Diskuzní fórum
Strana 9 z 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Diskuzní fórum
Naposledy upravil miramare83 dne 7/10/2024, 18:58, celkově upraveno 1 krát
miramare83- Posts : 1094
Croo- Posts : 10
karel granát likes this post
Naprostý souhlas, hrajeme x zápasů tužku, nedáváme góly a Ujča je jak autista…miramare83 napsal:vn napsal:Hru nehodnotím, ale kladu si tak otázku sám pro sebe, jestli tady Cemba vydrží aspoň do konce sezony?
Presne to jsem si rikal, vycniva v te bide cim dal vic...
Prvni tretina reklama na hokej:D Asi bych nejak prohazel utoky, takhle to proste nefunguje...
vn- Posts : 1819
miramare83 likes this post
vn napsal:Hru nehodnotím, ale kladu si tak otázku sám pro sebe, jestli tady Cemba vydrží aspoň do konce sezony?
Presne to jsem si rikal, vycniva v te bide cim dal vic...
Prvni tretina reklama na hokej:D Asi bych nejak prohazel utoky, takhle to proste nefunguje...
FREDERIK, Duklacek and addo like this post
Duklacek- Posts : 1074
staříček likes this post
FREDERIK likes this post
Za mě tomu zatím chybí trošku ten play off mód nechat na ledě vše a žrát led, jinak pořád platí ten tým má navíc než zatím ukazuje a časem se to projeví. Mimochodem Liťák taky včera přejel Vsetín který má za mě nejlepší tým v lize alespoň dle jmen.
imbík- Posts : 3589
ralff, FREDERIK, Beny, Leo, jajirk and miramare83 like this post
My ale hrajeme hodně podprůměrně, to jde za trenérama. Hráči, který v jinejch týmech hráli výborně, patří mezi nejhorší, asi by něco měli trenéři změnit.
Mám pocit, že v jinejch týmech už by se to řešilo, tady asi chceme problém vysedět.
Kristka jsem nemusel, ale kdo jedná se sponzorama? Béďa má jiný starosti. Šetření na nesprávným místě, tohle by si město mělo uvědomit.
Kelt- Posts : 383
hadas (admin), Excalibur, staříček, ondrej.n, Duklacek and addo like this post
To nikdo nepopírá, že jsme měli dát x branek.vn napsal:To nikdo nepopira ale, ale mimo ty fauly jsme mohli dat x golu a nedali…Duklacek napsal:Já teda nevím, prostě tam byly fauly. A když to řeknu, tak fňukám. Někteří mají to sebemrskačství fakt rádi
vn likes this post
To nikdo nepopira ale, ale mimo ty fauly jsme mohli dat x golu a nedali…Duklacek napsal:Já teda nevím, prostě tam byly fauly. A když to řeknu, tak fňukám. Někteří mají to sebemrskačství fakt rádi
staříček, FREDERIK, jajirk and addo like this post
karel granát- Posts : 139
imbík napsal:ralff napsal:Souhlasím, že ty góly se asi daly chytnout, že Kulda má zatím problém se trefit, byť dneska měl aspoň asistenci. A ano zatím hrajeme pod naše možnosti.
Ale tady jde o to, že to má být pískané férově. Oni tam teď dávají úplně neznámé rozhodčí, ti to dneska zjevně chtěli pouštět na maximum a hodně to přehnali. Nejde vůbec o nějaké fňukání, ale štve to.
Připomělo mi to jeden zápas s Pardubkama v TELH, kde nám šlo o každý bod, a rozhodčí uznali ve třetí třetině Pardubicím rozdílový gól na 3:2 po jasném a viditelném ofsajdu...určitě si na to někteří vzpomenete.
Musíme se oklepat a jít dál, nedá se nic dělat...
Přesně tak sudí se tu řeší dneska a to oprávněně byl to pokažený zapas úplně jasně. Prohráli jsme tuším po čtvrté a na sudí se tu nadává po první prohře. Nemyslím tím ty špatně posouzene vyloučeni Mareše na pět plus ok. Dneska ten zapas hrubě ovlivněn. Pardubice 50 minut nepředvedli nic a vyhrály. To není fňukání to je fakt. Tak třeba se zase někdo omluví.
Promiň Míro, to je fňukání, za těch 50 minut jsme mohli dát 6 branek a nemuselo se tohle řešit…
hadas (admin) and addo like this post
ralff napsal:Souhlasím, že ty góly se asi daly chytnout, že Kulda má zatím problém se trefit, byť dneska měl aspoň asistenci. A ano zatím hrajeme pod naše možnosti.
Ale tady jde o to, že to má být pískané férově. Oni tam teď dávají úplně neznámé rozhodčí, ti to dneska zjevně chtěli pouštět na maximum a hodně to přehnali. Nejde vůbec o nějaké fňukání, ale štve to.
Připomělo mi to jeden zápas s Pardubkama v TELH, kde nám šlo o každý bod, a rozhodčí uznali ve třetí třetině Pardubicím rozdílový gól na 3:2 po jasném a viditelném ofsajdu...určitě si na to někteří vzpomenete.
Přesně tak sudí se tu řeší dneska a to oprávněně byl to pokažený zapas úplně jasně. Prohráli jsme tuším po čtvrté a na sudí se tu nadává po první prohře. Nemyslím tím ty špatně posouzene vyloučeni Mareše na pět plus ok. Dneska ten zapas hrubě ovlivněn. Pardubice 50 minut nepředvedli nic a vyhrály. To není fňukání to je fakt. Tak třeba se zase někdo omluví.
ralff and Duklacek like this post
Tuším ten Treille, metrový ofsajd, jak tam předskočil de la Roseho...ralff napsal:Souhlasím, že ty góly se asi daly chytnout, že Kulda má zatím problém se trefit, byť dneska měl aspoň asistenci. A ano zatím hrajeme pod naše možnosti.
ralff- Posts : 1536
imbík, Jaternička, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post
addo likes this post
hadas (admin), miramare83 and addo like this post
A co chce Kulda víc na vstřelení branky? Za stavu 1:1 jedou s Čachym na nikoho, přestřelí málem i plexi... za stavu 1:2 úplně sám mezi kruhy...
ralff and staříček like this post
ralff napsal:hadas (admin) napsal:Hra na hovno, rozhodčí na hovno a ještě jsem zkusil naší výhru za 500. Tak si jdu dát raději panáka. Naštěstí mě doma překecali, že na hokej dneska nepojedeme....
Hra z naší strany krom té poslední desetiminutovky nebyla až tak špatná. Jo ten třetí gól bylo naše velké lajdáctví před bránou. Ano, koncovka nebyla nic moc, z těch šancí co jsme měli, měly padnout ještě min dva góly. Ale obraz hry po většinu zápasu nebyl špatný, problém byl, že se nepískalo. Před prvním gólem Pardubic náš sražený hráč, před druhým gólem náš hráč bez puku držený protihráčem u hrazení.
Poučení na příště.
Souhlasím beze zbytku a jsem rád, že jsem to tak necítil jen já. Hlavně že se pak vylučovalobza vzájemné pošťuchovani před bránou. Pokud tohle BŠ a Ujča budou přehlížet kvůli svazu nebo nevim kvůli čemu, tak přestanu se tam chodit nervovat, když je to nechává chladnými. Je to těžký hnus jak se ty zápasy pískají.
ralff and FREDERIK like this post
hadas (admin) napsal:Hra na hovno, rozhodčí na hovno a ještě jsem zkusil naší výhru za 500. Tak si jdu dát raději panáka. Naštěstí mě doma překecali, že na hokej dneska nepojedeme....
Hra z naší strany krom té poslední desetiminutovky nebyla až tak špatná. Jo ten třetí gól bylo naše velké lajdáctví před bránou. Ano, koncovka nebyla nic moc, z těch šancí co jsme měli, měly padnout ještě min dva góly. Ale obraz hry po většinu zápasu nebyl špatný, problém byl, že se nepískalo. Před prvním gólem Pardubic náš sražený hráč, před druhým gólem náš hráč bez puku držený protihráčem u hrazení.
Poučení na příště.
staříček, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
Tomu člověku poděkuj, že tě toho ušetřil.hadas (admin) napsal:Hra na hovno, rozhodčí na hovno a ještě jsem zkusil naší výhru za 500. Tak si jdu dát raději panáka. Naštěstí mě doma překecali, že na hokej dneska nepojedeme....
hadas (admin) and FREDERIK like this post
imbík, staříček, Duklacek and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
imbík napsal:Slušný, Mareš je za prase, ale co dneska se dělo v zápase to nechápu, takových faulu a odpuštěnych držení hakovani a faul na Menšika udělali z 50 minut zalezlych Pardubic vítěze. Jako jo my jsme měli těch gólů dat víc, ale tohle je tak necitlivě od rozhodčích posuzováné, že proste zapas ovlivnili. Před našim druhým gólem tam na Cachninovi doslova visel bek Pardubic. Nevim, ale tohle se mi zdá dost špatný teda.
Přesně.
imbík likes this post
ralff, FREDERIK, DUKLIČKA and Duklacek like this post
miramare83 likes this post
hadas (admin) and FREDERIK like this post
imbík, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
addo- Posts : 15
Naposledy upravil ondrej.n dne 5/10/2024, 18:55, celkově upraveno 1 krát
ondrej.n- Posts : 580
miramare83 napsal:Nevim, ale to sejmuti Mensika pred 1. golem Pardubic byl snad faul ne...
Mě se zdálo taky...
Vasoj84 likes this post
karel granát and staříček like this post
Uvidíme, co večer předvede áčko.
Jinak já zatím souhlasím s postojem junkům do toho nezasahovat. Stačí že jsme jim před play off loni sebrali Burkova a Kuprijanova.
FREDERIK likes this post
Může to být o čem chce a může být juniorka klidně první celou sezonu, ale pokud prostě ti kluci nebudou dostávat šanci, tak budou prostě odcházet.Duklacek napsal:Peš hrál za áčko několikrát ještě na starém zimáku. Tam je to podle mě o něčem jiném, jinak by ty šance dostávalHhs23 napsal:No chápu že největší priorita je udržení juniorů v lize ale pondělky a středy by mohli kluci jako Hynek Peš dostat šanci..
hadas (admin), karel granát, staříček and Duklacek like this post
Jaternička napsal:První flek v juniorce. Asi to tady neděláme tak špatně.
Jj, junci jedou parádně
Lufa- Posts : 1287
Vasoj84 likes this post
Peš hrál za áčko několikrát ještě na starém zimáku. Tam je to podle mě o něčem jiném, jinak by ty šance dostávalHhs23 napsal:No chápu že největší priorita je udržení juniorů v lize ale pondělky a středy by mohli kluci jako Hynek Peš dostat šanci..
Po všech těch odchodech za poslední roky…Jaternička napsal:První flek v juniorce. Asi to tady neděláme tak špatně.
staříček likes this post
Jaternička- Posts : 1410
karel granát, ralff, miramare83 and addo like this post
Hhs23- Posts : 173
karel granát and miramare83 like this post
FREDERIK likes this post