Diskuzní fórum
+37
Hhs23
Janosik
Thoor93
Lázňator
MarkusHCD
Lufa
Duklacek
Vasoj84
pegy18
Ujo
Martynez
olin
DUKLIČKA
staříček
freyp
Kelt
arthur
Luc2as
MichalDJ
ralff
ondrej.n
krap
Falk HCD
Excalibur
richmonds
Geofree
sz108
Siroko
Jaternička
Tobi
Laďa
hadas (admin)
Ryben
imbík
kancler
HCDTOM
vn
41 posters
Strana 12 z 20
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Lufa napsal:Předešlý roky vždycky alespoň jedna kategorie - dorost, junci nebo áčko- hráli alespoň v klidným středu - ale letos to je je fakt všechno jedna velká žumpa. K tomu pro mě nepochopitelný točení trenérů. Pokud v jedný kategorii trenér má 97 % porážek , tak se přesune do druhý s přáním že to jako bude lepší ?? Divný. Od té doby, co se do Dukly vzali různý náplavy aby se posílil menežment pro to, aby byly lepší výkony na ledě, tak to jde vše komplet slušně doprdele.
do pr*ele to jde od druhé půlky baráže. Sestup Duklu paralizoval. Jak fanoušky, tak vedení, celý klub prostě. Není se co divit, šmahem ses ne o level níž, ale o 2 o 3. Nemáš najednou prachy, nemáš hráče a ses tam, kde jsi byl před postupem a ještě s další ukázkou, jak na ELH nemáš. Jsi na to vlastně hůř, než před postupem. A teď hledej motivaci, tak to zkušiš první rok, když jeste neco malo z tech hráčů máš. Uhraješ to u fanoušků, části sponzorů na heslo "okamžitý návrat". to nevyjde a ses v p**. A k tomu ještě BŠ na to nemohl už stačit sám, to naprosto chápu a taky bych to tak neaplikoval.
HCDTOM- Posts : 776
Předešlý roky vždycky alespoň jedna kategorie - dorost, junci nebo áčko- hráli alespoň v klidným středu - ale letos to je je fakt všechno jedna velká žumpa. K tomu pro mě nepochopitelný točení trenérů. Pokud v jedný kategorii trenér má 97 % porážek , tak se přesune do druhý s přáním že to jako bude lepší ?? Divný. Od té doby, co se do Dukly vzali různý náplavy aby se posílil menežment pro to, aby byly lepší výkony na ledě, tak to jde vše komplet slušně doprdele.
Lufa- Posts : 1312
To: Janosik jistotu zachrany maji jen prvni 4 v te skupine co hraji, zbytek bude hrat play down...
vn- Posts : 1856
vn napsal:Tresnickou letosni sezony uz bude jen sestup dorostu...
jinak jeste k dnesnimu zapasu, opakovane bych si dovolil kritizovat Poletina, nechapu jak tenhle chlap mohl hrat tak dlouho extraligu.
Nejak nechapu, proc by mel padat dorost. Muzes mi to vysvetlit? Diky
Janosik- Posts : 66
Lufa: No myslím, že jeho pocity byly dost výmluvné v jeho rozhovoru po zápase a jeho slova o tom jestli tomu v první třetině dal každý to co.měl....
Ale ono je to těžké, co chceš dělat..... dřív měli starší hráči a obzvlášť legendy klubu trošku respekt a poslouchali se. Dneska mladým něco řekneš a hned jsi čukot, tak si radši děláš svojí práci a je to......
Ale ono je to těžké, co chceš dělat..... dřív měli starší hráči a obzvlášť legendy klubu trošku respekt a poslouchali se. Dneska mladým něco řekneš a hned jsi čukot, tak si radši děláš svojí práci a je to......
imbík- Posts : 3617
Akorát tam chybělo říct, že tohle je obraz celý sezony. Předkolo možná nějak umlátíme, s Porubou jsme bohužel na stejný úrovni. Ale dál to bude asi ostuda. S tím co předvádíme dostaneme 5-6 fíků. Čagymu, co by srdcaři, musí bejt hrozně, když vidí jaký to stádo lemplů se na ledě pohybuje v barvách Dukly.DUKLIČKA napsal:Dobrá tiskovka.
To: imbik Cagy ma 886 zapasu odehrano za Duklu
Ještě bych trochu poupravil slova kouče Nekvasila z tiskovky...
Nebýt první lajny s Čachotským a Skořepou, tak se tady bavíme o úplně jiném UMÍSTĚNÍ!!!
tihle 2+Fronk, když tam s nima hrával...to je 3/4 bodů, co jsme letos udělali...takže nevím nevím, jak to s náma bude vypadat, až tito 2 skončí...
Nebýt první lajny s Čachotským a Skořepou, tak se tady bavíme o úplně jiném UMÍSTĚNÍ!!!
tihle 2+Fronk, když tam s nima hrával...to je 3/4 bodů, co jsme letos udělali...takže nevím nevím, jak to s náma bude vypadat, až tito 2 skončí...
sz108- Posts : 378
Tiskovka dobrá od obou. Akorát to pan Nekvasil zjistil brzo, že bez Cagyho se Skořápkou by to tady stálo ještě za větší h...... no ale asi nemá cenu se v tom pitvat. Doufám, že tohle zjištění se podepíše na skladbu kádru v příštím roce. Oschovanci ano, ale musí taky něco předvést a mit zodpovědnost.....
PS: Zajímalo by mě kolik má Cagy zápasů do 1000.
PS: Zajímalo by mě kolik má Cagy zápasů do 1000.
na co si tam ten Kaukič hrál? prvně se tam pustí do Pohla, pak se brání jako malá holka a nakonec se zase šklebí a je silnej.... jestli takhle tady v čr chtějí vychovávat hokejisty jako zbabělce tak bůh s námi.
Celký plus pro Honzu Pohla - řež to klidně každej zápas chlape, když do nás budou chodit!!
Celký plus pro Honzu Pohla - řež to klidně každej zápas chlape, když do nás budou chodit!!
Geofree- Posts : 230
Tresnickou letosni sezony uz bude jen sestup dorostu...
jinak jeste k dnesnimu zapasu, opakovane bych si dovolil kritizovat Poletina, nechapu jak tenhle chlap mohl hrat tak dlouho extraligu.
No tak předkolo bude asi úspěch. S touhle hrou doazadu a nejistým gólmanem nemáme šanci. Kasirovat doma od frýdku 5 gólů. To nám Budejky dají 10. Plus je 700 bodů Cagyho v jednom klubu a že taky Pohl ukázal, že umí rozhodit kladiva taky na soupeře, Kolář to samé.....
Dneska jsem to neviděl. Ještěže tak, asi by to bylo na infarkt. Dva body podle všeho dobrý.
Nevím, co tam Brožík dneska vyváděl, každopádně všichni víme, že kdovíjaký eso není, ale vyloženě díra taky ne.Trochu mi připomíná Milana Řehoře. Ten měl taky zápasy, kdy držel a z toho mu to tam napadalo, že v první třetině bylo po zápase. Nutno říct, že Brožík letos doplácí i na slabou obranu. Ať už to dopadně jakkoli tahle sezona, tak ta obrana bude potřeba posílit. Sice dostáváme málo gólů, jenomže s velkou pomocí útočníků, kterým podpora obránců v některých momentech hodně chybí. V oslabeních to obrana nevyhodí, neudrží puk, a v útoku a v přesilovkách neudržíme modrou a to je pro útok docela problém.
Nevím, co tam Brožík dneska vyváděl, každopádně všichni víme, že kdovíjaký eso není, ale vyloženě díra taky ne.Trochu mi připomíná Milana Řehoře. Ten měl taky zápasy, kdy držel a z toho mu to tam napadalo, že v první třetině bylo po zápase. Nutno říct, že Brožík letos doplácí i na slabou obranu. Ať už to dopadně jakkoli tahle sezona, tak ta obrana bude potřeba posílit. Sice dostáváme málo gólů, jenomže s velkou pomocí útočníků, kterým podpora obránců v některých momentech hodně chybí. V oslabeních to obrana nevyhodí, neudrží puk, a v útoku a v přesilovkách neudržíme modrou a to je pro útok docela problém.
ralff- Posts : 1547
Myslim ze zitrejsi zapas UDH a Frydku muze ledacos napovedeto tom, jestli budeme schopny udrzet aspon to 9. misto, ty nase vykony me kazdopadne optimismem opravdu nenaplnuji.
Dva body beru, snad už to do stanice PŘEDKOLO nějak doklohníme,tam budeme ovšem muset změnit téměř vše
MarkusHCD- Posts : 1924
Jinak bych se tedy bál, že s obranou to bude v play off složité a neumím si moc představit, že budeme vyhrávat díky takovýmto přestřelkám.. každopádně výhra a pokračujeme dál
Duklacek- Posts : 1104
Byly tu hvězdy jako Halász, Kacetl, Habal... ale asi je nemůžeme nazývat jedničkamiondrej.n napsal:Jinými slovy, která, z dosavadních jedniček co tu chytali, byla slabší nebo rovna Brožíkovi?
Duklacek- Posts : 1104
Sláva!!!
Naštěstí jsme rozhodli v prodloužení, protože v nájezdech bychom moc šancí asi neměli....
Naštěstí jsme rozhodli v prodloužení, protože v nájezdech bychom moc šancí asi neměli....
Jinými slovy, která, z dosavadních jedniček co tu chytali, byla slabší nebo rovna Brožíkovi?
ondrej.n- Posts : 590
richmonds napsal:ondrej.n
ale já chtěl to jméno golmana, který tenhle tým dotáhne do ELH, když víš, že Brož je ta žába na prameni...tak šup odborníku
Honzík
Excalibur napsal:Je ale třeba říct, že v NHL se hraje v základní části 82 zápasů.hadas (admin) napsal:imbík napsal:700 bodů v jednom klubu, kdi ti má?
Tak to Ti můžu říct od boku. Například můj oblíbenec Steve Yzerman - Detroit Red Wings přes 1700 bodů
Tak to chápu. Ale když to tedy vezmu úplně celkově a srovnám Čagyho s takovým velikánem, jako je Yzerman, tak Steve 1710 zápasů a 1940 bodů celkem :-)
richmonds napsal:ondrej.n
ale já chtěl to jméno golmana, který tenhle tým dotáhne do ELH, když víš, že Brož je ta žába na prameni...tak šup odborníku
Já nevím, že se furt toho Brože tak zastáváš...dneska regulérně 2 góly jeho...
Neříkám, že tým hraje světově, taky hraje k ho.vnu....ale gólman taky není žádnej zázrak...
na lepšího gólmana nemáme, to je prostě fakt...můžu ti jich tady vyjmenovat 20, který jsou lepší než Brož...nemáme na ně, musíme se spokojit s průměrem...
Podle tebe je problém v útoku a v obraně...to bys tedy měl vyjmenovat hráče, kteří nás dotáhnout do extraligy...
To musí bejt dneska bitva....kdyby to bylo v boji o první 4, vypadalo by to líp...o předkolo play-off s béčkem Třincem nezní nijak vábně Jsem v práci, tak jen sleduju onlajny...
je to asi bída co?
Můžeme být rádi, že v týhle skupině hrajou tak mizerný mančafty...jinak bychom to předkolo ani neuhráli
z toho vyplývá, že mezi ty mizerný mančafty perfektně zapadáme...zprvu rozdělení soutěže na dvě poloviny jsem si říkal, že jsme se tam dostali nějaký omylem...a vono ne...my tam plně patříme...
nechci se nějak významně vrtat v minulosti...co bylo, bylo...ale když si vzpomenu, že 2 roky zpět jsme soupeřili s Třincem...a řekl bych, že se ctí...
dnes soupeříme s jeho béčkem...taky se ctí
to prostě zamrzí...
je to asi bída co?
Můžeme být rádi, že v týhle skupině hrajou tak mizerný mančafty...jinak bychom to předkolo ani neuhráli
z toho vyplývá, že mezi ty mizerný mančafty perfektně zapadáme...zprvu rozdělení soutěže na dvě poloviny jsem si říkal, že jsme se tam dostali nějaký omylem...a vono ne...my tam plně patříme...
nechci se nějak významně vrtat v minulosti...co bylo, bylo...ale když si vzpomenu, že 2 roky zpět jsme soupeřili s Třincem...a řekl bych, že se ctí...
dnes soupeříme s jeho béčkem...taky se ctí
to prostě zamrzí...
ondrej.n
richmonds- Posts : 577
richmonds napsal:ondrej.n napsal:Dík nezklamals
mě je Brož u zadele, jen co ti na to jako mám říct? Podle tebe všichni ostatní hráči hráli bezchybně? Fajn, tak jmenuj golmana, který tenhle tým dotáhne do ELH? To mě zajímá, podle tebe kterýkoliv jiný golman, tak sem s tím jménem.
já pořád jen říkám, že golman není slabina tohoto mizerného týmu, toť vše. A házet tu bídu na golmana může jen zapšklý osel.
A tak richmondsi zase si to neber osobně, každý máme své oblíbence, já např. Poletína s Jiránkem...
Je ale třeba říct, že v NHL se hraje v základní části 82 zápasů.hadas (admin) napsal:imbík napsal:700 bodů v jednom klubu, kdi ti má?
Tak to Ti můžu říct od boku. Například můj oblíbenec Steve Yzerman - Detroit Red Wings přes 1700 bodů
Excalibur- Posts : 638
imbík napsal:700 bodů v jednom klubu, kdi ti má?
Presne jak to rikal Jirka bradavice Paroubek...
kdo z vas to ma panove
Jaternička- Posts : 1419
imbík napsal:700 bodů v jednom klubu, kdi ti má?
Brož je průměrnej golman v týhle skupině šmatlavých lemplů, kterej nechytne nic navíc. A bohužel, v hokejový dovednosti je stejný jako 95% ostatních hráčů v poli včetně těch umělců co si říkají trenéři. Asi nemá už cenu vyzdvihovat nebo shazovat jednotlivce pokud v celým týmu jsou jen 3 hráči o kterých se dá říct že jsou prvoligový.
Pohl mu tam taky pekne nalozil...jen teda nevim co se stalo predtim. Kazdopadne to ma aspon nejake parametry bitvy.
Útočník teprve napřahuje a Brožík už je na kolenou..Uf, břevno naštěstí.
Mikulík tam vletí s hokejkou nahoře do hráčů, schválně trefuje hlavu..a nic...ufff...tohle rozhodčí nezvládli...
jinak dobře, že u té brány dostal maník na budku po seknutí do golmana
jinak dobře, že u té brány dostal maník na budku po seknutí do golmana
vn napsal:To: richmonds no u toho druheho si hlavne vsichni mysleli, ze to uz Broz ma v naruci ten puk...jinak souhlas, ze pristupem to Frydku umoznujeme.
jasně...jen není moc týmů. co nechají postávat útočníka takhle u golmana, se podívej na ELH, ho prostě odlifrují pryč ať tam nepostává...ale je fakt, že na to jsme tady nebyli moc nikdy v Dukle a nechali golmany osekávat beztrestně.
Ono to není u nás jenom o gólmanovi,když mu obránci ani útočníci nepomůžou,spíš naopak tak je to těžkýTo ale netvrdím že je Brož Top gólman
Vasoj84- Posts : 334
To: richmonds no u toho druheho si hlavne vsichni mysleli, ze to uz Broz ma v naruci ten puk...jinak souhlas, ze pristupem to Frydku umoznujeme.
vn napsal: Za me druhy a treti gol z velke casti Broze...sanci stejne na obou stranach, oni ale golmana maji
však jo, chytit se to dalo. Jen při druhém nemůžou nechat hráče křižovat osamoceného pásmo, to může vystřelit kamkoliv, golman se musí přesouvat takže ho to blbě trefilo, vypadlo mu to...a Anděl zaparkuje u něj a na dorážejícího útočníka prdí...třetí s tím obráncem byla taky lahůdka, ale z tohoto úhlu by to měl Brožmít(nevím, jestli si pak periferně hlídal toho opuštěného útočníka před bránou, to ví jen on), ale střelu by lapit měl...jen zbytek týmu to Frýdku náramně ulehčuje
Kazdopadne hraje hrozne celej tym, protoze Frydek proste prekvapive brusli s to nam jako vzdy dela problemy...
Panejooo,to je zase koncert Frýdek se ani nezapotil a vedou 1:3, ale je nutno dodat že naše hvězdy jim to kurevsky usnadňují ,ty naše primadony se tam plouží jak na verejku,2,3 šance za 1.tretinu je trošku málo ne?🤮Hlavně,že Ujčík říkal něco o tom že se na domácím hřišti musí vrátit k tvrdé a nepřijme hře(že to soupeře musí bolet),ale zatím sem od jeho příchodu k Ateamu nic takového neviděl 🤮Já budu vážně radši když už tahle sezóna skončí,protože větší haluz jsem snad ještě nezažil
Vasoj84- Posts : 334
Za me druhy a treti gol z velke casti Broze...sanci stejne na obou stranach, oni ale golmana maji
ondrej.n napsal:Dík nezklamals
mě je Brož u zadele, jen co ti na to jako mám říct? Podle tebe všichni ostatní hráči hráli bezchybně? Fajn, tak jmenuj golmana, který tenhle tým dotáhne do ELH? To mě zajímá, podle tebe kterýkoliv jiný golman, tak sem s tím jménem.
já pořád jen říkám, že golman není slabina tohoto mizerného týmu, toť vše. A házet tu bídu na golmana může jen zapšklý osel.
To je hrozny.. vzdycky si rikam, treba to dalsi zapas bude lepsi.. bohuzel neni..
Martynez- Posts : 134
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Strana 12 z 20
Povolení tohoto fóra: