Diskuzní fórum
+37
Hhs23
Janosik
Thoor93
Lázňator
MarkusHCD
Lufa
Duklacek
Vasoj84
pegy18
Ujo
Martynez
olin
DUKLIČKA
staříček
freyp
Kelt
arthur
Luc2as
MichalDJ
ralff
ondrej.n
krap
Falk HCD
Excalibur
richmonds
Geofree
sz108
Siroko
Jaternička
Tobi
Laďa
hadas (admin)
Ryben
imbík
kancler
HCDTOM
vn
41 posters
Strana 2 z 20
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
pegy18 napsal:predevcirem odehrál Pohlik posledni zapas v Dukle , za mě mu patří diky i kdyz tam bylo dost temmych momentu..
Nepříjemná ztráta na play-off. Už když jsem ho viděl jak odjíždí a drží si ruku, jsem si říkal, že to bude asi konečná.
ralff- Posts : 1547
predevcirem odehrál Pohlik posledni zapas v Dukle , za mě mu patří diky i kdyz tam bylo dost temmych momentu..
pegy18- Posts : 385
Tak dnes od toho ani nic necekam. Necham se prekvapit
Jaternička- Posts : 1419
Tak bez Pohla, Illese a Stanka...nerikali treneri jak jsme fit krome Pohla, ktery mel jet na RTG?
vn- Posts : 1856
Brožík to dneska zavře, rozhodne to můj oblíbenec Fronk.
3:4 v prodloužení
3:4 v prodloužení
Duklacek- Posts : 1104
Chtel by s nami nekdo jet zitra do Poruby? Odjezd ve 13:00 od HZS, 1-2 mista volna.
hcd- Posts : 75
Dotaznik vyplnen... Na Tipsportu kurz na postup Dukly 1,27 to je tezkej ulet, asi jsme pro ne druhej Motor nebo co...
Luc2as- Posts : 297
Koho by zajímalo, tak na facbooku Dukly se objevil dotazník pro fanoušky týkající se klubu. Dobrá příležitost dát klubu zpětnou vazbu. Kdo bude vyplňovat nebojte se rozepsat tam, kde k tomu je příležitost. Rámečky vypadají sice malé, ale vejde se tam toho víc než dost. A nešetřit. Já už si tam svoje napsal. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfviUEO32Z0hD7e5QTgdEgGBa2lRT0T92MF59rogyPVK2_JyQ/viewform
Kobson: to si necháme až na finále...pokud se tam samozřejmě vy dostanete, přes Třebíč...:-D U nás je to totiž jistojiste...:-D
Ujo- Posts : 73
já ti rozumím, na druhou stranu bylo fajn že jsme nechodili na Kadaně a podobné. To tě potom dramatické titulky typu " Slovan urval body trhačům" nechávají chladným. Když se to rozděllilo, tak i bodi. část 1 - vítěz. nadstavba skupina A - vítěz, skupina B - vítěz. když už se někdo chce mrdlat v detailech. On v tohle světle je i rekord Pýchy diskutabilní.Kolikpak by měl bodi, kdyby nehrál 4 x s první půlkou, ale rozehrál by se v Ústí?vn napsal:To: Kobson souhlas, celé ty statistiky jsou dost pokřivené...i proto je za mě tenhle systém soutěže nesmysl...mají hrát všichni se všema a né tyhle nesmysly.
Ale na to sere bílej tesák. Koukejte to urvat, u vás je lepší atmosféra jak v Třezpíči.
Kobson- Posts : 8
To: Kobson souhlas, celé ty statistiky jsou dost pokřivené...i proto je za mě tenhle systém soutěže nesmysl...mají hrát všichni se všema a né tyhle nesmysly.
My jsme kvalitou na stejné úrovni jako Poruba, takže to bude podobná plácaná jakou provozujem celou sezonu. Soupeř samozřejmě ví, že když nám pokryje Čagyho lajnu , tak jsme úplně v prdeli. Tak třeba se i ostatní výjmečně vzchopí a zkusí alespoň pár zápasů v roce hrát dýl jak jednu třetinu. Očekávání přesných nahrávek do pohybu a solidně sehraný přesilovky ale opravdu neočekávám. Tipuji, že by jsme to mohli na zápasy urvat 3:2
Lufa- Posts : 1312
nezdá se ti to jako motání hrušek a jablek dohromady? S kým hrál Kafka? Při vší úctě... koukni i na vás. V první části jste měli jedenáct porážek, v druhé 5 . Myslíš že to bylo jen zlepšeným výkonem? Ani na to nekoukat, blbostJaternička napsal:hadas (admin) napsal:Statistiky zajímavé. Čekal bych, že všechno pobere Motor...
https://hokej.cz/prehled-vitezove-individualnich-statistik-v-chance-lize/5047149?fbclid=IwAR0Kg9mDt6Nr3q88jjlECpF98U693bZ_KGtRCOdJ-i0gx8mSZ6KtGkYDx-0
Zajimavy treba takovy Kafka to jsem necekal.
Hoši, viděl jsem jeden váš mač z téhle části soutěže. Nicméně k Porubě - připravte se na beton a škaredé brejky. Golmani nic moc, beci se dají přehrát. Nebezpečí hlavně z brejků. Je poznat, že jim někteří důležití hráči odešli. Mohli by jste je dát. Musíte hlídat zadní vrátka, bruslit, dohrávat souboje, důraz u kasy. Dneska se budu koukat.
Mno, k zítřku mám jisté obavy, že s příchodem play off se náš obraz hry jako mávnutím proutku nezmění... navíc, co s námi udělá po půl roce poměrně kvalitní, byť né bůh ví jaký soupeř.. očekávám, že tam uděláme zase z brankáře adepta na NHL... a s velkým štěstím by jsme tam mohli jeden zápas umlátit, pro nějakou šanci k víkendu
Pokud se však mýlím a rozebereme je do šroubků, tak budu velmi rád
Pokud se však mýlím a rozebereme je do šroubků, tak budu velmi rád
Duklacek- Posts : 1104
imbík napsal:DUKlIČKA: To není problém Diviška, ale Prostejova. Lidem se nedivím na hokeje kde o nic nejde se taky nerad dívám. Takhle by dopadla uzavřena ELH. Kdyby divoch udělal rozlučku tak věřím že bude víc plno. Věřím, že dnes na Válka přijde největší návštěva co letos v ochozech byla
3800
MarkusHCD- Posts : 1924
DUKlIČKA: To není problém Diviška, ale Prostejova. Lidem se nedivím na hokeje kde o nic nejde se taky nerad dívám. Takhle by dopadla uzavřena ELH. Kdyby divoch udělal rozlučku tak věřím že bude víc plno. Věřím, že dnes na Válka přijde největší návštěva co letos v ochozech byla
imbík- Posts : 3617
Je smutny ze u toho mel prazdny tribuny.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Jinak koukám, že skončil Tomáš Divišek. Další ikona českého hokeje, která ve 40 letech dokáže dát v 35 zápasech 39 bodů. Hráč co byl draftovanej v 7 kole Philadelphií vyhrál tituly v Extralize..... no jsem zvědav kdo z těch mladých to bude moc říct.....
Jooo Vozenilek, skoda ze ho sem Pardubice nepustili
Tobi- Posts : 61
hadas (admin) napsal:Statistiky zajímavé. Čekal bych, že všechno pobere Motor...
https://hokej.cz/prehled-vitezove-individualnich-statistik-v-chance-lize/5047149?fbclid=IwAR0Kg9mDt6Nr3q88jjlECpF98U693bZ_KGtRCOdJ-i0gx8mSZ6KtGkYDx-0
Zajimavy treba takovy Kafka to jsem necekal.
Statistiky zajímavé. Čekal bych, že všechno pobere Motor...
Jinak vzpomínky taky dobrý
Nejlepší statistika +/-
2019/2020 - Pavel PÝCHA (ČEZ Motor České Budějovice), +41
.....
.....
2005/2006: Oldřich Bakus (Jihlava), +28
2004/2005: Václav Prospal (Č. Budějovice), +57
2003/2004: Marian Morava (Jihlava), +28
2002/2003: Patrik Fink (Kladno), +18
2001/2002: Angel Krstev (Liberec), +29
2000/2001: Valdemar Jiruš (Liberec) a Richard Cachnín (Jihlava), +25
1999/2000: Daniel Zápotočný (Jihlava), +18
Jinak vzpomínky taky dobrý
Nejlepší statistika +/-
2019/2020 - Pavel PÝCHA (ČEZ Motor České Budějovice), +41
.....
.....
2005/2006: Oldřich Bakus (Jihlava), +28
2004/2005: Václav Prospal (Č. Budějovice), +57
2003/2004: Marian Morava (Jihlava), +28
2002/2003: Patrik Fink (Kladno), +18
2001/2002: Angel Krstev (Liberec), +29
2000/2001: Valdemar Jiruš (Liberec) a Richard Cachnín (Jihlava), +25
1999/2000: Daniel Zápotočný (Jihlava), +18
Dnešní pouťák dopadl,od pondělka snad přeřadíme na p-o mód. A Motor?Toho bych se nebál,Jednak jsme ještě nepřelezli přes Porubu a za druhé věřím odchovancům,tudíž Motor případně potkáme až v SF
MarkusHCD- Posts : 1924
hadas (admin) napsal:Mě teda fascinuje to, že i když Motoru o nic nešlo, tak za posledních 5 kol mají 5 výher a skóre 30:6... Ale vyseknout je v play-off, to by byla velká paráda. To bych jim snad ani nepřál
No, snad jedině s našim postupem, jinak si to zaslouži oni
HCDTOM- Posts : 776
Mě teda fascinuje to, že i když Motoru o nic nešlo, tak za posledních 5 kol mají 5 výher a skóre 30:6... Ale vyseknout je v play-off, to by byla velká paráda. To bych jim snad ani nepřál
UDH dál jít může.... rozhodně mají vyrovnanější výkony než my....
vn napsal:Tak Prerov nas bude cekat jen pokud postoupi dal i HST...v opacnem pripade, jdeme v pripade postupu, rovnou na Motor.
No to je vlastně pravda...nevím, kde jsem k tomu došel...
tak to jsou všechny mé plány a úvahy naprosto liché
žiďáci dál nepůjdou....my snad jo...ale motor je asi konečná...i když nemáme co ztratit a šli bychom do tý série jako outsideři, tak je málo pravděpodobný, že bychom je v letošním rozpoložení dokázali 4x porazit...
sz108- Posts : 378
Tak Prerov nas bude cekat jen pokud postoupi dal i HST...v opacnem pripade, jdeme v pripade postupu, rovnou na Motor.
Tak to je hodně optimistický scénář, já se obává, že i Poruba pro nás bude tvrdým oříškem, Přerov pak už jednoznačně nad naše síly.sz108 napsal:Ufff...tak je to za náma...tahle část soutěže byla v 90% případů hokejově naprosto tragická...ale je to pryč, jede se od nuly...
Nicméně vzhledem k složení této skupiny jsem si myslel, že budeme dominovat více...
ale první flek jsme uhájili...to je dle mě dost klíčový pro záchranu týhle sezóny....
přes všechny lapálie můžeme ještě vše zachránit...
přejít přes Porubu beru jako samozřejmost...pokud to nedopadne, tak to bude velká fraška...
pak by nás měl čekat Přerov...z tý první čtyřky se mi zdá jako nejlepší možnost(tak nějak nastejno s chomutovem).
Tam už to bude větší oříšek...sílu kádru bych viděl dost podobně...
my musíme hlavně přepnout na jiný točky, pokud budem hrát jak většinu zápasů ve spodní skupině...tak se pakujem po 3 zápasech předkola
pokud se našlápnem, tak Přerov bychom měli udělat...oni budou stát, my snad budem rozehraný...
a máme dle mého názoru velkou výhodu v tom...že budem vždy začínat venku....
doma neumíme začínat série...hráči se vždycky zeserou z očekávání, pak přijde blbej gól...a je to křeč jak sviňa....
přerov bude stát 12 dní...to bude výhoda...
no pokud na to vůbec dojde....ale jak říkám...Porubu musíme udělat...
ondrej.n- Posts : 590
vzhledem k ubehle sezone kadru nasazeni herniho projevu atd si zadny iluze pro pristi tyden nedelam
Ufff...tak je to za náma...tahle část soutěže byla v 90% případů hokejově naprosto tragická...ale je to pryč, jede se od nuly...
Nicméně vzhledem k složení této skupiny jsem si myslel, že budeme dominovat více...
ale první flek jsme uhájili...to je dle mě dost klíčový pro záchranu týhle sezóny....
přejít přes Porubu beru jako samozřejmost...pokud to nedopadne, tak to bude velká fraška...
pak by nás měl čekat Přerov...z tý první čtyřky se mi zdá jako nejlepší možnost(tak nějak nastejno s chomutovem).
my musíme hlavně přepnout na jiný točky, pokud budem hrát jak většinu zápasů ve spodní skupině...tak se pakujem po 3 zápasech předkola
pokud se našlápnem, tak Přerov bychom měli udělat...oni budou stát, my snad budem rozehraný...
doma neumíme začínat série...hráči se vždycky zeserou z očekávání, pak přijde blbej gól...a je to křeč jak sviňa....
sz108- Posts : 378
Mno, s tou naší střeleckou potenci budeme mít velký problém..... Jak chybí první lajna respektive Cagy se Skorapkou hned je to znát. Nemá to žádný nápad ta hra.... je to na náhodu a když máme šanci netrefime branku.... nedělám si velké naděje vzhledem k play off....
Pohl nevypadal moc dobře. Jestli jsem se díval dobře, tak si držel ruku. Ach jo...
Hra strasna a jeste to vypada, ze se zranil Pohl...
Tak Kadaň nakonec neskončí ani poslední. Dneska jim ještě body nechá Třebíč a my to snad dáme bez problémů ;-)
imbík napsal:Každopádně co vy říkáte na to jak prostě v ELH i v Chance lize ty týmy táhnou starší hráči? Však to se právě uzavřením ta kvalita jen zhoršila pokud by to tyhle starý kusy odnesly.
Myslim ze to jen ukazuje jak je na tom nas hokej spatne. Mlady hraci nejsou nebo nemaji kvalitu a mnohdy hraci kolem ctyricitky jsou tahouni.
Každopádně co vy říkáte na to jak prostě v ELH i v Chance lize ty týmy táhnou starší hráči? Však to se právě uzavřením ta kvalita jen zhoršila pokud by to tyhle starý kusy odnesly.
Souhlasím, klidně ať pokračuje, pokud to sudí a všichni kolem hokeje budou posuzovat spravedlivě a všem stejným metrem, což není jeho chyba. Ale pokud Kladno skutečně bude hrát chance ligu, tak stejně bude hrát až v play off, takže nějakých vzájemných ovlivněných zápasů bych se bál až ke konci sezóny. Nedivil bych se kdyby šel hrát ELH dohodl tam vzájemnou spolupráci a pak na play off se vrátil na Kladno s nějakou tou posilou.
sice mě naštval řečmi o uzavření, pobavil nápady jak by firmy musely povinně dávat procenta na profi sport, co mu prochází u rozhodčích(což je chyba rozhodčích, ne jeho), ale hodnocení těsně po konci zvládl důstojně, hokej prostě pořád hrát umí, navíc skloubit to s vedením klubu...takže bych tou drsnou kritikou šetřil. Vymezit se vůči jeho jednotlivým krokům a nápadům OK.
richmonds- Posts : 577
člen fanclubu Jardy Jágr bych byl radši kdyby pokračoval, než naopak.
Pořád je fakt dobrej a dívá se na ten hokej dobře. jen nazor
Pořád je fakt dobrej a dívá se na ten hokej dobře. jen nazor
HCDTOM- Posts : 776
Někteří hráči dostanou dnes volno, ale že by nastoupil tým juniorů doufám nehrozí.
Jagr je stejny jako Koblih pan.. tvrdi jen to co se mu aktualne nejvic hodi do kramu..pokrytec
co si myslí nevím, ale vzhledem k tomu, že je hráč i majitel, nese to statečně, že vypadli...čekal jsem to horší takže milé překvapení.
richmonds- Posts : 577
To by mě zajímalo co si Jágr teď myslí o přímém postupu a sestupu za kterej tak úspěšně loni zalobboval něco ve smyslu, zlatá baráž že já kokot loni radši nedržel hubu
Lázňator- Posts : 702
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Strana 2 z 20
Povolení tohoto fóra: