Diskuzní fórum
+37
Hhs23
Janosik
Thoor93
Lázňator
MarkusHCD
Lufa
Duklacek
Vasoj84
pegy18
Ujo
Martynez
olin
DUKLIČKA
staříček
freyp
Kelt
arthur
Luc2as
MichalDJ
ralff
ondrej.n
krap
Falk HCD
Excalibur
richmonds
Geofree
sz108
Siroko
Jaternička
Tobi
Laďa
hadas (admin)
Ryben
imbík
kancler
HCDTOM
vn
41 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Jaternička napsal:HCDTOM napsal:chvilku jsem zapnul odchovance, to je taky zážitek. Chance liga je rok od roku horši. A ano, bude ještě hůř, možná to ještě jde.
jo jo vsak to posuzovat podle zapasu kde o nic nejde..tomu rikam relevantni meritko
O nic nejde? Třebíč hrála o 9 místo a my taky.
HCDTOM- Posts : 776
Šichta to bude s oběma,jisté je snad jenom to,že půjdeme z 9. fleku. Pokud bych měl hlasovat,asi Kalich
MarkusHCD- Posts : 1924
HCDTOM napsal:chvilku jsem zapnul odchovance, to je taky zážitek. Chance liga je rok od roku horši. A ano, bude ještě hůř, možná to ještě jde.
jo jo vsak to posuzovat podle zapasu kde o nic nejde..tomu rikam relevantni meritko
Jaternička- Posts : 1419
Tak pojdme spekulovat koho radeji do predkola? Poruba nebo Litky?...za me Porubu, i kdyz se ted hodne zvedla
vn- Posts : 1856
chvilku jsem zapnul odchovance, to je taky zážitek. Chance liga je rok od roku horši. A ano, bude ještě hůř, možná to ještě jde.
Mně teda přijde, že sledovat tento "zápas" je několikanásobně větší sebemrskačství než se desetkrát nabonzovovat za faul
ondrej.n- Posts : 590
kluci z usti už se tesi na konec sezonu, na dovču. nejspis v domnění, že příští rok budou dobří :-D
Ale gól to byl hezký,komentátor taky vtipný,prostě pohoda
To ústí to je až s podivem, jak to tam šlo do kopru...
chudák roubík...jedna z legend 1.ligy....a je součástí tohohle cirkusu...
chudák roubík...jedna z legend 1.ligy....a je součástí tohohle cirkusu...
sz108- Posts : 378
Vasoj84 napsal:Hoši kliiid, všichni víme čeho jsou naši borci letos schopnýJe teprve po 1.tř..🤫
6e jo,už se vezeme
Hoši kliiid, všichni víme čeho jsou naši borci letos schopnýJe teprve po 1.tř..🤫
Vasoj84- Posts : 334
vn napsal:Tak moje obavy byly opravdu zbytecne, to Usti je tragedie...
Postupně přebíraají roli Mostu a aký to byl před desti lety tým
Tak moje obavy byly opravdu zbytecne, to Usti je tragedie...
Tak co,bude exhibice nebo typicky sundáme nohu z plynu?zatím se s tím nesereme,tak to má být!Vida,tahákem od modré to neumí pouze Dobras
sz108 napsal:Dnes se mi líbí zařazení juniorů do zápasu...je potřeba je zkoušet...čagy a pepek tady nebudou do 50-ti...
Ale budou,kdo jiný by stříhal pásku u další makety HZS
sz108 napsal:Dnes se mi líbí zařazení juniorů do zápasu...je potřeba je zkoušet...čagy a pepek tady nebudou do 50-ti...
Asi jsme měli info, že Ústí už hraje jenom s juniorkou, tak jsme se přizpůsobili. Ať se mladíci snaží a učí ...
ralff- Posts : 1547
Dnes se mi líbí zařazení juniorů do zápasu...je potřeba je zkoušet...čagy a pepek tady nebudou do 50-ti...
vn napsal:No nevim no, porad je o co hrat, takze sestavu moc nechapu...
Maximálně nás hokejový svět nazve druhými Vary (snad to výsledkově nedopadne obdobně)
No nevim no, porad je o co hrat, takze sestavu moc nechapu...
Jinak koukám, že jsme dneska trochu (docela dost) pošetřili sestavu, tak snad se nám to nevymstí.
"Volno dostala např. 2. lajna Pekr-Poletín-Anděl. Stav zraněných: Lukáš Mareš již trénuje, Jakub Illéš začíná s lehkým tréninkem. Premiéru za A-tým si odbudou junioři Patrik Čermák a Adam Dvořák"
"Volno dostala např. 2. lajna Pekr-Poletín-Anděl. Stav zraněných: Lukáš Mareš již trénuje, Jakub Illéš začíná s lehkým tréninkem. Premiéru za A-tým si odbudou junioři Patrik Čermák a Adam Dvořák"
imbík napsal:Jako klub jako celek jsem moc hodní. Jako Dukla Jihlava jako celek. Od vedení po Černohorského, myslím, že to vystupování managementu a hráčů teda hodně souvisí a mělo by se ro plést dohormady takže moc nechápu tu poznámku abych to rozlišoval. Leta zastávám názor, že jako klub jsme hodní. Důvody a příklady uvedl Richmonds Černohorsky na ledě to jen podtrhl. Vůbec nechápu proč bych měl pomáhat těm 4 telatům na hřišti, když jsou neschopní. Nikdo jinej to neudělal a neudělá..... prosím neplést odvolání faulů s přiznáním, že jsem fauloval ať mě vyloučí.....
Souhlasím s tebou, že Dukla jakožto klub docela vyměknul v posledních sezonách. Ale Černohorskýmu bych nic nevyčítal. Byli tam dva hráči u mantinelu a nikdo další, rozhodčí nebyl daleko a řekl bych, že si toho i všimnul, padlo tam jen pár slov. Tam nemělo smysl ze sebe dělat blbce a tvářit se já nic, já muzikant.
Geofree napsal:ondrej.n napsal:To Geofree : Neslyšel jsem spláchnout
jestli to má být nějaká urážka používaná z diskuzí, tak ji nerozumím :-) ať se daří
Kdepak urážka, to je citace z Ace Ventury, nemohl jsem odolat
Jako klub jako celek jsem moc hodní. Jako Dukla Jihlava jako celek. Od vedení po Černohorského, myslím, že to vystupování managementu a hráčů teda hodně souvisí a mělo by se ro plést dohormady takže moc nechápu tu poznámku abych to rozlišoval. Leta zastávám názor, že jako klub jsme hodní. Důvody a příklady uvedl Richmonds Černohorsky na ledě to jen podtrhl. Vůbec nechápu proč bych měl pomáhat těm 4 telatům na hřišti, když jsou neschopní. Nikdo jinej to neudělal a neudělá..... prosím neplést odvolání faulů s přiznáním, že jsem fauloval ať mě vyloučí.....
imbík- Posts : 3617
Kvituji zařazení mladých,sztejně jako dočasný odpočinek Matese,Andyho a Poletína. Stejně tak kvituji,že zvěsti o Kubovi Illéšovi byly s největší pravděpodobností liché. I přes absenci výše jmenovaných (ono ruku na srdce,všichni tři mají do ideální formy daleko) je nutné z Ústí dovézt alespoň 2 body,protože deváté místo musíme bezpodmínečně udržet!
DUKLIČKA napsal:Hejjjjjj dneska hraje DUKLA vite o tom ?
hlavně aby to věděli hráči a začali se podle toho chovat
richmonds- Posts : 577
Hejjjjjj dneska hraje DUKLA vite o tom ?
DUKLIČKA- Posts : 1624
ondrej.n napsal:To Geofree : Neslyšel jsem spláchnout
jestli to má být nějaká urážka používaná z diskuzí, tak ji nerozumím :-) ať se daří
Geofree- Posts : 230
HCDTOM napsal:Geofree napsal:Já bych se jen chtěl zeptat místního fanclubu Jaromíra Jágra, kdy v lize JJ přijel za sudím a sám se vyloučil...?
Nevím jaký fancllub a ani kdo psal, že se nechal vyloučit, ale odvolal faul jsem psal a to máš tady https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/376196/frajer-jagr-odvolal-faul-fanousci-v-plzni-tleskali-sklidil-i-piskot.html
Jojo děkuju, to je celkem běžné, že hráč na sebe faul odvolá, ale že se k nim hlásí a sám se vyloučí, to je rarita
Geofree napsal:Já bych se jen chtěl zeptat místního fanclubu Jaromíra Jágra, kdy v lize JJ přijel za sudím a sám se vyloučil...?
Nevím jaký fancllub a ani kdo psal, že se nechal vyloučit, ale odvolal faul jsem psal a to máš tady https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/376196/frajer-jagr-odvolal-faul-fanousci-v-plzni-tleskali-sklidil-i-piskot.html
Já bych se jen chtěl zeptat místního fanclubu Jaromíra Jágra, kdy v lize JJ přijel za sudím a sám se vyloučil...?
Přesně, takhle to vidím taky. Nevím proč zrovna tomuhle postoji se tady někteří diví. Pochybuju, že by se Dukla zachovala jinak a jela by riskovat, že tam třeba nějakej horlivec zramuje před PO Čagyho.richmonds napsal:já třeba ty Vary i chápu. Mají najet 1.000 kiláků a tam si dávat jen pozor a hlavně se nezranit = odehrát frašku s rizikem? Po předchozích sezonách mají možnost udělat úspěch a dostat se do PO, naplnit stadion = naplnit kasu. Prostě tomu podřizují vše aby uspěli ONI a rozhodli se tohle neriskovat aby jedním zápasem zachránili sezonu někomu jinému(který na to měl celou dlouhou sezonu uhrát si potřebné body).
Takže z jejich pohledu to fakt chápu. Stejně tak chápu, že dotčeným týmům se to líbit nemusí(kromě Vítkovic, tam si jistě někdo nestěžoval).
Lufa- Posts : 1312
Jen bych podotkl, že zde nikdo nechce do nikoho šít, navážet se či zesměšňovat, v konečném důsledku jsme zajedno co se týče prospěchu Dukly. Jedná se tedy víceméně o akademickou debatu.
imbík napsal:Sz 108 hCDTOm: To právě jde dohromady. To potrvzuje a utvrzuje mě to v tom, že jsme jako klub moc hodní.... na české poměry až moc.
Co je platné když JJ na ledě odvolá faul, ale v zákulisí nadělá paseky daleko víc, než kdyby to odvolání ignoroval.... njn holt se svojí hodností se ještě x let budeme plácat v Chance, když to bude dobré..... ale co však se tady za to ještě plácáme po ramenou....
Bez ostrých loktů tě dneska každej o.ebe a to nemusí jít zrovna ani o hokej Každý dobrý skutek po zásluze potrestán
To právě nejde dohromady. Můžeš být svině a přesto na ledě odvolat něco. Tady je to potřeba rozlišovat. Navíc, za ním rozhodčí přijel a něco se ho ptal... Jágr přijel sám. Tímhle říkáš. že Jágr je teda moc hodný, protože odvolal. Ano? Tvou logikou, kdo něco odvolá na ledě je moc hodný. To udělal jak Jágr, tak černohorský. Tak v čem je rozdíl? Nějak se může chovat jednotlivý hráč a nějak se může chovat vedení klubů. Slučuješ věci, které spolu nesouvisí.
Rozhodci s nim kazdopadne hovoril...richmonds napsal:o tom, že jít se rozhodčímu hlásit sám od sebe"asi jsem udělal faul"jsem začal já, tak netřeba šít do IMBIKA...nevím, jak se ta situace seběhla, zda se šel sám prásknout nebo se rozhodčí ptal, co se stalo. Pokud sám od sebe, pořád to považuji za sebemrskačství(nedali jsme gol, nezískali tím faulem žádnou výhodu ve hře,..).
Ty hlášky jak jsme jediní spravedliví bych nepřeháněl. Přeci jen se nechodíme udávat za každé seknutí hokejkou(bychom odehráli zápas ve 3 lidech), každé sprosté slovo...takže fakt nepřehánějte, zas takový křišťál nejsme..a já doufám, že ani nebudeme!
S tím jak jsme hodní to jistě myslel obecně, počínaje těmi podivnými hostováními v minulosti, stejně tak jak koupíme hráče a pak ho necháme prostě jít, ostraha šikanuje domácí, ale hosté po nás můžou plivat a lít pivo. Ano, jsme až hodní na všechny ostatní, vidím to stejně jako IMBIK
Luc2as- Posts : 297
o tom, že jít se rozhodčímu hlásit sám od sebe"asi jsem udělal faul"jsem začal já, tak netřeba šít do IMBIKA...nevím, jak se ta situace seběhla, zda se šel sám prásknout nebo se rozhodčí ptal, co se stalo. Pokud sám od sebe, pořád to považuji za sebemrskačství(nedali jsme gol, nezískali tím faulem žádnou výhodu ve hře,..).
Ty hlášky jak jsme jediní spravedliví bych nepřeháněl. Přeci jen se nechodíme udávat za každé seknutí hokejkou(bychom odehráli zápas ve 3 lidech), každé sprosté slovo...takže fakt nepřehánějte, zas takový křišťál nejsme..a já doufám, že ani nebudeme!
S tím jak jsme hodní to jistě myslel obecně, počínaje těmi podivnými hostováními v minulosti, stejně tak jak koupíme hráče a pak ho necháme prostě jít, ostraha šikanuje domácí, ale hosté po nás můžou plivat a lít pivo. Ano, jsme až hodní na všechny ostatní, vidím to stejně jako IMBIK
Tak tady máme poslední kolo v EL a všichni už ví, jak to dopadne. Kromě mě. Já věřím tomu, že KLA, LIT i PCE budou hrát na vítězství, protože dopředu nejde kalkulovat naprosto s ničím.
Tak jsem zvědav, jestli sem v pátek večer napíšu, že jsem totální naivka, nebo budete mít koule přiznat vy ostatní, že vaše paranoidní představy se opět "náhodou" nenaplnily
Tak jsem zvědav, jestli sem v pátek večer napíšu, že jsem totální naivka, nebo budete mít koule přiznat vy ostatní, že vaše paranoidní představy se opět "náhodou" nenaplnily
krap- Posts : 106
Jinými slovy imbík a jemu podobní by raději byli úspěšní v morální žumpě, kdežto já (a doufám, že nejsem sám) budu o chlebu a vodě, ale spravedlivý
Sz 108 hCDTOm: To právě jde dohromady. To potrvzuje a utvrzuje mě to v tom, že jsme jako klub moc hodní.... na české poměry až moc.
Co je platné když JJ na ledě odvolá faul, ale v zákulisí nadělá paseky daleko víc, než kdyby to odvolání ignoroval.... njn holt se svojí hodností se ještě x let budeme plácat v Chance, když to bude dobré..... ale co však se tady za to ještě plácáme po ramenou....
Bez ostrých loktů tě dneska každej o.ebe a to nemusí jít zrovna ani o hokej Každý dobrý skutek po zásluze potrestán
musis rozlišovat situace no. Například Jarda Jágr nedávno odvolal faul na sebe taky, to stejný jako ten náš hráč, fair play gesto.imbík napsal:Všechno bych tak černě neviděl. Naštěstí je tu klub Dukla Jihlava a ta hraje fair play, dokonce na sebe její hráči práší fauly však to do sebe krásně zapadá....
já třeba ty Vary i chápu. Mají najet 1.000 kiláků a tam si dávat jen pozor a hlavně se nezranit = odehrát frašku s rizikem? Po předchozích sezonách mají možnost udělat úspěch a dostat se do PO, naplnit stadion = naplnit kasu. Prostě tomu podřizují vše aby uspěli ONI a rozhodli se tohle neriskovat aby jedním zápasem zachránili sezonu někomu jinému(který na to měl celou dlouhou sezonu uhrát si potřebné body).
Takže z jejich pohledu to fakt chápu. Stejně tak chápu, že dotčeným týmům se to líbit nemusí(kromě Vítkovic, tam si jistě někdo nestěžoval).
Tak ono je asi pro nás lepší když spadnou Pardubice.
Jaryn by totiž buď loboval za uzavření nebo by si zase stejně dělal v chance lize co chtel tak jako vloni.
A diváci v Pardubicich nejsou takový odpad jako na Kladně takže taky plus.
A nejspíš ač to tak nevypadá tohle bude největší plus pro samotné Pardubice protože oni potřebují ten tým pročistit
Navíc nám to může být stejně jedno. Žádné ambice nemáme
Jaryn by totiž buď loboval za uzavření nebo by si zase stejně dělal v chance lize co chtel tak jako vloni.
A diváci v Pardubicich nejsou takový odpad jako na Kladně takže taky plus.
A nejspíš ač to tak nevypadá tohle bude největší plus pro samotné Pardubice protože oni potřebují ten tým pročistit
Navíc nám to může být stejně jedno. Žádné ambice nemáme
Jaternička- Posts : 1419
imbík napsal:Všechno bych tak černě neviděl. Naštěstí je tu klub Dukla Jihlava a ta hraje fair play, dokonce na sebe její hráči práší fauly však to do sebe krásně zapadá....
Tak na to buďme pyšní. ať hrajeme klidně chance ligu...ale jsme poctiví a hrajeme fér...za to jsem rád
Ostatní kritizuješ, ale vzápětí se divíš, proč nejsme jako oni...to přece nejde moc dokupy....
Nebudu se přece řídit heslem: "Všichni jsou hajzlové, tak budu taky hajzl".
však vono na všechny jednou dojde...
ať už sestoupí kterýkoliv z těch tří, tak ani jeden nemá čistý svědomí...takže aspoň na jednoho dojde....škoda, že nejde vymést všechny 3+vary k tomu....
Asi na tom něco bude, protože už včera po skončení zápasů se na fóru Litvínova zmiňovalo, že u nich na stadionu občas záhadně vypadne elektřina...
Všechno bych tak černě neviděl. Naštěstí je tu klub Dukla Jihlava a ta hraje fair play, dokonce na sebe její hráči práší fauly však to do sebe krásně zapadá....
To: Karlos no je myslim celkem jasne, ze zapas v Litvinove bude asi o neco delsi noo
Karlos:Sice je to napsáno trošku poeticky , ale jinak mám stejný pohled na věc jako máš tyMyslim si, že z 90% to takhle dopadne, je to u nás jedna velká špína a obraz našeho hokeje🤮Pak se můžou všichni Pešanové,Lenerové,Králové v čele s nasimy EXPERTY, donekonečna divit, jak je mozne, že jsme tam kde jsme(v hokeji) 🤮A všichni víme kde....!No a korunu tomu dali KV s dorostenecema a juniorama, jako už poněkolikáté Hnus,hnus,hnus!!!
Vasoj84- Posts : 334
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: