Diskuzní fórum
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Co se týče Lotyšů a Půčka já bych vydržel a nechal jim čas, zatím je holt musí podržet zkušenější hráči co tu hrají delší čas. V těch hráčích to je, jen třeba zatím nekousli to neustále stěhování se a každý zápas vlastně hrát venku. Z Lotyšů zatím nejlepší Ozols, hraje tak jako nenápadně, přitom do zadu téměř nechybuje, hraje dost čistě a když hraje do ofenzivy má to hlavu a patu. Kulda se chytne a v Jansosovi ta hokejovost taky je, jen bohužel zatím mu to nepadá a občas i nějaká chyba, působí to na mě, že zatím si zvyká na rychlost soutěže a tím pádem trefit se do rozehrávky atd…. Tady bych příště proste volil do přípravy těžší soupeře než letos, aby ta adaptace byla rychlejší.
Já prostě nevim proč, ale já tomuhle týmu věřím, troufnu si tvrdit, že takhle dobře poskládaný tým jsme neměli od sezóny po sestupu. Kdy tu hrál Werbik, Dostálek, Bezúch.
imbík- Posts : 3617
vn, karel granát, ralff, FREDERIK, jajirk, AJET0, Lufa and hk like this post
Že tyčky v Pejru vypadavaj furt je fakt ale on hlavně Beran má takovej styl chytání že ty tyčky vyráží prakticky furt a pro rohodčího to vypadá zrovna 3 vteřiny do konce přinejmenším podezřele . tam je TS prostě nařízeny správně .Duklacek napsal:Souhlas s imbíkem, branky v Pejru vypadnou dvacetkrát za zápas, stačí se dotknout tyčky. Nařídit v téhle situaci TS tři vteřiny do konce za stavu 2:1 by mělo být právně napadnutelné
Thoor93- Posts : 102
Jaternička likes this post
miramare83 napsal:Za me je Kulda trochu takovy zvlastni hrac, neumim to bliz definovat, mam z neho takovy pocit. Ale treba se jeste naplno rozjede, pral bych si to. Rezervy (hlavne bodove) ma myslim i Vrhel, mozna i Toman. Pucek mam trochu tuseni, jestli u nas nedohral, ale uvidime.
Ted prijdou 2 zapasy s neoblibenymi souperi, ale aspon 3 body by to chtelo. Prostejov je zatim opravdu hodne za ocekavanim, tezko rict proc, tak doufam ze se proti nam nechyti. Musime makat jako v Porube.
Kulda byl zvyklý na vyšší level, hraje to víc hlavou, je vidět, že hokej umí. Akorát z něj mám občas pocit, jestli to až tak moc hraje zkušenostmi nebo se mu občas nechce "hrábnout". Od Vrhela jsem čekal víc, od Půčka taky - i Vsetíňáci nechápou, že se u nás neprozrazuje. Jestli mu nesedí náš styl, nevím...Ale taky bych od něj čekal větší nasazení. Toman je opak - ten maká dost, ale nemyslím, že je až tak "hokejový".
Prostějov hraje pod očekávání, ale podle mě tam mají až moc "vysloužilců". Zdráhal, Pilař, Honejsek, Kindl, Šidlík, Babka - tihle všichni jdou v kariéře pořád dolů a hrajou to spíš na "jméno". Určitě bych se jich nebál, blbý je, že už budou fakt potřebovat vyhrát, takže od nich čekám 100 % nasazení.
Excalibur- Posts : 638
FREDERIK and miramare83 like this post
Duklacek- Posts : 1104
Excalibur, karel granát, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Ted prijdou 2 zapasy s neoblibenymi souperi, ale aspon 3 body by to chtelo. Prostejov je zatim opravdu hodne za ocekavanim, tezko rict proc, tak doufam ze se proti nam nechyti. Musime makat jako v Porube.
miramare83- Posts : 1125
FREDERIK likes this post
imbík napsal:Souhlas, ale dneska třeba Kulda udělal první gól Harkymu.
Vždyť říkám Kulda má ve 2 lajně víc prostoru a je tam i platnej
Naposledy upravil FREDERIK dne 13/10/2024, 11:27, celkově upraveno 1 krát
FREDERIK- Posts : 237
Duklacek and addo like this post
imbík napsal:Pruhatce jsem dneska chtěl i pochválit. První trestný bylo jasný. Za to jsme si mohli sami, zkaženou nahrávkou na modrou. Pak ale přišli dvě nepochopitelné věci. Jungwirtha tam dva Udehaci mastili když ležel na puku a nemohl se zvednout jak tam do nej pichali hokejkou a dostal dvojku za zdržování hry, přitom v první třetině tam hráč Trebice zahrál puk v brankovišti rukou, přikryl ho a nahrnul pod gólmana, to se dle mě taky nesmí ne? No a trestné střílení 2 vteřiny před koncem za to, že ty branky tady v Pejru by zasloužily zabetonovat. ? Vážně by sudí dopřáli UDH šanci na srovnání v zápase kde většinu zápasu se nedostali za půlku ? To jako sory, ale to si dost pokazili reputaci. Jinak kluci dneska až na presilovky zaslouží pochvalu i když v těch presilovkach dvě tyčky, z toho jedna byla čistá spojnice, kde se ta brána normálně zachvěla ( to šli pak sudí kontrolovat).
PS: z bývalých hráčů Jihlavy byl nejlepší Vandas, Víťa Brož sice gól z nájezdu, ale jinak jsem ho na ledě nevidel. Lichanec úplně mimo a Štebih solidně nestihal.
Myslím,že týmu pomohlo změna Kuldy a Tomana,Kulda byl v 1 lajně neviditelný
FREDERIK- Posts : 237
imbík and miramare83 like this post
Juniorka víkend k ničemu
Jaternička- Posts : 1419
karel granát and FREDERIK like this post
PS: z bývalých hráčů Jihlavy byl nejlepší Vandas, Víťa Brož sice gól z nájezdu, ale jinak jsem ho na ledě nevidel. Lichanec úplně mimo a Štebih solidně nestihal.
staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
ondrej.n- Posts : 590
Excalibur likes this post
Lufa- Posts : 1312
miramare83 likes this post
staříček napsal:Tak našeho dvakrát trefí do obličeje a rozhodčí to nevidí a hlavně nařídí dvě trestní střílení ,tak takovouhle tlačenku sem jěště neviděl.
No tlačenku...Myslím, že Třebíčáci by s tebou nesouhlasili.
vn likes this post
vn- Posts : 1856
hadas (admin), Jaternička, FREDERIK and Lufa like this post
karel granát, ralff, staříček, FREDERIK, Duklacek and addo like this post
staříček napsal:Tak našeho dvakrát trefí do obličeje a rozhodčí to nevidí a hlavně nařídí dvě trestní střílení ,tak takovouhle tlačenku sem jěště neviděl.
Měli jsme si to uhrát sami v klidu, 8 přesilovek a nic z toho, ne že by je hráli špatně. Ale výhra je zaslouženě doma
Beny- Posts : 41
FREDERIK and addo like this post
Ale výhra je doma, výborný!
ralff- Posts : 1547
FREDERIK, Beny, Duklacek, miramare83 and addo like this post
staříček- Posts : 527
staříček likes this post
imbík napsal:Mě by spis zajímalo kolik se nás sejde na zimaku. Kdo tady z fóra jede ?
Já bohužel dneska nemůžu. Budu sledovat jen vývoj výsledků.
DUKLIČKA napsal:Tak jak to vidíme dneska? Dame na UDH ? Kilo
Kurz na Třebíč dobrej, ale tohle se mi úplně sázet nechce...
staříček likes this post
Já vícDUKLIČKA napsal:Tak jak to vidíme dneska? Dame na UDH ? Kilo
DUKLIČKA- Posts : 1624
miramare83 napsal:Excalibur napsal:Před sezonou jsem to nečekal, ale nejhůř teď vypadá Plzeň. Dneska dostává ve Varech těžce na frak.
Nejsou tam moc prachy asi...
To taky. Na druhou stranu Vary nebo Olmík na tom líp asi nebudou.
Excalibur napsal:Před sezonou jsem to nečekal, ale nejhůř teď vypadá Plzeň. Dneska dostává ve Varech těžce na frak.
Nejsou tam moc prachy asi...
FREDERIK likes this post
Skvělý, tak věřím, že se securiťáci nebudou (zase) bavit s fanoušky hostů jako největší přátelé a přestanou hrát kamenné sochy, když budou na domácí fanoušky létat kelímky, jako minule...
FREDERIK likes this post
addo- Posts : 15
ralff likes this post
Leo napsal:Unikátní střecha se stane ocelovou korunou Horácké multifunkční arény
https://www.jihlava.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=5967&id=568427
Díky za odkaz, zajímavé čtení.
Beny- Posts : 41
https://www.jihlava.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=5967&id=568427
Leo- Posts : 9
FREDERIK, ondrej.n, miramare83 and addo like this post
Lufa- Posts : 1312
vn napsal:Tak Plzeň včera taky slušný kolaps na konci s Kladnem
Tak to byla i smula, resp. stesti, ze to tak dopadlo. I kdyz pripomina to trochu nas v Pardubicich... Jinak mam ale u KL pocit, ze se 68 asi na patej pokus trefil do posil a ze budou letos hrat v jinych vodach. Plzen se naopak jevi docela marne.
staříček likes this post
vn napsal:Tak Plzeň včera taky slušný kolaps na konci s Kladnem
A ještě k tomu v pětiminutové vlastní přesilovce...
vn- Posts : 1856
miramare83 likes this post
Máš pravdu vypadalo to jako když shazuje nějakej batoh.....ondrej.n napsal:Mně se eště zdálo, že Kulda po gólu shazoval opici.
staříček- Posts : 527
ondrej.n- Posts : 590
FREDERIK and Duklacek like this post
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20