu, jak nařizují technické normy. LHK Jestřábi Prostějov budou žádat kontumaci výsledku tohoto utkání a soudní cestou náhradu škody, kterou HC Dukla Jihlava svým nezodpovědným chováním způsobila.
Tak ještě uvidíme..
Tak to je teda něco. Zvlášť pokud je pravda, že to všichni věděli.
- kód:
Stanovisko generální manažera Jestřábů k zápasu Dukla Jihlava - LHK Jestřábi Prostějov
Nechci se ve svém vyjádření věnovat sportovním stránce zápasu, ale skutečností, že domácí celek porušil technické normy v bodě 2.2. a to tím, že po celou dobu zápasu nebyl přítomen lékař. O této skutečnosti vědělo vedení Jihlavy, včetně pana Štěrbana a hlavně všichni rozhodčí. I přes upozorňování z naší strany nechali zápas odehrát. Za mě je to na doživotní zákaz činnosti, jak pro všechny rozhodčí, tak i pro pana Štěrbana. Vystavit takovému riziku hráče nejen našeho týmu, ale i hráče vlastního týmu hraničí s trestní odpovědností. Výsledkem tohoto selhání byla nedostatečná a hlavně pozdní pomoc našemu hráči Gagovi, který se zranil v první třetině. Výsledkem toho bude výrazně delší rekonvalescence než by tomu bylo za přítomnosti lékaře na zimním stadionu, jak nařizují technické normy. LHK Jestřábi Prostějov budou žádat kontumaci výsledku tohoto utkání a soudní cestou náhradu škody, kterou HC Dukla Jihlava svým nezodpovědným chováním způsobila.
ondrej.n- Posts : 590
Siroko napsal:A jeste k tem opatrenim. Je sice hezky, ze musime mit nasazeny v hale rousky, ale co je to platny, kdy pak ve fronte pred stankem jsou lidi nalepeny tesne na sobe. Ono je to spis o nejaky osobni zodpovednosti. Ja jsem tedy spis s tim strizlivejsi pohledem, ale uplne zakladni pravidla by se snad dodrzovat mohly.
Souhlas. Jenže lidé spíš vymýšlí, jak něco ochcat nebo na to kašlou.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/odmitani-rousek-koronavirus-covid-19.A200908_100424_domaci_knn
Německo mělo velké nárůsty, zavedli roušky a další opatření, když my jsme je "rušili". No a čísla se obrátila. Včera přes 1500 potvrzených a teď to teprve pojede. Třeba lidem dojde, že rouška v MHD, u doktora nebo v obchodě je to nejmenší, co mohou udělat a není to omezení jejich svobody... Nebo se chytnou za rypák až ve chvíli, kdy se nedejbože přežití JIPky.
No, já včera nebyl, protože jsem se "bavil" v lese s kůrovcem a skočili jsme, když začínala druhá třetina..
A jeste k tem opatrenim. Je sice hezky, ze musime mit nasazeny v hale rousky, ale co je to platny, kdy pak ve fronte pred stankem jsou lidi nalepeny tesne na sobe. Ono je to spis o nejaky osobni zodpovednosti. Ja jsem tedy spis s tim strizlivejsi pohledem, ale uplne zakladni pravidla by se snad dodrzovat mohly.
hadas (admin) likes this post
Japato 4? Ujčík mluvil jen o Skorepovi a Strejckovi.DUKLIČKA napsal:Prvni zapas 4 mimo.Ty vole to je na palici.
colorado44- Posts : 84
Prvni zapas 4 mimo.Ty vole to je na palici.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Dukla válec .
Na první match to nebylo nejhorší. Jen zas ta koncovka ..... mrzí mě, že to zase nějak Matějovi nejde. Ty jeho goly budou chybět.
Na první match to nebylo nejhorší. Jen zas ta koncovka ..... mrzí mě, že to zase nějak Matějovi nejde. Ty jeho goly budou chybět.
Rimsy- Posts : 4
Seš chlap,Lázňo!Ale co se stalo Pepovi?Na první mač dva hráči out,slušné
To myslíš roušky? Se chlapsky přiznám při příchodu sem ju sundal.
Jo a Strejček už má ruku v sádře
Jo a Strejček už má ruku v sádře
Lázňator- Posts : 702
Vykročení do sezony OK,gólmna podržel, nedisciplinovanost fans KO,HCD,Olé!!!
Z ČB jedeme jeden až dva kusy.. výhra za tři body.
trixy- Posts : 52
Nákup permice, posléze hladké vítězství. Jo a z Měřína jedem ve třech.
Lázňator- Posts : 702
Ono je potřeba přestat hysterčit a zmatkovat. To je to co chtěl asi Ujča říct. Koronavir je problém, o tom žádná, ale vyhlašovat třikrát denně rekordy, považovat každého pozitivního za nemocného, zavírat se do nějaké ulity, to taky nemá smysl. Budeme si muset zvyknout na to, že ještě nějakou dobu bude potřeba být obezřetný a dodržovat nějaká pravidla a akceptovat roušky.
A jako fanoušci hokeje se budeme muset smířit s tím, že tahle sezona bude slušná matematika. Budou odkládat a přesouvat zápasy, co se neodehraje vůbec se bude kontumovat a na konci nějak kompenzovat body odpovídajícmi průměrnému bodovému zisku. Takže letos bude záležet na každém bodíku, který získá nebo ztratí. Ale hlavně bude potřeba, aby se hrálo, a to s diváky. Zase tolik lidí nechodí, aby se i přes zpřísněné podmínky na ten stadion nevlezli.
A jako fanoušci hokeje se budeme muset smířit s tím, že tahle sezona bude slušná matematika. Budou odkládat a přesouvat zápasy, co se neodehraje vůbec se bude kontumovat a na konci nějak kompenzovat body odpovídajícmi průměrnému bodovému zisku. Takže letos bude záležet na každém bodíku, který získá nebo ztratí. Ale hlavně bude potřeba, aby se hrálo, a to s diváky. Zase tolik lidí nechodí, aby se i přes zpřísněné podmínky na ten stadion nevlezli.
ralff- Posts : 1547
hadas (admin), Luc2as and vn like this post
Martynez presne.V chorvatsku kolem me nikdo.Na penzionu nikdo.Na ulici nikdo.To jsem si jako mel stoupnout do fornty na sněžku aby byl Andrei spokojenej? Nejhorší na tom je že kdybych si to přitahl z chorvatska tak jsem největší vyvrhel a idiot že jsem tam jezdil ale kdybych to chytl na sněžce tak je všechno v pořadku. Za všim hledej peníze.
Martynez likes this post
Hele ted jsem v chorvatsku a rikam ti ze aby ses tady nakazil to bys musel mit fakt pech.. na plazi 10-15 lidi a pokud nejses uplnej ignorant a premejslis tak se nemas ceho bat.. za me nejlepsi dovca za x let.. a tady to ze kdo tam jede tak je asi blbec je uplne mimo
Martynez- Posts : 134
Je fakt, ze jsou z toho lidi uz uplne zmagoreny. Vrchol absurdity jsem videl nekdy v cervnu na chate. Dva stari panove to hasili celkem svizne na kolech z kopce dolu. Oba nasazenou rousku, ale oba bez helmy...
U nás se držkuje hlavně kvůli tomu, jak jsou ty pravidla nastavený...nebo aspoň já na to držkuju....
například nošení roušek ve škole....na chodbě ji musí mít, ve třídě nemusí, jdou na oběd - tam taky nemusí...tak to je pak ten hadr na hubě úplně k hovnu i na tý chodbě
další věc...dopoledne vydají nějaký opatření, odpoledne ho plukovník v záloze Prymula s Babišem zase zruší....
Je jasný, že nějaký pravidla být musí, ale chtělo by to dělat s rozumem a trošku přemýšlet dopředu....
další věc, která je až směšná...je těch 5k pro důchodce na vánoce....nenašel jsem jediný rozumný vysvětlení, proč ty prachy vlastně dostanou??...jako ať jim ty peníze dají, to mě je fuk...ale jen bych rád slyšel nějaký smysluplný vysvětlení....jde hlavně o princip...přece jen, zaplatíme to my, daňový poplatníci...a 15miliard není až tak malá částka...
další věc....spousta lidí má obavy z covidu, nechce se nakazit a pak frrr na dovču do Chorvatska...to je taky k zamyšlení...jestli opravdu každý rok k tomu moři potřebují...a pak tady sejčkujou kolik je zase nakaženejch atd....
no nic...snad bude situace klidnější a budeme moct vyrazit na hokej okouknout ty naše dresy(letos se vážně povedly!!!!)
zdar a sílu
například nošení roušek ve škole....na chodbě ji musí mít, ve třídě nemusí, jdou na oběd - tam taky nemusí...tak to je pak ten hadr na hubě úplně k hovnu i na tý chodbě
další věc...dopoledne vydají nějaký opatření, odpoledne ho plukovník v záloze Prymula s Babišem zase zruší....
Je jasný, že nějaký pravidla být musí, ale chtělo by to dělat s rozumem a trošku přemýšlet dopředu....
další věc, která je až směšná...je těch 5k pro důchodce na vánoce....nenašel jsem jediný rozumný vysvětlení, proč ty prachy vlastně dostanou??...jako ať jim ty peníze dají, to mě je fuk...ale jen bych rád slyšel nějaký smysluplný vysvětlení....jde hlavně o princip...přece jen, zaplatíme to my, daňový poplatníci...a 15miliard není až tak malá částka...
další věc....spousta lidí má obavy z covidu, nechce se nakazit a pak frrr na dovču do Chorvatska...to je taky k zamyšlení...jestli opravdu každý rok k tomu moři potřebují...a pak tady sejčkujou kolik je zase nakaženejch atd....
no nic...snad bude situace klidnější a budeme moct vyrazit na hokej okouknout ty naše dresy(letos se vážně povedly!!!!)
zdar a sílu
sz108- Posts : 378
[quote="MarkusHCD"][quote="Jaternička"]Tak v Usa co se týká sportů mají jiný starosti.
ono se to s našima ligama těžko srovnává, přeci jen práva na vysílání NHL jdou do celého světa a co teprve NBA, to máš telky, league pass po netu...to jsou takové sumy, že se to rozdělí mezi týmy a v pohodě to vstupné víc kompenzuje. Přenost naší ELH(natož chance)nemá šanci prachům ze vstupného konkurovat. Takže u nich je tohle rozhodování přeci jen lehčí v tomhle ohledu.
ono se to s našima ligama těžko srovnává, přeci jen práva na vysílání NHL jdou do celého světa a co teprve NBA, to máš telky, league pass po netu...to jsou takové sumy, že se to rozdělí mezi týmy a v pohodě to vstupné víc kompenzuje. Přenost naší ELH(natož chance)nemá šanci prachům ze vstupného konkurovat. Takže u nich je tohle rozhodování přeci jen lehčí v tomhle ohledu.
richmonds- Posts : 577
Klid, drzkuje se vsude. Jen tady proste vic slysime lidi, co drzkujou tady. Naopak bych rekl, ze tady ty lidi jsou vic ochotny respektovat nejaky narizeni (ale spis ta starsi generace), protoze k tomu nejak byli vychovany v minulym rezimu. To treba v USA, kde si zakladaji na ruznejch svobodach, fakt neni. Tam byl velkej problem ze zacatku i s rouskama.
Jaternička napsal:Tak v Usa co se týká sportů mají jiný starosti. Jestli někdo někomu před 60 lety neřekl náhodou negře nebo jestli není rasistický aby černoch hrál za tym co se jmenuje třeba white sox USA mě napadlo pouze v souvislosti s probíhajícím US Open a p-o NHK
Amerika mě napadla pouze v souvslosti s probíhajícím US Open a p-o NHL.Ostatně ani v jinýcvh státech,kde se sportuje, nevidím fans. A nemšiml jsem si,že by tam někdy vládli komunisti. Taky jsem nezaregistroval,že by někde na západ od našich hranic někdo tak "držkoval" kvůli nařízeným pravidlům, je to o zodpovědnosti a ukázněnosti,ne o nesmyslým příměrům se starým režimem.
Přesně tak. Když nechceš chránit sebe ,měl bys aspoň chránit ostatní... Ciste morální povinnost. Možná že by viktor i nekteri ostatni mluvili jinak, kdyby nakazili třeba svoji babičku....
kancler- Posts : 119
ze začátku byl i HIV jen nějaký virus, který prostě v těle je, nic nedělá...než měl čas se projevit, co vlastně je to za zmetka, vědci čas ho prozkoumat...takže moc nesouhlasím s tím, aby věci kolem epidemie řídili sportovci, občané a politici...když si dá člověk trochu práce, tak jde po světě najít, co vše ten virus v těle dokáže poškodit(znovu odkážu třeba na ten HIV)podle patologů. Osobně si netroufám dělat takové závěry, že je to ta nejlehčí chřipka na světě...
naučit se s tím žít budeme muset, ale těch příkladů siláckých řečí a pak úmrtí bylo po světě taky už dost. když člověk nehodlá chránit sebe, měl by mít tolik slušnosti chránit své okolí před sebou.
naučit se s tím žít budeme muset, ale těch příkladů siláckých řečí a pak úmrtí bylo po světě taky už dost. když člověk nehodlá chránit sebe, měl by mít tolik slušnosti chránit své okolí před sebou.
richmonds- Posts : 577
Dresy jsou povedený, konečně Horší jestli je vůbec uvidíme. Naživo. Osobne se přikláním k názoru vn a Viktora... Možná je to tím, že z toho všeho kolem koronace už jsem unaven. To jako 5 let budeme žít v rozpoložení co kdyby a ve stresu? Nevím jsem pro žít jak se žilo před koronavirem. Takdy se člověk bude 5-10 let bát koronace a pak dostane raka, mrtvici, infarkt, nebo ho někde sunda auto.... Ale jo vyhnul jsem se koronači...
imbík- Posts : 3617
Tak v Usa co se týká sportů mají jiný starosti. Jestli někdo někomu před 60 lety neřekl náhodou negře nebo jestli není rasistický aby černoch hrál za tym co se jmenuje třeba white sox
Jaternička- Posts : 1419
kancler napsal:Neříkám nic o mediální masáži a o některých rozhodnutích a opatřeních. Říkám jen že prostě ten virus tady je , zatím není vakcína a ve spojitosti s ním na něj zemřelo celkem dost lidí a svět zatím očividne jak pořádně na něj. To je fakt. A právě o to víc mě zaráží některé věci z tiskovky ve spojitosti s covid19. : Kdo se bojí ať sedí doma. Ano Viktore hodně lidí se bojí a a ty starý obzvlášť.... Mohl to interpretovat o hodně líp!!!
Ujča se nechal unést a některými výroky to jednoznačně přeťápl. Je třeba si uvědomit,že sport se nenavštěvuje všude,nejen u nás a nezaregistroval jsem,že by se proti tomu např. v USA tak vymezoval,prostě to je třeba vzít jako fakt,tečka,konec
Neříkám nic o mediální masáži a o některých rozhodnutích a opatřeních. Říkám jen že prostě ten virus tady je , zatím není vakcína a ve spojitosti s ním na něj zemřelo celkem dost lidí a svět zatím očividne jak pořádně na něj. To je fakt. A právě o to víc mě zaráží některé věci z tiskovky ve spojitosti s covid19. : Kdo se bojí ať sedí doma. Ano Viktore hodně lidí se bojí a a ty starý obzvlášť.... Mohl to interpretovat o hodně líp!!!
To: kancler ale na starsi lidi ma vliv i ta normalni chripka dost velkej, je to proste individualni...a vubec, nelze verit veskere te medialni masazi, ale lidi jsou proste ovce...
vn- Posts : 1856
Siroko napsal:U starech lidi. Ono asi jak u kterejch. Nase sousedka to mela. 75 let a astmaticka. Rikala, ze nejvetsi problem byla ztrata cichu a ted beha jako camrda.
Celkem nedávno zaznělo, že lidé ve vyšším věku nemusí být nutně riziková skupina, i když je to logicky pravděpodobnější. Nicméně ta ztráta čichu, pokud nemá člověk rýmu jako kráva, je zásah do důležitých nervů nebo orgánů. Jestli to bude mít následky, nikdo neví. No, uvidíme, jak to dopadne, ale úplně mě netěší, že u zákazníků budu školit nebo jednat s hadrem na hubě :-(
U starech lidi. Ono asi jak u kterejch. Nase sousedka to mela. 75 let a astmaticka. Rikala, ze nejvetsi problem byla ztrata cichu a ted beha jako camrda.
Ano možná tak příjemnou chřipku ještě nikdy Ujca nemel, ale asi mu nedochází souvislosti s covid19 a staršími lidmi a vlivu na ně. A srovnání s rokem 1989 je úplně mimo.....
Pravda je, že u sportovních klubů to nejde řešit tak, že se jednomu potvrdí Covid a všichni jsou v karanténě. To se nemusí hrát nic. Dneska vidíme, že je přes 1000 případů za den a zavedou se roušky. Roušky měly být celou dobu v MHD, v nemocnici atd. a nemělo se s tím drbat podle PR Babiše a Prchala.. To není můj názor, ale názor respektovaných odborníků. Ne kašparů typu Prymula...
Takhle jsou roušky zase plošně, ale + 25 výjimek
Nicméně pořád to srovnání s chřipkou. To už je fakt směšný. On totiž někdo "bez vážných příznaků" ztratí třeba čich. Jenže to je poškození nervové soustavy potažmo mozku. Pořád bude platit to, že důležité je vytížení JIP pacienty s covidem, které nebezpečně roste.
Takhle jsou roušky zase plošně, ale + 25 výjimek
Nicméně pořád to srovnání s chřipkou. To už je fakt směšný. On totiž někdo "bez vážných příznaků" ztratí třeba čich. Jenže to je poškození nervové soustavy potažmo mozku. Pořád bude platit to, že důležité je vytížení JIP pacienty s covidem, které nebezpečně roste.
Jj, to mě pobavilo. "Takhle příjemnou chřipku jsem ještě neměl."vn napsal:Libi se mi co Ujca rekl ke Covidu, je to presne to, co rikam celou dobu!
Excalibur- Posts : 638
Libi se mi co Ujca rekl ke Covidu, je to presne to, co rikam celou dobu!
vn- Posts : 1856
Dresy konečně zase normální, super. Z tiskovky mě fakt zaujala věta hodná politika - splnili jsme to, co jsme měli ... se podařilo to, co se podařilo
Lufa- Posts : 1312
DUKLIČKA napsal:Ještě jedna věc.Za rok touhle dobou by už měli stát u HZS bagry.
Jo,jo, za rok by měl jednatel zaparkovat rolbu a na podzim už "nezasít"
Dresy parádni, to teda chvalím, jsme rád, že je tam logo Dukla a ne tá švábomyš : )
HCDTOM- Posts : 776
Ještě jedna věc.Za rok touhle dobou by už měli stát u HZS bagry.
DUKLIČKA: Dneska jsem tomu věřil, kluci se kousli a klaplo to. Dukla vyhrála.
Permanentka v plný palbě zakoupená.
Permanentka v plný palbě zakoupená.
Kelt- Posts : 384
DUKLIČKA napsal:Tak kdo teda dneska vyhrál?
Modelové utkání, tak museli vyhrát modelové, ne?
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: